View Full Version : ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 [ V 2.0 ]
stam and the witches
20-06-2012, 15:20
αντε μωρε. εδω που τα λεμε δεν μας χρωστά τπτ. δε φτανει δλδ που ησουν η χώρα που δεν κυνήγησες τους δοσίλογους της κατοχικης περιόδου (οι κυρώσεις ήταν μετρημένες στα δαχτυλα όταν σε άλλες χώρες έφταναν τις χιλιάδες) αλλα τους έκανες και μάγκες βάζοντας τους σε κυβερνητικές θέσεις
Τι θα πεις δεν τους κυνήγησες; Αν θυμάμαι καλά η μισή Ελλάδα ήταν στη φυλακή και στον τάφο. Πώς ακριβώς στέκει όμως αυτό σαν επιχείρημα, θα θελα να ξέρω. Σήμερα που ουδείς από τα πρόσφατα πλιάτσικα του δημοσίου δεν καταδικάστηκε θα θελα να ακούσω την άποψη "εμ, δεν τους κυνήγησες".
Ικόνοκλαστ ωραίο το υπαρξιακό χιουμοράκι, σχεδόν.. σουρεάλ, αλλά όταν ληστεύεις εθνικό πλούτο η λογική και η νομοθεσία σε καθιστά παράνομο. Το αν ο πρώτος κόσμος βιώνει σήμερα την ανάπτυξη που προήλθε από αυτή τη ληστεία κατόπιν 2-3 γενεών, δε μου λέει κάτι προσωπικά. Να σημειώσω πάντως ότι μιλάω κυρίως έχοντας την Αφρική στο μυαλό μου (σαν τη Λαγκάρντ), όχι το ζήτημα της κατοχής.
ikonoklast
20-06-2012, 15:21
elaiza, καλωσήρθες στο φόρουμ και καλή διαμονή!
Εδώ λέμε για ολική μονομερή διαγραφή του τωρινού χρέους, λες να κωλώσουμε στα δάνεια του 1824;
MaX Payne
20-06-2012, 15:22
οτι το κρατος που ζητά αποζημιώσεις σήμερα, είχε κάποτε την ευκαιρία να αποδώσει δικαιοσύνη έστω και σε ένα ηθικό επίπεδο και δεν το έκανε, για τους όπους λόγους. δεν το έκανε ούτε στη μεταπολιτευση (προφανώς ουτε και νωριτερα), θυμήθηκε σε καιρό οικονομικής κρίσης να βγάλει ξανα μπροστά το θέμα με τις αποζημιώσεις.
πιο μικροπρεπη συμπεριφορά δύσκολα να δεις.
κατανοώ τον γλέζο και όποιον αντιστασιακό. αλλά καμμενος και σια είναι γελοιότητες.
σε λίγο θα βγει και η χρυση αυγη να ζητησει
δεν αθωωσα τους γερμανους, γενικά πρέπει να εισαι πραγματικα κακοπροαίρετος για να το πιστεψεις αυτό.
το παράδειγμα με τον αντρέα και τις συντάξεις να το πάρω στα σοβαρά; πιστέψε με, πολλοι αγωνιστές πεθαναν στην εξορία με τον εναν ή με τον άλλο τρόπο και άλλοι πεθαναν στα χρόνια του εμφυλίου. δεν μιλάω μονο για τους αριστερούς, λίγη τσίπα να έχεις οταν αναφέρεσαι στον απλό κόσμο. το να τους εξομειώνεις όλους με το πασοκ ειναι κρετινισμός και το smiley δεν αρκεί. εχω παππού στον εμφυλιο με 3μιση χρονια υπηρεσια και ζει στα 92 του με 500 ευρώ. ανετα θα εκανε χρυσαυγη-ing πάνω σου αν εβλεπε τα οσα γραφεις.
οι φρικαλεότητες του μεταξά ήταν φρικαλεότητες. δεν ειχαν την φαντασία αντίστοιχων μεθόδων εξολόθρευσης των ναζί, ούτε την οργάνωση και την μαζικότητα των εγχειρημάτων τους. βέβαια δεν είχαν ουτε το ευρος επιλογών αφού περιορίστηκαν στον αντικομμουνισμό. Το γεγονός παραμένει όμως, πως αν ήσουν Αριστερός τότε, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεται σε φυλακή όπου βασανιζόσουν μέχρι τελικής εξαθλίωσης ή και θάνατο. συγγνώμη που εθιξα τον μεταξά δηλαδή.
ο παππους αν επιτρεπεται με ποια πλευρα πολεμησε?
σχεδον ολα αυτα που μου λες εχουν να κανουν με τον εμφυλιο που ξεκιναει ακομα απο τα χρονια της κατοχης και ποια πλευρα τελικως νικησε
οι νικητες περιμενες να καλοδεχτουν και να δωσουν συνταξεις αγωνιστων με την απεναντι πλευρα που πολεμησαν για το ποιος θα παρει την εξουσια
ο αγωνιστης του 41-44 αν ηταν σε λαθος πλευρα στον εμφυλιο ε την ειχε πουτσισει
το :grin: πηγαινε στο πασοκ και που και σε ποσους τελικα εδωσε συνταξεις
για το Μεταξα δεν εθιξες απλα ειναι αστεια η συνδεση με τον ναζισμο και τα εγκληματα του
διωξεις στην Ελλαδα για το τι ησουν πολιτικα εχουν γινει και πριν την δικτατορια
ikonoklast
20-06-2012, 15:28
Ικόνοκλαστ ωραίο το υπαρξιακό χιουμοράκι, σχεδόν.. σουρεάλ, αλλά όταν ληστεύεις εθνικό πλούτο η λογική και η νομοθεσία σε καθιστά παράνομο.
