View Full Version : ανοιγω μπαρ οεοε
freak brother
08-05-2012, 12:37
Λοιπον σιγα σιγα ανοιγουμε ενα μπαρ στην Δαφνη με 2 φιλους , το μπαρ ειναι μεγαλο κλπ και μπορει να γινονται και λαιβς εκει , τεσπα θα υπαρχει ενημερωση , για αλλο λογο ανοιγω το θρεντ θελω να μου πειτε τι μπυρα θα θελατε να εχει απο μηχανημα , εχει πεσει η ιδεα για craft, stela, paulaner , erdinger εσεις τι λετε? τιμη 2.5 , 3 ευρο η μισολιτρη θελουμε να την δινουμε . Για καντε προτασεις για μπυρονια τι νομίζετε οτι πινετε σαν νερακι λαλαλαλ .
μπειτε και στο γκρουπακι
http://www.facebook.com/candelarockbar
Mitsmann
08-05-2012, 12:40
Να χεις μπυρονια, να παιζεις ροκιες.
Aleister
08-05-2012, 12:40
CORONA h thn allh me thn tequilla kai tha eimai ekei kathe paraskevh
atom_smasher
08-05-2012, 12:42
erdinger draft υπαρχει;
ελληνικη βαλε (και μετα μια μικρη ποικιλια γνωστων).
αν θες να πινεται σαν νερακι - ακα κατουρο - βαλε δανεζικη. εγγυηση.
Mitsmann
08-05-2012, 12:50
CORONA h thn allh me thn tequilla kai tha eimai ekei kathe paraskevh
τι κορονα μωρη μπουμπουλινα.
Raven Lord
08-05-2012, 12:53
για τέτοιες τιμές μάλλον θα πρέπει να τσεκάρεις την Alpha. ψιλοκαλή είναι για 3 ευρώ τη μισόλιτρη τιμάω.
αλλά από την εμπειρία μου εδώ, (είχαμε craft, τώρα alpha), για craft έρχονταν και πολύς άσχετος κόσμος εκτός του μεταλλικού χώρου, πράγμα που δε συμβαίνει για την alpha. απλά η alpha σου δίνει πολύ καλύτερα περιθώρια για χαμηλές τιμές.
Raven Lord
08-05-2012, 12:58
τσέκαρε κ αυτή σε μαύρη
http://www.eczechy.pl/kuch_gfx/logo_krusovice.gif
τσέχικη που έχει τη διανομή της η αθηναϊκή ζυθοποιΐα. είναι πολύ καλή κ έρχεται στην ίδια τιμή με την ξανθιά craft / βαρέλι
Συγχαρητήρια και καλές δουλειές.
Craft, έχει βαρέλι και η καπνιστή μ'αρέσει πολύ. Από τιμές δεν ξέρω αν συμφέρει.
ypersyntelikos
08-05-2012, 13:09
Μία είναι η μπύρα
http://chicagoist.com/attachments/chicagoist_chuck/2006_08_botw4.jpg
απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βγαίνεις με τρία ευρώ τη μισόλιτρη. Αν μπορείς όμως, ΓΑΜΩ.
Raven Lord
08-05-2012, 13:09
επίσης, τη guinness ξέχνα τη. η τιμή της είναι απαγορευτική για 3 ευρώ/μισόλιτρο.
Neuroscar
08-05-2012, 13:13
Krusovice γαμαει =)
Εγω θα αντιπροτεινω βεργινα παντως. Τοπικο προιον (στα @ μας αλλα μεχρι περσι ειχε και προσφορα στη 1 μισολιτρη αλλη μια δωρο 8-) )
μπράβο ρε. καλές δουλειές εύχομαι. βάλε και guiness με 5€ στο μισόλιτρο.
εδιτ
είδα τώρα οτι έγραψε και ο ρέηβεν για την guiness. απλά να πω οτι η guiness έχει ορκισμένους οπαδούς και καλό είναι να υπάρχει στο μαγαζί. για αποκλειστικά φθηνές και εγώ βεργίνα ψηφίζω.
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 13:15
loipon agaphte neroxuth
tha sou pw san exisou kalos neroxuths kai egw thn apopsh mou. thn akous kai krineis
to oti genika "prepei" na paizoun pleon logw krishs xamhles times to xereis. to poso xamhles to apofasizei kathe enas epagelmatias monos tou
sa megalo piwma omws exw na sou pw 2 pragmata. an thes na se ektimhsei o kosmos ta vasika einai
KATHARA POTA
wraia xhrokarpia gia ta potakia
to kathara pota de paizei pouthena. to sunhdeitopoihsa otan phga kimwlo (ena meros 5x5 pou oloi xeroun olous kai ola ta pota htan aaa). epina deka pota kai thn allh mera hmoun sa na exw piei neraki. gia kanto auto athina. thn allh mera eisai tuflos...
epishs opoios pinei polu thelei kai na trwei kai to fustikaki tou. ap otous potes auta ektimountai. apo autous pou pinoun ena poto, e starxidia sou
gia mpures egw de tha pw, tis exw kopsei edw kai xronia. pantws h poikilia de xalase pote kanenan
oson afora th mousikh. theleis na mazeueis to er ,i na mazeueis kosmo?
epishs ama kanete kai live kaulwnw. kanoniste na xete kalo hxo kai naxete kai monitor kai tha sas agapw gia panta. oi iola 11 me xara tha paixoun se esas
ta kalutera sou euxomai giwrghhh
ypersyntelikos
08-05-2012, 13:17
oson afora th mousikh. theleis na mazeueis to er ,i na mazeueis kosmo?
χαχαχα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή
freak brother
08-05-2012, 13:19
για καθαρα ποτα σκεφτομαστε να μην εχουμε καν τζονι κοκκινο για ευνοητους λογους .Μουσικη θα ειναι ροκ ρε δεν κανουμε ελαφρυνσεις σε αυτο το θεμα :P Οταν φτιαχτει ο χωρος (υπαρχει ενα προβλημα με τα ντραμς που θα μπαινουν) ανετα κανουμε ε.ρ λαιβ , χωραει πανω απο 100 ορθιους . (εν καιρω βεβαια ολα αυτα ε.. ακομα ειμαστε στην αρχη)
Mitsmann
08-05-2012, 13:24
Το μονο που θελω ειναι να σκασουμε 40-50 απο εδω ενα Σαββατο, και μετα τις 2 να κλεισεις πορτες και κουρτινες και να εχεις τα σωστα σιντι μαζι.
freak brother
08-05-2012, 13:30
και μετα ολοι μαζι αγκαλιασμενοι τραγουδωντας το battle hymn καπακια για πλυση στομαχου .
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 13:30
mh valeis kai serkova tote. idia skata. an kai gnwmh mou einai pio megalh shmasia exei apo pou pairneis ta pota para to poia pota ferneis. megalh vevaia kouventa paw na anoixw kai den eimai kan eidikos opote to voulwnw.
to magazi profanws de xerw pws einai alla an fantastw oti einai ena orthogwnio pragma, kai upotithetai sth mia meria thanai h mpanta, de mporeite na ta vgazete kai na ta vazete ta drums opote exete live? i tha exetekathe mera live xerw gw. to na metafereis mia kasa 2 tom kai 5 vaseis de nomiz oti pairnei pollh wra. tespa...
pote me to kalo anoigete? a kai sto tanqueray tonic mou , mh dw lemoni mesa, lime na mou rixbete na sas agapw gia panta
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 13:31
και μετα ολοι μαζι αγκαλιασμενοι τραγουδωντας το battle hymn καπακια για πλυση στομαχου .auto kati ekane sthn kardoula mou kai asunaisthita ta xeria shkwthikan pshla kai enwthikan stous karpous
Mitsmann
08-05-2012, 13:33
τουλαχιστον βρηκαμε που θα κανουμε το παρτυ.
12 stars circle your brow
08-05-2012, 13:34
epishs opoios pinei polu thelei kai na trwei kai to fustikaki tou. ap otous potes auta ektimountai. apo autous pou pinoun ena poto, e starxidia sou
Εγώ που πίνω ένα ποτό και τρώω πολλά φυστίκια το εκτιμώ :!:
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 13:36
Εγώ που πίνω ένα ποτό και τρώω πολλά φυστίκια το εκτιμώ :!:pou ta vazeis mwre ta polla fustikia esu? samiamidi. sta autia?
freak brother
08-05-2012, 13:37
mh valeis kai serkova tote. idia skata. an kai gnwmh mou einai pio megalh shmasia exei apo pou pairneis ta pota para to poia pota ferneis. megalh vevaia kouventa paw na anoixw kai den eimai kan eidikos opote to voulwnw.
to magazi profanws de xerw pws einai alla an fantastw oti einai ena orthogwnio pragma, kai upotithetai sth mia meria thanai h mpanta, de mporeite na ta vgazete kai na ta vazete ta drums opote exete live? i tha exetekathe mera live xerw gw. to na metafereis mia kasa 2 tom kai 5 vaseis de nomiz oti pairnei pollh wra. tespa...
pote me to kalo anoigete? a kai sto tanqueray tonic mou , mh dw lemoni mesa, lime na mou rixbete na sas agapw gia panta
δεν εχει καλο ηχο στα ντραμς , επισης η "πιστα" ειναι απεναντι απο το μπαρ και οχι στο τελος του ορθογωνιου , θα δουμε , παντως εχουν γινει μπολικα μικρα λαιβακια εκει .
Mitsmann
08-05-2012, 13:37
Φρηκ, η γιουλαη διαβαζει το τοπικ σου, γιατι εχω 1 μουτζα σε καθε ποστ.
