PDA

View Full Version : ΨΟΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

pixies
24-02-2014, 23:24
ε τωρα δε τους κοψαν το δικαιωμα ψηφου?

OniBocho
25-02-2014, 01:14
Προς φιλους/φιλες και κυριως συντροφους/συντροφισσες:

Σημερα δεχτηκα friend request απο το παρακατω προφιλ, το οποιο μετρα μονο 4 φιλους (κανεναν κοινο) και εχει υποπτα χαρακτηριστικα.

https://www.facebook.com/panagiotis.papaxr

Ιδιαιτερη προσοχη, τις τελευταιες μερες βγηκαν στη φορα ψευτικα προφιλ που διαχειριζονται ασπονδυλα για να κατασκοπευουν κινηματικο κοσμο. Ας εχουμε το νου μας.

OniBocho
25-02-2014, 08:43
Εχει 6 ασπονδυλα φασιστακια το φορουμ ή το κομπλεξ και η μικροτσουτσουνιαση καποιων ξεπερναει καθε φαντασια; ζωδια!

Parasight
25-02-2014, 10:12
Βαράτε με κι ας κλαίω φάση.

Phantom Duck
25-02-2014, 11:02
Προς φιλους/φιλες και κυριως συντροφους/συντροφισσες:

Σημερα δεχτηκα friend request απο το παρακατω προφιλ, το οποιο μετρα μονο 4 φιλους (κανεναν κοινο) και εχει υποπτα χαρακτηριστικα.

https://www.facebook.com/panagiotis.papaxr

Ιδιαιτερη προσοχη, τις τελευταιες μερες βγηκαν στη φορα ψευτικα προφιλ που διαχειριζονται ασπονδυλα για να κατασκοπευουν κινηματικο κοσμο. Ας εχουμε το νου μας.

καλά ρε τον παπαχρόνη που βγάζει το WURDUKAL 'zine βρήκες να ποστάρεις ως χρυσαυγίτη;

tsimpouklano
25-02-2014, 12:44
Εχει 6 ασπονδυλα φασιστακια το φορουμ ή το κομπλεξ και η μικροτσουτσουνιαση καποιων ξεπερναει καθε φαντασια; ζωδια!

http://images.inewsgr.com/197/zodia-apo-ti-viky-pagiataki_S.jpg

OniBocho
25-02-2014, 14:18
Βαράτε με κι ας κλαίω φάση.

Απο το γαματε με κι ας κλαιω που φαινεται να αρεσει σε σενα ρε τυρι το εβγαλες το ασφαλες συμπερασμα παλι;

καλά ρε τον παπαχρόνη που βγάζει το WURDUKAL 'zine βρήκες να ποστάρεις ως χρυσαυγίτη;

Δεν το ξερω. Θα επρεπε; ή μηπως δεν ειναι οποτε τον αδικω;

[QUOTE=OniBocho;1247945]ζωδια!

http://images.inewsgr.com/197/zodia-apo-ti-viky-pagiataki_S.jpg

Θεουλης! Για ζωΑδια πηγαινε... :)

Parasight
25-02-2014, 14:51
4vchm-RrXtU

carheart
25-02-2014, 18:12
αν ήμασταν 4-5 χρόνια πίσω θα ήμουν πεπεισμένος πως ο κάθε rbnikos_souvlas, onibocho κλπ θα ήταν ο ίδιος ο ικόνοκλαστ που βαριέται και τσακώνεται με τον εαυτό του

έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να διαβάζω έξυπνους νέους γιούζερς διψασμένους για διάλογο να κάνουν register και να βρίζουν το ασπόνδυλο μουνί του ικόνοκλαστ

αμαν πια βρε παιδιά :{

Λεκές
25-02-2014, 23:21
Το σίγουρο είναι πως ο ικονοκλαστ βγάζει στους νέους γιούζερς το χειρότερο τους εαυτό. :cry:

nikos_souvlas
26-02-2014, 03:12
Καρχατ, παρπαρτ, παλιέ γιούζερ, έχεις δει μάπα ικόνοκλαστ; Ασχήμια χίπη - μισή μερίδα - ανταρσύα - έχω μικρό πουλί και ροκάρω στο ιάρ. Γαμήθηκα στα γέλια.

stam and the witches
26-02-2014, 04:24
Άντε γαμήσου ρε βλάκα.

OniBocho
26-02-2014, 09:11
Το σίγουρο είναι πως ο ικονοκλαστ βγάζει στους νέους γιούζερς το χειρότερο τους εαυτό. :cry:

Ρε παιδι μου, δεν ειναι μονο αυτος το ζητημα. Στην τελικη ολοι θα γρψουν μια παπαρια και θα φανε το δουλεμα. Τουλαχιστον ο ικονοκλαστ σε καποια θεματα γραφει σοβαρα και εμπεριστατωμενα, αλλα οταν 12/10 ποστς που απευθυνονται σε αλλον, ειναι τρολαρισμα, προσβολες και ελιτισμος και μια γενικοτερα εχθρικη αντιμετωπιση, πως περιμενεις να εξελιχθει ο καθε νεος χρηστης; θα γινει σαν τον μπακουροψαρακλα στο στρατο, που με το που "παλιωσει" θα κανει τα ιδια και χειροτερα. Δηλαδη, δε νοειται να γινεται ενα on topic post και να πεφτουν μουτζες επειδη αυτος που το εγραψε ειναι νεος ή μαλακας για τους περισσοτερους (οπως προφανως νομιζουν για μενα). Κρινεις αυτο που διαβαζεις κι οχι μονο ποιος το εχει γραψει. Δεν ειναι ψωλομετρηση τα φορα. Κι ας βγει η κομπλεξαρα τωρα να πει "ετσι ειναι το ER κι αν σ'αρεσει".

Το τελευταιο μου ποστ θεωρησα οτι αφορα κατι σημαντικο, κυριως για ατομα του κινηματικου χωρου. Αν και ενημερωσα ομαδες στο fb και το ανηρτησα στο προφιλ μου, θεωρησα σημαντικο να το πω κι εδω. Δεν εγραψα για πεταμενα Dark Knight του Nolan γαμω τη μπαναγια. Κι ο PhantomDuck δε δειχνει να με γουσταρει, αλλα τουλαχιστον εδωσε μια on topic απαντηση. Το κραξιμο για το κραξιμο σε τετοια περιπτωση ειναι μαλακια και μαλιστα αποξηραμενη.

Καρχατ, παρπαρτ, παλιέ γιούζερ, έχεις δει μάπα ικόνοκλαστ; Ασχήμια χίπη - μισή μερίδα - ανταρσύα - έχω μικρό πουλί και ροκάρω στο ιάρ. Γαμήθηκα στα γέλια.

Καλα νταξει, το γαμησες και ηταν ηδη ψοφιο.. Η μαπα του καθενος εδω μεσα ειναι το ζητημα;

Στο μικρο πουλι δε θα διαφωνησω παντως.. :p βρωμαει μικροτσουτσουνιαση χωρις να χρειαζεται να το δεις καν! :p

Parasight
26-02-2014, 09:30
Παίζουν όμως κάποιο ρόλο και οι συνεχείς λογοδιαρροικές απαντήσεις-"diss" επιπέδου 12χρονου από κάποιους φουριόζους νέους χρήστες. Χαλάρωσε και δείξε λίγη ανωτερότητα, και όλα θα πάνε μια χαρά.

KoiliaSamprela
26-02-2014, 09:42
εμένα ο Ικονοκλαστ μου είχε πει με έμμεσο τρόπο να μην αγοράσω ένα αμάξι, και πήρα τελικά Κορσα και είμαι ευχαριστημένος μέχρι όσο δεν πάει!

ikonoklast
26-02-2014, 12:43
Ασχήμια χίπη

Γελάω.

Αυτό που λέτε για τους νέους γιουζερς δεν είναι μεγάλη αλήθεια. Παράδειγμα νέου χρήστη (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?29159-Instant-Boner) που ήρθε σα κύριος, δεν ενόχλησε κανένα, με το καλημέρα σας είχε σκοπό να μπει, με το καλησπέρα σας είχε σκοπό να βγει. Τον έβρισε κανείς; Όχι. Γιατί; Γιατί δεν είναι στόκος.

Το κυρίως ζήτημα παρουσιάζεται όταν κάποιος παρουσιάζει εντυπωσιακά πειστήρια ηλιθιότητας και η σατανική σύμπτωση είναι ότι όλοι οι νέοι χρήστες είναι για κάποιο λόγο πολύ καλοί σε αυτό. Πριν πείτε ότι απλώς χρειάζεται να εγκλιματιστούν κλπ σκεφτείτε πόσο καιρό εγκλιματίζονται χρήσται τύπου nikos_souvlas, VidnaObmana (τελείως τυχαία παραδείγματα).

atom_smasher
26-02-2014, 13:52
Αυτό τα χρυσαυγουλα το κάνουν καιρό. έχουν κατακλύσει διάφορα γκρουπ με πολύ κόσμο και 15 προφιλ ο καθένας για να κάνουν φασαρία. Ο ικονοκλατς δεν αλλάζει.

carheart
26-02-2014, 23:26

φίλε νίκο_σούβλα, θα σε πάω ένα βήμα πέρα από αυτό, σε μια πραγματική ιστορία που μου έχει συμβεί και μου έχει στιγματίσει τη ζωή. Στην πόλη που μένω, υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι ίδιος ο ικονοκλαστ μετά από τριάντα χρόνια, η ομοιότητα είναι παροιμιώδης, ανορεκτικός γούντι άλλεν, μαλλί βαμμένο πορτοκαλί κάρλος βαλντεράμα με νόμο βαρύτητας, δερμάτινο πράσινο κολλητό τζάκετ, και περπατάει και μιλάει μόνος του. Δυοτρείς φορές τον έχω καλησπερίσει στο δρόμο μάλιστα, επειδή είμαι βέβαιος πως έχω ανοίξει ένα παράθυρο στο μέλλον, έχει απαντήσει ωραιότατα "καλησπέρα σας" και έχουμε συνεχίσει τις ζωές μας. Μια μέρα είχα διάλογο σε ένα στενό και αντάλλαζα δίσκους με έναν τύπο. Ο -κατά τα άλλα ήρεμος- άσχημος χίπης γέρος ικόνοκλαστ έρχεται σε ελαφρώς έξαλλη κατάσταση, κρατώντας μια μπλε σακούλα (δεν θα την ξεχάσω ποτέ), βλέπει τους δίσκους, σταματάει, λέει "βγήκα να πάρω φέτα, ροκ είναι αυτά;". Του απαντώ "ναι, ροκ". Λέει "και γω ροκ ακούω μαικλτζάξον" και φεύγει. Από τότε τον βλέπω τακτικά και είναι πάντα μόνος του και υπέροχος, ο αγαπημένος μου άνθρωπος στην πόλη που μένω. Και είναι ίδιος ο ικόνοκλαστ, οπότε δε βρήκες το πχιο κατάλληλο άτομο να ρωτήσεις αν έχει δει τη μάπα του. Τους έχω συμπαθήσει και τους δύο περισσότερο. Για να καταλήξω στο ότι υπάρχουν εκεί έξω ωραίοι και άσχημοι τύποι αλλά όχι σε ομορφιά όμως, και κυρίως δεν γράφουν για μικροτσουτσουνισμοί σε φόρα. Επίσης έχω βαρεθεί να διαβάζω πως ο ικόνοκλαστ "γράφει εμπεριστατωμένα και ωραία πολιτικά κείμενα στο ερ αλλά μας κράζει και τον βρίζουμε", δεν είχαμε χατζηστεφάνου και βρήκαμε τη μισή μερίδα

OniBocho
27-02-2014, 01:02
Παίζουν όμως κάποιο ρόλο και οι συνεχείς λογοδιαρροικές απαντήσεις-"diss" επιπέδου 12χρονου από κάποιους φουριόζους νέους χρήστες. Χαλάρωσε και δείξε λίγη ανωτερότητα, και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αν με το ανωτερότητα εννοείς "κάτσε να ακούσεις ό,τι κι αν σου σέρνουμε, can't do that. Και καλό θα ήταν να μιλούσες για ανωτερότητες πριν μου γράψεις μπόλικες κατωτερότητες ως τώρα.

Αυτό που λέτε για τους νέους γιουζερς δεν είναι μεγάλη αλήθεια. Παράδειγμα νέου χρήστη (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?29159-Instant-Boner) που ήρθε σα κύριος, δεν ενόχλησε κανένα, με το καλημέρα σας είχε σκοπό να μπει, με το καλησπέρα σας είχε σκοπό να βγει. Τον έβρισε κανείς; Όχι. Γιατί; Γιατί δεν είναι στόκος.

Το κυρίως ζήτημα παρουσιάζεται όταν κάποιος παρουσιάζει εντυπωσιακά πειστήρια ηλιθιότητας και η σατανική σύμπτωση είναι ότι όλοι οι νέοι χρήστες είναι για κάποιο λόγο πολύ καλοί σε αυτό. Πριν πείτε ότι απλώς χρειάζεται να εγκλιματιστούν κλπ σκεφτείτε πόσο καιρό εγκλιματίζονται χρήσται τύπου nikos_souvlas, VidnaObmana (τελείως τυχαία παραδείγματα).

Γίνεσαι τρομερά άδικος και δεν σκέφτεσαι το γεγονός ότι όταν είσαι νέος σε ένα χώρο, υιοθετείς την πιο κοινή συμπεριφορά που συναντάς, για ασφάλεια. To not be left out. Το ζήτημα είναι -για να μιλήσω συγκεκριμένα και προσωπικά- τα πεσίματα ξεκινάνε από πολύ νωρίς εδώ μέσα. Ποιος είναι ο καθένας που θα χαρακτηρίσει τον άλλο στόκο και πόσο γνωρίζεις τον άλλο για να το πεις αυτό; πόσα ποστ θεωρείς εσύ ότι χρειάζεται να διαβάσεις για να κατατάξεις τον κάθε χρήστη και να τον χαρακτηρίσεις; θεωρείς ότι μέ ξέρεις; ή ότι -επειδή έχω μιλήσει σα μαλάκας κάποιες φορές μέχρι τώρα- είμαι στην πραγματικότητα μαλάκας; Το να διαφωνείς με μία άποψη είναι και φυσιολογικό και αναμενόμενο και θεμιττό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πόσο εύκολα -επειδή είναι το ER εδώ να 'ουμ- φτάνει η κουβέντα από τη διαφωνία (το φυσιολογικό) στο χλευασμό.

Όταν μου γράφεις "στα παπάρια μας η αποψούλα σου, φύγε από το φόρουμ" δεν μπορεί να περιμένεις να σου απαντήσω "έχεις δίκιο, θα φύγω γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα". Χώρια που είναι εντελώς τραγικό να ανακυκλώνεται ένα ηλίθιο στρατοκαυλικό μοτίβο συμπεριφοράς προς τους νιούφηδες, ιδίως από άτομα που θεωρητικά είναι πιο open minded. Καλή η πλάκα και η καφρίλα, καλός και ο υπέρμετρος χαβαλές, αλλά δε μιλάμε για αυτό τώρα. Μιλάμε για την περίπτωση που ανοίγω τόπικ για την μπάντα μου και πέφτουν μούτζες ή τρολαρίσματα a priori, κάτι που είναι τουλάχιστον γελοίο. Στην τελική, δε σου άρεσε το ύφος, τα βίντεο, τα κομμάτια, έστω και τα μούτρα μας, γράψε μια άποψη ή μην ασχολείσαι. Δεν είναι το General Discussion ή το σινεμά ή τα αθλητικά και τα διάφορα off topic όπου μπορεί ο καθένας να πειράζει τον άλλο.

Επίσης έχω βαρεθεί να διαβάζω πως ο ικόνοκλαστ "γράφει εμπεριστατωμένα και ωραία πολιτικά κείμενα στο ερ αλλά μας κράζει και τον βρίζουμε", δεν είχαμε χατζηστεφάνου και βρήκαμε τη μισή μερίδα

Σε σχέση και με το προηγούμενο ποστ σου, δεν υπαινίχτηκα ποτέ ότι ο συγκεκριμένος είναι ασπόνδυλο ή φασιστάκι, ούτε για το μουνί του είπα κάτι. Και προφανώς δε με βρίσκει καθόλου σύμφωνο η τοποθέτηση του σούβλα. Το να αντιμετωπίζετε όμως τον κάθε νέο χρήστη ως κάποιον που απειλεί το παρεάκι σας, μόνο χειρότερα αποτελέσματα μπορεί να έχει.

