Log in

View Full Version : Rockwave 2012: Ozzy, Machine Head, Paradise Lost κλπ

Leech
02-07-2012, 12:09
Ένσημαwave 2012 λοιπόν.

Unisonic: Φρικτός ήχος, 2 κομμάτια Helloween (I want out, March of Time), τα δικά τους βαρετά. Βαρετοί γενικά.

Paradise Lost: Xειρότερη εμφάνιση έβερ, ο Holmes δεν την πάλευε με τον ήλιο, ούτε η φωνή του, εκτελέσεις ψόφιες, μικρό σετ γεμάτο χιτάκια, ήχος ίσως και χειρότερος από πριν.

Machine Head: Μάλλον η καλύτερη εμφάνιση της ημέρας, αλλά εμένα δε μ'αρέσουν τα τελευταία τους, οπότε κουνήθηκα μόνο στο Old και το Davidian. Φαντάζομαι η πιτσιρικαρία που κατέβηκε για αυτούς θα έχυσε πάνω της γιατί όπως και να το κάνουμε, έχουνε όλα τα στοιχεία που κάνουν μεγάλη μια trendy metal μπάντα.

Ozzy και φίλοι για πάντα (copyright Ra Pariah): Η φωνή του Ozzy άρχισε να μην την παλεύει από το Bark at the Moon το οποίο ήταν το ...πρώτο κομμάτι του σετ. Γενικά δυσκολευόταν ακόμα και να μιλήσει. Έκανε τα δικά του βέβαια με τους κουβάδες και τις μάνικες και το παρκινσονχενμπάνκι του, αλλά η μπάντα του ανύπαρκτη, ειδικά ο μπασίστας περισσότερο έκανε σβούρες παρά έπαιζε. Gus G ψιλοαξιοπρεπής πάντως. Μετά ανέβηκαν οι φίλοι του κάτι Zakk Wyldes και Slashs και κάνανε το κομμάτι τους ενώ εμφανώς βαριόντουσαν, ο ουρανός σκοτείνιασε όμως όταν ανέβηκε ο Geezer Butler και μόνο η εισαγωγή του ΝΙΒ ήταν ένα highlight από μόνη της. Σετ μιάμιση ώρα γιατί ο Οζυ εμφανώς δεν την πάλευε, καλή αρπαχτούλα.

Διοργάνωση κλασική Ντιντι, στη μικρή σκηνή όλο το φεστ, γενικά ένα χάλι, κρατάμε μόνο ότι είδαμε τον Ozzy (μάλλον) για τελευταία φορά.

FIXXXER
02-07-2012, 12:39
Η φωνή του Ozzy άρχισε να μην την παλεύει από το Bark at the Moon το οποίο ήταν το ...πρώτο κομμάτι του σετ.

:touched:

Raven Lord
02-07-2012, 13:19
αναμενόμενο. τα ίδια και στο Hellfest. άρχισε η αντίστροφη μέτρηση κ γι'αυτόν.

Tyler_Durden
02-07-2012, 13:42
meanwhile στο χθεσινό rockwave:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/287832_465145086830296_531709714_o.jpg

χλαπάτσας of zeus \m/

Leech
02-07-2012, 13:45
:dfinger::touched::dfinger: Να τοποθετηθεί ο χρήστης Katsaloupardos άμεσα.

wom
02-07-2012, 13:45
Αφού ήταν όλα αυτά αναμενόμενα, γιατί στηρίξαμε δίνοντας 2 μεροκάματα?

ΥΓ εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, να ακούσω απόψεις

JnB
02-07-2012, 13:49
κρατάμε μόνο ότι είδαμε τον Ozzy (μάλλον) για τελευταία φορά.

Αυτό.

Bonus ότι πραγματοποιήσαμε το προεφηβικό όνειρο να δούμε Κισκε να τραγουδάει χελλογουιν.

Leech
02-07-2012, 13:55
Αφού ήταν όλα αυτά αναμενόμενα, γιατί στηρίξαμε δίνοντας 2 μεροκάματα?

ΥΓ εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, να ακούσω απόψεις

Διότι οι Black Sabbath (και τα related τους) είναι το μόνο πράμα για το οποίο επιτρέπω στον εαυτό μου να γίνει θύμα. Προσωπική αδυναμία :oops:.

regularpaul
02-07-2012, 14:17
πλανετς/λακυδες δεν προλαβε κανεις?

