Log in

View Full Version : Help!!!

Deliverance
11-04-2004, 20:47
Loipooon... Exw mia fender strat. kai mia petaliera tis digitech tis opoias tis dynatotites akoma den mporesa na ekmetalleutw giati prepei na afierwsw para poly xrono, pou auti tin periodo den yparxei. Skeftika loipon na agorasw ena petalaki (pou euelpistw oti den tha exei 100000000 epiloges opws i petaliera) i kapoia kalyteri kai pio euxristi petaliera. Apo tin alli skeftika oti, efoson i fender den exei diplous magnites, opoio petalaki kai na agorasw den tha apodidei ton ixo pou thelw, opote prepei na parw alli kithara. Kai telos skeftika oti an einai na agorasw alli kithara me diplous magnites, mporw na min parw katholou petalaki!
Mou exei kollisei na parw boss gt-6 kathws exw akousei poly kala logia, alla den eimai sigouri...

Oi skepseis mou einai kapws mperdemenes...Kamia protasi? :(

Kveldssanger
11-04-2004, 21:32
Μπορείς πάντα να ξεκινήσεις το πιάνο...

Deliverance
11-04-2004, 21:45
Tha itan mia kali idea gia na min paideuomai, alla exw sxedon teleiwsei me tis spoudes mou sto piano (spoudes!! tsssssss!!!!)

Kveldssanger
11-04-2004, 21:49
Ε φαντάζομαι πως υπάρχουν και άλλα όργανα που δεν απαιτούν πεταλιέρες...

katwrimos
11-04-2004, 22:39
petalieres suck

xtipa ena v-amp gia ta lefta tou einai kalo

The Charon
12-04-2004, 00:20
Deliverance

den mas les ti enisxuth exeis kai fusika ti hxo 8eleis na bgaleis.

ean einai mono gia practise gmsto mhn dineis fragko pou8ena.ki8ara->amp kai eise ok.

The Charon
12-04-2004, 00:23
a kai kati akoma , ama einai na agoraseis kati , daneisou to prwta apo kanena gnwsto gia kamia ebdomada kai meta pane agorase to.

giati kai h G-Force einai kalh alla mhn thn pareis kai sou ka8ete

Deliverance
12-04-2004, 14:16
ma pou exw to myalo mou?
enisxyti fender 20W
Twra gia ton ixo...Den mporw na prosdiorisw ti ixo thelw na vgalw. Otan eixa agorasei tin fender mou eixane pei oti tha itan idaniki giati einai kithara xameleontas (mou eipane xaraktiristika) kai oti einai poly kali gia osous exoune polla kai diaforetika akousmata. Auto pou vlepw einai oti den mporei na vgalei kapws vrwmiko ixo pou thelw, oti effect kai an tis valw. Tin kithara ontws ti thelw kyriws gia practice, paizw k se ena groupaki alla kanoume malakies, sto mellon omws mporei na prokypsei tpt pio sovaro gi'auto thelw na exw kalo organo k as kostisei

v-amp exei enas filos kai den einai kai poly ikanopoiimenos

BLiTzER
12-04-2004, 14:36
Vasika den pairneis Fender gia metal hxo.

Epishs, ekana molis prin liga lepta thread gia multi-effects kai mou to klepses... snif.. lygm :( :( :(

Deliverance
12-04-2004, 16:04
Sorry BLi][zER :|.. :?.. :(.. :cry:

BLiTzER
12-04-2004, 16:07
Kai kaneis den apantaei sto diko mou :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

GhostInTheRuins
12-04-2004, 20:06
Ontws me mia Fender den tha vgaleis poli skliro hxo. Egw proswpika tha proteina kati se Ibanez alla kapoio sxetika kalo montelo. Twra oson afora ta petalia ki afta sigoura me opoia petaliera kai na paizeis tha sou parei xrono gia na thn matheis. Ama twra den thes pola effects mporeis na pareis petalakia kati to opoio mporeis na petixeis pio kala pistevw afto pou theleis giati apo kathe petali pou tha pareis tha deis ti sou aresei kalitera. To V-amp oute ki emena m'aresei. Ektos ki an pareis to V-Amp to Rack alla thes ki ena midi controler. Genikotera Rack einai h kaliteri lisi gia ixo alla kai i pio akrivh...

The Charon
12-04-2004, 23:42
Ean katalava exeis enan enisxuth solid state thw fender ena mikro pou htan e? Sou proteino kalutera na pare enan enisxuth ths prokophs prwta .

Kai meta des ta upoloipa.

kai fusika ena mporeis na to pareis used apo kanena ebay akoma kalutera.

Deliverance
13-04-2004, 00:07
Oxi re sy, mia xara tin kanei ti douleia tou o enisxytis kai den tha ton eleges mikro. Allwste kamia fora mou daneizei kai enas filos ton diko tou pou einai 80W. Ta ypoloipa einai pou me kaine

The Charon
13-04-2004, 00:18
http://www.robertkeeley.com

exei modificated stomp boxes

apo TS9/808 ibanez mexri boss kai custom

kaneis ena custom modification se kanena ts808 h' se kanena metal zone kai eise ok.

auta apo petalakia.

twra ena 8eleis de kai kala petaliera 8a prepei na psa3eis perissotero apo moni sou para na akous ton ka8ena(opws emena :P)

A! Kai mia fender mporei na bgalei sklhro hxo.

Deliverance
14-04-2004, 00:13
[zER]Vasika den pairneis Fender gia metal hxo.

Ontws me mia Fender den tha vgaleis poli skliro hxo.

A! Kai mia fender mporei na bgalei sklhro hxo.

Paratirw pws den yparxei omofonia apopsewn...Anywayz, tha tin vrw tin akri. Pantws thanks 2 everyone!

BLiTzER
14-04-2004, 00:17
Yparxei.

Apla o charon to eipe, opos "Kai enas skaravaios mporei na vgalei 200 aloga". Alla an thes 200 aloga, sigoura den pairneis skaravaio :)

The Charon
14-04-2004, 00:18
ama uphrxe omofwnia den 8a htan ligo monotono?

Kai fusika uposthrizw oti mia Fender Fat Strat mporei na bgalei sklhro hxo.Arkei na einai Fat , na pezei hum.

Apo ekei k pera pezei kai ti ennoei o ka8ena sklhro hxo.

Deliverance
14-04-2004, 00:31
[zER]Yparxei.

Apla o charon to eipe, opos "Kai enas skaravaios mporei na vgalei 200 aloga". Alla an thes 200 aloga, sigoura den pairneis skaravaio :)

:shock: Apokaleis tin polyagapimeni mou fender skaravaio?!?!?! :| :( :( :(
E auto paei poly :evil: :evil: :evil:

Deliverance
14-04-2004, 00:32
Apo ekei k pera pezei kai ti ennoei o ka8enas sklhro hxo.

That's right

BLiTzER
14-04-2004, 00:36
Paradeigma htannnnnnnnnn

Deliverance
14-04-2004, 00:38
ast'auta. twra kanonika prepei na parw ekdikisi, alla epeidi eimai xristiani tha se sygxoresw

BLiTzER
14-04-2004, 00:41
Haaha.. den exeis mathei oti mono o theos sygxorei? :P

Deliverance
14-04-2004, 00:42
Kala ama to theteis etsi den se sygxorw kai tha arxisw na stin mpainw molis mou dinetai i eukairia

BLiTzER
14-04-2004, 00:44
Tha pao na eksomologitho omos kai esy tha meineis me tis typseis.

Deliverance
14-04-2004, 00:49
Twra me voulwses :stfu: :angel:

BLiTzER
14-04-2004, 00:51
8)

eyeamflesch
14-04-2004, 01:08
Ela, arketa me to flertarizma - pisw sto thema mas: skliro ixo mporeis na bganeis kai me ena banjo (px o Marduk o kitharer exei ena banjo Fender) alla i Fender einai tranes gia alla pramata.

Coroner
20-04-2004, 19:30
Ti Fender exeis? Made in ...??? Me Fender mporeis na vgaleis heavy ixo, standar. TheCharon, de nomizw na exei poli noima na agorasei modifeid petalaki. Analoga me ta lefta sou, an se pairnei, dokimase kana sansamp Tri-Od, i to sansamp classic. Makria apo metal zone.

The Charon
20-04-2004, 21:25
Coroner exeis dikio gia to petalaki.

Egw mono me to dist toy enisxuth eimai mia xara.Eimai tupos tou guitar->amp kai play perissoter.Fusika ta pedals mpouroun na veltiwsoun ton hxo.Twra ean exeis ta pedal(h' polueffe h' otidipote) kai den exeis enan kalo enisxuth einai axrhsto.Twra me ton 20ari ton fender ....duskola 8a bgaleis hxo kai tzampa ta lefta gia ta sansamps.