View Full Version : η πολυμετοχικοτητα στο παγκρατιο του 460 π.Χ.
menumission
23-11-2012, 23:18
βγαλε το θρεντ με τα εμετικα ποστς σας απο τη λιστα μου με τα started threads γιατι δεν το αρχισα εγω βεβαια, ουτε το ονομασα.
ο Μαλακας το αρχισε με το
Σπαμμαρε κι εδω, μπορεις. οποτε σ'αυτον να το αποδωσετε κατα τη δικαιοκρατια :moutza: παντα.
δεν ξερω πού να το ποστάρω οπότε το βάζω εδώ. πριν λίγο πρόσεξα πως η ενιθαρμον ή δεν ξερω ποιος το κανε σπλιτ εχει βαλει αυτο εδω το εμετικο θρεντ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28022-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7) στη λιστα με τα σταρτιντ θρεντς μου
Βγάλτε το απ'τη λιστα μου η σβηστε το δε με νοιαζει, του φιξερ του χατε σβησει ολοκληρο θρεντ που ξεκινησε οντως ο ιδιος επειδη μετα το μετανιωσε. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠ'ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
καλα σου λεει Μαλακα στο general discussion ειναι, εσυ το ξεκινησες αλλωστε και ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΣ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡ'ΤΟ ΑΠ'ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ
menumission
24-11-2012, 02:42
you wishbone (http://nameberry.com/nametalk/threads/87385-Wren-amp-Thatcher)
http://www.youtube.com/watch?v=b6lJ3zwG5SA
"The Vultures Fly High" was "actually written for Wishbone Ash and it had even darker words... so I tried to make it a little lighter".
http://en.wikipedia.org/wiki/Betty_Thatcher#About_the_lyrics
Να'χαμε να λέγαμε για την αχρεία τώρα, δείτε κάνα Billy (http://www.anyclip.com/movies/billy-elliot/police-chase/) Elliot (http://www.youtube.com/watch?v=TLZClsaDEw0&feature=relmfu)
Mitsmann
24-11-2012, 03:44
Σπαμμαρε κι εδω, μπορεις.
asimoulis
24-11-2012, 05:42
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το καργιολίκι, το ξέρετε έτσι;
menumission
24-11-2012, 15:57
Σταματήστε να με τρολλάρετε καριόληδες και να σπαμάρετε τα θρεντς.
The film is set during the 1984–1985 UK miners' strike, (http://en.wikipedia.org/wiki/UK_miners%27_strike_%281984%E2%80%931985%29) and centres on the character of 11-year-old Billy Elliot (Jamie Bell), his love of dance and his hope to become a professional ballet dancer.
Tι δε μπορείτε να καταλάβετε στόκοι πια;
ikonoklast
24-11-2012, 16:01
Σταματήστε και να σπαμάρετε τα θρεντς.
Ρε πώς λέγεται αυτό στην ψυχολογία; Το έκανε και μια πρώην μου.
menumission
24-11-2012, 16:09
Ικονοκλαστ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙ ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑΤΣΕΡ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΚΑΙ ΜΠΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΠΑΜΑΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΣΠΑΜΑΡΩ ΕΓΩ.
ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ;
Phantom Duck
24-11-2012, 16:37
Σταματήστε και να σπαμάρετε τα θρεντς.
Ρε πώς λέγεται αυτό στην ψυχολογία; Το έκανε και μια πρώην μου.
χμ δεν είναι ακριβώς αλλά θυμίζει reaction formation.
metamelia3
24-11-2012, 17:10
Νομίζω προβολή λέγεται
menumission
24-11-2012, 17:16
Λέτε λοιπόν πως αυτο το ποστ
Να'χαμε να λέγαμε για την αχρεία τώρα, δείτε κάνα Billy (http://www.anyclip.com/movies/billy-elliot/police-chase/) Elliot (http://www.youtube.com/watch?v=TLZClsaDEw0&feature=relmfu) είναι άσχετο με την άνω συζήτηση κι αποτελεί σπαμ, αυτό δε λέτε; Ντάξει τι να πω, προφανώς οι απόψεις μας για το σπαμ διίστανται, συνεπώς πρόκειται για διάσταση απόψεων δεδομένου πως εγώ θεωρώ σπαμ τα ποστς αυτών που γράφουν πως σπαμάρω ενώ δεν το κάνω.
freak brother
24-11-2012, 17:20
attention whore
Label given to any person who craves attention to such an extent that they will do anything to receive it. The type of attention (negative or positive) does not matter.
Ικονοκλαστ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙ ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑΤΣΕΡ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΚΑΙ ΜΠΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΠΑΜΑΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΣΠΑΜΑΡΩ ΕΓΩ.
ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ;
Εντάξει.Αλλά κανένας δεν σε παίρνει στα σοβαρά.
menumission
24-11-2012, 20:28
Ουτ'εσένα βλάκα.
stam and the witches
24-11-2012, 21:02
Νομίζω προβολή λέγεται
ikonoklast
24-11-2012, 21:09
Νομίζω προβολή λέγεται
Προβολή αν δεν κάνω λάθος είναι να προβάλεις ένα χαρακτηριστικό που βλέπεις σε σένα, στους άλλους. Εδώ έχουμε άλλο θέμα.
stam and the witches
24-11-2012, 21:13
Εγώ το πόσταρα απλώς γιατί ξανακόλλαγε.
VidnaObmana
24-11-2012, 21:17
Ελλειψη ικανοτητας αυτο-παρατηρησης (self-observation)
menumission
24-11-2012, 21:19
-stam and the witches:Και ποιος είναι παρακαλώ ο Λύσε στην προκειμένη, που δε χάνει ευκαιρία να μου τη λέει συνεχεια επειδή προφανώς δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει, που θα μιλήσει εκ μέρους όλων; Προσωπικά δεν τον παίρνω στα σοβαρά και κατα την τακτική του γενίκευσα, δεν πρόκειται περι προβολής σε κανένα απ'τα δυο που μου προσάψατε. Κατα τ'άλλα εξήγησα το τι θεωρώ σπαμ σε ενα θρεντ, να με τρολαρουν πως σπαμαρω όποτε κανω ποστ που δεν ειναι σπαμ.
κουραδοκεφαλιασις λεγεται
μη το κουραζετε
menumission
24-11-2012, 21:27
Eπίσης η υπομονή έχει και τα όριά της, βαρέθηκα τον κάθε κομπλεξικό σκατόψυχο που θα μπει να γράψει κάτω από ποστ μου πως σπαμάρω ενώ δεν το κάνω.
freak brother
24-11-2012, 21:29
δλδ μας απειλεις οτι θα αποχωρησεις απο το e.r? ξανασκεψου το !
φυγε απο το EAR και κανε group στο Facebook ''δε με λενε γιουλαι''
υποσχομαστε οτι δε θα μπαινομε να σπαμμαρομε
αιντε τζομ τωρα...φευγα
λειψε
Ελλειψη ικανοτητας αυτο-παρατηρησης (self-observation)
Θα ήθελε.Πρέπε να επεριέχονται λέξεις όπως: σχίζο- ,εμμον- ,διαταραχή κλπ.
-stam and the witches:Και ποιος είναι παρακαλώ ο Λύσε στην προκειμένη, που δε χάνει ευκαιρία να μου τη λέει συνεχεια επειδή προφανώς δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει, που θα μιλήσει εκ μέρους όλων; Προσωπικά δεν τον παίρνω στα σοβαρά και κατα την τακτική του γενίκευσα, δεν πρόκειται περι προβολής σε κανένα απ'τα δυο που μου προσάψατε. Κατα τ'άλλα εξήγησα το τι θεωρώ σπαμ σε ενα θρεντ, να με τρολαρουν πως σπαμαρω όποτε κανω ποστ που δεν ειναι σπαμ.
τλ;δρ
Εν κατακλείδι: κλινικό πρόβλημα.
menumission
24-11-2012, 21:35
Αν και όταν θελήσω να φύγω θα φύγω, δεν είναι δικό σου το εαρ για να μου πεις τι να κάνω.
freak brother κάτι παρανόησες και πρώτα απ'όλα αυτό που έγραψα δεν είχε ίχνος απειλητικού τόνου.
freak brother
24-11-2012, 21:39
ναι αλλα ειχε μια εσανς ψιλο αποχωρησης θρεντ
menumission
24-11-2012, 21:44
Βαριέμαι να σας απαντάω, λοιπόν, αυτή θελω να πιστεύω ήταν η τελευταία φορά που μ'αναγκάσατε άν'ασχοληθώ με την εμπάθειά σας. Προτείνω όποιος ποσταρει κατω απο ποστ μου κατι άσχετο που έχει να κάνει με το πόσο σπαμάρω ενω δεν το κανω η με κατι αβασιμο και εμπαθες οσον αφορα εμενα να τρωει αμεσο μπαν προσωρινό ή μόνιμο όπως εγραψε ο κάλκι, για να σας αποτρέψει να σπαμάρετε τα θρεντς απλα και μόνο για να με ψέξετε.
Κι ένας μοντερέιτορ να σβήσει όλα τα ποστς απ΄το
Σπαμμαρε κι εδω, μπορεις. και κάτω.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
24-11-2012, 21:46
Τι σου προσφέρει το ER ομως πες μου.
Θέλω να πω πως ειναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεις να συνυπάρξεις με πολύ κόσμο διαδικτυακά, ακόμη και σε ένα φόρουμ που δεν τηρεί ποτέ τους κανόνες του. Δεν έχεις δικαιολογίες για αρνητική συμπεριφορά, συνήθως όποιος εκνευρίζεται φεύγει, όποιος δεν εκνευρίζεται βρίσκει τρόπο να τα αντιμετωπίσει και μένει (βλ. candiru, H. και λοιποι που ακούν όσα ακούν).
