PDA

View Full Version : Roger Waters "The Wall" Tour ~ 31/7/13 @ OAKA Stadium, Athens

Drumsick
16-11-2012, 10:33
Μετά από μία σχεδόν διετή περιοδεία-υπερπαραγωγή του “The Wall” ανά τον κόσμο, ο Roger Waters ξαναβγάζει το θρυλικό Τοίχος των Pink Floyd στον δρόμο, αυτή την φορά για ένα δίμηνο set συναυλιών τον Ιούλιο-Σεπτέμβριο του 2013, που όπως φαίνεται θα λαμβάνουν χώρα μόνο σε ανοιχτούς χώρους.Αυτό που μας ενδιαφέρει, όμως, είναι πως ξαναέρχεται στην χώρα μας, και συγκεκριμένα στην Αθήναστις 31 Ιουλίου, σε χώρο που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες τις περιοδείας εδώ (http://tour.rogerwaters.com/).UPDATE: Όπως ενημερωθήκαμε από σχετικό Δελτίο Τύπου που λάβαμε από την διοργανώτρια εταιρεία, οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από τα 28 έως τα 59 ευρώ και η προπώλησή τους ξεκινά την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Nέο Αμενρα και τώρα αυτό. Αυτό το πρωινό γίνεται όλο και καλύτερο!

carheart
16-11-2012, 14:48
σόρι, αλλά αυτό το πράγμα είναι αστείο.

Με φόβο να πω τα_αυτονόητα, πέρσι ήταν 33-34 χρόνια αποστασιοποιημένος από τον ήρωα του Wall (~~το λέει ακριβώς εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=oGugCi370a0&t=6m33s)), του χρόνου τι θα αλλάξει; θα είναι 35-36 χρόνια αποστασιοποιημένος; Ή θα μαζέψει τους νέους Αγανακτισμένους, να τους φωνάξει "ξεσηκωθείτε! και ελάτε και του παραχρόνου που θα ξανάρθω να σας το ξαναπώ! Τότε θα είμαι μόνο 37-38 χρόνια αποστασιοποιημένος από αυτό που σας ουρλιάζω τώρα".

κρίμα πέρσι, κρίμα διπλάσιο τώρα

freak brother
16-11-2012, 15:01
http://www.youtube.com/watch?v=ywPpc-TqV5w

Drumsick
16-11-2012, 15:02

Με φόβο να πω τα_αυτονόητα, πέρσι ήταν 33-34 χρόνια αποστασιοποιημένος από τον ήρωα του Wall (~~το λέει ακριβώς εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=oGugCi370a0&t=6m33s)), του χρόνου τι θα αλλάξει; θα είναι 35-36 χρόνια αποστασιοποιημένος; Ή θα μαζέψει τους νέους Αγανακτισμένους, να τους φωνάξει "ξεσηκωθείτε! και ελάτε και του παραχρόνου που θα ξανάρθω να σας το ξαναπώ! Τότε θα είμαι μόνο 37-38 χρόνια αποστασιοποιημένος από αυτό που σας ουρλιάζω τώρα".

Δε μας νοιάζει.

carheart
16-11-2012, 15:03
tcRYdVlGXNQ

Art In Haste
16-11-2012, 15:03
Θυμάται κανείς τις περσινές τιμές εισιτηρίων; Λίγο φτηνά μου ακούγεται τώρα.

Drumsick
16-11-2012, 15:05
tcRYdVlGXNQ

Γελάω.

pixies
16-11-2012, 16:36

dude, πήγες και τα λες αυτά?

carheart
16-11-2012, 16:51
δεν τα λέω εγώ, ο ίδιος τα είπε

pixies
16-11-2012, 17:04
ναι το ξέρω, στο "κρίμα" part αναφέρομαι

freak brother
16-11-2012, 17:09
εγω που πηγα μπορω να συμφωνησω με τον κυριο καρχαρτ?:p

pixies
16-11-2012, 17:52
πραγματικα δε μπορω να επιχειρηματολογησω χωρις να γινω γραφικη αλλά συγνωμη, πηγατε, το ειδατε (εσυ φρικ τσαμπε, μη νομιζεις δε το θυμαμαι) και αυτο που σας εμεινε ηταν ενα ΚΡΙΜΑ???

carheart
16-11-2012, 19:00
Κρίμα που ο ~κατά τα άλλα τεράστιος~ Roger Waters, κάνει μια κομπιουτεράδικη και εφφετζίδικη περιοδεία πάνω στην αναπαράσταση ενός δίσκου που α) στην εποχή του υπήρξε μια ωραία δήλωση και β) στις επόμενες εποχές κατέληξε σε δισκοθήκες με Νταλάρες και Πάριους και Αλεξίους (δεν ήξερα πως να το γράψω), όντας ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ 33-34 χρόνια από το concept του. Εμμέσως παραδέχτηκε πως βγήκε στην γύρα να παίξει το Wall για την κονόμα. Κρίμα για αυτό.

Κρίμα μεγαλύτερο που το ξανακάνει.

Για να σου απαντήσω όμως: Δεν χρειάστηκε να πάω, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία του πόσο "καλά" θα ήταν με τους φωτισμούς, τους επαγγελματίες μουσικούς, τις εκτελέσεις που δεν χάνουν μισή νότα, τα φλογερά σόλο, την "πολιτική δήλωση", το show, τους ικανοποιημένους Αγανακτισμένους που βρήκαν έναν (νυν) καλλιτεχνικά νεκρό υπέργηρο της ροκ μουσικής να τους ικανοποιήσει την αγανάχτηση για τα πασόκς. Είναι κρίμα, γιατί ο (νυν) ΚΝΥΤΡΜ υπήρξε κάποτε ένας κάποιος τιτάνας σε όλα όσα έκανε

menumission
16-11-2012, 19:11
κι ακόμα μεγαλύτερο και τεράστιο κρίμα που υποστηρίζει το κυνήγι των αλεπούδων

scarecrow
16-11-2012, 19:28
στις επόμενες εποχές κατέληξε σε δισκοθήκες με Νταλάρες και Πάριους και Αλεξίους (δεν ήξερα πως να το γράψω)
wat? τι εννοείς?

overdriven
16-11-2012, 19:48
κι ακόμα μεγαλύτερο και τεράστιο κρίμα που υποστηρίζει το κυνήγι των αλεπούδων

Έχεις πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στη Μακεδονία με τις αλεπούδες ακριβώς επειδή δεν τις κυνηγά κανείς και τι καταστροφή έχει επέλθει στο είδος;

overdriven
16-11-2012, 19:53
στις επόμενες εποχές κατέληξε σε δισκοθήκες με Νταλάρες και Πάριους και Αλεξίους (δεν ήξερα πως να το γράψω)
wat? τι εννοείς?
Το προφανές, υποθέτω. Ότι στη δισκοθήκη κάθε μικροαστού μεσήλικα υπάρχει το the wall και πιο δίπλα το "ποιος είδε πλοίο στον ψηλορείτη (ή οπως λέει το άσμα)" του μεγάλου Γιώργου Νταλάρα, ένα "δι ευχών" της Χαρούλας και η "πουτάνα η ζωή που μου χρεώσανε" του μεγάλου Νότη.

Πιο ακίνδυνος κι απ' τον Κουβατσέα με λίγα λόγια.

scarecrow
16-11-2012, 20:32
ακίνδυνοι και επικίνδυνοι καλλιτέχνες λοιπόν

00i00
16-11-2012, 20:54
οτι επακριβως εγραψε ο καρχαρτς και...

http://www.youtube.com/watch?v=9XiNlYGD_7A&feature=related

και διπλο BIC να παρετε ε?

00i00
17-11-2012, 04:18
νοιωθω την αναγκη να γραψω κατι....

βασικα οχι για την θρεντσταρτερ που ετχικιαλλιως το εχει δεσει το θεμα....
Pixies εισαι σεβαστικια γυναικα και απ'οτι θυμαμαι ξερεις κι απο μπυρες (ακαταδεχτη αλλα δε βαρεις)
θελω να σε κνω μια προσωπικια ερωτησις και οχι αδιακριτη...εισαι οσο εισαι, εχεις γυρισει την μιση υφυλιος αρα δεν εισαι ΒΛΑΧΑ
ρε μαναρακιμ, ρε μααμ καλη, οκ πηγες και τα σταξες στον νεοπαλαιονεοεπαναστατημενο νεαρο
απο το πρωτο του αλμπουμ ζητηξες τιποτα? μη με πεις για Wall και τα τετοια...ο τυπος παιζει τα προσωπικα του σκουπιδια απλα ο κοσμος κανει διαλειμμα για τσιγαρο τοτε

συγνωμη, πραγματικα, ικετευτικα και σπαθενια
αλλα η στασις σου ειναι ενα ακομα ντουβλο στο ντουβαρι

Pinatero
17-11-2012, 13:09
εγω κατανοω οσους θα πανε, γουσταρουν να δουν αυτο το "υπερθεαμα", να μη χαθει νοτα, να ακουσουν το the wall live στη ζωη τους, εστω απο τον Waters, οχι απο την μπαντα που διασκευαζει φλουντ παιζει στο Μυλο και την επομενη παιζει ρορυ γκαλαχερ τριμπιουντ (κι απο καλους ντοπιους μουσικους ok)
κανει την κονομα του σιγουρα, αλλα ο θεατης την ξεχρεωνει μεσα του με τις 2-3 ανατριχιλες που μπορει να του προσφερει ενα τετοιο λαιβ, κ απο πολλους ειχα ακουσει για την προηγουμενη φορα για συναυλιακες εμπειριες απο τις μεγαλυτερες για αυτους.
οποτε γιατι να μην ενθουσιαζονται εστω και τοσο πολυ.
εγω κ Αθηνα να μουν, δεν θα πηγαινα κ γιατι δεν περναω καλα σε μεγαλες συναυλιες με πολυ κοσμο κυριως και για τα πολλα φραγκα τοτε (εκει μπαινει κ η αρπαχτη που δεν ειναι και θεμα waters μονο αλλα κ διοργανωτων) και για κανα 2-3 αλλους λογους (ενας πχ εχω ψυχολογικο με πινκ φλουντ μεγαλη ιστορια αλλη φορα..), ισως να πηγαινα για τζαμπε κ γω.

