View Full Version : [Cinema] The Cabin in the Woods (2011)
metamelia1
31-05-2012, 22:17
http://cdn3.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2012/04/cabin-in-the-woods-poster.jpg
tainia pou enw arxika deixnei pantelws stereotypikh apo tin klise afisa kai tous klise xaraktires mexri ti misi ypothesi (~50 min), ksafnika les 'aristourgima', xwris na einai. eksipno kafrohorror me yperoxo mplakxioumor, foveres skines kai genika diaskedastiko pareotainiaki, oti kalitero exei na prosferei to eidos en etei 2012. to senario einai enas axtarmas apo hdh gnwsta pramata opws to trumanshow (me arketo aytosarkasmo kathws o monadikos xaraktiras pou einai sovaros onomazetai truman) kai scary movie. vevaia ystera pou ti skeftesai realistika provlimatizesai ligo gia poio logo htan toso diaskedastiki. na ti deite kai seis.
tl;dr 10/10 would watch again
jack the ripper
31-05-2012, 22:48
την ειδα καρφι οταν βγηκε. αν εξαιρεσουμε καποιους αστειους διαλογους μιλαμε για μεγαλη μαλακιαρα imo
Kelldorain
31-05-2012, 23:03
http://collider.com/wp-content/uploads/joss_whedon_01.jpg
:pink:
Ταινιαρα, την ειδα σινεμα και απλα γαμησε. Οτι λεει ο Φαηερστορμ
namiroth
01-06-2012, 13:36
την ειδα καρφι οταν βγηκε. αν εξαιρεσουμε καποιους αστειους διαλογους μιλαμε για μεγαλη μαλακιαρα imo
αυτο..
antimusic
16-08-2012, 10:36
αυτο..
όσκαρ κακογουστιάς.
Jangling Jack
04-09-2012, 17:31
Τεραστια φολα
Harbinger of Death
15-09-2012, 18:51
Την είδα, άκουγα καιρό γι' αυτή.
Γάμησε. Γέλασα έξω δυνατά (σικ) σε αρκετές στιγμές.
Ο Whedon μια με απογοητεύει, μια βγάζει κάτι γαμάτο σαν και τούτο.
apo periergeia: me ti se apogohteyse?
(poso peritto na les sthn arxh mias protashs "apo periergeia"?)
Harbinger of Death
16-09-2012, 02:47
Dollhouse. Και το κόνσεπτ του Buffy the Vampire Slayer. Δεν έχω δει, ισχύει, αλλά είναι TEEN. Τι μπορεί να έχει ώστε να μπορείς να παραβλέψεις ότι είναι teen drama. [/προκατειλημμένος]
Parasight
16-09-2012, 09:05
DollhouseΣε απογοήτευσε το Dollhouse;;;;
KoiliaSamprela
16-09-2012, 10:52
apo periergeia: me ti se apogohteyse?
(poso peritto na les sthn arxh mias protashs "apo periergeia"?)
μπορεί να έχεις άλλους σκοπούς πονηρούς και να ρωτάς! σωστό είναι να λες ότι ρωτάς από περιέργεια
Harbinger of Death
17-09-2012, 04:21
Ναι, και προσπαθώ να θυμηθώ γιατί. Θυμάμαι ότι η ιδέα και η αρχή της πρώτης σεζόν με ενθουσίασαν, και στο τέλος της σεζόν ξενέρωσα τόσο που ούτε καν ενδιαφέρθηκα για δεύτερη. Νομίζω ότι κάτι έπαιζε με τον Alpha, αλλά δε θυμάμαι γιατί..
Εσένα σου άρεσε χωρίς αναστολές;
Αντίθετα, ας πούμε, Firefly και Serenity πεθαίνω σχεδόν από πρώτη ως τελευταία στιγμή, καμία κοιλιά, ακόμα και οι αδύναμες στιγμές είναι συμπαθείς και γουστάρουμε.
Parasight
17-09-2012, 06:47
Ναι, και προσπαθώ να θυμηθώ γιατί. Θυμάμαι ότι η ιδέα και η αρχή της πρώτης σεζόν με ενθουσίασαν, και στο τέλος της σεζόν ξενέρωσα τόσο που ούτε καν ενδιαφέρθηκα για δεύτερη. Νομίζω ότι κάτι έπαιζε με τον Alpha, αλλά δε θυμάμαι γιατί..
Εσένα σου άρεσε χωρίς αναστολές; Σαφώς και όχι χωρίς αναστολές, αλλά μόνο και μόνο επειδή κόπηκε από το δίκτυο στον 2ο κύκλο, ο οποίος έδειξε περίπου το μεγαλοπρεπές σχέδιο που είχε στο μυαλό του ο Joss. Με τον Alpha μην κολλάς ρε συ, ήταν απλά το φινάλε του 1ο κύκλου, στον 2ο κύκλο είχε φανεί το πλάνο αλλά τον κόψανε τον άθρωπο. Βέβαια ο 2ος κύκλος είχε και το καλό το ότι ήταν καταιγιστικός, αφού έπρεπε να χωρέσει πράγματα 5-6 κύκλων ξέρω γω.
Εδώ το Buffy (που δεν έχω δει ακόμα πάντως) παίρνει μπροστά στον 3ο κύκλο απ'ό,τι μου λένε.
Harbinger of Death
17-09-2012, 13:11
Γενικά αν ποτές για κάποιο λόγο μου χαριστούν 26*45 λεπτά και δεν έχω τι να τα κάνω, παίζει να επιχειρήσω να το δω.
Buffy αντίστοιχα δεν πολυπαίζει. Ακόμα και να απογειώνεται, δεν πρόκεται να δω δύο σεζόν από κάτι για να μάθω χαρακτήρες και μπακγκράου ενώ βαριέμαι, για να δω μερικούς καλούς κύκλους, σε κάτι που μου φαίνεται χαζό το κόσνεπτ.
Parasight
17-09-2012, 18:04
Γενικά αν ποτές για κάποιο λόγο μου χαριστούν 26*45 λεπτά και δεν έχω τι να τα κάνω, παίζει να επιχειρήσω να το δω.Εχμ σε απογοήτευσε ενώ δεν το έχεις δει;;
Harbinger of Death
17-09-2012, 19:10
Έχω δει πρώτη σεζόν ντε, αλλά δεν τη θυμάμαι αρκετά καλά για να δω κατευθείαν δεύτερη χωρίς πρώτη. Οπότε μάλλον θα το έβλεπα σερί, στο υποθετικό σενάριο.
μόλις το είδα... ΕΠΟΣ.
Oι Καθημερινές Ιστορίες του κύριου Χουίτη
Raven Lord
03-10-2012, 11:58
χαβαλέ είχε. ότι πρέπει για χαλάρωση μετά τη δουλειά και γέλιο.
KoiliaSamprela
06-04-2013, 08:19
Το είδα τελικά εχτές.
ότι είπε ο φάιρστρομ εκτός
από το τέλος που περίμενα κάτι πιο κλισέ, αλλά γενικά ναι, γαμώ πέρασα