View Full Version : Amenra - Mass V (2012)
Drumsick
16-11-2012, 11:24
http://www.thesleepingshaman.com/wp-content/uploads/2012/09/Amenra-Mass-V-Artwork.jpg
Tracklist
1. Dearborn And Buried (9:14)
2. Boden (9:04)
3. A Mon Ame (13:00)
4. Nowena Ι 9.10 (9:04)
http://www.youtube.com/watch?v=1NZRzIVURvI
ΣΕΙΣΜΟΣ
Δεύτερη μόλις ακρόαση, αλλά είναι προφανές πως πρόκειται για δίσκο ΤΙΤΑΝΑ. Δεν περίμενα πως θα μπορούσαν να βγάλουν κάτι ισάξιο του Mass IIII, αλλά εδώ έχουμε κάτι που φαίνεται να το ανταγωνίζεται εύκολα. Πιο αργοί και ασήκωτοι από ποτέ, μακριές συνθέσεις, ήχος γεμάτος σαν γαμημένο πηχτό μαύρο πετρέλαιο και τα φωνητικά του Colin στα καλύτερά τους, σου σκίζουν την ψυχή σε κάθε φθόγγο.
Δεν περιγράφω άλλο. Περισσότερα ίσως όταν χωνευτεί, αν και τα λόγια είναι περιττά νομίζω.
Δισκος της χρονιας και επισημα στα του ηχου αυτου. Απο τις λιγες φορες που η αναμονη πιανει τοπο στις μερες μας. Colin το πηγε ενα βημα μπροστα.Η αρχη του nowena δειχνει τι μπορει να βγει στο επερχομενο ακουστικο αλμπουμ. Ο σωστος μηδενισμος βγαινει και χωρις distortion. Αφηνουν πισω γραφικους οπως εχουμε ξαναπει. Μπαντα αποκαλυψη.Απο το mass iii ειπα οτι κατι εχουμε εδω, αλλα εχουν ανεβει πολλα επιπεδα πλεον. Μονο "μειον" η μικρη διαρκεια.Ανετα επερνε κανα κομματι ακομα.Τα dearborn , boden, ειχαν λιωσει καιρο πριν, οποτε στην ουσια τα 2 υπολοιπα παιζουν repeat εδω και μια βδομαδα. Ε δε φτανουν...
Ξαναφερτε τους φετος.
Βtw Catch the soap, θα ερθει το βινυλιο προς τα μερη σας?
Drumsick
16-11-2012, 12:54
Ξαναφερτε τους φετος.
Κι εγώ με μια ακρόαση δηλώνω ενθουσιασμένος. Μπορεί να μην έχει ένα νέο Razoreater ή Am Kreuz που θα σου κολλήσει στο μυαλό με τη μία, αλλά δε βρήκα ούτε μισή αδύναμη στιγμή.
Πάμε για μεγάλο δίσκο.
12 stars circle your brow
16-11-2012, 14:56
Αφηνουν πισω γραφικους οπως εχουμε ξαναπει.
τους βλέπεις με το κιάλι και το ξέρεις ε;
Δεν αναφερθηκα σε μπαντα συγκεκριμενη. Γουστο του καθενος το τι εννοει γραφικο. Δεν καταλαβα την ενσταση αλλα οκ.
12 stars circle your brow
16-11-2012, 16:47
δεν υπάρχει ένταση, επανέλαβες ένα άστοχο σχόλιο και http://i56.tinypic.com/2cptkq1.gif
Δεν μίλησα για ένταση.Αnyway...Στα του δισκου?
Entrancemperium
17-11-2012, 00:04
δάκρυα μεγαλείου ασδφασδφαφ
Drumsick
18-11-2012, 23:59
The awkward moment when ένα δεκάχρονο κάνει καλύτερες κριτικές στους Αμενρα από σένα.
http://youtu.be/Yxz21Gou8dQ
Radienergeia
19-11-2012, 20:30
Θα συμφωνήσω οτι μιλάμε για εναν δίσκο ΥΠΕΡΤΑΤΟ. Χωρίς μαλακίες απ'τα καλύτερα που έχω ακούσει.