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 13:42
επειδη σα γνησιος εκολαπτωμενος ροκ σταρ που θα εχει και ρανινγκ γουαιλντ δισκευη στο ρεπερτοριο του, με νοιαζουν τα ντραμς, τι εννοεις δεν εχει καλο ηχο στα ντραμς? το μαγαζι δεν εχει καλη ακουστικη? τα μονιτορ ειναι για το πεος? ή τα τυμπανα που εχετε ειναι για το μπουτσο? γιατι αν ειναι απλα το τελευταιο δε πρεπει να σκας. ο καθε ντραμερ εχει το ταμπουρο του τα πιατινια του και αυτα ειναι που μετρανε. τα τομ και η κασα με το καταλληλο δερμα και κουρδισμα ερχοντα σε αξιοπρεπη επιπεδα, μη σκας. προφανως υπαρχουν και πιο εμπειροι να στα πουνε αυτα εγω ειμαι μαλακας, αλλα δε νομιζω οτι απο πλευρας οργανων θα εχεις θεμα ηχου. τωρα απο μηχανηματα ηχεια κτλ που θα εχετε δε ξερω ανειναι απο το προηγουμενο μαγαζι που υπηρχε εκει(αυτο καταλαβα) αλλα νταξ το βασικο ειναι να παιζει πορωση που θα ειναι εγγυημενη εκει. αυτο νιωθω. ποτε με το καλο λετε? απο σεπτεμβρη ή πιο συντομα?
επισης να ανφερω οτι εδω γινονται λαιβ στο μο μπετερ ξερω γω... (πλακα πλακα πρεπει να εχουν τρελο ηχοληπτη, δε ξερω τι παιζει, αλλα βγαζουν γαμω τους ηχους. τελευταια φορα ειχα μεινει μαλακας)
freak brother
08-05-2012, 13:45
δεν ξερω τι παιζει , πρωην ιδιοκτητης μας το ειπε , θα δουμε , τυμπανα δεν εχομε ρε :P
τιμη 2.5 , 3 ευρο η μισολιτρη θελουμε να την δινουμε .
θαμώνας από τώρα.
Mitsmann
08-05-2012, 13:48
επειδη σα γνησιος εκολαπτωμενος ροκ σταρ που θα εχει και ρανινγκ γουαιλντ δισκευη στο ρεπερτοριο του, με νοιαζουν τα ντραμς, τι εννοεις δεν εχει καλο ηχο στα ντραμς?
οτι οταν παιξεις στο Βακεν θα δεις μια διαφορα.
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 13:52
γιουλαι σταματα να μουτζωνεις το μητς. τα λεει καλα
Mitsmann
08-05-2012, 13:53
προσπαθησα να την φερω σε διαπραγματευσεις να μη μουτζωνει τουλαχιστον την Νταγκεναμ, αλλα αυτη εκει, εχει κολλησει το κεφαλ.......................
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 13:54
δεν ξερω τι παιζει , πρωην ιδιοκτητης μας το ειπε , θα δουμε , τυμπανα δεν εχομε ρε :P αοκ δε γνωριζα, κουβεντα καμωμεν. δε ξερω καν αν εχετε σκοπο σα μαγαζι να παρετε (που αν δε πειτε οτι το μαγαζι θα εχει και ταμπελα "λαιβαδικου" δε σας νοιαζει κιολας) αλλα αν ειναι να παρετε πλεον λογω κρισης βρισκεις μεταχειρισμενο σετακι στο νοιζ σε ξεφτιλα τιμες. αν και προφανως τα ξερεις αυτα
Harbinger of Death
08-05-2012, 13:59
Τι Erdinger λέμε. ΤΙ ERDINGER.
http://i.imgur.com/26FPb.jpg
ή
http://i.imgur.com/fWr6i.jpg
Οι μόνες σοβαρές επιλογές.
Εναλλακτικά ΒΕΡΓΙΝΑ για καλό value for money.
menumission
08-05-2012, 14:00
δεν υπαρχουν μονο weiss βαρελισιες, για τ'ονομα δηλαδη, βαλε καμια μαυρη, guinness κατα προτίμηση
The Donnn
08-05-2012, 14:01
Καλές δουλειές, αδημονώ να αφήσω λίγο από το συκώτι μου και εκεί!
Mitsmann
08-05-2012, 14:03
δεν υπαρχουν μονο weiss βαρελισιες, για τ'ονομα δηλαδη, βαλε καμια μαυρη, guinness κατα προτίμηση
εχεις δικιο.
freak brother
08-05-2012, 14:04
γκινεςς απο τι λενε και οι απο πανω παρα ειναι ακριβη για αυτο που σκεπτομαστε να κανουμε . Δεν θελουμε ξεμεθυστους στο μαγαζι μας .
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 14:06
γκινεςς απο τι λενε και οι απο πανω παρα ειναι ακριβη για αυτο που σκεπτομαστε να κανουμε . Δεν θελουμε ξεμεθυστους στο μαγαζι μας .γκομενακια να χετε
Mitsmann
08-05-2012, 14:07
Οποιος εκανε το ταγκ πεσιμο ερ τζαμπατζηδων ειναι καριολης.
Φρηκ, για Μιτσμανν οι 2 πρωτες μπυρες φρη του γκο ε?
Ra Pariah
08-05-2012, 14:07
l
wraia xhrokarpia gia ta potakia
:touched::touched::touched:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΡΕ!
HEAVY
METAL
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Amnesiac.
08-05-2012, 14:08
γκινεςς απο τι λενε και οι απο πανω παρα ειναι ακριβη για αυτο που σκεπτομαστε να κανουμε . Δεν θελουμε ξεμεθυστους στο μαγαζι μας .
Μαν, μπορείτε να έχετε ΚΑΙ Guinness, η οποία προφανώς θα είναι ακριβότερη, αν σας παίρνει να τη δίνετε 4,5-5 € γουάι νοτ;
freak brother
08-05-2012, 14:10
σωστο και αυτο. θα δουμε τι παιζει με τους προμηθευτας κλπ και θα αποφανθουμε
menumission
08-05-2012, 14:11
ωραια βαλε muprhy's κοκκινη ή αυτην που λεει ο Raven Lord δεν εχω πιει αλλα φαινεται καλη
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 14:11
σωστο και αυτο. θα δουμε τι παιζει με τους προμηθευτας κλπ και θα αποφανθουμε
περιμενω το πρωτο ποστ πιξ απο λιωμιδια στην καντελα.
morphine
08-05-2012, 14:15
η γκίνες βαρέλι είναι πολύ ακριβή και δε συμφέρεi να την έχεις 4,5-5e, μπορείς όμως να βάλεις κουτάκι και να'σαι κομπλέ
τι βεργίνα λέτε ορισμένοι εν τω μεταξύ, νομίζω είναι η μόνη μπύρα που δεν πίνεται (α, μαζί με τη lager της craft)*
αν θες κάτι που να ψιλοπίνεται βάλε μύθο ή άλφα
*η οποία craft, όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω, φτιάχνει υπέροχη καπνιστή, δεν ξέρω όμως τι τιμές παίζουν σε βαρέλια
απ' όσο ξέρω η pilsner urquell είναι αρκετά φτηνή σε βαρέλι
καλές δουλειές μανάρι
KoiliaSamprela
08-05-2012, 14:21
Φρικ ΠΜ σε 3 μιν.
menumission
08-05-2012, 14:23
και Leffe μπορεις να βαλεις αλλα κι αυτη φανταζομαι θα'ναι ακριβή
αν βαλεις Craft παντως μη βαλεις τη μαυρη επ'ουδενί
Mitsmann
08-05-2012, 14:39
Μενουμισσιον οργανωτης :touched:
menumission
08-05-2012, 14:42
βασικα μολις ειδα πως υπαρχει AMSTEL BOCK ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ
ΑΥΤΗ ΒΑΛΕ ΑΥΤΗ
http://www.ratebeer.com/beerimages/full_size/1156.jpghttp://beernbeer.files.wordpress.com/2010/12/paulaner_salvator.gif
και βαρέλι http://popsop.ru/wp-content/uploads/2008-07-29-john-smith-beer.jpg
Mitsmann
08-05-2012, 14:52
βασικα μολις ειδα πως υπαρχει AMSTEL BOCK ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ
ΑΥΤΗ ΒΑΛΕ ΑΥΤΗ
Καλυτερα να πιεις υγραεριο και να το ανακατεψεις με εμετο σκυλου, παρα αμστελ μποκ.
KoiliaSamprela
08-05-2012, 14:52
τζον σμιθ δεν είναι μπύρα, το λέει κιόλας :P
Harbinger of Death
08-05-2012, 14:57
τι βεργίνα λέτε ορισμένοι εν τω μεταξύ, νομίζω είναι η μόνη μπύρα που δεν πίνεται (α, μαζί με τη lager της craft)*
Απλά δεν πίνεις Weiss.
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 14:58
τζον σμιθ επινα για πολυ καιρο βαρελι. γαμαει
DannyCarey
08-05-2012, 15:02
Geia sou FreakBro. Sou euxomai kales douleies k an k eimai apo Volo tha sou rthw kamia mera giati menoun filarakia mou ekei konta.
http://www.corfubeer.com/realale_el.html
tsekare mhpws k mporeis na bgaleis akrh me tous sigkekrimenous. einai fthnes ellhnikes mpires(GaMaTes). twra den 3erw ti akrivws paizei me dianomh ktl, apla sto petaw.
H paulaner k i erdinger einai apo tis pio wraies mpires pou mporeis na valeis vareli opws k h e3isou wraia Franziskaner pou einai sta idia epipeda isws k pio fthnh.
