PDA

View Full Version : ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Pages : [1] 2 3 4

ikonoklast
11-04-2012, 20:05
Να σημειωθεί ότι έχει προβλεφθεί κόμμα ΑΠΟΧΗ για να μη σκοτίζετε αρχίδια.

metamelia3
11-04-2012, 20:10
ΠΡΩΤΟΣ!

το ριξα αποχη. καλα ηταν

Drumsick
11-04-2012, 20:19
ΠΡΩΤΗ!

τουριξα μουτζα. καλα ηταν

12 stars circle your brow
11-04-2012, 20:57
1 εγώ + 2 οι γονείς που μόλις
- ψηφίστε ανταρσύα μωρέ
- καλώς
= 3.

δεν γαμιέται.

metamelia3
11-04-2012, 21:21
ο Η. το ριξε πασοκ. αυτα ξερει, αυτα εμπιστευεται

κατα τ'αλλα αντιπροσωπευτικοτατη εικονα της ελληνικης κοινωνιας τα αποτελέσματα του πολλ

metamelia3
11-04-2012, 21:21
ο Η. το ριξε πασοκ. αυτα ξερει, αυτα εμπιστευεται

κατα τ'αλλα αντιπροσωπευτικοτατη εικονα της ελληνικης κοινωνιας τα αποτελέσματα του πολλ

zeo
11-04-2012, 21:33
Αν η επιλογή "άλλο" εμπεριέχει το άκυρο, τότε "άλλο".
Και παίρνω το λευκό χαρτί και ψηφίζω το καλύτερο βιβλίο που διάβασα και το καλύτερο album που άκουσα φέτος -δεν έχω καταλήξει για τα φετινά.
Μία παράδοση ετών, βουλευτικές-δημοτικές, με ελάχιστες αποκλίσεις.
Τον πούλο εν ολίγοις_

freak brother
11-04-2012, 21:37
νταξει χρυση αυγη , φασιστες=καθυστερημενοι υπαρχουν , αλλα ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΠΟΙΟΣ? ..

VidnaObmana
11-04-2012, 21:43
Αν η επιλογή "άλλο" εμπεριέχει το άκυρο, τότε "άλλο".

^ This.

Απλα γουσταρω να πηγαινω καθε φορα και σε δημοτικες και σε βουλευτικες για βολτα να κοβω κ κοσμο

rat_poison
11-04-2012, 21:46
παρεμβασάρα η ανταρσυα στο φόρουμ μας, τα συγχαρητήριά μου
τι μία είναι κοινωνική συμφωνία;

γραφικός ή τρου;
δεν ψηφίζω ούτε σε ιντερνετικό πολλ που περιέχει την αποχή.

freak brother
11-04-2012, 21:51
ανταρσυα και γω , 1400 ευρο βασικο λεει :touched:.

metamelia3
11-04-2012, 21:57
ανταρσυα και γω , 1400 ευρο βασικο λεει :touched:.
ΝΑΡΙΤΕΣ ΝΑΡΙΤΕΣ
ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΚΝΙΤΕΣ
αμε

Moonspellheim
11-04-2012, 23:55
http://pasokhtefra.blogspot.com/

rebelos
12-04-2012, 00:00
να φανεροθεί ο πασόκος και το χρυσαύγουλο για να γίνει φλέημ

Γκουλαγκ
12-04-2012, 02:15
ΑΛΛΟ

http://www.eek.gr/images/stories/articles/eeklogo.jpg

Yanqui
12-04-2012, 04:10
http://i.imgur.com/K7nUs.jpg

Aleister
12-04-2012, 10:34
εσεις οι 7 που το ριξατε αποχη

μη κανετε καμια μαλακια και δε ψηφισετε ε

σοβαρα τωρα

ikonoklast
12-04-2012, 10:45
Ξέχασα να βάλω τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ (http://newpost.gr/post/119163/%C2%AB%CE%A1%CE%B5%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84%CE%BF%C2%BB-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82) ρε πούστη.

Aleister, πρότεινέ μου αντιμνημονιακό κόμμα. Είμαι ανάμεσα σε 8.

Aleister
12-04-2012, 10:54
οτιδηποτε αρκει να'ναι ΑΡΙΣΤΕΡΟ μονο και μονο για να κοψουμε αντιδρασεις ΕΕ και δυτικου κοσμου γενικοτερα οταν μια πτωχευμενη χωρα με κομμουνιστικη κυβερνηση θα θελει να της σβησουν το χρεος

θα χει πολλη πλακα

ikonoklast
12-04-2012, 10:59
Απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ είμαι μεταξύ Δημοκρατικής Αριστεράς, Κοινωνικής Συμφωνίας και Καμμένου. Σκέφτομαι να το ρίξω Καμμένο λόγω Χαϊκάλη.

Aleister
12-04-2012, 11:04
ποσο γαμαει αυτο που παιρνουν celebrities των '90s και τους βαζουν στα ψηφοδελτια

metamelia1
12-04-2012, 11:04
ola kala tha pane ei

Drumsick
12-04-2012, 11:47
Αφού δε μπορώ να ψηφίσω κανονικά, ας το ρίξω εδώ τουλάχιστον! Ανταρσυα οεο.
Πρώτη ψήφος στη ζωή μου, μεγάλη συγκίνηση.

freak brother
12-04-2012, 15:34
δεν ξερω γιατι με μουτζωσατε αλλα το 1400 ευρο βασικο δεν το βγαλα απο το μυαλο μου , τεσπα... ιν αδερ νιους , ενας πολυ πλουσιος φιλος μου μου δινει 100 ευρο για να το ριξω ΚΚΕ και δεν κανει πλακα.

Γκουλαγκ
12-04-2012, 15:42
ψήνομαι εγώ πες του!

freak brother
12-04-2012, 15:43
1 ψηφο θελει , γιατι ειναι στην Κινα και δεν μπορει να ρθει να ψηφισει , χαχαχα

Γκουλαγκ
12-04-2012, 15:53
σιγά, ψηφίζουμε και οι 2 και παίρνουμε από 50.

bbq
12-04-2012, 15:54
έριξα ΠΑΣΟΚΑΡΑ όπως και σε όλα τα πολλ σε όλα τα σάιτ

mourning apocalypse
12-04-2012, 16:17
Έχω ένα άγχος για το πού θα στήσουμε φέτος τις μικροφωνικάρες μας.

ιν αδερ νιους , ενας πολυ πλουσιος φιλος μου μου δινει 100 ευρο για να το ριξω ΚΚΕ και δεν κανει πλακα.

άχαχαχαχ τρελό φίδι.

freak brother
12-04-2012, 16:26
ναι το βγαλα απο το μυαλο μου!! το σκεφτομουν ολο το βραδυ να το γραψω ;)

carheart
12-04-2012, 16:58
χρησιμοποίησέ το

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/531384_10150705596792834_771347833_9190286_1596422858_n.jpg

.

Sotos_The_Tequiler
12-04-2012, 17:27
η Ε.Λ.Α.Δ.Α. υπάρχει ακόμα;
Περιμένω Γκλετσο υποψήφιο εκεί μέσα

ypersyntelikos
12-04-2012, 19:26
να φανεροθεί ο πασόκος και το χρυσαύγουλο για να γίνει φλέημ

Και ο οικολόγος πράσινος που έχει να ποστάρει εδώ και ένα χρόνο

tsimpouklano
12-04-2012, 19:54
Όπως σωστά σημειώθηκε, λείπει η Δράση.
Επίσης, μετά τη συνένωση ΚΚΕ Μ-Λ και Μ-Λ ΚΚΕ είναι εγκληματικό να λείπει ο σχηματισμός τους.
Τέλος, τι νούμερα πιστεύετε ότι θα πάρει η ΚΟΕ μετά τη διάσπασή της;

Λίγο πιο σοβαρά από ό,τι παραπάνω, μονάχα εμετός.-

rebelos
12-04-2012, 20:40
δεν ήξερα ότι η ΔΡΑΣΗ (http://efimeridadrasi.blogspot.com/) θα κατέβαινε στις εκλογές

cybernaut
12-04-2012, 23:35
[QUOTE=ikonoklast;1174638]Ξέχασα να βάλω τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ (http://newpost.gr/post/119163/%C2%AB%CE%A1%CE%B5%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84%CE%BF%C2%BB-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82)

Ψήθηκα.

atom_smasher
13-04-2012, 03:27
Δυστυχως βλεπω να απεΧω.

Γκουλαγκ
13-04-2012, 06:05
Βλέπωντας πάντως το σκορ της ανταρσυας στο πολλ, σκέφτομαι εδώ και ώρα πως τσάμπα σας την μπαίνω τόσο καιρό. Παίζει όντως να τσιμπάτε ψηφοφόρους απ' το ΕΡ και να σας το χαλάω. Απολογούμαι =/

+

Αν έχω μεθύσει αρκετά την προηγούμενη των εκλογών παίζει να το ρίξω κι εγώ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

BLiTzER
13-04-2012, 08:15
Όχι τον House ρε πούστη :/

ubu
13-04-2012, 10:23
Οι της αποχής είστε σίγουροι γι' αυτό; Δηλαδή είναι μια απόφαση για την οποία δεν έχετε αμφιβολίες; Στις εκλογές μετά τα δύο καταστροφικότερα χρόνια της μεταπολίτευσης, στις εκλογές με το πιο ρευστό πολιτικό σκηνικό εδώ και δεκαετίες, στις εκλογές που προβλέπεται να μπουν περισσότερα κόμματα από ποτέ στη βουλή ενώ μάλιστα ένα από αυτά είναι η Χρυσή Αυγή, στις εκλογές που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι τα δύο κόμματα εξουσίας δε θα έχουν ποσοστά αυτοδυναμίας, σε αυτές τις εκλογές εσείς θα απέχετε; Και θα απέχετε γιατί; Γιατί σε κάποια φάση της ζωής σας αποφασίσατε ότι η πολιτική είναι πασέ και τα κομματόσκυλα τρε μπανάλ και όλα τα κόμματα είναι τα ίδια μωρέ ας πάμε για κάνα φρεντοτσίνο καλύτερα; Ή επειδή σε κάποια φάση της ζωής σας αποφασίσατε ότι είστε με τις άγριες προλεταριακές επαναστάσεις και όχι με την "διαμεσολάβηση" και τις εκλογές;

Για όποιον λόγο κι αν το αποφασίσετε, είτε σας αρέσει είτε όχι, η σύνθεση της αυριανής Βουλής έχει σημασία. Έχει σημασία αν ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ είναι βουλευτής, έχει σημασία αν ο Σαμαράς είναι αυτοδύναμος ή όχι, έχει σημασία αν η αριστερά έχει ισχυρή παρουσία ή όχι. ΟΛΑ αυτά έχουν σημασία. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι Μαλάκας, ξερά. Δε με νοιάζει αν δηλώνεις αναρχικός, αυτόνομος, νετσαγεφικός ή εκ πεποιθήσεως απολίτικος, αν δεν κατανοείς ότι έχει σημασία να μην έχει 10 γαμημένους βουλευτές η Χρυσή Αυγή είσαι Μαλάκας.