Δεν υπάρχει «εθνικός πλούτος» για έναν αριστερό, για λόγους που φαντάζεσαι ότι θα σου πω.
Το ποστ μου δεν είναι χιουμοράκι, είναι πολύ σοβαρό και δεν μου απαντάς!
stam and the witches
20-06-2012, 15:29
Εδώ λέμε για ολική μονομερή διαγραφή του τωρινού χρέους, λες να κωλώσουμε στα δάνεια του 1824;
Κι εγώ λέω "παγκόσμια ειρήνη", και άμα λάχει στο τεκμηριώνω κιόλας, στο σήμερα τι κάνεις με το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων; Τις διεκδικείς ή διαγράφεις παντελώς κάθε χρέος (και εσωτερικό επίσης) ώστε να μην τις χρειαστείς; Και αν όντως διαγράψεις όλα τα χρέη, αναπτυξιακό κεφάλαιο από πού θα στάξει;
Σέβομαι απόλυτα τη συζήτηση αλλά δε μπορώ ακούω τέτοιους μηδενισμούς, "εμείς λέμε αυτό οπότε δε χρειάζεται να μπω σε συζήτηση για κάτι που βλακωδώς θεωρείται σημαντικό".
Ικόνοκλαστ ωραίο το υπαρξιακό χιουμοράκι, σχεδόν.. σουρεάλ, αλλά όταν ληστεύεις εθνικό πλούτο η λογική και η νομοθεσία σε καθιστά παράνομο.
Δεν υπάρχει «εθνικός πλούτος» για έναν αριστερό, για λόγους που φαντάζεσαι ότι θα σου πω.
Δεν ξέρω τι είναι "αριστερός" στο μυαλό σου, όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα ολόκληρο γαμημένο ΕΑΜ γύρισε το σύμπαν ανάποδα για να μην καταληστεύεται αυτό που εσύ δεν αναγνωρίζεις.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
20-06-2012, 15:36
με τον εθνικο στρατό
καλά φιλε εντάξει δεν ηταν πολ ποτ ο μεταξάς.
πιανεσαι από απίθανα πράγματα για να επιχειρηματολογήσεις στην βαση ομοιοτήτων (ή διαφορών) απολυταρχικών καθεστώτων.
το αστειο ειναι οτι μπορεις καλλιστα να κανεις αυτου του ειδους την ''συγκριση'' σε πολλα απαράδεκτα συστηματα εκμεταλλευσης οπως η δουλοπαροικία της ρωσιας με την σκλαβιά στην αμερικη ή την αρχαία ελλάδα και να καταλήξεις στο πως ο πυρήνας όλων αυτών ήταν κοινός.
δε μπορουμε να κανουμε κουβέντα έτσι. μην με τρολλάρεις οκ;
σταμ ποιοι ηταν στη φυλακή και στο τάφο; δε καταλαβαινω πως εννοείς αυτό που λες, ανέπτυξε το λίγο.
ikonoklast
20-06-2012, 16:04
Κι εγώ λέω "παγκόσμια ειρήνη", και άμα λάχει στο τεκμηριώνω κιόλας, στο σήμερα τι κάνεις με το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων; Τις διεκδικείς ή διαγράφεις παντελώς κάθε χρέος (και εσωτερικό επίσης) ώστε να μην τις χρειαστείς; Και αν όντως διαγράψεις όλα τα χρέη, αναπτυξιακό κεφάλαιο από πού θα στάξει;
Για τις γερμανικές αποζημιώσεις δεν κάνεις τίποτα, είναι ανύπαρκτο θέμα για μένα και δεν θεωρώ ότι μπορεί να σχετίζεται κάπως με το ζήτημα του χρέους. Το οποίο ζήτημα του χρέους, της ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης είναι μια άλλη μεγάλη και off-topic κουβέντα.
Δεν ξέρω τι είναι "αριστερός" στο μυαλό σου, όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα ολόκληρο γαμημένο ΕΑΜ γύρισε το σύμπαν ανάποδα για να μην καταληστεύεται αυτό που εσύ δεν αναγνωρίζεις.
