View Full Version : Τα Εζησα Ετσι
tsimpouklano
05-11-2012, 13:28
2001 μαζί με κολλητό αδελφό -γαύρος αυτός- από τα γεννοφάσκια μας βλέπουμε σε τηλεόραση αρχαιοτάτων χρόνων (που το κανάλι το έψαχνες με κεινη τη μαλακία που γυρίζεις μέχρι να πιάσεις σήμα ανάμεσα στα 'χιόνια') τον τελικό κυπέλλου. Κλασσικά πειράγματα και τέτοια, αφού παοκ και καλαμπάκα ήταν δύο έννοιες ασύνδετες.
Γενικά το όλο κλίμα ήταν κάπως, μοναδικός παοκ στο σχολείο, ψιλοδούλεμα και τέτοια (όσο μπορεί να παίζει σε παιδιά δημοτικού) τι χαρά έκανα σε κάθε γκολ δεν περιγράφεται. Εννοείται ότι μετά γύριζα κανά μήνα με φορμίτσες του παοκ.
http://www.youtube.com/watch?v=Cd44IqxmRec
Χυνω, χυνω, χυνω, χυνω
ήμουν με 4 κολλητούς φίλους στην 6. στο γκολ έπεσαν πάνω μου μην κάνω καμία μαλακία και φανεί έστω και το παραμικρό. να σας πουν οι ΠΑΟΞ τι συνέβη στον τύπο που φώναξε ΓΚΟΟΟΟΟΛ από την 4.
va2rPTrCoJc
http://www.youtube.com/watch?v=qeIsMNY8-Fg
Το ματς είχε γίνει στο φάληρο γιατί το γήπεδο της φιλαδέλφειας είχε πάθει μεγάλες ζημιές από το σεισμό λίγες μέρες πριν. Μοναδική μου φορά στο παλιό Καραϊσκάκη (ΑΕΚς αφού), εγώ πιτσιρικάς άβγαλτος, είχαμε μαζευτεί 3-4 παιδιά από ΓΑΛΑΤΣΑΡΑ και Άνω ΠατήSHα και ο ένας από την παρέα λέει "πάμε με τα ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ". Τα ΠΑΙΔΙΑ ήταν εφοδιασμένα με ένα τσουβάλι χόρτο οπότε το ματς κύλησε χαλαράααααα. Εμείς στη θύρα 7 φάγαμε το γκολ του Μύκλαντ μες στη μούρη. Το γκολ του Ζήκου δεν το είδαμε καν, απλά ξαφνικά μες στη ντάγκλα βρεθήκαμε 6 σκαλιά πιο κάτω. Θυμάμαι στο ημίχρονο να πηγαίνω (ως πιο νηφάλιος του τημ) να φέρω νερά για όλους και να χάνομαι στο δρόμο. Όταν τελικά είχαμε ψιλο-ισιώσει ήρθε και το γκολ του Ασάνοβιτς, συνολικά ζήτημα να παρακολούθησα 15 λεπτά από το ματς. Μείνετε μακριά από τα ναρκωτικά παιδιά, χάνεις τη μπάλα.
Edit. Πάει και στη stoner λογοτεχνία.
Tyler_Durden
05-11-2012, 13:54
http://www.youtube.com/watch?v=qdOkUyrhMt4
6η δημοτικού πιτσιρίκι, χωρίς να έχω καταλάβει απόλυτα τη σημασία του παιχνιδιού, περίμενα όλη τη μέρα να έρθει η ώρα του αγώνα. Θυμάμαι ακόμα pre-game εκπομπή του Παυλου Τσίμα με μαζεμένους τους παλαίμαχους του '71, και οτι την επόμενη μέρα πήγα στο περίπτερο να πάρω την πρώτη μου αθλητική εφημερίδα (Αθλητική Ηχώ) :touched:
vITSMWfLUm8
Πάλι περιμένω όλη τη μέρα για το ματς, και 5 λεπτά πριν αρχίσει, γαμιέται ο ενισχυτής της κεραίας του σπιτιού που έμενα στη Μυτιλήνη, και παίρνω τηλέφωνο φίλο γαύρο να πάω να δω το ματς σπίτι του (2 τετράγωνα παρακάτω). Στο δρόμο ακούω κραυγές (γιατί το πρώτο γκολ μπήκε πολύ νωρίς) και σκέφτομαι οτι μπορεί ήδη να χάνουμε. Φτάνοντας σπίτι του φίλου όμως, η φάτσα του όταν μου έλεγε το ποιος σκόραρε και γενικά το πως ήταν κατά την έκβαση της βραδιάς ήταν απόλαυση σκέτη.
Raven Lord
05-11-2012, 14:08
Εμείς στη θύρα 7 φάγαμε το γκολ του Μύκλαντ μες στη μούρη.
[σπαζαρχίδης mode on] ...το γκολ του φλίπσεν...
edit: το παραπάνω του krux με τον παοκ το έβλεπα ζωγράφου, στο θρυλικό "ζωγράφειο". μια παρέα (ένα ζευγάρι δηλαδή) παοκ σε όλο το μαγαζί και όλοι οι άλλοι ταλιμπάν. καθόμουν ακριβώς πίσω από το ζευγάρι, το βρισίδι σύννεφο, στο 1-2 γκρεμίστηκε το μαγαζί.
1ο ματς που κατέβηκα αθήνα, ΠΑΟ - Λέγκια 3-0 το 1996, με το σύνδεσμο. δεν έχω ξαναδεί περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ. την άλλη μέρα στο σχολείο δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη από το ξενύχτι και τις φωνές.
1η εμπειρία από γήπεδα με τον πατέρα raven, κάπου το 1985, Τρίκαλα - Καστοριά ματς Β' εθνικής, 1-0 με γκολ στο τέλος των καθυστερήσεων. πέθανε ένας καστοριώτης από καρδιά εκείνη τη μέρα.
γενικά, άπειρες ιστορίες από μπάλλα, είτε γήπεδα είτε γραφικότητες σε καφετέριες. ήμουν αρκετά άρρωστος.
KoiliaSamprela
05-11-2012, 14:09
Εμείς στη θύρα 7 φάγαμε το γκολ του Μύκλαντ μες στη μούρη.
[σπαζαρχίδης mode on] ...το γκολ του φλίπσεν...
