PDA

View Full Version : [Cinema] The Capsule (2012)

00i00
14-11-2012, 15:29
.

Kelldorain
21-03-2013, 02:13
Πανέμορφο, κάτι μεταξύ vampire horror και σχολίου στη γυναικεία σεξουαλικότητα. Ό,τι δοκιμάζει δουλεύει, δεν υπάρχει συνειδητά αρχή και τέλος, θέλω να το ξαναδώ άμεσα. Λαμπεντ λατρεία.

nothingman
21-03-2013, 03:04
πες και για το Χιγκίτα του Μπόυ.

Kelldorain
21-03-2013, 11:40
Δεν μπορώ να πω ότι μ'άρεσε, αν και θέλω να περάσει λίγος χρόνος. Ωραία μουσική αλλά πλατειάζει πάρα πολύ και βασίζεται πάνω σε υπερβολικούς συμβολισμούς (ο 'πρωταγωνιστής' λέγεται Αδαής, το νησί της εξορίας Μακρύ Νησί, αργότερα Ορφέας και Ευριδίκη κλπ). Για κάποιο λόγο επίσης κάνει ο ίδιος όλες τις φωνές των ηθοποιών και ταυτόχρονα αφηγείται την ιστορία, θα το καταλάβαινα αν στόχευε στην αποστασιοποίηση αλλά μιλάμε για μια συναισθηματική ιστορία, κάτι που φαίνεται και από το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί. Βέβαια να πω την αλήθεια δεν έχω δει τις υπόλοιπες ταινίες του και δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα τη μουσική του, οπότε δεν ξέρω σε τι πλαίσιο εντάσσονται ορισμένα πράγματα και κατά πόσο αστειευόταν ή όχι σε σκηνές. Επίσης είναι η πρώτη φορά που βλέπω τόσο κόσμο να φεύγει κατά τη διάρκεια της προβολής, στο τέλος είχαν μείνει περίπου οι μισοί.

Γενικά όσοι μπορείτε πηγαίντε πάντως (κυρίως για το Capsule) νομίζω και αυτή τη βδομάδα το 'χει η Ταινιοθήκη 2 προβολές

Pinatero
26-03-2013, 11:35
γι'αυτο εχουμε κανα τορρεντακι, λινκ κλπ.??