Δεν κάνω προεκλογική εκστρατεία όπως υπονοεί ο γελοίος παραπάνω, χέστηκα αν το ρίξετε ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή όχι, ρίξτε το Τσίπρα ή ρίξτε το και Κουβέλη ακόμα. Αλλά όχι αποχή στις σημαντικότερες εκλογές της πρόσφατης ιστορίας.

metamelia3
13-04-2012, 11:00
κοιτα, περα απο την πλακα τωρα, γενικα ειναι μεγαλη παρανοηση οτι το να εισαι "αντιεξουσιαστης" συνεπαγεται οτι πιστευεις οτι "δεν εχει σημασια ποιος ειναι στο κοινοβουλιο". το μονο που συνεπαγεται σε σχεση με το κοινοβουλιο ειναι οτι δεν μπορεις να περιμενεις απο εκει τιποτα. τωρα, το ποιος ειναι μεσα αλλαζει απλα τη δυναμικη της εξουσιας.

εν προκειμενω, το τριπτυχο αριστερα-αποχη-χρυση αυγη (γιατι εκει παιζει ο ανταγωνισμος) εχει να κανει με τρεις διαφορετικες στασεις που συνδεονται με το νοημα που θελει κανεις να δωσει στις κινητοποιησεις των πλατειων το περασμενο καλοκαιρι, στις 19 και 20 οκτωβρη και στη 12η φλεβαρη. η αριστερα εκφραζει μια επιθυμια για "αριστερη στροφη" (αριστερη κρεαταγορα), η αποχη την θεληση για εξωκοινοβουλευτικη πολιτικη (τουλαχιστον προς το παρον) και η χρυση αυγη οτι αυτο που αποκομισε το καθε σκουληκι ηταν ο ριζοσπαστικος εθνικισμος.

παντως σε καθε περιπτωση, δεν μιλαμε για μια περιοδο που η αποχη ειναι κενη περιεχομενου, που υποδηλωνει τεμπελια, βαρεμαρα ή ιδεολογια, ειναι σαφεστατα συνειδητη πολιτικη πραξη και θα επικυρωσει την επιθυμια για καθολικη στροφη εναντια στην παρουσα μορφη του κρατους.

metamelia3
13-04-2012, 11:04
και δεν ειναι το ζητημα "ριχ'το μωρε αριστερα να μην βγει η χρυση αυγη". επειδη ειστε γνωστα τσουτσεκια, καθε αυξηση στο εκλογικο σας ποσοστο θα σας ενισχυσει την ταση εισοδισμου και κοκκορομαχιας που παρεμποδιζει την διεξαγωγη καθε αγωνα στον οποιον βρισκεστε. ευχαριστω, δεν θα παρω.

13-04-2012, 11:09
κάλκι και στις προηγούμενες εκλογές, το 40% της αποχής την ίδια επιθυμία επικύρωνε, τ'αποτελέσματα τα 'φαγες στη μάπα, λέει κάτι πολύ απλό ο ubu και συμφωνώ και θα πρέπει να συμφωνήσεις κι εσύ, αλλιώς είσαι μαλάκας!

Δε με νοιάζει αν δηλώνεις αναρχικός, αυτόνομος, νετσαγεφικός ή εκ πεποιθήσεως απολίτικος, αν δεν κατανοείς ότι έχει σημασία να μην έχει 10 γαμημένους βουλευτές η Χρυσή Αυγή είσαι Μαλάκας.

Αυτό εδώ το πράγμα ρε παιδί μου, αν βγεις έξω από τους κύκλους σου και ακούσεις πόσα άτομα λένε οτι θα ψηφίσουν χρυσή αυγή "για να μάθουν αυτοί οι μαλάκες τόσα χρόνια" - στο πολιτικό σύστημα αναφέρεται, με κάποιο τρόπο θα τους κάνουν ντα - και τι ενέργειες κάνουν στην επαρχία - τρέχουν σε χωριά και τους αγκαλιάζουν όλοι οι βλάχοι "τα δικά μας παιδιά εσείς" και "πατριώτες" και πηγαίνουν συνοδεία-προστασία ακόμα και παππούδια στην τράπεζα για να πάρουν την σύνταξη τους οι καραγκιόζηδες - ε σόρρυ αλλά είσαι μαλάκας όταν μετά πας και λες οτι η αποχή

ειναι σαφεστατα συνειδητη πολιτικη πραξη και [θα επικυρωσει την επιθυμια για καθολικη στροφη εναντια στην παρουσα μορφη του κρατους.

metamelia3
13-04-2012, 11:26
πρωτον, μαλακες ειστε και οι δυο σας, που σας κοφτουν τα ποσοστα και οι ειδησεις ενω απεχετε απ'οτιδηποτε αλλο.

δευτερον, θεωρω την ψηφο στην αριστερα εναντια στους αγωνες. ουτε ο επιτυχης λαϊκισμος της χρυσης αυγης μου ειναι ξενος, ουτε ο ριζωμενος εθνικισμος της ελλαδας, ουτε η ψηφοθηρια σας. το γεγονος οτι η αποχη απο τις εκλογες εχει ξεκαθαρο πολιτικο περιεχομενο δεν μπορειτε να το αρνηθειτε, ειναι το πολιτικο περιεχομενο που στηριζω και αυτο που θεωρω ωφελιμο. αν θελετε να κανετε πανηγυρακι, σορρυ, δεν παιζω, δεν με νοιαζει.

13-04-2012, 11:40
καθε αυξηση στο εκλογικο σας ποσοστο θα σας ενισχυσει την ταση εισοδισμου και κοκκορομαχιας που παρεμποδιζει την διεξαγωγη καθε αγωνα στον οποιον βρισκεστε

μία χλέπα σε κάθε αριστερό που θα νομίζει οτι συσπείρωσε κόσμο με την πλευρά του επειδή τα λέει καλά.
αλλά αυτό που λες παραμένει μια μαλακία, δεν θες καμιά χρυσή αυγή μέσα στη βουλή (κι επειδή δεν είναι στο χέρι σου και θα μπει, την θες με τα μικρότερα δυνατά ποσοστά).
σοβαρέψου γιατί δεν είναι παιχνιδάκι όλο αυτό για να παίξεις και να λες σε κάποιον σόρρυ.

(btw ποια ψηφοθηρία ΜΑΣ βρε όρνιο; και ποια αποχή απ' οτιδήποτε άλλο; )

Marillion
13-04-2012, 11:41
αυτο που λεει ο Ubu.
εχει μια πραγματιστικη σημασία το τι δυναμικές θα αναπτυχθούν στο κοινοβούλιο. ειναι στενάχωρο, ατομα που υποστηρίζουν την αμεσοδημοκρατια να μην συνειδητοποιούν πως για να επελθει θα πρέπει να χτιστούν αργά και μεθοδικά οι όποιες υποδομές μπορούν να την στηρίξουν μακροπρόθεσμα.
πως περιμενεις μια αποχή να επηρεάσει/δημιουργήσει αντιλήψεις και να φέρει επιθυμητές ανατροπές σε μια χώρα που δικτατορίες, εμφυλιος και κατοχή (τυχαια παραδείγματα που αναπαριστούν όμως μια πολιτική διαδρομή έντασης) εκαναν τους κρατικους μηχανισμους της και κατ' επεκτασιν τα μυαλά των κατοικων της, πολτό.

σε καθε περίπτωση θυμαμαι μια δήλωση του θρύλου Midnight που εθετε πως ''η ψήφος για τον αναρχικό είναι οτι το κρεας για τον χορτοφάγο''. απορροια ζυμώσεων 150 χρονων πορειας. θαυμαστε

metamelia3
13-04-2012, 11:44
λοιπον, αλλη μια

εγω δεν ειπα "ειμαι αναρχικος αρα δεν ψηφιζω". ειπα οτι πιστευω οτι το να ψηφισω αριστερα θα ειναι βλαβερο για την διεξαγωγη αγωνων.

Marillion
13-04-2012, 11:48
ναι, απλά για να αγωνιζεσαι πρέπει να υπάρχουν και οι προυποθεσεις. και με τα φρούτα που πανε να μπουν τώρα θα λες ταξικος αγώνας και θα νομιζουν δεκαθλο στο δημοτικο της γειτονιας σου

ikonoklast
13-04-2012, 11:57
εγω δεν ειπα "ειμαι αναρχικος αρα δεν ψηφιζω". ειπα οτι πιστευω οτι το να ψηφισω αριστερα θα ειναι βλαβερο για την διεξαγωγη αγωνων.

Ε, και η λογική λέει ότι το να ζυγίζεις αυτή τη βλάβη (sic) σε σχέση με τη βλάβη των ΝΑΖΙ στη βουλή, σε κάνει μαλάκα.

Προσωπικά σκέφτομαι να το ρίξω ο ίδιος ΧΑ μπας και βγουν παγανιά και αρχίσουν να σας τσακίζουν.

rat_poison
13-04-2012, 13:15
θεωρείς ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι εκείνο το επαναστατικό λαϊκό κόμμα που λειτουργεί με διαδικασίες βάσης και οργανώνει, μορφώνει και φέρνει σε επαφή το προλεταριακό κίνημα στο δρόμο και στην εργασία και δε λειτουργεί με κομπρεμί που γίνονται σε γραφεία; πες μου, σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ πού έχεις παρέμβει με κόσμο; πέρα από το να ανταλλάσσεις ανακοινωσούλες με σκοπό να περιχαρακώσεις τα πρόβατα/έτοιμα ψηφαλάκια του ΚΚΕ τι έχεις κάνει για να ριζοσπαστικοποιήσεις αυτές τις κοιμώμενες μάζες που ενδεχομένως και να έχουν πολύ μεγάλο αντίκτυπο;
τι νόημα έχει να ψηφίσει κανείς οποιοδήποτε κόμμα δεν είναι το κόμμα που περιγράφω, αλλά η κάθε ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
γιατί 1400€ και όχι 1800€;

Γκουλαγκ
13-04-2012, 13:46
Ντάξει, ψιλοδιαφωνώ με τον καλκι, ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι πολύμορφος: άλλοι παίζουν ξύλο, άλλοι δεν αφήνουν ούτε ένα σπρέι τους όρθιο, κολλάνε και αφίσες, κάνουν και διαδηλώσεις. Άλλοι πάλι λένε: δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά, ψήφισε ΑΡΙΣΤΕΡΑ, κάτσε και κάτω από καμιά ντουντούκα και θα σβήσουν οι ναζί. Είναι άλλωστε γνωστό και αποδεδειγμένο ιστορικά πως ο πατριωτισμός της αριστεράς γαμάει οποτεδήποτε τον πατριωτισμό των ακροδεξιών δούλων του κεφαλαίου και των μονοπωλίων.
Είναι κι αυτή μια στάσις, νιώθεται.