κομμάτια ήταν τα παιδιά , δεν έχει να κάνει :)
Raven Lord
05-11-2012, 14:22
χαχαχα :pink:
freak brother
05-11-2012, 14:29
http://www.youtube.com/watch?v=gk5xBNZy7PA
ημουν Μυτιληνη , εκεινη την μερα παντρευοταν ο (σχωρεμενος) θειος μου ,ολοι χαρουμενοι και εγω χεσμενος πανω μου για το τι θα γινει στο παιχνιδι και πως θα το δω , δεν μιλαγα σε κανεναν , δεν ετρωγα και ειχα ξενερωσει , τοσες μερες εχει ο γαμημενος ο χρονος , σημερα ρε πουστη τυχαν ολα μαζι? Μετα τον γαμο ολοι στην ταβερνα για το γλεντι , την κανω απο το τραπεζι παω στην κουζινα που επαιζε μια τηλεορασουλα μικρη , τρωω την ψυχρολουσια και παω σε μια γωνια και αρχιζω το κλαμα απο τα νευρα μου... :'(
Fireknight
05-11-2012, 14:51
http://www.youtube.com/watch?v=xyixhkw5AXc
8imame aeks mesa stin poli na dernoun tyxaio kosmo kai na exoun spasei polla kai diafora sto kentro. Xaraktiristika 8imame typo pou molis eixe vgei apo ena soupermarket me ta pswnia tou, na ton plakonoun sto ksylo kai na tou spane to xeri.
Agoraphobic_S.I.
05-11-2012, 14:59
http://www.youtube.com/watch?v=v7Z8-705u2k&feature=related
5η δημοτικού. Το πέναλτι, η χαρά του πρωταθλήματος, γιατί είμαστε γαύροι και γαμάμε.
Τα αίματα στη μάπα του Ευθυμιάδη ακόμα τα θυμάμαι, όπως και το να απορώ γιατί τον βάρεσαν οι κακούργοι οι βάζελοι.
my_troubled_Mind
05-11-2012, 15:21
δεν βάζω γιουτουμπς βαριέμαι να ψάχνω.
1- Το πρώτο διπλό στη Βρέμη
Ήμανε με αεροπορική+διανυκτέρευση(έκατσε στην τύχη αυτή). Από το μεσημέρι πίναμε ξύδια στα μπαρς και πήγα τύφλα στο γήπεδο. Θυμάμαι να βρέχει, το μυαλό να είναι θολό, η ομάδα να παίρνει το διπλό(επιτέλους) και να είμαι πάνω στα κάγκελα και να ουρλιάζω στους γερμανούς να πάρουν πούλο(αγροίκος ελληναράς). Η διανυκτέρευση ήτο ακόμα πιο περίεργη αφού από το τέλος του ματς και μετά γύρναγα στην πόλη με αρκετά λεφτά στην τσέπη για να πιω όσες μπύρες θέλω, ένα ηλίθιο χαμόγελο στη μούρη αφού είχαμε πάρει το διπλό, μπόλικη όρεξη για πείραγμα( αφού ήμαν χεσμένος) στους γερμανούς, και πολύ καλής ποιότητας ναρκωτικά τα οποία και μοιραζόμανε με τους γερμανούς που γνώρισαεντελώς προκλητικά το ίδιο βράδυ( 3-1 guys, sometimes you win,sometimes you loose). Γύρισα Αθήνα χωρίς κινητό-έφυγε κάπου στους πανυγηρισμούς) και χωρίς κλειδιά για το σπίτι.
2-Το ευρωπαϊκό του 97.
11χρονος ιρελίτζιος να βλέπει το ματς παρέα με άλλα γειτονόπαιδα και μετά πανικός στο λιμάνι της Ναυπάκτου από άπειρο κόσμο. Περνάγαμε θυμάμαι καμιά 8αριά άτομα μέσα σε ένα χιουνταϊ(πιτσιρίκια μια πιθαμή) και με το που φτάνουμε στον πανικό, βάζει ο πατέρας μου τον ύμνο του Θρύλου στη διαπασών. Μέχρι και θερία σημαία μας βάλανε και περάσαμε από κάτω.
3-Ριζούπολη, τριάρα.
Το έβλεπα στο σπίτι χεσμένος-λόγω ψυχαναγκασμού με την κούπα. Μετά τα πρώτα λεπτά κατάλαβα το έργο και ηρέμισα. Μετά τον βιασμό, έγινε πορεία(ναι πορεία) στη Ναύπακτο από αρκετό κόσμο που κατέληξε σε πανυγηρισμούς και καπνογόνα και άλλα ωραία. ερυθρόλευκη η πόλη, μην την ψάχνετε.
4-Λειβαδιά 3-2 για να πέσει ο οφης.
Τσίπρο και χασις στο τρένο είναι προυποθέσεις για ένα καλό ταξίδι. Στην πόλη, μετά το ματς σχεδόν χαθήκαμε..2 είμασταν, οι άλλοι του συνδέσμου ερχόσαντε από Ναύπακτο. Μας περιμάζεψε μια χονδρή κυρία γεμάτη τατουαζ που είχε παρακμιακό μπαρ σε μια μεριά της πόλης και μας πήρε τηλ. ταξί να μας πάει στα τρένα. Κανιβαλισμός σε όλο του το μεγαλείο και γενικά φόβος, παράνοια και κόκκινα μάτια.
Αυτές είναι οι πρώτες στιγμές που μου ήρθαν στο μυαλό. Έχουν παίξει κιάλλα. Άμα μου έρθει τίποτις ξαναγράφω.
MaX Payne
05-11-2012, 15:51
2WXap6422jI
διαβαζοντας για το παλιο καραισκακη πιο πανω (υπαρχει γιουτουμπ το ματς :touched:)
εχω παει με φιλο και το πατερα του καμμενο ματς με εθνικο πρεπει ναχαμε κανα 10 χιλ κοσμο μπορει και παραπανω
δεν ειδα καθολου παιχνιδι να εχει ξυλο ολη την ωρα, ντου στον εποπτη , ξυλο με πινεζες :touched:
τσαντιλα πατερας του μας παιρνει και φευγουμε στο 75 "οι αλητες δεν ερχονται να δουνε μπαλα και τετοια"
να περναμε πισω απο την 7 για να παμε στ αμαξι να χουν βγει δικοι μας πετροπολεμο με γαβρους εξω
Ελληνικο ποδοσφαιρο στα καλυτερα του :touched:
με τις μετακινησεις πεφτει μεν ξυλο αλλα εχει γενικα ενα τζερτζελο χανεται κι αυτο
Γενικά ακόμα και τα λίγα χρόνια που ασχολούμουν με μπάλα ψιλοκόλωνα με τις μετακινήσεις. Ήμανε και μικρός και οι γονείς μου είχαν άσχημες αναμνήσεις από την ενασχόληση του αδερφού μου με την original στα 80σ. Πάντως το 1996 είχε γίνει το απόλυτο για την Αθήνα.
15-5-1996 τελικός κυπέλλου ΑΕΚ-Απόλλων (7-1) στο ΟΑΚΑ νωρίς το απόγευμα. Το ίδιο βράδι, πάλι στο ΟΑΚΑ έπαιζε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (79-74) τέταρτο τελικό πλέι-οφ στο μπάσκετ. Τότε επιτρέπονταν οι μετακινήσεις σε όλα τα ματς, οπότε βρέθηκαν βάζελοι, γαύροι, χανουμς στον ίδιο χώρο. Ήμανε 15 χρονώ και οι λιγοστοί αεκτζήδες φίλοι μου (βαζελοφωλιά το γαλάτσι παραδοσιακά) δε θα πήγαιναν, οπότε βάζω το μπλουζάκι από το πανηγύρι της Αγίας Ειρήνης (3 κατοστάρικα), παίρνω το κασκόλι, κοπάνα από σχολείο, περπατώ όλη τη Βεϊκου (40 λεπτά) και φτάνω ΟΑΚΑ. Μόνος μου εννοείται να μη χάσω την κούπα. Στην καρέκλα μέσα στο γήπεδο με περίμενε και ένα σημαιάκι, ευγενική χορηγία της Τροχανάς Α.Ε.
Γίνεται το ματς, παίρνουμε την κούπα, έχω γευτεί το ΝΕΚΤΑΡ κι έχω ξεχάσει τι άλλο παίζει την ίδια μερα, οπότε φεύγω ανέμελος για να προλάβω τα αγγλικά που είχα το βράδι. Βγαίνοντας ξανά στην Βεϊκου πέφτω καρφί πάνω στην πορεία των γαύρων που πήγαιναν στο γήπεδο (τους βάζελους τους είχανε βάλει από την μεριά του σταθμού). Ακούω ένα "Χανούμι!", το βάζω στα πόδια, βγαίνω στον παράδρομο κάτω από τη γέφυρα και ήμουν γαλάτσι ξανά σε 25 λεπτά.
Και τρεχατέεεεε και τρεχατεεεεεε. :oops:
freak brother
05-11-2012, 18:03
http://www.youtube.com/watch?v=1_j5N6tiZi0
την αποφραδα αυτη μερα (για Παναθηναικους και για το παγκοσμιο ποδοσφαιρο (βλεπε γκολ Τσανκο +σκοραρε ο Λακης)) ειχα αποφασισει να παω γηπεδο με τον eulogy και αλλους 2 αεκτζηδες , ακυρωθεν κανονικο γκολ του ΓΚεκα.. πνιγω την χαρα του γκολ ξενερα με το οφσαιντ , απο την θυρα που ημασταν δεν μπορουσα να κρινω κιολας... πρωτο γκολ.. ξενερα ολοι σηκωμενοι πανηγυρίζουν εγω καθιστος ενα παιδακι μπροστα με κοιταζει ολο καχυποψια , δευτερο γκολ Τσανκο απο το κεντρο... θελω να σπασω το κεφαλι μου στον τοιχο θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει... καθομαι κατω και περιμενω να περασουν τα λεφτα να σηκωθω να φυγω... ε και γκολ Λακη... μετα δεν σηκωνομαι καν και το παιδακι στο μπαμπα του που με εκοβε πλεον απο το δευτερο γκολ ασταματητα.. ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΑΜΠΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΑΜΠΑ... ....
Pinatero
05-11-2012, 20:51
ήμουν με 4 κολλητούς φίλους στην 6. στο γκολ έπεσαν πάνω μου μην κάνω καμία μαλακία και φανεί έστω και το παραμικρό. να σας πουν οι ΠΑΟΞ τι συνέβη στον τύπο που φώναξε ΓΚΟΟΟΟΟΛ από την 4.
va2rPTrCoJc
ημανε κ γω σ'αυτο με φιλο βαζελο και στην 4. δεν το θυμαμαι αυτο με τον τυπο του γκοοολ. παντως ειχε πεσει κλασικα ξυλο και μαλιστα ηταν 2 μετωπα. νομιζα οτι τις παιζαμε παλι απλα μεταξυ μας.
Raven Lord
05-11-2012, 21:21
Τα αίματα στη μάπα του Ευθυμιάδη ακόμα τα θυμάμαι, όπως και το να απορώ γιατί τον βάρεσαν οι κακούργοι οι βάζελοι.
σε καφετέρια στα τρίκαλα, ανάμεικτος κόσμος. ήδη η κατάσταση έκρυθμη κ εκρηκτική από το προκλητικό 80-20 του ευθυμιάδη. με το που δίνει το πέναλτι, κανείς δεν περίμενε ριπλέι. τα τασάκια και τα ποτήρια να φεύγουν βροχή προς το πανί του προτζέκτορα (!). οι γαύροι αρχίζουν και αποχωρούν στα μουλωχτά. ο ιδιοκτήτης τραβάει τα μαλλιά του.
carheart
06-11-2012, 01:32
α) όχι Σημαντικό παιχνίδι, αλλά τεράστια φάση στο ΟΑΚΑ. Πιο γεμάτο δεν το έχω ξαναδεί ποτέ μου.
προκριματικά chl, 6-3 την Στεάουα
JFU6rZaOUvo
Το παιχνίδι είναι στο 1-1, και ξαφνικά Όλο το το γήπεδο πανηγυρίζει, ουρλιάζει, κάνει κύματα. Μαθαίνουμε από πηγαδάκια με walkmans πως ακριβώς εκείνη τη στιγμή μάζευε παστέλι ο γαύρος στην Κύπρο.
Το αμέσως επόμενο πικοσεκόντ των Πανηγυρισμών για το γαυροξεφτιλίκι, η Στεάουα γράφει το 1-2 και ένα γήπεδο το βουλώνει κυριολεκτικά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Σαν να επέβαλλαν ενός λεπτού σιγή με το πάτημα ενός κουμπιού. Γελούσα σαν βλάκας. Τελικά 6-3, μεγάλο παιχνίδι, χτυπήσαμε και βρώμικο στο ΟΑΚΑ για εορταστική εκδήλωση.
Πελώριο παιχνίδι Ασάνοβιτς.
β) μεγάλες κυρίες λέει
UTvvxBTAFYU. Εκείνη η Γιουβέντους. Το τι γινόταν εκεί μέσα.
Art In Haste
06-11-2012, 03:07
Όλοι συζητούσαν για το τί ώρα να φύγουν από Χαλκιδική ώστε να μην έχουν κίνηση και να είναι στην ώρα τους Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Κλασσικά όλοι τελικά φεύγουν την ίδια ώρα με αποτέλεσμα να συμβεί το αδιαχώρητο στον δρόμο. Μια λωρίδα τότε που είχαν γίνει δύο γιατί είχαμε πάρει και μέρος του αντίθετου ρεύματος. Τρελό μποτιλιάρισμα, δεν κουνιέται κανείς, ο αγώνας έχει ξεκινήσει και πολύ απλά όλα τα ραδιόφωνα είναι ανοιχτά τέρμα και ακούμε το ματς αραχτοί έξω από τα αυτοκίνητα.
Με τα πολλά φτάνουμε σιγά σιγά Θεσσαλονίκη και προλαβαίνουμε να δούμε στην τουβού την παράταση και να ξεχυθούμε στους δρόμους για τα πανηγύρια...
https://www.youtube.com/watch?v=xRkZ14cBvsQ
Raven Lord
06-11-2012, 10:54
β) Εκείνη η Γιουβέντους. Το τι γινόταν εκεί μέσα.
τι μπάλλα έπαιξε ο λυμπερόπουλος...
βλέπω το τελείωμα του βαζέχα με το αριστερό και κλαίω.
carheart
06-11-2012, 14:38
Τα έχουμε ξαναπεί για την πορεία 2001-2 του Παναθηναϊκού, μπορώ να γράφω ένα τέτοιο ποστ για κάθε αγώνα.
Αν και μου έχει μείνει περισσότερο το 1-3 από την Άρσεναλ στο ΟΑΚΑ. Τεράστιο γκολ σιμπνιέφκσι, η Άρσεναλ εμφανώς τρία επίπεδα πάνω, τρία εύκολα γκολ, και η δική μου αγωνία δεκατριώ χρονώ παιδί για το αν θα παίξει τελικά ο Dennis Bergkamp.
Δεν είχε κατέβει στην Αθήνα :(
Τα έχουμε ξαναπεί για την πορεία 2001-2 του Παναθηναϊκού, μπορώ να γράφω ένα τέτοιο ποστ για κάθε αγώνα.
Αν και μου έχει μείνει περισσότερο το 1-3 από την Άρσεναλ στο ΟΑΚΑ. Τεράστιο γκολ σιμπνιέφκσι, η Άρσεναλ εμφανώς τρία επίπεδα πάνω, τρία εύκολα γκολ, και η δική μου αγωνία δεκατριώ χρονώ παιδί για το αν θα παίξει τελικά ο Dennis Bergkamp.
στη λαγοφορο με αρσεναλ και αρνητικο ρεκορ εισητηριων ειχε πιο πλακα
MaX Payne
06-11-2012, 16:33
τοτε που την πηδαγε ο μεγαλος καραγκουνης;
eO7JnikfUP0
και η δική μου αγωνία δεκατριώ χρονώ παιδί για το αν θα παίξει τελικά ο Dennis Bergkamp.
αφου δεν εμπαινε σε αεροπλανο :P
απο τοτε τον ειχε βαλει η φουλαμ στο ματι τυπε
carheart
06-11-2012, 16:36
τότε που ήσουν ο Φόβος και ο Τρόμος της Ευρώπης σε κάθε εκτός έδρας σου;
ναι, και εκεί ήταν μεγάλη στιγμή, κατεβαίναν κάτι ζώα για να δώσουν λόγο στον μεγάλο Τιερί Ανρί να κάνει αντιρατσιστικές διαφημίσεις, ενώ εγώ έφτανα στο σημαιάκι του κόρνερ σχεδόν, για να τον δω από κοντά
cvmpvE8yc4g
freak brother
06-11-2012, 16:37
μπαλαρα μεσα στα εμιρειτς δοκαρι Ολισαντεμπε και χαμενο πεναλτι του Μπασινα σε αγγλικη παμπ στο Κεντ και με τους Αγγλαρες να μας λενε , "you played very well guys" .
απο μικρος καλλιεργημενος τυπος δηλαδη
MaX Payne
06-11-2012, 17:10
αν εγραφε ο Πελε στο ΕΡ
ab0_CqSXIqA
ακομα το θυμαται
ναι, και εκεί ήταν μεγάλη στιγμή, κατεβαίναν κάτι ζώα για να δώσουν λόγο στον μεγάλο Τιερί Ανρί να κάνει αντιρατσιστικές διαφημίσεις, ενώ εγώ έφτανα στο σημαιάκι του κόρνερ σχεδόν, για να τον δω από κοντά
ουτε σακη να χεις παει :razz:
ανρι ηταν λιγο καραγκιοζακος μεταξυ μας
ποιο ματς ηταν αυτο που στα αποδυτηρια εσκουζε
εχει τσουξει ο γκουνης
αν εγραφε ο Πελε στο ΕΡ
ab0_CqSXIqA
ακομα το θυμαται
ουτε σακη να χεις παει :razz:
ανρι ηταν λιγο καραγκιοζακος μεταξυ μας
ποιο ματς ηταν αυτο που στα αποδυτηρια εσκουζε
εχει τσουξει ο γκουνης
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
MaX Payne
06-11-2012, 17:33
http://i.imgur.com/Gttk0.jpg
2 μεγαλοι του ποδοσφαιρου
http://1.bp.blogspot.com/_Sox5LO8M4tM/TQq7WWPGlpI/AAAAAAAAAGc/LNRpqtdlmCI/s1600/591CBED21DD7349B9BFA8647BCA6B17C.jpg
2 μεγαλοι του ποδοσφαιρου
.
ypersyntelikos
06-11-2012, 18:27
http://www.youtube.com/watch?v=jFRlRAItVS0
τρελός τσακωμός με γονείς και τελικά δεν πήγα γήπεδο
το είδα με τον παππού στο σπίτι, δεν το φχαριστήθηκα γιατί νόμιζα ότι θα μου πάθει εγκεφαλικό ο γέρος και θα μείνει στον τόπο
επόμενη μέρα στο σχολείο, η εκδίκηση των τριών πανιωνίων ανάμεσα στους 3241412 βάζελους της τάξης
έτσι ανδρωθήκαμε ως πιτσιρίκια με την Πανιωνάρα της καρδιάς μας
ήμουν πρώτη γυμνασίου
άλλες στιγμές που βαριέμαι να ψάξω βίντεο στο youtube:
- Πανιώνιος - Lazio 0-4 την επόμενη χρονιά, μεγάλη ομάδα η Lazio τότες, με Σάλας, Λομπάρντο, Nedved, Mattias Almeyda, Nesta και δε συμμαζεύεται
- Πανιώνιος - Μπάρτσα 0-3, πρώτη χρονιά Ronaldinho.
chris_boss
06-11-2012, 18:51
μπαλαρα μεσα στα εμιρειτς δοκαρι Ολισαντεμπε και χαμενο πεναλτι του Μπασινα σε αγγλικη παμπ στο Κεντ και με τους Αγγλαρες να μας λενε , "you played very well guys" .
χαιμπουρι
Mitsmann
09-11-2012, 01:24
http://i271.photobucket.com/albums/jj124/Mitsmann/DSC02536.jpg
Μαιος, 2010.
το ρολλερ κοαστερ της Νταγκεναμ συνεχιζοταν με την σχετικα ευκολη προκριση στα πλεη οφφ της Ληγκ 2. Παρ ολα αυτα ολοι ελεγαν οτι και ως εδω καλα θα ηταν, αλλα αν περναγαν τελικα θα ηταν κατι υπεροχο. ο ημιτελικος εφερε το πρωτο ματς στο Βικτορια Ροαντ, με αντιπαλο καθαρα στα μετρα της Νταγκεναμ, την Μορκαμ.
