View Full Version : EAR
προφανως ειναι ενα ακομα θρεντ απο μινιμιν και θα αγνοηθει....
θελω να πω κατι...
ειμαι γενικα ως ανθρωψ μηδενιστης, γενικα βλεπω το ποτηρι σαν ενα γυαλι χωρις αλκοολ
παραταυτα (μα τι αστεια λεξις) εδω μεσα εχω βρει μουσικες, ταινιες, κωλους, φαγητα...
με μερικα απο αυτα τα ατομα τους, διακινητες κωλων εχω αναπτυξει μια σκεσις, με εμρικους οχι
καποιοι απο αυτους με καναν πραματα που δεν με τα καναν οι καλυτεροι φιλοιμ
εχω βρεθει στην ευχαριστη εκπληξις να αγαπησω ατομα που τα ξεχεζα
(δεν υπαρχει μεγαλυτερη γκαυλα)
εχω βρεθει φιλοξενουμενος καποιου που με ξεχεζε (κι εγω)
εχω δεχτει πμ απο ντραμτσικ για συνταγη Βραστου
ομοιως απο ατροπο για αγορα σιντιων
εχω βρισει τον αντμιν και τον κερασα τσιπουρακι
ειμαι σκεδον σιγουρος οτι η λεδικιλλερ θα κανει σεξ με ανηρ αμα ερθει δω παν
γενικα...
υπαρχει ολο αυτο
επειδης ολο αυτο ΜΕ ΑΡΕΣΕ...γινεται να ξαναεπιστραφει?
τουτεστην μπαν σε αηδιαστικο βαθιμο στον καρκινο και σε καθε καρκινο
ειναι φορες που ο Η. λεει σοφα πραματα
εχω περασει τρια χρονια καθηλωμενος σε μια καρεκλα
αναγκαστικα αλλα και τι να κανεις...
δεν υπαρχει κανενα αστειο πλεον
θελω το παλαιο ΕΑΡ...
με τα γκαυλωτικα ποστ πανκη (τι σε νοιαζει οτι δεν ακους πανκ ρε βλαξ...)
με τα τιμια του Ρα (καλο παιδι)
με τον λητς να κενταει στο γηπεδο (εχει κουβερταμαλλι)
τον Παυλο να ενημερωνει για τον εθνικιστικο ροκ (ζουμερος)
τον καρχαρτ να γραφει εχμ...οπως γραφει (πολυπλοκος αλλα τον ελυσα)
τον ικονοκλαστς να γραφει ωσαν ασκηση για περιοδικο (φεηκ κουμμουνι)
γενικα τετοια
ειναι τοοοσο δυσκολο?
ΥΓ στην προεισκοπισις δεν βγαζω ακρη αλλα ειμαι σιγουρος οτι το Νοημα εχει περασει
Captain Harlock
17-11-2012, 04:50
Βασικά νομίζω ότι φταίω και εγώ εν μέρη για αυτήν την αλλαγή (ίσως μόνο εγώ).Ξαφνικά στα καλά καθούμενα έρχεται ένας 20σάρης νέοπας (εγώ) και αρχίζει να τα βάζει με το μισό φόρουμ σε κόντρες μηδέν σημασίας.Βλέπεις απ'το er παλιότερα (πριν γίνω μέλος) μάθαινα ένα κάρο μπάντες.Τώρα πια ΤΙΠΟΤΑ!Γενικά νομίζω το er έχει πάψει να είναι ένα μουσικό φόρουμ,πράγμα το οποίο με στεναχωρεί!!!!!!!!
Υστ.Ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ με έχει ταράξει αυτή η αϋπνία!!!
θελω να αφτοχτονησω...σοβαρα
Καληνυχτα συνδρομο της Στοκχολμης
γενικα περιμενω ενα ΥΠΕΥΘΗΝΟ ποστ
μια ΕΛ κατακεραυνωσις κλπ
ενα κρυοσαντουιτσικου τυπου αστειο απο τον αμνηζιακ
εννα μινιμαλιστικο απο ταμαγκροθι
μια κομματικια γκροθια απο τον dragon
εστω ενα κατιτις απο φιρελορδ
εντιτ στορμ..τα μπερδευω αυτα
ετς για να θυμομαστε και τα παλια απτο σλσκ
http://www.youtube.com/watch?v=o3Ik_rzjIt0
http://a0.vsoh.com/bellmer0041.jpg
http://a1.vsoh.com/jpmddamptrol.jpg
http://a1.vsoh.com/100600709.jpg
http://a0.vsoh.com/vonbyros.jpg
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2YGLtmHTmVk
Roswell47
17-11-2012, 07:56
εγω θελω razor
Eχω ξαναδει τετοιου ειδους ποστ σε διαφορα φορουμ. Αυτα ειναι φασεις,ερχονται και περνανε, οσο παραπονιεσαι-παραπονιεστε για αυτη την κατασταση, τοσο σου μενει στο νιονιο οτι παει-γαμηθηκε η κατασταση και ξενερωνεις. Ασ'το και θα περασει. Αυτα που νοσταλγεις ετσι κι αλλιως ειναι απο σταθερα μελη, δεν εχουν χαθει. Απλως τωρα μαζευτηκαμε καμποσοι νιουφηδες. Που θα παει, θα ξεσκαρταριστει και θα ειναι παλι οπως το ξερεις. Αυτα. Ευχαριστω.
Parasight
17-11-2012, 11:49
Ε άντε κάνε την αρχή ντε.
Θάνος Τζήμερος
17-11-2012, 12:13
Εμένα μ'αρεσει όπως ακριβώς είναι το φόρουμ.
Έχω βρει ένα μάτσο παράλογους βλακέντιους που ψηφίζουν βροντόσαυρους.
Έχω βριστεί με αριστερούς και αναρχοάπλυτους.
Μελετάω την αστάθεια της αγοράς με την παράνομη διακίνηση μουσικής, ταινιών ακόμη και τσοντών (εχω καταλήξει πως το ER έχει συμβάλλει στην παγκόσμια τραπεζική κρίση κατά ένα 4% με τoυς χρήστες Leech και Sotos the tequiler να παίρνουν την μερίδα του λεόντος)
Ακονίζω τη ρητορική μου αν και δεν είναι δύσκολο όταν ο άλλος γουστάρει Κούβα ή Στάλιν.
Αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης είναι να αντλήσω λίγο λογική για να πάμε στο 1,8%.
Δεν πρόκειται να κάνω φίλους εδώ μέσα, μόνο συνεργάτες, όπως και γενικά στη ζωή.
Sotos_The_Tequiler
17-11-2012, 12:20
Μιχάλη όλα αυτά που λες ακόμα εδώ είναι ρε, απλά έχουν λουφάξει. Αν ήταν όλα σταθερά για πάντα θα ταν ξενέρωμα και γενικά ο άνθρωπος πάντα νοσταλγεί καλές στιγμές του παρελθόντος ό,τι και να ήταν αυτές και πάντα θα τις βρίσκει για να τις νοσταλγεί. Άραξε τα κυβικά σου, τωρα που χεις και χαρές σπίτι σου επικεντρώσου εκεί.
Το ER πάει κι έρχεται με τους καιρούς, κι αυτό εδώ θα είναι και ο κόσμος εδώ θα είναι. Εκτός αν το αποκρατικοποιήσει ο Τζήμερος :P:
Θάνος Τζήμερος
17-11-2012, 12:23
Εκτός αν το αποκρατικοποιήσει ο Τζήμερος :P:
Είναι ιδιωτικό. Και το έχει κομμουνιστής.
Μια ζωή διπρόσωπες λέρες.
ikonoklast
17-11-2012, 14:06
Captain Harlock, προσπάθησε να συγκεντρωθείς μόνο σε αυτό που σου γράφω:
Ολόκληρο το φόρουμ, και το μισό που «τα έβαλες» και το άλλο μισό, σε έχει γραμμένο στα παπάρια του.
Captain Harlock
17-11-2012, 14:19
Βασικά νομίζω ότι φταίω και εγώ εν μέρη για αυτήν την αλλαγή (ίσως μόνο εγώ).Ξαφνικά στα καλά καθούμενα έρχεται ένας 20σάρης νέοπας (εγώ) και αρχίζει να τα βάζει με το μισό φόρουμ σε κόντρες μηδέν σημασίας.Βλέπεις απ'το er παλιότερα (πριν γίνω μέλος) μάθαινα ένα κάρο μπάντες.Τώρα πια ΤΙΠΟΤΑ!Γενικά νομίζω το er έχει πάψει να είναι ένα μουσικό φόρουμ,πράγμα το οποίο με στεναχωρεί!!!!!!!!
Υστ.Ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ με έχει ταράξει αυτή η αϋπνία!!!
Χμμμμ!!!!Γιατί έχω την εντύπωση ότι πέταξα κοτσάνα!!!!χιχιχιχιχι!ουπς!
Captain Harlock
17-11-2012, 14:21
Captain Harlock, προσπάθησε να συγκεντρωθείς μόνο σε αυτό που σου γράφω:
Ολόκληρο το φόρουμ, και το μισό που «τα έβαλες» και το άλλο μισό, σε έχει γραμμένο στα παπάρια του.
Έχεις???Νόμιζα ότι σου τα έκοψε η "menumission"!
menumission
17-11-2012, 14:26
Συγγνώμη?!?
casshern
17-11-2012, 14:54
Αφιερωμένο στη φορουμάκλα μας :excl:
8TYSBoAPXOQ
Στην πραγματικότητα, δεν ήξερα που στο Music Discussion να το χώσω.
Κωλαράκι Τορνευτό
17-11-2012, 20:26
Συγγνώμη?!?
prizeis paparia ennoei
γενικα ολα χαλασαν οταν μπηκε αυτο το αρχιδι ο μινμιν
metamelia1
17-11-2012, 20:53
to ER olokliro to 2012 ine mia apotixia, me ti menumission na spammarei akathekta asinartisies, polloi kaloi xristes na ehoun stamatisei na grafoun (px razor) ke ton kathe neo xristi na ine aperigrapta kathisterimenos ke adiaforos, px kapten xarlok o opoios exei tin entiposi oti mas trollarei me afto pou kanei. ginetai ena neo thema kai oi 10 apo tis 15 apadiseis se mia selida ine Adiafores. o supermarket (15xronos) eixe pio endiaferon, mnimiodes post apoxorisis. ekserounte fwteines eksereseis opws lyse pou distixos irthe arga. xreiazetai oposdipote moderation. imo to teleftaio dinato gegonos sta plaisia tou ER itan to poll mou opou ke ehasa to endiaferon mou, meta mono nekra, spania gelas me kati (H. <3 drumsick)
e ke genika ehei sxedon xathei olo to endiaferon tou na ginei kapoio Kalo Post. se afto ftaiei arketa ke to poso mainstream ehei ginei to internet me ta feismpouks, twra pia diskola tha diavaseis mia nea pliroforia edw. en telei sxedon kaneis de noiazetai, ke gw apo sinitheia loggarw pleon l0l
Raven Lord
17-11-2012, 21:00
οι περισσότεροι που έχω κρατήσει επαφή irl, έχουν σταματήσει να γράφουν. τα μουσικά subfora έχουν σταματήσει να είναι metal κατά μεγάλο ποσοστό. ο μόνος λόγος που μπαίνω είναι ότι έχουν μείνει 2-3 που έχουν κάτι να πουν ή έχουν πλάκα... κατά τα άλλα συμφωνώ με το threadstarter
Captain Harlock
17-11-2012, 22:07
τα μουσικά subfora έχουν σταματήσει να είναι metal κατά μεγάλο ποσοστό. ο μόνος λόγος που μπαίνω είναι ότι έχουν μείνει 2-3 που έχουν κάτι να πουν ή έχουν πλάκα
Όποιος θέλει Μεταλ να μ'το πει (δεν κάνω πλάκα).Θα κάνω ότι αφιέρωμα/κριτική θέλει για να ξεκινήσουμε κουβέντα (το λιγότερο που μπορώ να κάνω).Το μεταλ το ανακάλυψα όταν ήμουν 15 και τώρα έγινα 20 και δεν το παράτησα.Με το ΜΕΤΑΛ ΜΕΓΑΛΩΣΑ!!!
metamelia1
17-11-2012, 22:10
STARXIDIA MAS FIGE APO TO FORUM
καπταιν εγω στα 15 μου ημαν ηδη αλκοολικος ΘΡΑΣΕΡ και λιγο μετα εβαλα το πουλακι μου σε ενα κουτακι...καθυστερημενος αλλα επαρχια τι να πεις
Μελαγχολικός Χοντρούλης
17-11-2012, 23:15
καπετάνιε οταν λες το ανακάλυψες στα 15 σου έδωσαν κανα χάρτη με χ;
:cold:
Phantom Duck
17-11-2012, 23:40
αυτό που οι μεγαλύτεροι σπάμμερ αναπολούν τις παλιές καλές εποχές του ηαρ λες και τις έζησαν έχει αρκετή πλάκα.
Captain Harlock
17-11-2012, 23:43
καπταιν εγω στα 15 μου ημαν ηδη αλκοολικος ΘΡΑΣΕΡ και λιγο μετα εβαλα το πουλακι μου σε ενα κουτακι...καθυστερημενος αλλα επαρχια τι να πεις
Εντάξει ρε συ δεν λέω ότι έγινα και μεταλλοπατέρας (σαν κάτι Πρασούλες,Lord και λοιπούς) !!!Το γούστο μου είναι αρκετά ευρύ.Εδώ έχω μιλήσει για Jeff Buckley.Ακούω garage,rockabilly,Folk και ένα σωρό άλλα είδη.Πάντα πίστευα ότι η μουσική είναι ατελείωτη,απλώς δεν έπαψε να μου αρέσει το μεταλ.Τίποτα το περίπλοκο.Να σκεφτείς ότι μια απ'τις 4 πιο αγαπημένες μου μπάντες όλων των εποχών είναι οι Αθηναίοι "The Last Drive".
Κωλαράκι Τορνευτό
17-11-2012, 23:49
αυτό που οι μεγαλύτεροι σπάμμερ αναπολούν τις παλιές καλές εποχές του ηαρ λες και τις έζησαν έχει αρκετή πλάκα.
einai sxedon to idio asteio otan to kanoun palaioures
Captain Harlock
17-11-2012, 23:50
ενταξει
Γκρρρρρρ!!!!!!
ViPeRMaN
18-11-2012, 02:16
φταει το φουμπου (γιατι αποκλειται να ξεκολλησαν απο το νετ)
τι να καθομαι να γραφω τωρα για τπν καθε αγνωστο ..
..ας γραψω μονο ςτους 273 "φιλους μου"
καντε ντισακτιβειτ ακαουντ κ σαιν οφ κ απολα
στην αρχη θα σας λειψει
αλλα νταξει, πρεζα ειναι θα περασει
μονο μην το ριξετε στην τιβι
ke ton kathe neo xristi na ine aperigrapta kathisterimenos ke adiaforos, px kapten xarlok o opoios exei tin entiposi oti mas trollarei me afto pou kanei. ginetai ena neo thema kai oi 10 apo tis 15 apadiseis se mia selida ine Adiafores.
Ντάξει firestorm, δεν σου έχω απευθυνθεί ποτέ, αλλά αγορίνα μου χέστο το δριμύ κατηγορώ, γελάει ο κόσμος
Το er πέθανε με το κλείσιμο του magazine και με την απόφαση του admin μας να ασχοληθεί από το 2008 με το φόρουμ μόλις είδε ότι θέλαν να το πάρουν άτομα που ασχολούνταν με τη μουσική και μόνο αυτή. Μετά δικαιολογημένα αυτοί ένας ένας φύγαν και τώρα που δεν υπάρχει ούτε το υποτυπώδες moderation οπότε ακόμα και το κουτσομπολίστικο παρτ του φόρουμ, που ήταν και το μόνο που έχει μείνει, φθίνει γοργά.
Ντράγκον, αν αγαπάς το φόρουμ αυτό, δώστο σε κάποιον που έχει όρεξη και χρόνο να ασχοληθεί.
Parasight
18-11-2012, 17:20
H. ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΠΑΕ
χελιδόνι
18-11-2012, 19:03
μινμιν κανε ταμπλερ
εντιτ: ειναι λογικο να φαινεται νταουν το φορο κατα καιρους . ισως ειναι ενας κυκλος που κλεινει και πρεπει να το σεβαστουμε. χρηστες ερχονται χρηστες φευγουν. πανε για μεταπτυχιακα,κανουν μωρα,γινονται μικροαασδασδφοι,ισως δεν εχουν ιντερνε λογω κρισης,ισως τρελενοντε. δε γινεται να ζητας μοντερεισον και τετοια χαζα γιατης εξαπακανεκαθεν ηταν λευτερο φορο και αυτο συνεβαλλε στο να ξεχωριζουν οι ΓΑΜΑΤΟΙ απο τους ΧΑΖΟΥς(οχι δε λεμε για φιρεστορμ) και να γινεται μοχαμπετι,οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο η πηγη του οποιου κακου.
επισης,αν γινει μουσικο,φευγουμε.
Παραζαιτ που κοροϊδεύεις, είσαι και λέουρας, θυμάσαι καθόλου το er επί μάγκαζιν? Μπορείς λίγο να το αντιπαραβάλλεις με αυτό το ΠΡΑΓΜΑ που είναι σήμερα?
The Donnn
18-11-2012, 19:16
πείτε και σε μας τους ψαρόνεους τί ήταν το magazine
metamelia1
18-11-2012, 19:21
fantom ntak ke alaia anikete sti Μειονότητα pou me theloun eksw apo dw. Provlimatistite.
ke sti teliki teleiws antikeimenika ti pate na Sigrinete re. Boufoi. akoma ke to persino kalokairi pou eiha vraxikiklosei kai postara Poli eiha mia Poiotita, ena Stantar. sigoura postara ke malakies pou ke pou, de gamiete. edaksi, meta anakalipsa to tampler ke ola kala. alla kapten xarlok? tsunami? sovara re? sti prokeimeni den ine thema 'trolling', ine thema kathisterisis. pote tha mathete na ksexorizete kapoia pramata....................na Anagnorizete to Swsto..........ine krima
Ήταν δισκοκριτικές από ορισμένα μέλη του φόρουμ, επάνω στις οποίες ανοίγονταν αντίστοιχα topics και γινόντουσαν κουβέντες που μπορεί να ξεκινούσαν από τον κάθε φορά εν λόγω δίσκο και να κατέληγαν για ολόκληρα ακουστικά παρακλάδια. Μουσική συζήτηση ρε παιδί μου, μουσικό φόρουμ, πως το λένε.
Phantom Duck
18-11-2012, 19:36
συμφωνώ με το πρώτο ποστ τελικά, ας πούμε στο παλιό ηαρ αντί για τους δύο παραπάνω υπήρχε ο ρωχάμης και ο president, καμία σύγκριση.
metamelia1
18-11-2012, 19:37
gia to theo ke ti Panagia, tha me poun oi palioures Adiaforo ti stigmi pou egine akoma ke poll na me dioksoun ke apetixan. ke pali milane. oi apopseis tous ine 'sevastes' ke pernoun 100% feedback. to provlima tous itan to 'spam' pou atm zitima na kanw 20 post to mina, alla oi apopseis ya pada aklonites ekei, o firestorm to kathisterimeno poustopedo. 2 fores vaftistika, mia sta 5 ke mia sta 19. daksi ya to ti eiha akousei na lene ya mena asxoliasto...krima ya tin ilikia sas.
fantom ntak otan egrafan aftoi sto er isoun 16 xrono, ine sigouro oti i apopsi sou ine antikeimenikotati ke oxi apla nostalgia paidikwn xronwn.
in conclusion
επισης,αν γινει μουσικο,φευγουμε.
Captain Harlock
18-11-2012, 19:40
fantom ntak ke alaia anikete sti Μειονότητα pou me theloun eksw apo dw. Provlimatistite.
ke sti teliki teleiws antikeimenika ti pate na Sigrinete re. Boufoi. akoma ke to persino kalokairi pou eiha vraxikiklosei kai postara Poli eiha mia Poiotita, ena Stantar. sigoura postara ke malakies pou ke pou, de gamiete. edaksi, meta anakalipsa to tampler ke ola kala. alla kapten xarlok? tsunami? sovara re? sti prokeimeni den ine thema 'trolling', ine thema kathisterisis. pote tha mathete na ksexorizete kapoia pramata....................na Anagnorizete to Swsto..........ine krima
Ποιον μου θυμίζεις,μα ποιον μου θυμίζεις (μα τόση μετριοφροσύνη!!!
http://www.papatyacocukevi.com/templates/tema27/images/photo.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Kn_hM7_3108
Captain Harlock είσαι πλάτανος
metamelia1
18-11-2012, 19:44
gamw to mouni tis panagias. AFTO ^^(xarlok) ine ena post EKTRWMA. apoktiste enan Metriti Poiotitas epitelous. boreite!