επισης το παραδειγμα δισκοθηκης με νταλαρες δεν ειναι για μενα επιχειρημα. αντιστοιχης φυσιογνωμιας απο μουσικης πλευρας με το η γενια του πολυτεχνειου μας γαμησε. ναι δεν το εξισωνω εννοειται σε μεγεθος, αλλα για να συννενοουμαστε το λεω.

ion_storm
17-11-2012, 15:04
An o Waters είχε και την προηγούμενη φορά τέτοια εισητήρια, και όχι το χαμηλότερο 55 ευρά δεν νομίζω να έλεγε κανένας τόσα πολλά. Πραγματικά ήθελα να δω το Wall live και το είδα (και τις 3 μέρες) και ήταν εμπειρία συναυλιακή, είχα κάνει και ένα αποθεωικό σχόλιο θυμάμαι. Αν το έβλεπα από τους Pink Floyd στο Βερολίνο φαντάζομαι θα ήμουν πιο ευχαριστημένος για την ιστορικότητα του live, ίσως λιγότερο από θέμα απόδοσης, αλλά θα μπορούσα να πω να πω ήμουν και εγώ εκεί και γούσταρα. (δεν εννοώ πουθενα ότι οι Floyd) είναι κακοί στα live, μιλάω για το συνολικό θέαμα έτσι).
Και στην τελική το να πάει κάποιος σε ένα τέτοιο υπερθέαμα πλεον και όχι απλά live, είναι value for money, ξέρει τι θα δει και θα περάσει στανταρ καλά, ε αν είναι πρωτη φορα μπορεί και να ανατριχιάσει ολόκληρος. Βέβαια η δευτερη φορά σε 2 χρόνια σκάει λίγο άσχημα είναι η αλήθεια.
Το ότι o Waters βγάζει λεφτα από αυτό ε δεν λεέι κάτι, λες και όλες οι υπόλοιπες μπάντες όταν παίζουν τα παλιά τους σε περιοδίες δεν βγάζουν λεφτα, ή δεν "εκμεταλεύονται" τη σχέση οπαδών με αυτά? Η κάποιος θα δει την "αγαπημένη" του μπάντα μια φορά και μετά όχι άλλο γιατί είναι εμπορικό πλέον.
Κυρίως εδω το πρόβλημα είναι το τεράστιο hype που έχει δημιουργει και θα μαζευτούν κάθε καρυδιάς καρύδια και όχι μόνο οι true.
E μιλάμε για έναν από τους εμπορικότερους δίσκους εβερ. Και λογικό είναι να είναι σε κάθε είδιους δισκοθήκη, προσωπικά τον έχω βρει από δισκοθήκη Notis και Sakis μέχρι East coast rap και ούτε για αστείο δεν τον ξεφορτωνόταν κανένας. Και βέβαια είχαν πάει oi aganaktismenoi και οι kifisiotes apo exarcheia, οι πρώην rock και ροκ επαναστάτες νυν δημόσιοι υπάλληλοι και όλοι οι παρόμοιοι, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Δηλαδή η παρακολούθηση του live και αυτός που πήγε παίρνει πόντους αν ήταν παρέα με την elite και χάνει σε κάθε άλλη περίπτωση?
Τέλος η πλάκα είναι ότι ο Waters μπορεί και να τα πιστεύει όλα όσα λέει ή απλά να πουλάει το δημιουργημά του, ε και? Δεν μειώνεται η αξία του δίσκου και στα του live ο καθένας κάνει τα κουμάντα του, ξέρει τι δίνει ξέρει τι παίρνει.

ΥΓ. Πέρσυ είχα μπεί τζάμπα με προσκλήσεις και τις 3 μέρες πρώτο διάζωμα κέντρο απέναντι από τη σκηνή, οπότε δεν πλήρωσα τίποτα. Αυτο το λέω για να ληφθεί υπόψιν σε τυχόν αντίλογο. και όντως την τρίτη μέρα μπορεί να μην είχα "ανατριχιάσει" σαν την πρώτη μέρα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπήγαινα.

Drumsick
17-11-2012, 15:29
Μαλάκα τι είναι αυτά που συζητάτε? Τι σημασία έχει σε πιανού τη γαμημένη δισκοθήκη βρίσκεται ο δίσκος και ποιοί θα πάνε στο λαιβ και αν θα είναι ΤΡΟΥ (γελάει ο κόσμος) ή όχι??? Ο καθένας πάει για τους δικούς του λόγους. Τι σε κόφτει εσένα αν και γιατί θα πάει ο κηφισιώτης ή ο σκυλάς? Για σενα πας, για τη δική σου πάρτη και μόνο, για τη σχέση που έχεις εσύ με τον δίσκο αυτόν. Και για κάποιους από εμάς αυτή η σχέση είναι ιδιαίτερη, και όσο κονόμα κι αν είναι το λαιβ, όσο κι αν δεν είναι οι Φλουντ αλλά ένας γερασμένος Γουότερς, και ο,τι και να πείτε οι κακεντρεχείς και υπεράνω, ε δε μπορείτε να αγγίξετε τη σχέση αυτή και τη σημασία που έχει ένα τέτοιο λάιβ για ορισμένους. Ας είναι και δεύτερη φορά σε 2 χρόνια. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί, ειδικά άνθρωποι που ασχολούνται σοβαρά με τη μουσική και νιώθουν και κατανοούν τι πάει να πει συναισθηματική αξία, μπαίνουν στη διαδικασία να κράξουν και να επιχειρηματολογήσουν κατά.

ion_storm
17-11-2012, 15:32
Πφφφφφ, ξαναδιάβασε μια τι λέω, και αν βλέπεις κράξιμο και αν με απασχολούν ποιοι θα πάνε τα ξαναλέμε.

00i00
17-11-2012, 22:44
ποια βιωματα και παπαριες μωρε, τι αστειοτητες λεμε τωρα?
οκ ειχες προβληματα στο λυκειο

εδω αλλο ειναι το θεμα
εχεις φυγει απο οτι αγαπουσες, εχεις παει στο σκατομερος (οπως το θεωρεις), λογο επειδης εχεις φαει την παπαρα και προσπαθεις να επιβιωσεις
και με λες για τον αρχικανιβαλο που μεσα στον μαυρο θανατο εφερε το τσιρκο του με τα λεηζερ και τις χαντρες του

απο ποτε σταματαμε να κρινουμε οσους γουσταραμε μικροι...ποτε ειναι το οριο?
γενικα υπαρχει καποιο ξεφτιλομετρο ρε παιδιμου?

λετε λετε λετο...''σημαντικο'' και ιδιαιτερο και χιλια δυο το αλμπουν...ναι
αυτο κανει ακομα μεγαλυτερη την ξεφτιλα...
οι AC/DC εκαναν αυτο που εκαναν και δεν ατιμασαν κανενα συμπαντικο μυνημα, το ιδιο και οι U2 και και και
ηρθαν και τιμιοτατα σας αρμεξαν χωρις ΠΟΤΕ να υποκριθουν οτι ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που ειναι...απατεωνηδες δηλαδη

αντι να πεταχτουν τρισεκατομυρια μολωτοφ στο βιντεογουολ του που (αχ καλε) εκανε ακριβη την μεγαλυτερη τρολλια στο προσφατο συμπαν
τα κριαρια οι ελληνες βουρκωναν με το Comfortably Numb και τα BIC τσακμακια πιαναν φωτια

εν κατακλειδη SCORPIONS

Drumsick
17-11-2012, 22:50
Oύτε σε σκατομέρος βρίσκομαι, ούτε έχω φύγει από ο,τι αγαπούσα, ούτε ξέρεις πως και γιατί σκατά βρίσκομαι εδώ, κάτι έχεις μπλέξει στο κεφαλάκι σου. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί στο μπούτσο πρέπει να ανακατέψεις τα προσωπικά μου σε μια συζήτηση για μια γαμημένη συναυλία, γι'αυτό σάλτα και γαμήσου ρε κωλόβλαχε. Στο μουνί μας η άποψή σου και τέλος.

00i00
17-11-2012, 22:57
wat wat?

wom
17-11-2012, 23:28
Κρίμα που ο ~κατά τα άλλα τεράστιος~ Roger Waters, κάνει μια κομπιουτεράδικη και εφφετζίδικη περιοδεία πάνω στην αναπαράσταση ενός δίσκου που α) στην εποχή του υπήρξε μια ωραία δήλωση και β) στις επόμενες εποχές κατέληξε σε δισκοθήκες με Νταλάρες και Πάριους και Αλεξίους (δεν ήξερα πως να το γράψω), όντας ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ 33-34 χρόνια από το concept του. Εμμέσως παραδέχτηκε πως βγήκε στην γύρα να παίξει το Wall για την κονόμα. Κρίμα για αυτό.

Η λέξη "κρίμα" σώζει το σχόλιο σου κάπως, και δεν μοιάζει πολύ judgemental ... αλλά,
Για ποιό λόγο ο ακροατής επειδή βρήκε κάποιο μύνημα στον χ δίσκο θεωρεί ότι έγινε θεματοφύλακας, του ανήκει η μουσική & οι μουσικοί, και οι υπόλοιποι ακροατές θα πρέπει να είναι κάπως?
(καλα οκ Νταλάρα δεν πρέπει να ακούει κανείς)
Και για ποιό λόγο, ο y Roger που ίσως να είχε κάποιο μύνημα σήμερα να μην βγάλει euros παίζοντας μουσική με laser? H δουλειά του ήταν αυτή πάντα, μουσικός δεν είναι? Δεν πληρωνόταν για να είναι σύμβολο.

Το ζήτημα είναι εάν αυτό που πουλάει αξίζει το αντίτιμο, βλέπω σχετικά καλή τιμή για όποιον θέλει να πάει να ανάψει τους αναπτήρες του μαζί με άλλους και να διασκεδάσουν. Αυτό δεν πουλάει?

Αν και προσωπικά έχω αυτιά τσαλακωμένα , για 30Ε βρήκα να πληρώσω καλύτερο μύνημα στους VETALA (http://www.youtube.com/watch?v=cYnIqmkDhuM) και ποτέ για P.Floyd, αλλά πάλι άλλο πράγμα να κρίνουμε την μουσική και άλλο τους μουσικοί
.

