View Full Version : Πωλείται Mesa Boogie Roadster
Πουλάω την αγάπη μου:
http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_roadster.htm
Σαν καινούργιος.
Αν υπάρχουν σοβαρές προτάσεις θα τα βρούμε στη τελική τιμή.
ypersyntelikos
25-06-2012, 19:22
Μιλάμε για τεράστια καύλα αλλά δεν έχω ούτε 50 ευρώ στην άκρη αυτή τη στιγμή.
pourqoi? an epitrepetai?
Μετακόμιση. Δες στο my life rocks.
Djerdjelesh
25-06-2012, 19:36
Μιλάμε για τεράστια καύλα αλλά δεν έχω ούτε 50 ευρώ στην άκρη αυτή τη στιγμή.
The Donnn
27-06-2012, 10:30
pourqoi? an epitrepetai?
Μετακόμιση. Δες στο my life rocks.
Θα πάει ΣΤΗ ΜΑΝΑ τους
Γιατί δεν κοιτάζεις να το αφήσεις σε κανένα στούντιο; Πάντα ψάχνουν για κεφαλές...αν θες πμ με τιμή να ρωτήσω σε 1-2 που ξέρω.
Γενικά παίζει να τον αφήσω σε δυο κολλητούς μου Πάτρα, που έχουν στούντιο.
Δε θέλω να τον σκοτώσω γιατί είναι σαν καινούργιος. Γύρω στα 2000 € θέλω να τον δώσω.
Θενκς
Djerdjelesh
27-06-2012, 15:59
Επειδή οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες, αναλαμβάνω να τον προσέχω όσο θα λείπεις και υπόσχομαι να σε αφήνω να παίζεις λιγάκι, όταν έρχεσαι για διακοπές.
Και επειδή σε συμπάθησα, δε θα σου πάρω λεφτά για τη φύλαξη!
Dr.Gonzo
27-06-2012, 16:12
Α άμα είναι έτσι θέλω κι εγώ! Κόρωνερ, σε μένα δώσε να στον φυλάξω. Θα τον προσέχω. Θα τον ανάβω κιόλας που και που - για τις λάμπες του, όχι τίποτε άλλο. Να μην κάθονται τα λάδια στους κυλίνδρους και χαλάσουν οι φλάντζες... :grin:
Άμα έχεις τέτοιους φίλους...
Για πάμε ρε παιδιά και κάντε ένα καλό. Αμαρτία είναι να μείνει το κεφάλι στο ντουλάπι...
Παίζουν και δωράκια σε περίπτωση που υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον. Π.χ. καμπίνα 2x12, κανά πεταλάκι, λάμπες mesa, κ.α.
Dr.Gonzo
03-09-2012, 19:53
Coroner μόνο αγάπες ε, πλάκα κάνουμε και μην το πάρεις προσωπικά...
...άλλα σκεφτόμουν επόμενο post/bump:
Βασικά επειδή έμαθε και η αδερφή μου ότι δυσκολεύομαι να πουλήσω τον ενισχυτή...
:touched:
Επειδή πολλοί με ρωτάνε αν τον έδωσα τον ενισχυτή, θα ήθελα επισήμως να σας ενημερώσω ότι ο Mesa Boogie Roadster είναι ακόμα διαθέσιμος!!!
Τιμή γύρω στα 1900 €, ανάλογα με το αν ο ενδιαφερόμενος θέλει και καμπίνα μαζί. Ορμάτε!!!
Επείδη πολλοί με ρωτούν με pm αν έχει φύγει ο ενισχυτής θέλω να δηλώσω τα ακόλουθα:
Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.
ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ!!! ΤΡΕΧΤΕ ΚΟΣΜΕ!
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ! ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!
Ευχαριστώ :p
Για πάμε στα 1800€ και βλέπουμε.
ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!
1700€.
Πάμε να φεύγει γιατί φεύγουμε κι εμείς και θα μείνει στο ντουλάπι να το τρώει η σκόνη όπως φαίνεται...
ypersyntelikos
06-02-2013, 16:29
Όταν φτάσει τα 500 στείλε μου ένα πμ
δεν, καλύτερα να φάει πέταμα.
The Donnn
06-02-2013, 16:40
:( αυτό για μένα είναι το πιό ψυχοφθόρο θρεντ του φορουμ....ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Όταν φτάσει τα 500 στείλε μου ένα πμ
επώνυμη.
κοψε ενα τσεκ και παρτον εσυ ρε ΚΥΠΡΙΕ :D
SpiritCrusher
06-02-2013, 20:45
δεν, καλύτερα να φάει πέταμα.
Μιας και στο άλλο θρεντ έπιασε:
Αν σκοπεύεις να τον πετάξεις, θα ήθελα να είμαι ο κάδος ανακύκλωσης. Ευχαριστώ :)