Δεν ξέρω πόσες φορές έχει παίξει, έχασα το λογαριασμό, το γαμάτο όμως είναι οτι κάθε φορά που τον
ακούς, πάντα ανακαλύπτεις κάτι καινούριο, κάτι που σου ξέφυγε την προηγούμενη φορά. Σε γενικές
γραμμές είναι ωμός, υπνωτικός, βάναυσος, τίγκα στην ομίχλη και ΟΜΟΡΦΟΣ. Τα πάντα ακούγονται όπως
πρέπει, δεν βρίσκω κάτι που να με χαλάει με 4 τρακς, το ένα καλύτερο απ'το άλλο.
Ξεκινάει με dearborn and burried. Αναγκάζει τους χτύπους της καρδιάς σου να κάνουν ο,τι να΄ναι, να
ακολουθήσουν τους Amenra. Γαμώ το στανιό τους, σε κάποια φάση νόμιζα οτι πέθανα.
Το Βoden έχει απίστευτη εισαγωγή. Πλησιάζει απειλητικά λες και προχωράς προς κάποιο βάλτο ο οποίος σε
τραβά να μπείς μέσα.
Και μπαίνεις, άλλη επιλογή δεν έχεις. Και νιώθεις να σε ρουφά, τα πόδια σου κολλημένα κάτω,βυθίζεσαι
στο πηχτό αυτό πράγμα αργά και βασανιστικά. Σε έχει κολλήσει ο Van Eeckhout εκεί για να ακούσεις με
το ζόρι αυτά που έχει να σου πεί. I am reason, I am fear.
A Mon Ame, το υπεραγαπημένο μου. Θρήνος. Βιασμός ψυχής λέμε. Τι φωνητικά είναι αυτά, γαμώ??
Nowena, τι όμορφα που ξεκινάει?
Φάε τα σκατά σου τώρα που μετά το πρώτο δίλεπτο καταλαβαίνεις πως νιώθουν τα σπόρια στο grinder.
Σύρσιμο, ψυχοπλάκωμα κι ενα feeling "τιμωρίας". Δικής σου, δικής του, δεν έχει σημασία, την μοιράζεστε.
Θορυβώδης, αποπνικτικός, τελειώνει σαν να σου ψυθιρίζει "δεν τελειώσαμε ακόμα..", σε βαθμό που αναγκάζεσαι να πατήσεις το repeat.
Ξανά. Και ξανά. Και ξανά.
Το δεκάχρονο που πόσταρε η drumsick είναι να το προσκυνάς
να το πούμε ή είναι νωρίς ακόμα; δε γαμιέται...
Καλύτερος Αμενρα δίσκος και σημείο αναφοράς στο χώρο του. Στεγνά.
22/12 Live streaming παρουσιαση του δισκου.Παρτε ποπκορν.
10χρονο reviews amenra? Fallout φαση. :P
Agoraphobic_S.I.
20-11-2012, 02:38
ό,τι είπε ο λητς
συν το ότι δεν είχα πάρει πρέφα τον σκοτ κελλυ και μου 'σκασε επικίνδυνα το φωνητικό
να πω και τη μαλακία μου: το nowena στέλνει όλο το τελευταίο neurosis για τσαγάκι ε.
Drumsick
20-11-2012, 02:56
Μετά από καμιά 25αρια ακροάσεις, δυσκολεύομαι να πω αν είναι ο καλύτερός τους ή όχι. Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, όταν όλες οι τελευταίες τους δουλειές αγγίζουν την τελειότητα.