Coloubra
18-11-2012, 19:46
to ER mas xalase kai h elliniki TV exei oli mera tourkika
olo grinia
coloubra = pxiotita
Παραζαιτ που κοροϊδεύεις, είσαι και λέουρας, θυμάσαι καθόλου το er επί μάγκαζιν? Μπορείς λίγο να το αντιπαραβάλλεις με αυτό το ΠΡΑΓΜΑ που είναι σήμερα?
το ER επί magazine ήταν σε -άλλου είδους- κρίση, με κλίκες να δίνουν-παίρνουν, σκάνδαλα, τα περί μουσικής γράφονταν σχεδόν αποκλειστικά από τους εκλεκτούς του mag και το φόρουμ παντελώς παραγκωνισμένο.
το ER στα ντουζένια του ήταν ακριβώς πριν το mag.
το ότι άρχισε να φθίνει η ποιότητα του φόρουμ μετά το magazine δεν είχε να κάνει με την έλλειψη αυτού αλλά με την πίκρα και διχόνοια που έσπειρε. (ιμο)
από τότε μέχρι το σημερινό κατάντημα, σταδιακά εξαφανίστηκαν (οι καλύτεροι) χρήστες για τους δικούς του λόγους ο καθένας θεωρώντας ότι η κατάσταση είναι πιθανώς αμετάκλητη (είχαν και καλύτερα πράγματα να κάνουν προφανώς). αλλά μάλλον πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι για τους λόγους.
το moderation που κολλάει; μόνο τις περιπτώσεις γιουλάη/firestorm μπορώ να σκεφτώ αλλά σοβαρά θεωρούμε ότι φταίνε αυτοί π.χ. για τη μουσική παρακμή του φόρουμ;
κάθε χρόνο γίνεται ένα τέτοιο θρεντ, κάθε χρόνο πάμε από το κακό στο χειρότερο.
Το Moderation δεν έχει σχέση μόνο με bans ρε Γκουλ.. Για την ακρίβεια από τα λίγα σωστά είναι η σχεδόν παντελής έλλειψη αυτών. Διχόνοια δεν προϋπήρχε, ανέκυψε όταν κάποιοι φοβήθηκαν μην χάσουν το φόρουμ τους. Το φόρουμ που το ειχαν εγκαταλλείψει τότε όπως και τώρα.
Drumsick
18-11-2012, 20:03
Κάθε πέρσι και.. καλύτερα, λοιπόν!
ikonoklast
18-11-2012, 20:09
Πάντα σκατά ήταν το ER και οι χρήστες είναι κατά 10/10 καθυστερημένοι, get over it.
Parasight
18-11-2012, 20:15
Μαλακίες. "Ο παλιός καλός καιρός" και αρχίδια. Και το rock ήταν καλό μόνο στα '60s-'70s, και το metal ήταν γαμάτο μόνο στα 80's, και οι μόνες καλές εποχές ήταν τότε που εμείς ήμασταν μικροί και τρέχαμε στους δρόμους και γδέρναμε τα γόνατά μας, και δεν έχω ξαναφάει καλύτερο τυρί φέτα από τότε που είχε γίδια η θεία μου πριν 25 χρόνια, και το ER ήταν γαμάτο όταν είχα μπει εγώ ενώ τώρα έχει παρακμάσει και φέξε μου και γλίστρησα. Όποιου δεν του κάνει, να η πόρτα. Αφήστε και post αποχώρησης να έχουμε να γελάμε. Τα πάντα στη ζωή είναι φάσεις και εξέλιξη (θετική ή αρνητική, είναι εντελώς υποκειμενικό), το μόνο που έχει νόημα είναι το αυθόρμητο, όποιος θέλει moderation ας πάει στο rocking ή στο kithara. Έτσι είναι η φάση αυτή την εποχή, αυτές είναι οι συγκυρίες, αυτοί είναι οι χρήστες, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Ο καθένας δείχνει με το χέρι του απέναντί του τον "υπαίτιο" για την "κατάντια". Χέστε με. Εγώ μια χαρά και μουσικές ανακαλύπτω εδώ πέρα αν έχω όρεξη/χρόνο, και χρήστες από κοντά γνωρίζω αν κάτσει και περνάμε καλά, και το καψιματάκι πέφτει ώρες-ώρες και γενικά έχω πολλά πράγματα για τα οποία να παραπονεθώ στη ζωή μου, το ER με πείραξε; Οι ξενερωμένοι να την κάνουν λοιπόν να μας αδειάσουν τη γωνιά, εδώ ο άλλος έφυγε γιατί το φόρουμ έδειξε ασέβεια στον Παΐσιο, τι άλλο να πω, I rest my case και όλα αυτά. Ασταδιαλα επιτέλους.
O man, when it's good it's great
When bad it's still OK
I'm just glad when it comes my way
RILsgevmiNc
ΥΓ1: Firestorm, γενικά φαίνεσαι καλό παιδί και είσαι ίσως και απαραίτητος εδώ πέρα, όταν όμως καταφέρεις να αποβάλλεις το κακό σύνδρομο (έχει κάποιο όνομα αυτό αλλά τεσπα) του να μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου, θα πάψεις να είσαι και μαλακάκος και όλα οκ.
ΥΓ2: Coloubra είσαι ο χρήστης που θέλω να γνωρίσω διακαώς! :pink:
Captain Harlock
18-11-2012, 20:24
Γ@ΜΙΕΤΑ! Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ!!!!!!!!!!
http://1.bp.blogspot.com/_Yb2HItOvjfc/TRurqB8sBfI/AAAAAAAAANs/XYamGwyC8eI/s1600/tomb_raider-4939.jpg
Υστ.Coloubra θα σε ψηφίσω αν ποτέ γίνς πολιτικός!!!!!!
Μπουυαχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
Agoraphobic_S.I.
18-11-2012, 21:12
Καπταιν χαρλοκ δεν μου βγάζει κανείς απ' το μυαλό ότι είσαι 40ρης χωρισμένος που ανακάλυψε τα φόρα για να κάνει χαβαλέ και να βρει φίλους.
Captain Harlock
18-11-2012, 21:40
Καπταιν χαρλοκ δεν μου βγάζει κανείς απ' το μυαλό ότι είσαι 40ρης
Πάλι τα ίδια:touched:.
υστ.20 είμαι!!!!
The Donnn
18-11-2012, 21:47
Δηλαδη καποτε υπηρχε ΜΕΤΑΛ στο ηαρ αντι ολα αυτα τα ηλεκτρονικοπεριεργοχιψτεροψαγμένα;
Captain Harlock
18-11-2012, 21:54
που ανακάλυψε τα φόρα για να κάνει χαβαλέ και να βρει φίλους.
Φίλους στο ίντερνετ?????Χαχαχα!!Το ίντερνετ δεν είναι η Πραγματικότητα ρε συ???Γενικά την πατάνε πολλοί άνθρωποι με αυτό το μέσο σε μια προσπάθεια να νικήσουν την μοναξιά τους!!!Ελπίζω να μην ανήκεις ανάμεσα σε αυτούς!!
Parasight
18-11-2012, 22:01
Πω ρε φίλε σκάσε λίγο.
The Good Son
18-11-2012, 22:29
2 fores vaftistika, mia sta 5
Πες την ιστορία.
metamelia1
18-11-2012, 22:37
http://i.imgur.com/hBGKB.jpg
tsimpouklano
18-11-2012, 22:39
ke mia sta 19.
Πες την ιστορία.
ikonoklast
18-11-2012, 23:06
Το '07 ήσουν 5 χρονών. Αυτό επιβεβαιώνει τη θεωρία μου ότι τώρα είσαι 12.
Κωλαράκι Τορνευτό
19-11-2012, 00:05
Βεβαια απο το 2007 μεχρι σημερα εχουν περασει 5 χρονια και αρα θα ηταν 10 και οχι 12, αλλα εισαι κι εσυ καλο παρταλι
Κωλαράκι Τορνευτό
19-11-2012, 00:15
http://www.mydictionary.net/greek/?word=%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1
Βαρεθηκα να διορθωνω ασχετους με μαθηματικες εννοιες και απλη προσθεση, ο επομενος ας προσεξει τι παπαρια θα γραψει
το ER στα ντουζένια του ήταν πολύ πριν το mag.
Fixxxed.
Βασικά ένα λουκέτο σε τσατ και πινκομούτζες είναι μια καλή αρχή.
Raven Lord
19-11-2012, 02:15
ο χάρλοκ δεν παίζει να μην είναι fake
Radienergeia
19-11-2012, 02:58
http://i.imgur.com/7IrzT.jpg
stam and the witches
19-11-2012, 03:06
Φοβερό το magazine ναι, τότε που συζητούσαμε για το καινούργιο Deicide.
Ενώ τώρα που τα πιο χοτ topics είναι το σκυλοθρέντ και το γατοθρέντ η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.
δεν ξέρω γιατί γκρινιάζετε σαν 50άρηδες, εγώ πάντως γελάω και δεν φεύγω
Captain Harlock
19-11-2012, 03:20
εγώ πάντως γελάω και δεν φεύγω
Εγώ να δεις χιχιχι:grin::twisted:
Entrancemperium
19-11-2012, 03:34
εγώ πάντως γελάω και δεν φεύγω
Εγώ να δεις χιχιχι:grin::twisted:
καντίρου;
Firestrom, αν σου είναι εύκολο μπορείς ν' αλλάξεις το signature και να βάλεις κάτι χωρίς πούτσες;
Εμφανίζεται όταν μπαίνω από την δουλειά ρε φίλε και θα έχω πρόβλημα. Αν δεν μπορείς ΟΚ θα σταματησω να μπαίνω.
Ευχαριστώ.
Θάνος Τζήμερος
19-11-2012, 13:19
Που δουλεύεις; Να πάρω το αφεντικό σου και να σε καρφώσω.
Εκτός αν είσαι δημόσιος υπάλληλος.
Τότε θα βάλω signature με δεκαπλάσιες πούτσες απ'αυτές του firestorm.
Τεμπέλικο σκυλί της αντιπαραγωγής.
freak brother
19-11-2012, 16:14
ρε παιδια δεν ειχε κριση και ο χαβαλες πηγαινε και επαιρνε , τωρα ολα τα σκιαζει η φοβερα η ανεργια και η σκλαβια .Ασε που οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος μου σπαει τα νευρα .