Simvoulh gia to 3irokarpi sou einai na einai 3irokarpi kai oxi fistikia-stragalia. an den fas to aiginis k to migdalaki me to jameson kalitera na to pieis 3erosfuri. einai pio akriva alla ektimountai parapanw. Kata ta alla na ta exeis kala me olous gt oi pelates exoun dikio (yeah right), opws k oi geitones sou. oi kales sxeseis pou tha anaptu3eis me tous geitones sou tha einai o logos pou den tha sou stelnoun ta kwladika 3 h wra gia autoforo.
Auta panw katw. Kales douleies, kaloriziko!
p.s. an thes pera po to Fb ktl to radio einai enas fthnos kai wraios tropos na diafimistei to magazi sou.
p.s. an thes pera po to Fb ktl to radio einai enas fthnos kai wraios tropos na diafimistei to magazi sou.
είσαι πίσω φίλος:
LegaT69kiBA
επίσης το όνομα τι φάση;
http://www.magnetmania.ovh.org/images/Sports/France%20Vincent%20Candela.jpg
morphine
08-05-2012, 15:10
Απλά δεν πίνεις Weiss.
ισχύει, αν και εγώ αναφερόμουν στη lager
η βεργίνα βγάζει και weiss;
έχω πιει την ξανθιά και την κόκκινη και είναι και οι δύο απαράδεκτες
η maisel's έχει καλή τιμή για βαρέλι πάντως
john smith υπάρχει βαρέλι στην ελλάδα;
(ΠΟΥ;)
(ΠΟΥ;)
βαρέλι δεν έχω πιεί -ακόμα- αλλά μου είχε πει φιλαράκι ότι είχε πετύχει σε νησί, σκιάθο θαρρώ
επίσης πρέπει να έχω δει κάπου μαγαζί (σαλόνικα) που είχε ταμπέλα απ'έξω ---> άρα και βαρέλι πιθανότατα, αλλά η μνήμη μου με απατά
supermachoman
08-05-2012, 15:14
τσέκαρε κ αυτή σε μαύρη
http://www.eczechy.pl/kuch_gfx/logo_krusovice.gif
τσέχικη που έχει τη διανομή της η αθηναϊκή ζυθοποιΐα. είναι πολύ καλή κ έρχεται στην ίδια τιμή με την ξανθιά craft / βαρέλι
Krusovice γαμαει =)
bump για να μην ξεχαστούν τούτα δω, βάλε Krusovice!
morphine
08-05-2012, 15:23
(ΠΟΥ;)
βαρέλι δεν έχω πιεί -ακόμα- αλλά μου είχε πει φιλαράκι ότι είχε πετύχει σε νησί, σκιάθο θαρρώ
επίσης πρέπει να έχω δει κάπου μαγαζί (σαλόνικα) που είχε ταμπέλα απ'έξω ---> άρα και βαρέλι πιθανότατα, αλλά η μνήμη μου με απατά
η φάση με τα νησιά είναι ότι λόγω βρετανών τουριστών, κάποιοι στέλνουν βαρέλια μόνο στα νησιά και μόνο το καλοκαίρι
η carling για παράδειγμα που είχαμε εμείς στο μαγαζί που δουλεύω σταμάτησε να μας στέλνει γιατί ήμασταν οι μόνοι της πελάτες στην αθήνα και δεν τη συνέφερε
δεν ξέρω αν παίζει κάτι αντίστοιχο με js, δεν την έχω πετύχει σε βαρέλι πουθενά πάντως τουλάχιστον εδώ αθήνα (ακόμα και σε κουτάκι δηλαδή τη βρίσκεις δύσκολα)
πάντως εδώ σε κουτάκι υπάρχει στάνταρ σε 2-3 μαγαζιά...
freak brother
08-05-2012, 15:27
επίσης το όνομα τι φάση;
http://www.magnetmania.ovh.org/images/Sports/France%20Vincent%20Candela.jpg
το ονομα δεν το αλλαξαμε το ειχε το μαγαζι απο το 2000 . Εγω θα το αλλαζα παντως αλλα οι αλλοι ειπαν να το κρατησουμε τιμης ενεκεν!
Καλορίζικο και καλές δουλειές φρηκ!
Όσον αφορά τις μπύρες (βαρέλια), προτείνω να έχετε οπωσδήποτε ένα ελληνικό νερόπλυμα φάση μύθος/άλφα που είναι στάνταρ φθηνό και θα φεύγει αέρα λόγω τιμής.
Μετά επιβάλλεται μια weiss, πολύς κόσμος τις προτιμάει. Maisel's και η Paulaner είναι κλασικές επιλογές.
Από stouts πρέπει να υπάρχει guiness (υπάρχει στανταρ "κοινό") και ίσως και άλλη μια εναλλακτική. (αν όχι σε βαρέλι, σίγουρα σε κουτάκι)
Έπειτα προτείνω να ψαχτείτε με λιγότερο γνωστές τσέχικες μπύρες (πχ Primator). Δεν ξέρω τι παίζει με προμηθευτές, αλλά όπου τις έχω βρει είναι σε πολύ χαμηλή τιμή, άρα τις παίρνουν και φθηνά.
Επίσης αναφέρθηκαν τα σνακ. Επιβάλλονται καυτερά πατατάκια ή/και φάση νατσος.
croissant429
08-05-2012, 15:36
καλές δουλειές παίδαρε,
από βαρέλι βάλε άλφα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
και γκίνες σε κουτί για τους μερακλήδες...
από φτηνές προτείνω Φιξ για βαρέλι. 100% ελλαδάρα σε αντίθεση με μύθος, άλφα (και καλύτερη) :malaka:
Guinness βαρέλι θα σας δώσει πολλά μπόνους. δεν ξέρω αν σας συμφέρει ή όχι, τα περισσότερα μαγαζιά την έχουν γύρω στα €5 τη μισόλιτρη πάντως. Τα κουτάκια είναι συνήθως σκατά γιατί δεν τα έχουν στη σωστή θερμοκρασία.
οπωσδήποτε να υπάρχει Fischer στο μαγαζί. αν υπάρχει χώρος για Weiss, αγαπημένες: Erdinger (και η σκούρα ε), Weihenstephaner, Maisels Weisse, Paulaner.
τα ποτά εκτός από καθαρά να είναι και Candilia. και μέχρι €5.5-6 (αν μπορείτε και €5, δεν ξέρω από τιμές αθήνας, αλλά στην επαρχία παίζει πολύ).
σωστό για τα νάτσος (+ σάλτσα) και τα υπόλοιπα ψιψιψώνια.
καλές δουλειές!
freak brother
08-05-2012, 15:55
τα βασικα που θελουμε για τα ποτα ειναι να ειναι καθαρα πρωτον και πολυ φτηνα δευτερον .
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 16:16
Απλά δεν πίνεις Weiss.
ισχύει, αν και εγώ αναφερόμουν στη lager
η βεργίνα βγάζει και weiss;
έχω πιει την ξανθιά και την κόκκινη και είναι και οι δύο απαράδεκτες
η maisel's έχει καλή τιμή για βαρέλι πάντως
(ΠΟΥ;)
υπαρχει στο pop's στη βουλα (αν δεν εχει κλεισει. εκει εβλεπα αγωνες γουεστ χαμ. εχει ενα θεο γερο αν υπαρχει ακομα, μορφαρα που υποστηριζε και χαλ
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 16:19
φρικο, προσεξε το εξης. απειδη στα εχουν ζαλισεο ολοι με προτιμησεις.
βαλε οσα βαρελια θες, αλλα σκεψου οτι πρεπει να φευγουν. γιατι αν βαλεις 7 βαρελια, πχ και τα 2 δε πολυκυκλοφορουν και φευγουν, η μπυρα χαλαει. τα βαρελια ειναι για να αδειαζουν. οποτε σκεψου και βαλε ενα σωστο νουμερο. γνωμη μου, πανω απο 4 ειναι ρισκο
BURNIN AMBITION
08-05-2012, 16:22
και τελειωνοντας, γιατι αν συνεχισω να ποσταρω θα αρχισω τις κλασικες μαλακιες μου, καθαρο τανκερει λαιμ και τονικ μη ξεθυμασμενο και εχεις ενα αλκοολι θαμωνα για παντα
τα καλυτερα τζωρτζ, αντε και ιαρ παρτυ με ντραγκονλορντ ντιτζει και λιτς να κανει κραουντσερφινγκ
υγ. ευχαριστω το χρηστη που με υποστηριζει με τα ταγκς του. πινκς και αρκουδακια
Phantom Duck
08-05-2012, 17:55
οι μούτζες είναι του πορν χοχοχο
Drumsick
08-05-2012, 18:06
^ γελάω
Φρηκ καλή τύχη και καλές δουλειές.
Στηρίζουμε ελληνική φιξάρα βαρέλι ή καμιά άλφα.
Αν χρειαστείς κονέ για πάγους, πατατάκια, φυστίκια και λοιπές αρχιδιές στείλε πιεμ να δω αν εξυπηρετεί νότια προάστια η άκρη μου.
menumission
08-05-2012, 18:33
μαύρη ή κόκκινη βάλε εκτος απ'την μαύρη craft κι αν βάλεις ξανθιά μη βαλεις weiss βασικα
α κι απο κοκκινες μη βαλεις Μary Rose, απάτη
Raven Lord
08-05-2012, 19:17
η γκίνες βαρέλι είναι πολύ ακριβή και δε συμφέρεi να την έχεις 4,5-5e, μπορείς όμως να βάλεις κουτάκι και να'σαι κομπλέ
*η οποία craft, όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω, φτιάχνει υπέροχη καπνιστή, δεν ξέρω όμως τι τιμές παίζουν σε βαρέλια
απ' όσο ξέρω η pilsner urquell είναι αρκετά φτηνή σε βαρέλι
καλές δουλειές μανάρι
καλά τα λέει η μορφιν.
