Log in

View Full Version : Hedwig and the Angry Inch

Solo Carriera
26-07-2003, 18:06
Katapliktikh tainia!

Rock n roll musical gia tin zoh enos travesti pou tragoudaei se mia apotiximenh glam rock mpanta kai akolouthei thn periodia enos diasimou pop idolou pou, opws isxyrizetai, exei klepsei ta tragudia tou. H tainia exei gelio, klama, sigkinish, ermhneies,poly wraia tragoudia kai sinistatai anepifilakta.

Try it

Dragonlord
29-07-2003, 02:14
thn eida apopse (to protimhsa apo to na synexiseis na mou les na th dw ka8e fora pou me petyxaineis irc)
vasika me ekane na ais8anomai ligo avola epeidh kryvw ena mikro omofoviko mesa mou kai vriskw ta travelia tromaxtika
pantws ontws sto telos ths tainias emeina me 8etikh apopsh,den to metaniwsa pou thn eida
de me sygklonise kiola..foverh ermhneia pantws (kai skhno8esia parakalw) apo ton typo.
na anaferw pws to dvd einai poly prosegmeno,gamata menu kai arketa extras ta opoia 8a e3ereunhsw to prwi

nikodimos
29-07-2003, 13:57
To Velvet Goldmine to exete dei mia pou eimaste sto 8ema? Einai pisteuw mia polu kalh tainioula gia thn periodo glam rock sth bretania. Ekei na deis trabelia DL... Horror show. An den se enoxlei auto einai kai gamw.

Dragonlord
29-07-2003, 15:44
not mi proedre
xortasa xtes travelokatastaseis me to hedwig opote 8a to exw ypopsh gia arketa argotera

Kveldssanger
29-07-2003, 15:50
Oraio to Velvet Goldmine, eidika an thes na matheis gia ti glam skini... Arketa kali mousiki, genika otan to eixa petyxei sthn tv, to fxaristithika arketa...

VirusXI
29-07-2003, 16:36
to Velvet Goldmine to xa parei apo ena apta mags pou dinoun averta ntivintia. polu vareto mou fanhke.
polu gkei katastaseis :p

Chord Of Souls
29-07-2003, 23:30
not mi proedre
xortasa xtes travelokatastaseis me to hedwig opote 8a to exw ypopsh gia arketa argotera
Prepei na sou gnwrisw th Stefania mou fainetai...:cool:

symposium_lexotanil
30-07-2003, 07:23
tin/ton opoia/on ksereis safws me to mikro tis/tou onoma :disco:

Chord Of Souls
30-07-2003, 19:55
Opws thn/ton ksereis ki esy frikalee...:sk8:

symposium_lexotanil
30-07-2003, 21:40
eutyxos oxi prosopika.
ematha oti apoxoreis apo ta forums eksetias mou.
mporo na sou po oti gia proti fora sti zoi sou,eixes tin eukairia na kaneis kapoion xaroumeno
<--------------

Chord Of Souls
30-07-2003, 21:49
Makari na niwtheis wraia me thn apoxwrhsh mou.
Dragonlord,kathe epityxia sto forum.Epitelous apallaxthkate apo mena.Bye.

Dragonlord
31-07-2003, 05:32
mh mou kleveis tis atakes.epishs,de sou eipa egw na fygeis,einai dikia sou epilogh.den prokeitai na prospa8hsw na ta exw kala me olous,ta forums einai pisteuw arketa free gia na ekfrazetai o ka8eis.an de sou aresan ta sxolia tou cancer kai tou frikaleou sta posts sou,de mporw na kanw kati.oi melodramatismoi einai toso anousioi oso oi stixoi tou st.anger

dead
31-07-2003, 12:29
Egw giati den kataferno pote na diw3w kanenan ? N i try so hard ..... :mad:

Dragonlord
23-05-2004, 12:21
thn eida apopse (to protimhsa apo to na synexiseis na mou les na th dw ka8e fora pou me petyxaineis irc)
vasika me ekane na ais8anomai ligo avola epeidh kryvw ena mikro omofoviko mesa mou kai vriskw ta travelia tromaxtika
pantws ontws sto telos ths tainias emeina me 8etikh apopsh,den to metaniwsa pou thn eida
de me sygklonise kiola..foverh ermhneia pantws (kai skhno8esia parakalw) apo ton typo.
na anaferw pws to dvd einai poly prosegmeno,gamata menu kai arketa extras ta opoia 8a e3ereunhsw to prwi
Είσαι βλάκας.Η ταινία είναι ΘΕΙΚΗ.Αυτά