Αυτό όμως που πραγματικά με συγκλονίζει τις τελευταίες μέρες, είναι η σκέψη πως αυτή εδώ είναι η μπάντα που έβγαλε κάποτε το Mass I. Είναι συγκινητικό να ακούς τη δισκογραφία των Amenra, και να ξεδιπλώνεται στα αυτιά σου η εξέλιξή τους από δίσκο σε δίσκο. Είναι πανέμορφο να παρατηρείς τι επέλεξαν να κρατήσουν, και τι απέβαλλαν στην πορεία, για να διαμορφώσουν τον ήχο και την αισθητική που πλέον τους καθορίζει. Και το πιο φοβερό απ'όλα είναι πως δεν επαναπαύτηκαν εκεί, αλλά συνέχισαν να εξελίσσονται, με αποτέλεσμα να βγάζουν σήμερα ένα Mass V, το όποιο ενώ αποκλίνει τόσο λίγο ηχητικά και αισθητικά από ένα Mass IIII, είναι τελικά τόσο διαφορετικό και ξεχωριστό. Ή ένα Afterlife, που ενώ διαφοροποιείται τόσο πολύ από τον συνήθη ήχο τους, καταφέρνει και διατηρεί την ίδια ακριβώς αισθητική, μαυρίλα και απόγνωση των προηγούμενων δίσκων. Που θέλω να καταλήξω? Τεράστια μπάντα ρε παιδιά.
Drumsick
22-11-2012, 01:02
http://www.stereoboard.com/content/view/176106/9
Drumsick
22-11-2012, 04:14
Eίστε εμπαθή καθάρματα.
Darker and more meaningful than any black metal band in the world, anywhere, ever, Amenra cultivate intensity in a different way to the majority of ‘sludge’ or ‘post-metal’ bands plying their trade today
Source: http://www.stereoboard.com/content/view/176106/9#ixzz2CwjyWkJC
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120214224911/how-i-met-your-mother/de/images/3/35/Trollface-small-normal2pl7-1.png
Drumsick
22-11-2012, 15:58
Μετά από καμιά 25αρια ακροάσεις, δυσκολεύομαι να πω αν είναι ο καλύτερός τους ή όχι.
Μετά από άλλες τόσες, δε δυσκολεύομαι πια καθόλου. Είναι χωρις καμία αμφιβολία.
Eπιασα κιθαρα μετα απο 4-5μηνες και παιζει μονη της το nowena. Δεν ειναι σωστα πραματα αυτα.Τρομαζω...
Drumsick
23-11-2012, 16:42
Στο Dearborn and Buried, εκεί που λέει
"BEREAVED
THIS IS OUR SOIL
remember it
and it will remain
DEARBORN
WHEN ASHES REIGN
remember us
we were the flame"
πόσος πόνος ρε φίλε, πόση απόγνωση, πόση ανατριχίλα. Γίνομαι κομμάτια. Ειδικά τη δεύτερη φορά που το λέει. Το πιο intense σημείο του δίσκου ιμο.
Keeper Of The Seventh Son
23-11-2012, 22:23
Darker and more meaningful than any black metal band in the world, anywhere, ever
auti i sigkekrimeni ataka einai o orismos tou kompleks "prospathousa na goustarw me mplak metal k de ta katafera pote"
Ra Pariah
25-11-2012, 01:21
Ολόσωστο ποστ το από πάνω.
Σκοτεινή μουσική εν έτει 2012; Έχουν γραφεί κάποια πράγματα που συχνοτικά ίσως σε κάνουν να νιώθεις λίιιγο άβολα (έχω ξαναναφέρει το προσωπικό της Runhild, ενώ και το ντεμπούτο της Galas αν το αφήσεις να παίζει στο μπακράουντ ίσως νιώσεις ένα μούδιασμα).
Τεσπά, σκοτάδι κι άλλες πίπες... Λουστείτε ό,τι κοροϊδεύατε στον ΣάκηςΤόλης τόσα χρόνια (που γαμάει φυσικά επειδή ευαγγελιζόταν ότι θα βγάλει τον πιο σκοτεινό δίσκο του από την εποχή που ο συγκεκριμένος reviewer υποθέτω ότι θα μάθαινε βασικά στοιχεία γραμματικής και σύνταξης).
