View Full Version : μεταλαδικα προβαδικα ιν αθενς
λοιπον.. θελω να βρω κανα προβαδικο της προκοπης που να εχει καλους ενισχυτες ντραμς κτλ και πιο σημαντικο να εχει καλο ηχο να ακους και τους αλλους μεσα στον χωρο. προτεινετε μου αν ξερετε κανενα να το τσεκαρω... απο περιοχες βολευει περιπου στο κεντρο αλλα νταξει δεν γινεται να τα χεις ολα.. το μονο καλο στουντιο π εχω παει μεχρι τωρα ειναι το zero gravity αλλα θελω να ψαχτω και με αλλα.. αυτα οποιος ξερει ας πει
BURNIN AMBITION
19-04-2012, 14:28
to nekyia pou paw gamei. sto xolargo. ta drums omws re den exoun mikrofwna panw , ti enisxutes les? pas esu se studio kaisou exoun panw sta drums mikrofwna? pou ta des auta?
asxeta ap oauto exei kala drums (yamaha oak custom) piatiniaegw exw ta dika mou alla mia xara paleuontai kai ta dika tou, enixutes gamane, mpasopaghdes istories, oti thes exei, pant tous akouw olous.
apo enisxutes de xerw, exei ena gomari orange portokali me ena allo portokali orange mikrouli apo panw, enan allon marshal vlepw, gia to mpaso pali ena mauro megalo exei, mallon marshal, auta. 12 eurw iwra sto xolargo googlare kai des. kai to exei kai polu kalo paidi. panagiwths
Ford Prefect
19-04-2012, 14:36
http://www.facebook.com/pages/Artworks-Studios/235421959831059?sk=info
Artworks Studios.
Πλήρες, επαγγελματικότατο, μεγάλο (πολύ), καινούργιο, γαμάει. Το σπρώχνω όχι γιατί ξέρω τα παιδιά που το έχουν (κάναμε μαζί Αγγλία) αλλά γιατί έχουν ψώνιο με τον ήχο, είναι μουσικάρες και οι δύο (με αγάπη στον σκληρό ήχο), είναι και ΓΑΜΩ τα παιδιά όλοι τους και πλήρως καταρτισμένοι. Το έχει προτιμήσει και γνωστός κόσμος το στούντιο. Έχει και προβάδικα, τίγκα στην χλίδα και σίγουρα με όλα τα κομφόρ που ψάχνεις. Τιμές δεν ξέρω. Αν είναι πιασοκωλέ, σόρι προκαταβολικά, αλλά δεν νομίζω. Πάντως παίρνεις ποιότητα.
ρε μπερνη δεν λεω ενισχυτες για ντραμς :P ενισχυτες κιθαρας ενοουσα.. τα ντραμς τι να τα κανουν τα μικροφωνα σε τοσο μικρο χωρο..
Dr.Gonzo
19-04-2012, 16:11
Artworks Studios.
Πλήρες, επαγγελματικότατο, μεγάλο (πολύ), καινούργιο, γαμάει. Το σπρώχνω όχι γιατί ξέρω τα παιδιά που το έχουν (κάναμε μαζί Αγγλία) αλλά γιατί έχουν ψώνιο με τον ήχο, είναι μουσικάρες και οι δύο (με αγάπη στον σκληρό ήχο), είναι και ΓΑΜΩ τα παιδιά όλοι τους και πλήρως καταρτισμένοι. Το έχει προτιμήσει και γνωστός κόσμος το στούντιο. Έχει και προβάδικα, τίγκα στην χλίδα και σίγουρα με όλα τα κομφόρ που ψάχνεις. Τιμές δεν ξέρω. Αν είναι πιασοκωλέ, σόρι προκαταβολικά, αλλά δεν νομίζω. Πάντως παίρνεις ποιότητα.
Οι χώροι φαίνονται σούπερ και... εξωπραγματικοί για Ελλάντα. Καλές δουλειές στα παιδιά.
...
Αλλά, [bass player on] γιατί ρε πούστη μου 2x10 καμπινούλα για το μπάσο;;; Όσο τελειοτέλεια ακουστική και να έχει, θα πείραζε ένα ακόμα ζευγαράκι μεγάφωνα, να έχει λίγο headroom και ο μπασίστας, να μην κλάνουν τα 2 δεκάρια με το που σπρώχνεις λίιιγο την ένταση...
Ντάξει, ξεθύμανα.
Άλλα 2x10 καμπίνα είναι μόνο για το υπνοδωμάτιο!
BURNIN AMBITION
19-04-2012, 23:06
ρε μπερνη δεν λεω ενισχυτες για ντραμς :P ενισχυτες κιθαρας ενοουσα.. τα ντραμς τι να τα κανουν τα μικροφωνα σε τοσο μικρο χωρο..em me ayto aporisa kai egv
Ford Prefect
19-04-2012, 23:25
Artworks Studios.