Δεν είπα ότι δεν υπάρχει πλούτος, ότι ένας αριστερός δεν αναγνωρίζει το «εθνικός» είπα (ή στην περίπτωση του ΕΑΜ δεν το εννοεί με τον ίδιο τρόπο με την τότε δεξιά άρχουσα τάξη). Το ΕΑΜ γύρισε το σύμπαν ανάποδα για να μη καταληστεύεται ο λαϊκός πλούτος, κι ο στόχος του αν ερχόταν στα πράγματα θα ήταν η νομή του να γίνεται με βάση τις λαϊκές ανάγκες. Για έναν δεξιό «εθνικός πλούτος» μπορεί να είναι και το εφοπλιστικό κεφάλαιο ή η εκκλησιαστική περιουσία, και να υπάρχουν φυλαγμένα σε σεντούκια για πάντα. Για έναν αριστερό δεν μπορεί να υπάρχει μια Γερμανία και μια Ελλάδα, υπάρχει μια τάξη κεφαλαιοκρατών Γερμανών και Ελλήνων και μια τάξη εργαζομένων Γερμανών και Ελλήνων, ο πλούτος των πρώτων το ΑΙΜΑ των δεύτερων, ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ συντροφε.
Από την άλλη, η Γερμανία το 1945 (που θα είχε κάποιο νόημα το να καταβληθούν αποζημιώσεις) ήταν μια ισοπεδωμένη χώρα, κατάφερε να σταθεί στα πόδια της δυόμισι δεκαετίες μετά, να αναδειχθεί σε κυρίαρχη ευρωπαϊκή καπιταλιστική υπερδύναμη και να γαμάει και να δέρνει. Ο Παναγιώτης Καμμένος φυσικό είναι να θυμάται ό,τι μαλακία του έρχεται για εθνικές αποζημιώσεις γιατί είναι εθνικιστής και μαλάκας. Ο σοβαρός αριστερός όμως θα πει ότι η γιγάντωση της γερμανικής κυριαρχίας οφείλεται στις ροές των τραπεζικών κεφαλαίων, στις στρατηγικές επενδύσεις των επιχειρηματικών ομίλων, στο ό,τι με την ευρωζώνη κατάφεραν και έβαλαν ακόμα περισσότερο στο χέρι τις περιφερειακές χώρες που τις απομυζούν δανειακά κλπ, και στο στόχαστρο δε μπαίνει η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ, ο ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΟΣ και το Δ' ΡΑΙΧ αλλά ο καπιταλισμός συνολικά.
stam and the witches
20-06-2012, 16:19
Α εγώ δε μίλησα για τον Καμμένο, συμφωνώ φυσικά στα τελευταία. Θεωρώ ότι πολιτικά και μόνο όπως και να χει καλό είναι το θέμα να είναι ανοιχτό, νομικά επιτρέπεται και γιατί όχι άλλωστε.
Ο διαχωρισμός σου λαϊκός-εθνικός είναι πολύ γλυκός για τα αριστερά αυτιά αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράματα. Τα χουμε ξανασυζητήσει πολλές φορές και έχω προκύψει άσχετος και μη μαρξιστής και ιστορίες, επειδή είχα υποστηρίξει ότι το να δώσεις (πόσο μάλλον κοψοχρονιά) τους εθνικούς σου πόρους στο ξένο κεφάλαιο είναι καταστροφή ΚΑΙ για την εργατική τάξη.
Τέλος, ο Γερμανός εργάτης απολαμβάνει καλύτερη ασφάλιση και δεν ξερωγω τι με το ξεζούμισμα που κάνει στην Ευρώπη, οπότε κι εκεί φύλαγε λίγο τα ρούχα σου στη σχεδόν τροτσκιστική σου θεώρηση.
MaX Payne
20-06-2012, 16:33
με τον εθνικο στρατό
καλά φιλε εντάξει δεν ηταν πολ ποτ ο μεταξάς.
πιανεσαι από απίθανα πράγματα για να επιχειρηματολογήσεις στην βαση ομοιοτήτων (ή διαφορών) απολυταρχικών καθεστώτων.
το αστειο ειναι οτι μπορεις καλλιστα να κανεις αυτου του ειδους την ''συγκριση'' σε πολλα απαράδεκτα συστηματα εκμεταλλευσης οπως η δουλοπαροικία της ρωσιας με την σκλαβιά στην αμερικη ή την αρχαία ελλάδα και να καταλήξεις στο πως ο πυρήνας όλων αυτών ήταν κοινός.
δε μπορουμε να κανουμε κουβέντα έτσι. μην με τρολλάρεις οκ;
ο πυρηνας που γραφεις ποιος ειναι δεν το καταλαβα
να σε ρωτησω κατι ασχετο
αν νικουσε το ΚΚΕ στον εμφυλιο η τυχη των αντιπαλων του ποια πιστευεις οτι θα ηταν?
και δεν τρολλαρω :razz:
δεν βλεπω να συμφωναμε με τον μεταξα ταφηνω απλα λεω οτι αυτο που τον κατηγορεις για τους κομμουνιστες ειχε ξεκινησει και προ Μεταξα
Μελαγχολικός Χοντρούλης
20-06-2012, 16:43
σίγουρα τρολλαρεις
ο πυρηνας ειναι πως ειναι απολυταρχικα καθεστώτα. γαμανε την παιδεια, γαμανε οποιον εχει αντίθετη αποψη και οταν νιώθουν οτι παιρνουν το τζενεραλ κονσενσους με το μερος τους, αντιμετωπίζουν την ανθρώπινη ζωή σαν αμελητέα και ξεκινάνε την εθνοκάθαρση. αν στην γερμανία σημαινει αριος καλός γερμανός, στην ελλάδα σημαινει όλες οι μειονότητες να ξεχάσετε τι πρεσβευετε και ολοι οι αριστεροί ετοιμαστείτε για πούτσα.
ουφ
το ξέρω οτι εγιναν και προ μεταξά.
γιατι κανουμε αυτη τη κουβέντα;
τι σημασια εχει τι θα γινοταν αν κερδιζε το ΚΚΕ; το ερωτημα ειναι γιατι εγινε ο εμφυλιος. αν πιστευεις πως το ΚΚΕ παρά τα λάθη του (εκανε) ήταν ο κυριος υπαίτιος που ξεκίνησε, φυσικά και θα διαφωνούμε.
αυτο θελεις να πεις;
μαξ πεην με εκνευρισες. και γραφω και μαθημα αυριο.
cybernaut
20-06-2012, 18:06
όχι και τον Ιφικράτη μας ρε μουνιάαααααααα
Ιφικράτης Αμυράς : ποινική δίωξη για το επαναστατικό βίντεο
http://www.onair24.gr/news/category/1/content/55933
MaX Payne
20-06-2012, 18:09
ειναι γραπτος και δεν βγαινει ακρη ευκολα μην εκνευριζεσαι
κι εγραψες στον παραδειγμα για το πυρηνα για σκλαβια στην Αμερικη και για Αρχ Ελλαδα και εκει μπερδευτηκα
οκ σφυραω ληξη
Phantom Duck
20-06-2012, 18:35
Τέλος, ο Γερμανός εργάτης απολαμβάνει καλύτερη ασφάλιση και δεν ξερωγω τι με το ξεζούμισμα που κάνει στην Ευρώπη, οπότε κι εκεί φύλαγε λίγο τα ρούχα σου στη σχεδόν τροτσκιστική σου θεώρηση.
γεια σου αντιτροτσκιστή, γράφεις από υπολογιστή που έχει κατασκευαστεί από κινέζους με ημερομίσθιο δέκα σέντσια, ξεκίνα να στέλνεις ρύζι.
stam and the witches
20-06-2012, 18:43
Συνέντευξη του Ιφικράτη Αμυρά στον «Μαύρο Κρίνο». (http://mavroskrinos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_14.html)
ypersyntelikos
20-06-2012, 19:04
Άρα ο Γερμανός εργάτης αποσπά υπεραξία από τον Έλληνα εργάτη στα πλαίσια της παγκοσμοιοποίησης του κεφαλαίου.
Και αντίστοιχα ο Έλληνας αποτελεί αστική τάξη για τον Κινέζο που παίρνει 1$ μεροκάματο.
ΚΑΨΕ ΜΕ.
καλύτερα Τρότσκι παρά ΟΑΚΚΕ
ikonoklast
20-06-2012, 19:06
Επίσης, αυτοι ειναι οι ανθρωποι που έχουν σκατά στο κεφάλι τους..
http://www.youtube.com/watch?v=xS2d9MO4Y18&feature=channel&list=UL
Αυτό μου το έδωσες γιατί περίμενες ότι θα πειστώ από τον Νότη Μαριά, καράβλαχο βουλευτή του Καμμένου ή από το Γλέζο το ΧΟΥΦΤΑΛΟ (καλύτερη λέξη στον κόσμο);
stam and the witches
20-06-2012, 21:26
Άρα ο Γερμανός εργάτης αποσπά υπεραξία από τον Έλληνα εργάτη στα πλαίσια της παγκοσμοιοποίησης του κεφαλαίου.
Και αντίστοιχα ο Έλληνας αποτελεί αστική τάξη για τον Κινέζο που παίρνει 1$ μεροκάματο.
ΚΑΨΕ ΜΕ.
καλύτερα Τρότσκι παρά ΟΑΚΚΕ
ΟΑΚΚΕ είναι ρε καθυστερημένε η αντίληψη ότι ο πρώτος κόσμος ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ζει από το ξεζούμισμα του τρίτου (βάλτε όποιον θέλετε εδώ);
Parasight
20-06-2012, 23:38
Δεν ξέρω ποιος ή τι είναι αυτός, πέρα από όσα γράφει το προφίλ του. Αλλά έχει απίστευτη πλάκα.
http://www.facebook.com/skaloumbakas
Mitsmann
20-06-2012, 23:58
ωπα, ωπα, λιγα με τον ΟΑΚΚΕ.
enitharmon
21-06-2012, 12:20
θα μου πάρει καιρό να συνηθίσω τον αντωνάκη πρωθυπουργάρα
Δεν ξέρω ποιος ή τι είναι αυτός, πέρα από όσα γράφει το προφίλ του. Αλλά έχει απίστευτη πλάκα.