Οταν αντιδράς ακραία σε κάθε μπινελίκι (άκομψο, χιουμοριστικό ή προσβλητικό) και το κρατάς μανιάτικο με τόση συνέπεια που καταντά και τρομακτικό, όταν σπαμμάρεις και αναγκάζεις κόσμο να σε βάλει ignore, όταν δεν βγαίνει άκρη μ'οποιον τρόπο και να σε προσεγγίσει κάποιος γιατί παραμένεις εδώ;
Εγώ είμαι κατά του μπαν όχι μόνο γιατί θα ξαναμπεις, αλλά γιατί νομίζω πως δεν θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά. Θεωρώ πως το προτιμότερο θα ήταν να βγεις απ'το φόρουμ, λίγο να ηρεμήσεις βρε παιδί μου, και αν τα καταφέρεις να ξαναμπείς βάζοντας ουσιαστικό Ignore σ'οσους σε εκνευρίζουν και παίζοντας μπάλλα με τους υπόλοιπους. Μπορείς να το δοκιμάσεις και χωρίς διάλειμμα όλο αυτό, αλλά δεν του δίνω και πολλές πιθανότητες να πετύχει.
menumission
24-11-2012, 21:53
Ναι Πάνο πάρε θέση, εγώ φταίω πάλι;
-μελαγχολικε χοντρούλη δε με νοιάζει τι νομίζεις ή τι πιστεύεις εσυ, μου είναι παντελώς αδιάφορη η γνώμη σου και γενικότερα όλων των εμπαθών μαλάκων σαν και του λόγου σου. Το αν είμαι ήρεμη ή όχι και το κατα πόσο δημιουργώ δυσλειτουργικό πρόβλημα στο φορουμ οταν δε δημιουργείτε εσεις πρόβλημα σε μένα με το να μου τη μπαίνετε συνέχεια ας το αφησω στο κριτικο πνευμα του καθε νοήμονα εδω μέσα.
Κι αυτο ειναι το τελευταιο ποστ πανω στο θεμα ας παρει ο θεση ο Πάνος αρκετα ασχολήθηκα μαζί σας. Γράψτε ό,τι άλλο θέλετε εχετε καταντησει πια τόσο γραφικοί που πραγματικά δεν αξίζει ούτε δευτερόλεπτο περαιτερω ενασχολησης μαζί σας. και δεν εννοω τον ικονοκλαστ τον σταμ και όποιον αλλο θελω να πιστευω καλοπροαιρετο, για τον καλκι δεν ξερω.
Ναι Πάνο πάρε θέση, εγώ φταίω πάλι;
Τι εννοείς "πάλι"; Δεν γίνεται να κβαντοποιήσεις την παράνοια.
Κάτι πιο αναλογικό θα ταίριαζε καλήτερα.
Π.χ. : αφού δεν σας έπριξα τόσο πολύ τα αρχίδια απο Τετάρτη μέχρι Πέμπη βράδυ.
Mitsmann
24-11-2012, 22:04
εμπαθης μαλακας μελαγχολικος χοντρουλης.
αυτο ηταν καλο.
menumission
24-11-2012, 22:09
Λυσε βλακα εισαι νεος χρηστης κι αν δεν ξερεις ακολουθα τη θεωρια του βιντγκενσταιν και βουλωνε. Δεν ξαναπανταω σε τιποτ'αλλο αρκετα πια.
Mitsmann
24-11-2012, 22:10
Ελπιζω να το επεκτεινεις.
freak brother
24-11-2012, 22:13
απο τι εχω καταλαβει , εκτος απο την menumission και μενα ολοι οι αλλοι ειστε εμπαθεις μαλακες κομπλεξικοι .
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΝΤΡΑΓΚΟΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?
menumission
24-11-2012, 22:14
Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.
Eφοσον προφανεστατα αγνοει καποια παρλεθοντικα συμβαντα και συμπεριφορες χρηστων για να απορει με το παλι δεν ξερει οποτε δε μπορει να μιλαει οποτε ας το βουλωσει.
Mitsmann
24-11-2012, 22:15
εχασες!
απαντησες ενω δεσμευτηκες.
μπαν αυριο το πρωι λοιπον, ειλημμενη αποφαση, συγκαλειται αποψε κιολας το ειδικο συμβουλιο 1000μοντς.
menumission
24-11-2012, 22:17
freak brother o khalkji αιτιολογησε τουλαχιστον γιατι θελει να φαω μπαν, ολοι εσεις ποια δικαιολογία έχετε? πως σας σταλκαρω? γεμιζω τα θρεντς αχρηστες πληροφοριες και σπαμάρω; κι αν το πρωτο ποστ ηταν ασχετο με το θεμα και θεωρειται σπαμ δεν ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που κανει κατι τετοιο οποτε ναι θεωρω εμπαθες να γινεται αλλη μια φορα αυτη η μαζικη επιθεση προς εμενα.
Αρκετα λοιπον με το τρολαρισμα βρειτε τιποτ'αλλο να καταπιανεστε οποτε σας πιανει,
δεν εχω να πω κατι αλλο πανω στο θεμα ελπιζω να σας καλυψα.
freak brother
24-11-2012, 22:23
εγω ποτε μιλησα για μπαν? εγω προσδοκω ανασταση νεκρων και οικειοθελη αποχωρηση , αμην
menumission
24-11-2012, 22:27
Εν τέλειες προσδοκίες.
metamelia1
24-11-2012, 22:56
nomizw pws irthe i wra na arhisw ti teleturgia epikalesmou
metamelia1
24-11-2012, 22:57
DAFSFDSFSDFF12WE`G`DXASFSDDASDSCADSFDRAGONLORDELAKERIKSTISAIONIOBANDENADEHOUMEALLOASDFGDSAFGDASFGDAS
metamelia1
24-11-2012, 22:58
AFSDGDGFFAWEDSADAGSSGDFAGIOULAISKASEPIAGAMWTOSPITISOUSPGTSSSSSSSSSSSSSSGGFDGDSGSDFGSFDGS
metamelia1
24-11-2012, 22:58
ADFSGFDASHDFASDFGFSDFSGFYGEFYGEFYGEFYGEFYGEFYGEFYGEFYGEFYGEFYGEKEMIKSANARTHEISPOTESOUDFSADSFDSAFDS
metamelia1
24-11-2012, 22:59
chanelling..........may take a few days
menumission
24-11-2012, 23:01
Κι ένας μοντερέιτορ να σβήσει όλα τα ποστς απ΄το
Σπαμμαρε κι εδω, μπορεις. και κάτω.
Δυστυχώς ή ευτυχώς Ulai, με την συμπεριφορά σου δεν αφήνεις περιθώρια.Και κάποιος νέος χρήστης να κάνει register σήμερα χώρις να έχει παρακολουθίσει γενικά θα αναγνωρίσει οτι είσαι προβληματική.
Αν σε "εκμεταλεύτικε"(λολ) κάποιος ξανά τότε πλέον φταις εσύ.Τόσα χρόνια δεν έχεις βελτιωθεί σαν άνθρωπος και ούτε πρόκειται.Ο Μελαγχολικός Χοντρούλης με εγκράτεια ψυχοθεραπευτή στο έθεσε πολύ ευγενικά.
Τράβα βγες έξω να πιείς , να πηδηχτείς να ζήσεις και αφού ηρεμίσεις ξαναπροσπάθισε να έρθεις.
Αφήστε την ήσυχη ρε μαλάκες. Δηλαδή δεν καταλαβαίνετε το μέγεθος του προβλήματός της?
ειστε εκτος τοπικ .
μπαν σε firestorm λογω εσκεμμενου σπασιμου αρχιδιων.
η menumission εχει αντικοινωνικη συμπεριφορα, αλλα με ενα ιγκνορ ειμαστε κομπλε
Mitsmann
25-11-2012, 04:16
Αφήστε την ήσυχη ρε μαλάκες. Δηλαδή δεν καταλαβαίνετε το μέγεθος του προβλήματός της?
το μεγεθος του προβληματος της διογκωνεται με την παρουσια της εδω.
menumission
25-11-2012, 04:26
Σπαμμαρε κι εδω, μπορεις.
το μεγεθος του προβληματος της διογκωνεται με την παρουσια της εδω.
Ε και τι σημαίνει αυτό ρε μαλάκα? Ότι θα της το λύσεις εσύ ή εγώ? Πάψε να ασχολείσαι κι εσύ πια.
enitharmon
28-11-2012, 13:21
όποιος έχει πρόβλημα με τη σταυρούλα της κάνει ένα ιγκνορ. Ναι, είναι σπαστικό να μπαίνεις και να βλέπεις συνέχεια "this person is on your ignore list" αλλα πιο σπαστικοί είναι οι καυγάδες μαζί της.
Και στην τελική μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η σκατοψυχιά όσων της τη λένε όπου μπορούν (Lyse προσφατο παράδειγμα), γι'αυτο αφου δεν την κανουν μπαν, καντε την ιγκνορ
Αν αυτό το θεώρισες "σκατοψυχιά" λολ , πάνε καμια βόλτα απο την Moabit να νίωσεις.
ikonoklast
28-11-2012, 13:32
Ναι, είναι σπαστικό να μπαίνεις και να βλέπεις συνέχεια "this person is on your ignore list" αλλα κανείς δε πρόκειται να ασχοληθεί να βρε ένα template για vbulletin που αγνοεί τελείως τα ignored post.
Mitsmann
28-11-2012, 13:36
τι θα γινει με το μπαζο που εχεις για αβαταρ.
Κωλαράκι Τορνευτό
28-11-2012, 13:36
Καντε την μπαν επιτελους, δε γινεται ενα φορουμ να ασχολειται ολη την ωρα μαζι της και με το σπαμμαρισμα και το τρολλαρισμα της (που ειναι ακομα χειροτερο γιατι το κανει εν αγνοια της).
Mitsmann
28-11-2012, 13:41
υπαρχει τοπικ μπαν γιουλαη.
αυτο το τοπικ θα κλειδωθει σε δυομιση ωρες απο τωρα.
menumission
28-11-2012, 13:51
Δε συντρέχει κανένας λόγος να με κάνουν μπαν οπότε ναι καντε με ιγκνορ οπως θα κανω κι εγω εσας βρειτε κι αυτο το τεμπλέιτ να λειτουργει οπως στο τσατ που δεν αφηνει ιχνη το ιγκνορ και παρατησε με ησυχη πια.
enitharmon
28-11-2012, 13:54
Αν αυτό το θεώρισες "σκατοψυχιά" λολ , πάνε καμια βόλτα απο την Moabit να νίωσεις.
