PDA

View Full Version : Tragedy - Darker Days Ahead (2012)

nikos_souvlas
07-05-2012, 22:20
http://gluehc.com/wp-content/uploads/2012/04/Tragedy_DarkerDaysAhead-300x300.jpg

Βγαίνει αύριο αν και ήδη παίζει online. Με μια πρώτη ακρόαση οι ταχύτητες έχουν πέσει, το οποίο αν αναλογιστεί κανείς την ωριμότητα και την ποιότητα των συνθέσεων μόνο αρνητικό δεν είναι (προσωπικά δεν θα 'θελα άλλο ένα vengeance), η παραγωγή είναι εξαίρετη και, χοντρά χοντρά, επιβεβαιώνουν το ρόλο τους σαν μεγαθήριο του είδους. Ποτέ δεν απογοητεύουν οι καργιόληδες. Ελπίζω να τους ξαναφέρουν.

zounds
08-05-2012, 02:27
Ελπίζω να τους ξαναφέρουν.

Marillion
08-05-2012, 11:42
εγώ συνεχίζω να μην μπορώ να το χωνεψω αυτό το πράγμα. μια πλαδαρή ντουμοριφοβλακεία μου βγάζει.

προσπαθώ να το αντιληφθώ σαν crust σχολής hellbastard/amebix δεν μου βγαίνει.
προσπαθώ να το πάρω σαν ένα πιο ρυθμικό sludgy/postmetal/whateva σκέφτομαι τα προηγουμενα και μου φαινεται σαν κακό αστείο να πάρουν τέτοιο δρόμο οι tragedy.
γενικά εντελώς αχρείαστο το βρίσκω

Nasum
08-05-2012, 13:10
Σκέτη απογοήτευση.

R & R
08-05-2012, 14:43
link se pm ?

Ghoul
08-05-2012, 14:50
από τις πρώτες λίγες ακροάσεις μου φαίνεται σαν δίσκος των Morne. περισσότερα όταν το χωνέψω και το αποδεχτώ.

Keeper Of The Seventh Son
08-05-2012, 16:50
paparia einai. to crust tou 2012 einai stin patra:

http://dirtywombs.bandcamp.com/

nikos_souvlas
08-05-2012, 17:25
.

rebelos
08-05-2012, 18:59
βασικά το crust του 2012 είναι οι Antimob

Γκουλαγκ
09-05-2012, 12:30
Είμαι σε φάση να κόψω την ακρόαση στη μέση. Πρώτη φορά τέτοια χασμουρητά με τρατζεντυ.

Reject
09-05-2012, 21:35
αχαχαχαχα
δεν παίζει τέτοια μαλακία

VidnaObmana
09-05-2012, 22:14
Αντιγραφω απο το Music offtopic thread

Ακουσα 1-2 κομματια προσεκτικα και καποια αλλα στα γρηγορα...
Πρωτη εντυπωση, σιγουρα απογοητευση. Δεν εχει ουτε το μισο hardcore punk νευρο των προηγουμενων albums,το οποιο νευρο εχει αντικατασταθει απο νεροβραστα μετσαλ στοιχεια, και τα φωνητικα ειναι λιγο σαν απο αγγαρια ...

-=

Δεν μου παει να το ακουσω ολοκληρο, γενικα δινω ευκαιριες σε αλμπουμ αλλα ειναι τοοοοσο πολυ μουσικη που θελω να ακουσω που δεν μ'αρεσει/με παιρνε να χανω το χρονο μου.

PS. Reject το Inbox σου ειναι γεματο -)

Reject
09-05-2012, 22:22
ξαναστείλε boy!

Roswell47
10-05-2012, 05:22
ελιτιστες, καλα σας γαμαει ο νεος δισκοντας.

Tispanagias tamatia
10-05-2012, 23:05
Τίποτα δεν έχει αλλάξει, τίποτα δεν είναι όπως παλιά, είναι οι τραγεδυ παιδιά. Έξι χρόνια πέρασαν και λογικό να έχουν αλλάξει.

Καλώς ή κακώς, το άλμπουμ θέλει μερικές ακροάσεις για να μπει κανείς στο κλίμα και να αποφύγει τις όποιες συγκρίσεις με τα παλιότερα. Σίγουρα δεν σε πιάνει από το κεφάλι και σε πετά κείθε δώθε όπως τα nerve damage και vengeance, αλλά από την άλλη νομίζω δε μπορούν κιόλας. πλέον. να συνεχίσουν σε εκείνο το μήκος κύματος. Το να κόψουν ταχύτητα ήταν ψιλοαναμενόμενο. Τελευταία φορά που τους τσέκαρα λάηβ ήταν πριν ένα χρόνο ακριβώς και έδειχναν σαν να έχουν περάσει 10-15 χρόνια από το 2009, με αρκετά λάθη, τους άφηναν πίσω τα ίδια τους τα κομμάτια.

Κατώτερο δε θα το έλεγα. Απλά διαφορετικό.

Στιχουργικά δεν έχω ιδέα.

Marillion
11-05-2012, 11:50
λοιπον κατοπιν προσεκτικων ακροασεων συμφωνω με οτι ειπε ο παναγιας πιο πανω με εξαίρεση την προτελευταία πρόταση. ειναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.

οι tragedy προσπαθούν ακομα να περάσουν αυτόν τον επικό χαρακτήρα που είχαν πάντοτε, βγάζουν εν μερει μια παγωμαρα στον ηχο που επιλέγουν για τις κιθάρες, απλά δεν υπάρχει φυσικότητα πλέον. όλα ειναι με το ζόρι. κλασικη περίπτωση μπάντας που έχει λιωσει μετά από τόσα χρόνια και σε συνδυασμό με την προοπτική ενός ακόμα μεγαλύτερου ανοίγματος ή τεσπα ηχητικής προοδου βγάζουν κάτι τέτοιο.

κάποιες ιδέες που βρισκονται δυο επιπεδα πιο πανω απ'το συνολικο αποτέλεσμα υπάρχουν, αλλά είναι γεγονός πως το darker days ακούγεται με δυσκολία.