View Full Version : [Cinema] Holy Motors (2012)
Pinatero
17-11-2012, 11:58
νταξ κανεις το search να δεις αμα εχει γινει θρεντ, μονο μινμιναρος.
χαμπαρι οτι ανοιξε και το φεστιβαλ.
μαδιζω παπαρουνες για τις φιλες μου γουρουνες
κ μεγαλη διασκευη σε R.L. BUrnside
7lzpDwaxGk4
Drumsick
26-11-2012, 00:01
Τρελό κάψιμο. Το κλίμα μου θύμισε Synecdoche, New York. Δε μπορώ να πω πως μ'άρεσε. Πείτε τι καταλάβατε.
Pinatero
02-12-2012, 13:41
νταξ τι να καταλαβουμε, δεν πρεπει κιολας.
μελλον με ηθοποιους "ρομποτ" χωρις συνεργεια, ενας αχταρμας πραγματικοτητας κ φαντασιας για τον πρωταγωνιστη, σουρεαλισμος.
δεν εχει να σε προσφερει ενα σεναριο με αρχη τελος νοημα, αρχη τελος εχει βεβαια.
εμενα μ'εμεινε η φοβερη ερμηνεια, τα διαφορα κουλα που μ'εξιταρουν, σκηνοθεσια, κομπλε (και την ξαναβλεπω κ ανετα)
στην αρχη φρικαρα οταν ειδα λιμουζινα μετα την μεγαλη αρχιδια κοσμοπολις (την οποια σταματησα καπου μετα τα μισα)
Drumsick
02-12-2012, 13:47
Nα τοποθετηθεί ο Caffrey που το'χει φιλοσοφήσει το θέμα.
Raven Lord
11-02-2013, 19:29
δε μ'άρεσε. δεν ψήνομαι για ταινίες που δεν έχουν να προσφέρουν ίχνος "νοήματος"... κάτι τελοσπάντων. μόνο σουρεαλισμός, ίσως έπρεπε να δοκιμάσω να τη δω κόκκαλο.
προφανώς, είμαι από τους "θεατές που έχουν συνηθίσει το σινεμά να τους σερβίρεται απλοϊκό, σαφές και στερημένο από οποιοδήποτε στοιχείο ανατροπής και έκπληξης"...
KoiliaSamprela
03-03-2013, 14:47
Διαφωνώ κάθετα με τον αφορισμό
"θεατές που έχουν συνηθίσει το σινεμά να τους σερβίρεται απλοϊκό, σαφές και στερημένο από οποιοδήποτε στοιχείο ανατροπής και έκπληξης"
Η κάθε μορφή τέχνης , αλλά και η κάθε πιο συγκεκριμένη έκφραση αυτής, έχει ένα κοινό που απευθύνεται. Τα σχόλια τύπου "τι να δεις ρε εσύ ρε κατρακουρέε" είναι απλά γελοία, και επί της ουσίας δεν προσφέρουν και κάτι.
Δεν με ξενίζει αν κάποιος ασούμε λατρεύει Monet και να βρίσκει "παράξενο" έναν Picasso ή έναν Van Gogh .
Με άλλα λόγια χέζω στην μούρη κάθε ελιτιστή.
Στα της ταινίας τώρα, στα πρώτα 20 λεπτά είχα μετανιώσει που δεν την είδα κινηματογράφο.
Το φιλμ είναι μια εικαστική απόλαυση. Κάποιες σκηνές ορίζουν τον σουρεαλισμό , θα μπορούσα να πω ότι ήταν από τις πιο απολαυστικές ταινίες που έχω δει γεμίζοντας αυτό το μικρό κομματάκι του μυαλού μου που γουστάρει αυτό το "άλλο".
Parasight
03-03-2013, 15:18
χέζω στην μούρη κάθε ελιτιστή.:headbang:
Την ταινία δεν ψήνομαι καν να τη δω, έχω καεί από κάτι διάφορες άλλες mallickίες και φτάνει. Γενικά αυτό το "δώσε εικόνα και ατμόσφαιρα και χρώματα και αουα" χωρίς να υπάρχει ιστορία με κουράζει. Προς Θεού, δεν κριτικάρω χωρίς να έχω δει, αλλά αν έχω καταλάβει λάθος πείτε μου.
KoiliaSamprela
03-03-2013, 15:42
ε, ιστορία υπάρχει :) αλλά δεν νομίζω ότι είναι το "δυνατό" σημείο της ταινίας.
Είναι περισσότερο ντύνω τα πλάνα μου με κάποια ιστορία, παρά βάζω ωραία πλάνα γύρω από την ιστορία.
μου άρεσε
i5bChspXYt0
με τσάκισε (video inside)
Oq0OxtM93mk
Kelldorain
17-03-2013, 19:54
Leos Carax on the set of Holy Motors
https://pbs.twimg.com/media/BFkt9CoCYAEb4tO.jpg:large
:pink: