View Full Version : Kickback ~ 26/10 @ An Club, Athens
Wicked Skull
18-07-2012, 15:38
απο το φεισμπουκ της gsrmusic.
ψιλό-όλεθρος δηλαδής. με πανοπλίες. (ας ελπίσουμε μόνο για καλό διοργανωτή)
6η φορά που ανακοινώνονται;
Ήτανε το ''φεστιβάλ" με allshallperish-bleedingthrough και ήτανε και μια μόνοι τους.
το ειχα ξεχάσει το 1ο εντελώς
Phantom Duck
18-07-2012, 19:23
αν δεν έχουν πεθάνει από βλακεία ακόμα, εκεί
ViPeRMaN
20-07-2012, 12:37
καντε κατι και για βόρεια
κανουμε ξορκια μην ακυρωθει παλι
μαζεψτε λεφτα για ναρκωτικα:razz:
περα απ'τις κλασικα
ελπιζω να παιζουν μπολικα και απο τα 2 τελευταια
Wicked Skull
20-07-2012, 16:40
+1 Κωλογουστάρω τίγκα τα 2 τελευταία, κι ας είμαι false. Οποτες ευελπιστω σε αναλογο σετακι
μόλις το είδα και έχυσα τα βρακιά μου :touched: :pink:
Wicked Skull
21-08-2012, 12:47
εχουμε κανά νεότερο?
https://d1wh43egtz3cgo.cloudfront.net/promotion_images/0356/9113/original/SLABS-KICKBACK.jpg
I Want You Dead κατσαhardcore ρε μουνιά. Θα πεθάνουμε
Agoraphobic_S.I.
09-10-2012, 12:51
Οι της διοργάνωσης, έχετε υπ' όψη σας πως παίζει οι kickback να επιτεθούν στους eden demise μόλις τους δούν.
KoiliaSamprela
09-10-2012, 13:03
Οι της διοργάνωσης, έχετε υπ' όψη σας πως παίζει οι kickback να επιτεθούν στους eden demise μόλις τους δούν.
για πες την ιστορία :)
Agoraphobic_S.I.
09-10-2012, 13:11
δεν υπάρχει ιστορία, απλά δες τα παιδιά πως είναι σ' αυτό το βιντεο κλιπ:
http://www.youtube.com/watch?v=vbcOhYYwzFw
(δώσε βάση στις πράσινες χορδές - monster)
και μετά πες μου πώς οι kickback ως τρελαμένοι δε θα τους την πέσουν.
my_troubled_Mind
09-10-2012, 13:54
το βίντεο θυμίζει τα σκυλέ ελληνικά που κάθε λίγο και λιγάκι δείχνουν το μπουκάλι με το ουίσκι. μόνο που εδώ έχουμε μόνστερ. παντού. περικάρπια. καπέλα. αυτοκόλλητα στα όργανα.
η μουσική δε είναι ΣΚΑΤΑ και τα φωνητικά ΣΚΑΤΟΤΕΡΑ. ο τραγουδιστής επίσης κάνει για πόρτα στο w ή για τζιελεξας κάγκουρας. τι το θες το ξυρισμένο το φρύδι ρε αγόρι μου,να δείξεις πώς είσαι κακούλης?
και τώρα που τελείωσα με το θάψιμο,να ρωτήσω κ 'γω. οι κίκμπακ θα τους την πέσουν επειδή? κάντα πενηνταράκια και σε μας που δεν στροφάρουμε.
στα της συναυλίας,λογικά εκεί. μόνος λόγος να μην σκάσω θα είναι τα φράγκα. αλλά πιστεύω πως θα έχω!
Agoraphobic_S.I.
09-10-2012, 14:00
τράβα γαμήσου, σχήμα λόγου ήτανε.
http://www.youtube.com/watch?v=cnutAjYR-xg
1:35
my_troubled_Mind
09-10-2012, 14:08
Θα πήγαινα σήμερα αλλά θα'ναι σπίτι ο πατέρας σου μου είπε η μάνα σου.