Radienergeia
19-11-2012, 18:39
Firestrom, αν σου είναι εύκολο μπορείς ν' αλλάξεις το signature και να βάλεις κάτι χωρίς πούτσες;
Εμφανίζεται όταν μπαίνω από την δουλειά ρε φίλε και θα έχω πρόβλημα. Αν δεν μπορείς ΟΚ θα σταματησω να μπαίνω.
Ευχαριστώ.
party pooper.
The Donnn
19-11-2012, 18:41
Today 17:16 <ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ> H swsth apanthsh sto thema EAR einai h eksis
Today 17:16 <ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ> hmastan 22 giname 32, afto
@ βικοτνικ
εννοειτε οτι εχει πλακα αλλα το θεμα ειναι να μην εχει ΜΟΝΟ πλακα...αλλα και λιγο ζουμακι για την βουκα μας
επησεις καλο ειναι οταν προσπαθαω εγω με σενα που δεν σε εχω στο ερωτικο μσν (εσενα σε χω γιατι εισαι αισθησικος) να μπορουμε να συνεννοηθουμε σε ενα θρεντ η στο τσατ ανθρωπινα
εαν δεν υπαρχει θελησις για ελεΝχο τοτε να πω οτι δεν ειναι κακο να χωνουμε φορα παρτιδα λινκς ε? τι λετε?
εντιτ...οκ κατι εγινε και δε μπορω να το διορθωσω...λολ
metamelia1
20-11-2012, 03:30
http://i.imgur.com/7IrzT.jpg
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
casshern
20-11-2012, 15:51
Νομίζω ότι μεγάλο πρόβλημα του σημερινού ΕΡ είναι η απουσία θηλυκών χρηστών.
Πρόλαβα μια εποχή που πόσταραν τακτικά κάτι Χάβοκ, Μορφίν, Φέηθφέηλς, η δημοσιογράφος παλαίουρας νυν μαμά, Χ, ακόμα και το Παρακμιακό εργαλείο προκαλούσε πότε συμπάθεια και πότε αντιπάθεια, που λέει ο λόγος.
Τώρα έχουμε γεμίσει ερμαφρόδιτα-ασεξουαλικά-άφυλα ακκάουντ τύπου Χελιδόνι, Μενουμίσσιον, Φάιρστρομ, Ρεντήμερ κ.α. που απλά μπαίνουν στη μέση και κάνουν όλη τη διαδικασία κουραστική.
Είναι σαν τις παρέες irl. Αν δεν υπάρχει μια σχετική ισορροπία, στο τέλος φεύγουν και αυτές οι λίγες που υπάρχουν ενώ οι πιο επικοινωνιακοί αρσενικοί που έχουν να πουν κάτι πέρα από το κλασσικό ποδόσφαιρο-rpg-γυμναστήριο/μπάντα θα βρουν κάπου αλλού να επενδύσουν το χρόνο τους, αφήνοντας τους λούζερς να αναμασούν τα ίδια και τα ίδια.
Και ξέρουμε όλοι πόσο μπορεί ένας άντρας/αγόρι να αποκτήσει κίνητρο (και να σκεφτεί 2 φορές πριν πει/ποστάρει κάτι) όταν στον περίγυρο υπάρχουν ΜΟΥΝΙΑ.
menumission
20-11-2012, 15:58
τι λες βρε ερμαφρόδιτο-ασεξουαλικό-άφυλο ακκάουντάουν
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ NSFW SPOILER
http://gallery.photo.net/photo/7081699-lg.jpg
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=7081699
Drumsick
20-11-2012, 16:02
Mπήκε η μάνα μου ενώ είχα ανοιχτή αυτή τη σελίδα. ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. Μπράβο μαλάκες.
menumission
20-11-2012, 16:05
ΕΥΓΕ ΑΙΔΟΙΑ
metamelia3
20-11-2012, 17:08
Ουφ, σκάστε πια.
Εμένα μου λείπει το να είναι το ER μουσικό φόρουμ, είτε με μάγκαζιν, είτε πριν το μάγκαζιν, δεν μου έκανε διαφορά ως προς αυτό (στο "μετά το μάγκαζιν" άλλαξε το πράμα). Εγώ έγραφα και στο μάγκαζιν άρα δεν θα μπορούσα να μην το υποστηρίζω - υπό όρους, γιατί και από τα εσωτερικά του έγιναν χοντρές μαλακίες με τις οποίες χαλάστηκα πολύ κι εγώ ο ίδιος.
Το ερώτημα είναι όμως κατά πόσο μπορεί ουσιαστικά να υπάρξει ένα μουσικό φόρουμ σήμερα, για διάφορους πρακτικούς λόγους. Κι εγώ ο ίδιος δεν ακούω πια μουσική όπως άκουγα, το μόνο που κάνω είναι μία-δυο φορές την εβδομάδα να χαζεύω στο νετ για κανα δίωρο, να βάζω 5 δίσκους να κατεβαίνουν στο σοουλσηκ και να τους ακούω χωρίς να τους προσέχω καν. Αλλά νομίζω ότι συνολικά έχει αλλάξει η εμπειρία της ακρόασης στο πιο γρήγορο, το πιο αποσπασματικό, έχουν διαλυθεί οι "παραδοσιακές" μουσικές κοινότητες. Κάποιος είχε γράψει για τη "γενιά του streaming" που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ως έννοια. Όπως και να'χει, αυτό δεν είναι καλό ή κακό, είναι άλλη μια πολιτισμική αλλαγή. Το αν καταλύει γενικά τις ταυτότητες αντί να αποσυνθέτει τις παλιές και να βρισκόμαστε σε ένα στάδιο αναμονής για νέες, δεν είναι κάτι που μπορώ προσωπικά να προβλέψω, ούτε και να αξιολογήσω. Και οι παλιές μουσικές ταυτότητες δεν ήταν "αθώες", ήταν οχυρώσεις σε κάποια πράγματα, υπαγόρευαν ένα κάρο περιορισμούς (απ' το ντύσιμο, τον μποεμισμό, την κατανάλωση του εισοδήματος σε συγκεκριμένα πράγματα με μηχανικό τρόπο κ.α.). Συνεπώς δεν θα μπω στη διαδικασία να αναπολώ τη χαμένη μουσική μας κοινότητα. Το πρόβλημα μου εμένα ως προς τη μουσική είναι πιο απλό: δεν βρίσκω ένα αξιοπρεπές webzine ή blog να πληροφορούμαι για νέες κυκλοφορίες (που να εμπιστεύομαι το κριτήριο εννοώ).
Τώρα ως προς τις τωρινές δυνατότητες, εγώ θεωρώ ότι με ελάχιστα πράγματα μπορούμε να κάνουμε το ER να κερδίσει ως χώρος πληροφόρησης και διαλόγου.
ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΡΕΚΒΙΕΜ
Ban Firestorm. Μόνο και μόνο για το ότι δεν άκουσε την παράκληση του Νέρονα στο παρόν θρεντ αρκεί.
Ban γιουλάη. Εκτός απ' το ότι με ενοχλεί ακόμα και το ιντερνετικό stalking, γεμίζει συνεχώς με άχρηστες πληροφορίες τα θρεντς.
Κλείστε το General. Έχει τη μεγαλύτερη κινητικότητα από όλα τα υπόλοιπα φόρουμ και είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να ξεσαλώνει το κάθε βλήμα που δεν έχει τίποτα να πει. Για τη δουλειά που χρησιμοποιείται υπάρχει το Reddit, το 9Gag και φυσικά το Facebook.
Διαχωρίστε το TV απ' το Cinema. Κι εγώ βλέπω περισσότερες τηλεοπτικές σειρές απ' ότι ταινίες, αλλά είναι τελείως διαφορετικές οι συζητήσεις που γίνονται στα δύο θέματα. Κατά τη γνώμη μου, οι κουβέντες εδώ μέσα όσον αφορά τον κινηματογράφο είναι αρκετά καλές και θα μπορούσαν να τραβήξουν το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.
Το πιο σημαντικό: ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ EMBED. Ας βάζει όποιος θέλει τα γιουτουμπ λινκς ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ και να σβήνονται όσα ποστς έχουν μόνο γιουτιουμπ λινκς άσχετα και χωρίς σχόλιο. Και μόνο αυτό να γίνει, η ποιότητα των συζητήσεων θα αναβαθμιστεί εξαιρετικά.
Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απ' αυτά οπότε ποιός χέστηκε.
metamelia3
20-11-2012, 17:10
Α και φυσικά, άμεσο ban (προσωρινό ή μόνιμο) σε όποιον δεν πληροφορεί για NSFW υλικό.
metamelia1
20-11-2012, 17:13
ασεξουαλικά-άφυλα ακκάουντ τύπου Χελιδόνι, Φάιρστορμ
e des twra kati Gidia pou mas vazoun stin idia katigoria me gioulai ke 15xrona. aseksoualikoi. afyloi. egw ke to xelidoni. mialo geladas re mlk. IDEA.
xi sou zitaei signwmi ke thelei na s'agkaliasei....ine kalo pedi ( ° ͜ʖ ͡-)
metamelia3
20-11-2012, 17:15
φαηερστορμ, χειροτερος απο γιουλαη εισαι.
το δε χελιδονι ειναι κομπλε χρηστρια, να την κρατησουμε.
menumission
20-11-2012, 17:17
Πωπω μαλάκα σε πίνκαρα πριν το διαβάσω ολόκληρο. Κατ'αρχήν δε με λενε γιουλάη, κατα δεύτερον, άχρηστε χρήστη, πώς σε στολκάρω; Σε πήρα τηλέφωνο; Σε παρακολουθώ; Δεν είπες πως μ'έκανες ιγκνόρ; Mε ποιον τρόπο σ'ενοχλώ;
metamelia1
20-11-2012, 17:22
kalki kane pali poll re gliko mou karaflo agori <3
apo ti kakia su pesan ta mallia ;( psisto na to kathierosoume... kathe hrono, opws ke persi, ksekinaei 1 dekemvri ke ligei sti giorti mou...ti pio gamato dwro apo ti paramoni mou sto ER ¿?
Phantom Duck
20-11-2012, 17:32
μια στείρωση.
Κωλαράκι Τορνευτό
20-11-2012, 17:36
Ουφ, σκάστε πια.