Reject
27-02-2014, 02:25
Κατάλαβα ποιός είναι ο OniBocho.
Να γελάς και να κλαίς μαζί....

VidnaObmana
27-02-2014, 02:48
Πωπω βρε ικονοκλαστ ακομα μαλακιστηρι εισαι? Νισαφι παλικαρι μου

ikonoklast
27-02-2014, 04:08
Γράφω εντυπωσιακά σοβαρό ποστ για μελλοντική χρήση.

Όταν μου γράφεις "στα παπάρια μας η αποψούλα σου, φύγε από το φόρουμ" δεν μπορεί να περιμένεις να σου απαντήσω "έχεις δίκιο, θα φύγω γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα".

Κάθε φορά που ανοίγει αυτή η κουβέντα και κάποιος προσποιείται ότι εκπλήσσεται απο "φορουμικές" συμπεριφορές προσπαθώ να φανταστώ το ίδιο ακριβώς συμφραζόμενο να συμβαίνει σε μια παρέα σε ένα μπαρ ή σε ένα τσιπουράδικο. Μιλάνε όλοι για το πόσο σημαντικός υπήρξε ο Philip Seymour Hoffman, λέει ο ένας πόσο τεράστιος ήταν στο καποτε, η άλλη πόσο τον απήλαυσε στο χαπινες, ο τρίτος πόσα ακόμα είχε να προσφέρει σαν ηθοποιός και εμφανίζεται ο Γιώργος. Ο Τάδε Γιώργος, που μπορεί να ήρθε σαν ξάδελφος της Αλεξάνδρας, σαν μπαρμαν που δουλεύει εκεί, σαν οτιδήποτε βρε αδελφέ. Και λέει "No more tears. Πολύ καλός ηθοποιός αλλά μέχρι εκεί, ας τιμήσουμε πρώτα κάθε άτυχο πρεζάκι". Ο ίδιος Γιώργος που θα ανοίξει μια κουβέντα για τον "Καπουστρίδη", που θα πει, φερειπείν "άλλο ομοφυλόφιλος, άλλο πουστάρα". Και ο ίδιος που σε μια παρέα για να γίνει αρεστός ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα βγάλει ένα κινητό για να δείξει ένα βίντεο με τα ΦΛΙΣΚΟΥΝΙΑ της γυναίκας του. Και θα πει «φλισκούνια». Αυτό. Θα πει αυτή τη λέξη.

Πιστεύεις ότι κάποιος πρέπει να νοιάζεται γι' αυτά που λες. Ότι πρέπει να σε δικαιολογήσει, ότι αμα σου απαντήσει με μπινελίκια έχει κάποιο πρόβλημα, δε γαμάει, είναι μικροτσούτσουνος, είναι ασχημάντρας, έχει περσόνα ή έχει ψυχολογικά. Κακώς το πιστεύεις. Γιατί το πιο φαντεζί και το πιο εξωφρενικό από αυτά που συμβαίνουν σε αυτό που είναι τα ιντερνετς και η πεμπτουσία της επικοινωνίας σε αυτά, δηλαδή τα φορουμς, είναι ότι θα συναντήσεις κόσμο που δεν έχει καμία επαφή με σένα, με την παρέα σου, με τον κύκλο σου και με όλα αυτά που εσύ θεωρείς αποδεκτά. Πιστεύεις ότι έχει σημασία να ξέρεις ποιός είμαι εγώ και τι κάνω, πόσο γαμάω και πόσο την έχω, αν θα σου έλεγα τα ίδια «απο κοντά», αν είμαι περσόνα ή αν τα λέω στα σοβαρά. Κακώς το πιστεύεις. Μπορεί να είμαι ευγενέστατος σε κάθε πτυχή της ζωής μου, να έχω μια χαρά φυσιολογική σεξουαλική ζωή, να μη μου χρειάζεται να είμαι αγενής, γιατί κανείς ποτέ στον κύκλο μου δε λέει τέτοιες παπαριές. Ή μπορεί να είμαι το χειρότερο κομπλεξικό τσογλάνι που γουστάρει να τρολλάρει τον κόσμο και ψάχνει με κάθε αφορμή τον τσαμπουκά. Σκέψου πρώτα ότι αυτό που λες και κάνεις σε ένα φόρουμ είναι το αυτό μπαρ/τσιπουράδικο και η παρέα αγνώστων σου. Αν χρειαστεί γίνε σίγουρος ότι θα 'λεγες τα ίδια. Και αν γίνεις ή αν είσαι ήδη, κάνε την ελάχιστη προσπάθεια να τα υποστηρίξεις στο δια ταύτα, με επιχειρήματα, με κουβέντα, με μπινελίκια και counter-μπινελίκια ή με όσα μέσα έχεις. Πιστεύεις ότι πρέπει να δίνεις σημασία και να κλαίγεσαι και να κλαψομουνιάζεις και να ψάχνεσαι και να σπας αρχίδια με τα διαδικαστικά. Κακώς το πιστεύεις.

Reject
27-02-2014, 04:27

Ο ίδιος Γιώργος που θα ανοίξει μια κουβέντα για τον "Καπουστρίδη", που θα πει, φερειπείν "άλλο ομοφυλόφιλος, άλλο πουστάρα". Και ο ίδιος που σε μια παρέα για να γίνει αρεστός ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα βγάλει ένα κινητό για να δείξει ένα βίντεο με τα ΦΛΙΣΚΟΥΝΙΑ της γυναίκας του. Και θα πει «φλισκούνια». Αυτό. Θα πει αυτή τη λέξη.

αχαχαχα είσαι μέγας ρουφ και γουστάρω.

ikonoklast
27-02-2014, 04:32
Τι ρουφ, εδώ τα είπε. Στο "Γιώργος" αν πέφτω μέσα, what are the chances κλπ.

rudie
27-02-2014, 07:24
συγκινητικά υπέροχο ποστ, μόνο στο τέλος χάλασε με τα μουνιά και τα αρχίδια που καλό θα ήταν να έλειπαν.

OniBocho
27-02-2014, 08:05

Όταν μου γράφεις "στα παπάρια μας η αποψούλα σου, φύγε από το φόρουμ" δεν μπορεί να περιμένεις να σου απαντήσω "έχεις δίκιο, θα φύγω γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα".

Κάθε φορά που ανοίγει αυτή η κουβέντα και κάποιος προσποιείται ότι εκπλήσσεται απο "φορουμικές" συμπεριφορές προσπαθώ να φανταστώ το ίδιο ακριβώς συμφραζόμενο να συμβαίνει σε μια παρέα σε ένα μπαρ ή σε ένα τσιπουράδικο. Μιλάνε όλοι για το πόσο σημαντικός υπήρξε ο Philip Seymour Hoffman, λέει ο ένας πόσο τεράστιος ήταν στο καποτε, η άλλη πόσο τον απήλαυσε στο χαπινες, ο τρίτος πόσα ακόμα είχε να προσφέρει σαν ηθοποιός και εμφανίζεται ο Γιώργος. Ο Τάδε Γιώργος, που μπορεί να ήρθε σαν ξάδελφος της Αλεξάνδρας, σαν μπαρμαν που δουλεύει εκεί, σαν οτιδήποτε βρε αδελφέ. Και λέει "No more tears. Πολύ καλός ηθοποιός αλλά μέχρι εκεί, ας τιμήσουμε πρώτα κάθε άτυχο πρεζάκι". Ο ίδιος Γιώργος που θα ανοίξει μια κουβέντα για τον "Καπουστρίδη", που θα πει, φερειπείν "άλλο ομοφυλόφιλος, άλλο πουστάρα". Και ο ίδιος που σε μια παρέα για να γίνει αρεστός ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα βγάλει ένα κινητό για να δείξει ένα βίντεο με τα ΦΛΙΣΚΟΥΝΙΑ της γυναίκας του. Και θα πει «φλισκούνια». Αυτό. Θα πει αυτή τη λέξη.

Πιστεύεις ότι κάποιος πρέπει να νοιάζεται γι' αυτά που λες. Ότι πρέπει να σε δικαιολογήσει, ότι αμα σου απαντήσει με μπινελίκια έχει κάποιο πρόβλημα, δε γαμάει, είναι μικροτσούτσουνος, είναι ασχημάντρας, έχει περσόνα ή έχει ψυχολογικά. Κακώς το πιστεύεις. Γιατί το πιο φαντεζί και το πιο εξωφρενικό από αυτά που συμβαίνουν σε αυτό που είναι τα ιντερνετς και η πεμπτουσία της επικοινωνίας σε αυτά, δηλαδή τα φορουμς, είναι ότι θα συναντήσεις κόσμο που δεν έχει καμία επαφή με σένα, με την παρέα σου, με τον κύκλο σου και με όλα αυτά που εσύ θεωρείς αποδεκτά. Πιστεύεις ότι έχει σημασία να ξέρεις ποιός είμαι εγώ και τι κάνω, πόσο γαμάω και πόσο την έχω, αν θα σου έλεγα τα ίδια «απο κοντά», αν είμαι περσόνα ή αν τα λέω στα σοβαρά. Κακώς το πιστεύεις. Μπορεί να είμαι ευγενέστατος σε κάθε πτυχή της ζωής μου, να έχω μια χαρά φυσιολογική σεξουαλική ζωή, να μη μου χρειάζεται να είμαι αγενής, γιατί κανείς ποτέ στον κύκλο μου δε λέει τέτοιες παπαριές. Ή μπορεί να είμαι το χειρότερο κομπλεξικό τσογλάνι που γουστάρει να τρολλάρει τον κόσμο και ψάχνει με κάθε αφορμή τον τσαμπουκά. Σκέψου πρώτα ότι αυτό που λες και κάνεις σε ένα φόρουμ είναι το αυτό μπαρ/τσιπουράδικο και η παρέα αγνώστων σου. Αν χρειαστεί γίνε σίγουρος ότι θα 'λεγες τα ίδια. Και αν γίνεις ή αν είσαι ήδη, κάνε την ελάχιστη προσπάθεια να τα υποστηρίξεις στο δια ταύτα, με επιχειρήματα, με κουβέντα, με μπινελίκια και counter-μπινελίκια ή με όσα μέσα έχεις. Πιστεύεις ότι πρέπει να δίνεις σημασία και να κλαίγεσαι και να κλαψομουνιάζεις και να ψάχνεσαι και να σπας αρχίδια με τα διαδικαστικά. Κακώς το πιστεύεις.

Η λεξη αγαπητε ειναι φισκουνια και δεν τα ειδες ποτε. Το μονο που ειδες ηταν να γραφω πως νιωθω περηφανος για τη γυναικα μου που "εβγαζε τις βυζαρες της και θηλαζε εναν ολοκληρο χρονο". Το βιντεο δεν το θυμασαι καλα, αλλα προκειμενου να μεμφθεις, φαντασιωνεσαι πραγματα. Κι αυτο που ειδες, ηταν η περηφανεια μου για τη γυναικα μου, αναγλυφα διατυπωμενη. Οχι καποια ματαιη προσπαθεια "να γινω αρεστος" σε μια καινουργια παρεα.

Φαντασιωνεσαι επισης οτι με νοιαζει τοσο πολυ ή οτι ισχυουν ολα αυτα που "πιστευω" συμφωνα με εσενα. Γιατι τιποτα απο οσα λες δεν ισχυει. Τα επιχειρηματα μου δεν θα τα ακουσει καποιος που απο την πρωτη στιγμη με ειρωνευεται και μου επιτιθεται (κομπλεξικη κουραδα πχ) Κι αν ειχα διαθεση να τα χρησιμοποιησω για διαλογο εδω μεσα, η δικη σας διαλεκτικη ειναι που με αποτρεπει απο το να το κανω.

Κανεις λαθος και ως προς κατι ακομα, αλλα αυτο ειναι απλα η αποψουλα μου, don't take it for granted. Τα φορουμ δεν ειναι ουτε μπαρ, ουτε τσιπουραδικο. Αν γινονται, τα μετατρεπουν οι χρηστες τους σε αυτα. Το οτι το ER δε διεπεται απο κανονας συμπεριφορας, δεν ειναι ικανο να καταλυσει το ρολο και τη δομη των φορουμ γενικοτερα. Κι αν δεις πως ξεκινησα να γραφω και τι αντιμετωπιση ειχα, ισως διαφωτιστεις περισσοτερο. Αν, που δεν και δεν υπαρχει ισως κανενας λογος. Γιατι δεν κλαψομουνιαζω ικονοκλαστ. Κανω κουβεντα, μολονοτι προσβεβλημενος, αλλα δυστυχως πρεπει να προσαρμοζω το επιπεδο γραφης και απαντησεων στα αντιστοιχα δικα σας.

Επισης, ειναι Θανασης, οχι Γιωργος. Κι αυτο το εχω γραψει.

Reject δε νομιζω οτι καταλαβες τιποτα. Δεν πιστευω οτι γνωριζομαστε.

Parasight
27-02-2014, 08:48
Λοιπόν εγώ λέω όντως να πάμε όλοι μαζί κάποια στιγμή για τσίπουρα. Δεν υπάρχει κάτι που δε λύνεται εκεί.

Mitsmann
27-02-2014, 09:05
τελικα υπηρξε ποστ με βυζια?
ψαχνω ολο το φορουμ απο χτες.

Parasight
27-02-2014, 09:08
Με φισκούνια ρε ζώο.

Mitsmann
27-02-2014, 09:12
ακομα κι αυτο φουσκουνια το ξερω.
να πει ενας γλωσσολογος.

OniBocho
27-02-2014, 09:16
τελικα υπηρξε ποστ με βυζια?
ψαχνω ολο το φορουμ απο χτες.

Ε γαμω το πια! Σταμάτα να με απογοητεύεις! Αφού το γράφω παραπάνω ΑΦΟΥ! ΔΕΝ υπήρξε! Τζάμπα ψάχνεις!

overdriven
27-02-2014, 10:40
Δυστυχώς δεν πρόλαβα το βίντεό σου. Αν η γυναίκα σου γνωρίζει ότι αναφέρεσαι στις βυζάρες της ενώπιον τρίτων και δεν την ενοχλεί, ομολογώ ότι εν προκειμένω έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

KoiliaSamprela
27-02-2014, 11:01
<σεξιστής> θα διαφωνήσω , οι γυναίκες δεν έχουν τόσο θέμα με το Βυζάρες όσο με το κωλάρα </σεξιστης>

Parasight
27-02-2014, 11:16
Δυστυχώς δεν πρόλαβα το βίντεό σου. Αν η γυναίκα σου γνωρίζει ότι αναφέρεσαι στις βυζάρες της ενώπιον τρίτων και δεν την ενοχλεί, ομολογώ ότι εν προκειμένω έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.Ακριβώς το ίδιο είχα επισημάνει κι εγώ. Οπότε κινδυνεύεις να άκουσεις κι εσύ χαρακτηρισμούς όπως "αγάμητος" και "μικροτσούτσουνος", μην εκπλαγείς.

overdriven
27-02-2014, 11:58
Μα δεν το λέω με κακία ή υποτιμητική διάθεση. Πάντα ζήλευα τα ανοιχτόμυαλα ζευγάρια.

Parasight
27-02-2014, 12:01
Ούτε γω το είπα με κακία ντε.

overdriven
27-02-2014, 12:03
Ε τότε δεν μας τα λέει καλά. Εμ τοποθέτηση για τις βυζάρες της γυναίκας σου, εμ επίθεση σε όποιον σχολιάσει καλοπροαίρετα... δεν πάει

Raven Lord
27-02-2014, 12:21
<σεξιστής> θα διαφωνήσω , οι γυναίκες δεν έχουν τόσο θέμα με το Βυζάρες όσο με το κωλάρα </σεξιστης>

προσωπικά, θα έλεγα ότι αμφότερα αποπνέουν μια θετικότατη αύρα

KoiliaSamprela
27-02-2014, 15:15

προσωπικά, θα έλεγα ότι αμφότερα αποπνέουν μια θετικότατη αύρα

Για μας σίγουρα <3

Mitsmann
27-02-2014, 16:22
βυζαρες υποσχεθηκατε, βυζαρες δεν ειδαμε, παλι με το Γερμενη θα τη βγαλουμε εδω μεσα.