αχουτο, μου κάνει ινσαιντ αναφορές σε περιοχές/φυλακές του βερολίνου, αχου. γενικά σταμάτα, δεν ήσουν κρετίνος
menumission
28-11-2012, 14:02
κατά την ταπεινή σου γνώμη πάντα
ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ
Raven Lord
28-11-2012, 14:04
razor! :pink:
Mitsmann
28-11-2012, 14:06
ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ
να δωθει εμφαση στο λογοπαιγνιο παρακαλω.
metamelia1
28-11-2012, 14:08
ELDER SUMMONING SPELL WENT BETTER THAN EXPECTED
Parasight
28-11-2012, 14:08
RAZOR
ε ναι ρε πουστη,οση τριχα εχει στη μουνα της αλλο τοσο πρηχτρα ειναι
ξερωκατιπαραπανω-3
menumission
28-11-2012, 14:26
μιλώντας για ιγκνόρ κατα φωνή κι ο γάιδαρος
FIRESTORM ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ, ΣΥΓΚΑΗΚΑ
menumission
28-11-2012, 16:30
Γιατί γι'αλλαγή δεν κοιτάτε το δικό σας τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα κατάματα;
menumission
28-11-2012, 18:57
Today 17:32 <menumission> εχω μια απορια
Today 17:33 <menumission> ολη αυτη η ξαφνικη επιθεση εναντιον μου παλι γινεται λογω του καλκι?
Today 17:35 <menumission> αυτός την υποκινεί επειδη ενοχλείται με τα πμς ενω μπορει να με κανει ιγκνορ αλλα του τη σπαει να βλεπει this user is on your ignore list και αξιζει ολη αυτη η φασαρια και το κακο επειδη ισως του χαλαει η αισθητικη?
Today 17:35 <menumission> αν ειναι ποτε δυνατον δηλαδη
Today 17:35 <menumission> και το μεγεθος του προβληματος μου εγκειται στο γεγονος πως στελνω μηνυματα σε καποιον που με αγνοει?
Today 17:36 <menumission> κι εσας μαλακες τι σας κοφτει? δικο μου προβλημα ειναι
Today 17:37 <Coloubra> afou einai koutsompolides
Today 17:38 <menumission> οχι δεν ειναι απλα κουτσομποληδες εχουνε προβλημα κακιας την εχουν δει οι αρωγοι και λειτουργοι του να λυσουν το προβλημα μου ας πουμε σαν τους φανατικους θρησκοληπτος που πιστευουν πως επιτελουν το εργο του θεου
Today 17:39 <menumission> μη μ'ενοχλειτε αλλο παλιοστοκοι τα λυσσακα σας να φατε κακιασμενοι
Today 17:40 <menumission> ή φαγωθείτε μεταξύ σας, το ίδιο μου κάνει αν είναι να με αφήσετε ήσυχη και δε νομιζω πως θα μου προσαψετε συν τοις αλλοις και μανια καταδίωξης
Today 17:46 <menumission> κι αν νομιζετε πως κανετε το χρεος σας καντε το πρωτα στον εαυτο σας και λυστε το δικο σας προβλημα το οποιο εγκειται στο γεγονος πως την εχετε δει ξερω γω, κοινοτικοι λειτουργοι της ερ κοινοτητας?
Today 17:47 <menumission> και γενικα ασχοληθειτε με τη θλιβερη ζωη σας που πρεπει να ναι πολυ θλιβερη για ν'ασχολειστε μαζι μου με τετοια κακοηθεια και συχνοτητα χωρις στις περισσοτερες των περιπτωσεων χρηστων χωρις να εχω καμια σχεση μαζι σας ουτε καν αυτη της αλληλεπιδρασης στο τσατ εφοσον σας εχω ιγκνορ πλεον καντε με και στα θρεντς και μη με ξανασκοτισετε οικουμενικα βληματα
Today 17:49 <menumission> λυσσα κακια πια θα βγαζετε αφρους απ'το στομα ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΠΑΜ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Today 17:51 <menumission> αι σιχτιρια κακιασμενα φερεφωνα το ενα του αλλου σαν τα νηματα ενος σκοροφαγωμενου μανδυα της αγνης υποκρισιας
Today 17:53 <menumission> και με το χέρι στην καρδιά αυτή ήταν η τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί σας, στο εξής θα μιλάνε μόνο οι μούτζες μου και οι μούτζες σας αλλα δεν μπορείτε να το περιορίσετε σ'αυτο πρέπει να κάνετε ολόκληρο θέμα κάθε φορά, ανδρείκελα
Today 17:54 <menumission> και θα το ποσταρω τωρα
jack the ripper
28-11-2012, 19:05
Coloubra μπηκες σφηνοπουτσα στο παραληρημα :touched:
Parasight
28-11-2012, 19:12
Κάτσε, πού θα το ποστάρει τώρα πάλι; Μπερδεύτηκα.
menumission
28-11-2012, 19:13
Mάλλον έχεις διαστρεβλωμένη αντίληψη περι παραληρήματος.
Και για να γίνω πιο σαφής η παροιμοίωση πάει κάπως έτσι: αι σιχτιρια κακιασμενα φερεφωνα το ενα του αλλου άρρηκτα ενωμένα σαν τα νηματα ενος σκοροφαγωμενου μανδυα αγνης υποκρισιας.
Αυτό είστε για μένα και σας έχω σιχαθεί καιρό τώρα.
jack the ripper
28-11-2012, 19:22
1 edit ακομα -> **παρομοιωση
menumission
28-11-2012, 19:25
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Είναι παροιμιώδης άλλωστε η πείνα σας για να φάω μπαν, εις το όνομα της ηθικής ικανοποίησής σας; ή να πω κατάπτωσης και λύσσας κακιάς;
Tispanagias tamatia
28-11-2012, 19:28
Άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
και μη τον συνεφέρεις
Τι κρύβει μέσα το μυαλό
ενός τρελού δεν ξέρεις
menumission
28-11-2012, 19:34
Ως μουρλή λοιπόν θα συνεχίσω να στέλνω μηνύματα στον κάλκι για όσο μου καπνίσει και δε σας πέφτει λόγος ούτε -θέλω να πιστεύω- το πεπόνι βαρύ. Καλή χώνεψη.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
28-11-2012, 19:39
Κανένας δεν νομίζω να ενδιαφέρεται τι κάνεις με τον Κάλκι (εκτός απ'τον Κάλκι).
Ο κάλκι είπε όσα είπε και εσύ έκανες θρεντ μπαν κάλκι, γι'αυτό άρχισε να ασχολείται ο κόσμος με το θέμα.
Εσύ το διόγκωσες, κατά πάσα πιθανότητα ελάχιστοι ήξεραν για μηνύματα και τέτοια, εγώ καλή ώρα από σένα το έμαθα.
Αλλά δεν έχουν σημασία όλα αυτά.
Επέστρεψε ο slayer-ιδης.
menumission
28-11-2012, 19:49
Το θρεντ το άνοιξα επειδή πρότεινε στα καλά καθούμενα "Βan γιουλάη". Κι από μια άποψη αυτός έκανε την αναζοπύρωση του τόσο τετριμμένου πια και απεχθώς κουραστικού θέματος. Εν κατακλείδι, ας πάρει θέση για να πει αν το ιγκνορ που με έχει του χαλάει τόσο την εικαστική αισθητική με αποτέλεσμα να του δημιουργεί τετοιας ενοχλητικής έκτασης και έντασης πρόβλημα που δε μπορεί παρά -κατά την άποψή του φυσικά- να χρήζει δραστικής αντιμετώπισης όπως αυτής του Ban' καθότι η επιχειρηματολογία που προέβαλλε στο αλλο θρεντ για να με βάλλει δεν ήταν διόλου πειστική.
Και στην περίπτωση που δε γίνομαι κατανοητή:
Ναι, είναι σπαστικό να μπαίνεις και να βλέπεις συνέχεια "this person is on your ignore list" αλλα κανείς δε πρόκειται να ασχοληθεί να βρε ένα template για vbulletin που αγνοεί τελείως τα ignored post.
Δε θέλω να με πιάσει εξ'απίνης το μπαν που πιθανώς φάω εξαιτίας του, θέλω πριν να'ναι αργά να δηλώσει απερίφραστα αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αιτήθηκε με τη μορφή πρότασης "Ban γιουλάη".
http://ninjawiththeorangetshirt.files.wordpress.com/2011/01/ff3.jpg
supermachoman
28-11-2012, 20:01
λολ ρε μαλάκες, και νόμιζα ότι εγώ δεν έχω τι να κάνω σήμερα
VidnaObmana
28-11-2012, 20:01
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224029_233257326804224_1194621020_n.jpg
Πσόφος κακός σ αυτούς που λένε τις ΛΑΓΓΙΤΕΣ ντόνατς
Mitsmann
28-11-2012, 21:41
πουτανες στα κρεβατια σας
freak brother
28-11-2012, 22:13
ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝ ΤΗΝ ΜΕΝΙΟΥ , ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΕΙΚ ΤΗΣ .
Κωλαράκι Τορνευτό
28-11-2012, 23:00
Ομορφα ολα αυτα, αλλα το ΕΡ δεν (θα επρεπε να, γιατι τελικα) ειναι ουτε ψυχιατρειο, ουτε νοσοκομειο ουτε ιδρυμα για τους απορους (οχι ακομα τουλαχιστον. Ο καθενας μπορει να γραφει το μακρυ του και το κοντο του, και εχει τυχει ανα τα χρονια πολυς κοσμος να εχει βοηθησει τον καθενα με οποιοδηποτε προβλημα, ειτε ειναι ενα τηλεφωνο για την ταδε τραπεζα, ειτε ειναι νομικες συμβουλες, ειτε ειναι ψυχολογικη υποστηριξη σε μια δυσκολη περιοδο. Χωρισμοι, οικονομικες δυσκολιες, αλκοολ, απλα πες οποιο προβλημα μπορεις να σκεφτεις και θα εχει υπαρξει εστω και μια μικρη βοηθεια απο καποιον εδω μεσα χωρις να πρηζονται αρχιδια. Γιατι ωραια τα ψαρια στον κωλο, ωραια τα τρολοτραβελια του φαηερστορμ, ωραια τα φλεημ μεταξυ μπαοκς και υπολοιπων, αλλα καποια στιγμη υπαρχει ενα οριο.
Ενα οριο το οποιο η Σταυρουλα το εχει ξεπερασει περιπου 100 φορες. Εχει κανει περιπου 20 λογαριασμους, εχει σπαμμαρει ΑΝΕΛΕΗΤΑ στο τσατ με αποτελεσμα να βλεπεις περιπου 243 συνεχομενα λινκς και καμια απαντηση, εχει βριστει με σχεδον καθε μελος που χρησιμοποιει εστω και ελαχιστα το φορουμ ή το τσατ, εχει γραψει σεντονια για τα προσωπικα της περιπου 100 φορες, εχει γεμισει με 5 μουτζες καθε ποστ καθε χρηστη με τον οποιο εχει ερθει εστω και σε μια ελαχιστη διενεξη, και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο ολα, εχει προκαλεσει μια αναταραχη η οποια εχει περασει πλεον και σε ολοκληρα θρεντς για την παρτη της, με αποτελεσμα αντι να μιλαμε για μουσικες, για σχεσεις, για πολιτικα, για σινεμα, να καθομαστε να βλεπουμε σε 5 γωνιες του φορουμ τις μαλακιες της Σταυρουλας.