Oh wait.

kollaps
13-04-2012, 14:05
Άλλοι πάλι λένε: δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά, ψήφισε ΑΡΙΣΤΕΡΑ, κάτσε και κάτω από καμιά ντουντούκα και θα σβήσουν οι ναζί. Είναι άλλωστε γνωστό και αποδεδειγμένο ιστορικά πως ο πατριωτισμός της αριστεράς γαμάει οποτεδήποτε τον πατριωτισμό των ακροδεξιών δούλων του κεφαλαίου και των μονοπωλίων.

Lol, είναι αστείο να κατηγορείς γενικά την αριστερά ότι δεν έχει δείξει δυναμική στάση απέναντι στο φασισμό, καταλαβαίνεις ελπίζω γιατί. Ακόμα και οι "αντιφασιστικές ομάδες κρούσης" (καρικατούρα των οποίων είναι τα τωρινά πεσίματα αναρχικών σε χρυσαυγίτες) γέννημα του κομμουνιστικού κινήματος ήταν, και μάλιστα του σταλινικότατου ΚΚ Γερμανίας.

Pinatero
13-04-2012, 14:14
θεωρείς ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι εκείνο το επαναστατικό λαϊκό κόμμα που λειτουργεί με διαδικασίες βάσης και οργανώνει, μορφώνει και φέρνει σε επαφή το προλεταριακό κίνημα στο δρόμο και στην εργασία και δε λειτουργεί με κομπρεμί που γίνονται σε γραφεία; πες μου, σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ πού έχεις παρέμβει με κόσμο; πέρα από το να ανταλλάσσεις ανακοινωσούλες με σκοπό να περιχαρακώσεις τα πρόβατα/έτοιμα ψηφαλάκια του ΚΚΕ τι έχεις κάνει για να ριζοσπαστικοποιήσεις αυτές τις κοιμώμενες μάζες που ενδεχομένως και να έχουν πολύ μεγάλο αντίκτυπο;
τι νόημα έχει να ψηφίσει κανείς οποιοδήποτε κόμμα δεν είναι το κόμμα που περιγράφω, αλλά η κάθε ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
γιατί 1400€ και όχι 1800€;

να το κανουμε 1600? πανω απο κει δεν μπορω με τιποτα. τουλαχιστον τωρα.
κομπρεμι σε γραφεια? σιγα στο FB στο chat τα λενε. κι απο παρεμβαση, ριζοσπαστικοποιηση, ισως να γινεται κατι Κορινθο, δεν ειδες ποσο καιρο πηρε να στρωσει το ER που σερνοταν, δεν προλαβαινε.

metamelia3
13-04-2012, 14:21
Lol, είναι αστείο να κατηγορείς γενικά την αριστερά ότι δεν έχει δείξει δυναμική στάση απέναντι στο φασισμό, καταλαβαίνεις ελπίζω γιατί. Ακόμα και οι "αντιφασιστικές ομάδες κρούσης" (καρικατούρα των οποίων είναι τα τωρινά πεσίματα αναρχικών σε χρυσαυγίτες) γέννημα του κομμουνιστικού κινήματος ήταν, και μάλιστα του σταλινικότατου ΚΚ Γερμανίας.
πρωτον, στ'αρχιδια μας τι εκανε το κομμουνιστικο κινημα αλλων ανθρωπων σε πολυ μακρινες πλεον εποχες. ειναι γελοιο να το επικαλειστε.

δευτερον, αδιαβαστος, η πιο παλια αναφορα σε αντιφασιστικες ομαδες κρουσης ειναι στην Ιταλια μετα τις μεγαλες απεργιες του 1919, την ιδια περιοδο που ο μουσσολινι εκανε την στροφη απ'τον σοσιαλισμο στον φασισμο. αν θες να μαθεις δε τι εκανε η αριστερα, ψαξε στο "Αντονιο Γκραμσι: Η Ζωη Και Οι Ιδεες Ενος Επαναστατη", το βρισκεις στο λινκ στο τελος αυτου του ποστ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1364374 (πρωτο-πρωτο στον φακελο "1")
αν θυμαμαι καλα ειναι οι σελιδες περιπου 45-50 του βιβλιου.

εντιτ: σελιδες 34-41 τελικα

Γκουλαγκ
13-04-2012, 14:24
Άλλοι πάλι λένε: δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά, ψήφισε ΑΡΙΣΤΕΡΑ, κάτσε και κάτω από καμιά ντουντούκα και θα σβήσουν οι ναζί. Είναι άλλωστε γνωστό και αποδεδειγμένο ιστορικά πως ο πατριωτισμός της αριστεράς γαμάει οποτεδήποτε τον πατριωτισμό των ακροδεξιών δούλων του κεφαλαίου και των μονοπωλίων.

Ισχύει, αλλά περισσότερο αστείος είναι ο τρόπος που σ' έχουν μάθει να απαντάς με τέτοια επιχειρήματα.
Το ΚΚ Γερμανίας συμμετείχε στις εκλογές, αλλά τα βράδια έστελνε και καμπόσους SA στον τάφο.

http://www.inventati.org/ali/pics/2010/aaHistorisch/AA_Konferenz_10071932.png

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7b/Antifasistische_Aktion_logo.svg/220px-Antifasistische_Aktion_logo.svg.png

δεν ξέρω αν πιάνεις τη σύνδεση.

kollaps
13-04-2012, 14:45
Ακόμα περισσότερο αστείο είναι να συγκρίνεις τα SA (που αποτελούνταν κατά κόρον από βετεράνους του Α' Παγκοσμίου και του γερμανικού μίνι-εμφυλίου 1919-1923) με τη Χρυσή Αυγή.

πρωτον, στ'αρχιδια μας τι εκανε το κομμουνιστικο κινημα αλλων ανθρωπων σε πολυ μακρινες πλεον εποχες. ειναι γελοιο να το επικαλειστε.

Το επικαλέστηκα γιατί ο άλλος γουστάρει να μιλάει γενικά για το πόσο φλώρικη είναι η αριστερά και τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά κι έτσι. Λες και αν ήθελε η αριστερά (πόσο μάλλον τα "ΚΝΑΤ") δεν θα μπορούσε να παίξει ξύλο με τους ξυρισμένους. Δόξα τω Μαρξ τόσα χρόνια τις έχουμε παίξει με όλο το πολιτικό φάσμα. Επειδή όμως ακριβώς οι εποχές του KPD και των SA είναι μακρινές και είναι άλλη η διάσταση του φασιστικού κινδύνου στη σημερινή εποχή (εκτός αν θεωρούμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα επιστρέψει ο ναζισμός), σήμερα μάλλον χρειάζεται κάτι περισσότερο και πολιτικότερο από καρικατούρες της Antifaschistische Aktion.

Caffrey
13-04-2012, 14:49

Μια στιγμή. Ποιος ακριβώς το κάνει αυτό δηλαδή?
Και αν το κάνει, γιατί δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ΤΡΙΤΟ ΚΟΖΜΟ να οργανώνει την εκεί εργατιά, στις οποίας το λαιμό κάθεται ολος ο δυτικός κόζμοντας?
Τι κάθεται και ψηφοθηρεί στην ελλάδα ή/και πουλάει επαναστατική μούρη στα φόρουμς και τα φιλαράκια του? Ε? Ε?

metamelia3
13-04-2012, 15:03
Ακόμα περισσότερο αστείο είναι να συγκρίνεις τα SA (που αποτελούνταν κατά κόρον από βετεράνους του Α' Παγκοσμίου και του γερμανικού μίνι-εμφυλίου 1919-1923) με τη Χρυσή Αυγή.

Το επικαλέστηκα γιατί ο άλλος γουστάρει να μιλάει γενικά για το πόσο φλώρικη είναι η αριστερά και τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά κι έτσι. Λες και αν ήθελε η αριστερά (πόσο μάλλον τα "ΚΝΑΤ") δεν θα μπορούσε να παίξει ξύλο με τους ξυρισμένους. Δόξα τω Μαρξ τόσα χρόνια τις έχουμε παίξει με όλο το πολιτικό φάσμα. Επειδή όμως ακριβώς οι εποχές του KPD και των SA είναι μακρινές και είναι άλλη η διάσταση του φασιστικού κινδύνου στη σημερινή εποχή (εκτός αν θεωρούμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα επιστρέψει ο ναζισμός), σήμερα μάλλον χρειάζεται κάτι περισσότερο και πολιτικότερο από καρικατούρες της Antifaschistische Aktion.
εισαι με τα καλα σου; οταν συγκροτηθηκαν οι SA ηταν πλεον πολυ αργα. η κατασταση ειναι ως εξης: αυτη τη στιγμη υπαρχει ενα γερο ρευμα πατριωτισμου-εθνικισμου το οποιο ενθαρρυνεται και απο τις "αντι-ιμπεριαλιστικες" αναλυσεις της αριστερας για την κατασταση ("ερχονται οι γερμανοι", "προδοτες της πατριδας τους" κλπ). ενα χρονο πριν, οι φασιστες πρακτικα ανενοχλητοι εξαπελυσαν ενα πογκρομ εναντια στους μεταναστες του κεντρου της αθηνας. φετος, τελουν υπο την ενθαρρυνση του πατριωτικου αναβρασμου, του ξενοφοβικου λογου των μηντια, των επιχειρησεων-σκουπα κ.α. και η μονη ταση υποχωρησης τους ηρθε οταν ισχυροποιηθηκε η εκλογικη προσεγγιση τους. και οταν λεμε "υποχωρηση", εννοουμε οτι αντε, ετσι για το καλο, φασιστες την πεσαν στην γενικη συνελευση ενος πανεπιστημιου και μια ομαδα χρυσαυγιτων επιτεθηκε σε μεταναστες εξω απ'την ασοεε, οι οποιοι ευτυχως τους εστειλαν στο νοσοκομειο, δυστυχως δεν τους σκοτωσαν.