LOL
Εμένα μου λείπει το να είναι το ER μουσικό φόρουμ, είτε με μάγκαζιν, είτε πριν το μάγκαζιν, δεν μου έκανε διαφορά ως προς αυτό (στο "μετά το μάγκαζιν" άλλαξε το πράμα). Εγώ έγραφα και στο μάγκαζιν άρα δεν θα μπορούσα να μην το υποστηρίζω - υπό όρους, γιατί και από τα εσωτερικά του έγιναν χοντρές μαλακίες με τις οποίες χαλάστηκα πολύ κι εγώ ο ίδιος. As prosexes
Το ερώτημα είναι όμως κατά πόσο μπορεί ουσιαστικά να υπάρξει ένα μουσικό φόρουμ σήμερα, για διάφορους πρακτικούς λόγους. Κι εγώ ο ίδιος δεν ακούω πια μουσική όπως άκουγα, το μόνο που κάνω είναι μία-δυο φορές την εβδομάδα να χαζεύω στο νετ για κανα δίωρο, να βάζω 5 δίσκους να κατεβαίνουν στο σοουλσηκ και να τους ακούω χωρίς να τους προσέχω καν. Αλλά νομίζω ότι συνολικά έχει αλλάξει η εμπειρία της ακρόασης στο πιο γρήγορο, το πιο αποσπασματικό, έχουν διαλυθεί οι "παραδοσιακές" μουσικές κοινότητες. Κάποιος είχε γράψει για τη "γενιά του streaming" που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ως έννοια. Όπως και να'χει, αυτό δεν είναι καλό ή κακό, είναι άλλη μια πολιτισμική αλλαγή. Το αν καταλύει γενικά τις ταυτότητες αντί να αποσυνθέτει τις παλιές και να βρισκόμαστε σε ένα στάδιο αναμονής για νέες, δεν είναι κάτι που μπορώ προσωπικά να προβλέψω, ούτε και να αξιολογήσω. Και οι παλιές μουσικές ταυτότητες δεν ήταν "αθώες", ήταν οχυρώσεις σε κάποια πράγματα, υπαγόρευαν ένα κάρο περιορισμούς (απ' το ντύσιμο, τον μποεμισμό, την κατανάλωση του εισοδήματος σε συγκεκριμένα πράγματα με μηχανικό τρόπο κ.α.). Συνεπώς δεν θα μπω στη διαδικασία να αναπολώ τη χαμένη μουσική μας κοινότητα. Το πρόβλημα μου εμένα ως προς τη μουσική είναι πιο απλό: δεν βρίσκω ένα αξιοπρεπές webzine ή blog να πληροφορούμαι για νέες κυκλοφορίες (που να εμπιστεύομαι το κριτήριο εννοώ).Kaneis de noiastike
ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΡΕΚΒΙΕΜ
Ban Firestorm. Μόνο και μόνο για το ότι δεν άκουσε την παράκληση του Νέρονα στο παρόν θρεντ αρκεί.
Ban γιουλάη. Εκτός απ' το ότι με ενοχλεί ακόμα και το ιντερνετικό stalking, γεμίζει συνεχώς με άχρηστες πληροφορίες τα θρεντς.
Κλείστε το General. Έχει τη μεγαλύτερη κινητικότητα από όλα τα υπόλοιπα φόρουμ και είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να ξεσαλώνει το κάθε βλήμα που δεν έχει τίποτα να πει. Για τη δουλειά που χρησιμοποιείται υπάρχει το Reddit, το 9Gag και φυσικά το Facebook.
Διαχωρίστε το TV απ' το Cinema. Κι εγώ βλέπω περισσότερες τηλεοπτικές σειρές απ' ότι ταινίες, αλλά είναι τελείως διαφορετικές οι συζητήσεις που γίνονται στα δύο θέματα. Κατά τη γνώμη μου, οι κουβέντες εδώ μέσα όσον αφορά τον κινηματογράφο είναι αρκετά καλές και θα μπορούσαν να τραβήξουν το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.
Το πιο σημαντικό: ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ EMBED. Ας βάζει όποιος θέλει τα γιουτουμπ λινκς ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ και να σβήνονται όσα ποστς έχουν μόνο γιουτιουμπ λινκς άσχετα και χωρίς σχόλιο. Και μόνο αυτό να γίνει, η ποιότητα των συζητήσεων θα αναβαθμιστεί εξαιρετικά.
Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απ' αυτά οπότε ποιός χέστηκε.Kai meta egeneto to rokin. Sugxaritiria. Foveres idees, oles gia to boutso
Coloubra
20-11-2012, 17:37
exei 3efigei to pragma se ligo 8a poun na klisoume kai to sexion
freak brother
20-11-2012, 17:51
μπαν σε ολους και να γραφουν μονο μελη απο το 2003-4 (the golden era) και EMA ΤΗΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ . Ολοι οι αλλοι στην εξορια του ροκινγκ.τζιαρ για ενα χρονο , οποιος δεν υπογραψει δηλωση μετανοιας e.rιτη και θυμαται απεξω 10 συλλογες απο το γιορ οουν κομπιλεισιο θα ξαναγυρναει πισω σαν ισοτιμο μελος .
menumission
20-11-2012, 17:57
Μην πέσει σε αχρηστία η παράνοια, να'χαμε τηλέφωνα να τα λέγαμε τώρα
freak brother
20-11-2012, 18:06
210.36.38.833
menumission
20-11-2012, 18:08
http://images.underculture.org/640x480/307-71-86-21-36-pochette.png
αναρχοπανκοηλεκτρονικοπερίεργος έχει συνεργαστεί και με τους Ludwig Von 88
Παρακολουθώ τις αντιπαραθέσεις σε αυτό το θρεντ με αμείωτο ενδιαφέρον και νομίζω πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου εδώ:
http://www.motorcyclenews.com/upload/217655/images/DT_125.jpg
http://images01.olx.gr/ui/12/32/02/1344456290_40383002_1---YAMAHA-XT-600.jpg
XT βρε Leech...
[list] Ban Firestorm. Μόνο και μόνο για το ότι δεν άκουσε την παράκληση του Νέρονα στο παρόν θρεντ αρκεί.
Να πω εδώ ότι ήμουν απ' αυτούς που είχαν ψηφίσει να μείνει ο Firestrom. Αυτό σημαίνει ότι (όσον αφορά εμένα τουλάχιστον) δεν είναι αναγκασμένος να βγάλει τον ψωλαρά γιατί κατά κάποιον τρόπο τον αποδέχτηκα (γκέι). Αν δεν το κάνει δεν μου φταίει αυτός, όπως έγραψα και παραπάνω, απλά δεν θα μπαίνω στο ER από την δουλειά.
Αγάπη ρε μαλάκες.
menumission
20-11-2012, 18:59
προσοχή ακολουθεί άχρηστη πληροφορία
http://www.youtube.com/watch?v=zQyjWN_cVWU
XT ηταν...επιβεβαιωνω
λοιπον ο καλκις πολυ σωστα τα εγραψε γενικα
αυτο με τις σειρες εχει ξεφυγει, θα μπορουσαν να μεινουν τρια μονο θρεντ
ενα τζενεραλ, ενα για το Walking Dead κι ενα για την Μαγκι
στα θρεντ γενικα για ταινιες η συζητησις μπορει να ξεφυγει επικοδομητικα, πχ για το συγκεκριμενο ειδος ή για αλλες δουλειες του σκηνοθετα
γνωμη μου, παμ' παρακατ'
μπορω να καταλαβω οσους δεν θελουν να διαβαζουν και να μιλανε για μουσικη
μπορει να ειναι σνομπ, μπορει να μην ειναι του γουστου τους οσα ποσταροντε εδω μεσα ή μπορει απλα να ειναι ανεραστα υπανθρωπακια και να μην ακουν καν
το να μην θελουν ομως να γραφουν οι αλλοι για μουσικες και να προβαλουν παπαριτσες περι ροκιν ειναι το λιγοτερο τραγικο
προσωπικα στα οσα χρονια ειμαι εδω μεσα διαβαζω και θρεντς για μπαντες/μουσικες που στην καλυτερη με αφηνουν παγερα αδιαφορο, στην χειροτερη τα μισω
τα διαβαζω ομως γιατι πολλα απο αυτα ειναι απολαυστικα οταν ο θρεντσταρτερ εχει κεφια
γενικα αυτο ειναι ο λογος που διαφερει απο οποιοδηποτε αλλο μουσικο φορουμ, οτι ο χρηστης θα προβαλει κατι απο την προσωπικοτις του ή την μαλακια του στο θρεντ
αμα θελω ''επαγγελματικη'' κριτικη μεσα στην σοβαροφανεια τοτε εχω καμια 50ρια μπλογκς στα μπουκμαρκς...
γενικα το φορουμ ειναι καλο γιατι βγαζει ανθρωπιλα
θα δαβασεις κατι κακο που επαθε καποιος και θα βγαλεις μια καποια συμπαθεια, ετσι, μονο και μονο μπας και διαβαζοντας το νιωσει λιγο καλα
θα διαβασεις κατι καλο που επαθε καποιος και θα σπευσεις να πινκαρεις επωνυμα, ετσι, μονο και μονο για να νιωσει ακομα καλυτερα και να ανοιξει κι αλλη μπυρα
περι μπαν σε συγκεκριμενους χρηστες...
ρε φιρεστρομ ο αλλος ομορφα και ωραια σου ζητησε να κανεις κατι ασημαντο για σενα το οποιο του δημιουργει προβλημα ομως
ενταξει ωραιο και ωρες ωρες εχειτην πλακα του ολο αυτο το ιντερνετικο στυλακι σου αλλα νταξ
σιγα το πληγμα στην πεηφανεια σου αμα κανεις μια υποχωρηση απο το σιγκ
για την δαιμονισμενη τι να πουμε...ουτε εξορκισμος την πιανει τωρα πια...
http://i.imgur.com/URJww.gif
παω τωρα να κανω κανα οχι και τοσο διασκεδαστικο θρεντ για το Amer και το L (Εγω Ειμαι)
Raven Lord
20-11-2012, 19:34
που έχουν να πουν κάτι πέρα από το κλασσικό ποδόσφαιρο-rpg-γυμναστήριο/μπάντα θα βρουν κάπου αλλού να επενδύσουν το χρόνο τους, αφήνοντας τους λούζερς να αναμασούν τα ίδια και τα ίδια.
υπάρχει κάτι άλλο?
Κωλαράκι Τορνευτό
20-11-2012, 19:35
https://images.nonexiste.net/img/irc/2011/10/12/epic-tits.jpg
Sotos_The_Tequiler
20-11-2012, 19:47
κάποιοι χρήσται περνούν κλιμακτήριο με φαίνεται....