βαλε οσα βαρελια θες, αλλα σκεψου οτι πρεπει να φευγουν. γιατι αν βαλεις 7 βαρελια, πχ και τα 2 δε πολυκυκλοφορουν και φευγουν, η μπυρα χαλαει. τα βαρελια ειναι για να αδειαζουν. οποτε σκεψου και βαλε ενα σωστο νουμερο. γνωμη μου, πανω απο 4 ειναι ρισκο
ισχύει, αλλά από το rising που ξέρω, ακόμη και τις εποχές με νέκρα, δεν κρατάει βαρέλι πάνω από 3-4 καθημερινές. ειδικά εποχές craft με 4 βαρέλια έφευγαν σε dt. και μιλάμε για μαγαζί που χωράει max 30-40 άτομα, σε επαρχιακή πόλη και παίζει συγκεκριμένο και μη δημοφιλές είδος μουσικής. όταν είναι φουλ δε μας φτάνει ο χώρος για back-up βαρέλια.
feeleash
08-05-2012, 19:35
kana krasi tha xei to magazi??
freak brother
08-05-2012, 19:39
θα χει , εχεις να προτεινεις καποιο?
The Donnn
08-05-2012, 19:39
Αυτό ακριβώς. Τουλάχιστο μέχρι να δεις την κατανάλωση. Για τα ξύδια είναι προφανώς πιο εύκολο να τα ελέγχετε, και να τα έχετε και φθηνότερα.
Όσο για ελληνικές, απο όσες δοκίμασα η Μύθος είναι μιααααα χαρα.
Α...και το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
]
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/50273_112498095449228_3619748_n.jpg
http://images01.olx.com.ar/ui/18/00/05/1326231143_204989505_1-Fotos-de--Camarera-Barwoman.jpg
freak brother
08-05-2012, 19:46
και γω θα θελα μια τετοια κοπελα πισω απο το μπαρ , δειχνουν αξιολογες και καλες ψυχες , το θεμα ειναι πως θα τις πλερωνουμε!!! χαχαχα αν παει γαμιοντας το μαγαζι θα σας παρω μια τετοια!! χαχαχ :P
Sotos_The_Tequiler
08-05-2012, 19:49
καλή αρχή και καλή συνέχεια θείο! Ελπίζω να μπορέσω να σε επισκεφτώ σύντομα και υπόσχομαι να κατεβάσω και τσίπουρο-μολότωφ να χεις για πυρηνικά σφηνάκια και όχι μόνο... \m/
The Donnn
08-05-2012, 19:49
Στην ανάγκη, ντύνεσαι εσύ έτσι. Θα κτυπήσεις και νέους πελάτες!
Χαιρετίσματα από Τρίαρχο
Για κρασί να σου πω εγώ!!
http://3.bp.blogspot.com/-0HPyyCc6oNs/T4NTZf0AMBI/AAAAAAAAcvo/26GM2XSVsGA/s1600/slayerwinesmaller.jpg
Όσο για ξύδι-μολοτοφ, άμα θέλεις σου κάνω care package ζιβανία και χαλούμι :D :D
freak brother
08-05-2012, 19:55
χαιρετισμους πες του!!
λες να σκαω ετσι ?
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/23604_10150095484485089_626690088_11239954_6296576_n.jpg
apo mpures den exw na proteinw kati idiaitero, kales einai oles.
to mono pou 3erw einai oti einai 5 min apo to spiti mou!
poweruser
08-05-2012, 20:58
καλή αρχή κι από μένα...
όπως αναφέρθηκε παραπάνω,εγώ για βαρέλι θα πρότεινα κάποια από τις παρακάτω (ξανθιές και σκούρες):
Erdinger,Krusovice,Paulaner και αν θέτε ελληνική,εκτός από ΦΙΞ,craft,Βεργίνα,παίζει και η ΖΕΟΣ.
Μπύρα καλή,και σε καλές τιμές. Κατ'εμε,από τις καλύτερες pils που κυκλοφορούν!! Anyway,και πάλη καλή αρχή!!
και μην ξεχάσω,προτείνω ξηροκάρπι με ουισκι κλπ και πατατάκια/νάτσος bbq φάση με μπύρες..
όταν έρθει ο καιρός να πάρετε σερβιτόρες, να κάνεις poll στο sexion :happyjump: και φυσικα να τραβηξεις σε βιντεο την οντισιον... http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/422642_309191122461418_199098633470668_805451_1255650_n.jpg
VidnaObmana
08-05-2012, 21:36
Και Budweiser θα μετρουσε
Και ναι πατατακια μπαρμπεκιου
φρηκ φερθους πρωτοποριακα και βαλε ρετσινα βαρελισια
kana krasi tha xei to magazi??
Κανά χυμό θα χει το μαγαζί?
Μπράβο, φρηκ! Καλή αρχή.
freak brother
08-05-2012, 23:19
θα χει χυμους για κοκτεηλς αλλα κατσε να βρουμε τι μπυρες και τι ξυδια θα χουμε και θα τα βρουμε και αυτα :P
jack the ripper
08-05-2012, 23:34
freak με καλυψαν πολλα απο τα προηγουμενα μη λεω τα ιδια!! καλη αρχη καλες δουλειες και θα περασω οταν ξανακατεβω :)
Να βάλεις και οθόνη στον τοίχο όπου θα παίζει σπάνια βίντεο των Randy για να τα βλέπω αγκαλιά με τον Ρα Μάριος και να κάνουμε χεντμπάγκινγκ. Ποιότητα βίντεο όχι απαραίτητα καλή.
Καλές δουλειές ρε.
tsimpouklano
09-05-2012, 03:09
Καλές δουλειές τρελέ μου, όπως είπαν και πολλοί παραπάνω ο συνδυασμός καθαρά ποτά + 'όχι πως να αρπάξω περισσότερα' είναι η μαγική συνταγή.
Θα συμφωνήσω για τα ξυροκάρπια, δίνε αυτά τα πικάντικα τα καλαμποκάκια, τραβάνε πολύ μπύρα. Επίσης, ποπ κορν home made, τουλάχιστον εγώ το λατρεύω.
Και τέλος, μια πρόταση για φθηνή-καλή μπύρα (νομίζω βαλαωρίτου στη τσέχικη την δίνει 3 ευρώ τη μισόλιτρη):
http://www.andrewsvirtualbrewery.com/images/czech_dudak.jpg
Προβάρουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥΣ στο μαγαζί :pink:
μην βαλεις μπυρα καθολου
μονο ΟΥΙΣΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΜΑΝΣΙΟΝ :pink:
KoiliaSamprela
09-05-2012, 07:52
μην βαλεις μπυρα καθολου
μονο ΟΥΙΣΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΜΑΝΣΙΟΝ :pink:
κατ αρχήν αυτό!
Κατά δεύτερον δεν υπάρχουν πλέον μπόμπες στα μαγαζιά , και δεν υπάρχουν γιατί δεν συμφέρει για διάφορους λόγους.
Μπορούμε να τους αναλύσουμε σε άλλα θρεντ, αλλά με την έννοια "μπόμπα" --> σύριγγα δεν παίζει.
Τώρα ο καψερός ρώτησε για μια φτηνή/καλή μπύρα, και φτάσαμε σε show off στο τι μπύρες ξέρει ο καθένας, χαλαρά ρε :P
Raven Lord
09-05-2012, 10:14
Θα συμφωνήσω για τα ξυροκάρπια, δίνε αυτά τα πικάντικα τα καλαμποκάκια, τραβάνε πολύ μπύρα.
corn nuts :!: :pink:
Amnesiac.
09-05-2012, 10:32
Φρικ, από τη στιγμή που θα κρατήσετε το όνομα του παλιού μαγαζιού καλό είναι να τσεκάρετε και τη φήμη που κουβαλάει ε. Πιθανότατα το έχετε κάνει ήδη δηλαδή, αλλά ειδικά στον κόσμο έκει γύρω θα περάσει το "το Candela ξανάνοιξε", οπότε αν είχε κλείσει για περίεργους λόγους ή αν ήταν γνωστό για τις μπόμπες του θα το πάρετε κι αυτό μαζί. Από την άλλη, αν η φήμη του ήταν καλή, πιθανότατα θα έχετε κάποιους σίγουρους πρώτους πελάτες.
Όπως πάει το πράγμα, σε λίγα χρόνια το ηαρ θα ελέγχει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας (βάζω υποψηφιότητα για Επίσημος Νονός της Νύχτας)
Γκουλαγκ
09-05-2012, 12:22
Κάθομαι πόρτα όποτε θέτε.
Mitsmann
09-05-2012, 13:32
Να κατσω εγω που ειμαι πειστικοτερος?
metamelia1
09-05-2012, 13:39
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Flasche_Franziskaner_Weissbier.jpg
freak brother
09-05-2012, 13:45
τι πορτα ρε? χαχα
KoiliaSamprela
09-05-2012, 14:28
τι πορτα ρε? χαχα
μαγκιά είναι να έχεις πόρτα πάντως , και να ΜΗΝ μπαίνουν όσες συνοδεύονται
mrmaiden
09-05-2012, 15:49
Να βάλεις και οθόνη στον τοίχο όπου θα παίζει σπάνια βίντεο των Randy για να τα βλέπω αγκαλιά με τον Ρα Μάριος και να κάνουμε χεντμπάγκινγκ. Ποιότητα βίντεο όχι απαραίτητα καλή.