Μια γραμμη μετρο απ τον Παντιγκντον στο κεντρο (τη μαυρη νομιζω), μια γραμμη την κιτρινη μεχρι να βρω τον αντιστοιχο ΗΣΑΠ τους και 20κατι σταθμοι πιο ανατολικα, εφτανα στο Νταγκεναμ, ενα προαστιο φτωχικο αρκετα, σαν χωριο καπου αλλου, με εναν κεντρικο δρομο και σπιτια δεξια αριστερα. Τρεις στασεις πριν στο Upton Park, καποιοι οπαδοι της Γουεστ Χαμ (φιλαθλοι μαλλον) μπηκαν στο βαγονι και ερχονταν κι αυτοι στο γηπεδο να στηριξουν τους πτωχους γειτονες.
Κι ενω για πρωτη φορα το γηπεδο των 6000 θεσεων θα γεμιζε, η ιδεα ηταν να παρθει ενα καλο αποτελεσμα.
Αμ δε, μερικες φορες καπου που πας για μια φορα (η ελαχιστα) συμβαινουν τα μαγικα κι απιθανα. Στο καλυτερο παιχνιδι της ολη τη σαιζον, η Νταγκεναμ ισοπεδωσε τη Μορκαμ 6-0. Τεσσερα γκολ ο Josh Scott, δυο γκολ ο Μπενσον, και προκριση στον τελικο απ το πρωτο ματς.
Απ τις φορες που πηγα και μου φαινοταν οτι (ξανα)παω πρωτη φορα γηπεδο. Και λιγο ως καλεσμενος βεβαια.
Ομαδαρα η τοτε Νταγκεναμ, με Μπενσον μπροστα, Αρμπερ αρχηγαρα και τον πρωτο παικτη Νταγκεναμ που ειδα λαηβ στα τρια μετρα στην προθερμανση, Τονι Ρομπερτς στην προτελευταια του χρονια στα 40, πριν γινει φουλ ταημ προπονητης τερματοφυλακων ακαδημιας της Αρσεναλ, Ρομαιν Βινσελοτ απ τα αζητητα της Γ Γαλλιας και κυριως τον παικτη νο1 ανακαλυψη του Υπερπαππου, τον Ντανι Γκριν, απ την 6η κατηγορια, και ετοιμο να σταματησει το ποδοσφαιρο και να βρει δουλεια να ζησει, πριν τον παρουν στην Νταγκεναμ (οπου σε 3 σαιζον ειχε μεσο ορο 15 γκολ και 15 ασιστ, δεξι εξτρεμ, ο Γκαλετι των παμπφτωχων αγγλων και μετα πηγε στην Τσαρλτον με 400.000 (!!) λιρες, οπου τωρα στην Τσαμπιονσηπ παιζει που και που κιολας και χαιρομαι).
Εφυγα υπερχαρουμενος και στον τελικο εστειλα στο Γουεμπλεη τον Τζακ δε ριππερ, να δει την Νταγκεναμ στην μεγαλυτερη εκπληξη των τελευταιων ετων στις μικρες κατηγοριες, οπου οντας ομαδα του 1992 και με μπατζετ χειροτερο απο μπατζετ τυροπιταδικου, ανεβηκε στην Ληγκ 1 να παιζει με τις Σεφιλντ Γουενστεης με 20.000 κοσμο και τις Ολνταμς.
ο Τζακ δε ριππερ αν βρει χρονο να συνεχισει την ιστορια.
The Donnn
09-11-2012, 01:39
χαιμπουρι
Στο 1-1; Χαιμπουρι, ήμουν και γω εκεί και άκουσα το επικοτατο "gays gays all of you are gays"
jack the ripper
09-11-2012, 02:06
http://i271.photobucket.com/albums/jj124/Mitsmann/DSC02536.jpg
Μαιος, 2010.
το ρολλερ κοαστερ της Νταγκεναμ συνεχιζοταν με την σχετικα ευκολη προκριση στα πλεη οφφ της Ληγκ 2. Παρ ολα αυτα ολοι ελεγαν οτι και ως εδω καλα θα ηταν, αλλα αν περναγαν τελικα θα ηταν κατι υπεροχο. ο ημιτελικος εφερε το πρωτο ματς στο Βικτορια Ροαντ, με αντιπαλο καθαρα στα μετρα της Νταγκεναμ, την Μορκαμ.
Μια γραμμη μετρο απ τον Παντιγκντον στο κεντρο (τη μαυρη νομιζω), μια γραμμη την κιτρινη μεχρι να βρω τον αντιστοιχο ΗΣΑΠ τους και 20κατι σταθμοι πιο ανατολικα, εφτανα στο Νταγκεναμ, ενα προαστιο φτωχικο αρκετα, σαν χωριο καπου αλλου, με εναν κεντρικο δρομο και σπιτια δεξια αριστερα. Τρεις στασεις πριν στο Upton Park, καποιοι οπαδοι της Γουεστ Χαμ (φιλαθλοι μαλλον) μπηκαν στο βαγονι και ερχονταν κι αυτοι στο γηπεδο να στηριξουν τους πτωχους γειτονες.
Κι ενω για πρωτη φορα το γηπεδο των 6000 θεσεων θα γεμιζε, η ιδεα ηταν να παρθει ενα καλο αποτελεσμα.
Αμ δε, μερικες φορες καπου που πας για μια φορα (η ελαχιστα) συμβαινουν τα μαγικα κι απιθανα. Στο καλυτερο παιχνιδι της ολη τη σαιζον, η Νταγκεναμ ισοπεδωσε τη Μορκαμ 6-0. Τεσσερα γκολ ο Josh Scott, δυο γκολ ο Μπενσον, και προκριση στον τελικο απ το πρωτο ματς.
Απ τις φορες που πηγα και μου φαινοταν οτι (ξανα)παω πρωτη φορα γηπεδο. Και λιγο ως καλεσμενος βεβαια.
Ομαδαρα η τοτε Νταγκεναμ, με Μπενσον μπροστα, Αρμπερ αρχηγαρα και τον πρωτο παικτη Νταγκεναμ που ειδα λαηβ στα τρια μετρα στην προθερμανση, Τονι Ρομπερτς στην προτελευταια του χρονια στα 40, πριν γινει φουλ ταημ προπονητης τερματοφυλακων ακαδημιας της Αρσεναλ, Ρομαιν Βινσελοτ απ τα αζητητα της Γ Γαλλιας και κυριως τον παικτη νο1 ανακαλυψη του Υπερπαππου, τον Ντανι Γκριν, απ την 6η κατηγορια, και ετοιμο να σταματησει το ποδοσφαιρο και να βρει δουλεια να ζησει, πριν τον παρουν στην Νταγκεναμ (οπου σε 3 σαιζον ειχε μεσο ορο 15 γκολ και 15 ασιστ, δεξι εξτρεμ, ο Γκαλετι των παμπφτωχων αγγλων και μετα πηγε στην Τσαρλτον με 400.000 (!!) λιρες, οπου τωρα στην Τσαμπιονσηπ παιζει που και που κιολας και χαιρομαι).