παρενθεση για Παρασκευή

δεν πρόλαβα τους Mama Kin, στις 6 βγηκαν οι Nightstalker, δεδομενων των συνθηκων (200 ατομα, ηλιος)
στις γνωστες φορμες τους ηταν, σετ λιστ παλι τα παλια κυριως και μονο get some & dead rock commandos απο το νεο
για πρωτη φορα παιγμενα λαιβ, απο Σεπτεμβρη περισσοτερα, αφου θα εχει κυκλοφορησει ο δισκος

Nashville Pussy δεν ειμαι φαν, δεν ειδα καθολου

οι Last Drive ειχαν τον ηχο της δεκετιας και για αυτο επαιξαν ενα συγκλονιστικο σετ
ισως το καλυτερο απο το ριγιουνιον και δωθε, μην τους χασετε την Παρασκευη στο αντιρατσιστικο
18 κομματια απο ολη τη δισκογραφια και νεα προσθηκη διασκευής

http://www.youtube.com/watch?v=e2RDgrnyCLw

Los Locos, οχι του γουστου μου, φυγαμε τρεχοντας για την ακριβεια

απο τις πιο αποτυχημενες μερες rockwave, δεν ξεπερασε ποτε τα 400-500 ατομα

)

Mitsmann
02-07-2012, 14:27
Ροκγουεηβ 400 ατομα, λολ

KoiliaSamprela
02-07-2012, 14:28
4:30 είχαν τελειώσει οι planet of zeus , ενώ νόμιζα ότι τότε ξεκίναγαν οι Lucky Funeral :( FML
Πήγα νωρίς για αυτούς τους 2 και μετα οζζυ, τα ενδιάμεσα δεν με ένοιαζαν.
Η κυρά που είδε λίγο πλανετ οφ ζους μου είπε τα καλύτερα!

KoiliaSamprela
02-07-2012, 14:29

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/287832_465145086830296_531709714_o.jpg

χλαπάτσας of zeus \m/

ήμασταν δίπλα , και δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν αυτός , να τον αγκαλιάσω να του δώσω φιλάκι και να βγούμε ΠΙΞΞΞ να πάρω άπειρα πινκς στο ποστ πιξξξ οφ γιορσελβζ

Dr.Gonzo
02-07-2012, 14:37

χλαπάτσας of zeus \m/

Πείτε μου σίγουρα ότι ο Φραγκιόγλου είναι μεταλλάς, να πεταχτώ μία να χτυπήσω ένα τατού ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ στο βυζί επάνω. :pink:

KoiliaSamprela
02-07-2012, 14:41
το ακεντεκε το καπελάκι πάντως ήταν δικό του !

overdriven
02-07-2012, 14:54
Τι κόζμο είχε το λάιβ?

freak brother
02-07-2012, 15:13
δεν ειχε παρα πολυ , καμια 10.000 λεω εγω..

Ethereal
02-07-2012, 15:34
οι μασινχεντ εσωσαν τη μερα.

Mitsmann
02-07-2012, 15:48
δεν ειχε παρα πολυ , καμια 10.000 λεω εγω..

δεδομενων συνθηκων, λαηναπ και δε ξερω τι, σιγα μην το λες λιγο αυτο.

Leech
02-07-2012, 15:55
εγώ έμαθα για πέντε χιλιάρικα προπώληση, οπότε υπολογίζω 6-6.5 χιλιάδες μάξιμουμ.

GG*
02-07-2012, 17:49
λοιπον παιδια ακουστε πως εγιναν τα πραγματα

lucky funeral δεν ειδα γιατι ειμαι καθυστερημενος(οκ το ξερετε)
planet of zeus ευκολα καλυτερη μπαντα της μερας
kiske/hansen γελασανε και τα δεντρα
paradise lost λακηδες της με διπλωμα-ποναγε το λαιμουδακι του και εφυγε τσατισμενος ο τραγουδιαρης αχ καλε,
τι μας λες μωρη τιτικα....
machine head αντικειμενικα για αυτο που παιζουν ειναι μεγαλη μπαντα αλλα εμενα μου κανουν μονο τα 2 πρωτα
οποτε οσο επαιζαν εψαχνα ματαια τουαλετα(χοχοχοχοχο)
ο οζζακλας γαμησε
ναι δεν εχει φωνη-ναι αναρωτιεσαι σε ποιο λεπτο θα παθει εξαπλο εγκεφαλικο και θα τεζαρει
αλλα πορωση

κοσμο δεν ειχε(λογικο) και ο ηχος σχεδον σε ολους ωσ συνηθωσ σκατενιος
αυτα

α
και ευχομαστε συντομα ο λωρης να χρεοκωπησει και να κανει πιατσα στην λαχαναγορα

freak brother
02-07-2012, 17:59
αυτοι οι καημένοι οι Παρανταιζ Λοστ αφου δεν γουσταρουν τα μεταλζ και ειναι εναλλακτικοι γιατι δεν παν να παιξουν σε κανα eject με τους james και τους kasabian ?

>Redeemer<
02-07-2012, 19:09
So, my review:

Ισως η χειροτερη διοργανωση ever!:-x Πολυ μικρη σκηνη,χαλια ηχος,πολυυυυ στριμωγμα(δεν εγινε το live στη μεγαλη σκηνη για να μην φανει λιγο το κοινο:moutza:),ελλειψη σε τουαλετες(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ). Ασχολιαστη η γυφτια με τη διαφορα στην τιμη του εισητηριου προπωληση/ταμειο...

Lucky Funeral/Planet of Zeus δεν ειδα,αλλα εμαθα οτι ειχαν γενικα προβληματα με τον ηχο...
Unisonic: κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο φιασκο συγκροτημα. Kiske= Αλλαξε ο Μανωλος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως.:? Σεβαστοι μουσικοι,αλλα πολυ βαρετη η εμφανιση τους... Προβληματα με τον ηχο,ειδικα στο I want out. Φανταζομαι οι παρελθοντολαγνοι τους απολαυσαν.
Paradise Lost: Μετρια εμφανιση,αν και τους παει καλυτερα να παιζουν σε κλειστο χωρο. Εφαγαν ολον τον ηλιο στη μαπα. Αποχωρησαν αποτομα,λογω προβληματων με την φωνη του Holmes.
Machine Head:ισως η πιο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΠΕΣΤΑΤΗ εμφανιση σε αυτο το festival. Tα σαρωσαν ολα!!!!:headbang:

*drum roll*
Ozzy and Friends: Ok,θα προτιμουσα να εβλεπα το Original line-up των Black Sabbath. Δυστυχως αυτη η εμφανιση του Madman ηταν μακραν κατωτερη απο αυτη του 2010. Η φωνη του ειχε προβλημα απο το πρωτο κιολας τραγουδι,σε αλλα εκανε sing along με το κοινο... Oι υπολυποι μουσικοι ηταν αψογοι,αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ολοι κοιταζαν σαν χανοι οταν εμφανιστηκε ο Geezer,ενω ξελαρυγγιαζονταν για Wylde,Gus,Slash.Δεν υποτιμω τους προαναφερθεντες,αλλα ο Geezer ειναι ενας απο τους 4 δημιουργους του heavy metal....
Tελος,ενα μεγαλο RESPECT στον Ozzy που εχει ακομα την ορεξη και το κεφι να ανεβαινει στη σκηνη. Αλλα ο χρονος κανει τα δικα του και η φθορα ειναι πλεον ολοφανερη. It's better "Farewell" than "Goodbye".

Snipah
02-07-2012, 19:11
Ο Γκίζερ, ο Τομι ο Κλουφετος κ οι μασιν χεντ ηταν μια όαση στο χθεσινό λαηβ. Τρελή ξενέρα γενικά.
Η φωνή Όζυ να μην την παλεύει απο την αρχή δεν είναι έκπληξη πάντως-ούτε απογοήτευση μου προκαλεί-αγαπάμε κ στηρίζουμε το θεούλη..αλλα να βλέπεις στο βιδεο γουολ προγραμματισμένη ωρα λήξης των Οζυ κ Φίλοι Για Πάντα 12:30 κ να το λήγουν μια ώρα πριν είναι κάπως στενάχωρο...