00i00
17-11-2012, 23:37
wom βαζεις βασεις και με αρεσεις νεε μο

κανενας δεν κρινει κανεναν μουσικο, γενικα ημαστε αλληλεγγυει με τους οργανοπαιχτες το παλαι ποτε Λεμονα
το θεμα μας ειναι ο Δημιουργος και το Δημιοουργημα του, αυτο το precious, το οποιο περιφερει ωσαν σοκοφρετα
τα πραματα ειναι απλα...οταν ο ιδιος ο δημιουργος της σοκοφρετας σε αποδεικνυει οτι η σοκοφρετα ηταν εξαπανεκαθεν γκοφρετα και προφανως οχι ελβετικια σοκολατα ε...νταξ

KoiliaSamprela
18-11-2012, 10:48
Η ιστορία με τον Νταλάρα είναι λίγο age check.
Μπορεί να είναι ξεφτίλας, ταληροφονιάς εμετός , μπλα μπλα μπλα.
Αλλά οποιοσδήποτε έχει βρεθεί σε Ελληνικό σπίτι ΜΗ δεξιό στα 80'ς δεν παίζει να μην έχει δει δίσκο Νταλάρα.
Και επειδή το θρεντ δεν είναι για τον Νταλάρα δεν θα αναπτύξω την δισκογραφία του μέχρι το 1985.
Εμένα ας πούμε ήταν μέσα στο σπίτι μου αυτό (http://www.discogs.com/viewimages?release=3129269).
Καμιά φορά μπείτε και λίγο στην εποχή του κάθε άλμπουμ, τι αντιπροσώπευε και που στόχευε και μετά αρχίστε την παπαρολογία.

πόσο πιο χαμηλά μπορώ να πέσω από το να φανώ και υπερασπιστής του ταλάρα?

H.
18-11-2012, 11:52
Δεν χρειάζεται να λέμε για Νταλάρες κλπ κλπ από τη στιγμή που είναι πιστεύω αρκετά προφανές ότι ο ροτζεγουότερες συνεχίζει την κατασκευή του τοίχους του παίρνοντας αρκετά τούβλα από μια οικονομικά ρημαγμένη χώρα σαν τη δικιά μας.

Τα ξέραμε από την εποχή των φλοϊντ ότι είναι ένας κοινός ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ και απλά το επαληθεύει. Όσο και αν λατρεύω καλλιτεχνικά του δημιουργήματα.

carheart
18-11-2012, 19:10

Η λέξη "κρίμα" σώζει το σχόλιο σου κάπως, και δεν μοιάζει πολύ judgemental ... αλλά,
Για ποιό λόγο ο ακροατής επειδή βρήκε κάποιο μύνημα στον χ δίσκο θεωρεί ότι έγινε θεματοφύλακας, του ανήκει η μουσική & οι μουσικοί, και οι υπόλοιποι ακροατές θα πρέπει να είναι κάπως?
(καλα οκ Νταλάρα δεν πρέπει να ακούει κανείς)
Και για ποιό λόγο, ο y Roger που ίσως να είχε κάποιο μύνημα σήμερα να μην βγάλει euros παίζοντας μουσική με laser? H δουλειά του ήταν αυτή πάντα, μουσικός δεν είναι? Δεν πληρωνόταν για να είναι σύμβολο.

Το ζήτημα είναι εάν αυτό που πουλάει αξίζει το αντίτιμο, βλέπω σχετικά καλή τιμή για όποιον θέλει να πάει να ανάψει τους αναπτήρες του μαζί με άλλους και να διασκεδάσουν. Αυτό δεν πουλάει?

Αν και προσωπικά έχω αυτιά τσαλακωμένα , για 30Ε βρήκα να πληρώσω καλύτερο μύνημα στους VETALA (http://www.youtube.com/watch?v=cYnIqmkDhuM) και ποτέ για P.Floyd, αλλά πάλι άλλο πράγμα να κρίνουμε την μουσική και άλλο τους μουσικοί
.

Αυτό πουλάει σήμερα στον Waters, αυτό πουλούσε και πριν 30 χρόνια. Το να παίζει το The Wall. Απλά πριν τριάντα χρόνια, θα υποθέσω πως ένιωθε και λίγο τα όσα ούρλιαζε στη σκηνή, ως μη αποστασιοποιημένος στην ενεργή του τέχνη. Σήμερα, τριάντα χρόνια μετά, δηλωμένα απών, κάνει υπερπαραγωγές πάνω στο Wall. Και εντάξει ο y Waters και ο x τάδε, αλλά μιλάμε για τον Roger Waters, όπως θα μιλούσαμε για τον Robert Fripp και άλλους τρεις-τέσσερις της φάσης. Δεν είναι οργανοπαίχτης, δεν πούλησε ποτέ ως αυτό, υπήρχε ένα όραμα, μια καλλιτεχνία, μια δήλωση, κάτι τείχη του βερολίνου να πέφτουν υπό το wall. Για αυτό ήταν οι Pink Floyd, και οι άλλοι ήταν οι Scorpions, οι U2, και οι υπόλοιποι. Τώρα που αυτό εξισώνεται, είναι κρίμα. Δεν λέω κάτι παραπάνω.

Σε πιο μέταλ πλαίσια, που ίσως να βρω αντιπαραβολές, ξερνάω με κάθε είδους μπάντα (ακραία και μη) που θυμήθηκε εικοσιδώδεκα χρόνια μετά να κάνει περιοδείες "παίζοντας αυτό το album" ή συναυλίες "παίζοντας υλικό μόνο από αυτό το demo". Από τους Paradise Lost ως τους ...Vader, αυτό το πράγμα είναι αστείο. Και αυτό λέει κάποια πράγματα για τον καλλιτέχνη γενικά. Όταν δεν έχει πια τρόπο να εξιτάρει καλλιτεχνικά τον οπαδό, τον φαν, εμένα, εσένα, προτιμάει να νεκρανασταίνει κάτι που έχει πεθάνει και για τον ίδιο. Αυτό μπορεί να είναι λογική για την x μεταλ μπάντα, για τους y primal scream, για τους z U2/Scorpions/λοιπούς rock ήρωες, αλλά για τον Roger Waters είναι γελοίο. Γιατί από σουίς σοκολά πάμε σε μαρς και σνίκερς (μην γράφετε τώρα πόσο γαμάνε οι μαρς, οι σνίκερς ή οι paradise lost). Και αυτό για έναν άνθρωπο/καλλιτέχνη/οραματιστή/κβαντικό γενετιστή σαν τον Roger Waters, είναι ΚΡΊΜΑ, και εδώ κρίνεται σαν καλλιτέχνης. Ένα λιθαράκι κρίσης το λαμβάνει

Όσο για τις δισκοθήκες στις οποίες έχει καταλήξει το Wall στα ελληνικά σπίτια, είναι αληθινή ιστορία. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο Θάνος ο Μικρούτσικος έχει πει τον Σταυρό του Νότου ακόμα και με τον Γιάννη τον Κότσιρα στον Σπύρο (τον) Παπαδόπουλο. Ακόμα και αν κάποτε υπήρξε κάτι όμορφο, στην εποχή του, όταν σήμαινε κάτι, σήμερα δεν σημαίνει. Για εμένα τουλάχιστον, εμένα τον οποίο δεν γουστάρει να βλέπει κάποιους τύπους να αναμασούν και να εκφυλίζουν το έργο τους, όποιο και αν είναι αυτό

Drumsick
18-11-2012, 20:00
Ωραίο ποστ, δε διαφωνώ κάπου (πέρα απ'το κομμάτι με τις δισκοθήκες, πραγματικά κλαιν). Ο μόνος λόγος που αδυνατώ να το δω τόσο "αυστηρά" και ας πούμε κάνω τα στραβά μάτια, είναι οτι σύντομα θα πεθάνει κι αυτός ο κακομοίρης, κι ο Γκίλμουρ και όλοι τους, και νιώθω φοβερά ευγνώμων που χάρη στις περιοδείες αυτές μου δώθηκε η ευκαιρία να ακούσω στη ζωή μου λάιβ, δίσκους μιας λατρεμένης μπάντας, τους οποίους ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου δε φανταζόμουν πως θα μπορούσα να ακούσω πριν γίνει η περιοδεία του Dark Side.

pixies
19-11-2012, 00:28
Όπως τα λέει.
Έγω διαλεγω να κρατησω αυτο μαζι με μια ανατριχιλα που μαλλον δε θα ξαναζησω, με την αναμνηση οτι μετα δε μπορουσα ουτε να μιλησω γιαυτο που ειχα δει και με το φοβο οτι ποτε κανενα live δε θα ξεπερασει αυτο.
Εσεις κρατηστε ολα τα αλλα.

pixies
10-06-2013, 16:25
bump!
Θα παει κανεις (και) φετο?

Drumsick
10-06-2013, 17:12
Γιε.

scarecrow
10-06-2013, 18:10
Γιε.

atom_smasher
11-06-2013, 01:51
me!

Drumsick
12-07-2013, 08:45
Αλλαγή σε 1η Αυγούστου στο γαμημένο Terra Vibe

Το βασικό στοιχείο του σχεδιασμού της παράστασης είναι η στενή επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό με τρόπο που να μπορέσει ο θεατής να ζήσει τα συναισθήματα του έργου και την αυθεντική θεατρική μαγεία της παράστασης.

Λόγω της σημερινής συγκυρίας ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στο μέγιστο βαθμό.

Έτσι η συναυλία θα διεξαχθεί στο TerraVibe Park, στο 37ο χιλ. Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας, στον κόμβο της Μαλακάσας, ένα χώρο που πληροί απολύτως τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της παράστασης και είναι γνώριμος τόσο στον καλλιτέχνη, από το 2006 με την παραγωγή του "The Dark Side Of The Moon", όσο και στο κοινό του.

Η μετάθεση του χώρου δεν επιφέρει καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα και το είδος της παραγωγής και είναι απολύτως η ίδια με αυτή που θα παρουσιαστεί και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της περιοδείας του Καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για το Ο.Α.Κ.Α ισχύουν και για το νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα και δεν εξαργυρώνονται.

Το TerraVibe Park χωρίζεται σε δύο Ζώνες. ΖΩΝΗ Α' και ΖΩΝΗ Β'.
Στην ΖΩΝΗ Α' αντιστοιχούν τα εισιτήρια των 59 ευρώ.

Τα εισιτήρια PITCH A τοποθετούνται στην Ζώνη Α' – PITCH A' (Front of Stage) του Terra Vibe Park έχοντας άμεση επαφή με τον καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια των 59 ευρώ στις θύρες 7, 8, 9, 11Α, 25Β, 27(PA-PB), 29, τοποθετούνται σε VIP οριοθετημένο σημείο καθήμενων και ιδανική ορατότητα.