Εφυγα υπερχαρουμενος και στον τελικο εστειλα στο Γουεμπλεη τον Τζακ δε ριππερ, να δει την Νταγκεναμ στην μεγαλυτερη εκπληξη των τελευταιων ετων στις μικρες κατηγοριες, οπου οντας ομαδα του 1992 και με μπατζετ χειροτερο απο μπατζετ τυροπιταδικου, ανεβηκε στην Ληγκ 1 να παιζει με τις Σεφιλντ Γουενστεης με 20.000 κοσμο και τις Ολνταμς.
ο Τζακ δε ριππερ αν βρει χρονο να συνεχισει την ιστορια.
Ο φιλτατος χρηστης Μιτσμανν μας ειχε βαλει ολους στο τρυπακι να βλεπουμε ματς της νταγκεναμ. Αρχικα ειχε ξεκινησει ως ενας ωραιος τροπος να βγαζεις λεφτα στο στοιχημα αλλα ακολουθησε αυτη η παρανοικη πορεια εκεινη τη σεζον που δε γινοταν να μην λατρεψεις την ομαδα. Εκεινη τη χρονια ημουν Λονδινο. Με το που περναει τελικο η ομαδα μαθαινω τιμες για τικετς και επειδη ηταν ΟΚ αποφασιζω να παω Wembley για τελικο league 2.
Νταγκεναμ - Ροδεραμ λοιπον. Και μονο απο το ονομα ειναι σιχαμενη ομαδα η ροδεραμ (δεν ξερω γιατι μη ρωτατε).
Φτανω στο Wembley και πετυχαινω πριν μπω μονο οπαδους ροδεραμ. :touched: σκηνικο που συναντιεται ενα γκρουπ ροδεραμεων με νταγκεναμεους και τη λεγανε το ενα γκρουπ στο αλλο. Αναμεσα τους ειχε κατι θαμνους χαμηλους και ενας ηταν λιωμα και απλα επεσε και χαθηκε μεσα στους θαμνους.
http://img339.imageshack.us/img339/6383/img1294w.jpg
Wembley μεσα υπερπαραγωγη για τελικο λιγκ 2. Πυροτεχνηματα και δε συμμαζευεται. Ενω η ροδεραμ ειχε την κατοχη απο το πουθενα εγινε το 1-0 απο την παιχτουρα τον ΜΠΕΝΣΟΝ και στο πεταλο της νταγκεναμ εγινε της καριολαρας. Παππους τερματζης εκανε μια περιεργη χορογραφια - πανηγυρισμο. Στα καπακια ομως(1 λεπτο μετα) το πεταξε η ροδεραμ και το ματς ηρθε στα ισια.
Ξαναπαιρνει το προβαδισμα η νταγκεναμ με γκολακι του γκριν και παλι μετα απο λιγο ισοφαριζει η ροδεραμ.
Στο τελος ομως περιπου στο 75 αν θυμαμαι καλα πεταει και τριτο γκολακι η νταγκεναμ το οποιο ηταν και το τελευταιο της αναμετρησης.
Νταγκεναμ - Ροδεραμ: 3-2 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΜΕΤΟΙ.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qp_R2tYaXKw
chris_boss
09-11-2012, 15:01
χαιμπουρι
Στο 1-1; Χαιμπουρι, ήμουν και γω εκεί και άκουσα το επικοτατο "gays gays all of you are gays"
2-1
εγώ άκουσα να λέει κάποιος σε έφιππο μπάτσο "το άλογο σου είναι γκέη, καουμπόη"
Ακόμα να αναφερθεί το τρίποντο του Πέτζα?
The Donnn
09-11-2012, 21:43
Δε γαμιέται, θα το βάλω :D
http://www.youtube.com/watch?v=JEjqY7IEV-0
Μόλις είχε γίνει η κλήρωση, ήρθε στο μυαλό μου η προηγούμενη φορά το 1998 που είχαμε σκορ πρόκρισης στο ημίχρονο στον επαναληπτικό στο νησί και το δεύτερο ημίχρονο το γύρισε ο Ολυμπιακός...ακούστηκε τότε πως ο τότε πρόεδρος μας (γνωστό λαμόγιο) το είχε πουλήσει στον Κόκκαλη. Έκανα και ένα γυρο απο το ιντερνετ να δω τι λένε στα διάφορα φορουμς, έπεσα και πάνω σε ένα ΗΑΡ και είδα κάποιους φιξξξερς και μιτσμαννς και αττίλες να κοροιδεύουν τους κύπριονς αδερφόνς.
Πρώτο ματς, δεν πιστεύαμε το 3-0. Λίγο η τύχη, λίγο η αμπαλοσύνη και υποτίμηση του τότε Ολυμπιακού, λίγο η μαλακία του Μήτρογλου και το γεγονός πως το θέλαμε 100 φορές περισσότερο...
Ξαναπέρασα από τα φορουμς και λέγανε για 5-0 στο Καραϊσκάκη. Επικές εκπομπές Τσουκαλα. Εμείς ξέραμε πως η άμυνα της τότε ομάδας του Κετσπάγια δεν μασούσε...κλείσαμε εισητήρια για Ελλάδα, κάναμε και λίγες μέρες Σαντορίνη πιο πριν, ωραίοι καιροί, υπήρχαν λίγα χρήματα τότε που μας το επέτρεπαν. Όλοι στη Σαντορίνη μας έλεγαν να προσέχουμε όταν πάμε Αθήνα, θα μας δείρουν, μαχαιρώσουν, βιάσουν, κλπ. Είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο λέμε; Ακούσαμε για επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας, αλλά δεν δώσαμε σημασία.
Ξεκινάμε να βρούμε την αποστολή μεσημέρι της μερας του ματς στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Καμια 1,000αριά εμείς, μπίρες, πανηγύρια, μπρίο και φωτιές. Μας λένε πως σε μισή ώρα θα έρθει η συνοδία για να ξεκινήσουμε πορεία στο σταθμό του μετρό, θα μας έβαζαν σε 2 τρένα να πάμε. Ποιός θα μας πάρει μέχρι το σταθμό, διερωτήθηκα...15 λεπτά ένας ίσιος δρόμος είναι. Στη μισή ώρα κατεβαίνουν 5-6 τεθωρακισμένα με κάμποσους ρομποκοπ με φουλ εξάρτηση. Θα ήταν τυπική διαδικασία, ήθελα να πιστεύω.