θεε μου...οχι αλλοι καπτεν χαρλοξ
Θα συμφωνήσω οτι μιλάμε για εναν δίσκο ΥΠΕΡΤΑΤΟ. Χωρίς μαλακίες απ'τα καλύτερα που έχω ακούσει.
Δεν ξέρω πόσες φορές έχει παίξει, έχασα το λογαριασμό, το γαμάτο όμως είναι οτι κάθε φορά που τον
ακούς, πάντα ανακαλύπτεις κάτι καινούριο, κάτι που σου ξέφυγε την προηγούμενη φορά. Σε γενικές
γραμμές είναι ωμός, υπνωτικός, βάναυσος, τίγκα στην ομίχλη και ΟΜΟΡΦΟΣ. Τα πάντα ακούγονται όπως
πρέπει, δεν βρίσκω κάτι που να με χαλάει με 4 τρακς, το ένα καλύτερο απ'το άλλο.
Ξεκινάει με dearborn and burried. Αναγκάζει τους χτύπους της καρδιάς σου να κάνουν ο,τι να΄ναι, να
ακολουθήσουν τους Amenra. Γαμώ το στανιό τους, σε κάποια φάση νόμιζα οτι πέθανα.
Το Βoden έχει απίστευτη εισαγωγή. Πλησιάζει απειλητικά λες και προχωράς προς κάποιο βάλτο ο οποίος σε
τραβά να μπείς μέσα.
Και μπαίνεις, άλλη επιλογή δεν έχεις. Και νιώθεις να σε ρουφά, τα πόδια σου κολλημένα κάτω,βυθίζεσαι
στο πηχτό αυτό πράγμα αργά και βασανιστικά. Σε έχει κολλήσει ο Van Eeckhout εκεί για να ακούσεις με
το ζόρι αυτά που έχει να σου πεί. I am reason, I am fear.
A Mon Ame, το υπεραγαπημένο μου. Θρήνος. Βιασμός ψυχής λέμε. Τι φωνητικά είναι αυτά, γαμώ??
Nowena, τι όμορφα που ξεκινάει?
Φάε τα σκατά σου τώρα που μετά το πρώτο δίλεπτο καταλαβαίνεις πως νιώθουν τα σπόρια στο grinder.
Σύρσιμο, ψυχοπλάκωμα κι ενα feeling "τιμωρίας". Δικής σου, δικής του, δεν έχει σημασία, την μοιράζεστε.
Θορυβώδης, αποπνικτικός, τελειώνει σαν να σου ψυθιρίζει "δεν τελειώσαμε ακόμα..", σε βαθμό που αναγκάζεσαι να πατήσεις το repeat.
Ξανά. Και ξανά. Και ξανά.
Το δεκάχρονο που πόσταρε η drumsick είναι να το προσκυνάς
:lol:
VidnaObmana
28-11-2012, 17:11
Σκοτεινή μουσική εν έτει 2012; Έχουν γραφεί κάποια πράγματα που συχνοτικά ίσως σε κάνουν να νιώθεις λίιιγο άβολα (έχω ξαναναφέρει το προσωπικό της Runhild, ενώ και το ντεμπούτο της Galas αν το αφήσεις να παίζει στο μπακράουντ ίσως νιώσεις ένα μούδιασμα).
Τεσπά, σκοτάδι κι άλλες πίπες... Λουστείτε ό,τι κοροϊδεύατε στον ΣάκηςΤόλης τόσα χρόνια (που γαμάει φυσικά επειδή ευαγγελιζόταν ότι θα βγάλει τον πιο σκοτεινό δίσκο του από την εποχή που ο συγκεκριμένος reviewer υποθέτω ότι θα μάθαινε βασικά στοιχεία γραμματικής και σύνταξης).
Δεν καταλαβα τιποτα. Tl;dr --> Κομπλεξ μεταλλα?