Ο χώρος των V.I.P. είναι εξοπλισμένος για την ειδική μεταχείριση τους με κεντρικό μπαρ και όλες τις ανέσεις.

Οι θεατές της ΖΩΝΗΣ Α' έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στο Parking 1 & 2 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Δυτική Πύλη (Παλαιά Πύλη) του Terra Vibe Park, που βρίσκεται στον παράδρομο της εθνικής οδού.

Τα εισιτήρια των 40 ευρώ και τα εισιτήρια των ανέργων τοποθετούνται στην ΖΩΝΗ Β' καθήμενων και όρθιων αντίστοιχα.

Οι θεατές της ΖΩΝΗΣ Β' έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στο Parking 3 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Ανατολική Πύλη του Terra Vibe Park.

Τιμές Εισιτηρίων:
ΖΩΝΗ Α’
ΖΩΝΗ Α’ - F.O.S. Εισιτήρια μπροστά στην σκηνή ανέρχονται στα 59 ευρώ
ΖΩΝΗ Α’ - VIP Εισιτήρια καθήμενων με ιδανική ορατότητα ανέρχονται 59 ευρώ
ΖΩΝΗ Β’
ΖΩΝΗ Β’ - Εισιτήρια ορθίων ανέρχονται στα 40 ευρώ
ΖΩΝΗ Β’ - Εισιτήρια ανέργων ανέρχονται στα 28 ευρώ.
Τα εισιτήρια της ΖΩΝΗΣ Β’ εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων.

Η ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ λόγω της οικονοµικής κρίσης, που έχει πλήξει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, έχει καθιερώσει µειωµένα εισιτήρια για ανέργους σε ειδικές τιµές για τις συναυλίες που διοργανώνει. Για την αγορά τους είναι υποχρεωτική η επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας.

Δελτίο Τύπου

Γαμώ το μουνί της καριόλας της μάνας τους, γαμώ και τον κρετίνο, τον παλιοκλέφτη τον Roger Waters που επέτρεψε τέτοιο ξεφτιλίκι.
Κουβάδες με σκατά στους υπευθύνους και ποτέ ξανά αγορά εισιτηρίου 5 μήνες πριν.
Χίλιες φορές να το ακυρώνατε ρε γαμώσπιτοι.

Parasight
12-07-2013, 08:53
Λόγω της σημερινής συγκυρίας Ποια είναι η σημερινή συγκυρία ακριβώς;

BURNIN AMBITION
12-07-2013, 11:21
το οτι δεν εχει πουλησει πολλα εισητηρια. το μεγαλο ξεφτιλικι ειναι που δεν επιτρεπει την επιστροφη χρηματων. οσοι εχετε παρει καντε του καμια καταγγελια του μουνιου

Stathis63
12-07-2013, 12:16
Κάντε υπομονή, το επομενο βήμα είναια η ακύρωση και δεν αργεί. Η ανακοίνωση της ντιντι παίζει να είναι και η μεγαλύτερη πολιτικαντικη φούσκα. Πείτε ρε μαλάκες ότι δεν έχει προπώληση κι ότι το ΟΑΚΑ κοστίζει ένα σκασμό λεφτά, όχι μαλακίες για την επαφή με τον καλλιτέχνη. Η ειλικρίνεια πάντα εκτιμάται.

Parasight
12-07-2013, 12:22
Στάθη παρεκτρέπεσαι.

Λεκές
12-07-2013, 12:48
Έμαθα πρόσφατα για την ύπαρξη του από άγνωστο ER lurker

MQ5rIbnD_P4

Ο Ρότζερ Γουότερς είναι περιττός

BURNIN AMBITION
12-07-2013, 14:05
εχω δισκογραφια και γαμαει κωλους. για χρονια, αυτο ηταν το ξυπνητηρι μου νιωστε

jer9PV8rbCA

tsonos
12-07-2013, 14:26
http://i43.tinypic.com/oapy0i.jpg

KoiliaSamprela
14-07-2013, 13:58
ΣΤΗ Γ.Γ.ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ DIDI MUSIC ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ROGER WATERS

http://e-tetradio.gr/ar9285el_stiggkatanalwtienantiontisdidimusicgiatisynayliatoyrogerwaters.html

Drumsick
14-07-2013, 14:56
Nαι, αλλά στην ίδια πόλη. Δλδ σα να λέμε μπορούσαν να το αλλάξουν να γίνει Λάρισα? Χωρίς δικαίωμα επιστροφής χρημάτων? Ε όχι.

Drumsick
14-07-2013, 15:08
Δεν είναι Αθήνα όμως, είναι Μαλακάσα.

stam and the witches
14-07-2013, 16:29
Φοβερή η Didi. Πάντα τέτοια.

atom_smasher
14-07-2013, 17:36
τι ηθελα να πω οτι μου λειψε το χωραφι...μαλλον δεν θα παω Μαλακασα...ισως το δω Δανια...ειχα ψηθει για ΟΑΚΑ ομως καριολη ντιντη

KoiliaSamprela
14-07-2013, 18:57
Γαμώ, αλλά επ 'αυτού το εισιτήριο δε γράφει πάνω για διατήρηση δικαιώματος αλλαγής χώρου κλπ κλπ;

Ισχύει, αλλά δεν μπορείς να γράφεις ότι θες.
Κάποια μεγάλη μπάντα του Hard Rock ζητούσε σε κάθε εμφάνιση, στο ξενοδοχείου που θα μένουν ένα δωμάτιο γεμάτο M&M's. Φυσικά το έκαναν για την πλάκα, αλλά με βάση αυτό θέλω να σου πω
ότι ο τύπος πάει να "προσβάλει" την κατάχρηση του δικαιώματος.
Σε μια χώρα που θα ίσχυαν οι θεσμοί και η διαφάνεια θα το κέρδιζε περίπατο, μιας και προσβάλει την νοημοσύνη του κόσμου στάση της DiDi.

Beyond Within
15-07-2013, 11:49
Ξαναγυρνάει στο ΟΑΚΑ στις 31 λέει.
Σοβαρότητες.

Leech
15-07-2013, 11:58
AXAXAXAXAXAAXXAXAXAAXXAX

BURNIN AMBITION
15-07-2013, 12:11
Γαμώ, αλλά επ 'αυτού το εισιτήριο δε γράφει πάνω για διατήρηση δικαιώματος αλλαγής χώρου κλπ κλπ;

Ισχύει, αλλά δεν μπορείς να γράφεις ότι θες.
Κάποια μεγάλη μπάντα του Hard Rock ζητούσε σε κάθε εμφάνιση, στο ξενοδοχείου που θα μένουν ένα δωμάτιο γεμάτο M&M's. Φυσικά το έκαναν για την πλάκα, αλλά με βάση αυτό θέλω να σου πω
ότι ο τύπος πάει να "προσβάλει" την κατάχρηση του δικαιώματος.
Σε μια χώρα που θα ίσχυαν οι θεσμοί και η διαφάνεια θα το κέρδιζε περίπατο, μιας και προσβάλει την νοημοσύνη του κόσμου στάση της DiDi.oi van halen pou to ekanan auto agaphte sabrela eixan logo. Ελεγαν θελουν ενα μπωλ με δαυτα, αλλα να μην εχει καφε εμ εν εμς. αν εβρισκαν καταλαβαιναν οτι κανεις δεν ασχοληθηκε με το ραιντερ τους σοβαρα...

pixies
15-07-2013, 12:17
The Wall - Επαναφορά Χώρου & Ημερομηνίας
Η αντίδραση και η αναστάτωση που προκάλεσε, σε μέρος του κοινού, η αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της συναυλίας του Roger Waters The Wall, είχε σαν αποτέλεσμα τη διευθέτηση των θεμάτων παραγωγής και την επαναφορά του show στο OAKA την Τετάρτη 31 Ιουλίου.
Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά.
Λίγες μέρες απομένουν για το πιο θεαματικό show της ροκ.
http://www.didimusic.gr/el/news/the_wall__epanafora_xorou__hmerominias.html

γελάει ο κόσμος

Art In Haste
15-07-2013, 12:26
Λόγω της σημερινής συγκυρίας, πώς κάνετε έτσι.

Drumsick
15-07-2013, 14:04
Ε με τόσο μπινελίκι που έφαγαν.
Ωραία =)

alaiah
16-07-2013, 01:18
https://www.facebook.com/rogerwaters/posts/566724953371314

ρεζίλια ντιντήδες

Κωλαράκι Τορνευτό
16-07-2013, 07:37
Μετα απο τετοια ξεφτιλικια, αν ημουν Ελλαδα ουτε 1 ευρω δε θα εδινα για εισιτηριο εφοσον δεν ειχα ηδη προμηθευτει

atom_smasher
16-07-2013, 14:51
απ την αλλη μισή τιμή σχεδόν με δω νομιζω και θα μαι ελλάδα και δεν περισσευουν.

tsimpouklano
16-07-2013, 15:38
Αν βγάλω εισιτήριο με κάρτα ανεργίας (αλληνής) παίζει να έχω θέμα κατά την είσοδο;

BURNIN AMBITION
16-07-2013, 15:57
θα κατεβεις αθηνα μωρη πορωση? οχι δε νομιζω να εχεις θεμα ρε σιγα μην τα κοιτανε...

tsimpouklano
16-07-2013, 16:24
Έτσι λέω, απλά πρέπει να δω αν θα κατέβει και η κοπέλα που χει την κάρτα. Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν κοιτάξουν όνομα που θα γυναικείο, να το πασάρω σε καμια κοπέλα και αυτή να με δώσει το δικό της, ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες κινδύνου. Εσύ θα πας;

BURNIN AMBITION
16-07-2013, 20:00
Έτσι λέω, απλά πρέπει να δω αν θα κατέβει και η κοπέλα που χει την κάρτα. Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν κοιτάξουν όνομα που θα γυναικείο, να το πασάρω σε καμια κοπέλα και αυτή να με δώσει το δικό της, ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες κινδύνου. Εσύ θα πας;
gia tsampa to pshnw. pote einai? sou daneizw th dikia mou karta anergeias re koukle
afou eisai porwtikos eipame