Σωσίας Μάκη Κατσαβάκη;
3:40
xs1aUws0Lrs
μαζευοντε τα παιδια, βραζουν κανα τσαι, βαζουν το Reek Of Putrefaction πανω στο Linn Sondek να γυρναει και βγαζουν γουστα
rottenside
21-06-2012, 16:13
ετοιμη η νεα κυβερνηση , με τις υγειες μας κτλ http://news.princeoliver.com/2012/06/21/greece/561850/i-sinthesi-tis-neas-kivernisis-stis-1900-i-orkwmosia/
ακομα: υφυπουργος ναυτιλιας ο Βερνικος, ο εφοπλιστης ντε.
atom_smasher
21-06-2012, 17:10
θα μου πάρει καιρό να συνηθίσω τον αντωνάκη πρωθυπουργάρα
μην σκας. δεν θα κατσει για πολυ. ελπιζω.
ετοιμη η νεα κυβερνηση , με τις υγειες μας κτλ http://news.princeoliver.com/2012/06/21/greece/561850/i-sinthesi-tis-neas-kivernisis-stis-1900-i-orkwmosia/
ακομα: υφυπουργος ναυτιλιας ο Βερνικος, ο εφοπλιστης ντε.
http://1.bp.blogspot.com/_-oIEez7ot2w/TVJ68fHzDZI/AAAAAAAAAdA/KZsu85bVzd0/s1600/kostas_vernikos.jpg
Στις μεσημεριανές υπογραφές, ο κύριος Προστασίας του Πολίτη καβάτζωσε την πένα στο τσεπάκι του σακακιού.
Θα'χει να βάζει πολλές τζίφρες απο'δω και πέρα
stam and the witches
21-06-2012, 21:37
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/481220_284859191611584_1123218601_n.jpg
Το βάζω στο σωστό θρεντ.
cybernaut
21-06-2012, 23:56
αδιαφορώ για την εθνική ταυτότητα
'Ελληνας αισθάνεσαι ?
freak brother
22-06-2012, 00:06
εγω μερικες φορες στην τουαλετα
εγω δεν αισθανομαι
ειμαι απο καθυστερημενο νομο
απαιτω απαντησις...τι γινεται αμα δεν αισθανομαστε ΕΛληνες?
ikonoklast
22-06-2012, 00:57
'Ελληνας αισθάνεσαι ?
Θέλω να μου περιγράψεις τι έχεις στο κεφάλι σου όταν κάνεις αυτή την ερώτηση.
αδημονω για την απαντησις...btw καποτε ο νομος σερρων ηταν το λικνο του πολιτισμου ολολολολολ...μα ποσο οβραιος
τελικα τι παιζει με τον ''ελληνισμο''?
cybernaut
22-06-2012, 02:05
'Ελληνας αισθάνεσαι ?
Θέλω να μου περιγράψεις τι έχεις στο κεφάλι σου όταν κάνεις αυτή την ερώτηση.
τίποτα περισσότερο από αυτό που καταλαβαινεις . εθνική ελληνική συνείδηση κ τέτοια :)
(πές και εσύ Μικέ )
μην ξανβαλεις το ονομα μου...δε γουσταρω
metamelia3
22-06-2012, 05:08
ακη.
εγω θα το αναγνωρισω:
καλος τυπος μου φαινοσουν τοσα χρονια και γι'αυτο οταν αρχισες να λες τις μαλακιες λεω "ειναι απλα μια φαση" ή κατι τετοιο.
αλλα οκ φιλος.
νισαφι.
κοφ'τις μαλακιες με τα χρυσαυγιτικα ή τραβα να τα λες με τον σταμ πριβε ή μεινε εκει που εισαι και θα ακους καντηλια ολη μερα.
tsimpouklano
22-06-2012, 12:30
Σχετικά με το νέο υπουργο οικονομικών, βασίλη ράπανο
Ο 64χρονος οικονομολόγος γεννήθηκε στην Κω, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ, και στη συνέχεια έκανε το Master και το διδακτορικό του στα Πανεπιστήμια του Καναδά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Ελλάδα, διακρίθηκε στον αντιδικτατορικό αγώνα. Ήταν ενεργό μέλος σε αντιστασιακή ομάδα η οποία τοποθετούσε βομβιστικούς μηχανισμούς σε στόχους που συνδέονταν με τη δικτατορία. Συνελήφθη το 1969 και καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή, την οποία εξέτισε στην Αίγινα, τον Κορυδαλλό και το Γεντί Κουλέ. Εκεί γνώρισε τον Σάκη Καράγιωργα, ο οποίος βρισκόταν σε διπλανό κελί.
«Η φυλακή έγινε το πανεπιστήμιο μου», θυμάται ο κ. Ράπανος για την εμπειρία του, την οποία χαρακτηρίζει «τυχερή», καθώς αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο που είχε στη φυλακή για να διαβάζει βιβλία. Μετά την αποφυλάκισή του, στην αμνηστία του 1973, ο κ. Ράπανος πήρε το πτυχίο του και έφυγε για τον Καναδά.
stam and the witches
22-06-2012, 19:18
κοφ'τις μαλακιες με τα χρυσαυγιτικα ή τραβα να τα λες με τον σταμ πριβε
Γέλασα αλλά μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να μην κάνεις καν χιούμορ :fear:
πριν ολιγον ομιλουσα με ΕΓΚΥΡΗ πηγη (γαλαζια πιπιτσα με πολλα χιλιομετρα στο λαρυγγι της)
ο πρωθυπουργος μας εκτος απο κοκακιας ειναι και...ουρολαγνος
σθμβαινουν αυτα....