Εναλλακτικά αντί για Randy , βάζε τα απογεύματα Ας περιμένουν οι γυναίκες και τα βράδυα Φυλακές ανηλίκων:razz:
Καλές δουλειές και αν βάλεις Guinness μόνο βαρέλι!
freak brother
09-05-2012, 16:04
αμα θελει να προτείνει κανεις και τπτ αφισες που θα κολλαγαν σε ενα ξυλινο ροκ μπαρρρρ ειναι ευπροσδεκτος . Και αν ξερετε και μαγαζια για αφισες κλπ . θενκ γιου
Αυτό εδώ εκτύπωση 200x200 cm νομίζω θα ταίριαζε.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/426545_10150700214788933_27359158932_11127659_1475957034_n.jpg
freak brother
09-05-2012, 16:51
χαχαχαχαχα , σιγα μη βαλουμε και Μπαλ Σαγκοθ!
BURNIN AMBITION
09-05-2012, 17:17
epeidh eisai kavlas sou anevazw mia gamath se ligo dinw link
http://img684.imageshack.us/img684/3118/0001cph.jpg
Mitsmann
09-05-2012, 18:49
χαχαχαχαχα , σιγα μη βαλουμε και Μπαλ Σαγκοθ!
Tι προβλημα εχετε με τους Μπαλ Σαγκοθ ρε μουνι?
ikonoklast
09-05-2012, 18:54
Τι Candela να πούμε, κωλώνεις να το βγάλεις CANDIRU το μάγαζο.
Mitsmann
09-05-2012, 18:55
Να γινει πολλ με μονολεκτικα νικνεημς που μπορει να ονομασθει το μαγαζι.
(το nodoordonothereisnotry απορριπτεται ως νοθευμενο)
babality
09-05-2012, 19:56
καλη αρχη μαν. να κανετε και βραδιες μπρουταλ ντεθ μεταλ και γκριντ να παρουμε κι αλλους "ανθρωπους" και ναρθουμε να χαρουμε που καποιοι μας σκεφτοντε ακομα
Sotos_The_Tequiler
09-05-2012, 21:49
και στην κορφή candela
http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2010/357/3/5/dark_ambient_by_alexsvartengel-d35hhxh.jpg
αυτο ειναι πολυ καταθλιψη φαση ε?? κοιτα deviant art θα βρεις κατι σιγουρα..
The Donnn
09-05-2012, 22:02
Rock bar σου λέει Σταύρο, όχι "καφενειον-αναγνωστήριον" :P
οκ.. http://3.bp.blogspot.com/_YPFDDjQ_y_Y/TEh4u_dBAzI/AAAAAAAADpQ/XkvoXPzbnW8/s320/how_to_draw_manga_online.jpg
φρηκ ακου τον γκουρου...ρετσινα βαρελιshα
στα ποτα θεσπισε το ''αγροτικο'' aka μιση μεριδα/μιση τιμη
στην διακοσμησις ακολουθα γραμμη 80ς μπιλιαρδαδικου...τουτεστιν (γιγαντο)αφισες
Samantha Fox
Kajagoogoo
Survivor
Βασιλης
Rocky
Νικος Αλαβαντας
και να κανεις τοστ ''αναμεικτα''
στην διακοσμησις ακολουθα γραμμη 80ς μπιλιαρδαδικου...τουτεστιν (γιγαντο)αφισες
Samantha Fox
Kajagoogoo
Survivor
Βασιλης
Rocky
Νικος Αλαβαντας
Cobra
Easy Rider
Marylin Monroe σε κάδρο με την υπογραφή της πάνω
The Clash
Mr. T
BURNIN AMBITION
10-05-2012, 01:35
nikos galis
BURNIN AMBITION
10-05-2012, 02:30
pethainw me tag rixnw pistoles
Fucking Wizard
11-05-2012, 17:13
Καλες δουλειες φρικ! Δεν θα ξεκινησω να μιλαω για μπυρες, αλλα αν χριαστεις καμια φοροτεχνικη συμβουλη ο αυτιας του ΕΡ ειναι εδω.
Ειτε κρατησετε το ονομα του μπαρ, ειτε βαλετε καινουριο, 1η κινηση εμπορικο επιμελητηριο και κατωχηρωση του ονοματος. Αν το κρατησετε προσοχη μην εμφανιστει απο το πουθενα κανενας παλιος ιδιοκτητης και ζηταει χρηματα για φημη και πελατεια
Djerdjelesh
12-05-2012, 02:27
Φρηκ, οι άλλοι δυο συνέταιροι πίνουν σαν κι εσένα;
Αν ναι, πρέπει να επανεξεταστεί το θέμα της βιωσιμότητας του όλου εγχειρήματος
Καλή αρχή ρε λατρεία!
enitharmon
12-05-2012, 03:09
μπερνι που τον ξερεις τον potma?
BURNIN AMBITION
12-05-2012, 04:45
se exasa... arxika einai auta h kapoia malakia pou egrapsa me gamhmeno typing?
freak brother
12-05-2012, 11:22
Καλες δουλειες φρικ! Δεν θα ξεκινησω να μιλαω για μπυρες, αλλα αν χριαστεις καμια φοροτεχνικη συμβουλη ο αυτιας του ΕΡ ειναι εδω.
Ειτε κρατησετε το ονομα του μπαρ, ειτε βαλετε καινουριο, 1η κινηση εμπορικο επιμελητηριο και κατωχηρωση του ονοματος. Αν το κρατησετε προσοχη μην εμφανιστει απο το πουθενα κανενας παλιος ιδιοκτητης και ζηταει χρηματα για φημη και πελατεια
τα χουμε καλα με τον τεως , οποτε νο προμπ , θενκς!
redeemer
12-05-2012, 13:40
Καλες δουλειές φρηκ,θα τιμησουμε σιγουρα.
Επισης,PRIMATOR να ξεβρωμισει ο τοπος
Art In Haste
12-05-2012, 13:46
Φρηκ όλα να πάνε καλά, αλλά ξανασκέψου αυτό για την πόρτα.
overdriven
15-05-2012, 09:03
Πάντως για τις μπύρες που λέτε δε νομίζω ότι οι weiss είναι η καλύτερη επιλογή για μπαρ διότι φέρνουν φούσκωμα και ο άλλος δε μπορεί να πιει όσες θα έπινε αν ήταν pills ή lager ξέρω γω. Οπότε στην αρχή τουλάχιστον βαρέλι weiss θα το απέφευγα. Από κει και πέρα βέβαια παίζει ρόλο τι κόσμο έχεις. Ο πιτσιρικάς φοιτητής δεν γνωρίζει από μπύρες και δεν έχει και λεφτά για "γκουρμεδιές" οπότε στην άμστελ θα καταλήξει και άρα όσο πιο φθηνά την πουλάς, τόσο περισσότερες θα δώσεις. ο 30άρης πάλι συνήθως άμα παίζει καλή μπύρα στο μαγαζί θα την προτιμήσει. Προσωπικά πάντως αποφεύγω μπουγαδόνερα τύπου άμστελ από το βαρέλι διότι έχουν την ίδια ακριβώς φριχτή γεύση με το μπουκάλι απλά είναι πιο ακριβά.
Τέσπα δε νομίζω ότι μπορώ να συμβάλλω και πολύ, απλά είδα φως και μπήκα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο dj είναι το Α και το Ω για ένα ροκόμπαρο. Αλλά και πάλι, εδώ θεσσαλονίκη το dizzy ας πούμε έχει τους χειρότερους dj και είναι πάντα πήχτρα. Μπερδεύτηκα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός :razz:
Καλές δουλειές.
Parasight
16-05-2012, 06:45
Καλές δουλειές freak! Για το θέμα μπίρας, πολύ καλά τα λέει ο αποπάνω μου.
enitharmon
16-05-2012, 11:59
se exasa... arxika einai auta h kapoia malakia pou egrapsa me gamhmeno typing?
η ζωγραφια που ποσταρες, ο αρτιστ λεγεται potma. που τη βρήκες την εικόνα;
BURNIN AMBITION
16-05-2012, 12:40
αχα. πηγε ο κολλητος μου βερολινο και μου την εφερε σε μεγαλη καρτ ποσταλ΄(ή κατι τετοιο ) σα δωρο. τη σκαναρα γιατι ηταν γαμω, την εκανα και μπλουζα και την ποσταρα και εδω. ειναι γνωστος δηλαδη? παω να γκουγκλαρω να δω αν εχει κιαλλες φωτοζ
enitharmon
16-05-2012, 12:47
http://www.johanpotma.com/
και
http://www.mateo-art.com/
τους αγαπω και εχω γεμίσει το σπίτι με prints τους
BURNIN AMBITION
16-05-2012, 13:05
σε ευχαριστω που με μορφωνεις. η μπλουζα που εφταξα ποτμα γαμαει.
θα κανω κιαλλες. αν και το σαιτ του ποτμα δεν εχει πολλα. εχεικαι μερικα στο φεισμοπουκ του. αλλα ωασικα
https://www.google.gr/search?q=potma&hl=el&client=firefox-a&hs=Qtb&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=EHazT4GbMIXS8gOs3-WfCQ&ved=0CHUQsAQ&biw=1920&bih=953
και ο αλλος ειναι γαματος!!! θενξ
enitharmon
18-05-2012, 10:22
κοίτα αυτό: http://www.oneman.gr/keimena/style/pota/mpires-apo-ton-topo-soy-ellhnikotates.1778188.html
δεν ξέρω πόση πέραση έχουν οι "ψαγμενες" ελληνικές (και το επιμενων ελληνικα), αλλά αν δεν ειναι πανακριβες θα ταν ωραια να εχετε κανα μπουκαλι
BURNIN AMBITION
18-05-2012, 10:43
ενι οριακα δε σου χωνω μουτζες. το ονεμαν εχει τα χειροτερα αρθρα που εχω δει ποτε. και η μονη μπυρα που γαμαει ειναι η πειραικη απο οσες εχει... ομως με τοση μικρη ημερομηνια ληξης δε τον συμφερει να τις φερει. γαμιεται το ονεμαν με τα ηλιθια αρθρα του
enitharmon
18-05-2012, 10:53
δεν ειχα παρει γραμμη για το oneman, δε θα επαναληφθει. αλλά το αρθρο δεν πρότεινε ΓΑΜΑΤΕΣ μπυρες, μονο ελληνικες. πειραικη πρεπει να έχω πιει (ή καποια μικροζυθοποιιας) και ειναι ωραια οντως
BURNIN AMBITION
18-05-2012, 12:45
ναι ι νοου το ειχα διαβασει. απλα ομως αν εχεις διαβασει προηγουμενα αρθρα του, σε πλακωνει μια εμετιλα. οποιος γραφει το ουανμαν ειναι πιθηκι τεραστιο. γενικα οι βιολογικες εχουν μικρη ημερομηνια ληξης.αρα δε ξερω κατα ποσο συμφερει το γιωργο γιατρι αν δε φευγουν ειναι θεμα... παλι καλα που το τανκερει κραταει καιρο!
Καλές δουλειές Φρηκ. Είσαι κοντά και θα τιμήσουμε.
Harbinger of Death
23-05-2012, 21:54
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/149443_10151754438545089_626690088_24471991_2042355007_n.jpg
δουλευοντας σκληρα...
Κλείσαμε σε άμστελ, δηλαδή;
freak brother
23-05-2012, 22:01
ο συναιτερος θελει αλφα βαρελι και να την βαλουμε 2.5 ευρο... αλλα δεν ξερω αν θα βγαινουμε , αλλα μπουκαλι θα βαλουμε μπολικες , επισης αμα εχουμε καταναλωση γιατι τωρα το ξεκιναμε λιγο βλεποντας και κανοντας θα βαλουμε και αλλη βαρελισια .
freak brother
23-05-2012, 22:02
Καλές δουλειές Φρηκ. Είσαι κοντά και θα τιμήσουμε.
θενκ γιου !!! :)
BURNIN AMBITION
23-05-2012, 22:03
egv poy de pinv mpyres kai kanw katanalwsh thelw eidikh timh sto tanqueray tonic. sta 6 pota mia klhsh svhsimo, dwro
μπιζαριος
23-05-2012, 22:43
φρικ καλες επιτυχιες και να πανε ολα καλα.
βασικα καλη υπομονη με τα τρεξιματα.
αν τυχει να βρισκομαι Αθηνα θα προσπαθηξω να σου αφησω κανα τιμητικο ευρω για κανα φραμπε. (σκετο μαυρο που σου ειναι και πιο φθηνο)
freak brother
23-05-2012, 23:13
θενκ γιου εξαφανισμενε φιλε μου!! :D
BURNIN AMBITION
23-05-2012, 23:15
egw thelw discoballa na gurna kathws tha xtupiemai upo tous hxous tou battle hymns. zhtaw polla?
freak brother
23-05-2012, 23:36
νομιζω πως ναι , αλλα αμα ειμαστε μονοι μας το κανουμε!! :p
Ford Prefect
23-05-2012, 23:59
Εγώ προτείνω να καρφώσεις ένα τσεκούρι στην ντισκομπάλα και να την αφήσεις σε κοινή θέα. Μια καύλα.
http://batzbatz.com/uploads/posts/2008-02/1202919272_disco.jpg
Καλές δουλειές!
Μια μερικη πρωταση στα μπυρωνια (που εικαζω συμφερουν οικονομικα κιολα)
Αφου καταληξατε σε αμστελ καλως (οχι για με, θα πρωτεινα φιξ η μυθο βαρελι, αν παιρνει βαλε φιξ μπουκαλι), απο πιλς μια σιγουρια ειναι καιζερ η φισερ, αλλα η ΖΕΟΣ ειναι πραγματικα το κατι αλλο.Δημιουργει κοινο, και ο φανατικος καιζερακιας θα τη λατρεψει.Οποτε αν παιρνει για 2 πιλς πρωτεινω Ζεος και Φισερ (που φαινεται πιο λουξουρυ απ τη καιζερ).Για μαυρη επισις πρωτεινο την μπλακ-μακ της Ζεος αλλα οι μαυρομπυρακιδες ειναι συνηθως σκαλωμενοι με Γκινες η μερφης (πιο πολυ γκινες), οποτε το κουτι θα ειτω μια λυση.Θωλη ψιλοσιχαμα για με αλλα οι φαν αγαπανε μαιζελς η ερντιγκερ (οτι σε συμφερει καλυτερα βαλε απ'αυτες).Βαρελι Β' αν παιξει θαναι αστοχο να βαλεις διπλα απο αμστελ καμια χαινεκεν η γενικα περιπτερομπυρες,πιλσενεριά θαταν καλυτερα(καιζερ).Κοκκινες ειναι χασιμο χρονου,εχε καμια καβαντζα αν σου ζητησουν να δεις πως παει και βλεπεις.
Προσωπικα ειμαι υπερφαν της κρουσοβιτς αν εβαζες καμια εξτρα.Εχει γαματη μαυρη κιολα.
Γενικα το στορυ πως εχει?εχετε καταληξει ποσα/τι μπουκαλια και βαρελια θα παιξουν?
Α,και μπινελικι αναλογον.Και πικαντικο-βαρυ, και σκετο-τσακιρικο.Ριγανη κλπ ψιλο β'
Mitsmann
24-05-2012, 09:30
Μπυρονια θα σερβιρουμε μονο οταν θα παιζει ροκιες.
Αυτόματο πωλητή προφυλακτικών στις τουλέτες μη ξεχάσεις να βάλεις.
Σοβαρά τώρα.... τουαλέτες κιμπάρικες ε; Όχι 0,33τμ του στυλ, είμαι μέσα, αλλά για να βγώ ανεβαίνω πάνω στη λεκάνη γιατί δεν έχει χώρο να ανοίξει η πόρτα.
ypersyntelikos
24-05-2012, 12:57
Βάλε και ένα τέτοιο.
Ρίχνεις κέρμα, σου πετάει καλαμάκι, το βάζεις στην τρύπα, φυσάς, γράφει πόσο έχεις πιει.
5 μπουκάλια τσάμπα σε όποιον το τελικιάσει.
http://i1089.photobucket.com/albums/i359/Panos_Petropoulos/IMAG0120.jpg
η φωτογραφία είναι από pub στη Φλωρεντία.
freak brother
24-05-2012, 14:08
Μια μερικη πρωταση στα μπυρωνια (που εικαζω συμφερουν οικονομικα κιολα)
Αφου καταληξατε σε αμστελ καλως (οχι για με, θα πρωτεινα φιξ η μυθο βαρελι, αν παιρνει βαλε φιξ μπουκαλι), απο πιλς μια σιγουρια ειναι καιζερ η φισερ, αλλα η ΖΕΟΣ ειναι πραγματικα το κατι αλλο.Δημιουργει κοινο, και ο φανατικος καιζερακιας θα τη λατρεψει.Οποτε αν παιρνει για 2 πιλς πρωτεινω Ζεος και Φισερ (που φαινεται πιο λουξουρυ απ τη καιζερ).Για μαυρη επισις πρωτεινο την μπλακ-μακ της Ζεος αλλα οι μαυρομπυρακιδες ειναι συνηθως σκαλωμενοι με Γκινες η μερφης (πιο πολυ γκινες), οποτε το κουτι θα ειτω μια λυση.Θωλη ψιλοσιχαμα για με αλλα οι φαν αγαπανε μαιζελς η ερντιγκερ (οτι σε συμφερει καλυτερα βαλε απ'αυτες).Βαρελι Β' αν παιξει θαναι αστοχο να βαλεις διπλα απο αμστελ καμια χαινεκεν η γενικα περιπτερομπυρες,πιλσενεριά θαταν καλυτερα(καιζερ).Κοκκινες ειναι χασιμο χρονου,εχε καμια καβαντζα αν σου ζητησουν να δεις πως παει και βλεπεις.
Προσωπικα ειμαι υπερφαν της κρουσοβιτς αν εβαζες καμια εξτρα.Εχει γαματη μαυρη κιολα.
Γενικα το στορυ πως εχει?εχετε καταληξει ποσα/τι μπουκαλια και βαρελια θα παιξουν?
Α,και μπινελικι αναλογον.Και πικαντικο-βαρυ, και σκετο-τσακιρικο.Ριγανη κλπ ψιλο β'
για βαρελι καταληξαμε αλφα , για να την δινουμε μαλλον 2.5 ευρο και να φευγει νερακι , ζεος μαρεσει και μενα αλλα θα παρουμε τπτ πιο εμπορικες και βλεπουμε , φισερ , ερντιγκερ και γκινες 99% και σολ για τις κυριες . Οι τουαλετες δεν ειναι πολυ μεγαλες αλλα για να τις αλλαζαμε θα θελαμε + κανα 2.000 ρο , το θεμα ειναι να ειναι μικρος ο χωρος για να μη πολυ παλατζαρεις οταν εισαι στουπι.
tsimpouklano
24-05-2012, 14:16
Sol φίλος είναι μια αηδία και μισή. Παγωμένα κάτουρα.