σχήμα λόγου κ αυτό.
nikos_souvlas
11-10-2012, 03:16
Peter, John, Billy... ;;;
Άγγλοι είναι αυτοί οι Eden Demise ρε ή να γελάσω δυνατά;
Όπως και να 'χει, τιμάμε Kickback παθιασμένα.
regularpaul
11-10-2012, 10:38
Νικο Σουβλα, παρα πολλες μπαντες απο διαφορους χωρους και σε διαφορετικες δεκαετιες
γράφουν τα ονόματά τους στα εγγλεζικα, δεν γελας δυνατα με τους Last Drive πχ ε?[/περαστικος απο το τοπικ]
nikos_souvlas
11-10-2012, 11:02
Νικο Σουβλα, παρα πολλες μπαντες απο διαφορους χωρους και σε διαφορετικες δεκαετιες
γράφουν τα ονόματά τους στα εγγλεζικα, δεν γελας δυνατα με τους Last Drive πχ ε?[/περαστικος απο το τοπικ]
Είναι καθυστερημένο να γράφεις το όνομά σου σε διαφορετική γλώσσα. Φαντάσου ένα Ρώσο ή Ισπανό να γράφει ότι τον λένε George. Θα γελάν κι οι πέτρες δυνατά.
(Όλ' αυτά δεν αναιρούν το γεγονός ότι οι Last Drive είναι μπαντάρα και οι άλλοι πάνω πατημένη κουράδα σε σοκάκι στο Μπρονξ)
12 stars circle your brow
11-10-2012, 11:27
οι άλλοι πάνω πατημένη κουράδα σε σοκάκι στο Μπρονξ
ενδιαφέρουσα προσέγγιση
ion_storm
11-10-2012, 12:47
το βίντεο θυμίζει τα σκυλέ ελληνικά που κάθε λίγο και λιγάκι δείχνουν το μπουκάλι με το ουίσκι. μόνο που εδώ έχουμε μόνστερ. παντού. περικάρπια. καπέλα. αυτοκόλλητα στα όργανα.
η μουσική δε είναι ΣΚΑΤΑ και τα φωνητικά ΣΚΑΤΟΤΕΡΑ. ο τραγουδιστής επίσης κάνει για πόρτα στο w ή για τζιελεξας κάγκουρας. τι το θες το ξυρισμένο το φρύδι ρε αγόρι μου,να δείξεις πώς είσαι κακούλης?
και τώρα που τελείωσα με το θάψιμο,να ρωτήσω κ 'γω. οι κίκμπακ θα τους την πέσουν επειδή? κάντα πενηνταράκια και σε μας που δεν στροφάρουμε.
στα της συναυλίας,λογικά εκεί. μόνος λόγος να μην σκάσω θα είναι τα φράγκα. αλλά πιστεύω πως θα έχω!
Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Μεγάλη κουβέντα αυτή με τους χορηγους κτλ πάντως.
Ας μην ξεχνάμε μεγάλα φεστιβαλ εξω, που ζουν ας το πούμε η διοργανώνονται από εταιρίες για διαφήμιση και εμφανίζονται undergroung μπάντες ή τουλάχιστον μη mainstream.
Στην τελική ας έχεις χορηγό και τον Οίκο Εποχής της Σούλας στη Λάρισα αν είναι να βγάλεις μουσική που εμένα μου αρέσει.
Απλά εδώ δεν. Και κρίμα δηλαδή κιόλας. Με τον τραγουδιάρη πηγαίναμε μαζί Λύκειο και τότε ήταν κάπως καλύτερα/αλλιώς τα πράγματα μουσικά. Ασχετο αλλά το φρύδι από τότε το χε.
Αυτό που όμως είναι για κράξιμο είναι αυτό: "Αποκλειστική συνέντευξη/αφιέρωμα Eden Demise στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"!" με ατάκα ο θρύλος είναι χαρντκορ. Αν την βρεί κάποιος ας την ποστάρει αν έχει την καλή θέληση, 3 Νοεμβρίου 2011 η εφημερίδα. Σημείωση το κράξιμο δεν έχει σχέση με το σωματείο του γαύρου και την εφημερίδα του και τα δικά μου οπαδικά θέματα, αλλά το που προβάλεις την δουλεια σου και πως.
Για το live τώρα εκεί για το χαμό.
my_troubled_Mind
11-10-2012, 13:03
ώπα,Ολυμπιακοί είναι τα παιδιά? ανασκεύαζω!
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/622691_409464805757217_114116414_o.jpg
rofl.
my_troubled_Mind
11-10-2012, 13:12
:pink:
ion_storm
11-10-2012, 13:14
χαχαχα ωραιος. πινκ και από δω.