Κυρία Μαριάννα
17-07-2013, 00:01

πες πως δεν έχει γίνει ακόμα το δικαστήριο μετά την αλλαγή

Parasight
18-07-2013, 09:03
Έτσι λέω, απλά πρέπει να δω αν θα κατέβει και η κοπέλα που χει την κάρτα. Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν κοιτάξουν όνομα που θα γυναικείο, να το πασάρω σε καμια κοπέλα και αυτή να με δώσει το δικό της, ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες κινδύνου. Εσύ θα πας;Ελα βρε παιδι μου κι εσυ, ασε λιγο το μαλλι κατω, παρε λιγο λαγνο υφος και εισαι gg

tsimpouklano
19-07-2013, 19:08
Ε να πα να γαμηθεί, στην τελική θα πω ότι δεν μπορεσε να ρθει και μου δωσε το εισιτήριο. Και επίσης, σε τόσο κόσμο θα ελέγχουν τι όνομα λέει;

cynic
19-07-2013, 19:48
https://www.facebook.com/photo.php?v=638781352799716&set=vb.114709405233667&type=2&theater

tsimpouklano
19-07-2013, 19:52
18ε λέει. Για pitch a, b, τι;

Ψηλός
19-07-2013, 20:08
Είναι κανείς που θέλει να πάει και δεν έχει πάρει εισιτήριο; θέλω να πάω αλλά δε βρίσκω κανένα γνωστό να ψήνεται.. σκέφτομαι για κερκίδα 40 €.. απλά για να παίρναμε μαζί εισιτήρια μπας και κάτσω με καναν άνθρωπο που (δε) ξέρω

Drumsick
21-07-2013, 20:36
http://www.youtube.com/watch?v=k5uknX7vhrY

Είναι αξιαγάπητος ρε πούστη.

Leech
22-07-2013, 02:52
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/602999_525565507492925_883725532_n.jpg

η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ξέρει.

Ghoul
22-07-2013, 12:23
και η συνέντευξη:

Roger Waters για Χρυσή Αυγή: Πόσο αξιοθρήνητοι και αμόρφωτοι! (http://topontiki.gr/article/56158/Roger-Waters-gia-Xrusi-Augi-Poso-aksiothrinitoi)

carheart
22-07-2013, 17:08
και η απάντηση

http://www.gazzetta.gr/plus/article/526830/apantise-ston-goyoters-i-hrysi-aygi

apantise-ston-goyoters-i-hrysi-aygi

redeemer
22-07-2013, 17:13
"Τόσα πολλά που μπορεί να θρέψει τις τέσσερις γυναίκες, τις οποίες έχει παντρευτεί ισάριθμες φορές."

Εχουν εξαλειψει τα ελλείματα λογικής τους πάντως!

Drumsick
22-07-2013, 18:41
Κλάμμα στο "νερουλάς". Ούτε 7χρονα.

morphine
23-07-2013, 03:45
Η εύλογη απορία μας είναι αν ο Γουότερς έχει διαβάσει ποτέ Πλάτωνα και Αριστοτέλη. Αν π.χ. έχει διαβάσει την «Πολιτεία» του πρώτου ή αν γνωρίζει τι γνώμη έχει για την δουλεία ο δεύτερος. Φυσικά και δεν έχει διαβάσει ο αμόρφωτος αυτός άνθρωπος (πληρωμένη απάντηση στον μπασίστα Γουότερς από έναν «φασίστα»…), Απλώς, ξεστόμισε τα πρώτα δύο ονόματα Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων που του ήρθαν στο νου εκείνη τη στιγμή, χωρίς φυσικά να γνωρίζει τίποτα για τα έργα και τις απόψεις τους. Αντιθέτως, τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όχι απλώς έχουν διαβάσει, αλλά έχουν μελετήσει τους δύο αυτούς Γίγαντες της Ελληνικής Σκέψης και ακολουθούν τις διδαχές τους.

ΛΟΛ!
εγώ απορώ ποιον πλήρωσαν για να γράψει αυτό το κείμενο με τις μεγάλες λέξεις

Κωλαράκι Τορνευτό
23-07-2013, 03:47
Νταξει για ΧΑ τι να πουμε, σκατα και εμετος οπως παντα.

Για Γοτζεγακο ομως επισης, μαλλον δεν πανε καλα οι πωλησεις για τη συναυλια ε? Πολυ προμοσιον ρε αδερφε, πρωτον το μηνυμα στα ελληνικα για εισιτηριο 18 ευρω, μετα το κραξιμο σε ΧΑ, ειναι θεμα χρονου να ανακοινωθει και Νταλαρας ως επιτιμος γκεστ σταρ στη συναυλια λογικα

tsimpouklano
23-07-2013, 05:09
Δηλαδή είναι προμόσιον να κράζεις ένα κόμμα που συγκεντρώνει, σε ορισμένες δημοσκοπήσεις, το 15%, με άλλα λόγια, κοντά 1.000.000 ψηφοφόρους;

carheart
23-07-2013, 09:49
σιγά μην είναι και 7 μύρια

η ΧΑ είναι η ΧΑ, δεν νομίζω να περίμενε κανείς πως δεν θα απαντούσε σε μια τέτοια "πρόκληση", ούτε ο ίδιος ο Waters. Της δίνει και πανεύκολο έργο, όταν σαν άλλος Bono που δήλωνε "είμαι Ιρλανδός άρα ξέρω τι θα πει φτώχεια", έρχεται να μιλήσει για κατάργηση συνόρων και ελευθερία και ώσμωση, ποιος τώρα όλα αυτά, ο Roger o Waters. Που έχει περισσότερη περιουσία από όσα θα πληρώνουν για δέκα χρόνια σε εφορίες όσοι θα πάνε να τον δουν.

Γενικά τον θεωρούσα μαλάκα για όλο αυτό το Wall tour, τώρα αυτά που κάνει είναι φτηνό, εντελώς στυγνά καπιταλιστικό και ξεδιάντροπο marketing για να φιξάρει πως στα πλάνα του ΟΑΚΑ που θα τραβήξει δεν θα είναι εμφανείς όλες οι κερκίδες. Και έχουν αρχίσει όλοι τα "respect!" και τα "poio arxidi akrivos eklase i xrusi avgi tou waters? to dexi i to aristero?" και βγάζω φλύκταινες με τη συγκλονιστική βλακεία που περιέχεται και στο υπόλοποι 85%

Κωλαράκι Τορνευτό
23-07-2013, 09:52
Δηλαδη οι ενεργοι ψηφοφοροι στην Ελλαδα ειναι σχεδον 7 εκατομμυρια. Το ακουσαμε κι αυτο.
Επισης, ειναι σα να μην ξερεις τι ακριβως πρεσβευει η μουσικη των Pink Floyd, το The Wall, το ντοκιμαντερ, τα παντα γυρω απο τη φαση.
Σε ποσους ψηφοφορους της Χρυσης Αυγης λες να ηταν θελτκικη η συγκεκριμενη συναυλια ουτως ή αλλως? Λες να εχασε και κοσμο ο Γουοτερς μετα απο αυτες τις δηλωσεις?
Τις οποιες ολως τυχαιως τις εκανε τωρα, λιγες μερες πριν τη συναυλια.

KoiliaSamprela
23-07-2013, 10:31
Σε ποσους ψηφοφορους της Χρυσης Αυγης λες να ηταν θελτκικη η συγκεκριμενη συναυλια ουτως ή αλλως?

Γελάω, και γελάω γιατί δεν έχεις ιδέα για τους ψηφοφόρους της χα.
Σου έχω πει φαντάζομαι για τον χρυσαυγίτη "συνάδελφο" που πάει μέρα παρά μέρα κουλούρια στους πακιστανούς στο φανάρι "γιατί άνθρωποι μωρέ είναι και αυτοί"

Κωλαράκι Τορνευτό
23-07-2013, 10:44
Χχαχαχ δεν ξερω αν αυτο ειναι περισσοτερο κωμικο ή τραγικο. Η ερωτηση "σε ποσους" υποννοει οτι θα ειναι καποιοι, αλλα οχι και πολλοι, σχετικα με τους υπολοιπους παντως. Αν τους βαλουμε να τους μετρησουμε, ποσοι θα ειναι σαν τον συναδελφο σου, και ποσοι θα ειναι ανω των 70 χρονων σε χωρια ή εθνικιστες με ξυρισμενο κεφαλι και τατουαζ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ή συνταξιουχοι στρατιωτικοι ή καγκουρες του Μικρολιμανου κτλ?

Λεκές
23-07-2013, 11:33
Νομίζω ο κοιλιάς εννοεί πως το μεγαλύτερο μέρος εξ αυτών δεν κατέχει ούτε τα μισά από τα πνευματικά εφόδια τα οποία χρειάζονται για να κατανοήσουν μια πολιτική δήλωση μέσω της μουσικής μιας μπάντας όπως αυτής των pink floyd.
Φάση Κατίδης με τατού Eminem.

KoiliaSamprela
23-07-2013, 11:36
Χχαχαχ δεν ξερω αν αυτο ειναι περισσοτερο κωμικο ή τραγικο. Η ερωτηση "σε ποσους" υποννοει οτι θα ειναι καποιοι, αλλα οχι και πολλοι, σχετικα με τους υπολοιπους παντως. Αν τους βαλουμε να τους μετρησουμε, ποσοι θα ειναι σαν τον συναδελφο σου, και ποσοι θα ειναι ανω των 70 χρονων σε χωρια ή εθνικιστες με ξυρισμενο κεφαλι και τατουαζ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ή συνταξιουχοι στρατιωτικοι ή καγκουρες του Μικρολιμανου κτλ?

0,12 % είναι οι καράφασίστες τελειωμένοι γουάου ζιγκ χάιλ.
Το υπόλοιπο (σαν τον ΜΑΛΆΚΑ τον συνάδελφο) είναι φασίστες που μπορεί να γίνουν πασοκ , εν ριπή οφθαλμού. Που θα σου πουν για πινκ φλοϊντ , και πως όντως μερικά από αυτά που λέει τα λέει γιατί δεν ξέρει. "Που δεν είναι τόσο ρατσιστές, αλλά ποιο πολύ αγαπάνε την Ελλάδα". "Που δεν έχουν πρόβλημα με τους ξένους αν δεν ενοχλούν και είναι νόμιμοι" , και άλλα που καμιά σχέση με χα.
Είναι οι τακτικοί θεατές του σκάι και του μέγκα (ούτε καν αντ1).
Και δεν σου λέω τι νομίζω, σου λέω τι ζω. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το 15% δεν μπορούν να το δείξουν στο δρόμο.