Δεν εχω προβλημα προσωπικα με την κοπελα, ουτε την εχω γνωρισει, ουτε θα τη γνωρισω ποτε, απλα απο τα λιγα που βλεπεις, μπορεις να καταλαβεις οτι εχει καποιο αλφα προβλημα. Το αν ειναι σχιζοφρενεια, συνδρομο τουρετ, μανια καταδιωξης, ατενσιοχορισμος, ανασφαλεια μεγαλυτερη κι απο εναν μαυρο ρεπουμπλικανο πουστη, αγοραφοβια, παραισθησεις, συνδρομο Στοκχολμης, κυκλοθυμικοτητα ή απλα σκατα στον εγκεφαλο, εμενα με αφηνει παγερα αδιαφορο. Δεν υπαρχει περιπτωση κανενας εδω μεσα να τη βοηθησει να ηρεμησει και να λειτουργει ως φυσιολογικο ατομο, και μετα απο μια συντομη μη πλατωνικη εμπειρια που ειχα πριν κανα χρονο με παρεμφερες ατομο (φυσικα οχι τοσο ακραια περιπτωση), συνειδητοποιησα οτι απλα οσο μακρια, τοσο καλυτερα. Πραγματικα δεν ξερω αν χρειαζεται κλινικη βοηθεια η Σταυρουλα ή οχι, αλλα δε θα βρει εδω περα τιποτα απο ολα αυτα που αναζητει, εκτος αν αυτο που αναζητει ειναι να τσακωνεται μονιμως και να βριζει και να ξεσπαει. Τοτε ναι, εχει βρει τον παραδεισο της.
Ευκολη λυση στη θεωρια το απολυτο ignore απο τα παντα, αλλα οπως ηδη εγραψα, εχει γεμισει το μισο φορουμ με "πραγματα σχετικα με τη Σταυρουλα" και ακομα και να θελεις, δε μπορεις να αγνοησεις το γεγονος οτι απλα εχει ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ που ηταν ηδη σε παρακμη.
Κωλαράκι Τορνευτό
28-11-2012, 23:05
Τι να πουμε, τα λεει ολα το βιντεο:
EApMitnsXgg
freak brother
29-11-2012, 00:22
αυτη την βδομαδα καταλαβα οτι ο τορνευτο ειναι ο φιξξερ , και τοσο καιρο ρωταγα αν ζει . Μπραβο μαλακες με τα φεηκ σας .. εμεις μαλακες ειμαστε που χουμε ενα νικ χειμωνα καλοκαιρι (2003) ?
Darkling
29-11-2012, 00:39
Πες τα επιτελους με το καθε τσουτσεκι εδω περα με τα φεηκς.
αντε γαμηθειτε.
freak brother
29-11-2012, 01:49
καλα ρε darkling fake 9 χρονων δεν υφισταται , ποιος δεν ξερει οτι εισαι ο station11
menumission
29-11-2012, 02:19
Μόνο την αρχη διαβασα απ'το εμετικο ποστ φιξερ και μου 'φτασε για ν'αηδιασω να πω απλα ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝ
Αλλά φυσικά πως να δικαιολογήσουν τα φεικ τους αυτοι που 'χουν τη μυγα, δεν είχα ποτέ πάνω απο εναν ενεργό λογαριασμό τη φορά οπως εσύ και πόσοι άλλοι, δεν φταίω εγώ αν δεν έχετε τιποτα καλυτερο να κανετε κι ασχολείστε μαζί μου καθε τρεις και λιγο πως κανω το ενα και κανω το αλλο και ποσο προστακτικη αναγκη ειναι να φαω μπαν για το καλο του φορουμ και ποσο αυτο θα βοηθησει το υποτιθεμενο προβλημα μου που ως ειδημονες εχετε εντοπισει και του οποιου ξερετε τη λυση κι ολες αυτες τις αηδιες που αραδιάζετε για να καλυψετε τη χαμερπεια και την αχρειοτητα σας προσπαθωντας να δικαιολογησετε την κακοηθη εμμονη σας που επιτασσει να φαω αδικα μπαν.
menumission
29-11-2012, 03:19
Α και διαβασα και τις μαλακιες του ανχολι στην προηγουμενη σελίδα. Για να τα πάρω με τη σείρα. Δε σου πεφτει κανενας λογος τι παιζει με "οικογενειες μου κλπ" για να είσαι σε θεση να ξερεις, δεν εχω ιδεα σε τι αναφερεσαι ως δικο μου το οποιο κρινεις πως ειναι σοβαρο, άρρωστος είσαι και προφανως φαινεσαι οπως και οι ψυχωσεις σου μια εκ των οποιων στην προκειμενη ειναι να βγαζεις αυθαιρετα πορισματα τα οποια αναγεις ή εστω πλασαρεις ως αδιασειστες αληθειες, δεν ειπα ποτε πως εχω πεσει θυμα ξυλοδαρμου απ'τον σαιμπερνοτ ουτε ισχυει κατι τετοιο και ναι δε με ενδιαφερει η αποψη ενος 'μαλακα στολκερ γονιπετης ίπτιο φωνήεν', σωστα μαντεψες.
Κωλαράκι Τορνευτό
29-11-2012, 03:24
αν ηταν προσθιο συμφωνο?
menumission
29-11-2012, 03:29
πωπω μα τι πνευματωδης τυπος μονος σου το σκεφτηκες ε? εχω μεινει μιλαμε, το ατομο τι ειπε
Και διάβασα το εμετικο ποστ σου μεχρι τελους.
Ας υποθεσουμε λοιπον πως ολα οσα εγραψες στεκουν κι εγω εχω το προβλημα, εσυ ως υποτυπωδες δειγμα χρηστη που αντιπροσωπευει τον ηρεμο ζεν τυπο που εισαι χωρις ιχνος φραστικολεκτικης επιθετικοτητας, ως ισορροπημένο άμεμπτο υπερανω πασης μομφης ατομο, πως δικαιολογείς αυτό το ποστ για παράδειγμα
Dear FIXXXER,
Someone has tried to log into your account on ЭЛЕКТРИК РЕКВИЕМ with an incorrect password at least 5 times. This person has been prevented from attempting to login to your account for the next 15 minutes.
The person trying to log into your account had the following IP address: 94.66.78.171
All the best,
ЭЛЕКТРИК РЕКВИЕМ
και ολα τ'άλλα που σε συνδυασμο με τις σχετικες αναφορες σου στο τσατ ανα διαστηματα, δομουν ενα μοτιβο συμπεριφορας η συχνοτητα της οποιας μονο με μορφη ψυχωσης ή μανία καταδίωξης θα μπορουσε να μεταφραστει, δεδομενου πως βριζοντας με σε ανυποπτες στιγμες και ασχετα θρεντς ή στο τσατ, επανειλημμένως με είχες κατηγορήσει πως μουτζωσα ποστς σου που μεχρι τοτε ουτε καν ειχα αντικρίσει; Και γιατί δε γραφεις πια ως φιξερ αλλα μ'ενα απ'τα φεικ σου τα οποια πολυ πιθανως να εχουν χρησιμοποιηθει ανα καιρους για να με βρισεις πριβε στο τσατ?
μια χαρά είναι η menumission, τα λέει καλά
asimoulis
29-11-2012, 04:15
Να γίνει το παρόν θρεντ η γωνιά της σταυρούλας.
menumission
29-11-2012, 04:39
Άσχετα αν δεν θυμαμαι κανενός το όνομα απ'τους τελευταιους που εγραψαν παρα μόνο του φιξερ που τον λενε και Γιαννη περ'απο τορνευτο κωλαρακι και του Μιτσμανν Μαλακα που τελικα τον λενε Δημητρη και οχι Γιωργο και ο οποιος αποτελει και τον μοναδικο, απ'οσους με την ευγενικη συμμετοχη τους συνέβαλαν στο παρον θρεντ, με τον οποιο εχω γνωριστει κι απο κοντα. Α τον ψυχακια ξεχασα. Κατα τ'αλλα ναι, Σταυρούλα με λένε.
Α και για να μην ξεχνιομαστε, είναι τουλαχιστον γελοιο να επιρρίπτετε την ευθύνη για το γαμησι του φορουμ σε μενα τη στιγμη που παντα εσεις αρχιζετε τετοιου ειδους φλειμς οσον με αφορα.
phthoggon
29-11-2012, 06:17
menumission δεν είσαι καθόλου χαζή, βρίσκεις πολύ εύκολα τις αντιφάσεις και τις μικροπρέπειες και τις αδυναμίες στο λόγο των άλλων. Το γεγονός ότι δεν κάνεις καμία προσπάθεια αυτοκριτικής δείχνει ότι φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου. Δεν είναι κακό που θέλεις να πάρεις πράγματα από το φόρουμ - εκτίμηση για αυτά που ποστάρεις και λες, ανθρώπινη επαφή, οτιδήποτε, όλοι τα θέλουν αυτά ότι και να λένε (δε θα υπήρχαν πινκς και συζητήσεις για αυτά αλλιώς). Το κακό είναι ότι απελπίζεσαι όταν δε τα παίρνεις, προσπαθείς με τη μέθοδο του "ξανά, ξανά και περισσότερο" μέχρι που γίνεται συνήθεια, χάνεις το μέτρο, χάνεις την αντικοινωνικότητα αυτού του πράγματος που κάνεις. Ναι, οι περισσότεροι πόστερς σε εκμεταλλεύονται για να βγάλουν πάνω σου απωθημένα - deal with it, εσύ τους δίνεις το ελεύθερο. Δε πρόκειται να τους πείσεις ή να τους κάνεις να αισθανθούν ένοχοι αν απαντάς στη κάθε μαλακία. Αυτό που θα τους κάνει να σε αποδεχθούν είναι να παίξεις με τους κανόνες τους, θέλοντας η μη, και αυτό ισχύει για οποιοδήποτε φόρουμ, έξω η μέσα από τον υπολογιστή.
Ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτάς τον εαυτό σου εάν ενδιαφέρεται να ακούσει κάποιος, πριν μιλήσεις. Εϊναι δύσκολο το να μη μιλάς όταν παίζει μοναξιά (και δεν είναι κάτι να ντρέπεσαι, οι περισσότεροι είναι σε τέτοια φάση, αλλιώς δε θα ήταν εδώ) αλλά θα δώσει νόημα στις φορές που το κάνεις. Και εάν μπορείς να αποδεχθείς το ποια είσαι, τι ψάχνεις, πώς έφτασες εδώ, γιατί έγινε ότι έχει γίνει, ίσως να μπορείς να φτάσεις στο σημείο που να μη περιμένεις κάτι συγκεκριμένο και οτιδήποτε θετικό να είναι καλοδεχούμενο. (Και να να δίνεις Χ σε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και να ξεκινάς από το μηδέν, πιθανόν και σε άλλο χώρο με άλλα άτομα (no pun intended) είναι μερικές φορές το καλύτερο)
να πω απλα ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝ
Το ban σημαίνει πως δεν σε θέλαμε μια και καλή, δεν ήταν προτροπή να φτιάξεις νέο account, lol.
Mitsmann
29-11-2012, 10:53
Να γίνει το παρόν θρεντ η γωνιά της σταυρούλας.
o τιτλος ειναι μια χαρα και ειναι ενα πολυ ενδιαφερον και συναμα δαιδαλωδες θεμα που θα μπορουσε να αναλυθει απο πολλες πλευρες αλλα επιλεξατε ενα ανηλεες σπαμμινγκ, τρολλινγκ, νταηβινγκ, λιβ του φλαη, φλαη του λιβ.
παιδιά, είναι δύσκολο και σκοτεινό πράγμα η μοναξιά και η απόρριψη. μην είστε τόσο καταγγελτικοί και προσπαθήστε με αυτά που λέτε να βοηθήσετε και όχι απλά να πετάξετε την σταυρούλα ή την όποια σταυρούλα σε μια γωνιά του ίντερνετ όπου δεν θα την βλέπετε. ναι έχουν δίκιο όσοι μίλησαν παραπάνω και θα συμφωνήσω με την συντριπτική πλειοψηφία των όσων λένε αλλά η ανθρώπινη ψυχή είναι πιο ψηλά από μερικά πίξελς, έτσι θέλω να πιστεύω εγώ τουλάχιστον. τι να πω και μένα με τρομάζει μερικές στιγμές αλλά κάθομαι και το σκέφτομαι και λέω οτι περισσότερο στενοχωριέμαι παρά αγανακτώ που μου χαλάει το browsing. δεν ξέρω ρε παιδιά, βοηθήστε όσοι μπορείτε.
Drumsick
29-11-2012, 11:29
Tόση κούραση, που πονάει.
Krux, ωραία το φαντάζεσε (καμια ειρωνεία), αλλά εδώ δεν είναι μονο η μοναξιά και η αππόριψη.Υπάρχει και μια βάση βαριάς ψυχιατρικής ασθένειας.Αν δεν της δώσουν κάποια ώθηση τα ψυχοφάρμακα που της έχουν γράψει και κύριως αν δεν υπάρχει κάποια σημαντική στήριξη απο το φιλικό και απο το οικογενιακό της περιβάλλον, τότε απλά το ιντερνέ της κλάνει ταρχιδία.
το αν υπάρχει διαγνωσμένη ψυχική διαταραχή (πράγμα που δεν γνώριζα) υποστηρίζει ακόμα περισσότερο αυτό που θέλω πω εξαρχής.
το περιθώριο είναι άσχημο πράγμα και το θέμα δεν είναι αν εκεί έσπρωξε τον εαυτό της η σταυρούλα ή το φόρουμ. το θέμα είναι οτι το περιθώριο είναι άσχημο πράγμα.
ikonoklast
29-11-2012, 12:01
Υπάρχει και μια βάση βαριάς ψυχιατρικής ασθένειας.
Στην οποία περίπτωση ο ενδεδειγμένος τρόπος να συμπεριφέρεται κάποιος σε κάποιον βαριά ψυχικά ασθενή είναι ο κυνισμός, τα μπινελίκια και το να επιδιώκεις την αντιπαράθεση με οποιαδήποτε ευκαιρία. Σε ένα φόρουμ. Στο ιντερνετ.
my_troubled_Mind
29-11-2012, 12:04
Ο φθόγγος τα είπε τέλεια. Αλλά θα απαντήσεις πάλι με βρισιές και αρχιδιές μενουμίσιον.
Δεν ξέρω αν είναι κριτήριο η γνώμη των άλλων για να προβληματιστείς. Αν εμένα μου την λέγανε ΟΛΟΙ για τη συμπεριφορά μου πάντως, θα την έκανα την αυτοκριτική μου. Επίσης δώσε μια εξήγηση πέρα από αυτή με τη λογική του πεντάχρονου (''ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ'' δηλαδή) γιατί να γεμίζεις το τσατ με συνομιλίες σου στο γκεϊμνοτ, ή με φώτοζ, ή με βρισίδια, ή με τις κόντρες σου. Δεν σε κυνηγάει κανείς εδώ μέσα, εκτός ίσως από έναν-δυο χρήστες που μάλλον έχουν σοβαρότερο πρόβλημα από όλους μας μαζί εδώ μέσα και αντί να τσαντίζεσαι θα έπρεπε τουλάχιστον να τους γράφεις στα παπάρια σου ή έστω να τους πάρεις στο ψιλό. Αν κάνεις όπως κάνεις περισσότερο πάτημα τους δίνεις.
Γιατί δεν σκέφτεσαι μήπως κάνεις εσύ κάποιο λάθος? Ας πούμε τι νόημα είχε το 'μπαν καλκι' θρεντ? Τι νόημα έχει να γεμίζεις με τα προσωπικά σου, ΑΣΧΕΤΑ θρεντς, επειδή εκεί γράφει ο κάλκι ή ο μιτσεμανν ή παλιότερα ο κάνσερ(είμαι και τέρμα αφηρημένος, μπορεί να έχουν παίξει κ άλλα σκηνικά με άλλους,δεν ξέρω)?
Ναι η προφανής απάντηση που θα δώσεις θα είναι το ''έτσι γουστάρω μαλακαριόλη'' αλλά δεν στα λέω αυτά με κακία, ούτε πρόβλημα έχω μαζί σου και πραγματικά ξενερώνω καμιά φορά που τρως τόσο κράξιμο αλλά νομίζω ότι το ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ μόνη σου.
επίσης.
Γέμισε το ηαρ από ψυχιάτρους και δεν το ξέρω? Τι είναι αυτή η καραμέλα για τα ψυχοφάρμακα που πιπιλάτε όλοι? Ξέρετε τι είναι τα ψυχοφάρμακα, τι κάνουν, και κατά πόσο αλλάζουν έναν άνθρωπο? Όποιος παίρνει ψυχοφάρμακα είναι δυσλειτουργικός στη ζωή του? Είναι για τον καιάδα? Ή είναι ένα πάτημα για να κοροϊδεύεις τον άλλον η φαρμακευτική αγωγή? ωριμάστε.
παιδιά, είναι δύσκολο και σκοτεινό πράγμα η μοναξιά και η απόρριψη. μην είστε τόσο καταγγελτικοί και προσπαθήστε με αυτά που λέτε να βοηθήσετε και όχι απλά να πετάξετε την σταυρούλα ή την όποια σταυρούλα σε μια γωνιά του ίντερνετ όπου δεν θα την βλέπετε. ναι έχουν δίκιο όσοι μίλησαν παραπάνω και θα συμφωνήσω με την συντριπτική πλειοψηφία των όσων λένε αλλά η ανθρώπινη ψυχή είναι πιο ψηλά από μερικά πίξελς, έτσι θέλω να πιστεύω εγώ τουλάχιστον. τι να πω και μένα με τρομάζει μερικές στιγμές αλλά κάθομαι και το σκέφτομαι και λέω οτι περισσότερο στενοχωριέμαι παρά αγανακτώ που μου χαλάει το browsing. δεν ξέρω ρε παιδιά, βοηθήστε όσοι μπορείτε.
Ναι ρε παιδί μου, αλλά είναι επίσης λογικό για κάθε κοινότητα να υπάρχουν κάποια άτομα που είναι ανεπιθύμητα ή disruptive. Κι αυτό μπορεί να συμβαίνει και για πολύ πιο αθώους λόγους, γιατί πολύ απλά δε ταιριάζουν όλοι με κάθε είδους παρέα.
Η επιμονή τους να συμμετέχουν στο Requiem παρότι έχει γίνει σαφές πως δεν είναι επιθυμητοί είναι κάτι που πάντα με εξέπληττε, δεδομένου του κραξίματος και του βρισίματος που έχουν φάει. Κι αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει η ίδια ευκολία όπως στον πραγματικό κόσμο για να τους διώξεις.
Υ.Γ. Επίσης, μιας και ζητούσατε να επιστρέψει το παλιό καλό Requiem και όλα αυτά, μια τέτοια προσδοκία είναι αντιφατική με το να δέχεσαι στην κοινότητα τον οποιοδήποτε και να μη διώχνεις/μπανάρεις ποτέ κανένα.
ELECTRIC REQUIEM: ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Κατ'αρχήν, ας ξεκαθαρίσουμε πως η χρήση αυτού του site αποτελεί προνόμιο κι όχι δικαίωμα. Φιλοξενείται σε ιδιωτικό server με χρήματα των administrators και αυτοί αποφασίζουν τι θα περιέχει και τι όχι. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, συμφωνείτε με αυτό πατώντας "I Agree" όταν κάνετε register. Ωστόσο, πάνω-κάτω όλοι είναι ευπρόσδεκτοι αν δε γίνονται ενοχλητικοί και τηρούν τους παρακάτω απλούς κανόνες
3. Αν είστε βλάκες μη γραφτείτε. Δεν έχουμε κάτι με τη βλακεία, αρκεί να μη βρίσκει το δρόμο της για την οθόνη του υπολογιστή μας μέσα από το Electric Requiem.
4. Μην είστε επιθετικοί απέναντι σε άλλους χρήστες για πράγματα πέραν των εδώ λεγομένων τους.
.
.
.
.
16. Για καλό και για κακό, ξαναδιαβάστε τον κανόνα 3.
menumission
29-11-2012, 12:30
+1 και βαριεμαι να διαβασω τα επομενα ποστς απ'το τελευταιο που εκανα ή να ξανασχοληθω με το τοσο φλεγον για σας ζήτημα. Το τορνευτο κωλαρακι ακα φιξερ ακα Γιαννης θελω να μου απαντησει αυτο που τον ρωτησα.