εντιτ...
http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/22e1045073d8931e57c95fb9111f51d7_XL.jpg
υδροκεφαλο κρατος? ω ναι
ViPeRMaN
22-06-2012, 22:58
απο γκλολντεν σαουερ εγινε η αποκόλληση αμφιβληστροειδούς;
ή χτυπησε με το γιουφι;
enitharmon
23-06-2012, 01:30
ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί τα σεξουαλικά φετιχ είναι για χλευασμο
ποτε δεν ηταν χλευαστικα...απο την στιγμη που το (γυναικειο) βυζι μπαινει στο ΕΡ...το πιρανχα καιροφυλακτει,,,λολ
οταν λες εγκυρη πηγη?
τα κανει και γαργαρες
ή απλα τα καταπινει?
ViPeRMaN
23-06-2012, 14:36
γιατι μιλαμε για τον σαμαρα
cybernaut
23-06-2012, 14:48
θες να μας πεις δεν εισαι ΚΑΙ εσύ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ??
Μελαγχολικός Χοντρούλης
23-06-2012, 14:57
βρε σαιμπερ που θελεις να καταληξουμε;
λιβ εντ λετ λιβ ρε φιλος, άμα θέλει να αυτοπροσδιοριστει σαν γαλαξιακή ύλη αστονα ντε.
τι φοβάσαι, οτι θα καταστρέψει τους νέους;
αυτοί που γαβγίζουν για τα εθνικά θεματα νομιζεις οτι έχουν κάτσει σοβαρά να ασχοληθούν με την ελληνική γραμματεία;
ακόμα και ο zero (http://www.youtube.com/watch?v=Cpl80zSJNVM) τους ταπώνει
cybernaut
23-06-2012, 15:15
πραγματικά λιώνω όταν ακούω μαύρους να μιλάνε Ελληνικά. Άπειρα πινκς <3
Sotos_The_Tequiler
23-06-2012, 15:20
φωνή Καλυβάτση έχει :P
stam and the witches
23-06-2012, 15:29
θες να μας πεις δεν εισαι ΚΑΙ εσύ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ??
Ένα ποστ περί ανωτερότητας του έθνους μας (λολ) σε οτιδήποτε δεν το χω κάνει, οπότε γι αυτό απόρησα.
cybernaut
23-06-2012, 15:54
τι σημασια εχει, σε παιρνει κ σένα η μπάλλα, ή κνίτης θα σαι ή χρυσαυγίτης, δεν έχεις κ πολλές επιλογές εδω μέσα..
tsimpouklano
23-06-2012, 16:49
:moutza:
Δεν στο λέω με κακία, αλλά σκάσε επιτέλους.
enitharmon
23-06-2012, 17:01
σαιμπερνοτ (επειδη ο Παυλος σε θεωρει φιλο, για κανενα αλλο λογο), πινκαρεις μαυρους που μιλανε ελληνικα, δεχεσαι χωρις δευτερη σκεψη το χαρακτηρισμό αριστερος για καποιους τυπους που αυτοπροσδιοριζονται ετσι ακομα κι οταν εχουν φατσα εξωφυλλο εβραιους σβαστιγκες κι αλλα τέτοια, εχεις υπερασπιστεί τον πλευρη, την κακή έννοια του ελληνισμού και τοσα αλλα. Μηπως είσαι πολιτικα λιγο bicurious? Ξεκαθάρισε αν είσαι εθνικόφρων ή όχι και μέχρι τότε κάνε ό,τι σου είπε ο αποπανω
τι να προσδιορισει ρε ενιθαρμον
απολαμβανουμε τα αποτελεζματα του Λιακου
βρε τον φουκαρα τον ΒΛΑΧΟ
Aleister
24-06-2012, 02:23
τι σημασια εχει, σε παιρνει κ σένα η μπάλλα, ή κνίτης θα σαι ή χρυσαυγίτης, δεν έχεις κ πολλές επιλογές εδω μέσα..
mporei na nai o cybernaut kai na leei olo paparies alla to sygkekrimeno isxyei
tsimpouklano
24-06-2012, 05:07
Ναι ομως το νεοφιλελεύθερο αναρχικό μπλοκ καλά κρατεί εδώ μέσα.
asimoulis
24-06-2012, 07:04
http://www.markify.com/images/ctm/originals/002275436.JPG
KoiliaSamprela
24-06-2012, 08:26
mporei na nai o cybernaut kai na leei olo paparies alla to sygkekrimeno isxyei
τουμπεκί ψαρά με τον cybernaut.