+άπειρο σε atropos για τις τουαλέτες. Γίνονται που γίνονται οι ανδρικές μουνί μέσα σε ένα δεκάλεπτο, να αναγκαζόμαστε κιόλας να γινόμαστε ένα με την τουαλέτα δεν λέει.
freak brother
24-05-2012, 14:18
η σολ ειναι γυναικεια μπυρα ρε γαβ γαβ , με λεμονακι και τα ρεστα..
freak brother
24-05-2012, 14:27
Βάλε και ένα τέτοιο.
Ρίχνεις κέρμα, σου πετάει καλαμάκι, το βάζεις στην τρύπα, φυσάς, γράφει πόσο έχεις πιει.
5 μπουκάλια τσάμπα σε όποιον το τελικιάσει.
http://i1089.photobucket.com/albums/i359/Panos_Petropoulos/IMAG0120.jpg
η φωτογραφία είναι από pub στη Φλωρεντία.
με ενα τετοιο καναμε διαγωνισμο στα Χανια , οποιος εχανε επρεπε να πιει μεχρι να φτασει στο επιπεδο των αλλων :p
Pinatero
24-05-2012, 15:15
πρωτα απόλα καλές δουλειές φρηκ
γελω με τις μπυρες γιατι παιζει να σου προταθηκαν ολες να πουμε, αλλα ετσι ειναι τα γουστα
να χεις ποικιλια για τους μερακληδες, αλλα να χεις φτηνη μπυρα βαρελι και κανα 2 φθηνες μπουκαλι για τους μη εχοντες
με τον καιρο βαλε και καμια βάις βαρελι που γενικα απο την εμπειρια μου στα μαγαζα φευγει παρα πολυ να ξες
να κοιταξεις τι χαρακτηρα θα δωσεις στο μαγαζι, αυτο εχει σημασια μεγαλη, απο μουσικη και διακοσμηση κλπ.
γιατι απο την αρχη ο γενικος χαρακτηρισμος μενει, κ τον εξελισσεις στη συνεχεια
cheerz
Raven Lord
24-05-2012, 18:49
άμα τα καταφέρεις με 2,5ευρώ/μισόλιτρο σε παραδέχομαι και υπόσχομαι όποτε κατεβαίνω να σε τιμάω.
επισης φρηκ βαλε κρικελακια στο μπαρ για τα μπουφανια...
οι καλογεροι ειναι εχθροι των μεθυσων...εχω φυγει πολλες φορες φοροντας ταγερακι αντι για το φλαιτ μου
βετερανος_μεθυσος_4
για χαρακτηρα/διακοσμηση κερδιζει παντα το ξυλινο/καημποικο στυλ παλιο τεξας και η μπυρα το σηκωνει.Αρκει να μην εχει τπτ πανω metallica η ac/dc ξερεις στυλ τοπμαν.Πιο βιντατζ ρε παιδι μου
freak brother
25-05-2012, 01:54
επισης φρηκ βαλε κρικελακια στο μπαρ για τα μπουφανια...
οι καλογεροι ειναι εχθροι των μεθυσων...εχω φυγει πολλες φορες φοροντας ταγερακι αντι για το φλαιτ μου
βετερανος_μεθυσος_4
εχει κρικακια απο την μανα του το μπαρ , και γω τα θελω ;)
KoiliaSamprela
25-05-2012, 07:53
ρε Φρικ πότε με το καλό λέτε για "εγκαίνια"?
freak brother
25-05-2012, 12:48
ελπιζω και με τα γραφειοκρατικα τελη ιουνιου - αρχες ιουλιου , και η μαχη παιζεται μεταξυ κραφτ και αλφα βαρελι κυριες και κυριοι!! :p
Raven Lord
25-05-2012, 12:59
Alpha: 30lt βαρέλι = (περίπου με τις απώλειες) 55 μπύρες x 2,5 ευρώ = 137,5 ευρώ τζίρος / βαρέλι
Craft: 20lt βαρέλι = 37 μπύρες x 2,5 ευρώ = 92,5 ευρώ τζίρος / βαρέλι
το θέμα είναι να δεις τι συμφωνία μπορείς να πετύχεις στην τιμή του βαρελιού.
Parasight
25-05-2012, 15:54
ελπιζω και με τα γραφειοκρατικα τελη ιουνιου - αρχες ιουλιου , και η μαχη παιζεται μεταξυ κραφτ και αλφα βαρελι κυριες και κυριοι!! :pΌχι Άλφα ρε.. Νεροζούμι μου κάνει.
freak brother
25-05-2012, 15:56
θα σας ενημερωσω το σ/κ θα παρθουν αι αποφασεις ;)
ypersyntelikos
25-05-2012, 17:09
Αφήστε ρε το παιδί να κάνει ότι θέλει. Του έχουμε ζαλίσει
Raven Lord
25-05-2012, 19:20
ελπιζω και με τα γραφειοκρατικα τελη ιουνιου - αρχες ιουλιου , και η μαχη παιζεται μεταξυ κραφτ και αλφα βαρελι κυριες και κυριοι!! :pΌχι Άλφα ρε.. Νεροζούμι μου κάνει.
δεν είναι κακή.
εμείς βάλαμε alpha μετά από craft. είναι λίγο κατώτερη της craft, αλλά αρκετά φτηνότερη.
BURNIN AMBITION
25-05-2012, 20:12
τη κραφτ τη σιχαινομαι. εχει κα ιτο μπ μπετερ. κα ιεινα ισκατα. απλα εμετος. βεβαια μπορει να ειναι εμετος επειδη βρισκεται η μπυρα στο μο μπετερ. σταρχιδια μου. εγω θα πινω τανκερει
το μονο π εβγαλα ειναι οτι σιχαινεσαι την κραφτ :P
BURNIN AMBITION
25-05-2012, 21:12
απλα μολις ειχα ξυπνησει και δεν επαιρνει ο εγκεφαλος οξυγονο., μη δινεις σημασια
freak brother
12-06-2012, 16:12
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537579_10151822972915089_476774666_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/178964_10151822972275089_775633806_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/603101_10151822973530089_490671950_n.jpg
almost ready to roll!!
κλασικο μπαρ...ωραιο
τετοιες καταστασεις ευχομαι...
http://hughstimson.org/wp/wp-content/uploads/2008/11/front1.jpg
Αν υπάρχει αρκετός χώρος
Απλά λεω...
http://i241.photobucket.com/albums/ff143/EditorGuante/bull1.jpg
atom_smasher
13-06-2012, 16:02
Ωραιο! Αντε καλες δουλειές! ΙΣως αφησω λιγο απ το σΥκωτι μου κατα αυγουστο μερια.
που στην Δάφνη το ανοίγεις; κοντά μετρό;
The Donnn
14-06-2012, 03:54
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/178964_10151822972275089_775633806_n.jpg
Μετά από ανάλυση, εισηγούμαι τη θέση στη γωνιά του μπαρ μπροστά από το tap για χαρντκορ θαμωνιλίκι
freak brother
14-06-2012, 08:05
ειναι στην Αλκμνηνης , 3-4 στενα (προς το κεντρο) απο το μετρο
KoiliaSamprela
14-06-2012, 08:16
ειναι στην Αλκμνηνης , 3-4 στενα (προς το κεντρο) απο το μετρο
θα καπνίζει μέσα ο κόσμος?
αν ναι, θα έχει κανένα τραπεζάκι έξω να αφήνω το μικρό ?
freak brother
14-06-2012, 08:19
δεν χωραει ρε γαμωτ εξω τραπεζακι :/ θα καπνιζει μεσα ναι . Για παιδακι δεν ειναι μεσα , αλλα γενικα εχει πολυ καλο εξαερισμο!
KoiliaSamprela
14-06-2012, 08:21
δεν χωραει ρε γαμωτ εξω τραπεζακι :/ θα καπνιζει μεσα ναι . Για παιδακι δεν ειναι μεσα , αλλα γενικα εχει πολυ καλο εξαερισμο!
θα την αφήνω στο αμάξι με μπιπερ να έρχεται να με μαζεύει τότε!
freak brother
14-06-2012, 08:24
χαχαχα ποτε εγινες μπαμπας ρε? να σου ζησει η μπεμπα <3
KoiliaSamprela
14-06-2012, 08:39
χαχαχα ποτε εγινες μπαμπας ρε? να σου ζησει η μπεμπα <3
για την γυναίκα μου λέω :) δεν παίζει μωρό :)
BURNIN AMBITION
14-06-2012, 12:44
Μετά από ανάλυση, εισηγούμαι τη θέση στη γωνιά του μπαρ μπροστά από το tap για χαρντκορ θαμωνιλίκι
ti skata einai to tap? h kanoula?
freak brother
14-06-2012, 13:29
κραφτ βαρελι , σημερα πηγα στο νοσοκομειο , εδωσα κοπρανα , αιμα εβγαλα ακτινογραφια , οποτε αμα ολα βγουν καλα θα ξερετε οτι αυτος που θα σας σερβιρει , δεν θα χει φυματιωση !!!!! αλλιως το οπενινγκ θα το κανουμε σπιναλογκα.
freak brother
19-06-2012, 16:01
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538585_10151844215905089_528072289_n.jpg
enitharmon
19-06-2012, 16:13
αν μεινει ετσι απεξω, μοιαζει με κωλαδικο
freak brother
19-06-2012, 16:21
γαμω!! χαχαχα δεν ειναι καθρεφτης το τζαμι παντως απλα καθρεφτιζει γιατι βαραγε ο ηλιος ι γκες , θα μπει και λογκο! καπως ετσι θα ειναι http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179182_10150898883053303_589237655_n.jpg
freak brother
23-06-2012, 18:02
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.376121705770952.76998.347927251923731&type=1¬if_t=photo_album_comment
καποιες πιο επαγγελματικες φωτο . Ετοιμοι ειμαστε , αλλα η γραφειοκρατια δεν μας κανει το χατηρι...περιμενουμε το υγειονομικο να ερθει στο μαγαζι εδω και 2 βδομαδες..