Reject
27-02-2014, 19:32
Θανάση σταμάτα να γράφεις στο e.r γιατί θα σε δώσω στον τσιγαρά και θα σταματήσει να σου κάνει βερεσέδια.

OniBocho
28-02-2014, 03:38
Δυστυχώς δεν πρόλαβα το βίντεό σου. Αν η γυναίκα σου γνωρίζει ότι αναφέρεσαι στις βυζάρες της ενώπιον τρίτων και δεν την ενοχλεί, ομολογώ ότι εν προκειμένω έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.Ακριβώς το ίδιο είχα επισημάνει κι εγώ. Οπότε κινδυνεύεις να άκουσεις κι εσύ χαρακτηρισμούς όπως "αγάμητος" και "μικροτσούτσουνος", μην εκπλαγείς.

Δεν ειρωνεύτηκε ούτε μίλησε άσχημα για να του πω το οτιδήποτε. Σε αντιθεση με εσένα και τις εξυπνάδες σου..

Για να τελειώσουμε αυτό το τεράστιο off topic δεν αναφέρομαι σε τρίτους στις βυζαρες της, έτσι απλά και αόριστα. Χρησιμοποίησα την έκφραση "νιώθω περήφανος που η Σοφία εδώ και ένα χρόνο βγάζει τις βυζαρες της και θηλάζει τον Ορφέα". Τίποτα πονηρό, τίποτα καφρικο, τίποτα επιτηδευμένο. Εκδήλωση υπερηφάνειας και ενθουσιασμού, που θεωρώ πως αρμόζει και δικαιολογείται σε νεαρό πατέρα.

Το δε περιβόητο βίντεο που ο ικονοκλαστ δήθεν είδε βυζια και θηλασμους, είναι ένα απόσπασμα όπου στην αγκαλιά της μάνας του, ο μικρός νιαουριζει κάθε φορά που του χαϊδεύει την πλάτη. Μιλάμε για τέτοιο αισχος και attention whoring δηλαδή.

Θανάση σταμάτα να γράφεις στο e.r γιατί θα σε δώσω στον τσιγαρά και θα σταματήσει να σου κάνει βερεσέδια.

Δεν ξέρω από που νομίζεις ότι με ξέρεις και αν αυτό ισχύει, για ποιο λόγο το βρίσκεις για γέλια και για κλάματα, αλλά πληροφοριακά είναι οι τσιγαραδες και δεν δίνουν βερεσεδια σε κανέναν.

Και προφανώς δε θα σταματησω να γράφω, αν θέλω να γράφω.

phthoggon
28-02-2014, 11:28
Γενικά, όσο εκνευριστικός και να είναι ο χρήστης Onibocho (που είναι), αυτή η συνεχής υπενθύμιση/συζήτηση πάνω σε αυτό που πόσταρε (που μπορεί να ήταν και μαλακία και να το μετάνιωσε) είναι τόσο αστεία και ηθικίστικη και ανθρωποφάγα που μου φέρνει αναγούλες. Πείτε του για τις τόσες άλλες μαλακίες που λέει, όχι για κάτι προσωπικό. Μυξοπαρθένες.

atom_smasher
28-02-2014, 13:38
κοίτα νέε γιούζερ, εδώ οι μισοί είναι Ι5. οι μισοί είμαστε για να το θέσω ακριβέστερα. Όταν δε ξεκίνησε αυτό το παραμυθι οι περισσότεροι ήταν και κάπως πιτσιρικάδες - ως επί το πλείστω - και το τρολαρισμα πηρε νεες διαστάσεις και δημιούργησε μια κατάσταση που λούζεσαι, όχι χωρίς να έχεις βοηθήσει και συ λίγο με κάποια άσχημο μπάσιμο και βήματα που έκανες στην αρχή. Απ την άλλη έχει ένα δίκιο όπως πάντα ο ικονοκλατς αν και το κάνει με τον ιδιαίτερο του τρόπο που θές να πάρεις την νικοσουβλα και να τον κάνεις αρνί.

Pinatero
28-02-2014, 19:16
εγω εψαξα απο το ποστ του καπουζιδη και μετα να δω το

"βασικα Ονιμποτσο σταματα να πουσταρεις στο ΕR"

οποτε ας μπει εδω για να μην εχουμε κενα

freak brother
28-02-2014, 19:18
κοίτα νέε γιούζερ, εδώ οι μισοί είναι Ι5. οι μισοί είμαστε για να το θέσω ακριβέστερα. Όταν δε ξεκίνησε αυτό το παραμυθι οι περισσότεροι ήταν και κάπως πιτσιρικάδες - ως επί το πλείστω - και το τρολαρισμα πηρε νεες διαστάσεις και δημιούργησε μια κατάσταση που λούζεσαι, όχι χωρίς να έχεις βοηθήσει και συ λίγο με κάποια άσχημο μπάσιμο και βήματα που έκανες στην αρχή. Απ την άλλη έχει ένα δίκιο όπως πάντα ο ικονοκλατς αν και το κάνει με τον ιδιαίτερο του τρόπο που θές να πάρεις την νικοσουβλα και να τον κάνεις αρνί.

ΤΙ Ι5 ΡΕ? ΣΠΗΚ ΦΟΡ ΓΙΟΡΣΕΛΦ

(εγω ημουν ι4 νταξει?)

α και αυτο το τοπικ να μετονομαστει σε newbas vs the forum (mostly ikono) part 2323233

Sotos_The_Tequiler
28-02-2014, 19:32
ικονοκλάτς και ονιμπότσο
παίξτε όμορφα μαζί και μην τσακώνεστε!

Lyse
28-02-2014, 23:04
tha tin pathis gia na mathis mia mera

Κωλαράκι Τορνευτό
28-02-2014, 23:49
Γενικά, όσο εκνευριστικός και να είναι ο χρήστης Onibocho (που είναι), αυτή η συνεχής υπενθύμιση/συζήτηση πάνω σε αυτό που πόσταρε (που μπορεί να ήταν και μαλακία και να το μετάνιωσε) είναι τόσο αστεία και ηθικίστικη και ανθρωποφάγα που μου φέρνει αναγούλες. Πείτε του για τις τόσες άλλες μαλακίες που λέει, όχι για κάτι προσωπικό. Μυξοπαρθένες.

πολυ καλα τα λεει ο φθογγον

Sotos_The_Tequiler
03-03-2014, 14:53
http://i.share.pho.to/718db164_o.png

commissar
03-03-2014, 15:38
Mπορεί να εννοούν Αφανάτοι, αμέσως να κοροϊδέψετε.

http://media.tumblr.com/tumblr_lnb1auiyPB1qbi9g6.jpg

12 stars circle your brow
03-03-2014, 18:43
ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

stam and the witches
03-03-2014, 19:17
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1975272_378139085661785_1406442814_n.jpg

OniBocho
04-03-2014, 00:16
ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΝΙΚΙΣΤΕΣ

Ήταν τόσο καλό όσο κράτησε... :cry:

http://info-war.gr/2014/03/%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AE-%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%82/

Ghoul
04-03-2014, 15:45
https://www.youtube.com/watch?v=6JMhxuISrBY

(πιο σιγά)

:headbang:

tsimpouklano
06-03-2014, 22:55
Νους υγιής εν σώματι υγιή

http://2.bp.blogspot.com/-rmve7ZAgBGg/UxflRRREptI/AAAAAAAARyw/V_IebnmLnVA/s1600/mixaloliakos_limni14.jpg

Λεκές
15-03-2014, 16:15
Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Την είδηση επιβεβαίωσε από τη Ρώμη 'οπου βρίσκεται ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης.

Τον τελευταίο καιρό ο βουλευτής έλεγε σε συναδέλφους του ότι θέλει να φύγει από τη Χρυσή Αυγή «καθώς δεν είναι ναζιστής».

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=577346

:roll:

edit: και η απάντηση

http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/prin-thn-anastash-panta-uparchei-enas-ioudas

KoiliaSamprela
15-03-2014, 19:10
αν υπάρχει κάτι που γουστάρω στην φάση είναι το ξεκατίνιασμα :)

Στην απόφαση μου αυτή κατέληξα μετά από σωρεία αποκαλύψεων για τη δράση μελών της, που χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική, την οποία ασφαλώς δεν γνώριζα και μάλιστα λυπάμαι γιατί δεν ενήργησα νωρίτερα και δεν διαφοροποίησα τη στάση μου όταν έβλεπα σε ποιους δρόμους οδηγούνται μια πολιτική προσπάθεια που εγώ την πίστεψα ως πατριωτική,

Ο εν λόγω βουλευτής, που ήταν ενεργό μέλος του κόμματος από το 1996, συνέπραξε με την εγκληματική οργάνωση του αντισυνταγματικού τόξου που δολοφονεί χιλιάδες Έλληνες και καταστρέφει το μέλλον της Πατρίδας μας.

attila
15-03-2014, 19:40
κλασικες χρυσαυγιτικες κοταρες

Leech
18-03-2014, 15:05
Διεγράφη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=276471&catid=9)

http://www.bnp.org.uk/sites/default/files/images/rats.jpg

KoiliaSamprela
18-03-2014, 15:18
Διεγράφη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=276471&catid=9)

http://www.bnp.org.uk/sites/default/files/images/rats.jpg

εχτές ορκιζόντουσαν μεταξύ τους ότι δεν υπάρχει θέμα :)

Phantom Duck
18-03-2014, 15:46
στο site τους τα δύο ποστ είναι το ένα πάνω από το άλλο, ας τα κάνει κάποιος κροπ γιατί βαριέμαι

Ace
18-03-2014, 16:04
http://i.imgur.com/tAg6PFF.jpg

stam and the witches
18-03-2014, 16:10
http://im1.27210.gr/sites/default/files/article/2014/12/150592-13521899.jpg

freak brother
18-03-2014, 19:31
χτες

«Η ψευδής και κακοήθης είδηση που μετέδωσε πριν λίγο το Μέγκα του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα περί ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Μπούκουρα αποδεικνύει τον τρόμο και τον παροξυσμό του συστήματος που έχει μεταχειριστεί κάθε παράνομο μέσο, αλλά δεν μπορεί να περιορίσει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί ανεξαρτητοποίησης Μπούκουρα και θα προφυλαχθεί με κάθε νόμιμο μέσο από κάθε μελλοντική συκοφαντική επίθεση».

Λεκές
19-03-2014, 12:44
Όλα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες είναι απ'τα πιο ευχάριστα νέα της πολιτικής σκηνής. Αν ανεξαρτητοποιηθεί και ο Μπαρμπαρούσης, πάει το κόμμα.

OniBocho
19-03-2014, 12:55
Κι αυτά (http://ecoleft.gr/2013/09/%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%81%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83/#article) τα ωραία!!!!!

wom
29-03-2014, 11:42
Πρόεδρα κάνε μεταγραφές !!!!

http://s8.postimg.org/wogdyvovp/1779960_10201551018961185_708816387_n.jpg

http://s7.postimg.org/uixj3e4sb/1948011_10201575952984520_1050231521_n.jpg

chris_boss
02-04-2014, 14:29
συνομιλία Κασιδιάρη-Μπαλτάκου σχετικά με το παρασκήνιο των συλλήψεων.

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/dialogos-1.jpg

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/dialogos-2.jpg

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/dialogos-3.jpg

Το βίντεο εδω: http://rutube.ru/video/41f1a732d6a912dcf0ed32a37eafbfd6/

Leech
02-04-2014, 16:14
εδώ είμαστε εβρόπει ρε.
μόνο το baltakotube (http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/662334/paraiteitai-o-panagiotis-baltakos/) κόβεται προς το παρόν και όλα μέλι-γάλα.

btw πεθαίνω που ο κασίδας ανέβασε το βίντεο στους ρώσους

freak brother
02-04-2014, 16:22
ο γιος του Μπαλτακου πηγε να δειρει βουλευτες της χ.α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Mitsmann
02-04-2014, 16:23
Αθήνα
Ύβρεις και χειροδικείες επιφύλαξε στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο γιος του Παναγιώτη Μπαλτάκου, μετά την αποκάλυψη από τον Ηλία Κασιδιάρη της ηχογραφημένης συνομιλίας του ίδιου με τον γγ της κυβέρνησης.

ο γιοκας δεν ηταν χρυσαυγιτης?

freak brother
02-04-2014, 16:38
επειδης ηταν.. και αισθανθηκε προδομενος σαν πρωην πασοκος αγανακτισμενος ενα πραμα .

Leech
02-04-2014, 16:44
Σύμφωνα μα αυτόπτες μάρτυρες, ο γιός του κ. Μπαλτάκου εισέβαλλε κλωτσώντας τις πόρτες, άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα ενώ σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, έριξε κλωτσιά στον βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλο χαστούκισε τον Μιχάλη Αρβανίτη και έριξε δυο γροθιές στο Νίκο Κούζηλο.

Τον γιο του κ. Μπαλτάκου έβγαλαν σηκωτό από τη Βουλή, οι αστυνομικοί.

http://crossfitrevenge.com/wp-content/uploads/2014/01/Chuck_Norris_Approves.png

02-04-2014, 16:53
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας: Όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο θέατρο με απώτερο σκοπό την αναζωπύρωση της χρυσής αυγής και Μπαλτάκο στο πολιτικό προσκήνιο (με άλλο κόσμο) σύντομα στις οθόνες σας (βλ. μετά τις εκλογές).

Sotos_The_Tequiler
02-04-2014, 19:15
εδώ είμαστε εβρόπει ρε.
μόνο το baltakotube (http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/662334/paraiteitai-o-panagiotis-baltakos/) κόβεται προς το παρόν και όλα μέλι-γάλα.

btw πεθαίνω που ο κασίδας ανέβασε το βίντεο στους ρώσους

Ελεύθερη Ευρώπη!
http://i.imgur.com/CcCJa5H.png

freak brother
02-04-2014, 20:01
με την καθυστέρηση και τον κρυφορατσισμο-ατομικισμό του μεσου Ελλην οικογειαρχη μου φαινεται οτι πρεπει να βγει κανα 2 χρονια ο Κασιδας δημαρχος να καταστρεψει την Αθηνα μπας και ξυπνησουν αλλιως δεν βλεπω να πεφτει απο αυτο το 8-10% ειναι πολυ κουτοπονηροι και η κυβερνηση με την αχρηστια της και με τα ακροδεξια της ατζεντα τους προμοταρει φουλ .

Ghoul
02-04-2014, 20:11
Σύμφωνα μα αυτόπτες μάρτυρες, ο γιός του κ. Μπαλτάκου εισέβαλλε κλωτσώντας τις πόρτες, άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα ενώ σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, έριξε κλωτσιά στον βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλο χαστούκισε τον Μιχάλη Αρβανίτη και έριξε δυο γροθιές στο Νίκο Κούζηλο.

Τον γιο του κ. Μπαλτάκου έβγαλαν σηκωτό από τη Βουλή, οι αστυνομικοί.

ενδοοικογενειακά καυγαδάκια!

https://www.youtube.com/watch?v=vZM4G5Y22f0

πληροφορίες λένε ότι ο μπαλτάκος υιός, εκτός από ΟΥΚάς, είναι και μεγάλο χουλιγκάνι - μπροστάρης της Θ13. :touched:

http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=1377307

http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=1377308

edit: 0:40 φωτοβολίδα και μετά κωλοδάχτυλα. ανέβηκε χθες με κόκκινο κυκλάκι στη μουτσούνα του και σήμερα το έχουν κατεβάσει όλα τα ειδησεογραφικά σαιτ.

https://www.youtube.com/watch?v=XL4oKD3hbkA

nothingman
02-04-2014, 21:39
Και ο πατέρας χρόνια νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και σύμβουλος στα Κατσαμπάκια.
Για τον πατέρα δε, έχουν ανέβει πανώ στο Καραϊσκάκη και ανεξάρτητα και λεβέντικα άρθρα στα Παραπολιτικά (!)

00i00
02-04-2014, 21:46
γελαμε με το οτι βγηκε στο parapolitika βεβαιως βεβαιως

ωραιες φασεις γενικα, ψυχεδελικες

carheart
03-04-2014, 00:52
Για τον πατέρα δε, έχουν ανέβει πανώ στο Καραϊσκάκη

γιατί;

Mitsmann
03-04-2014, 00:52
ωπα μαγκες,

no parapolitica

nothingman
03-04-2014, 01:41
Για τον πατέρα δε, έχουν ανέβει πανώ στο Καραϊσκάκη

γιατί;
Με τα πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τον Τάκη Μπαλτάκο. Τα πανό ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Με τους μπάτσους αλωνίζεις, με Μπαλτάκο καθαρίζεις - Σύμβουλος πρωθυπουργού, αβανταδόρος του λαγού - Από μικρό σε ήξερα κότα και ρουφιανάκο, και από μέσα για να βγεις φωνάζεις τον Μπαλτάκο - Τον Χάρο τον πάνε στη Γ.Α.Δ.Α μόνο με χειροπέδες και εσείς καθαρίζετε με μπάμπαδες πολιτικούς-χαφιέδες». (http://www.gavros.gr/article/39846/diamartyria-me-pano/)

Επίσης, είχε ανέβει ένα για τα εισιτήρια που δεν του έδινε ο Σαλονίκης (:pink:) στον τελικό του '96 αλλά αυτό δεν αναφέρεται στο παραπάνω λινκ, υποθέτω γιατί τα δεκαεξάχρονα που δουλεύουν στα διάφορα γαύρος.γρ δεν έμαθαν ποτέ το Σαλονίκη και το Βολκόφ.

ον τόπικ

http://www.youtube.com/watch?v=j2CNhiZkOxQ

chris_boss
03-04-2014, 10:35
ο Σαλονίκης (:pink:)

την εννοείς την παρένθεση;

nothingman
03-04-2014, 11:06
Έλα τώρα, μιλάει η γλυκιά νοσταλγία μιας δύσκολης εποχής.

00i00
03-04-2014, 16:42
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20140403/low/newego_LARGE_t_1101_54330940.JPG

ikonoklast
08-04-2014, 14:54
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1655852_10202914869566669_4766704331738457756_n.jpg

00i00
09-04-2014, 19:33
Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανο και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63990303)

Deafening_Silence
16-04-2014, 14:46
http://rodiaki.gr/printedition.php?archiveid=1430&page=16

2η ερώτηση, τελευταία παράγραφος.

phthoggon
16-04-2014, 15:11
«Σου εστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανο και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ».

Μόνο εγώ το πρόσεξα αυτό? Καλά ο πόλεμος, καλά η μάχη, καλά ο πακιστανός, αλλά το μέταλς πρώτο πρώτο ε.

Shirime
16-04-2014, 15:46
Ποιο μέταλ ρε, Apollon Producer φάση

phthoggon
22-04-2014, 21:53
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=284811&catid=9

Να και οι "σοβαροί", τα καινούργια φρούτα. Διευθύνοντες σύμβουλοι σε ελβετικές εταιρίες (!), δικηγόροι , φλωράκοι τριαντάρηδες ιδεολόγοι "τα καλά παιδιά", και φυσικά (ταρανταν) ο πατέρας του πεθαμένου, αυτός που δεν ήταν χρυσαυγίτης ντε.

Katsaloupardos
22-04-2014, 22:32

Να και οι "σοβαροί", τα καινούργια φρούτα. Διευθύνοντες σύμβουλοι σε ελβετικές εταιρίες (!), δικηγόροι , φλωράκοι τριαντάρηδες ιδεολόγοι "τα καλά παιδιά", και φυσικά (ταρανταν) ο πατέρας του πεθαμένου, αυτός που δεν ήταν χρυσαυγίτης ντε.
ο μπαλτάκος γιατί είναι στην απ'έξω?

Mitsmann
22-04-2014, 23:24
αφου θα κανει δικο του ειπε.
κατι αναμεσα στην δεξιοδεξια της ΧΑ και την αριστεροδεξια (λολ) του Σαμαρα-Βενιζελου.

bhoy
23-04-2014, 01:59

Πέραν της γραφίστριας που πρέπει να πάει στο "χώναμε με πάθος"...

ο ένας ήταν στην ΕΚΟΦ και το δηλώνει
ο άλλος,μιλάει άπταιστα σερβοκροάτικα

επομένως,ο ένας βάραγε στα 60ς
ο άλλος μπορεί και να τραυμάτιζε σε κάτι Βοσνίες άμα λάχει...

KoiliaSamprela
23-04-2014, 08:32
καλά όλα αυτά, εγώ μόνο ένα δεν καταλαβαίνω

Φωτεινή Πατσαλή
Μηχανολόγος Μηχανικός – Μητέρα δύο παιδιών
Γεννήθηκε το 1975. Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και από το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των κατασκευών σε τμήμα μελετών και επίβλεψης έργων υποδομής με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Εκπαιδεύτρια Δημοσίων ΙΕΚ και τεχνικός ασφαλείας σε ιδιωτικές εταιρείες.

Γιατί δεν είναι στην κουζίνα της και στο σπίτι της να μεγαλώνει τα 2 ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ ?

Phantom Duck
23-04-2014, 10:21
γιατί ο εκλογικός νόμος επιβάλλει να είναι γυναίκες το 1/3 των υποψηφιων σε κάθε περιφέρεια, ακα την έχωσε ο άντρας-πατέρα-αδερφός για να συμπληρώσουν.

KoiliaSamprela
23-04-2014, 12:11
γιατί ο εκλογικός νόμος επιβάλλει να είναι γυναίκες το 1/3 των υποψηφιων σε κάθε περιφέρεια, ακα την έχωσε ο άντρας-πατέρα-αδερφός για να συμπληρώσουν.

και δεν υπήρχε μια χωρίς υποχρεώσεις ?

Leech
23-04-2014, 15:22
Είναι Πτυχιούχος Οικονομίας και Πληροφορικής και Διδάκτωρ Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης

στο σάιτ (http://www.uzh.ch/index_en.html) του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης δε βρίσκω καμία πληροφορία γι αυτόν, περίεργα πράματα. Μάλλον πάλι συνωμοσία των Εβραίων θα είναι.

Phantom Duck
23-04-2014, 15:53
διδάκτωρ γράφει, όχι καθηγητής (έχει πάρει εκεί το phd του)

Avraam Mizan
24-04-2014, 00:39
Τον έψαξα, έχει 2 paper στα γερμανικά.
Κάτι τέτοια

Anforderungen des stategischen Managements an ein Personal-Informationssystem
Έχει απο όλο το φάσμα, μηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς, γραφίστες. Λογικά όσοι μπορούν να μιλήσουν κάποια άλλη γλώσσα.
Επίσης, πού κρυβόντουσαν όλοι αυτοί?

chris_boss
24-04-2014, 00:58
στην ντουλάπα του καρατζαφέρη

rat_poison
24-04-2014, 02:06
όχι συγγνώμη τώρα θεωρεί κανείς ότι είχε ποτέ ανάγκη να κρυφτεί ο ακροδεξιός μηχανικός/δικηγόρος/γιατρός/δημοσιογράφος σε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και ειδικά στην Ελλάδα;

freak brother
24-04-2014, 02:32
Τα πανεπιστημια παραγουν ειδικοτητες οχι προσωπικοτητες .

Ζορζ Πιλαλι .

KoiliaSamprela
27-04-2014, 09:13
εψές βρέθηκα στο Πανηγύρι της γειτονιάς μου.
Άκουσα 3 ανθρώπους να λένε χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις "χρυσή αυγή" είτε φάση "εγώ είμαι χρυσή αυγή" σε κάτι ΚΚΕδες που μοίραζαν φυλλάδια , είτε λέγοντας μεταξύ τους "θα σου φέρω αυτόν τον βουλευτή της χρυσής αυγής , έλα τώρα" .
Θα μπορούσε να μπει και στο FML θρεντ, αλλά σε πόσο γαμημένη χώρα ζούμε ρε γαμώτο :(

GraveMiasma
27-04-2014, 14:34
Τα πανεπιστημια παραγουν ειδικοτητες οχι προσωπικοτητες .

Ζορζ Πιλαλι .

Exartatai ta panepisthmia. Kai to foithth.

Λεκές
27-04-2014, 14:56
εψές βρέθηκα στο Πανηγύρι της γειτονιάς μου.
Άκουσα 3 ανθρώπους να λένε χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις "χρυσή αυγή" είτε φάση "εγώ είμαι χρυσή αυγή" σε κάτι ΚΚΕδες που μοίραζαν φυλλάδια , είτε λέγοντας μεταξύ τους "θα σου φέρω αυτόν τον βουλευτή της χρυσής αυγής , έλα τώρα" .
Θα μπορούσε να μπει και στο FML θρεντ, αλλά σε πόσο γαμημένη χώρα ζούμε ρε γαμώτο :(

Απέναντι στη στάση λεωφορείου απ'το διαμέρισμα μου έσκασαν κάτι τύποι με κιλτ κ αθλητικά (http://i265.photobucket.com/albums/ii231/KiltedCarver/CelticWarriorKilt4.jpg)και τινάχτηκε μια γιαγιά απ'τη στάση φωνάζοντας 'Scotland, woohoo, yeah' χάνοντας τελικά το λεωφορείο της.

Kaserinos
07-05-2014, 13:55
http://www.dailymotion.com/video/x1tf0ck_%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1_news?start=3

freak brother
07-05-2014, 14:15
Που σαι Ανδρεα για να δεις το παιδι της χρισαβγις .

attila
07-05-2014, 14:53
δεν πειραζει,τα λαθη ειναι ανθρωπινα σταθη

Leech
07-05-2014, 15:27
KLAPSE

Mitsmann
07-05-2014, 15:53
http://www.dailymotion.com/video/x1tf0ck_%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1_news?start=3

YP7wZNLxKP8

Oμοιοτητες ακα σωσιες.

Leech
07-05-2014, 15:58
Oμοιοτητες ακα σωσιες.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10170927_305484982942655_8166073600217980711_n.jpg

redeemer
07-05-2014, 17:07
Ευαισθητο παιδί ο φασιστας τελικα

Sotos_The_Tequiler
07-05-2014, 18:07
"Πρώην πασόκος σατανιστής" κι ο Μπούκουρας

έδιτ:

Δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές από όλες τις πτέρυγες, που φαίνεται ότι πείστηκαν από τις εξηγήσεις των χρυσαυγιτών Αλεξόπουλου, Μίχου, Γερμενή και Μπούκουρα, καθώς τα «όχι» και τα «παρών» ξεπέρασαν αθροιστικά σε κάποιες περιπτώσεις τα 35.

Κατά της άρσης ασυλίας του Μπούκουρα ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ Τάνια Ιακωβίδου και Α. Μαρίνος, του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, Κ. Σκανδαλίδης, Ν. Σηφουνάκης, Μ. Κασσής και Γ. Ντόλιος, και των Αν.Ελλ. Ραχήλ Μακρή, Π. Χαϊκάλης και Μ. Ουζουνίδης.

Οι τρεις των Αν.Ελλ. ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας και για τους άλλους τρεις της Χρυσής Αυγής.

Οι Ιακωβίδου, Μαρίνος, Σκανδαλίδης, Σηφουνάκης, Κασσής και Ντόλιος ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας και για την περίπτωση Αλεξόπουλου.

«Παρών» για τους Αλεξόπουλο και Μπούκουρα, ψήφισαν οι νεοδημοκράτες Χ.Κέλλας, Γ. Δεικτάκης, Ηλ. Βλαχογιάννης και Δ. Κυριαζίδης, ο Β. Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι Θ. Παραστατίδης και Π. Μουτσινάς.

Οι βουλευτίνες των Αν.Ελλ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Μαρία Κόλλια ψήφισαν «παρών» για τις περιπτώσεις των Μίχου και Γερμενή.

Για τον Ν. Μίχο, 197 ψήφισαν υπέρ της άρσης, 16 κατά και 7 δήλωσαν παρών. Για τον Γ. Γερμενή 197 ψήφισαν υπέρ, 16 κατά και 7 παρών. Για τον Χ. Αλεξόπουλο 183 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας, 25 κατά και 12 παρών και για τον Στ. Μπούκουρα 182 ψήφισαν υπέρ, 26 κατά και 12 παρών.

ΠΟΝΤΙΚΙ (http://topontiki.gr/article/73823)

tssks
07-05-2014, 21:19
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10297913_10152484412543140_6307551952766223689_n.jpg

Λεκές
07-05-2014, 21:33
Το θέαμα με Μπούκουρα δε χαροποιεί πάντως. Σηματοδοτεί τη ψυχολογική κατάρρευση ενός ανθρώπου, ακόμη και φασίστα.

Neron
07-05-2014, 21:48
Καλή φάση.

ikonoklast
07-05-2014, 21:52
Ένας φασίστας έχει υποστεί ήδη ψυχολογική κατάρρευση για να είναι φασίστας.

Γιατρός δεν είμαι, αυτό που παρακολουθούμε θα υπέθετα ότι είναι η επίδραση κάποιων ψυχοφαρμάκων. Ούτε για memes είναι, ούτε όμως και για λύπηση.

Sotos_The_Tequiler
07-05-2014, 21:58
Το θέαμα με Μπούκουρα δε χαροποιεί πάντως. Σηματοδοτεί τη ψυχολογική κατάρρευση ενός ανθρώπου, ακόμη και φασίστα.

Πότε χαροποιούσε δηλαδή θέαμα που περιλάμβανε χρυσαυγίτη να μιλάει;

Keeper Of The Seventh Son
07-05-2014, 22:30

Γιατρός δεν είμαι, αυτό που παρακολουθούμε θα υπέθετα ότι είναι η επίδραση κάποιων ψυχοφαρμάκων. Ούτε για memes είναι, ούτε όμως και για λύπηση.

de me peithei i psixologiki katerreusi, sigoura den einai kala, alla eixe arketes dinameis gia na anevei k na paiksei to theatriko tou. den einai epidrasi psixofarmakwn einai apla enas diataragmenos tipos, toso pou kanei kataxrisi tou vimatos gia na klaftei. kamia lipisi mono sixasia

Λεκές
07-05-2014, 22:49

Όντως, δεν είναι απίθανο να είναι από τα ψυχοφάρμακα έτσι. Βέβαια τα παίρνει, οπότε μάλλον είναι ήδη σε κακή κατάσταση.

Το σημαντικό ερώτημα είναι το πως αντιμετωπίζουμε τις φυλακές θεσμικά. Πιστεύουμε πως άνθρωποι σαν τον Μπούκουρα έχουν κάποια ελπίδα να σταθούν δίπλα μας στο μέλλον; Αν ναι, τότε υπάρχουν περιθώρια για ένα καλύτερο σωφρονιστικό σύστημα. Αν τον έχουμε ξεγράψει, τότε το σωφρονιστικό σύστημα παύει να είναι τέτοιο και αποκτά εκδικητικό χαρακτήρα, δηλαδή αδειάζει τις οργανωμένες κοινωνίες από τα άτομα που τις διαταράσσουν τιμωρώντας τα για το κακό που προκάλεσαν. Μια μέση θέση μεταξύ των δύο δε μου φαίνεται απίθανη.

Οι αναρχικοί του φόρο που στέκονται;

KoiliaSamprela
07-05-2014, 22:59

Όντως, δεν είναι απίθανο να είναι από τα ψυχοφάρμακα έτσι. Βέβαια τα παίρνει, οπότε μάλλον είναι ήδη σε κακή κατάσταση.

Το σημαντικό ερώτημα είναι το πως αντιμετωπίζουμε τις φυλακές θεσμικά. Πιστεύουμε πως άνθρωποι σαν τον Μπούκουρα έχουν κάποια ελπίδα να σταθούν δίπλα μας στο μέλλον; Αν ναι, τότε υπάρχουν περιθώρια για ένα καλύτερο σωφρονιστικό σύστημα. Αν τον έχουμε ξεγράψει, τότε το σωφρονιστικό σύστημα παύει να είναι τέτοιο και αποκτά εκδικητικό χαρακτήρα, δηλαδή αδειάζει τις οργανωμένες κοινωνίες από τα άτομα που τις διαταράσσουν τιμωρώντας τα για το κακό που προκάλεσαν. Μια μέση θέση μεταξύ των δύο δε μου φαίνεται απίθανη.