Ας υποθεσουμε λοιπον πως ολα οσα εγραψες στεκουν κι εγω εχω το προβλημα, εσυ ως υποτυπωδες δειγμα χρηστη που αντιπροσωπευει τον ηρεμο ζεν τυπο που εισαι χωρις ιχνος φραστικολεκτικης επιθετικοτητας, ως ισορροπημένο άμεμπτο υπερανω πασης μομφης ατομο, πως δικαιολογείς αυτό το ποστ για παράδειγμα
Dear FIXXXER,
Someone has tried to log into your account on ЭЛЕКТРИК РЕКВИЕМ with an incorrect password at least 5 times. This person has been prevented from attempting to login to your account for the next 15 minutes.
The person trying to log into your account had the following IP address: 94.66.78.171
All the best,
ЭЛЕКТРИК РЕКВИЕМ
και ολα τ'άλλα που σε συνδυασμο με τις σχετικες αναφορες σου στο τσατ ανα διαστηματα, δομουν ενα μοτιβο συμπεριφορας η συχνοτητα της οποιας μονο με μορφη ψυχωσης ή μανία καταδίωξης θα μπορουσε να μεταφραστει, δεδομενου πως βριζοντας με σε ανυποπτες στιγμες και ασχετα θρεντς ή στο τσατ, επανειλημμένως με είχες κατηγορήσει πως μουτζωσα ποστς σου που μεχρι τοτε ουτε καν ειχα αντικρίσει; Και γιατί δε γραφεις πια ως φιξερ αλλα μ'ενα απ'τα φεικ σου τα οποια πολυ πιθανως να εχουν χρησιμοποιηθει ανα καιρους για να με βρισεις πριβε στο τσατ?
Mitsmann
29-11-2012, 12:33
ELECTRIC REQUIEM: ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Κατ'αρχήν, ας ξεκαθαρίσουμε πως η χρήση αυτού του site αποτελεί προνόμιο κι όχι δικαίωμα. Φιλοξενείται σε ιδιωτικό server με χρήματα των administrators και αυτοί αποφασίζουν τι θα περιέχει και τι όχι. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, συμφωνείτε με αυτό πατώντας "I Agree" όταν κάνετε register. Ωστόσο, πάνω-κάτω όλοι είναι ευπρόσδεκτοι αν δε γίνονται ενοχλητικοί και τηρούν τους παρακάτω απλούς κανόνες
3. Αν είστε βλάκες μη γραφτείτε. Δεν έχουμε κάτι με τη βλακεία, αρκεί να μη βρίσκει το δρόμο της για την οθόνη του υπολογιστή μας μέσα από το Electric Requiem.
4. Μην είστε επιθετικοί απέναντι σε άλλους χρήστες για πράγματα πέραν των εδώ λεγομένων τους.
.
.
.
.
16. Για καλό και για κακό, ξαναδιαβάστε τον κανόνα 3.
ενας κανονας που αλλωστε εχει τηρηθει πιστα.
menumission
29-11-2012, 13:52
Δεν ειναι απο σελιδα καποιας συγκεκριμενης :/
Επισης, πραγματικα, περα απο καθυστερημενη πανηλιθια σκατοκαριολα Σταυρουλα, ποιος αλλος μουτζωσε αυτη τη γυναικα.
http://i45.tinypic.com/k3oef5.jpg
καντε τον ενα μπαν κι αυτον μαζι με τα φεικ του να στανιαρει λιγο αντε μπραβο
ένα μικρό δείγμα
χρήστρια menumission, μην προσπαθείς να γίνεις αποδεκτή εκεί που φαίνεται ότι δε σε θέλουν βρε παιδί μου, ψάξε να βρεις αλλού που να ταιριάζεις. Με το να επιμένεις παθιασμένα δεν βγαίνει τίποτα. Κι αν σε βρίζουν/χλευάζουν κτλ, αυτό γίνεται συνέχεια εδώ μέσα, βρίστους κι εσύ να τελειώνουμε. Αν αφήνεις να σε επιρρεάζει τόσο πολύ αυτή η φάση μόνο κακό σε σένα κάνεις
menumission
29-11-2012, 15:09
χρήστη Mayhem με τη βοήθεια της σφαιρικής σου αντίληψης έφτασες στο συμπέρασμα περί επιρροής; μιλάμε για εγκάρσια κύματα τηλεπαθητικής ικανότητας διαμετρικά διακείμενα στην εγκαρδιότητα, όχι αστεία
Mitsmann
29-11-2012, 15:19
το μονο που επειρρρεαζεται διαρκως σ αυτο το τοπικ ειναι η ορθογραφια σας.
freak brother
29-11-2012, 15:19
πραγματικα ρε Σταυρουλα , πες μου ΕΝΑΝ γαμημενο λογο που μετα απο τοσο κραξιμο και μπαν δεν φευγεις απο το φορουμ . ΕΝΑΝ οτι.. δεν φευγω γιατι οι χρηστες ταδε ταδε ειναι φιλοι μου η γιατι πιστευω οτι υπαρχουν καποιοι μυστικοι χρηστες που βρισκουν αυτα που γραφω πολυ ενδιαφεροντα και με συγχαιρουν , η κανω μια διπλωματικη πανω στα φορουμζ και τους παριες τους , ξερω γω.. αυτο
χελιδόνι
30-11-2012, 01:00
076g877ee1U
menumission
30-11-2012, 01:08
zxxdrAGqs5U
χελιδόνι
30-11-2012, 01:09
σπαμμαρεις το θρεντ
menumission
30-11-2012, 01:12
κομπλε
metamelia1
30-11-2012, 03:42
http://www.internetshouldbeillegal.com/
atom_smasher
30-11-2012, 04:23
κάποιοι εδώ μέσα υπερβάλλεται...για ηρεμήστε λίγο.
menumission
30-11-2012, 04:39
προσωπικά βρίσκω γι'αυτους τους κάποιους τη λέξη "υπερβολικοί" άκρως επιεική
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24317-Best-of-e-r-chatroom!&p=1208632&viewfull=1#post1208632
Sotos_The_Tequiler
30-11-2012, 19:36
Μπήκα με σκοπό κάτι να γράψω αλλά διάβασα όλο το θρεντ από την αρχή, έκαψα κάτι εγκεφαλικά κύτταρα και τώρα το ξέχασα.
Πάμε λίγο μπας και τα καταφέρω:
Σταυρούλα δε σε ξέρω ρε συ, δεν έχω ασχοληθεί με τα προσωπικά σου ούτε με τα προσωπικά κανενός εδώ μέσα, ειδικά κάτι θρεντ ξεκατινιάσματος τα ριχνα χέστρα κι έπειτα καζανάκι. Δεν ξέρω κάν πότε ήρθες στο φόρουμ, δεν ξέρω ποιον ξέρεις, δεν ξέρω καν τι είσαι οπότε δεν είναι δυνατόν να είμαι εμπαθής απέναντί σου. Ελπίζω να με πιστεύεις τουλάχιστον.
Αφού βλέπεις ότι είναι αρκετοί αυτοί που ενοχλούνται από κάποιες συμπεριφορές σου γιατί δεν κάνεις κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση; Δε μπορεί να είναι όλοι τόσο εμπαθείς μαζί σου εκτός κι αν πιστεύεις ότι έχει στηθεί καμιά πλεκτάνη εναντίον σου.
Αλλά έστω ότι όλοι αυτοί είναι καριολαράδες του κερατά, αρχιδοπάπαρα, μπινέδες, τραβελοτραμπολίνα και θέλουν το κακό σου και να σου τη λένε συνεχώς, εσύ γιατί δίνεις τροφή ρε κορίτσι μου;
Σε όλο το παρόν θρεντ σε κάθε ποστ σου κάποιον μπινελίκωνες. Τι νόημα έχει; Αφού λες ότι δε θες να ασχολείσαι με μαλάκες τότε μην ασχολείσαι.
Αν θες να μείνεις σε έναν χώρο που σου αρέσει τότε βοήθα λίγο και τους γύρω σου να θέλουν να είναι κι αυτοί στο ίδιο χώρο μαζί σου. Απλό είναι.
Και αρκετοί που λέτε για ψυχασθένειες, φάρμακα κλπ χαλαρώστε λιγάκι και μην τα λέτε έτσι ελαφρα τη καρδία.
ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
Beyond Within
30-11-2012, 21:30
Γιατί δεν κάνετε το BAN GIOULAH 2 poll για να τελειώνει το θέμα; Αν ψηφιστεί ban τρώει ban, όπως και τα υπόλοιπα accounts που θα ακολουθήσουν. Αν ψηφιστεί να μείνει, όποιος έχει πρόβλημα κάνει ignore και δεν ξαναασχολείται. Απλά πράγματα.
enitharmon
30-11-2012, 21:32
πως την κανουμε ιγκνορ στο τσατ;
Beyond Within
30-11-2012, 21:33
Έχει ένα κουμπάκι αριστερά από το όνομα, το πατάς και μετά πατάς κάτι που λέει Ignore.
http://www.stephenhicks.org/wp-content/uploads/2011/12/foucault-m.jpg
Pinatero
01-12-2012, 18:10
Υπάρχει και μια βάση βαριάς ψυχιατρικής ασθένειας.
Στην οποία περίπτωση ο ενδεδειγμένος τρόπος να συμπεριφέρεται κάποιος σε κάποιον βαριά ψυχικά ασθενή είναι ο κυνισμός, τα μπινελίκια και το να επιδιώκεις την αντιπαράθεση με οποιαδήποτε ευκαιρία. Σε ένα φόρουμ. Στο ιντερνετ.
.. και συνεχιζω. δεν εχω παρεμβει καθολου μεχρι στιγμης. εδω ομως εχει ξεφυγει η κατασταση. την πεσατε πολλοι σε εναν (ασχετο αν ειναι φουλ δικαιολογημενο κλπ), που πολλοι ομως πιστευετε οτι υπαρχει θεμα και μαλιστα λετε σοβαρο. με βαση λοιπον αυτα συνεχιστε ετσι κ αμα.., λεω αμα.., μας βγαλουν σε κανενα καναλι για καποιο κακο λογο, τοτε να δω το er που θελετε και τι θα λετε. ειτε το πιασετε με σοβαρο τροπο, με ηρεμο ειτε με κραξιμο, χαβαλε κλπ, δεν υπαρχει λυση κι αυτο ειναι φανερο.