Δεν καταλαβα τιποτα. Tl;dr --> Κομπλεξ μεταλλα?
http://www.crime.gr/media/pics/pics300/3738-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%8e%ce%bb%ce%b7%cf%82%20%ce%ba%ce%b1%cf%88%ce%b7%cf%82.jpg
VidnaObmana
28-11-2012, 22:04
Τρελο χιουμορ
babality
22-12-2012, 01:05
καλυτερο της χρονιας στη φαση ναι. καλυτερο τους οχι. το 3 μουσκαει πιο ωμο και τρου και ζωντανο και καλυτερη φωνη και οχι γυαλισμενο.
Gia tous mikrous mas filous.
http://www.abconcerts.be/nl/abtv/p/detail/amenra
ypersyntelikos
22-12-2012, 15:18
ποιο θεωρείτε ότι είναι το καλύτερό τους άλμπουμ? με ποιο να ξεκινήσει κανείς?
δώστε ινφο
Εγώ βάζω τούτο δω σα καλύτερο, αλλά για πρώτη γνωριμία παίζεις μπάλα με το
Amenra – Mass III-II + Mass IIII (2009)
http://i27.fastpic.ru/big/2011/1107/f8/3b928e4afb5e926d1993a7e4a5bf7ff8.jpg
διπλό στεντέ που τα'χει όλα μέσα, και μετά ξανάρχεσαι εδώ πέρα για το Mass V.
Drumsick
22-12-2012, 16:08
Με Mass IIII θα πρότεινα εγώ.
(καλύτερο θεωρώ επίσης αυτό εδώ, αλλά δε θα πρότεινα να ξεκινήσεις απ'αυτό)
Εγω τους πηρα πρεφα με ΙΙΙ, αλλα και το απο πανω cd τα χει ολα μεσα.Δεν ειναι και πολλα. Και afterlife για το κατι διαφορετικο.
λοιπόν, πολύ ωραίος δίσκος αυτός. από τους καλύτερους της χρονιάς στο είδος.
ίσως ισάξιος με Mass IIII, αλλά με Mass III δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. είναι μακράν ο πιο ποιοτικός δίσκος τους κατά τη γνώμη μου, από όλες τις απόψεις (προτείνεται).
Ο αντίλογος...
Είχα ακούσει μόνο το ΙΙΙ το οποίο μου είχε φανεί απαράδεκτο. Το τελευταίο το άκουσα 3-4 φορές, ελαφρώς καλύτερο από το ΙΙΙ αλλά μέχρι εκεί.
Βασική διαδικασία σύνθεσης τραγουδιών αμενρα. Μπαίνει μια ελαφριά μελωδία αργή με μια καθαρή κιθάρα, από αυτές τις μελωδίες-σκοπούς που αν αρχίσω να μουρμουρίζω τώρα σε μισή ωρίτσα έχω γράψει 20, αμέσως μετά το ίδιο θέμα με γκάζια, και συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας με φωνή τύπου Ψ.Χ. Επαναλαμβάνουμε 2 φορές την ίδια διαδικασία και τελειώνει το τραγούδι. Με τέσσερα τραγουδάκια βγάζουμε και δίσκο ναούμε.
Πολυπλοκότητα μηδέν, βασικό παίξιμο οργάνων, δε θα πει κανείς "πωπω τι έπαιξε ο παιχταράς" και πουλάμε μυστήριο, σκοτάδι, ψυχή, μαυρίλα, πόνο, βάσανο κ.τ.λ.
Το χειρότερο από τα νεοψυχ-σπεισροκ του φόρουμ είναι καλύτερο από αυτούς.
Μερσί.