παραλληλα μ'ολα αυτα, η χρυση αυγη επιδιδεται σε εναν ικανοτατο λαϊκισμο (βλ. χαλυβουργια, αυτα που λεει ο βικοτνικ) και στην κατασκευη θεαματικων "υποδομων" που δημιουργουν συμπαθεια (βλ. αυτο-οργανωση στον αγιο παντελεημονα, κοινωνικο παντοπωλειο). θες βρε αγορι μου να κυνηγησεις ψηφους; με γεια σου με χαρα σου. αλλα ο αντιφασιστικος αγωνας (οπως και καθε αλλος) δεν βρισκεται στο κοινοβουλιο.

και διαβασε και το αποσπασμα που λεω παραπανω. και αυτο στο λεω ως κριτικη και στις "δυο" πλευρες (αριστερα και α/α). ενδεικτικα:

Στην ιταλική αριστερά επικρατούσε σύγχυση για το πώς θα απαντή-
σει. Οι ηγέτες της δεξιάς του PSI και των συνδικάτων, υποστήριζαν
ότι οι εργάτες και οι αγρότες θα έπρεπε να στηριχτούν στις δυνάμεις
του νόμου και της τάξης για να τους υπερασπίσουν απέναντι στη φα-
σιστική απειλή (παρά το γεγονός ότι ο στρατός, η αστυνομία και τα
δικαστήρια βοηθούσαν τις ομάδες του Μουσολίνι). Οι μαξιμαλιστές
σαν τον Σεράτι, έλεγαν απλά ότι η λύση είναι ο σοσιαλισμός, χωρίς
να προσφέρουν τίποτα συγκεκριμένο.
Όμως, κι οι αντίπαλοι τους στην επαναστατική αριστερά δεν ήταν
και πολύ καλύτεροι. 'Ελεγαν ότι οι εργάτες δεν είχαν κανένα συμφέ-
ρον να υπερασπιστούν την φιλελεύθερη δημοκρατία, και δήλωναν ότι
αν ο φασισμός κατέστρεφε το κοινοβούλιο κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε
και τις αυταπάτες για αλλαγή μέσω του κοινοβουλίου. Μ' αυτόν τον
τρόπο κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι δεν έπρεπε να υπάρξει καμιά
ενότητα με μη-επαναστάτες εργάτες ενάντια στη φασιστική βία γιατί
κάτι τέτοιο θα μόλυνε την επαναστατική τους αγνότητα.

kollaps
13-04-2012, 15:14
εισαι με τα καλα σου; οταν συγκροτηθηκαν οι SA ηταν πλεον πολυ αργα. η κατασταση ειναι ως εξης: αυτη τη στιγμη υπαρχει ενα γερο ρευμα πατριωτισμου-εθνικισμου το οποιο ενθαρρυνεται και απο τις "αντι-ιμπεριαλιστικες" αναλυσεις της αριστερας για την κατασταση ("ερχονται οι γερμανοι", "προδοτες της πατριδας τους" κλπ). ενα χρονο πριν, οι φασιστες πρακτικα ανενοχλητοι εξαπελυσαν ενα πογκρομ εναντια στους μεταναστες του κεντρου της αθηνας. φετος, τελουν υπο την ενθαρρυνση του πατριωτικου αναβρασμου, του ξενοφοβικου λογου των μηντια, των επιχειρησεων-σκουπα κ.α. και η μονη ταση υποχωρησης τους ηρθε οταν ισχυροποιηθηκε η εκλογικη προσεγγιση τους. και οταν λεμε "υποχωρηση", εννοουμε οτι αντε, ετσι για το καλο, φασιστες την πεσαν στην γενικη συνελευση ενος πανεπιστημιου και μια ομαδα χρυσαυγιτων επιτεθηκε σε μεταναστες εξω απ'την ασοεε, οι οποιοι ευτυχως τους εστειλαν στο νοσοκομειο, δυστυχως δεν τους σκοτωσαν.

παραλληλα μ'ολα αυτα, η χρυση αυγη επιδιδεται σε εναν ικανοτατο λαϊκισμο (βλ. χαλυβουργια, αυτα που λεει ο βικοτνικ) και στην κατασκευη θεαματικων "υποδομων" που δημιουργουν συμπαθεια (βλ. αυτο-οργανωση στον αγιο παντελεημονα, κοινωνικο παντοπωλειο). θες βρε αγορι μου να κυνηγησεις ψηφους; με γεια σου με χαρα σου. αλλα ο αντιφασιστικος αγωνας (οπως και καθε αλλος) δεν βρισκεται στο κοινοβουλιο.

Ωραία. Εφ'όσον έχουν ρεύμα στην κοινωνία και ακόμα και συμπάθειες όπως λες, γιατί διάολο η σωστή γραμμή είναι να τους σπάμε τα κεφάλια όπου τους βρίσκουμε; Και όσον αφορά το απόσπασμα, θεωρείς ότι οι φασίστες σήμερα εκπροσωπούν κάτι διαφορετικό από την εκφυλισμένη αστική δημοκρατία; Και αν ναι, πρέπει να κάνουμε συμμαχία με τους μη-κομμουνιστές (αλα Λαϊκό Μέτωπο) όπως προτείνει το κείμενο για να αντιμετωπίσουμε τη φασιστική απειλή;

Γκουλαγκ
13-04-2012, 15:26
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ.

νισάφι με τα αριστερά χρυσόψαρα.

metamelia3
13-04-2012, 15:43
με καταλαβες τελειως λαθος

Ωραία. Εφ'όσον έχουν ρεύμα στην κοινωνία και ακόμα και συμπάθειες όπως λες, γιατί διάολο η σωστή γραμμή είναι να τους σπάμε τα κεφάλια όπου τους βρίσκουμε;
η δυναμικη εδω ειναι περιεργη. οι "μαχιμοι" φασιστες (χρυση αυγη, αυτονομοι εθνικιστες και δεν ξερω κι εγω τι αλλο), αυτοι που μπορουν να κανουν προπαγανδα του δρομου και επιθεσεις ειναι ενα πολυ-πολυ μικρο ποσοστο του πληθυσμου. ακομα και τους μη-μαχιμοι αλλα αμεσους υποστηρικτες τους να υπολογισουμε, αυτους που κατεβαινουν στην πορεια για τα ημια και το ριχνουν χρυση αυγη στις εκλογες, ακομα μιλαμε για μια πολυ μικροτερη μαζα απο την αριστερα και την αντεξουσια/αναρχια/αυτονομια. αλλα, αυτο στο οποιο κερδιζουν ειναι η υποστηριξη της απολιτικης μαζας μεσω της ξενοφοβικης ρητορικης που πειθει και η οποια δεν αντιλαμβανεται την χρυση αυγη ως πολιτικο προγραμμα αλλα ως αμεση λυση στο "μεγαλυτερο προβλημα της ελλαδας". αυτη η μαζα διαμορφωνεται οπως ειπα και πανω, μεσω της γενικοτερης πατριωτικης ρητορειας, αριστερης και δεξιας, στο αυτονοητο θετικο προσημο του πατριωτη και του ελληνα. ειναι μια αρκετα κοινη μορφη ταυτοτητας αλλα αρκετα ισχυροποιημενη στην ελλαδα.

το "τσακιστε τους φασιστες σε καθε γειτονια" δεν μου λεει τιποτα μονο του, αν και, ειναι ο μονος τροπος να αναχαιτισεις την βιαιη δραση τους. ενα καθαρα πρακτικο ζητημα δηλαδη. παραμενει ομως σχεδον αχρηστη χωρις την καταλληλη προπαγανδιστικη δραση, που δεν σημαινει τον λογο του ταδε ναριτη στην βουλη, αλλα την ισχυρη αμεση αντιφασιστικη παρουσια και την αναδειξη του τι πραγματικα ειναι οι χρυσαυγιτες με αμεσο λογο, face-to-face.

Και όσον αφορά το απόσπασμα, θεωρείς ότι οι φασίστες σήμερα εκπροσωπούν κάτι διαφορετικό από την εκφυλισμένη αστική δημοκρατία; Και αν ναι, πρέπει να κάνουμε συμμαχία με τους μη-κομμουνιστές (αλα Λαϊκό Μέτωπο) όπως προτείνει το κείμενο για να αντιμετωπίσουμε τη φασιστική απειλή;
εδω υπαρχει μια παραδοχη που δεν πιασατε. η αριστερα με την παλαια της μορφη, συσπειρωμενη σε μια συμπαγή, ρητα ή αρρητα γραμμωμένη οργάνωση με επίκεντρο της την εκλογική ηγεμονία, είτε αυτή αφορά το σωματείο, είτε αφορά το πανεπιστήμιο, το δημοτικό συμβούλιο ή τις βουλευτικές εκλογές είναι ένα ξοφλημένο μοντέλο στην παρούσα κατάσταση. η μόνη ριζοσπαστική δράση (που δεν ειναι μικρη) των σοβαρων αριστερων (που δεν ειναι λιγοι) σημερα ειναι απο τη συμμετοχη τους στους αυτονομους αγωνες, στους χωρους εργασιας και στις γειτονιες. αυτοι οι ανθρωποι μπορει να ειναι κατα πεποιθηση αριστεροι, αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν λειτουργουν ετσι. η καθε ριζοσπαστικη τους πραξη βρισκεται στους αυτονομους ταξικους και κοινωνικους αγωνες που δειχνουν μεγαλυτερη εγγυτητα με θεωριες και πρακτικες της αυτονομιας και του αντιεξουσιαστικου χωρου.

κατα συνεπεια, η "επαναστατικη αριστερα" του παραπανω κειμενου ειναι σημερα αυτο το συνολο των αυτονομων αγωνων, που τα κομματια του που δινουν αντιφασιστικους αγωνες ειναι ως επι το πλειστον δηλωμενοι αυτονομοι ή αναρχικοι. ε, η δευτερη παραγραφος αυτου του αποσπασματος αφορα την μαλακια που δερνει αυτον τον αντιφασιστικο αγωνα (ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ) και οδηγει στο να ειναι η ευρεία προσβαση σ'αυτον τον αγωνα αδυνατη είτε λόγω ιδεολογικών ή λόγω διαδικαστικών περιφράξεων.

metamelia3
13-04-2012, 15:48
οσο γι'αυτο που λες για το "λαϊκο μετωπο", αυτονομος, ξε-αυτονομος, ποτε δεν εκρυψα την συμπαθεια μου για τον μαο!

ikonoklast
13-04-2012, 17:16
δευτερον, αδιαβαστος, η πιο παλια αναφορα σε αντιφασιστικες ομαδες κρουσης ειναι στην Ιταλια μετα τις μεγαλες απεργιες του 1919, την ιδια περιοδο που ο μουσσολινι εκανε την στροφη απ'τον σοσιαλισμο στον φασισμο.