Οι αναρχικοί του φόρο που στέκονται;

Περί σωφρονισμού έχω πει και στο παρελθόν την άποψή μου και παραμένει ίδια είτε πρόκειται για τον Μπούκουρα είτε για τον οποιονδήποτε.
Από κει και πέρα αυτό που ουσιαστικά σχολιάζεται δεν είναι αυτά τα γελοία και σεξιστικά περί φυλακής, αλλά το πως ένας μέχρι πρόσφατα "εκλεγμένος" από τον λαό τύπος τραμπούκιζε (Τραμπουκουρας by Mitsmann) τους πάντες και τα πάντα, από αντίθετους ιδεολογικά μέχρι μπάτσους. Από εμπρησμούς και βομβιστικές επιθέσεις (και να μην ήταν το χέρι του , τα στήριζε) μέχρι πογκρόμ αλλοδαπών τώρα κάνει το γατάκι και λέει "πως δεν ήξερε". Πως ήταν ΠΑΣΟΚΟΣ και Παπανδρεϊκός. Γενικά για την γελοιότητα της στάσης του και της ιδεολογικής συνέχειας εστιάζεται η ένσταση και όχι "ουγκ θουγ φυλακή , ουγκ μουνιά μέσα πάλι" κλπ.

Πιστεύω να είμαι ον τοπικ

Λεκές
07-05-2014, 23:04
Δεν ξέρω την άποψη σου περί σωφρονισμού κοιλίτσα, κάνε μια τον κόπο να την επαναλάβεις αν δε βαριέσαι.

Ο Μπούκουρας μπορεί να είναι εξαιρετικά γελοίος, ασυνεπής και χαοτικός, δε διαφωνώ. Είναι γενικότερο το ερώτημα που θέτω.

ikonoklast
07-05-2014, 23:12
Υπάρχουν διάφορες ιστορικές αναφορές για κλάματα στη δίκη της Νυρεμβέργης. Οι περισσότερες έχουν να κάνουν με τις προβολές των footage που είχαν καταγεγραμμένες φρικαλεότητες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και όπου οι περισσότεροι συνταγματάρχες των ναζί καταγράφονται να κλαίνε ή να προσπαθούν να αποφύγουν να κοιτάξουν τις προβολές. :( Ο Goering καταγράφεται να καταρρέει απο το κλάμα όταν συναντάει πίσω απο τα κάγκελα την 7χρονη κορούλα του :(

Κρίμα που οι περισσότεροι απο αυτούς εκτελέστηκαν ή αυτοκτόνησαν πριν εκτελεστούν, και δεν μάθαμε ποτέ τα case scenarios του σωφρονιστικού συστήματος. :(

Λεκές
07-05-2014, 23:18
Αν καταλαβαίνω καλά ζητάς τη θανάτωση όλων των φασιστών και νεοναζί (δηλαδή και του Μπούκουρα);

KoiliaSamprela
07-05-2014, 23:20
Δεν τα πάω καλά με τα λόγια και επίσης δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως αναρχικός.

Σε ένα τεράστιο βαθμό με καλύπτουν 2 πράγματα

Η βία, ο φυσικός περιορισμός, πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο ενάντια σε βίαιες επιθέσεις και για κανέναν άλλο λόγο πέρα από εκείνον της αυτοάμυνας.. Ποιός θα το κρίνει αυτό όμως; Ποιός θα παρέχει την απαραίτητη άμυνα; Ποιός θα καθορίσει τα μέτρα περιορισμού; Δεν βλέπουμε άλλον καλύτερο τρόπο από το αφήσουμε το θέμα στα ενδιαφερόμενα μέρη, τους ανθρώπους, δηλαδή την μάζα των ανθρώπων, που θα πράξουν με διαφορετικούς τρόπους σύμφωνα με τις συνθήκες και ανάλογα με τους διαφορετικούς βαθμούς της κοινωνικής τους ανάπτυξης. Πρέπει κανείς, πάνω από όλα, να αποφύγει την δημιουργία σωμάτων εξειδικευμένων στην αστυνόμευση, ίσως κάτι χαθεί με την καταπιεστική τους αποτελεσματικότητα, αλλά θα αποφύγει και την δημιουργία των μέσων που ευνοούν την άνοδο της τυραννίας. Δεν πιστεύουμε στο αλάθητο, ούτε καν στην γενική καλοσύνη των μαζών, κάθε άλλο. Αλλά πιστεύουμε ακόμη λιγότερο στο αλάθητο και την καλοσύνη εκείνων που καταλαμβάνουν την εξουσία και νομοθετούν, που εφαρμόζουν και αναπαράγουν τις κυρίαρχες ιδέες και τα συμφέροντα που επικρατούν, οποιαδήποτε στιγμή.

Οφείλουμε να συμφιλιωθούμε με τα απομεινάρια της παραβατικότητας, τα οποία ελπίζουμε πως θα περιοριστούν λίγο πολύ σύντομα, αλλά υποχρεώνουν τις μάζες των εργαζομένων να αναλάβουν αμυντική δράση. Απορρίπτωντας κάθε έννοια τιμωρίας και εκδίκησης, που κυριαρχεί ακόμη στον ποινικό κώδικα, και καθοδηγούμενοι μόνο από την ανάγκη για αυτοάμυνα και την επιθυμία να αποκαταστήσουμε την αρμονία, οφείλουμε να αναζητήσουμε τα μέσα για την επίτευξη του στόχου μας, χωρίς να πέφτουμε στις παγίδες του αυταρχισμού, φέρνοντας κατά συνέπεια τον εαυτό μας σε αντίφαση με το σύστημα της ελευθερίας και της ελεύθερης βούλησης, πάνω στο οποίο προσπαθούμε να οικοδομήσουμε την νέα κοινωνία

Έγκλημα και τιμωρία – Errico Malatesta (http://classwar.espiv.net/?p=2668)

Phantom Duck
07-05-2014, 23:31

αν έπαιρνε όντως τα φάρμακα που αναφέρει θα τραγούδαγε μαστουρωμένος λίγο πριν τον πάρει ο ύπνος. σώου ακόμα και την ύστατη στιγμή για να σώσει το τομάρι του γιατί είναι γλίτσας λοιπόν. αν και αυτό είναι κυρίως χαρακτηριστικό του ΠΑΣΟΚΟΥ μπούκουρα.

αν θέλετε να κάνουμε σπλιτ και να μιλήσουμε για περιπτώσεις όπως του ντερτιλή, εδώ συζητάμε ιμο για την κατάρρευση του δυνατού όταν καταλήγει να γίνεται- έστω και προσωρινά κι ατομικά- ανήμπορος.

07-05-2014, 23:37
Πίστεψε κανείς έστω για λίγο οτι δεν δίνει παράσταση; Στάνταρ συνταγή Κούγια ήταν αυτό το ηλίθιο θέατρο, ο ένας κλόουν μαθαίνει τον άλλον. Μην ξεχνάμε τα σκηνικά που πηδούσε τα κάγκελα του σπιτιού του κτλ.

asimoulis
07-05-2014, 23:57
Έλεος ρε λεκέ, ότι είπε ο αποπάνω.

Leech
08-05-2014, 00:11
αυτό που δε φαίνεται στο πρώτο βίντεο που ποσταρίστηκε, είναι ότι δεν ανέβηκε στο βήμα να βάλει τα κλάματα, αλλά έχουν προηγηθεί σχεδόν 7 νηφάλια λεπτά που μας αναλύει ότι κατείχε νόμιμα την καραμπίνα μπλα μπλα μπλα και ξαφνικά αρχίζει το σώου (6.50 περίπου).
Και καλά λέει ότι σταματάει να διαβάζει επειδή τα πήρε που τον κοροΙδεύουν οι χρυσαυγίτες, οοοοοοκ.

http://www.dailymotion.com/video/x1tf18q_%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%83_news

Reject
08-05-2014, 00:14
Με την αξία του.

http://s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/styles/v2_article_large/public/2012/02/26/239287-10-male-celebrities-you-wont-believe-never-got-an-oscar.jpg

Ace
08-05-2014, 01:15
Εμετικός ΠΑΣΟΚΟΣ.

stam and the witches
08-05-2014, 01:42
Τα φάρμακα που αναφέρει δεν είναι αντικαταθλιπτικά, λολ. Τα παίρνει ο μισός πλανήτης.

VidnaObmana
08-05-2014, 01:53
Τα φάρμακα που αναφέρει δεν είναι αντικαταθλιπτικά, λολ. Τα παίρνει ο μισός πλανήτης.

Το ladose αντικαταθλιπτικο ειναι

Για λυπηση σιγουρα δεν ειναι ο τυπος, ειτε παιζει παρασταση ειτε τα πιστευει και στις δυο περιπτωσεις ειναι το ιδιο εξοργιστικα κωμικοτραγικος

To ερωτημα του Λεκες δεν ειναι καθολου "ελεος" ισα ισα ειναι και αρκετα δυσκολο να απαντηθει ....
Οπως και να χει υπαρχει το θεμα του "αισθηματος δικαιωσης" οταν μιλαμε για τετοιες καφριλες οποτε η απαντηση του ικονοκλαστ σιγουρα εχει αρκετες βασεις... και φυσικα ειναι και θεμα δικλειδας ασφαλειας .... χριστιανικο κονσεπτ η μετανοια και εν δυναμει αφελεστατο και επικινδυνο

Ικονοκλαστ εχεις link για αυτα τα footage?

rat_poison
08-05-2014, 02:50
μα και να τον πιστέψουμε ότι λέει αλήθεια, πάλι για τη φυλάκα είναι ο τύπος (ακόμα και με το δικό τους το δίκαιο)

ikonoklast
08-05-2014, 02:52
Ικονοκλαστ εχεις link για αυτα τα footage?

https://www.youtube.com/watch?v=_pQJ42ONPDo

http://www.ushmm.org/online/film/display/detail.php?file_num=4998

sfinotouvlaki
08-05-2014, 10:22
χριστιανικο κονσεπτ η μετανοια και εν δυναμει αφελεστατο και επικινδυνο

Ανέπτυξέ το λίγο αυτό.

Sotos_The_Tequiler
08-05-2014, 13:38
"ανάπτυξε" :D

sfinotouvlaki
08-05-2014, 15:11
Grammar NAZI.

attila
08-05-2014, 17:24
η μαρθα βουρτση της ελληνικης βουλης. ευγε!

χριστιανικο κονσεπτ η μετανοια και εν δυναμει αφελεστατο και επικινδυνο

Ανέπτυξέ το λίγο αυτό.

τι να αναπτυξει? απο τη μια να κυνηγας να σκοτωσεις ανθρωπους και μετα να βγαινεις και να αναρωτιεσαι τι εχεις κανει και εισαι μεσα? η αναλαμβανεις τις ευθυνες σου και λες οτι εκανα λαθος και σκαω η παιζεις θεατρο μηπως σε λυπηθουνε και τη γλιτωσεις. εχεις μετανοησει μονο στην πρωτη διοτι μονο τοτε εχεις συνειδοτοποιησει τι εχεις κανει.
μετα απο ολη την παρασταση στη βουλη θα ηταν αφελες να τον πιστεψουμε και να τον συγχωρησουμε και επικινδυνο να επιτρεψουμε σε ενα ασυνειδητο και επικινδυνο-για-την-κοινωνια ανθρωπο να κυκλοφορει ελευθερος

sfinotouvlaki
08-05-2014, 18:17
attila, ωραία όλα αυτά και σκατά στην κλαμμένη μαρία και ας πει κάποιος στα παιδιά του γιατί είναι μέσα ο μπαμπάς μην μείνουν με την απορία κ.λπ. Εγώ ρώτησα πώς ακριβώς το κόνσεπτ της μετάνοιας γενικά (και όχι στην περίπτωση του συγκεκριμένου τύπου) είναι χριστιανική αποκλειστικότητα, τι σημαίνει ότι είναι δυνάμει αφελέστατο και επικίνδυνο και τι συνεπάγονται όλα αυτά εφόσον ισχύουν.

Mitsmann
08-05-2014, 18:59
να πει ο βιντνα εκτος αν μετανιωσε.

ikonoklast
08-05-2014, 19:06
attila, ωραία όλα αυτά και σκατά στην κλαμμένη μαρία και ας πει κάποιος στα παιδιά του γιατί είναι μέσα ο μπαμπάς μην μείνουν με την απορία κ.λπ. Εγώ ρώτησα πώς ακριβώς το κόνσεπτ της μετάνοιας γενικά (και όχι στην περίπτωση του συγκεκριμένου τύπου) είναι χριστιανική αποκλειστικότητα, τι σημαίνει ότι είναι δυνάμει αφελέστατο και επικίνδυνο και τι συνεπάγονται όλα αυτά εφόσον ισχύουν.

Χριστιανική αποκλειστικότητα είναι το σχήμα Πάθος - Αμαρτία - Μετάνοια - Εξομολόγηση - Άφεση. Και του μεταφυσικού βάθους που το κάθε ένα από αυτά κουβαλάει.

Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν χρησιμοποιεί εργαλεία όπως αυτά για να μεταχειριστεί ηθικά και πολιτικά την συμπεριφορά ενός εθνικοσοσιαλιστή δολοφόνου. Γιατί το κίνητρο του δεν είναι προϊόν πάθους αλλά συνειδητής πολιτικής επιλογής. Οι πράξεις του δεν είναι αμαρτήματα γιατί προσκρούουν στους κώδικες κάποιας γραφής αλλά γιατί είναι ηθικά επιλήψιμες για τις αρχές της δημοκρατίας και οποιασδήποτε κοινωνίας. Η μετάνοια του δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή γιατί κανείς άνθρωπος δεν μεταμορφώνεται επειδή απλώς το λέει, αλλά επειδή το αποδεικνύει σε βάθος χρόνου με τη στάση και τις πράξεις του. Η εξομολόγησή του δεν είναι ειλικρινής γιατί είναι ένα θεατρικό δικονομικό εργαλείο που του υπέδειξε ο δικηγόρος του. Και η άφεση, άρα, είναι κάτι που, αν δίδεται, μάλλον θα κριθεί πρώτιστα από τα θύματα του - από τους ανθρώπους που μαχαίρωσε και που διέταξε να μαχαιρώσουν και να ξυλοκοπήσουν.

Σε κανένα από αυτά τα σημεία δεν υπάρχει η υλική, πραγματική διάσταση της ιδεολογικής και πολιτικής σύγκρουσης με τον φασισμό και ό,τι τον γεννάει. Και άρα μάλλον είναι και αφελή και επικίνδυνα, σαν μια εκτός τόπου φιλολογική συζήτηση, την ώρα που ο κόσμος καίγεται (λιτεραλι).

The Good Son
08-05-2014, 20:46
Η έννοια της μετάνοιας σίγουρα δεν είναι Χριστιανική αποκλειστικότητα. Το αν το σχήμα "Πάθος - Αμαρτία - Μετάνοια - Εξομολόγηση - Άφεση" είναι, δεν το γνωρίζω αλλά δεν είμαι θεολόγος. Όσο γνωρίζω ούτε ο αποπάνω είναι και δεν θα έπαιρνα και όρκο (!) για το αν είναι αποκλειστικότητα.

Πάραυτα ο σφινοτουβλάκης λέει "πώς ακριβώς το κόνσεπτ της μετάνοιας γενικά (και όχι στην περίπτωση του συγκεκριμένου τύπου)" και η απάντηση είναι ξανά για τον τύπο.

Το αν αυτό είναι εκτός θέματος ή αν είναι αφελές και επικίνδυνο να κάνουμε τέτοιες κουβέντες "την ώρα που ο κόσμος καίγεται", είναι άλλο ζήτημα. Προσωπικά διαφωνώ και θα ήθελα να ακούσω τι εννοεί ο Βύνταομπάρμαν, ώστε να γίνει κάνα σοβαρό φλέημ (καίγεται ο κόσμος άλλωστε) έστω σε άλλο θρεντ.

freak brother
08-05-2014, 21:29
Η ομάδα «Λέσχη Φίλων Ακαδημαϊκου Χουλιγκανισμού Χουάν Χόσε Μπορέλι», με κείμενό τους στο διαδικτυακό ιστότοπο Indymedia, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση και τους βανδαλισμούς σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Άλιμο.