Tispanagias tamatia
08-01-2013, 00:23
:touched:
intronaut
08-01-2013, 04:14
Φίλε συμπαθέστατε Atropos, εννοείται ότι εκφράζεις απλά την αποψή σου που είναι βεβαίως θεμιτή και σεβαστή, αλλά χωρίς να μπω στη διαδικασία γιατί είναι αυθαίρετα νομίζω τα συμπερασματά σου,
και αν και ομολογώ ότι ήταν απο τις λίγες φορές που σκέφτηκα αρχικά να ρίξω τη παρθενική μου μούτζα!, απλά σου λέω ότι πιστεύω πως είσαι λάθος,
επειδή η αιτία περισσότερο που με έκανε να γράψω είναι ότι: σε ένα δεύτερο επίπεδο μετά το μειδίασμα και εγώ με όσων διάβαζα, ήταν επoικοδομητικό το post σου,
αφού με έκανε να συνειδητοποιήσω καλύτερα (επειδή είναι κάτι που με αφορούσε με κάποιον τρόπο και το είδα και απο μια άλλη οπτική),
ότι ίσως θα έπρεπε να είμαι ακόμα περισσότερο καταδεκτικός και λιγότερο κακεντρεχής απέναντι στις αγαπημένες προτιμήσεις του καθενός (γενικά μιλάω σαν συμπέρασμα, δεν λέω ότι τα έγραψες εσύ σε αυτή τη περίπτωση με τέτοιο σκοπό έ..),
και ο λόγος γι' αυτό είναι ότι αν κάποιος ακούει π.χ. Manowar ή οτιδήποτε άλλο και όντως ΝΙΩΘΕΙ για τους Ψ,Χ λόγους του έστω και 1/10 απο αυτό που γίνετε με τους Amenra σε μένα και αρκετούς άλλους,
τότε χαλάλι του και γούστο και καπέλο του και καλά ας κάνει κτλ κτλ, γιατί αυτή είναι στη τελική η ουσία και η μαγεία της μουσικής.
Οπότε τεσπά η λέξη κλειδί για αυτούς εδώ είναι το ¨νιώθει" και για αυτό δε βρίσκω σκόπιμο να αναλύουμε τα υπόλοιπα.
Και για εμάς που τους έχουμε δει και live έχω την εντύπωση θεωρούμε όλοι ότι είναι και κρίμα βέβαια που δε σε έπιασαν, αλλά και να νομίζεις ότι είναι δήθεν η όλη φάση και τα υπόλοιπα τίναπω, δώστους αν είναι και άλλες ευκαιρίες, δε ξέρω αν βέβαια σ'αρέσει γενικά αυτός ο ήχος (Neurosis κτλ).
E, εγώ μιλάω την άποψή μου λέω, δε θα μαλλώσουμε, εγώ μπορεί να τρελαίνομαι για μπάμιες εσύ μπορεί να τις σιχαίνεσαι. Και οι δύο δίκιο έχουμε.
Απλά μου έκαναν εντύπωση τα σχόλια, σεισμός, μεγαλείο κ.τ.λ.
Πάντως δεν διαφώνησες οτι από άποψη μουσικής δεν παίζουν ΤΙΠΟΤΑ, ο καθένας στο όργανό του είναι μια μετριότητα, από σύνθεση επίσης μια μετριότητα, από φωνή τι να λέμε τώρα, για το μέταλκορ λέμε αλλά...
Αν τώρα, εσύ τους ακούς επειδή βγάζουν συναίσθημα, πάω πάσο.
Θα σου βάλω να ακούσεις 15 δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι τους, αν καταλάβεις ποιο είναι παίρνεις παράσημο.
Τι βλακεία ήταν αυτό με τα 15 δευτερόλεπτα;
Δε μου κάνει καρδιά να απαντήσω, φέρτε τον Τζόη Άλεν να γνωρίσουμε live κι εμείς οι νεότεροι λίγη flame μαγεία.
Τι φλέιμ και παπαριές, 2 πόστ με διαφορετική άποψη και τέρμα. Θέλεις να είναι τεράστιος ο δίσκος; Ας είναι.
Ε ναι ρε μάστορα, δεν ξέρω τι μουσικές ακούς, αλλά ποτέ κανείς δεν άκουσε ένα (sort of) sludge δίσκο επειδή έψαχνε "τεχνική", "καλή φωνή", "σπουδαίους οργανοπαίχτες", "θέματα που σου μένουν στο μυαλό" ή οτιδήποτε τέτοιο, άλλα πράγματα ψάχνουμε και βρήκαμε εδώ μέσα.