Raven Lord
20-11-2012, 20:07
@fixxxxxxxxxxxer, :pink:
Kingdom Gone
20-11-2012, 20:57
αμα θελω ''επαγγελματικη'' κριτικη μεσα στην σοβαροφανεια τοτε εχω καμια 50ρια μπλογκς στα μπουκμαρκς...
Μην σπαταλάς τον ιντερνετικό χρόνο σου, βάλε rss reader.
Mitsmann
20-11-2012, 23:06
ΜΑΛΑΚΑΛΚΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΝΟΣ ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΣΚΑΣΣΙΟΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΥΛΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝ?
ΟΕΟ.
ον τοπικ, οσα "σαμπφορα" και τοπικς να αλλαξετε, οσο εχουμε πηξει στους παλαβους και καθυστερημενους τα ιδια θα γινονται.
Εκτος αν.
Mitsmann
20-11-2012, 23:10
[QUOTE=Khalkji;1206953] Εγώ έγραφα και στο μάγκαζιν άρα δεν θα μπορούσα να μην το υποστηρίζω - υπό όρους, γιατί και από τα εσωτερικά του έγιναν χοντρές μαλακίες με τις οποίες χαλάστηκα πολύ κι εγώ ο ίδιος.
μπαη δε γουεη, ντροπη να τα λες αυτα, το 2008-9 ηταν η φαση δεν εχουν περασει και 10 χρονια.
MoRmEnGiL
24-11-2012, 08:09
Sup.
metamelia1
24-11-2012, 08:49
░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓▓▓▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓▓▓▓▓▒░░░░░░░
░░░░░█▒░░░░░░░░▓██▓▓██▒▒▓▓█▓░░░░░░░█▓░░░░░░░░░░░░░▓███▓██▒▒▓██▓░░░░
░░░░██░░░░░░▒██▒█░░░░█▒░░░░▒██░░░░▒██░░░░░░░░░░░██▒█▒░░░▓▓░░░████░░
░░░██░░░░░░░▒▒░░█▒░░░█▒░░░░░░▒░░░░░██░░░░░░░░░░░▒░░█▒░░░█▓░░░░██░░░
░░██░░░░░░░░░░░░░██▓█▒░░░░░░░░░░░░▒████▒░░░░░░░░░░░░▓▓██▓░░░░░░█▓░░
░▒█▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██░░
░▓█▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒█▓░
░██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒██░
░██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒█▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒██░
░▓█▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓█▒░░░░░██▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓█▒░
░░██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███▒▓▓██▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██░░
░░▒█▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒░░░▒▓██▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓█▒░░
░░░▓█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██▒░░░░░░░░░░░░▓█▒░░░░░░░░░░░░░░▒█▒░░░
░░░░▓█▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒███▓▓▒▒▒▓▓███▓░░░░░░░░░░░░░░░▒█▒░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▓▓▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒░░░░░░
sobara νικολακη τραβα γαμα κανα μουνι κανονικο γιατι τα νιατα τωρα ειναι αυριο δεν ειναι...ΗΛΙΘΙΕ
οταν θα τρανεψεις θα θυμασε τις μαλακιες που εκανες στο EAR...βλαξ
ακομα πιο σοβαρα...
Today 00:22
<saloth sar> (http://www.electricrequiem.com/forum/) file:///C:\Users\00i00\AppData\Local\Temp\msohtml1\01\clip_image001.gif
<Κωλαράκι Τορνευτό> (http://www.electricrequiem.com/forum/) e ego de sto xalao, emena me exei aionio ignore eutuxos
<00i00> (http://www.electricrequiem.com/forum/) ταμαμ
Today 00:23
<00i00> (http://www.electricrequiem.com/forum/) ελα ρε σαλοθ σαρ...μετα τα 40 εσκασες
Today 00:23
<saloth sar> (http://www.electricrequiem.com/forum/) Καλο ειναι αυτο για κακο;
Today 00:24
<menumission> (http://www.electricrequiem.com/forum/) οι αμενρα δεν εχουν wikipedia
<00i00> (http://www.electricrequiem.com/forum/) η δυστυχια σου....
<menumission> (http://www.electricrequiem.com/forum/) εψαξα να βρω πληροφοριες για το συγκροτημα και μου βγαζει εγκυκλοπαιδεια μεταλλουμ
Today 00:25
<menumission> (http://www.electricrequiem.com/forum/) που δε λεει τιποτα http://www.metal-archives.com/bands/Amenra/63075
<00i00> (http://www.electricrequiem.com/forum/) αληθεια πως αισθανθηκες εκεινη την μερα?
<saloth sar> (http://www.electricrequiem.com/forum/) Εμενα λες;
Today 00:26
<menumission> (http://www.electricrequiem.com/forum/) http://en.wikipedia.org/wiki/Amun http://en.wikipedia.org/wiki/Ra
<saloth sar> (http://www.electricrequiem.com/forum/) Βασικα ηθελα να με σιχαθεις ωστε να μην λες για εμενα.
<00i00> (http://www.electricrequiem.com/forum/) ναι εσενα
<00i00> (http://www.electricrequiem.com/forum/) γιατι ελεγα για σενα?
Today 00:27
<menumission> (http://www.electricrequiem.com/forum/) http://www.churchofra.com/
<saloth sar> (http://www.electricrequiem.com/forum/) Οχι οτι ειμαι απλα ενοχλητικος για να κανεις ignore. Απλα να πεις ειναι σιχαμα τον σιχαινομαι δεν θελω να ξερω οτι υπαρχεο στον κοσμο.
<saloth sar> (http://www.electricrequiem.com/forum/) υπαρχει
<menumission> (http://www.electricrequiem.com/forum/) AmenRa www.church (http://www.church/)... - Προσωρινά αποθηκευμένη - Μετάφραση αυτής της σελίδας AmenRa music/art collective Belgium.
Today 00:28
<menumission> (http://www.electricrequiem.com/forum/) βελγοι λοιπον και γιατι το σαιτ τους δε λειτουργει?
<00i00> (http://www.electricrequiem.com/forum/) και διαλεξες να με ''τσιγκλισεις'' με τον θανατο της μανας μου ε?
<00i00> (http://www.electricrequiem.com/forum/) λογικο
<saloth sar> (http://www.electricrequiem.com/forum/) Σιχαμα ειπαμε.
<saloth sar> (http://www.electricrequiem.com/forum/) Ανθρωπινο σκουπιδι.
Today 00:30
<saloth sar> (http://www.electricrequiem.com/forum/) Να φανταστεις οτι ο μονος λογος που "εξαφανιστηκα" ηταν γιατι μετα οτι και να ελεγα θα πεταγονταν τα φρικια που ειχα βρισει και θα ελεγαν: δεν μπορεις να λες οτι η γη ειναι στρογγυλη αφου ειπες για την μανα του αλλου.
Today 00:30
<menumission> (http://www.electricrequiem.com/forum/) frikia lol
Today 00:31
<menumission> (http://www.electricrequiem.com/forum/) hahahahahaha
παιδακια...
καλη συνεχεια, αγαπη ειρηνη και ποζεριλικι και δοξα το θεο
κριμα ομως...κριμα ρε μαλακες...κριμα
Agoraphobic_S.I.
25-11-2012, 03:57
ποιός είναι εν τέλει αυτός ο μαλάκας μωρέ;
menumission
25-11-2012, 04:12
Αν δεν το πρόσεξες τα δικά μου έχει κάνει με μπολντ λες και δεν ξερει πως τον έχω ιγκνορ και περιμενει να συμμετεχω στη συζητηση τη στιγμη που δε βλεπω καν τι γραφει. Επισης οπως εξηγησα και στο τσατ γελασα αναφορικα με την αναφορα του σαλοθ στα "φρικια". Και εν παση περιπτωσει δε μπορω να καταλαβω γιατι εμμενει τοσο στο να μη με κανει ιγκνορ δεδομενου μαλιστα πως εγω τον εχω ηδη.
Mitsmann
25-11-2012, 04:12
Καλα θα κανει να εξαφανιστει κανα 10χρονο ακομα.
genika kourasate oloi, den to kovete? sta paparia mas poios spammarei kai ti sto diaolo ginetai metaksy sas, poion thelete na mpanarete kai poios koroideuei poion - thelete kai to palio er pisw enw kanete sa malakismena 15xrona, vrizete manes, milate xydaia kai ta lete ola ayta telika gia to tipota, kaneis den noiazetai. apla mas spate ta arxidia kai syntireite ena dysaresto kai kourastiko klima. good game
:thumbsup:
file mitsmann eimai sigouros oti katalaves ti thelw na pw me to ontws aparadekto kata t' alla post mou. kalhnyxta
SpiritCrusher
25-11-2012, 13:47
thelete kai to palio er pisw enw kanete sa malakismena 15xrona, vrizete manes, milate xydaia
E αυτό ακριβώς μας λείπει από το παλιό ER ρε τρόμπα :!:
MoRmEnGiL
25-11-2012, 18:46
Sto palio er htan kai oi palioi emeis omws.
enitharmon
26-11-2012, 11:46
γενικά κάντε ένα μαζικό ιγκνορ να σώσετε τα νεύρα σας.
φαιαρστορμ είσαι για γέλια. σε εκείνο το ηλίθιο πολλ δεν ψήφισε ένας σωρό κόσμος που θέλει να σταματήσεις να υπάρχεις, να το χρησισμοποιείς ως επιχείρημα ότι ο λαός μίλησε είναι ηλίθιο.