Γκουλαγκ
24-06-2012, 13:48
http://anatopia.files.wordpress.com/2012/06/1a2.jpg
Μελαγχολικός Χοντρούλης
24-06-2012, 14:15
ακομα και αν δινει επιδοματα σε ανάπηρους, ακομα και αν αποτελει μοναδικο τρόπο επιβίωσης κάποιων αδυναμων εμμέσω κοινωνικών προγραμμάτων, ακόμα και αν παρέχει ψυχολογικη υποστήριξη σε τοξικομανείς/ κακοποιημένους πάσης φύσεως, ακόμη και αν το κοινωνικό κράτος είναι η μοναδικη ελπίδα για ένα ρεαλιστικά καλύτερο μέλλον, εμεις παίρνουμε ένα τσεκουράκι και λέμε οτι μας κατέβει, εφοσον συμβαδιζει με τα ουτοπικά μας δογματα
Γκουλαγκ
24-06-2012, 14:20
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΕ ΣΥΡΙΖΟΥΛΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
αν έτσι είναι οι ρεαλιστές, χίλιες φορές ουτοπιστές.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
24-06-2012, 14:21
δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ φιλε μου, εσυ εισαι εκτος τοπου και χρονου
PiqPCRtzOBw
Γκουλαγκ
24-06-2012, 14:21
βάλε κανέναν πιο γέρο (σε ηλικία και απόψεις) την επόμενη φορά, συριζούλη μου.
Βάλε Σλαβόι Ζίζεκ.
stam and the witches
24-06-2012, 14:28
Έλα, το μπούλο.
Γκουλαγκ
24-06-2012, 14:33
πάρε κι εσύ
http://anatopia.files.wordpress.com/2012/06/antiekogesa.jpg
(μωρή κουράδα)
ikonoklast
24-06-2012, 14:35
Γιατί το ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ της εκλογικής αποχής είναι η νιότη του κόσμου, πολύ φρέσκια άποψη.
btw, τι μιλάει η "«"αναρχία"»", οι ίδιοι που τα κολλάνε αυτά πάνε και ρίχνουν σύριζα. Η πραγματική διάθεση αυτοδιάθεσης φάνηκε από τον ΑΠΛΟ κόσμο που τσάκισε τις εκλογικές αυταπάτες με το τολμηρό ταξικό 40% αποχής της 17ης ιούνη.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
24-06-2012, 14:36
καλα και ο τσομσκι αναρχικος δηλωνει αλλα που να το ξερει αυτο ο γκουλαγκ, δε βγαινει στα 85 του να βαρα φασιστες για στρητ κρεντ
Γκουλαγκ
24-06-2012, 14:41
Για άλλη μια φορά, μόνο ο ικονοκλαστ παίζει να πιάνει το νόημα. Όντως, η ελληνική αναρχία έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα πάλης που το έριξε μαζικά σύριζα.
Στ' αρχίδια μας! Ούτε αναρχικοί, ούτε ψηφοφόροι - ακραιφνείς αυτόνομοι και παλουκοφόροι!
μελαγχολικούλη, ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει, δημοκρατία έχουμε.
ikonoklast
24-06-2012, 14:55
Θα έρχομαι και θα βάζω αυτό κάτω από κάθε ποστ του Γκουλαγκ.
https://p.twimg.com/AwJmYQyCIAEXtCY.jpg:large
atom_smasher
24-06-2012, 15:05
Για άλλη μια φορά, μόνο ο ικονοκλαστ παίζει να πιάνει το νόημα. Όντως, η ελληνική αναρχία έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα πάλης που το έριξε μαζικά σύριζα.
Στ' αρχίδια μας! Ούτε αναρχικοί, ούτε ψηφοφόροι - ακραιφνείς αυτόνομοι και παλουκοφόροι!
μελαγχολικούλη, ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει, δημοκρατία έχουμε.
Πες μου οτι ειναι αυτονομο τρολλαρισμα τωρα αυτο;
Γκουλαγκ
24-06-2012, 15:05
ικονο, βάλε πάλι!
ikonoklast
24-06-2012, 15:06
https://p.twimg.com/AwJmYQyCIAEXtCY.jpg:large
Γκουλαγκ
24-06-2012, 15:10
για να μην κουράζεσαι!
ikonoklast
24-06-2012, 18:24
Σωστός!
λολ, έχουμε και τον χαζό.
atom_smasher
24-06-2012, 19:31
απλα να προσθεσω οτι τελικα χρησιμοποιηθαν οι εκλογικοι καταλογοι του 2001 παλι.
Γκουλάγκ, το ξέρει ο μπαμπάς σου ότι είσαι ακραιφνής αυτόνομος και παλουκοφόρος και βρίζεις συριζούληδες ψηφοφόρους στο ίντερνετ;
Γκουλαγκ
24-06-2012, 20:24
Το ξέρει, μάλιστα με χαρτζιλικώνει γι' αυτό το λόγο ακριβώς. :smile:
enitharmon
27-06-2012, 20:04
ο αντωνακης δε μπορει να παραιτηθει απο πρωθυπουργος για καμια 40ρια μερες;
Sotos_The_Tequiler
27-06-2012, 20:29
και τι θα καταλάβεις;
ikonoklast
27-06-2012, 20:31
βασικά το προσπαθεί.