>Redeemer<
02-07-2012, 19:30
^^δε λες παλι καλα που αντεξε και τοσο.:(

Phantom Duck
02-07-2012, 19:34
παρεμβαίνω για να πω ότι οι μασίντ χεντ που έχουνε βγάλει τον αγαπημένο μου μέταλ δίσκο των 90s είναι πλέον η επιτομή της ξεφτίλας. groove metal όταν γαμούσαν οι pantera, nu metal όταν άκουσαν korn, ξανά groove metal όταν σταμάτησαν τους πλατινένιους δίσκους οι korn, και ξαφνικά THRASH METAL επειδή και οι μετάλλικα θυμήθηκαν τα 80s και "εεε βασικά πάντα ήθελα να συνεχίσω τους detente". μπορεί να φτύνει πολλές μπύρες ο φλυν και να καυλώνουν οι πιτσιρικάδες με το BIG FUCKIN' METAL, αλλά αξιοπρεπείς δεν τους λες ακόμα κι αν σε λένε χρονόπουλο.

Ra Pariah
02-07-2012, 20:25
"εεε βασικά πάντα ήθελα να συνεχίσω τους detente".

Μάλλον Vio-lence εννοούσες.

Phantom Duck
02-07-2012, 20:48
πράγματι, μπερδεύτηκα με τα big sunglasses, not emperor sunglasses

Ra Pariah
02-07-2012, 21:06
:pink::pink:

Leech
02-07-2012, 23:11
ΡΕ >ΡΗΝΤΗΜΕΡ< ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΝΑ ΟΥΜΕ

00i00
02-07-2012, 23:13
επαιζε και στους Forbiden ο ταπας

ρε αφου ξερετε τι θα αντιμετωπιστε γιατι πατε? τοσα χρονια το ιδιο

Mitsmann
02-07-2012, 23:31
Ρηντημερ δηλαδη εσυ δεν εισαι παρελθοντολαγνος μεταλλερ?

FIXXXER
02-07-2012, 23:34
παρεμβαίνω για να πω ότι οι μασίντ χεντ που έχουνε βγάλει τον αγαπημένο μου μέταλ δίσκο των 90s είναι πλέον η επιτομή της ξεφτίλας. groove metal όταν γαμούσαν οι pantera, nu metal όταν άκουσαν korn, ξανά groove metal όταν σταμάτησαν τους πλατινένιους δίσκους οι korn, και ξαφνικά THRASH METAL επειδή και οι μετάλλικα θυμήθηκαν τα 80s και "εεε βασικά πάντα ήθελα να συνεχίσω τους detente". μπορεί να φτύνει πολλές μπύρες ο φλυν και να καυλώνουν οι πιτσιρικάδες με το BIG FUCKIN' METAL, αλλά αξιοπρεπείς δεν τους λες ακόμα κι αν σε λένε χρονόπουλο.

χιψτερ με τους μασινχεντ ρε φιλε, ανηκουστο

00i00
02-07-2012, 23:37
φιξξξερ επειδης ειμαι ψιλοπαλιανθρωπος σε φανταστηκα σε moshpit στους Machine Head με Το jean και το ημισκαρπινι

γαμησες

FIXXXER
03-07-2012, 00:11
Τι ημισκαρπινι ρε μλκ, ειστε και τυφλοι, ενα κανονικο απλο μαυρο παπουτσι ειναι, χωρις τιποτα το ιδιαιτερο.
Σιγα μην εμπαινα σε μοσπιτ μασινχεντ. Καλα εσυ σιγα μην ακουγες τετοια πραγματα, εχουν βγαλει δισκο οι μασινχεντ δεν ειναι αρκετα αγνωστοι!

00i00
03-07-2012, 00:12
λολ ειχα παρει τον πρωτο σε βινυλιο ρε

>Redeemer<
03-07-2012, 00:25
Ρηντημερ δηλαδη εσυ δεν εισαι παρελθοντολαγνος μεταλλερ?
Γενικα ναι. Αλλα αν αναφερεσαι στο σχολιο μου για τους Unisonic,σε αυτη την περιπτωση οχι. Δεν ειμαι απο αυτους που θελουν να επανασυνδεθoυν ο Kiske και ο Hansen με τους Helloween. Eνα τετοιο reunion δεν θα ειχε τιποτα να προσφερει,αφου θα ελειπε η "χημεια" και θα γινοταν μονο για τα φραγκα....