όσο για το "μεγαλώσαμε", είναι λυπηρό να το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα. οι περισσότεροι έχουν πολύ λιγότερο χρόνο απ'ο,τι παλιά, δεν ξενυχτάνε επειδή someone is wrong on the internet και όταν έχουν χρόνο δεν μπαίνουν κάπου όπου μια κάνει άσχετα ποστ μου μόνο αυτή καταλαβαίνει και ενημερώνει πόσοι γιουζερς είναι ονλαιν ανα δίλεπτο (κάνε και κάτι χρήσιμο τουλάχιστον, γράφε τις θερμοκρασίες ανα περιοχη ή τα εφημερεύοντα) και είναι ένα σωρό σπαμμερ. Όσους βλέπω εκτός φόρουμ με τους οποίους είχα και παλιά επαφή, το ίδιο βλαμμένοι είναι ακόμα και ασχολούνται με μουσική.
enitharmon
26-11-2012, 12:06
φαιαρστορμ, κανεις δε νοιάζεται. Αν το χαιλαιτ της ζωής σου είναι ότι κατάφερες να μείνεις σε ένα φόρουμ, παρά τις αντιδράσεις πολλών, κορνίζαρε το αποτέλεσμα και κρέμασε το πάνω απ'το κρεβάτι σου
Xρήστες όμως σαν τον firestorm είναι το μέλλον του φόρουμ, η συνέχεια(δεν κάνω πλάκα). Άλλωστε η ιδεολογία του φόρουμ είναι ελέυθερη, κανείς δεν πρέπει να εξαναγκάζει ΚΑΝΕΝΑ να κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Κομπλεξισμοί του στύλ "σταυρούλα φύγε" ή "μπαν στον φαιρστορμ" είναι αποδείξεις πως κάποιοι μεγάλωσαν και άλλαξαν νοοτροπία. Στην τελική όποιος δεν θέλει να κάνει αγκαλίτσες τον ρώσο, ασ μην τον εκάνει μωρε...
enitharmon
26-11-2012, 12:20
τώρα πρέπει να σου εξηγήσω ότι και παλιά παίζαν μπαν για κάποια θέματα, αλλά τότε κάποιος νοιαζότανε. Τώρα δεν παίζει θέμα μπαναρισματος φαιαρστορμ, δε σπαμμάρει σχεδόν καθόλου.
Υπήρχαν και κατι ποστ του φαιρστορμ ε?
freak brother
26-11-2012, 16:32
τι να κλασει ο φαιαρστορμ οταν υπηρχαν ροκαβλον και τζου αλλεν..
menumission
26-11-2012, 16:37
όταν έχουν χρόνο δεν μπαίνουν κάπου όπου μια κάνει άσχετα ποστ μου μόνο αυτή καταλαβαίνει και ενημερώνει πόσοι γιουζερς είναι ονλαιν ανα δίλεπτο (κάνε και κάτι χρήσιμο τουλάχιστον, γράφε τις θερμοκρασίες ανα περιοχη ή τα εφημερεύοντα) και είναι ένα σωρό σπαμμερ.
Ε αν δεν καταλαβαινεις-ενετε τα τοσο δυσκολονοητα πια ποστς μου εισαι/ ειστε στοκος/στοκοι σορυ κιολας. Απο κει και περα υπαρχει ιγκνορ και στο τσατ και στα θρεντς οπως ειπες και την κριτικη για το ποσο χρησιμη ειμαι καν'την στην παρτη σου μωρη αχρηστη που προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις δινοντας το παραδειγμα για το κοπι πειστ των χρηστων ουτε στο να με υποσκαψεις ως χρηστρια δεν εισαι ικανη στοκαδι. εσυ κι οποιους εννοεις. βλαμμενη.
enitharmon
26-11-2012, 17:10
θα σε ρωτησω μια φορα, τι νοημα εχει να ποσταρεις συνεχεια ποσοι γιουζερς ειναι ονλαιν;
menumission
26-11-2012, 17:14
το νόημα της ζωής
freak brother
26-11-2012, 17:44
:touched:
Η μαύρη αλήθεια είναι ότι αυτό που συνέβαινε εδώ μέσα ήταν πάνω-κάτω αηδία από πάντα και για πάντα, απλά κάποιοι (μαζί κι εγώ) γεράσανε. Τα υπόλοιπα είναι αυταπάτες.
Ναι, αλλά είναι αστείο να χρησιμοποιείς "από πάντα και για πάντα" όταν είσαι εδώ 4 χρόνια.
Sotos_The_Tequiler
26-11-2012, 18:41
ο Dythor ήταν ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ρε....
Γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια δεν μπορείς να καταλάβεις τι έπαιζε πιο πριν, να διαβάσεις ένα κάρο πράγματα και ν' ακούσεις άλλα τόσα. Πηγαίνοντας προς τα πίσω εν τω μεταξύ ανακάλυψα ίδιο ποστ του ικόνοκλαστ με πινκς. Καληνύχτα ηάρ.
Χωρίς ίχνος εμπάθειας, δεν έχεις ιδέα τι έπαιζε πιο πριν. Το 95% των ενεργών χρηστών δεν έχει.
Mitsmann
26-11-2012, 18:49
Το/Die/Thor σ ευχαριστω για το ενδιαφερον και ως συνηθως γροθια στο κοκκαλο απο παντα ποστ σου. Μου θυμισες οτι αν καποτε μια νεα μερα ξημερωσει στο ματριξ και εχει γινει καρατομηση ολων των ηλιθιων να μη σε ξεχασουμε.
Dragonlord
12-12-2012, 12:01
Ουφ, σκάστε πια.
Εμένα μου λείπει το να είναι το ER μουσικό φόρουμ, είτε με μάγκαζιν, είτε πριν το μάγκαζιν, δεν μου έκανε διαφορά ως προς αυτό (στο "μετά το μάγκαζιν" άλλαξε το πράμα). Εγώ έγραφα και στο μάγκαζιν άρα δεν θα μπορούσα να μην το υποστηρίζω - υπό όρους, γιατί και από τα εσωτερικά του έγιναν χοντρές μαλακίες με τις οποίες χαλάστηκα πολύ κι εγώ ο ίδιος.
Α, λες για τη φάση που στα κρυφά φόρουμζ του μαγκ έλεγες ότι πρέπει επιτέλους να μπει μια τάξη και στο υπόλοιπο φόρουμ το έπαιζες ελευθεριακός τύπος, μέχρι που μπήκε ο ικόνο και πόσταρε κάποια θρεντζ απτα κρυφά φόρουμζ και έγινες ρόμπα. Ναι, κι εγώ θα χαλιόμουν πολύ.
Βρε τον μπάτσο τον Κάλκι...
atom_smasher
13-12-2012, 04:42
αχ. συγκινηθηκα με ποστ μορμενγκιλ. μου θυμισε τις παλιες καλες μερες του αιαρσι. κατα τ αλλα ναι δεν ειμαστε 22...γιναμε 32...και παραπανω.νομίζω οτι εξαιρώντας την έλλειψη χρόνου και την μικρή μετατόπιση των ακουσμάτων ή του χρόνου που είναι διαθέσιμος για ανακαλύψεις και γράψιμο και σπαμάρισμα, αν και ομολογώ πως δεν συμμετείχα σχεδόν καθόλου στο παλιο ιαρ σε αυτούς τους τομείς, αν θυμαμαι καλα, δεν έχουν αλλάξει δραστικά τα πράγματα. ίσως η ανοχή σε κάποιες καταστάσεις να είναι μεγαλύτερη, το ενδιαφέρον,μουσικό και μη, να έχει μετατοπιστεί σε άλλα μετερίζια, και ευτυχώς τουλάχιστον δεν γράφει ο αμνιζιακ ακομα-προσωπικό κομπλεξ. Το μαγκαζιν ήταν οκ φαση. το τελείωμα του δεν με νοιαξε και πολυ. Νομίζω ότι λίγο περισσότερος αυτοέλεγχος και τιθάσευμα δεν θα κανε κακο σε 2-3 χρήστες. Ο κάπταιν χάρλοκ να κόψει τις μαλακίες ότι ειναι 20 γιατί αν ρωτήσεις 20χρονο ποιος ειναι ο κπτ χαρλοκ θα σε κοιτάει σαν χανος..το πολυ πολυ να σου πει ο πειρατης στον μπομπ τον σφουγγαρακη. το πρόβλημα ίσως είναι στο ότι καμία συζήτηση δεν πάει παραπέρα. το ενδιαφέρον χάνεται σύντομα εκτός απο συγκεκριμένα θέματα, το οποία αποτελούν όμως και τα ενδιαφέροντα των σημερινων χρηστών. πχ στο πολιτικς εχω βρει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. κάπου εκεί οι λίγοι παλαίουρες που χουν μείνει χάνουν το ενδιαφέρον τους και σε συνδυασμό με το τρολαρισμα που πέφτει αρκετές φορές κουράζει και απογοητεύει. Όμολογώ πως μου κάνει εντύπωση η απομεταλοποιηση του φορουμ. γεγονός που με ξενερώνει. Μονο ο Ρα κρατάει υψηλά την σημαία και προσφέρει κανα διαμάντι .Αν και κεινο το ποστ με το US power ακομα ανακαλυπτω πραγματα. Δεν κατηγορώ τις υπόλοιπες κατηγορίες έτσι για να μην θεωρηθουμε και κολλημένοι - ο πάνκης πχ μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και γουστάρω να διαβάζω τα κείμενα του για διαφορους δισκους που πολλες φορες δεν θα μπωκαν στον κοπο να ακουσω - ούτε αναζητώ επιστροφή στο αν οι μανογουορ ειναι καλύτεροι απο τους νιρβανα....ολοι ξερουμε την απάντηση.. απλά ίσως θα έπρεπε να συμμετέχω γράφοντας πιο αναλυτικά σε καποια συζήτηση. κατα καιρούς η έλλειψη χρόνου με είχε κάνει να απαντάω ακόμα και μονολεκτικά, μονο και μονο για να απαντησω. αν και ο χρόνος δεν περισσεύει καίω αρκετά από τα εγκεφαλικά μου κύταρα εδώ μέσα καθημερινώς και θα συνεχίσω. εκτός αν βγάλετε τα πινκομουτζα οπότε και θα αποχωρήσω εις ενδειξη διαμαρτυρίας (μετα θα ξαναμπω). λίγο περισσότερο σεβασμό προς τους υπολοιπους θα ζητούσα από μερίδα χρηστών και λίγο περισσότερη ενασχόληση από μία άλλη μερίδα. όσον αφορά στους νέους, μην μας τα πρήζετε και πολύ γιατί νύχτα έχουν φύγει δεκάδες πριν απο σας. Αποδεχτείτε τις ιδιοτροπίες του χώρου, σεβαστείτε τον ρυθμό και μπολιάστε το με την δικιά σας τρέλλα. αλλα οχι εις βαρος των υπολοίπων ε. ε φρικ είδες γίναμε πιο δυνατοι. απέδωσαν τα πους απς.
υγ. νταιθορ θα μας λείψεις ρε!
menumission
13-12-2012, 17:47
http://cache.virtualtourist.com/15/3079256-Kiss_Pienza.jpg
Art In Haste
14-12-2012, 18:27
Λοιπόν, δε ξέρω πως ήταν το παλιό ΕΑΡ, ενδεχομένως να ήταν καλύτερο, ενδεχομένως απλά να το θυμάστε καλύτερο γιατί μεγαλώσαμε, το σίγουρο είναι πως αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες και ιδίως τις τελευταίες ώρες είναι ΤΕΛΕΙΩΣ κουραστικό και πρέπει να σταματήσει!
Και εφόσον η μια πλευρά είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσει ας το κάνει τουλάχιστον η άλλη....ήμαρτον!
Λοιπόν, δε ξέρω πως ήταν το παλιό ΕΑΡ, ενδεχομένως να ήταν καλύτερο, ενδεχομένως απλά να το θυμάστε καλύτερο γιατί μεγαλώσαμε, το σίγουρο είναι πως αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες και ιδίως τις τελευταίες ώρες είναι ΤΕΛΕΙΩΣ κουραστικό και πρέπει να σταματήσει!
Και εφόσον η μια πλευρά είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσει ας το κάνει τουλάχιστον η άλλη....ήμαρτον!
+1
enitharmon
14-12-2012, 18:57
καντε την ιγκνορ, σοβαρα
Κωλαράκι Τορνευτό
14-12-2012, 18:58
καντε την ban, σοβαρα
jack the ripper
14-12-2012, 19:00
καντε την ban, σοβαρα
menumission
14-12-2012, 19:00
το'χετε κανει εδω μεσα του κουτρουλη τον γαμο, σα δε ντρεπεστε να κοκκινισετε λιγο
http://www.youtube.com/watch?v=pt7JT2sE1kc
metamelia1
14-12-2012, 19:01
καντε την ban, σοβαρα
rage for order
15-12-2012, 00:07
καντε την αντμνινιστυρειτορ, σοβαρα
Να ΄ναι καλά το σέξιον. Κατά τ' άλλα τον τελευταίο καιρό......
chris_boss
04-01-2013, 15:34
κάλκι καλή χρονιά
http://www.electricrequiem.com/forum/member.php?1653-Khalkji&tab=visitor_messaging#visitor_messaging
menumission
02-02-2013, 14:45
Dragonlord σου εστειλα και μηνυμα στο φεισμπουκ, δεν ξερω τι θα αποφασισεις να κανεις τελικα και σιγα μην κανεις μπαν τον 00ι00 οπως κι οποιονδηποτε αλλον εχει τα φοντα να τη δει στατοτς κβο εδω μεσα για τον αλφα βητα γαμα λογο, το θεμα ομως ειναι πως περα απο επανειλλημενο τρολλαρισμα ο τυπος εχει ξεφυγει τελειως, εβαλε το ονοματεπωνυμο μου -το οποιο σημειωτεων ουδεποτε του εχω πει- στο μειν του τσατρουμ, βρηκε που δουλευω και με απειλησε πως θα στειλει πρτιντσκρινς και να θυμησω πως στο παρελθον εχει βαλει το κινητο μου το οποιο επισης δεν του ειχα δωσει εγω. Δεν ξερω πως τη βλεπετε τη φαση με το ψυχακι επειδη ανοιγειθ συνεχεια θρεντς και ποσταρει για μουσικη και ταινιες κι οπως θα λεγε κι ο καλκι δε γεμιζει αχρηστες πληροφοριες τα θρεντς, αλλα αν αυτο θεωρειτει ιντερνετικο σταλκινγ που κανει με μενα επιτελους καντε το ενα μπαν το ψυχακι να παρει ενα μαθημα.
εδιτ Eκτος κι αν εχει πει ο ψυχιατρος να του λετε ναι σε ολα και δε θελετε να του πατε κοντρα.
menumission
02-02-2013, 15:25
Αν σου φαινεται αστειο, παρε αποφθεγμα Γκαιτε
"Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου φαίνεται απ’ αυτό που θεωρεί αστείο."
Mitsmann
02-02-2013, 15:27
εδιωξες τον Καλκι απ το φορουμ μωρη τσατραπατρα.
menumission
02-02-2013, 15:30
Εσύ τον έδιωξες μωρέ μαλάκα, εγώ δεν του 'κανα τίποτα.
Κι ακομα κι αν αποχωρησε εξαιτιας μου για καποιον λογο που δε μπορω να καταλαβω, και παλι δεν τον εδιωξα αλλα μονος του εφυγε.
Καλκι αν το δεις αυτο μπες να ποσταρεις να πεις αν "εφυγες απ'το φορουμ" λογω εμου.
Αντε και γαμησου τεραςτρολλ που σου απανταω κιολας.
Mitsmann
02-02-2013, 15:34
τι θα θελες να του κανεις ομως?
menumission
02-02-2013, 16:04
Να του ριξω μπαν υποθετω.
Mitsmann
02-02-2013, 16:15
Μπαν στα ταμπου, οσο εκεινος κανει λογκιν στο αφθαρτο κορμι σου και ταυτοχρονα ποσταρει σε διαφορα σημεια του αλαβαστρινου σωματος ενω εσυ κανεις ιγκνορ τις προκαταληψεις και πατας πινκ στο............. (συνεχιζεται)
menumission
02-02-2013, 16:19
:puke:
το να κανω ''σοβαρο'' ποστ περι ουλαις ειναι αστειο απο μονο του
επειδης ελαβα ενα μυνημα απο Δραγονλορδ ομως ας πουμε μερικα πραματακια
ουλαι το ονοματεπιθετο σου, το τηλεφωνο σου, το ημεηλ σου, τον τοπο εργασιας σου, τον τοπο διαμονης σου, το αν τα καταπινεις, το αν κλανει το μουνι σου και αλλα πολλα τα εχεις ποσταρει η ιδια
στις τρισεκατομυρια εργατωρες που ξοδευεις στο τσατ του EAR προφανως ξεχνας τις στιγμες παρακρουσης και σεληνιασμου οπου ξεχυνεσε σαν εμετος και εξεφτελιζεις μαζι με τον εαυτο σου και καποιους αλλους που στην τελικη δεν σε φταιξαν σε τιποτε
εχωντας διαβασει τις χειροτερες καταρες που μπορει να ξεστομισει ενας ανθρωπος απο εσενα για μενα και ΟΛΟ το υπολοιπο EAR, εχωντας διαβασει απιστευτες προσβολες για τους κωφαλαλους γονεις μου, εχωντας διαβασει να σπας πλακα μαζι με το αλλο απολειφαδι με την φρεσκοπεθαμενη μανα μου, εχωντας διαβασει να προσπαθεις να με εξεφτελισεις πατωντας πανω σε ενα προβλημα υγειας μου...πραγματικα το μονο που μπορω να κανω ειναι να δωσω τα στοιχεια σου στο ΚΡΑΤΟΣ
εισαι επικινδυνη
σκρην απο τα παραπανω δυστυχως δεν εχω, εγω συνηθως βγαζω φωτογραφιες με ανθρωπους, ξερεις, ζωη λεγεται
εσυ κρατας αρχειο με τα κυριοτερα στιγμιοτυπα της ζωης σου, δηλαδη το browesing του EAR και την καταγραφη των χρηστων του
το EAR ειναι ενα ωραιοτατο φορουμ με ωραιοτατους χρηστες οι οποιοι θελουν να κανουν ωραιοτατη συζητησις και χαβαλε
εσυ ομως νομιζεις οτι ειναι το playground σου
αφου γουσταρεις παιχνιδια λοιπον σου εκανα εναν λογαριασμο στο bourdela.com, εκανα και κανα δυο ποστ στο αναλογο υφος σου, αιντε τραβα εκει να μεγαλουργησεις
και ψυχακηδες θα βρεις και σαβουρογαμηδες και τα παντα ολα...σκατοπραμα
γιουλαι
menumission
10-02-2013, 07:04
<menumission> κανω αρση του αποκλεισμου για να πω πως αυτο http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1216502 το ειδα πριν λιγο η 4η μουτζα ειναι δικια μου κι επειδη δεν πρεπει να σπαμαρω το τσατ θα γραψω απλα πως ολα οσα γραφει για μενα ειναι ψεματα, περ'απ'υτο οτι εχω γραψει πως μενω βυρωνα βλεπε τοπος διαμονης, σου απαντησα εκτενεστερα οπως σου αξιζει στο σλκσ ψυχακι, αυτα ειχα να πω τα λεμε σε λιγοτερο απο μηνα αν δε φαω μπαν επειδη εγραψα
Today 05:06 <menumission> "εχωντας διαβασει τις χειροτερες καταρες που μπορει να ξεστομισει ενας ανθρωπος απο εσενα για μενα και ΟΛΟ το υπολοιπο EAR, εχωντας διαβασει απιστευτες προσβολες για τους κωφαλαλους γονεις μου, εχωντας διαβασει να σπας πλακα μαζι με το αλλο απολειφαδι με την φρεσκοπεθαμενη μανα μου, εχωντας διαβασει να προσπαθεις να με εξεφτελισεις πατωντας πανω σε ενα προβλημα υγειας μου...πραγματικα το μονο που μπορω να κανω ειναι να δωσω τα στοιχεια σου στο ΚΡΑΤΟΣ εισαι επικινδυνη"
Today 05:07 <menumission> εισαι ψυχοπαθης, στο'χω ξαναπει μοχθηρο ανθρωπαριο
Today 05:08 <menumission> http://en.wikipedia.org/wiki/Homunculus
Today 05:11 <menumission> ενα κραμαλγαμα ψυχασθενειας κακιας και μοχθηροτητας, αυτο εισαι, κανα λαντοζ μου κλεψε μαγειριτσα
Today 05:12 <menumission> ψευτη αισχρε αναισχυντε
Κωλαράκι Τορνευτό
10-02-2013, 07:26
Λοιπόν, για να λήγει και το θέμα με το μπαν της menumission: επειδή, οκ, είναι μεν πλειοψηφία αλλά δεν είναι και συντριπτική, αποφασίσαμε για ένα μήνα να μην ποστάρει τίποτα, ούτε στο φόρουμ, ούτε στο τσατ.
Αν δεν το τηρήσει, τρώει μπαν. Αλλιώς, όταν περάσει ο μήνας βλέπουμε κατά πόσο καλυτέρεψε το φόρουμ κλπ.
<menumission> κανω αρση του αποκλεισμου για να πω πως
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
The Donnn
10-02-2013, 07:29
Απλά κούραση...
Mitsmann
10-02-2013, 13:28
Ξεκουραστε το ζητημα οπως πρεπει λοιπον.
paddy honey
16-03-2017, 02:03
http://cache.virtualtourist.com/15/3079256-Kiss_Pienza.jpg
http://images.placesonline.com/photos/73200_pienza_via_del_bacio.jpg
paddy honey
09-08-2017, 03:18
Βρε, βρε (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?1368-suggestions&p=943784&viewfull=1#post943784)