που ειναι τα stripper poles?
freak brother
23-06-2012, 18:49
χαχαχαα κατεβαινουν αυτοματα απο το ταβανι οταν ανεβει η θερμοκρασια :p
Ωραίο είναι, μπράβο. Ίσως όμως θέλει και κάποιο διακοσμητικό στους τοίχους, να δώσει κάτι παραπάνω στον χώρο.
οταν με το καλο ανοιξεις φρικε στειλε συρμα να στειλω πεντε δεκα σκληροπυρηνικα αγροτοπαιδα ΠΑΟΚτσακια με παντοφλες να τζιραρεις κανα διχιλιαρο
Στρατο και Χεντριξ να τους βαζεις και μια λεκανη με μπυρα να δροσιζουν τα ποδαρια τους
Κατέβα κι εσύ, να πιούμε από την λεκάνη.
καποια στιγμη θα τιμησω
αλλα θα διευθηνω πινοντας χυμο φρουτα του παθους
freak brother
24-06-2012, 01:10
Ωραίο είναι, μπράβο. Ίσως όμως θέλει και κάποιο διακοσμητικό στους τοίχους, να δώσει κάτι παραπάνω στον χώρο.
χρειαζεται οντως .
GraveMiasma
24-06-2012, 02:49
freak mas ta xeis kanei tsourekia me to kwlompar sou.
KoiliaSamprela
24-06-2012, 08:38
δοκίμασε να γαμήσεις , φεύγει και το πρήξιμο
GraveMiasma
24-06-2012, 09:04
eipe h tenia makrh
freak brother
24-06-2012, 13:15
gravemiasma μας τα χεις κανει τσουρεκια , αν δεν απατομαι το σαμπφορουμ ειναι για σελφ προμοσιον και το θρεντ για το μπαρ... ιφ γιου αρε νοτ ιντερεστεντ μη πατας το θρεντ.. δυσκολο ε?
Sotos_The_Tequiler
24-06-2012, 13:27
τι ασχολείσαι κι εσύ μωρέ...
freak brother
02-07-2012, 23:29
ανοιγουμε Παρασκευη και Σαββατο to know us better !! οσοι πιστοι!
Καλη επιτυχία Φρηκ, πολλά λεφτά να βγάλετε, και κάθε βράδυ στα βεσε να δινετε έκφυλα κοντοπούτανα πορνίδια, τα οποία θα λυσσάνε για Σπερμπερμιντ.
Και να μην παίζει Μανογουορ (για να γίνουν τα από πάνω κιόλας).
Γρεηβμιάσμα μην στεναχωριέσαι, δεν θα σε καλέσει κανείς ποτέ, και πουθενά. Όπως τότε στο σχολείο, που στα παιδικά πάρτυ έλεγαν "δεν φαντάζομαι να είπες να έρθει και Ο βλάκας?"
freak brother
02-07-2012, 23:45
παρασκευη οπενινγκ και σαββατο κλοσινγκ για καλοκαιρι και παλι ξανα μαζι σας σεπτεμπερ σε εντατικους ρυθμους 8)
atom_smasher
03-07-2012, 02:16
αρπαχτη; ωραιος! ΤΙ Σεπτεμβρη ρε; δεν θα προλαβω να αφησω σε σας λιγο απο το σηκωτι μου φετο. θα παω στο σπιρτοκουτο για πρωτη φορα και σε μια αλλη μπυραρια που σερβιρει ετερο αξιοσεβαστο μελος. Εσεις του χρονου!
tsimpouklano
03-07-2012, 16:22
Για το διήμερο πάντως, όποια γυνή εισέρχεται στο χώρο θα πρέπει να είναι απαραιτήτως τόπλεςς.
freak brother
03-07-2012, 18:23
χαχαχα τι αρπαχτη ρε? να το δει ο κοσμος που αδημονει θελουμε για να το συζητανε το καλοκαιρι που θα εχουν την κλασσικη κουβεντα... "καλα ειναι τωρα , τον χειμωνα που θα την βγαλουμε?" :p
atom_smasher
04-07-2012, 02:17
δεν ξερω. εγωω το μονο που περιμενα ηταν τιμια μπυρα, γκομενες και να αφησω τα δολλαρια μου...ε ευρω μου ...για να στηριξω νεους επαγγελματιες της χωρας μου σε μια προσπαθεια που αξιζει να στηριχτει. τώρα θα πρεπει να στηριξω και καποιους αλλους που δεν εχω στηριξει ως τωρα. καλα την επομενη φορα. λεφτα ναχουμε να τα πινουμε
Raven Lord
06-07-2012, 12:14
για πες τελικά πόσο θα δίνεις το pint
freak brother
06-07-2012, 13:05
την 3,3 (δεν θα χουμε μισολιτρη) 2,5 ευρο την λαγκερ , 3,5 την βαις .
rat_poison
06-07-2012, 15:40
δεν θα χουμε μισολιτρη
αίσχος, δεν τους λυπάστε πελάτες και προσωπικό;
(καλέσε δουλειέσε)
ΕΣΕ
atom_smasher
06-07-2012, 16:26
βαρελι;
δηλαδη το λιτρο 7,5 ευρω ή 10,5. το μισολιτρο 3,75 ή 5,25 ευρω. νομίζω είναι οκ τιμές αν και το μεγεθος σε πρώτη φάση θα ξενίζει, αλλά δίνεις ευκολότερα 2,5..
ελπίζω να έχετε κάποιο κέρδος απο αυτές τις τιμές. καλες δουλειες
freak brother
06-07-2012, 16:58
δεν βλεπω να χουμε κανα κερδος χαχαχα το νοικι να βγαινει και κανας μισθος για αρχη... το ποτο 5 ευρο btw και παγκοσμια πρωτοτυπια δεν εχουμε τζονι ρεντ :p
atom_smasher
06-07-2012, 17:11
δεν βλεπω να χουμε κανα κερδος χαχαχα το νοικι να βγαινει και κανας μισθος για αρχη... το ποτο 5 ευρο btw και παγκοσμια πρωτοτυπια δεν εχουμε τζονι ρεντ :p
ε αυτο εννοω κερδος...
Raven Lord
06-07-2012, 23:55
όχι ρε φρικ! με σκοτώνεις! τα 330 δεν προλαβαίνεις να τα νιώσεις καν. εγώ νόμιζα θα έχετε και pitcher :(
σιγα ρε ρινοκερε...
μπορεις να κανεις οτι ο Κωτσος ο ********* που ελεγε ''φερε ενα ζευγαρι μπυρες''
freak brother
07-07-2012, 05:26
εγω δεν θα πω τπτ , ρωτηστε τον ire :)
shmera telika kanete to party klisimatos ?
hmoun etoimos na erthw mexri pou mou klepsane thn mhxanh
(telika apla thn eixa ksexasei mesa ston vasilopoulo, lol)
(as mhn to sinexisoume auto)
Sotos_The_Tequiler
07-07-2012, 16:22
εγώ γιόρτασα το άνοιγμα του φρηκ σε Τσέχικη μπυραρία έτσι για συμπαράσταση...
Καλές διακοπές φρηκ :P και καλές δουλειές από Σεπτέμβρη
my_troubled_Mind
07-07-2012, 20:28
τσι πουτάνας γίνηκε. πολύς λαός με το γυναικείο πληθυσμό να δίνει δυναμικό παρόν. πιήκαμε τις μπύρες μας,ακούσαμε ωραίες μουσικές αλλά φύγαμε νωρίς και δεν το 'φχαριστηθήκαμε όσο έπρεπε. ίσως σήμερα ξαναπεράσω για πιο δυναμικές καταστάσεις αφού αύριο κυριακή. ελάτε κιάλλοι να'μαστε ΠΟΛΛΟΙ.
Parasight
08-07-2012, 15:09
Ρε μλκ φρικ βλέπω τις φωτογραφίες από το opening στο fb και δεν υπάρχεις :lol:
freak brother
08-07-2012, 18:13
γαμω ηταν , ευχαριστουμε Αλαια και Ιρρε που μας τιμησαν ( ο Σπυρος δις) , πως αλλαζουμε το ονομα του τοπικ ? πρεπει να απευθυνθω σε καποιον υψιλοβαθμο φορουμιστα τυπου Ντιτζαιαλ η μπορω να το κανω και μονος μου?
Αδερφέ είμαι των γύρω περιοχών αλλά δυστυχώς τώρα το πήρε το μάτι μου. Από Σεπτέμβρη λοιπόν! Καλές δουλειές κι από εμένα! :)
KoiliaSamprela
08-07-2012, 19:20
γαμω ηταν , ευχαριστουμε Αλαια και Ιρρε που μας τιμησαν ( ο Σπυρος δις) , πως αλλαζουμε το ονομα του τοπικ ? πρεπει να απευθυνθω σε καποιον υψιλοβαθμο φορουμιστα τυπου Ντιτζαιαλ η μπορω να το κανω και μονος μου?
Ανοίγεις καινούριο τόπικ με όνομα Rock Bar Candela και είσαι γκοσας!
freak brother
08-07-2012, 19:49
οκ κλειδωστε το αυτο να ουμε ;)
Εγώ πέταξα την ιδέα να έρθουμε με Αλάγια και παρέα και τελικά έμεινα σπίτι να δουλέψω Σαββατιάτικα. Καλές δουλειές Φρικ και τα λέμε από Σεπτέμβριο.