Οι χώροι φαίνονται σούπερ και... εξωπραγματικοί για Ελλάντα. Καλές δουλειές στα παιδιά.
...
Αλλά, [bass player on] γιατί ρε πούστη μου 2x10 καμπινούλα για το μπάσο;;; Όσο τελειοτέλεια ακουστική και να έχει, θα πείραζε ένα ακόμα ζευγαράκι μεγάφωνα, να έχει λίγο headroom και ο μπασίστας, να μην κλάνουν τα 2 δεκάρια με το που σπρώχνεις λίιιγο την ένταση...
Ντάξει, ξεθύμανα.
Ρε συ, μπορεί και να 'χεις δίκιο γιατί δεν τα κατέχω εγώ αυτά τα πράματα τα μπασιστικά. Πάντως εκεί δουλεύει ο μπασίστας των Need (o Kommander Khaos που λέει το φβ εκεί) και ξέροντας και τα παιδιά είμαι σίγουρος πως κάτι τούμπανο θα παίζει και σε αυτόν τον τομέα.
pas esu se studio kaisou exoun panw sta drums mikrofwna? pou ta des auta?
Κι όμως υπάρχει studio που η drums είναι σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο με μικρόφωνα και οι υπόλοιποι ακούνε από monitor και sub ενώ ο drummer έχει ακουστικά και όλοι συνεννοείστε με μικρόφωνα. http://www.studioesoteron.gr/main.html
Και προφανώς πάρα πολύ καλός ήχος
Καλό ήχο έχει και στο Stage στη καλλιθέα (αλλά σάπιες ηχογραφήσεις-νομίζω ότι προσπαθεί γενικά με κάποιο τρόπο να τις καταστρέψει)
http://www.stagestudios.gr/stage/ Επιμένω ότι έχει πάρα πολύ καλό ήχο αλλά επειδή βαριέμαι να γράφω λεπτομέρειες πολύ μαλάκας αυτός που το χει
The Donnn
20-04-2012, 14:27
Κι όμως υπάρχει studio που η drums είναι σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο με μικρόφωνα και οι υπόλοιποι ακούνε από monitor και sub ενώ ο drummer έχει ακουστικά και όλοι συνεννοείστε με μικρόφωνα. http://www.studioesoteron.gr/main.html
Και προφανώς πάρα πολύ καλός ήχος
Αυτό είναι setup για ηχογράφιση, όχι πρόβα...
εντιτ: τώρα πρόσεξα πως η μπάντα έχει οπτική επαφή με τον ντραμερ...αλλά και πάλι: Πρόβα χωρίς να είναι όλοι στο ίδιο δωμάτιο;
το χα ξαναδει αυτο οντως ειναι ψιλομουφα γιατι δεν εχεις επαφη με τον ντραμερ
nai re file. an den boreis na tou petakseis kana boukali sto kefali otan paizei malakies pws tha desei to groove?
http://i82.photobucket.com/albums/j250/Iceineyes/skoufi2.jpg
η να του ριξεις κανα καντηλι οταν τρεχει και εχεις παθει τενοντιτιδα
The Donnn
20-04-2012, 15:55
Amps on 10, ντραμς χωρίς dampeners, πάτωμα παρκέ, γυμνοί τοίχοι και κωλόχαρτο στ'αυτί. Αυτή είναι πρόβα :D
Dr.Gonzo
20-04-2012, 16:04
Αυτό που είπε ο Donnn (μλκ φανμποη μ'εχεις κανει) και ...τα σκαμπώ.
Τι σκατά τα θέλουν τα σκαμπώ μες τα προβάδικα; Ένα κάθισμα χρειάζεται στον χώρο, κι αυτό για τον ντράμμερ. Άμα δω άλλα σκαμπώ, καρέκλες, καναπέδες, πεζούλια κλπ ντάξει, είμαι να ξενερώνω.
Άμα κουράστηκες ρε μαν, κάτσε κάτω, ή κάνε ένα κιτκατ, το σκαμπώ τι το θες, ο Καραντίνης είσαι;
oi 2 parapanw users as me diafwtisoun.. giati sthn prova sas ksenerwnei to kathisma? kai genika to kapoios na einai anetos
The Donnn
20-04-2012, 18:09
Μα και γω είμαι υπέρ του να καθομαι την ώρα της πρόβας.. Περισσότερο επειδή μόνο μια ζώνη έχω, και συνήθως τη "ξεχάνω" στο μαγαζί που παίζω (επειδή παίζω πάνω απο 10 ώρες την ευδομάδα όρθιος με μια les paul custom να μου κόβει τον ώμο) :D Όταν γράφουμε κομάτια, προτιμώ να κάθομαι. Αλλά όταν είναι πρόβες πριν ένα λαιβ, εννοείται στεκόμαστε για προπόνηση. Αλλιώς οι (ψ)σολάρες που παίζεις για πλάκα κάθοντα στις πρόβες θα είναι σαν γρατσουνιές γάτας σε χαλί όταν πας να τις παίξεις όρθιος.