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

Reject
09-05-2014, 01:03
IQuP66KlHvk

Ρε βαζέλες....

freak brother
09-05-2014, 04:33
οχι οτι εχει σημασια , αλλα oι οργανωμενοι της 13 εχουν διαλεξει μερια...Ειτε με πανο στα κεντρικα ειτε με ανακοινωσεις , ο Καλτσας δε χαιρει καμιας εκτιμησης πλεον και δε τολμαει να κατεβει στο γηπεδο. Να τα λεμε και αυτα.

εντιτ - επαιξε πολυ εντιτ γιατι πονεσαν τα ματια μου απο την ανορθογραφια μου :p

Sotos_The_Tequiler
09-05-2014, 07:15
Μπούκουρας χωρίς λόγια:

http://i.imgur.com/1czCeny.jpg

sfinotouvlaki
09-05-2014, 11:46
Σε κανένα από αυτά τα σημεία δεν υπάρχει η υλική, πραγματική διάσταση της ιδεολογικής και πολιτικής σύγκρουσης με τον φασισμό και ό,τι τον γεννάει. Και άρα μάλλον είναι και αφελή και επικίνδυνα, σαν μια εκτός τόπου φιλολογική συζήτηση, την ώρα που ο κόσμος καίγεται (λιτεραλι).

Οπότε, ίσως θα ήταν προτιμότερο, την επόμενη φορά, να απέχεις ή/και να κάνεις κάτι ουσιαστικό για την κατατρόπωση του φασισμού. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η πρόσκληση για συζήτηση/διευκρίνιση ήταν σε άλλο άτομο. Εκτός κι αν, εν τέλει, κερδίζεις κάτι από το να συμμετέχεις σε φιλολογικές κουβέντες που θεωρείς εκτός τόπου και χρόνου. Αν πάλι όχι, πάρε παράδειγμα από τη σιωπή του Βίντνα και άλλων όταν τους ζητάνε διευκρινίσεις. Τα παρακάτω μπορείς να τα εκλάβεις και ως μια ευκαιρία να αντισταθείς στην αφελή και επικίνδυνη συμμετοχή σε συζητήσεις που (μάλλον) δεν σε ενδιαφέρουν.

Χριστιανική αποκλειστικότητα είναι το σχήμα Πάθος - Αμαρτία - Μετάνοια - Εξομολόγηση - Άφεση. Και του μεταφυσικού βάθους που το κάθε ένα από αυτά κουβαλάει.

Οπότε, αφού χωρίζεις το σχήμα Μετάνοια από το Χριστιανικό σχήμα Πάθος - Αμαρτία - Μετάνοια - Εξομολόγηση - Άφεση, υποθέτω πως συμφωνούμε ότι το πρώτο δεν είναι αποκλειστικότητα του Χριστιανισμού. Επίσης, διαφωνούμε πως το Χριστιανικό σχήμα που παρουσιάζεις είναι αποκλειστικά Χριστιανικό -- τουλάχιστον ιδωμένο σε αυτή τη σχηματική μορφή του κι όχι στις εσωτερικές του λεπτομέρειες. Επίσης, μάλλον διαφωνώ στο κατά πόσο έχουν αυτοί οι όροι κάποιο μεταφυσικό βάθος -- όπως παρουσιάζονται στην Καινή Διαθήκη και όχι στη μετέπειτα Θεολογία και Φιλοσοφία. Η οποία Παλαιά Διαθήκη, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, είναι κείμενο υπαρξιακό και στο μέτρο που υπάρχει κάτι μεταφυσικό στο κείμενο, πρόκειται για μια μεταφυσική παραβολή, μια ηθική αφήγηση. Είναι το αντεστραμμένο είδωλο της Σωκρατικής επιμέλειας του εαυτού στο μέτρο που καταπιάνεται με την πίστη στη λυτρωτική σταύρωση του Ιησού και τη μίμηση του βίου του και όχι με την (ορθολογική) γνώση.

Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν χρησιμοποιεί εργαλεία όπως αυτά για να μεταχειριστεί ηθικά και πολιτικά την συμπεριφορά ενός εθνικοσοσιαλιστή δολοφόνου.

Πολιτικά όχι, προφανώς ούτε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός θα διαφωνούσε. "Ἀπόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ Θεοῦ τῷ Θεῷ".

Γιατί το κίνητρο του δεν είναι προϊόν πάθους αλλά συνειδητής πολιτικής επιλογής. Μόνο στην περίπτωση που πάρει κάποιος ως δεδομένο ότι κάθε συνειδητή επιλογή δεν σχετίζεται με τα πάθη. Εσύ ο ίδιος φαίνεται να το σκέφτεσαι...

"Ένας φασίστας έχει υποστεί ήδη ψυχολογική κατάρρευση για να είναι φασίστας"

Οι πράξεις του δεν είναι αμαρτήματα γιατί προσκρούουν στους κώδικες κάποιας γραφής αλλά γιατί είναι ηθικά επιλήψιμες για τις αρχές της δημοκρατίας και οποιασδήποτε κοινωνίας.

Ή και τα δύο ταυτόχρονα.

Η μετάνοια του δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή γιατί κανείς άνθρωπος δεν μεταμορφώνεται επειδή απλώς το λέει, αλλά επειδή το αποδεικνύει σε βάθος χρόνου με τη στάση και τις πράξεις του. Η εξομολόγησή του δεν είναι ειλικρινής γιατί είναι ένα θεατρικό δικονομικό εργαλείο που του υπέδειξε ο δικηγόρος του.

ΟΚ.

Και η άφεση, άρα, είναι κάτι που, αν δίδεται, μάλλον θα κριθεί πρώτιστα από τα θύματα του - από τους ανθρώπους που μαχαίρωσε και που διέταξε να μαχαιρώσουν και να ξυλοκοπήσουν.

Η άφεση εκ μέρους του θύματος είναι σαφώς επιθυμητή, αλλά όχι πάντα απαραίτητη. Η άφεση που είναι και επιθυμητή και αναγκαία είναι αυτή του ατόμου προς τον εαυτό του.

Ghoul
09-05-2014, 13:00
ψηλά το κεφάλι ρε

https://www.youtube.com/watch?v=hB-_UVhcu5E

phthoggon
09-05-2014, 13:27
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:

κλαίμε όλοι, χόλιγουντ κανονικά

VidnaObmana
09-05-2014, 13:54
Αν πάλι όχι, πάρε παράδειγμα από τη σιωπή του Βίντνα και άλλων όταν τους ζητάνε διευκρινίσεις.

Πως την ειδες δηλαδη , εκανες παραγελλια διευκρινισεις και πρεπει να τις εχεις και καπακια? Η 'σιωπη' δεν ειναι απο αδυναμια απαντησης... Δες απαντηση αττιλα , ναι μπορει να εστιαζει στη συγκεκριμενη περιπτωση μπουκουρα αλλα you get the point

Αλλα για να καταλαβω πού τσινιζεις στο οτι ειπα χριστιανικο κονσεπτ την μετανοια? (Δεν ειπα οτι ειναι *αποκλειστικα* χριστιανικο κονσεπτ παντως. Σαφως και δεν ειναι, αλλα ελαχιστη σημασια εχει. Κανενα 'κονσεπτ' δεν ανηκει αποκλειστικα και εξ ολοκληρου σε καποια θρησκεια,ιδεολογια,κινημα, η οτιδηποτε) και δεν καταλαβαινω γιατι εγινε τοσος ντορος για το αν ειναι χριστιανικο, αποκλειστικα χριστιανικο, ή οτιδηποτε) .

freak brother
09-05-2014, 14:04
IQuP66KlHvk

Ρε βαζέλες....

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10007466_683427218360209_6383923433305620003_n.jpg

η εκδηλωση δεν εγινε ποτες .

rat_poison
09-05-2014, 14:19
σφηνοτουβλάκι

τι το υπαρξιακό υπάρχει στην εντολή να μην φυτεύετε δυο σοδειές δίπλα δίπλα, ή να μη φοράτε ρούχα από δύο λογιών υφάσματα; θα ήθελα να μου σχολιάσεις την προτεινόμενη ποινή για αυτά τα αμαρτήματα και το πώς αυτά συσχετίζονται με υπαρξιακές/εσωτερικές αναζητήσεις του ανθρώπου.

γενικά θα ήθελα να μου κάνεις μία υπαρξιακή ανάλυση στο δευτερονόμο, τους βασιλείς και το λευιτικόν.

sfinotouvlaki
09-05-2014, 14:42
Αν πάλι όχι, πάρε παράδειγμα από τη σιωπή του Βίντνα και άλλων όταν τους ζητάνε διευκρινίσεις.

Πως την ειδες δηλαδη , εκανες παραγελλια διευκρινισεις και πρεπει να τις εχεις και καπακια? Η 'σιωπη' δεν ειναι απο αδυναμια απαντησης... Δες απαντηση αττιλα , ναι μπορει να εστιαζει στη συγκεκριμενη περιπτωση μπουκουρα αλλα you get the point

Αλλα για να καταλαβω πού τσινιζεις στο οτι ειπα χριστιανικο κονσεπτ την μετανοια? (Δεν ειπα οτι ειναι *αποκλειστικα* χριστιανικο κονσεπτ παντως. Σαφως και δεν ειναι, αλλα ελαχιστη σημασια εχει. Κανενα 'κονσεπτ' δεν ανηκει αποκλειστικα και εξ ολοκληρου σε καποια θρησκεια,ιδεολογια,κινημα, η οτιδηποτε) και δεν καταλαβαινω γιατι εγινε τοσος ντορος για το αν ειναι χριστιανικο, αποκλειστικα χριστιανικο, ή οτιδηποτε) .

Όχι, δεν περιμένω απάντηση στα καπάκια. Η αναφορά στη σιωπή προφανώς είχε να κάνει με την ερώτησή μου περί πανθεισμού πριν είκοσι μέρες. Υπέθεσα ότι απλώς την αγνόησες, λανθασμένα ίσως. Ούτε και τώρα υπέθεσα ότι αδυνατείς να απαντήσεις, ίσως ότι δεν μπαίνεις καν στον κόπο μιας που μια απαξία περί Χριστιανισμού/Θρησκείας την έχεις.

Κατά τ' άλλα, δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η αναφορά στο χριστιανικό κονσεπτ της έννοιας αφού αυτή στο σύγχρονο σωφρονιστικό σύστημα, ακόμη και στη σύγχρονη αστική κοινωνία λειτουργεί διαφορετικά από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στο Χριστιανισμό.

ΡατΠόισον, εγώ μίλησα για την Καινή Διαθήκη. Κατά τ' άλλα, αν θες μια υπαρξιακή ανάλυση στον Εκκλησιαστή, μπορώ να προσπαθήσω.

VidnaObmana
09-05-2014, 15:10
Ασχετο το πως λειτουργει η 'μετανοια' στο σωφρονιστικο συστημα και πως στο χριστιανισμο, εγω αναφερομουν στη χριστιανικη τυπου ηθικη (η εστω, το πως εχει περασει αυτη αν θες) η οποια λιγο ή πολυ υπαρχει σε όλους ακομα και σε ριζοσπαστικους αθεους

Δεν εχω προβλημα με τη μετανοια ουτε θεωρω πως καποιος ειναι αδυνατο/απίθανο να αλλαξει "ριζικα" (ακομα και φασιστας ναι) , ομως σιγουρα δεν ειναι κατι που γινεται αστραπιαια, ουτε συγχωρουνται ολα, η μετανοια στην περιπτωση μας σαν διαδικασια θα επρεπε να εμπεριειχε κατι σαν αυτο που εγραψε ο αττιλας και οχι "ρε παιδια δεν ειμαι φασιστας εκανα ενα λαθος λυπηθειτε με" (οχι για μπουκουρα μονο, για ολες αυτες τις περιπτωσεις)

Και προσεκτικα εγραψα οτι ειναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ επικινδυνο και αφελεστατο κονσεπτ γιατι αν καποιοι (που σιγουρα υπαρχουν) συγκινηθηκαν ή πειστηκαν απο τον μπουκουρα φαντασου ποσους θα μπορουσε να "ξεγελασει" ενα πιο ξυπνιο και ταλαντουχο φασισταριο ...

rat_poison
09-05-2014, 18:05
Η οποία Παλαιά Διαθήκη, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, είναι κείμενο υπαρξιακό και στο μέτρο που υπάρχει κάτι μεταφυσικό στο κείμενο, πρόκειται για μια μεταφυσική παραβολή, μια ηθική αφήγηση. Είναι το αντεστραμμένο είδωλο της Σωκρατικής επιμέλειας του εαυτού στο μέτρο που καταπιάνεται με την πίστη στη λυτρωτική σταύρωση του Ιησού και τη μίμηση του βίου του και όχι με την (ορθολογική) γνώση.

εγώ αυτό διάβασα και σε ρώτησα

αλλά πάμε και στην καινή δεν έχω πρόβλημα

εκείνο με τη συκιά που κάπου πήγαινε ο χριστός και απογοητεύτηκε που δεν είχε σύκα και της είπε "να ξεραθείς παλιοσυκιά που δεν έχεις σύκα και να μη βγάλεις ποτέ ξανά σύκα" παρόλο που ήξερε ότι δεν είναι η εποχή τους τι νόημα έχει; η γνώμη σου για την παραβολή του κακού δούλου ποια είναι; σου αρέσει αυτός ο θεός-βασιλιάς; θα του έκανες παρέα; θα έπινες ρε παιδί μου μια μπύρα μαζί του;

εκείνο που λέει ο παύλος στους δούλους να δοξάζουν τον αφέντη τους; ή ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να μιλάνε στην εκκλησία γιατί είναι ντροπιαστικό και να ρωτάνε τον άντρα στο σπίτι άμα έχουν απορίες; ή εκείνο που λέει να μην ανέχεται ο άντρας να έχει γυναίκα δάσκαλο;

ikonoklast
09-05-2014, 22:19
ίσως θα ήταν προτιμότερο, την επόμενη φορά, να απέχεις ή/και να κάνεις κάτι ουσιαστικό

Πιο σωστό ποστ που έχεις κάνει ποτέ. Thanks.

Sotos_The_Tequiler
11-05-2014, 22:53
Ιερισσός Χαλκιδικής σήμερα.
Πήγε να γίνει μια παρουσίαση των υποψηφίων της ΧΑ αλλά έγινε ντου από κατοίκους.

6dhZjsv1D_8

KoiliaSamprela
12-05-2014, 08:42
καλά, και οι άλλοι πήγαν 5 άτομα?

sfinotouvlaki
14-05-2014, 14:43
εγώ αυτό διάβασα και σε ρώτησα

Διαβάζοντας την προηγούμενη πρόταση και παίρνοντας υπόψη το γεγονός πως αναφέρομαι στον Χριστιανισμό, νομίζω δεν είναι παράλογο να συμπεράνει κάποιος πως απλώς μπερδεύτικα και αντί για “Καινή” έγραψα “Παλαιά”.

εκείνο με τη συκιά που κάπου πήγαινε ο χριστός και απογοητεύτηκε που δεν είχε σύκα και της είπε "να ξεραθείς παλιοσυκιά που δεν έχεις σύκα και να μη βγάλεις ποτέ ξανά σύκα" παρόλο που ήξερε ότι δεν είναι η εποχή τους τι νόημα έχει;

Υποθέτω έχει να κάνει με την ψευδο-ευσέβεια (κατά τον Ιησού) των Ιουδαίων.

η γνώμη σου για την παραβολή του κακού δούλου ποια είναι; σου αρέσει αυτός ο θεός-βασιλιάς; θα του έκανες παρέα; θα έπινες ρε παιδί μου μια μπύρα μαζί του;

Η γνώμη μου είναι ότι κάθε τιμωρητική εικόνα (που περιέχει στην αφήγησή της τον Θεό) αντανακλά το τι πρέπει να νιώθει ένας χριστιανός ότι του αξίζει όταν αμαρτάνει (και δεν μετανοεί) και αμαρτάνει κάθε φορά που δεν θυσιάζει τον εαυτό του. Κατά τ' άλλα, όχι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η ηθική. Παραείναι ενοχική. "Ο Θεός προσέφερε ως θυσία το γιο του για την άφεση των αμαρτιών. Δια μιας όλα είχαν τελειώσει με το ευαγγέλιο. Η θυσία -στην πιο αποκρουστική, στην πιο βάρβαρη μορφή της- η θυσία του αθώου για τη σωτηρία των ενόχων! Τι απαίσιος Παγανισμός!"