Στο σταθμό, κάτι με φώτησε και λέω στα παιδιά που ήμασταν μαζί να περιμένουν λίγο να μπούμε στο δεύτερο τρένο. Ξεκινάμε, όλα καλά. Κάμποσοι ρομποκοπ μέσα στο βαγόνι, κάποιοι Ολυμπιακοί, κάποιοι Παναθηναϊκοί, γενικά καλαμπούρι. Έδειχναν όμως λίγο ανήσυχοι. Κατα που πλησιάζουμε στο γήπεδο, κάτι ακούγεται στον ασύρματο του αφεντικού-ρομποκοπ, φωνάζει μια διαταγή, και ξαφνικα βάζουν κράνη, εξαρτήσεις, ζαρτιέρες, και γυρίζουν τις ασπίδες προς τα παράθυρα. Ακολούθησε η πρώτη βροχή.
Σταματά το τρένο, βγαίνουμε έξω και είδαμε το πεδίο μάχης. Πέτρες, καρεκλοπόδαρα, σπασμένα γυαλιά, ένας γνωστός μου που ήταν στο πρώτο τρένο να σφαδάζει με σκισμένο όλο του τονβ μηρο από κομάτι γυαλί...τελικά καλά κάναμε που μπήκαμε στο δεύτερο τρένο, τουλάχιστο αποφύγαμε τα περισσότερα αντικείμενα που έφαγαν οι πρώτοι. Πήγα σε μια στιγμή να πάρω νερό, και είδα ένα ρομποκοπ 2 μέτρα να κοχλάζει το αίμα του. Τον ρώτησα τί έχει: "Είμαι Παοκ, και πραγματικά θέλω να τους γαμήσετε απόψε". Priceless.
Το γήπεδο είχε γεμίσει, και πραγματικά ήταν ωραια ατμόσφαιρα, αν εξαιρέσεις τα συνθήματα για το ότι είμαστε τούρκοι. Δε βαριέσαι...φανατισμός, είπαμε. Πρώτο ημίχρονο και το σκορ ήταν ακόμα 0-0. Πάει, τελείωσε λέμε...το έχουμε το σκορ. Ούτε το γκολ του Λεντέσμα ( ή του Μπελούτσι νομίζω) δεν μας χάλασε ιδιαίτερα, ελέγχαμε το παιχνίδι. Προς το τέλος, άναψε για τα καλά το πανηγύρι, και ξανάρχισαν να μας ρίχνουν αντικείμενα. Κάτι έσκασε στο πάνω χείλος μου και με έσκισε, κοιτάζω, ήταν αναπτήρας Hondos Center. Τον μαζεύω, ανάβω τσιγάρο, και συνεχίζουμε τα ωραία...λίγο αίμα δεν μας χάλασε. Τελείωσε το ματς και πήραμε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία μας (και γενικά του Κυπριακού ποδοσφαίρου), ήταν μεγάλη υπόθεση.
Το βράδυ πήγαμε σε ένα ροκάδικο στο Γκάζι, μας περιποιήθηκε μια απίστευτη 35άρα μπαργουμαν, ήπιαμε, το χαρήκαμε, και την επομένη ακούσαμε την κλήρωση των ομίλων που μας έβαζε στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό, πρώτο ματς εντός. Αστειευόμενοι είπαμε "ρε λες να τους βάλουμε και αυτούς 3;;;¨
Τον αναπτήρα τον έχω ακόμα.
stelios_o
09-11-2012, 23:04
Χειμωνας 2000-2001
Ξεκιναμε με το πουλμαν για Τουμπα.
Ατμοσφαιρα μουντη , ψυχολογια οχι ιδιεταιρα ανεβασμενη για καποιο λογο .
Οσο πλησιαζουμε Θεσσαλονικη η βροχη γινεται καταρρακτωδης και το μποτιλιαρισμα στην πολη τεραστιο .
Ο Σιμος Λαζαρης στο ραδιοφωνο λεει πως αν και ο κοσμος ειναι απογοητευμενος θα κανει το καθηκον του και θα ερθει εστω και την τελευταια στιγμη στο γηπεδο .
Πριν ακομα φτασουμε στο υψος των δικαστηριων , το λεοφωρειο παει σημειωτον , μιλαμε για τεραστιο μποτιλιαρισμα .
Το ματς έχει ηδη ξεκινησει και ακουμε οτι γινονται οργια , εχει ηδη αποβληθει ο Γεωργιαδης με δυο καρτες μουφα και οσοι ειναι μεσα τα εχουν παρει στο κρανιο .
Φτανουμε επιτελους στον κομβο κατω απο την Τουμπα (εκει που σταματουσαν πιο παλια ολα τα λεοφωρεια απο επαρχια και ξεκιναμε μια τρεχαλα μεσα στη βροχη που εχουμε γινει μουσκεμα στα πρωτα πεντε βηματα .
Φτανουμε στο γηπεδο και μολις μπαινω στην 4 βλεπω οτι εχει γινει φαουλ υπερ του Ολυμπιακου .
Ενας καραφλας (Γεωργατος νομιζω) κρεμαει απο τα 30 μετρα τον Τοχουρογλου ο οποιος τυφλωθηκε λεει απο τους προβολεις .
Με το καλημερα απογοητευση ρε πουστη .
Αλλα παραδοξως η ομαδα γαμαει και δερνει εκεινη τη μερα και η τουμπα αν και δεν εχει παραπανω απο 10.000 δινει τα ρεστα της .
Σε καποια φαση καταφερνουμε και ισοφαριζουμε , ενταξει λεμε , τους εχουμε γαμησει τα ραμματα τωρα .
Ο Καζναφερης εχει ηδη ξεκινησει τη μεγαλυτερη σφαγη του Ελληνικου πρωταθληματος τα τελευταια 20 χρονια .
Ο Ολυμπιακος βαζει δευτερο , ο Καζναφερης σφυραει οτι του γουσταρει , ολοι εχουμε εξαγριωθει , ολο το γηπεδο μια ψυχη σε μιλαω .
Οταν ο ΠΑΟΚ ξανα ισοφαριζει το τι γινεται μεσα δεν περιγραφεται , κοσμος να γλυστραει στα σκαλια , καρεκλες , κερματα , μπουκαλια , οτι μπορει κανεις να φανταστει .
Κι εκει το φλακρο κορακι γαμαει τα παντα . Εκει που ελεγες ''ποσο ακομα να σε σφαξει '' , ξεκιναει να δινει ΤΑ ΠΑΝΤΑ αναποδα .
Απο ενα σημειο και μετα ουτε κοσμος δεν εχει κουραγιο να φωναξει για τη διαιτησια .
Με τη ληξη , μολις το κορακι φτανει στη φυσουνα , απο 4 σημεια στα επισημα αναβουν ταυτοχρονα φωτοβολιδες και πεφτουν επανω του , εν τελει τον πετυχαινει κερμα και φευγει αιμοφυρτος .
Για την ιστορια το ματς εληξε 2-4 , ηταν η μεγαλυτερη σφαγη που εχω δει ποτε σε γηπεδο και η καλυτερη κερκιδα μαζι.
Την αλλη μερα στο σχολειο ημουν μπαρουτι και δεν τολμησε να με μιλησει κανενας .
