View Full Version : Last Crack
To Burning Time einai apo tous diskous pou akouw poly syxna edw kai xronia.Milame gia terastio sygrotima me teleiws proswpiko hxo kai attitude kai me mprostarh ton tragoudisth-poihth Buddo o opoios einai teleiws "allou"(fun park!!).Kai to Sinister Funkhouse #17 gamaei,alla den einai burning time me tipota!Anyway xwste opinions!!! :)
Buddy Lackey
07-04-2004, 17:27
symfwnw me ton filtato, mono pou theorw to Sinister Funkhouse #17 sxedon isaksio me Burning Time
etsi kai alliws omws einai entelws diaforetika albums , opote einai psilo-adiko na ta sygkrineis, ntempouto einai xyma metal
to ekswfyllo tou Sinister einai mnhmeiwdes vevaia
kai na poume kai gia tin mmmmmmmmalakia pou vgalane meta to burning time , without buddo. Epanasindethikan me Buddo alla siwpi..
Paulo oi diorganotes tou Headway skeftontai na tous feroun gia to Headway 2005
Martyan_Druyd
08-04-2004, 00:26
kai ta 2 lps tous ta teleftea deka xronia toulaxiston sapizan sta rafia twn diskadikwn....ta eixa parei kai ta dyo 200 kai 500 draxmes adistoixa.... an kai den einai kai h top fwnh, o buddo einai poly psyxakias....to burning time einai diskara......to ekswfyllo tou funkhouse#17 exei grapsei tragikh amerikanikh metal istoria pantws.