Phantom Duck
03-07-2012, 00:25

χιψτερ με τους μασινχεντ ρε φιλε, ανηκουστο

GEIA SOU FILE XAKO ELPIZW NA SOU ARESEI O TRITOS DISKOS AYTIS TIS FOVERA PROTOPORIAKIS MPANTAS POY PRAGMATIKA EGRAPSE ISTORIA

http://www.youtube.com/watch?v=HJzeJiHHQOY

Esteban
03-07-2012, 00:46
GEIA SOU FILE XAKO ELPIZW NA SOU ARESEI O TRITOS DISKOS AYTIS TIS FOVERA PROTOPORIAKIS MPANTAS POY PRAGMATIKA EGRAPSE ISTORIA

http://www.youtube.com/watch?v=HJzeJiHHQOY

giati o tus tragoudaei sta egglezika?

Imperium
04-07-2012, 22:36
gnlrXoOjGEg

cynic
05-07-2012, 00:13
Στο 1:40 περιπου, συγχρονιζει με το απο πανω gif.

The Donnn
06-07-2012, 02:30
Άρα για να καταλάβω και γω:
Κράζουμε machine head επειδή σε μια φάση την είδαν nu metal με μαλλί οξυζενέ πρόκα. Δεκτό, αν και λαιβ ακόμα γαμούσαν ασύστολα - κομάτια σαν το american high και το supercharger που στον δίσκο δεν λένε κάτι, σε ισοπεδωναν στο pit).

Μετά όμως κράζουμε machine head επειδή όταν είχαν την ελευθερία να γράψουν ό,τι γουστάρουν, γύρισαν στο θρας και έγραψαν την ΔΙΣΚΑΡΑ το through the ashes και the blackening (αντί να πάει ο Φλυνν στους drowning pool ή να συνεχίζει να φτιάχνει κιθάρες στα στουντιο για να φάει, και ο McClain να πιάσει δουλειά στο Taco Bell και ξερωγω τι άλλο έκαναν);;;

00i00
06-07-2012, 02:50
αυτο με την ''ελευθερια'' δε ντονν θα το λεω στο ανηψουδιμ να γελαει

antimusic
06-07-2012, 03:09
μου αρέσουν όλες οι περίοδοι της μπάντας, και ήταν πραγματικά μεγάλη η ελευθερία που τους έδωσαν οι killswitch engage και οι unearth ωστε να παίξουν δισολίες, να τα λέμε αυτά.

Phantom Duck
06-07-2012, 15:35
Κράζουμε machine head επειδή σε μια φάση την είδαν nu metal με μαλλί οξυζενέ πρόκα. Δεκτό, αν και λαιβ ακόμα γαμούσαν ασύστολα - κομάτια σαν το american high και το supercharger που στον δίσκο δεν λένε κάτι, σε ισοπεδωναν στο pit).

Μετά όμως κράζουμε machine head επειδή όταν είχαν την ελευθερία να γράψουν ό,τι γουστάρουν, γύρισαν στο θρας και έγραψαν την ΔΙΣΚΑΡΑ το through the ashes και the blackening (αντί να πάει ο Φλυνν στους drowning pool ή να συνεχίζει να φτιάχνει κιθάρες στα στουντιο για να φάει, και ο McClain να πιάσει δουλειά στο Taco Bell και ξερωγω τι άλλο έκαναν);;;

αν είχαν ελάχιστη τσίπα θα έπαιζαν κομμάτια από τις περιόδους που λαιβ ακόμα γαμούσαν ασύστολα. ακόμα κι αν αποφάσισαν να θυμηθούν το thrash metal την περίοδο που πουλάει (όλως τυχαίως, δεύτερο μουσικό είδος στη σειρά!), δεν έχουν μισή σύνθεση στα δύο τελευταία albums που να ακουμπάει το ριφφ του death church, τότε που δεν ήταν της μόδας τα 7λεπτα κομμάτια με 4λεπτα radio edits που προβλέπει το νέο τους συμβόλαιο.

είναι όλα θέμα προτεραιοτήτων, εγώ ο πρωτοδισκάκιας γουστάρω τα δύο πρώτα που επηρρέασαν ό,τι γκρουβάτο υπήρξε στα 90s παρά τα κομμάτια που έγραφε ο ψηλός καυλωμένος από το τελευταίο live με τους suicide silence.