Μετα απο μερικους μηνες , ο ΠΑΟΚ παιρνει εκδικηση μεσα στη Φιλαδελφεια δινοντας ισως τη μεγαλυτερη παρασταση του επι Μπαγεβιτς .
Το ιδιο κορακι κληθηκε να σφυριξει και σε αυτο τον αγωνα , αλλα επαιξε 50-50 και η πουτσα εφτασε μεχρι το παχυ εντερο .
ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ .
Αυτη ηταν η πιο ζωντανη μου αναμνηση απο γηπεδο , εχω παει στον τελικο με τον Ολυμπιακο , εχω παει στον τελικο με τον Αρη , στο 3-0 με την Ουντινεζε , στο 3-2 με την Αιντχοβεν και σε αλλα πολλα , αλλα αυτη ηταν η πιο εντονη στιγμη μου .
Σορι δια το μακροσκελες .
http://www.youtube.com/watch?v=LzBB1Brqcqw
freak brother
09-11-2012, 23:24
καλα τοπ 2 σφαγες ειναι Καλοπουλος και Παπουτσελης ανετα..
stelios_o
09-11-2012, 23:39
καλα τοπ 2 σφαγες ειναι Καλοπουλος και Παπουτσελης ανετα..
Κοιτα ,σιγουρα δεν μιλαμε για παιχνιδι που εκρινε τιτλο ή τοσο μεγαλης βαρυτητας οπως αυτα που ανεφερες , αλλα η διαιτησια του Κασναφερη εκεινο το βραδυ ηταν πραγματικα οτι χειροτερο .
freak brother
09-11-2012, 23:42
δεν διαφωνω αλλα σκεψου λιγο τι εκανε ο Καλοπουλος , οταν παιρναν γαυροι στα ραδια και λεγαν ¨ντρεπομαι για την ομαδα μου και καιω το διαρκειας μου" χαχαχα και Παπουτσελη να δινει ΜΠεναλΝΤΙ σε φαουλ εξω απο την περιοχη που δεν δινεται ουτε σε τοπικο :touched:
stelios_o
09-11-2012, 23:50
ναι ρε συ εννοειται .
Απο τη στιγμη που εχει μεινει ως τις μερες μας η φραση ''παπουτσελειο πεναλτι'' ,τι να λεμε τωρα.
Ωραιο θρεντ παντως , σκεφτομαι στο επομενο επεισοδιο να πω για καλτ αγωνες οπως ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 3-2 με το ρυγχος του Γιασεμακη , ΠΑΟΚ - Αρης τελικος κυπελλου , 2002 εκδρομη στη σκουληκοφωλια , την ημερα που ο Κριστο στοιτσκοφ πατησε τα αγια χωματα της Κοζανης , και παει λεγοντας .
Ορεξη να χουμε
Mitsmann
10-11-2012, 15:29
ποιο ακριβως ειναι το προβλημα με το πεναλτυ Παπουτσελη?
Ότι ήταν ένα μέτρο και εκτός περιοχής. Εσένα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τα μάτια σου?
Mitsmann
12-11-2012, 01:33
Φυσικα και ηταν εκτος περιοχης, ποτε ειπωθηκε το αντιθετο?
καραμπινατο πεναλτυ:razz:
χυσαμε κουβαδες εκεινη την ημερα
δεν υπαρχει μεγαλυτερη καβλα να βλεπεις ζελους
να συνειδητοποιουν πως τα χρονια του ρινγκο πιστολα τελειωσαν
Mitsmann
12-11-2012, 21:07
Τζι τζι, ευχαριστω για την εξηγηση στα παιδακια.
υ.γ. γιατι δεν κανετε ενα τοπικ οπου θα εχει πολυ καυλα που θα κοροιδευετε τον Ολυμπιακο?
Δεν χρειάζεστε ειδικό τόπικ κοροϊδίας εσείς και οι ζέλοι βασικά.
freak brother
13-11-2012, 02:17
τελειωσε η 10 ετης χουντα του Ρινγκο που σαρωσαμε τα πρωταθληματα... και γιναν οι ατελειωτες σφαγες στα ντερμπι κατα της ομαδος του περαια!!
τελειωσε η 10 ετης χουντα του Ρινγκο που σαρωσαμε τα πρωταθληματα... και γιναν οι ατελειωτες σφαγες στα ντερμπι κατα της ομαδος του περαια!!
σε ειχε στην μπουκα η διαιτησια τοτε
μου σπαραζεις την καρδια:touched:
freak brother
13-11-2012, 14:31
σου ακυρωσε γκολ οφσαιντ και σε γαμησε με μπεναλντις εξω απο την περιοχη , μη πω για τις πουτσες στην Ευρωπη που τις ειχε στησει ολες ο Καπετανιος!! ... απο παντου σας χτυπαγε.. 6 πρωταθληματα πηρε ο παραγκαρχης σε 12 χρονια (μεχρι και η Λαρισα πηρε πρωταθλημα) με πορειες στην Ευρωπη ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ...
mourning apocalypse
13-11-2012, 14:43
σου ακυρωσε γκολ οφσαιντ και σε γαμησε με μπεναλντις εξω απο την περιοχη , μη πω για τις πουτσες στην Ευρωπη που τις ειχε στησει ολες ο Καπετανιος!! ... απο παντου σας χτυπαγε.. 6 πρωταθληματα πηρε ο παραγκαρχης σε 12 χρονια (μεχρι και η Λαρισα πηρε πρωταθλημα) με πορειες στην Ευρωπη ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ...
http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_10/gazzetta_article_image2.jpg
freak brother
13-11-2012, 14:54
http://1.bp.blogspot.com/_bmL_cMP_uQE/S_qdbH6gD6I/AAAAAAAAAQc/LgE92ynp1rE/s1600/000.jpg
σανο
επιχειρημα βαζελου για το πρωταθλημα αελ πιο προβλεψιμο και απο ριφ ac/dc
στο μεγκα τσανελ δεν σας ειπαν για τα λεφτα του champiopns league
μπε τωρα και αεροδρομιο για να ερθει ο σουκερ:lol:
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΣ
http://bp2.blogger.com/_T5WdDrKqwio/SA7gfjCw6tI/AAAAAAAAA1I/QCD_rvvrHVI/s400/Kiappes.jpg :touched:
freak brother
13-11-2012, 15:44
μπενταλντι παπουτσελη τελος εποχης καπετανιου ναουμ = πιο προβλεπε και απο επισκεψη γεεθα..
Mitsmann
14-11-2012, 02:20
το επιχειρημα με τον μπορχα καποια στιγμη πρεπει να σταματησει.
δε θα σταματησει δηλαδη γιατι ειστε αυτοι που ειστε, απλα το λεμε.
Raven Lord
19-11-2012, 12:27
σας γαμάνε καλά τα ριφάκια ac dc
δεν ειπε κανεις το αντιθετο