KoiliaSamprela
23-07-2013, 11:38
και δεν συνεχίζω εδώ για τα περί χα, φτάνει ένα θρεντ να μιλάμε για φασίστες.

Leech
23-07-2013, 11:49

50 cent είναι.
έχουμε γεμίσει αμόρφωτους. :lick:

tsimpouklano
23-07-2013, 12:42

Με μια "αρνητική" στρογγυλοποίηση προς τα πάνω, αν το ποσοστό των εκλογών του ιουνίου 2012 της χρυσής αυγής ήταν 6,97% που ισοδυναμεί με 425.000 περίπου ψηφοφόρους, το 15% δεν απέχει και πολύ από το φράγμα του ενός εκατομμυρίου. Δεν θα κολλήσουμε στους αριθμούς, καθώς ήδη από μόνοι τους είναι τεράααστιοι αριθμοί.
Anyway, αυτό που θέλω να πω είναι ότι, οκ, κατά πάσα πιθανότητα η προπώληση του tour να είναι για τον πούτσο, εξού και το μήνυμα στα ελληνικά, το 18ευρώ, κλπ. Αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να χρησιμοποιεί αρνητική προπαγάνδα για χα ώστε να μαζέψει κόσμο (και ειλικρινά, fixxxer, πιστεύεις πως όλοι οι ψηφοφόροι της χα είναι τρίγωνοι τύποι με ξυρισμένα κεφάλια που ακούν πογκρόμ και όχι συνηθισμένοι άνθρωποι που ακούν ΚΑΙ pink floyd?), την ώρα που το the wall, που θα παιχτεί, είναι αυτό που είναι (δλδ, δεν ειναι ο πάριος, που για να μαζέψει κόσμο, τα χώνει στη χρυσή αυγή).

η ΧΑ είναι η ΧΑ, δεν νομίζω να περίμενε κανείς πως δεν θα απαντούσε σε μια τέτοια "πρόκληση", ούτε ο ίδιος ο Waters. Της δίνει και πανεύκολο έργο, όταν σαν άλλος Bono που δήλωνε "είμαι Ιρλανδός άρα ξέρω τι θα πει φτώχεια", έρχεται να μιλήσει για κατάργηση συνόρων και ελευθερία και ώσμωση, ποιος τώρα όλα αυτά, ο Roger o Waters. Που έχει περισσότερη περιουσία από όσα θα πληρώνουν για δέκα χρόνια σε εφορίες όσοι θα πάνε να τον δουν.

Το να εκφράσει απόψεις που αντιτίθενται σε ολοκληρωτικές λογικές και εκφράζουν μια θεώρησή του για τα πράγματα (όσο light ή heavy θέλει να την παρουσιάσει), απέχει σημαντικά από το να βγει και να πει "ξύλο και καράτε στη χρυσή αυγή ρε μουνιά", τη στιγμή που επιλέγει να αράζει σπιτάκι του, μαζί με ένα σημαντικό ποσοστό της κοινωνίας που πράττει το ίδιο. Σίγουρα, μια τέτοια κριτική, όσον αφορά φασισμό-ναζισμό-χρυσή αυγή, δεν είναι κατ'ανάγκη μη-λαϊκίστικη και δεν στοχεύει κάπου, αλλά μιας και μιλάμε για τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε το the wall, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το έκανε για το προμόσιον και μόνο.

Κωλαράκι Τορνευτό
23-07-2013, 13:17
Δεν υπαρχει νοημα στην κουβεντα αν νομιζεις οτι ο Roger Waters εκτος απο ο "ανθρωπος που εμπνευστηκε το Wall" δεν ειναι τιποτα παραπανω. Εδω διαλυθηκαν οι Pink Floyd εξαιτιας του (ναι, ειμαι τιγκα Gilmourikos), και τελος παντων, δε νομιζω πως εχει τη φημη του πιο αλτρουιστη ανιδιοτελους καλλιτεχνη στον κοσμο για να σου φαινεται τοσο περιεργο. Δεν αμφιβαλλω οτι τα πιστευει αυτα που ειπε, το θεμα ειναι γιατι δεν τα λεει τοσα χρονια και κατα ποσο θα βγει να τα ξαναπει, τωρα ξαφνικα τον ενοιαξε για την ανοδο της ακροδεξιας στην Ελλαδα? Δεν πιστευω οτι ολοι οι ψηφοφοροι ΧΑ ειναι τριγωνοι, εγραψα πολυ συγκεκριμενα τι πιστευω. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι οπως αυτοι που λεει ο Σαμπρελας, αλλα δεν πιστευω πως οι "αφελεις" ειναι ουτε καν συγκρισιμο μεγεθος με τους ηλικιωμενους, τους στρατιωτικους και τους βλαμμενους στον εγκεφαλο.

Λεκές
23-07-2013, 13:40

50 cent είναι.
έχουμε γεμίσει αμόρφωτους. :lick:

Αυτό ήθελα να πω αλλά για κάποιο λόγο έγραψα Έμινεμ. Πρέπει να το κοιτάξω γενικά.

stam and the witches
23-07-2013, 14:15

Ο Roger Waters έχει δικαίωμα να πει ό,τι γουστάρει να πει για το ναζισμό. Κυρίως επειδή μπορείς να έχεις μία ιδεολογία ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, ταξικής θέσης κλπ. Προκλητικό είναι μόνο στα μάτια ενός κομματιού μίας κοινωνίας που τα χει φτύσει από τη δυστυχία. Αλλά κλάιν αυτά, βαριέμαι να τα συζητάω έτσι κι αλλιώς. Εδώ πιστεύω είναι το ζουμί:

Και έχουν αρχίσει όλοι τα "respect!" και τα "poio arxidi akrivos eklase i xrusi avgi tou waters? to dexi i to aristero?" και βγάζω φλύκταινες με τη συγκλονιστική βλακεία που περιέχεται και στο υπόλοποι 85%

Σε έχει βοηθήσει σε τίποτα αυτή η στάση γενικά; Δε σε ρωτάω ούτε για να σε αδειάσω ούτε τίποτα, εντελώς καλοπροαίρετα. Με κάποιο τρόπο δηλαδή πιστεύεις ότι βγαίνεις πιο στέρεος μέσα από τέτοιες διαπιστώσεις; Όπως και στο θρεντ με τον Βικέρνες δηλαδή: σου έθετα ένα εντελώς άμεσο ζήτημα ασφάλειας κι εσύ ούτε λίγο ούτε πολύ κατέληξες στο ότι η κοινωνία νοσεί οπότε τα ζητήματα στο τώρα είναι χαμένα από χέρι κλπ. Μπορεί να είναι παντελώς οφφ-τοπικ αυτό σαν ερώτηση αλλά το ρωτάω γιατί όντως με ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση.

Ghoul
23-07-2013, 15:26
Roger Waters και Χρυσή Αυγή (καμμία σχέση) - ενα κείμενο του Γιάννη Αγγελάκα (http://www.alltogethernow.gr/gr/default.asp?pageid=36&artid=229)

Ο Ρότζερ Γουώτερς σ΄οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται σήμερα έκανε κάποτε αυτόν τον πλανήτη να γυρίζει ομορφότερα και μύησε εκατομμύρια νέους ανά την υφήλιο σε πρωτόγνωρα μουσικά τοπία και ακόμη φωτεινώτερες σκέψεις αντίθετα οι απανταχού εθνικιστές, χρυσαυγίτες κτλ το μόνο που προσφέραν και επιμένουν να προσφέρουν σ' αυτόν τον πλανήτη είναι φρένο , σκοτάδι , φόβο και καταστροφή . Προτείνω το κάτωθι τετράστιχο για διεθνή ύμνο του εθνικισμού:

Κανείς δεν είναι αδελφός
Το μίσος μου είν' απ' όλα ιερότερο
Κι αν είναι να πνιγώ απ το φώς
Το σκότος προτιμότερο

Μήπως ανοίγει ο Αγγελάκας τη συναυλία;;;

ion_storm
23-07-2013, 17:03
Τώρα διάβασα όλη την ανακοίνωση κατά του Waters, είχα φύγει τριήμερο και έχασα το stand up comedy.

Έχω να πω οτι ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ, αυτός είναι υπαρκτός σουρεαλισμός του χειρίστου είδους. Στο ίδιο κείμενο αναφορες σε Rock, χίππιδες, πιθανή σεξουαλική εκμετάλευση νεαρών, μεταναστευση, Πλάτωνα και καπιταλισμό.

carheart
23-07-2013, 17:15

Ο Roger Waters έχει δικαίωμα να πει ό,τι γουστάρει να πει για το ναζισμό. Κυρίως επειδή μπορείς να έχεις μία ιδεολογία ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, ταξικής θέσης κλπ. Προκλητικό είναι μόνο στα μάτια ενός κομματιού μίας κοινωνίας που τα χει φτύσει από τη δυστυχία. Αλλά κλάιν αυτά, βαριέμαι να τα συζητάω έτσι κι αλλιώς. Εδώ πιστεύω είναι το ζουμί:

Και έχουν αρχίσει όλοι τα "respect!" και τα "poio arxidi akrivos eklase i xrusi avgi tou waters? to dexi i to aristero?" και βγάζω φλύκταινες με τη συγκλονιστική βλακεία που περιέχεται και στο υπόλοποι 85%

Σε έχει βοηθήσει σε τίποτα αυτή η στάση γενικά; Δε σε ρωτάω ούτε για να σε αδειάσω ούτε τίποτα, εντελώς καλοπροαίρετα. Με κάποιο τρόπο δηλαδή πιστεύεις ότι βγαίνεις πιο στέρεος μέσα από τέτοιες διαπιστώσεις; Όπως και στο θρεντ με τον Βικέρνες δηλαδή: σου έθετα ένα εντελώς άμεσο ζήτημα ασφάλειας κι εσύ ούτε λίγο ούτε πολύ κατέληξες στο ότι η κοινωνία νοσεί οπότε τα ζητήματα στο τώρα είναι χαμένα από χέρι κλπ. Μπορεί να είναι παντελώς οφφ-τοπικ αυτό σαν ερώτηση αλλά το ρωτάω γιατί όντως με ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση.

Μαλάκα εντάξει, κάθε λογικό πλαίσιο καταρρέει. Θα παίρνω να παραγγείλω σουβλάκια, θα μου λέει ο τύπος "ναι, αλλά σε εκείνο το θρεντ με τον Βίκερνες.." και θα μου το κλείνει.