Μάλλον, οι σπαρτακιστές ενάντια στα Freikorps, λίγο πριν, το '17-'19 (μέχρι που τον ήπιαν).

Τι βλακείες συζητάτε εντωμεταξύ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι αυτό που είναι. Για τους φασίστες υπάρχουν δράσεις που συμμετέχουν οι ίδιοι άνθρωποι, φερ'ειπειν η ΚΕΕΡΦΑ. Διαφωνείτε με την ΚΕΕΡΦΑ, πολύ καλά κάνετε, στ' αρχίδια μας. Απλά μπουκώστε το λίγο με τις αρχιδιές περι «δρόμου» και «εκλογών», λοβοτομή.

regularpaul
13-04-2012, 18:56
Αφού την πήγαμε εκεί την κουβέντα, ας πιάσουμε και τα νούμερα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει τύχη να πιάσει το 3%?
Διάβασα πριν λίγο μια δημοσκόπηση από την Πάτρα που της δίνει τόσο ακριβώς.
Εχουμε σκεφτεί ότι ψηφίζοντας ΑΝΤΑΡΣΥΑ πχ (και γενικώς μικρότερα κόμματα) ναι μεν δεν αυξανουμε το ποσοστό της χα
αλλά αν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν πιάσει το 3, ενισχύουμε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ?

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν γίνεται να βλέπουμε από αυτό το πρίσμα την ψήφο.
Κάποιος δεν εκφράζεται από το παρόν πολιτικό σύστημα και απέχει, δεν θα του ρίξουμε την ευθύνη για την άνοδο του φασισμού.
Κάποιος πιστεύει στην Κατσέλη, τον Δημαρά ή τους πειρατές και ψηφίζει ανάλογα. Θα φταίει για πιθανή αυτοδυναμία της ΝΔ?

Α επίσης η αποχή βοηθά και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να μπει στην Βουλή ;)

edit: διορθωστε με αν κανω λαθος καπου ε? δεν ειναι και το πιο απλό εκλογικο συστημα

Marillion
13-04-2012, 20:41
κανενας αναρχικος δεν μπορει να εκφραστει από εκλογικό συστημα που οδηγει σε κοινοβουλευτική δημοκρατία. δεν εξυπηρετούν πολιτική έκφραση μονάχα αυτές οι εκλογές όμως, θέτουν ρεαλιστικά ζητήματα που υποβαλλουν σε κινδυνο οτιδήποτε θεωρειται προοδευτικό.
οι απέχοντες λογω απαξιωσης του πολιτικου συστήματος έχουν ακόμη λιγότερα ελαφρυντικά.

το ζήτημα δεν ειναι να βγαλουμε εναν πολυπλοκο αλγοριθμο που θα μας δειξει τι ρίχνουμε (συμφωνούμε), ούτε το αν και πως θα μοιραστούν οι ευθύνες των εκλογικών αποτελεσμάτων (και παλι συμφωνούμε). εντελώς ρεαλιστικά και για τον πλέον καχυποπτο, η υποθεση του lesser evil που διατυπωσε ο ikonoklast είναι πολύ ευστοχη.

tsimpouklano
13-04-2012, 20:47
Και επίσης, ως γνωστό, με την ΧΑ στη βουλή ο κόσμος θα εξεγερθεί πιο εύκολα.

kollaps
14-04-2012, 17:07
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/553855_10150645954012000_717186999_9606474_751867848_n.jpg

ypersyntelikos
14-04-2012, 19:49
"Άνοιξε λογαριασμό στο ER, πέφτει γέλιο"

Δεν έμπαινα κατευθείαν στο indymedia

Shadowking
15-04-2012, 19:42
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/62616_3228947915271_1013778469_32963501_1400420898_n.jpg

zeo
16-04-2012, 00:28
Ωραία ... νομική υποστήριξη;
Το ότι ψηφίστηκε νομοσχέδιο πέρυσι σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο το ΛΕΥΚΟ, αλλά πλέον και το ΑΚΥΡΟ πάνε υπέρ των πρώτων κομμάτων, έτσι ώστε να επιτευχθεί η αυτοδυναμία, ισχύει;

KoiliaSamprela
16-04-2012, 07:43
Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, η Λευκή ψήφος πλέον αθροίζεται και συν-προσμετρείται με τα Ακυρα. 3434/2006.

Τώρα αυτά τα ψηφοδέλτια πάνε αναλογικά σε όσα κόμματα έχουν τσιμπήσει τουλάχιστον 3%.
Με μεγαλύτερα ευνοημένο το πρώτο κόμμα.

Το άκυρο πλέων μπορεί να είναι πολιτική πράξη, αλλά μιας και τα γραπτά μένουν, στην καταγραφή δεν εμφανίζεται σαν πολιτική πράξη.

tsimpouklano
16-04-2012, 16:46
Νέες προσχωρήσεις στο κόμμα της θεοδώρας http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/o_mpatista_sto_pshfodeltio_ths_mpakogiannh.1734855.html

ikonoklast
16-04-2012, 16:58
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7XtNCLMIvrs#!

http://mao.gr/2012/04/15/arister/

ypersyntelikos
16-04-2012, 22:52
Μόλις ανακοινώθηκε συνεργασία του ΕΠΑΜ του Καζάκη με Παπαθεμελή.

Κλαίω με αναφιλητά.

http://www.epam-hellas.gr/Deltia_typou/743

BibleBlackBird
16-04-2012, 23:10
τους ενωσε το εθνικο, δημοκρατικο και πατριωτικο συναισθημα. Ασε που θελει να γλιτωσει απο την καταρα του βαθυ-πασοκ ο παπαθεμελης.

ikonoklast
16-04-2012, 23:36
http://3.bp.blogspot.com/_6y4ZI5ztcQ0/S-qY2yjzfhI/AAAAAAAAAgo/vJmRjEfAJ2w/S240/aborto.jpg

Είναι pro-life ρε μαλάκα. Πόσο τέλειο.

GG*
17-04-2012, 05:40
ΣΤΙΣ 6/5/12 ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ

http://www.antidiaploki.gr/home/images/logo-enosi_kentroon.jpg

VidnaObmana
17-04-2012, 15:53
Στις 6 Μαΐου αφήνω τη γιαγία μου να ψηφίσει ό,τι της γουστάρει. Οι ψήφοι που έριξε τόσα χρόνια είναι το ίδιο ανούσιοι με τις ψήφους που θα ρίξουν όλοι οι νεολαίοι την επόμενη πεντηκονταετία.

Tispanagias tamatia
17-04-2012, 16:44
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Marillion
17-04-2012, 20:12
δευτερη δυναμη η αποχή στο er. τι κλαιτε, παίρνετε και εδρες... (ξαφνική δροσιά!)

ο αλαβανος στηριζει ανταρσυα. γιατι αποσιωπηθηκε το γεγονος στο φορουμ μας;

ubu
17-04-2012, 20:39
Γιατί να αποσιωπηθεί; Μαλακία που δεν κατέβηκαν και μαζί.

Tispanagias tamatia
17-04-2012, 22:44
μεγάλη απογοήτευση όμως. (http://www.axortagos.gr/renos-xaralampidis-ipopsifios-sti-athinas-niotho-ithika-ipoxreo.html)

ypersyntelikos
17-04-2012, 23:03
ΟΧΙ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΡΕΝΟ

kollaps
18-04-2012, 01:21
Οι πληροφορικάριοι πάρτε γραμμή από Berkeley μεριά:

http://www.cs.berkeley.edu/~christos/greece/tiskata.html

Ghoul
18-04-2012, 01:39
η ερώτηση είναι: όντως κερδίζουμε ψηφίζοντας το εστιακό σημείο;

kollaps
18-04-2012, 01:52
Δεν διάβασα μέχρι εκεί, είδα που μισοπροτείνει να το ρίξουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έσπευσα να στείλω το λινκ σε όλους τους καμμένους πληροφορικάριους γνωστούς μου.

metamelia3
18-04-2012, 05:25
Οι πληροφορικάριοι πάρτε γραμμή από Berkeley μεριά:

http://www.cs.berkeley.edu/~christos/greece/tiskata.html
αυτος προτεινει ανταρσυα.

ο αποστολος δοξιαδης ειναι πασοκοσκυλο.

που συναντιουνται;
http://www.atopo.gr/wp-content/uploads/2009/05/logicomix.jpg

KoiliaSamprela
18-04-2012, 07:46
μεγάλη απογοήτευση όμως. (http://www.axortagos.gr/renos-xaralampidis-ipopsifios-sti-athinas-niotho-ithika-ipoxreo.html)

ΟΧΙ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΡΕΝΟ

Απο το Ποντικι (http://topontiki.gr/article/33729)

Πώς, όμως, τον έπεισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.; «Είμαι γοητευμένος με τον Αντώνη», τονίζει. «Ο Σάμιουελ Μπέκετ έλεγε ότι ακόμα κι αν βρεθείς θαμμένος σε έναν τάφο, άρχισε να σκάβεις με τα νύχια σου, μην παραδίνεσαι ποτέ. Έτσι και ο Σαμαράς, μετά την καταστροφή που έζησε – την ιστορία με τον Μητσοτάκη – έμεινε στον τάφο μια δεκαετία. Σήμερα έγινε επικεφαλής μεγάλου κόμματος. Είναι ένας άνθρωπος που θα έδινε τη ζωή του για την Ελλάδα. Έχει εξαιρετική καλλιέργεια και είναι ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας. Ο Αντώνης Σαμαράς ξέρει πόσο κάνει το ψωμί σε έναν φούρνο στο Περιστέρι».
Oscar ανοιχτης παλαμης στον κ.Χαραλαμπιδη.

Να παρει θεση ο συντροφος Pinatero για την ξεφτιλα του Χαραλαμπιδη.

όταν έκανε στα σκαμ φόουνς στον ΑΝΤ1 δλδ είχε διαφορά? και επίσης ο Κύριος Δελατόλας έχει καταφέρει και έχει ξεφτιλίσει το Ποντίκι.