εγω θα αγαπω και τη σταυρουλα και τον μητσο
αλλα λεω μονο αυτο, ή σκαστε ή απλα συνεχιστε...
Γενικά έχετε καταλάβει, όσοι ζητάτε μπαν, ότι απλά θα συμβεί ό,τι και την προηγούμενη φορά που η μενου έφαγε μπαν ε. Και δε νομίζω οι αντμινς να ενθουσιάζονται στην ιδέα να βαράνε νουμεράκια για να μπανάρουν όλη μέρα το επόμενο_μενουμίσιον_ακάουντ.
Η μενουμίσιον είναι εδώ γιατί θέλει να είναι και δεν μπορείτε να τη διώξετε, εκτός άμα φάει μπαν και κλειδωθεί το ρέτζιστερ.
Επίσης, ο διάλογος δεν βοηθάει, όπως φάνηκε από το ποστ του μαρίλιον ή του ανχόλι, η ίδια δε βλέπει κάτι λάθος στη συμπεριφορά της, οπότε δεν πρόκειται να κάτσει να συζητήσει και να κάνει αυτοκριτική. Η μενου είναι αυτή που είναι, την ξέρετε τόσα χρόνια.
Η λύση είναι ιγκνόρ. Όσοι πραγματικά χαλιούνται από την μενου, ας την αγνοήσουν. Και στο φόρουμ και στο τσατ. Οκ, το er θα είναι κάπως weird με δύο οντότητες βγαλμένες απ'την έκτη αίσθηση (μενουμίσιον και καντιρομπλόγκ) αλλά χίλιες φορές έτσι, παρά αυτό το καριολίκι. Χαλαρώστε οι e-ψυχίατροι, είναι πραγματικά στενάχωρο αυτό το πράγμα. Και, Lyse, σ'αγαπάω σ'εκτιμάω, αλλά -εντελώς φιλικά- άμα είναι να φτάνεις στον απόλυτο κρετινισμό για να φύγει η μενουμίσιον, άστο ρε αγόρι μου, γίνεσαι Μαλάκας χωρίς λόγο. Κάντην κι εσύ ένα ιγκνόρ (χειροκίνητο ή όχι) να υσηχάσουμε όλοι, την ξέρεις καλύτερα από μένα εξάλλου, και ξέρεις ότι δεν καταλήγει πουθενά αυτό, παρά μόνο σε μια αέναη λούπα μικρότητας.
Dragonlord
05-12-2012, 12:37
βρε παιδιά! πάλι τσακώνεστε;!;
menumission
05-12-2012, 13:00
την ξέρεις καλύτερα από μένα εξάλλου
το ίδιο με ξέρετε κι οι δύο, δηλαδή καθόλου
asimoulis
05-12-2012, 18:48
Από ότι βλέπω η σταυρούλα έκοψε το σπαμάρισμα οπότε όλα κομπλέ.
Στο τσατ ας κάνει ότι θέλει προσωπικά δεν με ενοχλεί και για όσους ενοχλεί, το ιγκνόρ του τσατ δουλεύει σωστά, χωρίς ίχνη.
menumission
05-12-2012, 19:11
Εσύ όμως συνεχίζεις να σπαμάρεις οπότε τι προτείνεις;
Mitsmann
06-12-2012, 21:03
Κυριες και κυριοι, Χρηστες και Χρηστινες, δεν υπαρχει καλυτερο επιχειρημα στο τοπικ απ αυτο.
Today 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
http://a0.vsoh.com/4323714939824615.jpg
menumission
07-12-2012, 04:24
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
Yesterday 19:29 <menumission> 8elw na grapsw kati prive ston ikonoklast ki einai polu panw kai de mporw na tou grapsw
Yesterday 19:31 <menumission> grapse kati ikonoklastalker
menumission
13-12-2012, 23:38
βγαλε το θρεντ με τα εμετικα ποστς σας απο τη λιστα μου με τα started threads γιατι δεν το αρχισα εγω βεβαια, ουτε το ονομασα.
ο Μαλακας το αρχισε με το
Σπαμμαρε κι εδω, μπορεις. οποτε σ'αυτον να το αποδωσετε κατα τη δικαιοκρατια :moutza: παντα.
http://i18.photobucket.com/albums/b125/mayhemdoom3/stfu04_zpsc6a7aebb.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
14-12-2012, 15:24
Today 13:58 <tsimpouklano> mpoum
Today 14:27 <menumission> erang
Today 14:33 <menumission> ban kalki
Today 14:36 <menumission> σαν χτες βγηκε λοιπον http://www.youtube.com/watch?v=1V1OzG6ab7I
Today 14:38 <menumission> μιτσμανν σιχαμα αν το βλεπεις αυτο δε μπορουμε να κανουμε κανενος ειδουσυνομιλια στο τσατ πλεον ουτε με σενα ουτε με κανενα απ'τα υπολοιπα 4 σιχαματα
Today 14:40 <menumission> επειδη εχω ορκιστει αν σας βγαλω απο ιγκνορ να μην γνωρισω ποτε το μωρο μου, εκ τουτου μπαινω κατευθειαν στο ψητο θελοντας να πιστευω πως θα τα δεις αυτα, να ειμαι συντομη παραταυτα
Today 14:41 <menumission> το εμετικο γεματο σκατοψυχια κακια ελεεινοτητα που σε κανει να λυπασαι για το ανρωπινο ειδος γενικοτερα θρεντ το οποιο εσυ και τα ομοια και παρομοια σου σιχαματα συγρκοτειτε μεσω τον εμετικων ποστς σας στο εν λογω θρεντ
Today 14:41 <menumission> δεν το ξεκινησα εγω ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑ ΕΓΩ
Today 14:41 <menumission> εσυ το ονομασες ετσι εσυ να επωμιστεις την ευθυνη για την υπαρξη και το ονομα του
Today 14:42 <menumission> παρ'τε το απ'τη λιστα μου αυτη τη στιγμη εισαι κωλοσιχαμνεος μοντερειτορ στο τζενετορ βαλ'το στη δικια σου
Today 14:42 <menumission> αλλωστε ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΜΑ ΕΙΝΑΙ
Today 14:42 <menumission> σβησε τα 2 πρωτα ποστς και αρχισε το απο το σπαμαρε κι εδω μπορεις παλιοσιχαμα
Today 14:43 <menumission> κι ορικιζομαι να μην αναπαυθω εν ειρηνη μετα θανατον αν σε συναντησω ποτε και δε σε φτυσω στη σκατομαπα
Today 14:43 <menumission> αυτα ειχα να πω, it's your decisionow
Today 14:46 <menumission> τετρατουργημα τρισιχαμα
Τι ειναι το τζενετορ?
Τετρατουργημα τρισιχαμα.
np Metallica - The Four Sichamen
http://i50.tinypic.com/315zjow.gif
freak brother
15-12-2012, 01:36
http://www.ragetrolling.com/var/albums/Hammer%20Time-1605035045.jpg?m=1343340872
menumission
17-12-2012, 15:48
Το λοιπόν, μετά από την κουβέντα σε σχετικό θρεντ όπου συζητούσαμε για την ανάγκη βοήθειας σε τεχνικό επίπεδο, ανέλαβε ο KoiliaSamprela ο οποίος μπήκε και admin, για να δει και τι παίζει με τα πινκς/μούτζες. Οπότε μπορεί σήμερα/αύριο να είναι οφλάιν το σάιτ κάποια στιγμή.
αχ καλέ, καλώς τα δεχτήκαμε (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24986-%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B5%CF%82-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7&p=1056640&viewfull=1#post1056640) :moutza:
Mitsmann
17-12-2012, 15:53
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΜΠΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑ
my_troubled_Mind
17-12-2012, 15:53
έλα πούλο, αλλάξτε τον σαμπρέλα, δεν αρέσει στη σταυρούλα.
ΤΩΡΑ.
BURNIN AMBITION
17-12-2012, 16:15
θα φας μπαν γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τις μαλακιαρες σου. εισαι ενοχλητικη οσο δε παει. καταλαβε το και βουλωσε το πια
φιλικα παντα
Congratz 2 Our New AΔmin • KoiliaSamprela•http://i841.photobucket.com/albums/zz340/tsonos/Kilumba.png
BURNIN AMBITION
17-12-2012, 16:22
σαμπρελινο συγχαρητηρια
menumission
17-12-2012, 16:43
εσύ να το βουλώσεις βλάκα μπερνι κατινάρα μαλάκαρε κτλπ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?27129-%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%9C%CE%97%CE%9D-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%93%CE%99%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%99-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%9F%CE%9B%CE%91&p=1168395&viewfull=1#post1168395) και πίστεψέ με δε στο λέω καθόλου φιλικά, ενοχλητική παρασιτάρα
metamelia1
17-12-2012, 16:53
kilumba.png
http://i841.photobucket.com/albums/zz340/tsonos/Kilumba.png
jack the ripper
17-12-2012, 17:06
σε μονιμη περιοδο οχι αστεια
menumission
17-12-2012, 17:10
PMS λέγεται άσχετε
Mitsmann
17-12-2012, 17:11
οχι SPGTSS ειναι.
jack the ripper
17-12-2012, 17:19
PMS λέγεται άσχετε
ετσι απλα? δεν εχεις κανενα αρχειο με δικα μου ποστς??
τοσο αδιαφορος δλδ? :((((((((((((((
freak brother
17-12-2012, 17:27
PMS λέγεται άσχετε
http://www.youtube.com/watch?v=mCwKbUVyHLY
Radienergeia
17-12-2012, 17:28
PMS λέγεται άσχετε
Παίζεις με τη φλόγα
menumission
17-12-2012, 17:57
και για τη γουνα σου φαση, κι οχι αρχειο, καλο μνημονικο
Sotos_The_Tequiler
17-12-2012, 17:58
ήσυχα
jack the ripper
17-12-2012, 18:24
και για τη γουνα σου φαση, κι οχι αρχειο, καλο μνημονικο
http://generalsfc.freeforums.org/images/smilies/MEGAtouched_.gif
menumission
17-12-2012, 19:01
PMS λέγεται άσχετε
Παίζεις με τη φλόγα
http://www.youtube.com/watch?v=d_Q8LRxylJU
Mitsmann
17-12-2012, 19:03
το κανω σπλιτ το τοπικ, δε θα μας ζαλιζει τ αρχιδια παντου.
menumission
17-12-2012, 19:05
να μην απαντατε μαλακες τοτε οπως μου'πε κι η ενιθαρμον "να μην απανταγα"
http://www.youtube.com/watch?v=w7f1Ptd9GEM
Mitsmann
17-12-2012, 19:23
Σπλιτ το τοπικ, και γενικα σπλιτ ολα τα τοπικ που θα τα γαμαει.