http://www.lifo.gr/now/politics/12370
enitharmon
28-06-2012, 11:41
και τι θα καταλάβεις;
υποτίθεται ότι η χωρα μένει πίσω από σημαντικές αποφάσεις, χάνουμε χρόνο και μπλαμπλαμπλα επειδή η πρωθυπουργαρα δε μπορεί να παρευρεθεί πουθενά. Και ο παπουλιας που παει τώρα στη σύνοδο δε μπορει να διαπραγματευτει τιποτα. Οπότε αν οριστεί πρωθυπουργός για 40 μέρες δε θα μπορεί να κάνει κανα ταξιδάκι τουλάχιστον και μετα να παραιτηθει;
MaX Payne
28-06-2012, 12:38
http://i.imgur.com/GE0bf.jpg
η Λοβερδαινα ειναι αυτη? :dwink:
Harbinger of Death
28-06-2012, 12:46
Η Τζολί :shock:
Sotos_The_Tequiler
28-06-2012, 16:54
και τι θα καταλάβεις;
υποτίθεται ότι η χωρα μένει πίσω από σημαντικές αποφάσεις, χάνουμε χρόνο και μπλαμπλαμπλα επειδή η πρωθυπουργαρα δε μπορεί να παρευρεθεί πουθενά. Και ο παπουλιας που παει τώρα στη σύνοδο δε μπορει να διαπραγματευτει τιποτα. Οπότε αν οριστεί πρωθυπουργός για 40 μέρες δε θα μπορεί να κάνει κανα ταξιδάκι τουλάχιστον και μετα να παραιτηθει;
εδώ κίνησε γη και ουρανό για να βγεί πρωθυπουργος κι εσύ λες να παραιτηθεί; Αν είναι ποτε δυναμόν! Δεν κοτεύει έτσι ο Αντωνάκης, ο λαός τον έβγαλε πρωθυπουργό, αυτός δε γίνεται να απογοητεύσει το ποίμνιό του...
Άλλωστε έχει δώσει σκονάκια στον Παπούλια :P
cybernaut
03-08-2012, 17:32
εδώ είμαστε
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480809_10150918176048181_1642545117_n.jpg
freak brother
03-08-2012, 18:51
seems legit!
(τα χρεη σιγουρα ειναι τοσα αλλα το χαρτι αυτο με τα θαυμαστικακια δεν μου φαινεται και πολυ επισημο)
Δεν διαγράφονται τα δάνεια των κομμάτων από τη μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς, μια μεταβίβαση που έγινε στο πλαίσιο των διαδικασιών εξυγίανσης, που προβλέπεται από το νόμο 4021/2001. Τα δάνεια είναι εξυπηρετούμενα και συνεπώς παραμένουν στο υγιές τμήμα της Αγροτικής.
Ετσι, η δικαιοδοσία εξυπηρέτησης των δανείων που χορηγήθηκαν στα πολιτικά κόμματα περνά στο υγιές τμήμα και όχι στην παλαιά τράπεζα, η άδεια της οποίας ανακλήθηκε. Με την επισήμανση αυτή αποκλείεται η περίπτωση τα χρέη των κομμάτων να περάσουν στις πλάτες των φορολογουμένων, αφού τα χρήματα των δανείων, ούτε παραγράφονται, ούτε μεταβιβάζονται στη λεγόμενη παλαιά τράπεζα.
Αυτό σημαίνει ότι η νέα Αγροτική Τράπεζα, υπό την ομπρέλα της Τράπεζας Πειραιώς, θα περιμένει από τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων την εξόφληση των δανείων που έχουν χορηγηθεί από την Αγροτική Τράπεζα, στα πλαίσια της κρατικής επιχορήγησης. Τίποτα δηλαδή δεν αλλάζει όσο αφορά την εξυπηρέτηση των δανείων από τα πολιτικά κόμματα, με την απορρόφηση από την Τράπεζα Πειραιώς του υγιούς τμήματος της ΑΤΕ. Αλλωστε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ποιότητα των υπηρεσιών με τη συνένωση των δύο δυνάμεων, θα γίνει καλύτερη και από πλευράς εξυπηρέτησης των δανείων, αλλά και από πλευράς νέων προϊόντων.
* Η ΝΔ φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στη Βουλή να χρωστά τα περισσότερα χρήματα σε τράπεζες. Συνολικά χρωστά 120 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 105 εκατ. στην Αγροτική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013) και τα 15 εκατ. στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015)
* Το ΠαΣοΚ χρωστά συνολικά 111.800.000 ευρώ, από τα οποία τα 96.800.000 στην Αγροτική (λήξη σύμβασης το 2013), 10 εκατ. ευρώ στην Marfin Bank (λήξη σύμβασης το 2015) και 5 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης 2015).
* Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά 6 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2014), το ΚΚΕ χρωστά 4.402.054 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2010), οι Οικολόγοι Πράσινοι χρωστούν 800.000 ευρώ.
cybernaut
29-08-2012, 19:06
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/298876_3906442372181_416964944_n.jpg
εδώ είμαστε
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480809_10150918176048181_1642545117_n.jpg
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙ-ΔΡΑΚΟ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
Sotos_The_Tequiler
17-06-2013, 18:24
επειδή το έψαχνα σήμερα και τελικά το βρήκα:
http://i.imgur.com/ui0gBuA.png
http://www.iefimerida.gr/news/56521/%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%C2%AB%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82%C2%BB