όσο για τον Πινατέρο να τον αφήσετε ήσυχο , είναι νομίζω περισσότερο θλιμμένος απ ότι νομίζεται για να κάτσει να σχολιάσει κιόλας

ikonoklast
18-04-2012, 11:55
Κάτι που οτιδήποτε και να 'ταν σίγουρα είχε διαφορά, λολ.

Marillion
18-04-2012, 12:17
mYDWrhnnkP4

Diva Plavalaguna
18-04-2012, 12:27
παπαρολογία κλάσης

KoiliaSamprela
18-04-2012, 12:30
όταν έκανε στα σκαμ φόουνς στον ΑΝΤ1 δλδ είχε διαφορά?

Τι ειναι τα "σκαμ φοουνς";

αυτό που έπαιρνες τηλέφωνο σε 090 και σου έλεγε τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια , και περίμενες 2 ώρες αναμονή μέχρι να πουν οι άλλοι κροκόσαυρος, σκύλος με κλήση στις ξένες γλώσσες , κλπ.

KoiliaSamprela
18-04-2012, 12:31
Κάτι που οτιδήποτε και να 'ταν σίγουρα είχε διαφορά, λολ.

το καλαμαράκι παραμένει καλαμαράκι , αυτό εννοώ σύντροφε ικονοκλαστ

ikonoklast
18-04-2012, 12:37
Ε τελοσπάντων, πολλές φορές είχε κάνει αρπαχτές στην τηλεόραση (δε λέω για τους καλημέρηδες). Όπως και πολύς κόσμος στο χώρο, μερικοί για βιοπορισμό, άλλοι για να κάνουν παράλληλα καλές δουλειές στο θέατρο, αυτός για να γυρνάει ταινίες (από τις οποίες καμία τους δεν είναι κακή ή με οποιοδήποτε τρόπο αρπαχτή). Για αρχιδάκι δε ξέρω, η αλήθεια είναι ότι όπως τον βλέπω να λέει τις ασυναρτησίες στο βίντεο πιο πολύ σε απότομο εγκεφαλικό πάει η διάγνωση. Τι να πω.

The Good Son
18-04-2012, 12:40
Οι καλημέρηδες γαμούσαν.

KoiliaSamprela
18-04-2012, 13:02
Ε τελοσπάντων, πολλές φορές είχε κάνει αρπαχτές στην τηλεόραση (δε λέω για τους καλημέρηδες). Όπως και πολύς κόσμος στο χώρο, μερικοί για βιοπορισμό, άλλοι για να κάνουν παράλληλα καλές δουλειές στο θέατρο, αυτός για να γυρνάει ταινίες (από τις οποίες καμία τους δεν είναι κακή ή με οποιοδήποτε τρόπο αρπαχτή). Για αρχιδάκι δε ξέρω, η αλήθεια είναι ότι όπως τον βλέπω να λέει τις ασυναρτησίες στο βίντεο πιο πολύ σε απότομο εγκεφαλικό πάει η διάγνωση. Τι να πω.

Από την αρπαχτή στην απάτη δεν έχει διαφορά? (κάνω έντιτ και σβήνω το αρχιδάκι , θα βάλω κάτι άλλο)

H.
18-04-2012, 13:09
Απότομο εγκεφαλικό ikonoklast, αν όμως ήξερες ότι ο Ρένος με τις ταινίες που σ'αρέσουν κατέβαινε με καμιά ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σου έλεγε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με το νι και με το σίγμα θα αποθέωνες.

ikonoklast
18-04-2012, 13:36
Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κατεβαίνει όποιος γουστάρει, φελλέ.

http://www.iefimerida.gr/news/46391/%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%8A%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85

ypersyntelikos
18-04-2012, 14:39
Οι καλημέρηδες γαμούσαν.

WORD.

http://www.youtube.com/watch?v=lugEeHo6D_0

H.
18-04-2012, 17:20
Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κατεβαίνει όποιος γουστάρει, φελλέ.

http://www.iefimerida.gr/news/46391/%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%8A%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85

Εμ βέβαια, πρέπει να περάσουν background check οι εν δυνάμει υποψήφιοι, τι τώρα..

Phantom Duck
18-04-2012, 17:49
δε σε πιάνουν πουθενά ρε πούστη.

ypersyntelikos
18-04-2012, 18:02
καθαρή εμπάθεια

ubu
18-04-2012, 18:58
Γελάω ρε φίλε.

Η., αυτό δεν είναι το αυτονόητο;

kapetan-Korakas
18-04-2012, 20:36
http://www.choose4greece.com/

zeo
18-04-2012, 21:31
Τέρμα κάτω αριστερή γωνία, Ε ΝΑΙ!

Όμως,
"Η παροχή της ελληνικής ιθαγένειας με ευνοϊκούς όρους στους μετανάστες δεύτερης γενιάς ενθαρρύνει την αύξηση της μετανάστευσης προς την Ελλάδα"
??? [αυτή ΔΕΝ είναι ερώτηση πολιτικών πεποιθήσεων, είναι κοινωνιολογική]

attila
19-04-2012, 03:39

οχι ρε πουστη μου. θα ψηφισω τσιπρα

metamelia3
19-04-2012, 10:58
κι εγω. 90% συριζα. λεει.

metamelia3
19-04-2012, 11:54
στις 12 (σε 7 λεπτα δατ ιζ), εχει συνεντευξη τυπου ανταρσυα για τα ψηφοδελτια της.
http://www.antarsya.gr/node/128

εχω παρει ποπ κορν και θερμαινομαι ακουγοντας πανκ.

kollaps
19-04-2012, 16:01
Ο Χρίστος Παπαδημητρίου απ'τους ιερούς servers του Berkeley θα γουστάριζε να μπει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Βουλή, ο Πιτσιρίκος ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει (http://pitsirikos.net/2012/04/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8C%CE%BD/), ο Κάλκι έκατσε και είδε τη συνέντευξη τύπου, άντε να δώσει και ο Ραπτόπουλός ξανά το πράσινο φως (http://www.youtube.com/watch?v=c7vClISKSsU) να τα γαμήσουμε όλα.

freak brother
19-04-2012, 16:26
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cOqeabz0rdw

γνωστη στους ircikous σαν ice_angel

Ghoul
19-04-2012, 16:28
Κοντογιαννίδης στον Καμμένο (http://www.parapolitiki.com/2012/04/blog-post_9614.html)

ypersyntelikos
19-04-2012, 16:37
να πα να γαμηθεί και ο Κοντογιαννίδης.

Ghoul
19-04-2012, 17:35
και ο ΡΑΜΠΟ με τη ΝΔ. :dfinger:

http://1.bp.blogspot.com/-9WDxm4iI7iU/T46gXBDTQjI/AAAAAAAAbec/pS6NQ4eoQyM/s1600/%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2582.jpg

atom_smasher
19-04-2012, 17:49
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cOqeabz0rdw

γνωστη στους ircikous σαν ice_angel

_! _ woat the fak?(επισης υπαρχει ακομα το αιρσι; )

rebelos
19-04-2012, 18:17
http://www.helpmevote.gr/#p1

80% ΑΝΤΑΡΣΥΑ με λέει

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/530311_10150674750098931_756703930_9371709_1830268990_n.jpg

Drumsick
19-04-2012, 18:31
82%, σ'εχω.

Dythor
19-04-2012, 18:44
Πιο αστικοκρατική δομή ερωτηματολογίου βγάζεις φλύκταινες.

freak brother
19-04-2012, 18:44
εμενα με εβγαλε 50% κατι ενα κομα που δεν ηξερα οτι υπηρχε , το γκουγκλαρα και ειδα οτι ειναι της κατσελη... fml

Dr.Gonzo
19-04-2012, 18:49
Μάλλον στημένο είναι το site, απ΄το εν λόγω κόμμα.
Μόνο κνήτες, φρικιά και φασίστες την γλυτώνουν, στο υπόλοιπο όχλο προτείνεται ανεπιφύλακτα "Κοινωνική Συμφωνία"...

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7g4KkeBURpA1ZmUol2xfwE-NUVPFX1xhiBGK8tTOscifxcEQ3f12Z4Sn0

ikonoklast
19-04-2012, 19:07
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/398257_3770948792474_1239384522_3722117_300156167_n.jpg

Συνοψίζει το πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Art In Haste
19-04-2012, 19:16
http://www.youtube.com/watch?v=jmSuu3so2vY&feature=g-all-u&context=G27ffafbFAAAAAAAAMAA

KoiliaSamprela
20-04-2012, 11:58
καταγγέλλουμε την προσπάθεια φίμωσις από παρακρατικούς και νενέκους

http://i.ytimg.com/vi/qNobMyUhhV4/0.jpg

ion_storm
20-04-2012, 12:30
Λαμπαίνει το πολιτικό στερέωμα.
O Καιάδας κατεβαίνει υποψήφιος.
Αντέ και υπουργός πολιτισμού στην επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας.

Όποιος το ψάξει θα πέσει πάνω και στην ποίηση του Μιχαλολιάκου. You have been warned. :P

Krux
20-04-2012, 14:59
υποψήφιος για την ελληνική βουλή

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/535380_329583773776055_100001733059932_929238_196409422_n.jpg

Moonspellheim
20-04-2012, 15:25
Λαμπαίνει το πολιτικό στερέωμα.
O Καιάδας κατεβαίνει υποψήφιος.
Αντέ και υπουργός πολιτισμού στην επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας.

Όποιος το ψάξει θα πέσει πάνω και στην ποίηση του Μιχαλολιάκου. You have been warned. :P

Επιτελους κατι να μας εκφραζει!

mourning apocalypse
20-04-2012, 20:34
http://iphicratisamyras.blogspot.com

ypersyntelikos
20-04-2012, 20:56
http://iphicratisamyras.blogspot.com

Άλλως, εις περίπτωσιν κυβιστήσεως, αποδέχομαι προκαταβολικώς την θανατική ποινή, επί ασπαλάθων, επιβληθησομένη από λαϊκά δικαστήρια. Ως αρμόζει εις τους τυράννους.

ΔΗΚΚΙ ρε μουνιά

Marillion
20-04-2012, 21:04
ατριχο ποδαράκι και ασυνηθιστη περιφερεια ο υποψηφιος. ανεβαίνοντας από κάτω προς τα πάνω θα νομιζε κανεις πως βλεπει μια χοντρουλα στην παραλια. μέχρι το κεφαλι ακομα και το βυζακι ξεγελά!