Και προσπαθηστε να μην απαντατε οντως.
πρεπει να φυγω, οταν γυρισω (η αν μπει κανας με δικαιωματα νωριτερα) ριχτε τα ολα στο Παγκρατιο τοπικ, δε προλαβαινω να κανω μερτζ.
menumission
17-12-2012, 19:38
στο διαολο κι ακομα παραπερα
στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα!
http://a1.vsoh.com/tumblrllqfeosweq.gifhttp://a0.vsoh.com/4323714939824oai.jpg
http://a0.vsoh.com/4323714939824oai.jpghttp://a1.vsoh.com/tumblrllqfeosweq.gif
menumission
17-12-2012, 19:46
Σε βολευει τωρα τρισιχαμα που γινε αντμιν ο αλλος ο κομπλεξικος να σου κανει πλατες να κανεις οτι θες, λες και δεν εκανες μεχρι τωρα κομπλεξικε ορκοθήρα :moutza: + :moutza: :moutza:
Radienergeia
17-12-2012, 19:54
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=BsAo3z3lmnU&NR=1
θα δεινοπαθησεις
ακομα και μετα το μπαν θα σε καταδιωξουμε και θα σε βαραμε τα κουδουνια, και θα χεζουμε στο πατακι σου
το EAR θα γινει ο χειροτερος εφιαλτης σου
menumission
17-12-2012, 19:58
Δε μπορεις Ραδιενεργεια να μη σπαμμάρεις, α χα καλο ε
Ένα μπαν να ηρεμήσει λέμε.
menumission
17-12-2012, 20:03
κι εσύ λοιπόν άτεγκτο ον
μόνο
στενοχώρια
αυτό που παίζει...
στενοχώρια η [stenoxórja] & στεναχώρια η [stenaxórja] : όχι ευχάριστη συναισθηματική κατάσταση, που συνήθ. οφείλεται σε κτ. κακό ή γενικά δυσάρεστο· λύπη, θλίψη: H αιτία μιας στενοχώριας. Aισθάνεται / έχει ~, γιατί απέτυχε στις εξετάσεις. (ειρ.) Kι είχα μια ~! ή ~ μου!, ως ένδειξη αδιαφορίας. || (συνήθ. πληθ.) η αιτία (συνήθ. γεγονός) θλίψης, λύπης, ή γενικά δυσάρεστης συναισθηματικής κατάστασης: Οικονομικές / οικογενειακές στενοχώριες. Bρίσκεται κάποιος σε / περνάει στενοχώριες.
[ελνστ. στενοχωρία με συνίζ. για αποφυγή της χασμ. και υποχωρ. κίνηση του τόνου, αρχ. σημ.: `στενός τόπος΄· [o > a] κατά το στενόχωρος > στενάχωρος]
phthoggon
17-12-2012, 21:56
εγώ μόνο ομόνοια μεταξύ του er επιτέλους βλέπω ρε παιδιά
σταυρούλα ποστάρει = όλοι μούζα
οποιοσδήποτε πέρα από σταυρούλα ποστάρει = όλοι πινκ (-1)
menumission
17-12-2012, 22:25
ασ'τα κατά διαβόλου (http://dd.pangyre.org/d/dictionary.html) πάμε
LEXICOGRAPHER, n. A pestilent fellow who, under the pretense of recording some particular stage in the development of a language, does what he can to arrest its growth, stiffen its flexibility and mechanize its methods. For your lexicographer, having written his dictionary, comes to be considered "as one having authority," whereas his function is only to make a record, not to give a law. The natural servility of the human understanding having invested him with judicial power, surrenders its right of reason and submits itself to a chronicle as if it were a statue. Let the dictionary (for example) mark a good word as "obsolete" or "obsolescent" and few men thereafter venture to use it, whatever their need of it and however desirable its restoration to favor — whereby the process of improverishment is accelerated and speech decays. On the contrary, recognizing the truth that language must grow by innovation if it grow at all, makes new words and uses the old in an unfamiliar sense, has no following and is tartly reminded that "it isn't in the dictionary" — although down to the time of the first lexicographer (Heaven forgive him!) no author ever had used a word that was in the dictionary. In the golden prime and high noon of English speech; when from the lips of the great Elizabethans fell words that made their own meaning and carried it in their very sound; when a Shakespeare and a Bacon were possible, and the language now rapidly perishing at one end and slowly renewed at the other was in vigorous growth and hardy preservation — sweeter than honey and stronger than a lion — the lexicographer was a person unknown, the dictionary a creation which his Creator had not created him to create.
God said: "Let Spirit perish into Form,"
And lexicographers arose, a swarm!
Thought fled and left her clothing, which they took,
And catalogued each garment in a book.
Now, from her leafy covert when she cries:
"Give me my clothes and I'll return," they rise
And scan the list, and say without compassion:
"Excuse us — they are mostly out of fashion."
—Sigismund Smith
menumission
17-12-2012, 22:40
και που'σαι τρισιχαμαλακα θρεντσταρτερ αυτο ξεχασες
κρατάω τη μνήμη ζωντανή για να μην υπάρχει αμφιβολία για ποιον λόγο θα φάω μπαν από τον KoiliaSamprela
άλλο ένα μικρότερο δείγμα (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?4405-Kamia-kali-tainia-apopse&p=1051769&viewfull=1#post1051769)
ikonoklast
17-12-2012, 22:45
To πιο θλιβερό σε όλα αυτά τα τοπικς παραμένουν οι διάφοροι Lyse, Mimin κλπ που δε χάνουν ευκαιρία να ποστάρουν οτιδήποτε σε φάση "ψόφα", "αυτοκτόνα", "πιες φάρμακα" κλπ.
Στην τελική αφού είστε οι μόνοι που ασχολείστε σα νευρωτικοί μαζί της, πάρτε την, πάρτε και τον cyber-γαμιά, πάρτε και όποιον γουστάρει αυτό το καριολίκι (sic) και πηγαίντε σε αυτό το ψυχιατρείο του soulseek απο όπου και ήρθατε.
Να μια λύση.
freak brother
17-12-2012, 22:45
Σταυρουλα αν δεν με απατουν τα ματια μου , εσυ το αρχισες το θρεντ και δεν καταλαβαινω γιατι να σε βριζεις αφου μπορουμε να σε βρισουμε και μεις.
Radienergeia
17-12-2012, 22:49
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRB7kWBEH94XvwsQDIgCnV8FB3L7yH9_hgAyxKa5lnAEuo-E9MX
Δεν θέλουμε το κακό κανενός, μόνο να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΡΕΛΑ. (http://en.wikipedia.org/wiki/Tranquilliser_gun)
regularpaul
17-12-2012, 22:56
stop the press! ο lyse ειναι cyberian? σαμποτεκας? ποιος?
regularpaul
17-12-2012, 22:59
πωωωωω αυτο ειναι στην κυριολεξια mindfuck
regularpaul
17-12-2012, 23:09
γελαω ρε πουστηδες
καταληψη κανονικη
ikonoklast η άλλη λύση είναι τα eugenics.Πούλους από το thread της φιλενάδας σου και whiteknighting στο τσάτ που την έχεις και ignore.
Art In Haste
18-12-2012, 02:08
Δε ξέρω αν έχει και τί γενικά έχει αναφερθεί γιατί δεν έχω παρακολουθήσει το θρεντ και τα τελευταία ποστς φαίνονται οφφ τόπικ...τεσπά...ον τόπικ λοιπόν...
Η πολυμετοχικότητα στο παγκράτιο εκείνη την εποχή είχε αρκετά κοινά με αυτή του ποδοσφαίρου πριν λίγα χρόνια. Τα χρόνια πριν το 460 ο Θεαγένης της Θάσου είχε θέσει νέα όρια στο άθλημα σαρώνοντας τίτλους και μετάλλια και αυτό είχε ως φυσικό επακόλουθο πολύ κόσμο να ασχοληθεί με αυτό. Φυσικά μέσα σε αυτούς ήταν και παράγοντες που ουδεμία σχέση είχαν απλά μυρίστηκαν χρήμα και μπήκαν.
Το 460 όμως ήταν η αρχή του Πελοποννησιακού πολέμου, τότε που οι Αθηνέζοι χτίσαν το τοίχος στα Μέγαρα ε και οι Σπαρτιάτες και λοιποί σύμμαχοι τους δε το είδαν με πολύ κάλο μάτι. Οπότε για πια πολυμετοχικότητα μιλάμε το 460; Σκατά, τα κοάλα γαμήθηκαν από τον πόλεμο που ξέσπασε και ότι είχε ξεκινήσει λίγα χρόνια πριν με τις επιτυχίες του Θεαγένη έλαβε ένα σεμνό τέλος. Μέχρι φυσικά ο Αλέξανδρος να μεταφέρει το άθλημα στα βάθη της Ασίας και εκεί να εξελιχτούν τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
Δε ξέρω τί είχε ο θρεντ στάρτερ στο μυαλό του με την επιλογή ημερομηνίας αλλά λόγω των συνθηκών του πολέμου εγώ την βλέπω πολύ άκυρη.
menumission
18-12-2012, 04:52
Στην τελική αφού είστε οι μόνοι που ασχολείστε σα νευρωτικοί μαζί της, πάρτε την, [...] και πηγαίντε σε αυτό το ψυχιατρείο του soulseek απο όπου και ήρθατε.
εμένα με ρώτησες; εκτος βεβαια κι αν υπονοείς σε συνδυασμό με το ψυχιατρειο (sic) κατι
paddy honey
03-03-2019, 20:02
you wishbone (http://nameberry.com/nametalk/threads/87385-Wren-amp-Thatcher)
http://www.youtube.com/watch?v=b6lJ3zwG5SA
http://en.wikipedia.org/wiki/Betty_Thatcher#About_the_lyrics
Να'χαμε να λέγαμε για την αχρεία τώρα, δείτε κάνα Billy (http://www.anyclip.com/movies/billy-elliot/police-chase/) Elliot (http://www.youtube.com/watch?v=TLZClsaDEw0&feature=relmfu)
https://www.youtube.com/watch?v=iUkIb9ZV9NQ