View Full Version : [Cinema] A Good Day to Die Hard (2013)
Parasight
07-10-2012, 07:55
14/2/2013
http://www.dailymotion.com/video/xu4h4v_a-good-day-to-die-hard-teaser-trailer_shortfilms
Πάμε ρε Τζονάρα:touched:
Diva Plavalaguna
07-10-2012, 11:38
επειδή απο το σκηνοθέτη εχω δει το Max Payne κ απο το σεαριογραφο τα X-men origins:Wolverine, Hitman και Swordfish
τα οποία δε γάμησαν (το sworfish εντάξει ήταν)
κ κατά δεύτερο λόγο, επειδή, Ρωσία, τρομοκράτες, απαγωγή γιου, σχεδίο ολοφονίας US President ...
... οκ, ανησυχώ μην είναι random action movie, κλισαδούρεσ, μηδέν ατάκες, και άκυρα γιπι κάη γιέη,
που όχι μόνο δεν θα σώζεται από τον μεγαlύτερο action hero, αλλά θα τον παρασύρει και στη μετριότητα
εύχομαι να πέσω τελείως έξω
Parasight
07-10-2012, 12:27
ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ
BURNIN AMBITION
07-10-2012, 16:45
o john tha ta gamhsei pali ola
Mitsmann
28-10-2012, 22:35
σκαστε πια ιμπεριαλιστες.
Parasight
27-05-2013, 13:05
Η υπερβολή της υπερβολής σε ένα ήδη υπερβολικό και υπερχορταστικό car chase στην αρχή, αλλά η υπόλοιπη ταινία κατ'εμέ δεν ανταποκρίθηκε στα πωρωτικά τζονμακλεινίστικα επίπεδα, αφού είχαμε σπασμωδικές απόπειρες εκβιασμού συναισθήματος ότι και καλά ο Τζον δένεται με τον γιο του μέσα από όλα αυτά (καλά, είχε αναφερθεί ποτέ γιος στα προηγούμενα ή τον γέννησαν ξαφνικά; ) και ατάκες αστείες με την κακή έννοια. Κρατάμε λοιπόν το πρώτο μισό, και ευχόμαστε να αφήσουν τον καημένο Τζονάκο να συνταξιοδοτηθεί πια.
KoiliaSamprela
27-05-2013, 13:54
και εμένα δεν μου είπε και πολλά, η Φάση με το ασανσέρ στην αρχή το καλύτερο σημείο του έργου!
ion_storm
27-05-2013, 15:53
Σχεδιάζεται νομίζω ήδη και το επομένο. Δεν παίρνει σύνταξη ακόμα.
Αν ειναι να είναι σαν αυτό άστο καλύτερα.
Πολύ μετριότητα εκτός από την καταδίωξη στην Μόσχα, με την άπειρη κίνηση συν τον ταρίφα Μοσχοβίτη μπραδερ.
Από μένα thumps up για την επιλογή του
http://i.imgur.com/PnL8tkI.jpg[/IMG]
για το δευτερό μισό της ταινίας.
Νομίζω ο γιος από το πρώτο αναφέρεται. Ε η κόρη στο 4 ο γιός στο 5 κανά εγγόνι στο 6 και βλέπουμε.
BURNIN AMBITION
27-05-2013, 16:12
nai den htan san ta alla.πχ και το 4 γαμουσε αρρωστα. δεν ελειπαν οι σκηνες δρασης ηταν μια χαρα. το μεγαλο προβλημα ηταν η ελλειψη σεναριου και η ελλειψη κακου με αρχιδια μεγατονων. ολοι ηταν γατακια. με καλυτερο σεναριο θα γαμουσε... αλλα δεν ηταν κακο μωρε. απλα δεν εφτασε την καυλα των αλλων. πχ αν δεν επαιζε ο γουιλις και επαιζε ο οποιοσδηποτε αλλος θα λεγαμε οτι ειναι μια καλουλα περιπετεια με πολυ μπλαστμπιτ. ε οποτε ποσο να τη θαψουμε