Βρε καλά κάνατε, και δεν αντιλέγω, ούτε είπα οτι εγώ είμαι ο σωστός. Απλά λέω οτι αν δεν κάνεις ούτε ένα από τα παραπάνω πολύ καλά, το να πουλάς συναίσθημα μόνο, ε δε μου κάθεται καλά ρε φίλε.
Δε μου κάνει καρδιά να απαντήσω, φέρτε τον Τζόη Άλεν να γνωρίσουμε live κι εμείς οι νεότεροι λίγη flame μαγεία.
xaxaaxaxa, pente notes paizoyn kai aytes lathos. otan oi misoi paixtarades toy anatolikoy l.a. exoun faei tin zwi tus sti meleti kai vgazun diskares akomi kai simera (oi perissoteroi kai me proswpikes duleies) oi stonerades tis putsas kathontai kai armegun ta provata san na einai aytoi voskoi ki eseis ta provata. mpafontoymades poy den exun kan girisei ton kosmo me karavi.
ο Atropos είναι ο Joey_Allen. wb!
Θάνος Τζήμερος
08-01-2013, 20:44
Πολυπλοκότητα μηδέν, βασικό παίξιμο οργάνων, δε θα πει κανείς "πωπω τι έπαιξε ο παιχταράς" και πουλάμε μυστήριο, σκοτάδι, ψυχή, μαυρίλα, πόνο, βάσανο κ.τ.λ.
Εδώ είσαι κρατικοδίαιτε
0-gRDs3N7NM
Κυρ Θάνο ξέχασες, δεν είμαι πλέον κρατικοδίαιτος, με έβγαλε ο Μανιτάκης σε εργασιακή εφεδρεία.
Θυμίζει λίγο Βλαντιμίρ Εσκενάζι το παίξιμό σου.
3 φορες το ακουσα...κανενας πονος
ουτε Depon
pitsirikos
11-01-2013, 18:18
Βασική διαδικασία σύνθεσης τραγουδιών αμενρα. Μπαίνει μια ελαφριά μελωδία αργή με μια καθαρή κιθάρα, από αυτές τις μελωδίες-σκοπούς που αν αρχίσω να μουρμουρίζω τώρα σε μισή ωρίτσα έχω γράψει 20, αμέσως μετά το ίδιο θέμα με γκάζια, και συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας με φωνή τύπου Ψ.Χ. Επαναλαμβάνουμε 2 φορές την ίδια διαδικασία και τελειώνει το τραγούδι.
για καντο αμα εισαι ΜΑΓΚΑΣ
Drumsick
22-04-2017, 10:36
Τώρα που πέρασε καιρός, και τον χωνέψαμε καλά τον δίσκο, και μπορούμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι και αντικειμενικοί, πρέπει να πω πως ΠΟΣΟ ΘΕΙΚΑ ΥΠΕΡΑΤΗ ΔΙΣΚΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ?!!!
Τα λέγαμε από τότε, αλλά θα το ξαναπώ: καλύτερη τους δουλειά σο φαρ με διαφορά.
Άντε τώρα να τον ακούσουμε και λαιβ, και μετά μπορώ να πεθάνω ήσυχη.
nikos_souvlas
13-09-2017, 11:23
Λίκαρε το νέο. Solitary reign αδιανόητο έπος.
Δίσκος της χρονιάς και αδιανόητο κόλλημα και repeat εδω και 4 μέρες σερί.Πρέπει να έρθουν live και να το παίξουν ολόκληρο το αλμπουμ απλα.
Παιζει να το leakαρε η χονδρη μονη της χαλαρα. αχαχαχα
Drumsick
13-09-2017, 21:14
Δεν έχω ακόμα λεπτομερή ολοκληρωμένη άποψη, πέραν του οτι προφανώς γαμάει, αλλά πραγματικά, πόσο απερίγραπτο έπος το Solitary Reign!! I can't even.
Εμενα μου εμοιαζε οτι αρχισαν να ακουν metalcore και melodic death. Σοβαρα! Τα μελωδικα μεσα στη σκατιλα ειναι τελειως core!!!