επίσης όχι ότι είμαι κομπλεξικός αλλά μιας και είσαι από την μεγαλόνησον, μπροστά στον κοντό ο ράφλας ούτε για τεχνικός δεν κάνει.

titirikos
06-07-2012, 18:46
Re magkes an i vandi evgaine kai tragoudage kammia 5ria kommatia skata xwris na tis vgainei i foni tote den tha tin krazate oloi kai tha milagate gia arpaxti ?? Ola ta koritsakia pou tha ourliazane kai tha legane "mas arkei pou tin vlepoume" den tha ta krazate episis ... Kai nomizete oti tora pou kanei ta idia o ozzy eseis diaferete apo ayti ti synomotaksia ??
Akou ekei "Mou arkei pou ton eida" !!! Re eiste enetelos malakes ??? Skate tosa lefta gia ena eisitirio kai to mono pou exete na zitisete san antalagma einai na deite ton ozzy ??? Mas tsouvaliase kai ena karo mousikous pou kanoun tis diakopes tous sta diafora festival me dekaleptes arpaxtes kai oloi mazi gelane me sas ta koroida pou anti na tous parete me tis petres tous petate 50eyra
A re vandoula ... An ta eixes mathei noritera ayta heavy Metal tha tragoudages ... pou tha vreis megalytera koroida ??

Leech
06-07-2012, 18:54
Φίλε τιτιρίκο, τη Βανδή την κράζουμε έτσι κι αλλιώς γιατί σ'αυτό το φόρουμ είμαστε τέρμα Βισση-ικοί και τα φλωράκια που την επικαλούνται τα κοπανάμε στα στενά.

KoiliaSamprela
06-07-2012, 19:58
εμένα με έβαλε σε σκέψης ο τιτίκος ... ίσως και να έχει δίκιο και να χρειάζεται ένας τύπος με μυαλό να μας επαναφέρει με τα μουνιά που μας τρώνε τα λεφτά
Συγκεκριμένα προτείνω να γίνει moderator του φορουμ και να προλαβαίνει τέτοια τσίρκα να μην ποστάρονται και πιανόμαστε μαλάκες και χάνουμε τσάμπα λεφτά.

ίσως αν με είχε προλάβει να μην πήγαινα.
ΑΛΛΑ ΤΙΤΙΚΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ -όπως είπε και ο λιτς- ΒΙΣΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ

ypersyntelikos
06-07-2012, 20:03
U MAD BRO?

http://3.bp.blogspot.com/--Y3LwnwqQ2Q/Tj6UGvChHuI/AAAAAAAAK54/Oc9htDdklw4/s1600/anavi.jpg

The Donnn
06-07-2012, 22:11

αν είχαν ελάχιστη τσίπα θα έπαιζαν κομμάτια από τις περιόδους που λαιβ ακόμα γαμούσαν ασύστολα. ακόμα κι αν αποφάσισαν να θυμηθούν το thrash metal την περίοδο που πουλάει (όλως τυχαίως, δεύτερο μουσικό είδος στη σειρά!), δεν έχουν μισή σύνθεση στα δύο τελευταία albums που να ακουμπάει το ριφφ του death church, τότε που δεν ήταν της μόδας τα 7λεπτα κομμάτια με 4λεπτα radio edits που προβλέπει το νέο τους συμβόλαιο.

είναι όλα θέμα προτεραιοτήτων, εγώ ο πρωτοδισκάκιας γουστάρω τα δύο πρώτα που επηρρέασαν ό,τι γκρουβάτο υπήρξε στα 90s παρά τα κομμάτια που έγραφε ο ψηλός καυλωμένος από το τελευταίο live με τους suicide silence.

επίσης όχι ότι είμαι κομπλεξικός αλλά μιας και είσαι από την μεγαλόνησον, μπροστά στον κοντό ο ράφλας ούτε για τεχνικός δεν κάνει.

Μα παίζουν μέσα μέσα bulldozer, supercharger, american high, blood sweat tears, deafening silence. Εγώ θα προτιμούσα περισσότερα από το the more things change εκτός το ten ton hammer και το struck a nerve.

Σεβασμός άπειρος στον κοντό από το Ακάκι, αλλά διαφωνώ...ο ράφλας είναι άλλη κατηγορία ντράμερ, πολλά έτη μπροστά από 99% των υπολοιπων που παίζουν σήμερα. Άσε που τα μισά ριφς στις κιθάρες αυτός τα γράφει - και όταν ο ντράμερ σου γράφει ριφς, εκεί παίζεται το μεγάλο γκρουβάρισμα.

FIXXXER
07-07-2012, 05:49
δεν έχουν μισή σύνθεση στα δύο τελευταία albums που να ακουμπάει το ριφφ του death church

Γελασα δυνατα.