Ghoul
21-04-2012, 06:15
αντμίν της καρδιάς μας

http://youtu.be/7o3Hz96a2Qw

overdriven
21-04-2012, 10:18
Επειδή βαριέμαι να το πάρω από την αρχή το θρεντ, κατεβαίνει ο Καλημέρης, αυτό το είδωλο με τη νδ??? Ε οχι, οχι οχι.
Τεσπα, στηρίζουμε ΕΑΜ Β και τραιανού.

overdriven
21-04-2012, 10:20
Πράγματι και μένα για εκεί με πήγε. Στο μεταξύ αυτοί δεν παίρνουν ούτε 1%.

atom_smasher
21-04-2012, 13:49
Πανο, μια δημοσιογραφικη συμβουλη: Περιορισε τα "ΕΕΕΕΕΕΕ".

metamelia3
21-04-2012, 13:59
ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΡΕΚΒΙΕΜ ΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Phantom Duck
21-04-2012, 14:03
πουκάμισα, ξαναφόρα μπλουζάκι er σε δημόσια εμφάνιση κι έχεις φάει διαγραφή άχρηστε.

metamelia3
21-04-2012, 14:45
https://twitter.com/#!/pasok/status/193665107467837440
τι συμβαινει επιτελους.

Tispanagias tamatia
21-04-2012, 15:29
Δήλωση εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, σχετικά με την επίθεση οπαδών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά του Πέτρου Ευθυμίου:

"Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επιβολή του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών, οπαδοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επέλεξαν την 21η Απριλίου προκειμένου να ασκήσουν βία σε εκδήλωση του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου.
Η θρασύτητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενισχύθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης. Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα. Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στη δημιουργία μετώπου για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών. Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί".

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=191775

σχόλιο από κάτω

Αν πράγματι ήταν της Χρυσής Αυγής, τότε αξίζει ένα μπράβο σ΄ αυτά τα παιδιά και ψήφος στο κόμμα που τα στεγάζει. Αυτήν ακριβώς την αντιμετώπιση χρειάζονται όλοι όσοι εξακολουθούν να είναι μέλη κομμάτων μιζαποδεκτών από τα μαύρα ταμεία της Siemens και συνεχίζουν να μας προκαλούν ζητώντας μας να τους ψηφίσουμε, για να αποτελειώσουν το καταστροφικό τους έργο. Ο Ευθυμίου και κάθε Ευθυμίου, μέλος ενός από τα δύο φαύλα κόμματα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) θα πρέπει να φοβάται να κυκλοφορεί στους δρόμους, όπως φοβάται να κυκλοφορήσει ο απατεώνας στην γειτονιά που διέπραξε απάτη. Αν ο Ευθυμίου ήταν καθαρός, σήμερα θα βρισκόταν σε άλλο κόμμα, όπως πολλοί σύντροφοί του, που εγκατέλειψαν το κόμμα των σοσιαλ-ληστών - απατεώνων, αισθανόμενοι ντροπή και αηδία να αποτελούν συντρόφους του Αντρέα, του Άκη και του Μένιου, των ιδρυτών της συμμορίας ΠΑΣΟΚ που οδήγησε την χώρα σ΄ αυτήν την κατάσταση. Ο Ευθυμίου εισπράττει το αντίτιμο των πολιτικών του επιλογών κι ευτυχώς ακόμα ο ελληνικός λαός δεν έχει αλλοιωθεί πλήρως από τις δήθεν politically corect συμπεριφορές που προσπαθούν να του επιβάλλουν, καταφεύγοντας στις δοκιμασμένες πρακτικές των παππούδων μας. Και πάλι μπράβο σ΄ αυτούς τους θαρραλέους έλληνες πολίτες.

:puke:

21-04-2012, 15:45
https://twitter.com/#!/pasok/status/193665107467837440 (https://twitter.com/#%21/pasok/status/193665107467837440)
τι συμβαινει επιτελους.

τι να συμβαίνει, you reap what you sow κτλ.

ypersyntelikos
21-04-2012, 15:57
ποιος ευθυμίου και μαλακίες

http://www.oakke.gr/na476/DSC00609.jpg

με αίματα πάνω

ikonoklast
21-04-2012, 16:15
αντμίν της καρδιάς μας

http://youtu.be/7o3Hz96a2Qw

ΣΟΡΡΥ θα έρχομαι και θα το βάζω σε κάθε σελίδα.

Shirime
21-04-2012, 17:11
banner τώρα!!!

Leech
21-04-2012, 21:59
Επειδή βαριέμαι να το πάρω από την αρχή το θρεντ, κατεβαίνει ο Καλημέρης, αυτό το είδωλο με τη νδ??? Ε οχι, οχι οχι.
Τεσπα, στηρίζουμε ΕΑΜ Β και τραιανού.

Γενικά η Υψηλή Τέχνη δείχνει να στηρίζει γενικά τη δεξιά (ή και ακροδεξιά), με αποκορύφωμα:

http://i.imgur.com/1B2oA.jpg

Dr.Gonzo
21-04-2012, 22:05
ΟΧΙ ΡΕ ΤΟΛΗ!!!

http://3.bp.blogspot.com/-Lx4hLHBlLAI/T0vEgmG4fZI/AAAAAAAABe0/SVBdliU_UGw/s1600/Capture66.JPG

Djerdjelesh
21-04-2012, 22:27
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/558498_417497431595351_100000052948033_1589546_1231838160_n.jpg

Marillion
21-04-2012, 22:48
zykafTuIMKo

παλιο αλλά επικ. βλεπουμε την αμηχανια του νουμερο 2 μετά την δηλωση

atom_smasher
21-04-2012, 23:01
φοβαμαι οτι το νο 19 το εχω γνωρισει εδω στην Κοπενχαγη...μεταναστευσε.

rebelos
22-04-2012, 03:04
απλά λιτά και απέριτα
http://narnet.gr/images/stories/afisa_nar_6.gif

geologiko_karoto
22-04-2012, 20:21
ελλιπέστατο το πολλ

Τα 36 κόμματα και οι συνδυασμοί κομμάτων που υπέβαλαν αιτήσεις συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές είναι:

1) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) (Ε. Βενιζέλος),

2) Νέα Δημοκρατία (Αντ. Σαμαράς),

3) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Α. Παπαρήγα),

4) ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο (Α. Τσίπρας),

5) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) (Γ. Καρατζαφέρης),

6) Δημοκρατική Συμμαχία (Ντόρα Μπακογιάννη),

7) Κοινωνική Συμφωνία (Λουκά Κατσέλη),

8) Ανεξάρτητοι Έλληνες (Πάνος Καμμένος),

9) Δημοκρατική Αριστερά ( Φωτ. Κουβέλης),

10)Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία (συνασπισμός συνεργαζομένων κομμάτων) - (Σ. Μάνος και Γ. Βαλλιανάτος),

11) Οικολόγοι Πράσινοι (6μελής εκτελεστική επιτροπή),

12) Ένωση Κεντρώων (Β. Λεβέντης),

13) Κόμμα Φιλελευθέρων ( Κ. Καλλιγιάννης),

14) Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος),

15) Δημοσθένης Βεργής - Έλληνες Οικολόγοι (Δ. Βεργής),

16) ΟΧΙ (συνασπισμός των συνεργαζόμενων κομμάτων Δημοκρατική Αναγέννηση και Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Σ. Παπαθεμελής - 3μελής διοικούσα επιτροπή),

17) Κίνημα Δεν Πληρώνω (Βασ. Παπαδόπουλος),

18) Κ.Ε.Α.Ν.- Κίνημα Εθνικής Αντίστασης (Ιπποκράτης Σαββούρας),

19) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό) - Μ.Λ. ΚΚΕ- Εκλογική Συνεργασία (συνασπισμός συνεργαζόμενων κομμάτων) - (4μελής διευθύνουσα επιτροπή),

20) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) - Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Κουμμουνιστικής Αριστερός και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας 21μελής κεντρική συντονιστική επιτροπή),

21) Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος- Ο.Κ.Δ.Ε. (3μελής διοικούσα επιτροπή),

22) Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ Τροτσκιστές) (Σαμπετάι Μάτσας),

23) ΟΑΚΚΕ Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (3μελής διοικούσα επιτροπή),

24) Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Ν. Αλικάκος),

25) Εθνική Ελπίδα (Γεώργ. Παπαδόπουλος - Γιαννιτσά),

26) Π.Α.Μ.Ε. στο Γ.Ε.Σ.Ε.ΕΠ. (Θεόδ. Κυρωγιάννης),

27) Κοινωνία Πολιτική Παράταξη συνεχιστών Καποδίστρια (Μιχ. Ηλιάδης),

28) Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (Ι. Παναγόπουλος),

29) Φίλοι του Ανθρώπου (Κ. Σταμούλης),

30) Δημιουργία Ξανά ( Γλαύκος Τζήμερος),

31) Παναθηναϊκό Κίνημα - ΠΑΝ.ΚΙ.- ( Γεώργ. Μπέτσικας),

32) Αξιοπρέπεια (συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων) - (Παν. Θεοδωρόπουλος),

33) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης).

34) Δημοβούλιο Πολιτών - ('Αμεση) Δημοκρατία στην Πράξη (συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων) - ( Γ. Κόκκας),

35) Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη (Π.Α.Α.) - (Νικ. Κολίτσης, μεμονωμένος υποψήφιος) και

36) Τυραννοκτόνοι - Αθαν. Δασκαλόπουλος (μεμονωμένος υποψήφιος).

KoiliaSamprela
22-04-2012, 20:35
Τα 36 κόμματα και οι συνδυασμοί κομμάτων που υπέβαλαν αιτήσεις συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές είναι:

31) Παναθηναϊκό Κίνημα - ΠΑΝ.ΚΙ.- ( Γεώργ. Μπέτσικας),

Να πάρει θέση ο Reject

Art In Haste
22-04-2012, 21:00
33) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης).

36) Τυραννοκτόνοι - Αθαν. Δασκαλόπουλος (μεμονωμένος υποψήφιος).

Diva Plavalaguna
23-04-2012, 01:20
https://www.youtube.com/watch?v=3-MeVpn5qkw

Tispanagias tamatia
23-04-2012, 13:45
Μια κρεμάλα για κάθε Γιάννη Δριμάλα. (http://www.gazzetta.gr/genikes-eidiseis/article/item/283181-%C2%ABsta-moy-aytoktonisan%C2%BB)

23-04-2012, 13:56
Αναρωτιέμαι τι θ'ακολουθήσει στην Πάτρα μετά τα γραφεία της Χ.Α. ...