Φαίνεται να πιστεύεις πως για να θεωρήσω μια ηθική ως υπαρξιακό μοντέλο πρέπει να συμφωνώ μαζί της, να τη θεωρώ σωστή, λογική, μη αντιφατική ή κάτι τέτοιο. Εγώ προφανώς δεν το θεωρώ απαραίτητο. Καταλαβαίνω κάθε ηθική ως έναν τρόπο του υπάρχειν. Θεωρώ την Καινή Διαθήκη (και κάθε ηθικολογικό κείμενο) υπαρξιακή διδασκαλία γιατί κρίνω πως σκοπός της είναι να μου πει πώς πρέπει να ζήσω, μου προτείνει ή (θέλει να) μου επιβάλλει έναν τρόπο ύπαρξης. Πρόκειται για κάτι πρακτικό κι εκεί έγκειται η σημαντικότητα και η επικινδυνότητά του. Ακριβώς το γεγονός ότι και τις δυο φορές μού έφερες παραδείγματα πίσω από τα οποία κρύβεται μια επιταγή για το πώς πρέπει να ζει κάποιος τη ζωή του, δηλαδή το γεγονός ότι είναι υπαρξιακά φορτισμένα, δείχνει πως μάλλον κι εσύ έτσι εκλαμβάνεις το κείμενο. Οπότε δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς διαφωνούμε. Προφανώς θεωρείς αυτές τις ηθικές επιταγές στρεβλές, διεστραμμένες, απάνθρωπες, οτιδήποτε. Αυτό δεν τους αλλάζει κατηγορία όμως. Συνεχίζουν να έχουν υπαρξιακό νόημα, έστω και μη αποδέκτο για οποιοδήποτε λόγο.

Την μπύρα, αν την κερνούσε, μπορεί και να την έπινα.

tsimpouklano
15-05-2014, 18:44
Σουρεαλισμός στην ελλάδα. Το 2014.

http://www.youtube.com/watch?v=DQWF9N63U-8

Phantom Duck
16-05-2014, 01:28
τι βλέπουμε;

KoiliaSamprela
16-05-2014, 09:20
τη νύφη , σταμάτα να είσαι τόσο γκρινιάρης

Phantom Duck
16-05-2014, 16:10
ναι ρε μλκ αλλά ποιοι πλακώνονται με τους μπάτσους και γιατί, ποιοι είναι οι φασίστες (οι μπάσταρδοι) και ποιος παντρεύεται, ςτφ

KoiliaSamprela
16-05-2014, 19:52
ναι ρε μλκ αλλά ποιοι πλακώνονται με τους μπάτσους και γιατί, ποιοι είναι οι φασίστες (οι μπάσταρδοι) και ποιος παντρεύεται, ςτφ

τον γαμπρό τον έπιασαν με τα βρακιά κάτω. Ο γάμος έγινε νταηλίκι μετά από απαίτηση του σογιού της νύφης (φασίστες). Οι μπάτσοι κάνουν πλάτες στους φασίστες και κοπανάνε το σόι του γαμπρού που δεν θέλει τον γάμο.

Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός υδραυλικός να το καταλάβεις ... ήμαρτον

Eddie
27-05-2014, 19:29
IQuP66KlHvk

Ρε βαζέλες....

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10007466_683427218360209_6383923433305620003_n.jpg

η εκδηλωση δεν εγινε ποτες .
η εκδηλωση εγινε στα γραφεια τους απο κει ειναι το βιντεο.απλα δεν εγινε στο αρχικο σημειο

Eddie
28-05-2014, 12:23
οχι οτι εχει σημασια , αλλα oι οργανωμενοι της 13 εχουν διαλεξει μερια...Ειτε με πανο στα κεντρικα ειτε με ανακοινωσεις , ο Καλτσας δε χαιρει καμιας εκτιμησης πλεον και δε τολμαει να κατεβει στο γηπεδο. Να τα λεμε και αυτα.

καλα δεν εχει σχεση αυτο,ο Καλτσας εχει φυγει εδω και 10 χρονια και η 13 ειναι τυπικα απολιτικη.

προσφατη απο ΟΑΚΑ

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314238_298598726910255_708262348_n.jpg

atom_smasher
28-05-2014, 15:42
μήπως ήταν από καμία προπόνηση στο ΟΑΚΑ;

Eddie
31-05-2014, 11:35
οχι ειναι απο επισημο ματς

MaX Payne
31-05-2014, 13:05
περσινη πρεπει ναναι
ειναι πανω διαζωμα δεν ειναι κερκιδα οργανωμενων ουτε λεει Θ13 η' ταδε club

OniBocho
05-06-2014, 02:37
http://directnews.gr/greece/47164--den-eimai-xrush-augh-thelo-na-gino-iereas-dhlose-o-g-apostolopoulos.html

Eddie
09-06-2014, 02:30
περσινη πρεπει ναναι
ειναι πανω διαζωμα δεν ειναι κερκιδα οργανωμενων ουτε λεει Θ13 η' ταδε club
ειναι περσινη απο οργανωμενους αλλα οχι στο πεταλο

Sotos_The_Tequiler
23-06-2014, 17:38
αυτές τις φωτογραφίες δεν τις είχα ξαναδεί :P
ΕΠΟΣ!

http://www.kar.org.gr/wp-content/uploads/2014/06/Screen-Shot-2014-06-23-at-9.14.07-AM-300x181.png https://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/06/ceb1cebdcf84ceafceb3cf81ceb1cf86cebf-ceb1cf80cf8c-cebacebeceb9.jpg
http://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/06/cebacebeceb9.jpg http://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/06/ceb1cebdcf84ceafceb3cf81ceb1cf86cebf-ceb1cf80cf8c-cf83ceaccf81cf89cf83ceb70120.jpg
http://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/06/0503.jpg http://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/06/cf83ceaccf81cf89cf83ceb70137.jpg

http://www.kar.org.gr/2014/06/23/%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82/

cyber_lingas
23-06-2014, 18:13
αυτές τις φωτογραφίες δεν τις είχα ξαναδεί :P
ΕΠΟΣ!

http://www.kar.org.gr/wp-content/uploads/2014/06/Screen-Shot-2014-06-23-at-9.14.07-AM-300x181.png https://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/06/ceb1cebdcf84ceafceb3cf81ceb1cf86cebf-ceb1cf80cf8c-cebacebeceb9.jpg
http://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/06/cebacebeceb9.jpg http://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/06/ceb1cebdcf84ceafceb3cf81ceb1cf86cebf-ceb1cf80cf8c-cf83ceaccf81cf89cf83ceb70120.jpg
http://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/06/0503.jpg http://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/06/cf83ceaccf81cf89cf83ceb70137.jpg

http://www.kar.org.gr/2014/06/23/%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82/

http://1.bp.blogspot.com/-_bEmLMOR114/UPS5gQwGXdI/AAAAAAAAAc8/yGgz_QFxKiQ/s1600/veggos-neonazi.jpg

tsimpouklano
29-06-2014, 17:28
http://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2014/06/Pappas-fesi.jpg

Για πείτε λίγο τι παίζει με το μπλουζάκι γιατί πάει να καει ο εγκέφαλός μου...

rage for order
29-06-2014, 17:43
intifada γράφει (νομίζω).

KoiliaSamprela
29-06-2014, 18:46
http://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2014/06/Pappas-fesi.jpg

Για πείτε λίγο τι παίζει με το μπλουζάκι γιατί πάει να καει ο εγκέφαλός μου...

ο εχθρός του εχθρού είναι φίλος μου
Αντιεβραίος κι ετς

Eddie
30-06-2014, 00:35
Λογικο
http://cdn.frontpagemag.com/wp-content/uploads/2011/07/palestinianNazis.jpg

asimoulis
30-06-2014, 05:05
http://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_Nazi_Germany_and_the_Arab_world

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/Bundesarchiv_Bild_101III-Mielke-036-23%2C_Waffen-SS%2C_13._Gebirgs-Div._%22Handschar%22.jpg

stam and the witches
30-06-2014, 05:24
Του πάει το φέσι :!:

Λεκές
30-06-2014, 15:29
Του πάει το φέσι :!:

rgnwM8_bUUQ

Ace
21-07-2014, 17:13
Δεν σας φαίνεται περίεργη η σιωπή της ΧΑ για τα γεγονότα στην Παλαιστίνη; Τι παίζει;

freak brother
21-07-2014, 18:04
την παιζουν με το Ισραηλ αλλα δε θελουν να το παραδεχτουν .

ikonoklast
21-07-2014, 18:34
Οι «σοβαροί» φασίστες δεν είναι αντι-Ισραηλ πάντως, αυτά είναι για τίποτα Λιακόπουλους και καφενεία. Βλέπουν πολιτικό, ακροδεξιό, ενεργειακό άξονα Αθήνα - Λευκωσία - Τελ Αβιβ, ενάντια σε τουρκία και «ισλαμ».

Ο Φαήλος το έχει γράψει διακόσες φορές: http://www.dimokratianews.gr/content/17218/%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1

Raven Lord
21-07-2014, 18:44
αν δεν έβαζες τα εισαγωγικά, οι τρεις πρώτες λέξεις πήγαιναν και στο "anekdota kets" thread

ikonoklast
21-07-2014, 18:50
Μάλλον μου βγήκε επιρροή από το εξής τέρας της πολιτικής ανάλυσης:

https://www.youtube.com/watch?v=SBPDiYbxnsg

freak brother
21-07-2014, 19:12
oλοι οι φασιστες την παιζουν με Ισραηλ ασταματητα ... και αυτοι που τους κραζουν ειναι επειδη ζηλευουν τον μιλιταρισμο τους οσο δε παει ... Σαν τους πρωην αρρωστους πωρωμένους πασοκους που βριζουν παντου το πασοκ γιατι νιωθουν προδομενοι αλλα θα το ψηφιζαν σε δευτερολεπτα αμα τους επανεφερε τα 50 ευρο στην συνταξη που τους "εφαγε" ..

Mitsmann
21-07-2014, 19:26
οποιος δεν εχει ακουσει την αναλυση του Μπαμπινου στον ΣΚΑΙ ραδιο το πρωι της Δευτερας μετα το Σαββατο των τοτε μαζικων συλληψεων, μια εξαιρετικη "εγω σας τα ειχα πει" ελεγεια, νομιζω οτι χανει πολυ στο θεμα.

phthoggon
21-07-2014, 19:56
Οι αυθεντικοί ναζί δεν την παίζουν με το Ισραήλ γιατί η κουλτούρα τους θεωρεί τους εβραίους κάτι σαν άρρωστους ποντικάνθρωπους χωρίς πούτσα και αρχίδια. Υπάρχει ένα inner conflict όταν βλέπουν τους τελευταίους υπερπυραύλους, παρελάσεις, βομβαρδισμούς και όταν διαβάζουν την λίστα με τα βραβεία νόμπελ το οποίο οι γραφιάδες τύπου Πλεύρη και Kevin McDonald λύνουν με βιβλία επί βιβλίων για συνωμοσίες και λοιπά καφενειακά, και οι υπόλοιποι με αδιαφορία (όπως η ΧΑ τελευταία, στην οποία το target group της θείτσας, του παππού και του χούλιγκαν κάνουν τέτοιες εξωτερικές πολιτικές περισσότερο χάσιμο χρόνου). Κανένας μαύρος κρίνος παίζει και να στενοχωριέται κιόλας για τους παλαιστινίους (για δύο δευτερόλεπτα τουλάχιστον).

freak brother
30-07-2014, 20:20
http://i57.tinypic.com/xnrmec.jpg

δεν ειναι φωτοσοπ

Art In Haste
30-07-2014, 20:54
«Είστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που οραματίζεστε απαγκίστρωση από τις σκοτεινές δυνάμεις της Δύσης, τους ελεεινούς και ανθελληνικούς τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ. και της καγκελαρίας και οραματίζεστε μια Μεγάλη και Ανεξάρτητη Ελλάδα, με γεωπολιτική – οικονομική – και αμυντική στροφή προς την ομόδοξη Ρωσία του Πούτιν, την πρώτη δύναμη στον κόσμο αυτή τη στιγμή, και πάντα φίλοι μας και υποστηρικτές του πολιτισμού μας, και της ιστορίας μας», γράφει ο ηθοποιός.

«Αυτοί οι σάπιοι, έχουν φυλακίσει και όλο τον Ελληνικό Λαό, έχουν φυλακίσει την Ελλάδα μας, έχουν φυλακίσει το Σύνταγμα! Και γνωρίζουμε όλοι, ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο και όλοι ανεξαιρέτως μια αγκαλιά και απέναντί σας, γιατί όλοι Συμφώνησαν να σας κοπεί η οικονομική ανάσα της χρηματοδότησης και να σας φυλακίσουν με άθλιες και αστήρικτες κατηγορίες! Γιατί;» συνεχίζει και καταλήγει ζητώντας από τους... «πραγματικούς άνδρες» να βάλουν στην άκρη «προδότες και αφυ(ι)λους».

«Να τους δώσουμε το τελικό χτύπημα! Την ημέρα των Εθνικών Εκλογών και να γκρεμίσουμε αυτή τη διεφθαρμένη και κατεστραμμένη πολιτική παράγκα με πραγματικούς Έλληνες και Ελληνίδες, αληθινούς Άνδρες και Πολιτικούς Μάγκες, με όραμα Εθνικό, να βάλουμε στη γωνία τους άρρωστους, τους άφυ(ι)λους, τους προδότες, τους ανίκανους. Μπας και η παράγκα ξαναγίνει ΚΑΣΤΡΟ του Ελληνισμού. Μπα κι εκείνο το ΠΡΩΪΝΟ θα είναι μια αληθινά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε τις σκέψεις μου και την αγάπη μου για ΕΣΑΣ και το όραμά σας. Και πολύ γρήγορα έρχεται η ολοκλήρωση της ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΟΥΣ, και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΑΣ-ΜΑΣ!».

Η αλήθεια βρίσκεται στην Χρυσή Αυγή.

Ghoul
30-07-2014, 23:30
ΓΚΕΓΚΕ;

https://warosu.org/data/fa/img/0079/64/1395247024271.png

Κυρία Μαριάννα
30-07-2014, 23:37
από τα πιο "αστεία" σχόλια που διάβασα: "κρίμα ρε τους sex pistols" που άκουγες.

γιατί, ναι, τους άκουγε επειδή έχει κάνει μια σκηνη.
γιατί οι sex pistols είναι από τις πιο μαχόμενες αντιφα μπάντες.

OniBocho
31-07-2014, 00:11
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/giwrgos_petroxeilos_h_alhtheia_den_vrisketai_stoys_sex_pistols_alla_sth_xrysh_aygh.2950492.html

Εδώ όλο το "γράμμα" στους "μάγκες περήφανους φίλους του".

20-08-2014, 14:30
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10377613_790827444273404_440058095077958159_n.jpg

tsimpouklano
23-08-2014, 05:56
Ο παπαδημούλης ειναι από τα μεγαλύτερα τρολλ

https://twitter.com/papadimoulis/status/502078562913239040

Και ο επόμενος υποψήφιος της χρυσης αυγης εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=trDkuGbWaKE

tsimpouklano
24-08-2014, 20:08
https://www.youtube.com/watch?v=dAvfM-dkp2k

δεν περιγράφω άλλο

tsimpouklano
25-08-2014, 21:51
Γνωρίζω αγγλικά (Certificate of Proficiency in English from the University of Michigan) και γερμανικά (Staatszertifikat über Sprachkenntnisse). Είμαι άνθρωπος κοινωνικός και αγαπητός στις παρέες μου, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου μου, όπως στις αθλητικές εκδηλώσεις, στις παρελάσεις και στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας, και με ποικίλα ενδιαφέροντα, όπως οι παραδοσιακοί χοροί, η κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, το χάντμπολ, αλλά και το kick-boxing στο Βυζαντινό Σύλλογο Καλαμάτας από πολύ μικρή ηλικία, ενώ την 10.3.2013 πάντρεψα την εξαδέλφη μου Δήμητρα Π....