The Donnn
07-07-2012, 06:32
Α και μεταξύ Βίσσης-Βανδή, θα σκανάρω τη φωτογραφία που έχω με την Βανδή από το 1997 στην Ιερά Οδό όταν άνοιγε στον Σφακιανάκη που την κρατώ αγκαλιά. Και όπως λέμε στη Μεγαλόνησο: ψόφο να φκάλει η πατσιαούρα η πατσιοκοτζιάκαρη η τσακλαροπουτάνα που μπήεται τες πότσες του κώλου της όπως την λυσσιασμένη!! (μετάφραση σε αργότερο στάδιο).

ikonoklast
07-07-2012, 09:13
Και όπως λέμε στη Μεγαλόνησο: ψόφο να φκάλει η πατσιαούρα η πατσιοκοτζιάκαρη η τσακλαροπουτάνα που μπήεται τες πότσες του κώλου της όπως την λυσσιασμένη!!

http://www.radyo80.com/img/upload/1326532337_rauf_denktas.jpg

The Donnn
07-07-2012, 16:27
Κακό ψόφο είχε το σκυλί. Αλλά πρέπει να σταματήσω να ποστάρω όταν είμαι λιώμα

Ra Pariah
07-07-2012, 16:50
γιατί σ'αυτό το φόρουμ είμαστε τέρμα Βισση-ικοί

ΠΑΠΆΡΙΑ.

Φόλα Δέσποινα είμαστε. Άμπαλη η Αννούλα. Γελάω με όσους ακούνε κομμάτια τύπου Δαίμονες και νιώθουν ότι διαδρούν με την κουλτούρα εκείνη την ώρα. Το μόνο Δαίμονες της ελληνικής μουσικής ανοίγει το Genesis του "Dark Tunnel of Pain". Και για να επιστρέψω: Γεια με Prince of Persia σκηνοθετικά δάνεια και δεν είμαι καλά.

ikonoklast
07-07-2012, 18:14
Εγώ δε θα συμμετάσχω στην αντιπαράθεση γιατί σέβομαι και τις δύο απόψεις, αλλά πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι όταν ο φοιβάκος αποτίει φόρο τιμής σε faithless και coldplay ο -πολύς- Nick Carr είναι τουλάχιστον 7 επίπεδα πιο πάνω.

http://www.youtube.com/watch?v=dpIh5KjFGKE

00i00
07-07-2012, 18:30
μα και βεβαια...

http://www.youtube.com/watch?v=Le7O6XIqfgE

http://www.youtube.com/watch?v=-foLfTvc-ek

απο την αλλη ομως...
http://www.123play.gr/resources/images/9ff5591f-b499-44ec-99f8-720fb4b2af40.jpg

ikonoklast
07-07-2012, 18:42
To hold the line ρε μαλάκα, κλέβει το hold the line, δε μπορώ. :touched::touched::touched:

The Donnn
07-07-2012, 19:01
This thread is now at an epic level

KoiliaSamprela
07-07-2012, 19:04
το γυρίζω σε Βανδή ρε μουνιά
ο Ντέμης ίσως μας σώσει :P
phScr7bPUeE

cybernaut
08-07-2012, 20:51
sorry για το οφτόπι

http://www.youtube.com/watch?v=Zq545d7E7zs&feature=related

wom
08-07-2012, 21:50
Τι μπορεί να γράφουν όλα αυτά τα ζώα με τα γαμωκινητά τους άραγε?

titirikos
09-07-2012, 15:41
Kala katarxin exeis to kalytero avatar pou exo dei potee !!!!! theos !!!!! kai nai re malaka Antigrafei mexri kai toto !!!! entometaksy exi antigrapsei mexri kai clapton (layla) se ena apo ekeina ta gammata kommatia apo tA paratragouda !! Vasika ayta itan oti pio sovaro eixe vgei stin elliniki mousiki !! itan idias poiotitas me ta ypoloipa , anoteris poiotitas apo ta entexna kai gamousan kai ton Ozzy !! (min varate ree trollaro !!!!) xaxaxa alla as min eixe apo piso o ozzy kati zak wyldides kai kati randy roadsides kai na deis aytos ti mousiki tha egrafe !!
Ekei einai i diafora !! I vandoula exei mono to Fibo ... KAI GAMAEI ti Vissi !!! :-p :-p :-p