το πρώτο που κουόταρες δεν ξέρω καν γιατί το έκανες, δεν θα ξαναγράψω ποιος είναι ο Waters και τι είπε, πότε το είπε, γιατί το είπε κλπ

το δεύτερο που κουόταρες επίσης δεν ξέρω γιατί το έκανες, δεν καταλαβαίνω καν την ερώτηση και τη σύνδεση με τον Βίκερνες, γιατί όλα να συνδεόνται με τον Βίκερνες, είναι άρρωστο αυτό

tsimpouklano
23-07-2013, 18:42
Ι see what you did there
http://25.media.tumblr.com/126004abf8bb33b3b015988d07155778/tumblr_mpwr1qbZZf1r1db5to1_500.gif

stam and the witches
23-07-2013, 20:50
Κάρχαρτ, λέω συνοπτικά ότι για 1000στη φορά έχεις βγάλει όλη την ανθρωπότητα μαλάκες, στην προσπάθειά σου να αποφύγεις να δώσεις μία, έστω άχαρη, απάντηση σε ένα ζήτημα.

carheart
23-07-2013, 21:24
Σε ένα θρεντ που απάντησα κανονικά εν τω μεταξύ, στο ίδιο θρεντ που έγραψες

Κάρχαρτ θα σου απαντήσω συνοπτικά εντός ολίγου.

και δεν απάντησες ποτέ

σοβαρά τώρα, τι συμβαίνει Ελβίρα; τι κάνεις στην κρεβατοκάμαρα του πατέρα μου;

stam and the witches
23-07-2013, 22:07
Δεν ήμουνα στο pc, είχα τρεξίματα. Αποφάσισα ότι εκείνο το θρεντ πέθανε. Καταλαβαίνεις ότι δε μιλάω για το θέμα εκείνου του θρεντ αυτού καθεαυτού (ούτε καν του τωρινού), αλλά γι αυτόν τον μηδενισμό που διέπει κάθε πολιτικό ποστ σου;

carheart
23-07-2013, 22:16
Αυτός ο μηδενισμός που διέπει κάθε πολιτικό ποστ μου είναι ασαφής, όρισέ τον

Αποφάσισα ότι εκείνο το θρεντ πέθανε.

αυτό πχ είναι καθαρός μηδενισμός

stam and the witches
23-07-2013, 22:28
Ρε τσακαλέα μου, γνωριζόμαστε 800 χρόνια, δε γράφω εδώ μέσα και ειδικά σε σένα για να κάνουμε χαβαλέ. Αν θες κουβεντιάζουμε, αν θες όχι.

carheart
23-07-2013, 22:33
Εξήγησα πλήρως το σκεπτικό μου για τον Βίκερνες στο δικό του θρεντ. Εξήγησα πλήρως το σκεπτικό μου για τον Goyoters εδώ. Δεν βλέπω κάποια ασυνέπεια. Δεν βλέπω κάποιο μηδενισμό. Δεν βλέπω καν κάποιο πολιτικό ποστ ιδιαίτερου πολιτικού (και όχι κοινωνικού) βάθους.

Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτουν όσα λες περί μηδενισμού

stam and the witches
23-07-2013, 23:13
Δεν είπα ότι έδειξες ασυνέπεια σε σχέση με το προηγούμενο θρεντ, αν κατάλαβες αυτό. Συνεπέστατος ήσουν στην ίδια άποψη.

Συγκεκριμένα, σε μία συζήτηση για το φασισμό και την εισβολή του στην κοινωνία, με αφορμή συγκεκριμένα πράγματα στο τώρα, όπως το "evrise-i-hrysi-avgi-ton-gouters" ή το αν πρέπει ένας ημίτρελος ένοπλος να συλλαμβάνεται συνοπτικά, σχολιάζω ότι προτιμάς να κατηγορείς τους πάντες για την παρακμή της κοινωνίας, παρά το να δώσεις μία απάντηση, ακόμα και την "άντε γαμηθείτε ρε φασίστες, ο Waters σας γαμάει όλους". Θεωρώ ότι το δεύτερο είναι επιτακτική ανάγκη των καιρών. Αυτά.

carheart
23-07-2013, 23:24
Ρε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή ή "άλος 1 θολοκουλουριάρης πουρώκερ που νομιζει πως θα θιξη το Μεγαλο Εθνικο Κηνημα" ή "vgike tora h hrysi aygi an kra3ei ton Waters eleoc pia!". Μια πιο κριτική ματιά απέναντι σε ένα ζάπλουτο ψιλομαλάκα τύπο που χρησιμοποιεί την εύκολη κριτική απέναντι σε ένα ναζιστικό κόμμα, μια βδομάδα πριν τη συναυλία του, για να γίνει ακόμα περισσότερο ζάπλουτος, δεν επιτρέπεται;

Επίσης πότε έκανα κουβέντα για τον εκφασισμό της κοινωνίας και τις ρίζες του κακού; Τοποθετήθηκα για δύο ζητήματα, που δεν μοιάζουν καν εντωμεταξύ, με τα δικά τους δεδομένα. Ή για τις επιτακτικές ανάγκες των καιρών.

Για τον Βίκερνες και τις προληπτικές/συνοπτικές συλλήψεις έχω επεκταθεί στο πεθαμένο θρεντ.

Τι θες να σου απαντήσω για να ησυχάσεις;

tsimpouklano
24-07-2013, 00:44
*Ψιλοεπείγον

Watersικοί ή μη, erίτες και erίτισσες,
μετά την αγορά του εισιτηρίου με σκοπό να απολαύσω το ζάμπλουτο roger waters για δεύτερη (2) φορά, προκύπτει ένα μικρόοοο μικρόοοοο θεματάκι με τα διαδικαστικά της καθόδου από καλαμπάκα. Αυτό που φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο καθόδου είναι ότι κατεβαίνω τρίτη απόγευμα (30/7) με το τρένο και αθήνα ειμαι γύρω στις 10μισή το βράδυ. Την άλλη μέρα, 31/7, γύρω στο μεσημεράκι, θα γυρίζω στις γειτονιές των αθηνών, με σκοπό να δω την πόλη, τις ομορφιές της, να γνωρίσω ό,τι θηλυκό δεν έχει φάει ο μπέρνις, να πιω καφέ στο φλοράλ, και κάποια στιγμή να συναντήσω τα ορκ που θα κατέβουν από θεσσαλονίκη και να ενώσουμε τις δυνάμεις που θα μας παν αργά-αργά προς μαρούσι.
Το χρονικό διάστημα που λείπει από το παραπάνω πλάνο είναι το βραδινό (22:30 έως 13:00 περίπου), συνεπώς...

"αναζητείται οικία διαμονής για διανυκτέρευση το βράδυ της τριακοστής του ιουλίου
μέχρι περίπου το μεσημερι της επομένης, στην περιοχή της αθήνας (ευκολα προσβάσιμο το κέντρο γιατί δεν σκαμπάζω τίποτα)".

Δεσμεύομαι ότι:
- έχω μάθει να πηγαίνω τουαλέτα μόνος μου και να σηκώνω το καπάκι της
- θα έχω πλυθεί μια μέρα πριν. Θα φέρω και δικιά μου οδοντόβουρτσα
- είτε είσαι αγορι είτε είσαι κορίτσι, δεν μπλέκω επαγγελματικά με συναισθηματικά. Νόμος.-
- δεν θα ρθω με άδεια χέρια
- η πλειονότητα των ανθρώπων διατείνεται πως είμαι γλυκούλης

stam and the witches
24-07-2013, 04:45
Ρε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή ή "άλος 1 θολοκουλουριάρης πουρώκερ που νομιζει πως θα θιξη το Μεγαλο Εθνικο Κηνημα" ή "vgike tora h hrysi aygi an kra3ei ton Waters eleoc pia!". Μια πιο κριτική ματιά απέναντι σε ένα ζάπλουτο ψιλομαλάκα τύπο που χρησιμοποιεί την εύκολη κριτική απέναντι σε ένα ναζιστικό κόμμα, μια βδομάδα πριν τη συναυλία του, για να γίνει ακόμα περισσότερο ζάπλουτος, δεν επιτρέπεται;

Εξηγώ ότι η κριτική στον Waters είναι σα μία προσπάθεια να χαθεί το δάσος βλέποντας το δέντρο, έστω και άθελη. Ο τύπος είναι μαλάκας για πολλούς λόγους πιθανόν, όμως πιστεύω ότι και ο τελευταίος μαλάκας αυτής της κοινωνίας έχει το (υποχρεωτικό) δικαίωμα να βρίσει τη Χρησή Αυγή. Δε μ'αρέσει αυτή η εξίσωση της χαζής για πολλούς λόγους μάζας με τον Βελζεβούλ, το τέρας, τη Χρυσή Αυγή.

Επίσης πότε έκανα κουβέντα για τον εκφασισμό της κοινωνίας και τις ρίζες του κακού; Τοποθετήθηκα για δύο ζητήματα, που δεν μοιάζουν καν εντωμεταξύ, με τα δικά τους δεδομένα. Ή για τις επιτακτικές ανάγκες των καιρών.

Και στις 2 περιπτώσεις διέκρινα ότι πιστεύεις ότι η κοινωνία νοσεί σε τέτοιο βαθμό που η αντιμετώπιση του τέρατος δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης εν τέλει, αφού το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι. Και ότι μάλιστα της κοινωνίας της αξίζει να το χάσει, αφού είναι τόσο χαζή, αυτό εξέλαβα εγώ.

ypersyntelikos
24-07-2013, 11:21
Παιδιά να ξέρετε δε διαφωνώ για αυτά που λέτε περί Γουότερς και τέτοια. Είναι πασιφανές ότι μιλάμε για marketing κίνηση ΣΙΓΟΥΡΑ για αυτή των 18 ευρώ (ποια κρίση ρε μλκ, πες ότι δεν πούλησες αρκετά, κρίση έχουμε τρία χρόνια τώρα), αλλά έστω ότι είναι λίγο και αυτή με τις δηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρος, και μία sold out συναυλία να ήταν με το εισητήριο στα 40 ευρώ και μία Μαλακάσα γεμάτη, δεν αποκλείω το γεγονός οι δηλώσεις του για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και τη ΧΑ να ήταν οι ίδιες. Βέβαια υποθέσεις είναι όλα αυτά και δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε.