Γκόνζε, να κάνουμε μπάντα στονερς! Έχω φωνή γαιδουρίσια αλα Zakk Wylde :D
donn feto to kalokairi etoimasou.
The Donnn
20-04-2012, 18:13
Απόδειξη το τηλεφώνημα που ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ για πρόβα!!!!
"ρε αύριο πρόβα στις 5...και ΦΕΡΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ"
εντιτ: να βάλω τις τεκίλες να παγώνουν, πότε έρχεσαι;
gia arxes avgoustou th vlepw th fash. valtes na pagwnoun, thelw na ksanapaw sekeino to skatomeros pou afhsa thn zwh mou teleftaia fora
Ford Prefect
21-04-2012, 16:04
Εστάλησαν τα κάτωθι:
Γεια σας ΑΡΤΓΟΥΕΡΞ, τι κάνετε;
Λοιπόν, σας κάνω προμόσιον βαρβάτο λέμε. Ρωτάγανε κάτι παιδιά για προβάδικο και πέταξα το όνομά σας μαζί με περιγραφή που σας παρουσιάζει και πολύ γαμάτους. Στάνταρ θα γαμηθείτε στην πελατεία μετά από αυτό.
Εμ, ναι. Βασικά είναι θέμα αν το δουν 30 άτομα ΑΛΛΑ προέκυψε το εξής ερώτημα. Έβαλα λινκ στο facebook σας και μου ήρθε το κάτωθι σχόλιο:
---------------------
...
Ντάξει, ξεθύμανα.
------------------------------------------
Εγώ ανέφερα ότι έχετε ΟΛΑΚΕΡΟ μπασίστα Need εκεί πέρα, του πούστη, κάτι τούμπανο θα παίζει και τέτοια αλλά άμα είχατε να μου στείλετε αποστομωτική απάντηση-καταπέλτη και κόλαφο μαζί, κάντε το. Στείλτε επαέ και εγώ θα ποστάρω απάντηση. Ευελπιστώ η απάντηση να μην είναι "ε, χεχε, δίκιο έχει το παιδί" γιατί γαμιέστε.
Ευχαριστώ, είστε κουτσούνια αγάπες λατρείες και τις φιλούρες μου σε όλους!
...και μου ήρθε η απάντηση καταπέλτης:
Κουμπαρουλετε. Το καθε αιθουσα εχει 2 τουμπανοκιλοβατικα subwoofer με δυο δωδεκαρια το καθενα με yperheadroom της υπεραρκουδας. Τα δεκαρακια απλως κλανουν διπλα στον μπασσιστουλη. Μπαι δε γουεη βαλαμε και ενα δεκαπενταρι κατω ακομα και μια 6x10 καμπινουλα στην αλλη αιθουσα για εξτρα μπασσοκλανιδια. Ποτε θα ρθεις επαε στα καψαερια?
Dr.Gonzo
21-04-2012, 16:12
Κουμπαρουλετε. Το καθε αιθουσα εχει 2 τουμπανοκιλοβατικα subwoofer με δυο δωδεκαρια το καθενα με yperheadroom της υπεραρκουδας. Τα δεκαρακια απλως κλανουν διπλα στον μπασσιστουλη. Μπαι δε γουεη βαλαμε και ενα δεκαπενταρι κατω ακομα και μια 6x10 καμπινουλα στην αλλη αιθουσα για εξτρα μπασσοκλανιδια. Ποτε θα ρθεις επαε στα καψαερια?
Now it figures!!! Πάω πάσο, γλυκάθηκε η καρδιά μου :πηνκ!:
Dr.Gonzo
21-04-2012, 16:17
Και νταμπλ ποστ για τα σκαμπώ: Ε ναι ρε, άμα παίζεις "επαγγελματικά" ωράρια και όχι 4-6 ώρες την εβδομάδα, θα καθίσεις και κάπου :)
Αλλά για για το ρομαντικό/χεβυμέταλλς της φάσης καλό είναι οι έγχορδοι να παίζουν πάντα όρθοι, τοπλές ή με αμάνικο και τα πόδια σε διάταση.
(η πόζα αρχέτυπο)
http://1.bp.blogspot.com/_98eDnrqV3w0/TAxjjE3CewI/AAAAAAAAAM4/bjlhqku36AU/s1600/Kreator+Coma+Of+Souls--b.jpg