Από την απολογία (http://tvxs.gr/news/ellada/profylakisteoi-oi-18xronoi-drastes-tis-dolofonias-sti-mani) του 18 χρονου :touched:

Aleister
30-08-2014, 13:38
https://www.youtube.com/watch?v=dAvfM-dkp2k

δεν περιγράφω άλλο

Δεν νομίζω οτι πρόθεση τους ήταν να τον βγάλουν λάδι

Απλά το "αριστούχος, τέλειος μαθητής, με IQ 154 έμπλεξε με τρομοκρατική οργάνωση και κατέληξε δολοφόνος!" πουλάει περισσότερο στο ηλίθιο κοινό του star που αποτελείται απο ηλικιωμένες αμόρφωτες κυρίες

OniBocho
31-08-2014, 14:58
http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=241538&artTitle=san_star_tou_sinema_i_ourania_to_kokkino_kragion_kai_oi_goves_tis_sarosan_foto_

<3

asimoulis
31-08-2014, 16:22
λολ της κάνουν πλάκα

cromags
04-09-2014, 13:42
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/ouransos.jpg

my_troubled_Mind
04-09-2014, 15:55
ομοιότητες ακα σωσίες

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20100915194254/starwars/images/7/7f/Jabba_SWSB.png

00i00
12-09-2014, 22:20
τι γινεται ρε παιδια?
απο ποτε το ΣΔΟΕ βγαζει τα πορισματα της, και γενικα, με Comic Sans? (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-porisma-tou-sdoe-kaiei-tous-skeuwrous-den-uparchei-mauro-chrhma-sth)

tsimpouklano
12-09-2014, 22:53
Εντωμεταξύ πόσο παίζει να σπάζονται τα χρυσαύγουλα, όταν λένε για το μαύρο χρήμα της χρυσής αυγής :P

antimusic
13-09-2014, 10:25
τι γινεται ρε παιδια?
απο ποτε το ΣΔΟΕ βγαζει τα πορισματα της, και γενικα, με Comic Sans? (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-porisma-tou-sdoe-kaiei-tous-skeuwrous-den-uparchei-mauro-chrhma-sth)

έχω δει έγγραφο υπουργείου σε comics sans, πάντως.

07-10-2014, 18:10
Τώρα θα κλαίει μόνος ο μετανιωμένος πατέρας (http://tvxs.gr/news/ellada/paraitithike-gia-logoys-aksioprepeias-o-koygias-apo-tin-yperaspisi-toy-mpoykoyra).

asimoulis
07-10-2014, 20:10
Ουπς, τελείωσαν τα φράγκα;

OniBocho
16-10-2014, 11:55
Μετά τον τσελεμεντέ του αναρχικού, το απόλυτο best seller (http://www.gazzetta.gr/plus/article/660785/o-aythentikos-odigos-toy-kaloy-hrysaygiti-pics).

Ace
20-10-2014, 22:39
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mia-ofeilomenh-apanthsh-gia-ton-hrwa-manwlh-kapelwnh

Εμετός.

00i00
20-10-2014, 22:46
eχει δυο-τρεις μερες που γινηκε αυτο...γαμησετα
εντωμεταξυ βρηκαν νεο ηρωα στον αγρινιωτη που οταν τους εκλασε τον βριζαν αλλα οταν σκοτωθηκε γινηκε ΞΑΝΑ παλιος εθνικιστης...

Reject
21-10-2014, 04:08
http://sunwarflag.blogspot.co.uk/2014/10/blog-post.html

Πέφτω από τα σύννεφα...

attila
21-10-2014, 04:35
μεγαλες κοταρες

00i00
21-10-2014, 05:33
http://sunwarflag.blogspot.co.uk/2014/10/blog-post.html

Πέφτω από τα σύννεφα...
ε κανε και μια ερευνα για την Λεσκη Αλλοπαρμενων Ιπποκομων...βγαινουν διαφορες ομορφιες

Sotos_The_Tequiler
21-10-2014, 16:58
:shock: :gun:

http://i.imgur.com/6LPPIIL.jpg

Χάρπερ Λιούις
03-11-2014, 00:31
http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2014/11/kapelonis-foudoulis.html

Συμπέρασμα. Είμαστε σε μια κοινωνία υποκριτών, με υποκριτές πολιτικούς και υποκριτές δημοσιογράφους. Ευαίσθητοι και για το τελευταίο κουταβάκι που κακοποιήθηκε άδικα αλλά πολύ σκληροί μπροστά στη δολοφονία δύο νέων παιδιών επειδή ήταν… «φασίστες»..

Parasight
13-11-2014, 10:36
Όχι 100% ontopic αλλά

The Ku Klux Klan opens its door to Jews, homosexuals and black people in bizarre recruitment drive (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2828425/The-Ku-Klux-Klan-opens-door-Jews-black-people-homosexuals-new-recruits-wear-white-robes-hats.html)

wtf :roll:

Art In Haste
16-01-2015, 17:24
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NGrgYt3Dvto

γκε γκε;

Mitsmann
20-01-2015, 14:33
Καποτε στο φαητ κλαμπ κανα δυο χρονια πισω, τον ειχαν βγαλει σε συνεντευξη με αφορμη ενα απ τα φεστιβαλ καλτ ταινιων στο γκαγκαριν, και αρχισε να λεει τα δικα του και ξαφνικα το γυρισε στην κριση και αρχισε να λεει διαφορα για λαθρομεταναστες. οι αλλοι 2 που κανανε την εκπομπη το σωσανε καπως, αλλαζοντας συζητηση αν θυμαμαι κιολας, αλλα απο τοτε εκανε κρα τι σκατα εχει στο κεφαλι του.

tsimpouklano
20-01-2015, 15:09
https://www.youtube.com/watch?v=a-_7RyICwvM&app=desktop

Ace
20-01-2015, 18:05
http://www.stoxos.gr/2015/01/blog-post_730.html

20/1/15
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ... Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ...!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ....;;;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ "ΑΔΕΡΦΙΑ" ΜΑΣ ΚΑΙ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ... ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ!

:'(

FIXXXER
21-01-2015, 05:53
Κοινως:

http://i.imgur.com/GdIDmD2.jpg

Leech
23-01-2015, 15:22
omoiotites aka sosies
:facepalm:

http://www.lifo.gr/icache/813/542/1/779630_xa_ekloges15_seferoglou_011421870227_-10-.jpg

KoiliaSamprela
10-02-2015, 09:49
Είδα εχτές (όπως αρκετοί καμμένοι φαντάζομαι) αρκετή βουλή.
Φτάνοντας στον Λαγο φάνηκε ότι έχει κόψει τις ντόπες γιατί έχει ξεφουσκώσει , αλλά άλλο είναι αυτό που θέλω να πω.

Η ρητορική της χα είναι 100% πιο έξυπνη από της νδ, και φάνηκε ότι πλέον δεν θα ασχοληθεί τόσο με συριζαίους αλλά να ρουφήξει ψήφους (και άλλους) από την νδ.
Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν έχουν κάτι σοβαρό στην δίκη για να τους κλείσουν μέσα θα κλάψουμε :(

20-02-2015, 02:26
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/02/19/georgios-mix-drvda-father/

VidnaObmana
23-02-2015, 19:30
Φτάνοντας στον Λαγο φάνηκε ότι έχει κόψει τις ντόπες γιατί έχει ξεφουσκώσει , αλλά άλλο είναι αυτό που θέλω να πω.

Η ρητορική της χα είναι 100% πιο έξυπνη από της νδ, και φάνηκε ότι πλέον δεν θα ασχοληθεί τόσο με συριζαίους αλλά να ρουφήξει ψήφους (και άλλους) από την νδ.
Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν έχουν κάτι σοβαρό στην δίκη για να τους κλείσουν μέσα θα κλάψουμε :(

lol!

freak brother
23-02-2015, 20:18

το θεμα με την δικη το λεμε καιρο , σαν στημενα τα media ανεβαζαν τονους . βαζαν φωτο κασιδα με bb guns και λεγαν για καλασνικοφ , γιαφκες μπλα μπλα μπλα... δεν εχει βρεθει τπτ απτο τυπου οπλισμος τοσο καιρο μετα , αμα το κατηγορητηριο καταληξει σε φιασκο (δλδ να μην μεινουν ολοι οι πρωτοκλασσατοι στην μπουζου για χρονια ) την πουτσισαμε .

KoiliaSamprela
24-02-2015, 19:07

lol!

θες να πεις κάτι παραπάνω ?

Taliban
20-03-2015, 20:17
Βγηκαν τα παιδια σημερα. Παρτυ.

asimoulis
20-03-2015, 20:19
Επιτέλους. Να λειτουργήσει και η Βουλή όπως πρέπει.

attila
20-03-2015, 20:32
σε κανα εξαμηνο θα ξαναγυρισουν

Kingdom Gone
20-03-2015, 21:20
ναι, σίγουρα

tsimpouklano
20-03-2015, 21:26
Γενικά αναμένεται στη δίκη να πέσει χοντρό γέλιο.

freak brother
19-06-2015, 13:58
http://jailgoldendawn.com/2015/06/19/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3/

μαθαμε και ποιο ηταν το φρικουλο που τραγουδαγε τον εθνικο υμνο με την μοικανα .

KoiliaSamprela
17-09-2015, 13:08
Ο Μιχαλολιάκος στον Χατζηνικολάου αποδέχτηκε "την πολιτική ευθύνη" για την δολοφονία του Φύσσα

Κυρία Μαριάννα
17-09-2015, 14:38
και ο Χατζηνικολάου τον καλημέρησε.

KoiliaSamprela
17-09-2015, 14:54

το σωστό είναι ότι προσπάθησε να ξεπλύνει την χα , και ο άλλος μαρτύρησε χωρίς ξύλο ....

Aleister
17-09-2015, 16:11
δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα δε νομιζω να πηγε και ο ΧΝ να ξεπλυνει την ΧΑ

ειναι υποχρεωμενα τα media να τους βγαλουν ολους για καποια λεπτα λογω εκλογων

Urlic
18-09-2015, 02:07
σαυτο το σάπιο πολιτικό σύστημα θα τους αφήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους , τους ναζιστές μέχρι τις εκλογές .κ μετά θα θυμηθούν να τους κλείσουν μέσα. Συμφέρει πολλούς να υπάρχει αυτό το κόμμα κ τους εξυπηρετεί αυτό το κλίμα που δημιουργεί. σκατά στα φασιστομουτρα αλλά ακόμα πιο πολλά στα καθικια που τα συντηρούν κ στα ζώα που τους ψηφιζουν

atom_smasher
18-09-2015, 02:20
Μπα νομίζω ότι πούλησε το τομάρι του, ή μερικά από τα αναλώσιμα τομάρια, ο Φούρερ προκειμένου να διώξει κόσμο πίσω στην ΝΔ αν δεχτούμε σαν σοβαρό δείγμα τις δημοσκοπήσεις που λένε για οριακές διαφορές και έτσι να γλιτώσει άλλη μια φορά τον κώλο του.

Urlic
18-09-2015, 02:57
Μπα νομίζω ότι πούλησε το τομάρι του, ή μερικά από τα αναλώσιμα τομάρια, ο Φούρερ προκειμένου να διώξει κόσμο πίσω στην ΝΔ αν δεχτούμε σαν σοβαρό δείγμα τις δημοσκοπήσεις που λένε για οριακές διαφορές και έτσι να γλιτώσει άλλη μια φορά τον κώλο του.
ακριβώς εξυπηρετεί τη ΝΔ ή συγκεκριμένη κατάσταση .

stam and the witches
18-09-2015, 03:36
Είστε μαλάκες; Ο Χατζηνικολάου παίζει φουλ ΣΥΡΙΖΑ.

Aleister
18-09-2015, 05:17

ουτε καν

ο Σαμαρας τους εχωσε μεσα γιατι δεν συνεργαζονταν μαζι του και αποφασισε να τους τελειωσει και να παρει πισω οσα ψηφαλακια γινοταν πριν πεσει

οι μαφιοζοι του Συριζα ηταν αυτοι που την εβγαλαν τωρα για να κανουν ζημια στον Μειμαρ και να του κοψουν ενα 3% τουλαχιστον αν οχι παραπανω

ypersyntelikos
18-09-2015, 08:48
Τη δήλωση Μιχαλολιάκου ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Φύσσα πώς τη σχολιάζετε;

KoiliaSamprela
18-09-2015, 09:59
Σε ένα πολιτικό σύστημα που δεν θα εξέφραζε την σαπίλα και ένα αδέκαστο δικαστικό (αχαχαχαχαχαχαχα) θα έπρεπε να είχε κινηθεί η εισαγγελία αυτεπάγγελτα κατά του Μιχαλολιάκου για ηθική αυτουργία στον φόνο του Φύσσα.
Από κει και πέρα παραδοσιακά ο Μιχαλολιάκος όπως και όλοι οι φασίστες είναι ρουφιάνοι που δεν έχουν αντοχές να στηρίξουν τις ιδέες τους έπαιξε το παιχνίδι του Μεϊμαράκη , αυτά περί συριζα και τους έβγαλε έξω να κόψουν από την νδ ψήφους και για χατζηνικολάου απλά μου προκαλούν το γέλιο.
Αν μπορούσαν να τα κάνουν αυτά δεν θα έφταναν καν στο σημείο να κάνουν εκλογές με τα βρακιά στα γόνατα.

Urlic
18-09-2015, 13:23
Είστε μαλάκες; Ο Χατζηνικολάου παίζει φουλ ΣΥΡΙΖΑ.
last year επί Σαμαρά.

atom_smasher
18-09-2015, 13:55

ουτε καν

ο Σαμαρας τους εχωσε μεσα γιατι δεν συνεργαζονταν μαζι του και αποφασισε να τους τελειωσει και να παρει πισω οσα ψηφαλακια γινοταν πριν πεσει

οι μαφιοζοι του Συριζα ηταν αυτοι που την εβγαλαν τωρα για να κανουν ζημια στον Μειμαρ και να του κοψουν ενα 3% τουλαχιστον αν οχι παραπανω

Σε μούτζωσα γιατί είναι ηλίθιο αυτό που λες για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πρώτη πρόταση συμφωνώ. Ο Σαμαράς τους έχωσε μέσα ύστερα από την κατακραυγή του κόσμου και ελπίζοντας στην επιστροφή ψηφοφόρων.

enitharmon
18-09-2015, 15:57
και καλα έκανε. Αν το συνέχιζε, αν ζητούσε επαλήθευση ("σοβαρα το λέτε αυτο;"), ο άλλος θα άρχιζε να εξηγεί και να βάζει σάλτσες. Και μετά όταν θα γινόταν η αναπαραγωγή της είδησης, θα κατηγορούσαν πάλι τα ΜΜΜ που τους κυνηγανε και διαστρεβλώνουν ό,τι λένε απομονώνοντας φράσεις. Τώρα δεν έχει απομονωθεί τίποτα, η πρόταση που είπε στέκεται μόνη της, ούτε τον παρέσυρε, ούτε υπονοήθηκε, ανέλαβε ευθέως την ευθύνη.

edit: και μολις ακουω τη σημερινη του εκπομπη και στην αρχή λέει ακριβώς αυτό

Όσο για την προβολή ή μη της ΧΑ, όταν ήταν στο 0,χ% καλώς κάναν και δεν τους προέβαλαν. Πλέον είναι τρίτο κόμμα, η μη προβολή και φίμωση μόνο καλό τους κάνει. Πρώτον χάνονται δηλώσεις όπως οι χτεσινές (ποιος ξέρει για τί άλλο καίγονται να αναλάβουν ευθύνη και δαγκώνονται για να μην χαλάσουν το προφιλ) και δεύτερον ενισχύεται η θέση τους ως αντικαθεστωτικών και μαχητών. Αφού όλοι ξέρετε τί βόδια τους ψηφίζουν, γιατί να έχουν τη δικαιολογία ότι είναι οι μόνοι που μάχονται. Και τρίτον δεν πιστεύω ότι με μεγαλύτερη προβολή θα τραβηξουν κι άλλο κόσμο. Πλέον δεν είναι ψήφος αντίδρασης (αυτη μπορει να πάει και στο Λεβεντη πλέον), όλοι έχουν ακούσει για τις δράσεις τους, οι ψηφοφόροι τους είναι ο χουντικός φασίστας μπάρμπας που όλοι έχουμε από έναν (έστω και εξ αγχιστείας)