Να θυμήσω, και την προηγούμενη φορά με το the wall και όταν ήταν στα ντουζένια τους οι αγανακτισμένοι, οι πλατείες και λοιπά, είχε δείξει αντίστοιχα μηνύματα, τύπου "γαμιέται η κυβέρνηση" κλπ στο σόου.
Επίσης να θυμήσω, αντίστοιχες δηλώσεις για πλατεία Ταξίμ και Κων/λη.

Ξαναλέω, ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ, είσαι ο Waters, έχεις του κόσμου τα λεφτά, ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για φτώχεια, κρίση, πουλάς ακόμα κάτι το οποίο γράφτηκε το 79, κλπ.

Εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά" κατά τη γνώμη μου.
Όσο και να ισχύουν όλα τα παραπάνω, να βγει ένας Waters ή ένας οποιοσδήποτε Waters, σαν ένα -έστω και μουσικά- ευρέως αποδεκτό πρόσωπο και να κάνει δηλώσεις, έστω και λάιτ, προς "τη μεριά μας" (με την όσο πιο γενική έννοια του όρου γίνεται), είναι κάτι που ΒΟΗΘΑΕΙ.

Στην παρούσα φάση, με το παρόν ακροατήριο, να βγει ένας -γενικά- αποδεκτός τύπος από τον χώρο της τέχνης και να πει "καλά κάνουν και εξεγείρονται εκεί στην Κων/λη, γιατί έχουν χούντα" ή "ΧΑ αμόρφωτοι" ή οτιδήποτε άλλο, έχει νομίζω, θετική επίδραση γενικά. Και οκ, ο Waters είναι, δεν είναι ούτε ο Bono, ούτε ο George Michael, ούτε ο Jay-Z (που βγήκε τις προάλλες σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας). Έχει χάσει δηλαδή ένα μεγάλο μέρος του respect που μπορεί κάποτε να είχε, (σχετικό και υποκειμενικό ΚΑΙ αυτό στη συζήτηση) αλλά δεν έχει φτάσει κιόλας στην υπέρτατη ξεφτίλα.

Και αναρωτιέμαι μερικές φορές, από έναν Waters διάσημο μουσικό, αποδεκτό, κλπ κλπ, τι δηλώσεις θα γουστάραμε να έκανε? ή μήπως θα προτιμούσαμε να μην έκανε καθόλου? Και ας μην πιαστούμε από το θέμα Waters, γενικά ρωτάω, για γνωστούς μουσικούς και καλλιτέχνες. Τι θέση θα θέλαμε να παίρνουν, υπάρχει κάποιο παράδειγμα απολύτως σωστό και προς μίμηση?

Και μη μου πείτε Ωχρά Σπειροχαίτη, οκ ρισπέκτ θεοί και λοιπά, αλλά μιλάμε για γνωστούς στο ευρύ κοινό.

carheart
24-07-2013, 11:22
έχεις κάθε (υποχρεωτικό) δικαίωμα να εκλαμβάνεις ο,τι αγαπάς, αλλά

α) εδώ είναι ένα θρεντ που κάνουμε κριτική στον Roger Waters, και ένα κομμάτι της γιγαντώνεται όταν -με τη σειρά του- χρησιμοποιεί τη ΧΑ για να γίνει ακόμη πιο συμπαθής, λίγες μέρες μετά που ο χώρος διεξαγωγής έκανε γραμμική ταλάντωση και τον σιχτίριζαν και οι λίγοι που είχαν πάρει εισιτήριο.

β) το άλλο ήταν ένα θρεντ για τον Βίκερνες και σου έγραψα μερικές αράδες γενικά με το πόσο πιστεύω ότι γιγαντώνεται το τέρας με προληπτικές συλλήψεις του, παρά αποδυναμώνεται. Προφανώς πιστεύω στην καταπολέμηση του τέρατος. Μετά αποφάσισες πως το θρεντ πέθανε, δεν απάντησες ποτέ και ήρθες εδώ να μου πεις οτι εξέλαβες από μένα το γεγονός ότι η κοινωνία νοσεί, λες και είπα "free Varg, γαμιέστε, ποιοι είστε εσείς να τον κρίνετε" ή "δεν ασχολούμαι, βαρέθηκα, there is really no hope Stam".

stam and the witches
24-07-2013, 13:02
α) Δε λέω κάτι διαφορετικό από τον υπερσυντέλικο, στην ουσία. Το να βρίζει κανείς τη Χρυσή Αυγή είναι καλό πράγμα. Αυτό. Όλη αυτή την ώρα δε σχολίαζα τον Waters, σχολίαζα τον ελιτισμό του "βγάζω φλύκταινες με το άλλο 85%", που δεν μπορεί να αντιληφθεί τους σκοπούς του Waters, που με τη συμπεριφορά του ενισχύει έναν μαλάκα τύπο και βγάζει δικαιωμένη τη ΧΑ κλπ. Που χωρίς να έχει σχέση με κάτι γίνεται μέρος του προβλήματος.

β) Η φάση με τον Βικέρνες είναι πολύ απλή: όταν μίλησα για προληπτική ασφάλεια απέναντι σε έναν τρελό, μου είπες ότι αυτό το πράγμα είναι λάθος, και ότι ζητώντας το ενισχύω αυτό που θέλω να πολεμήσω. Συνέχισες, στο περίπου, λέγοντας ότι όσοι σκεφτόμαστε έτσι είμαστε επίπεδοι, δεν εμβαθύνουμε τη δημοκρατία, ενισχύουμε το φασισμό και ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα. Ότι ουσιαστικά γίναμε μέρος του προβλήματος.

Αυτά πολύ συνοπτικά.

carheart
24-07-2013, 13:21
Οπότε μόλις βρήκαμε τον τρόπο να μπει στο απυρόβλητο ο οποιοσδήποτε, αρκεί να βρίσει τη Χρυσή Αυγή. Αρκεί μια δήλωση κατά συσσιτίου στην πλατεία Αττικής από τον Λαυρεντιάδη για να αποφυλακιστεί ενώ ένα σχόλιο του Νετανιάχου κατά των αρνητών του ολοκαυτώματος θα ήταν αρκετό για να ξεχάσουμε την Παλαιστίνη. Γιατί δεν θα έχει σημασία, σημασία έχει να βρίζεις τη Χρυσή Αυγή κάθε μέρα, το πρωί πριν πλύνεις τα δόντια σου, "μάνα, γαμώ τη Χρυσή Αυγή", το μεσημέρι μετά τα γεμιστά, το απόγευμα πριν την μεγάλη επαναστατική δράση (που είναι να βρίζεις την ΧΑ και να τσακώνεσαι σε φόρα/fb/comments στο news247), το βράδυ πριν κοιμηθείς, πάντα, γιατί αυτό έχει σημασία, όχι μια κριτική ματιά απέναντι σε ένα συνολικό κοινωνικό επίπεδο, όχι, γκάου, γαμώ τη ΧΑ μόνο. Θέλω να βγει ο Βίκερνες να βρίσει τη ΧΑ βέβαια, όπως έβρισε τον Μπρέιβικ, εκεί να δω μετά βραχυκύκλωμα.

ypersuntelikos επειδή τα λες κάπως πιο μαζεμένα/ολοκληρωμένα, θα σου απαντήσω πως προκύπτει θέμα ηθικού ζητήματος. Το κατά πόσο δηλαδή οι κατά λάθος θετικές συνέπειες των χ δηλώσεων του y μαλάκα είναι σημαντικότερες από τα z οφέλη του. Και αυτό δεν πάει μόνο στον Waters, πάει σε οποιονδήποτε γενικά ζάπλουτο που "θα στείλει βοήθεια στην Αφρική" ή "θα έχει φιλανθρωπικό έργο" ή "θα χαρίσει το 1/3 της περιουσίας του". Η Χρυσή Αυγή και η Εκκλησία οργανώνουν συσσίτια. Από αυτό και μόνο μπορώ να υποθέσω πως τουλάχιστον μερικοί φτωχοί θα χορτάσουν για κάνα διήμερο, πράγμα που είναι και αυτό "με τη μεριά μας" επιπροσθέτως. Είναι λεπτές μερικές γραμμές.

metamelia3
25-07-2013, 00:33
Και πώς είναι αυτή η "κριτική ματιά απέναντι σε ένα συνολικό κοινωνικό επίπεδο";

overdriven
25-07-2013, 11:00
Ο χρήστης tsimpouklano είναι όντως γλυκούλης και πολύ ευγενικό παιδί, συνεπώς κάντε το καλό γαμώ τις αθήνες σας.

scarecrow
28-07-2013, 20:02
Για πείτε αυτοί που πήγατε και πρόπερσι με τις φωτογραφικές τι παίζει? γενικά περνάνε μέσα?

tsimpouklano
28-07-2013, 21:26
Εννοείς πέρσι, ράιτ;

Ε κοίτα, πέρσι ίσχυε και το όλο πράμα 'δεν τραβάμε, γιατί αυτό θα χαλάσει το show που θα γυριστεί και σε dvd'. Παρόλαυτα, εμείς είχαμε μπει με μηχανή μέσα (που δεν χρησιμοποιήθηκε btw, για τον έλεγχο το λέω). Σε έναν διπλανό -ήμασταν διάζωμα- που την έβγαλε σε κάποια φάση, ήρθε ένας σεκιουριτάς και του είπε ευγενικά να την κατεβάσει.
Στο ανοιχτό οάκα δεν νομίζω να υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί.

sod1013
28-07-2013, 21:51
You'll pay ten bucks to see me
On a fifteen foot high stage
Fatass bouncers kick the shit
Out of kids who try to dance

scarecrow
28-07-2013, 21:58
Εννοείς πέρσι, ράιτ;

Ε κοίτα, πέρσι ίσχυε και το όλο πράμα 'δεν τραβάμε, γιατί αυτό θα χαλάσει το show που θα γυριστεί και σε dvd'. Παρόλαυτα, εμείς είχαμε μπει με μηχανή μέσα (που δεν χρησιμοποιήθηκε btw, για τον έλεγχο το λέω). Σε έναν διπλανό -ήμασταν διάζωμα- που την έβγαλε σε κάποια φάση, ήρθε ένας σεκιουριτάς και του είπε ευγενικά να την κατεβάσει.
Στο ανοιχτό οάκα δεν νομίζω να υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί.

A ok cool