εδιτ: σε άλλα νέα

http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0fidmXs7F1r3fgvwo1_500.png

Pinatero
23-04-2012, 18:44
καλα για τον Χαραλαμπιδη, απογοητευσαρα μεγαλη, και ξεφτιλα.
ειχε δωσεi στιγματα, επρεπε να το χαμε καταλαβει τιποτα δεν ειναι τυχαιο

http://www.e-shop.gr/images/DVD/ART2/DVD.05946_1.jpg

οπως και να χει, λεω να κατεβει κανας Βουλτατζης με ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να ρθει το πραμα στα ισα του

http://i179.photobucket.com/albums/w318/pinatero/nobudgetANTARSYA.jpg

tsimpouklano
23-04-2012, 21:55
Μεγάλη ξενέρα το αποπάνω. Πάτος.

Όλη πάντως αυτή η στροφή των κομμάτων σε ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, ποδοσφαιριστές, δενξέρωκαιγωτιάλλο δείχνει πως γνωρίζουν που πραγματικά είναι τα ποσοστά τους και τρέχουν να τα φουσκώσουν όπως προλαβαίνουν.

Επίσης, μεγάλη ξεφτίλα:

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/article1708347.ece/ALTERNATES/w460/bezos.jpg

KoiliaSamprela
23-04-2012, 22:03
ΠΑΣΟΚ2 λέγονται αυτοί είπαμε?

Ghoul
23-04-2012, 22:41
Μεγάλη ξενέρα το αποπάνω. Πάτος.

Όλη πάντως αυτή η στροφή των κομμάτων σε ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, ποδοσφαιριστές, δενξέρωκαιγωτιάλλο δείχνει πως γνωρίζουν που πραγματικά είναι τα ποσοστά τους και τρέχουν να τα φουσκώσουν όπως προλαβαίνουν.

Επίσης, μεγάλη ξεφτίλα:

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/article1708347.ece/ALTERNATES/w460/bezos.jpg

από κάτι συνεντεύξεις του δε θα με εξέπληττε αν κατέβαινε και με τον PanosKammenos.

ikonoklast
24-04-2012, 00:00
Δώσε λινκς να γίνει raid!

zeo
24-04-2012, 00:33

29) Φίλοι του Ανθρώπου (Κ. Σταμούλης)

Αυτοί οι Φίλοι του Ανθρώπου είναι οι ίδιοι Εχθροί του Μαλάκα που στα παλιά legalizeιt μοίραζαν τα πακετάκια τζιβάνες με τα πολύυυυ κρύυυα αστεία πάνω τους?
Και τις κάρτες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με τον τύπο που πίνει φραπέ πάνω στο γάιδαρο και το motto "Greek yoga"? [μπρρρρ....]?

Οι ίδιοι Φίλοι του Μαλάκα είναι και κατεβαίνουν και στις εκλογές?

ikonoklast
24-04-2012, 00:49
Ναι. Κατέβαιναν και ευρωεκλογές.

zeo
24-04-2012, 01:08
Αχαχαχα!
Κοίτα τελικά που με τα πολλά απέκτησαν χιούμορ!

tsimpouklano
24-04-2012, 03:33
Πόσο εύκολα θα έχει ανεβεί και thread στο ροκινγκ με θέμα το πολλ του ηαρ που βγάζει με αυτοδυναμία την ανταρσυα.

freak brother
24-04-2012, 14:09
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527996_3506856667094_1142122335_33686403_134809565_n.jpg

antimusic
24-04-2012, 14:18
και τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ειναι σε ΚΟΛΛΕΓΙΑ φιλε.

asimoulis
24-04-2012, 14:21
αυτό κι αν είναι ξεφτίλα

ikonoklast
24-04-2012, 14:23
Το αστείο με αυτό με τα κολλέγια είναι ότι τόσα χρόνια μετά η κόρη της είναι 45 χρονώ και ήταν σε ένα ιδιωτικό πριν 25 χρόνια.

freak brother
24-04-2012, 14:24
ρε φιλε σταρχιδια μου , η φωτο και το κομμεντ εχει πλακα να ουμε .

επισης αν δεν κανω λαθος σπουδασαν και αμερικη τα παιδια τους , keep your friends close but keep your enemies closer να ουμ.

ubu
24-04-2012, 14:28
Αστεία κριτική αυτή για τα κινητά και τα κολλέγια. Επιπέδου "ο Αλαβάνος είναι φραγκάτος και μας το παίζει αριστερός".

freak brother
24-04-2012, 14:31
οσο αστεια ειναι η κριτικη βεβαια για τα 3 εκατομυρια που εχει ο βενιζελος στην τραπεζα και το αμαξι 100.000 που πηρε η νταλαρα φετος . συμφωνω.

ikonoklast
24-04-2012, 14:32
Μια κόρη έχει, απάνταγε τις προάλλες γι' αυτό εδώ (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x1qK20uoV44) [1:09:08]

ubu
24-04-2012, 14:35
Οι μεν είναι αρχηγοί αριστερών κομμάτων στους οποίους γίνεται μια λαϊκίστικη κριτική για το ότι είναι ασυνεπείς αφού ενώ δηλώνουν αριστεροί έχουν φράγκα (-Τι κάνεις Γιάννη; -Κουκιά σπέρνω).

Οι δε είναι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.

Οπότε, όχι, δεν είναι "εξίσου αστεία".

freak brother
24-04-2012, 14:38
και οι μεν και οι δε παλευουν για τα δικια του φτωχου λαου!!επισης εκτος απο λιγες εξαιρεσεις που ψηφιζουν συριζα οι περισσοτεροι που ξερω απο το κολλεγιο (και ξερω πολλους) ψηφιζουν ΚΚΕ . Καλα κανουν απλα μου φαινεται λιγο περιεργο. Επισης μια φωτο με την Αλεκα με αιφον εβαλα και ενα κομεντ και σεις αρχισατε τις παπαριες για κολλεγια μπλα μπλα για αλαβανους για αρχιδια μυδια .. για ηρεμια λιγο .

asimoulis
24-04-2012, 14:41
τι γαμάτη εκπομπή αυτή του χατζηνικολάου

ikonoklast
24-04-2012, 14:42
Σωστά, πάρε σποτάκι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

http://www.youtube.com/watch?v=HkUOBnSCvbY

freak brother
24-04-2012, 14:42
Μια κόρη έχει, απάνταγε τις προάλλες γι' αυτό εδώ (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x1qK20uoV44) [1:09:08]

γελαω με την εξηγηση , γιατι οι δικοι μας οι γονεις δεν δουλευαν απτο πρωι ως το βραδυ? χαχαχαχα Για να πληρωσεις το κολλεγιο φανταζομαι θα θελες ολο τον μισθο του ενος γονιου ανετα.. και μας μεγαλωσαν οι γιαγιαδες μας.

tamagothi
24-04-2012, 14:47
η αριστερά φωνάζει χρόνια και χρόνια για το χάλι της παιδείας.
ασυνεπής θα ήταν η αλεκάρα αν ήταν κυβέρνηση, είχε οργανώσει την περήφανη κουμμουνιστική παιδεία μας και παρ' όλα αυτά έστελνε τα παιδιά της αλλού.

και δεν καταλαβαίνω και ποιος διέδωσε ότι η αριστερά παλεύει για να 'μαστε όλοι φτωχοί, η αριστερά παλεύει για να την περνάμε όλοι φίνα.

ypersyntelikos
24-04-2012, 14:48
Για το μπούτσο κριτική είναι. Έχουμε να προσάψουμε στο ΚΚΕ 468735174354 πράγματα και ασχολούμαστε αν πήγε η κόρη της Αλέκας στο deree πριν 20 χρόνια.

freak brother
24-04-2012, 14:55
στο αμερικανικο κολλεγιο ψηλε !! εκει που φοιτησαν ολοι οι μεγαλοι ηγετες του τοπου!!! ΓΑΠ , Αντωνης Σαμαρας , Πανος Καμμενος , Κωνσταντινος Καραμανλης κλπ

ypersyntelikos
24-04-2012, 15:29
στο αμερικανικο κολλεγιο ψηλε !! εκει που φοιτησαν ολοι οι μεγαλοι ηγετες του τοπου!!! ΓΑΠ , Αντωνης Σαμαρας , Πανος Καμμενος , Κωνσταντινος Καραμανλης κλπ

Έστω. Εξακολουθεί να μη με νοιάζει. Έχω 10000 πράματα να προσάψω στο ΚΚΕ.

Για το αμερ. κολλέγιο είσαι σίγουρος? Δηλαδή το σύνθημα "ούτε ΤΕΙ, ούτε ΑΕΙ, η κόρη της Αλέκας σπουδάζει στο deree" είναι μια μούφα? ξενέρωσα.

ikonoklast
24-04-2012, 17:07
Για το αμερ. κολλέγιο είσαι σίγουρος? Δηλαδή το σύνθημα "ούτε ΤΕΙ, ούτε ΑΕΙ, η κόρη της Αλέκας σπουδάζει στο deree" είναι μια μούφα? ξενέρωσα.

fail.

http://www.acg.edu/

Sotos_The_Tequiler
24-04-2012, 17:08
καλά ξεκολλάτε μωρέ, πιο πολύ κινδυνεύετε από τους ηθοποιούς στα ψηφοδέλτια παρά από την κόρη της Αλέκας

Shirime
24-04-2012, 17:34
γελαω με την εξηγηση , γιατι οι δικοι μας οι γονεις δεν δουλευαν απτο πρωι ως το βραδυ? χαχαχαχα Για να πληρωσεις το κολλεγιο φανταζομαι θα θελες ολο τον μισθο του ενος γονιου ανετα.. και μας μεγαλωσαν οι γιαγιαδες μας.

πω κατινιάαα

freak brother
24-04-2012, 17:43
εγω θελω να μου πει το κολπο πως με 1000 ευρο τον μηνα καταφερε να παρει iphone και ipad :P

freak brother
24-04-2012, 17:44

πω κατινιάαα

ε ναι ζηλεψα :(

Sotos_The_Tequiler
24-04-2012, 17:47
εγω θελω να μου πει το κολπο πως με 1000 ευρο τον μηνα καταφερε να παρει iphone και ipad :P

έχω κάτι άκρες για κλεμμένα αν θες

freak brother
24-04-2012, 17:49
δεν θελω , αλλα αμα εχεις για κανα καλο λαπτοπακι γυρω στα 200-300 ευρο η κανα ποδηλατο πιεμ!!

Sotos_The_Tequiler
24-04-2012, 17:55
κι ο Πύρρο-Δήμας λέει με το ΠΑΣΟΚ. Κάπου διάβαζα και για κάποιον Ν. Ανδρουλάκη ότι παίζει να μπει σε ψηφοδέλτιο, αν είναι αυτός που νομίζω τότε ήταν γραμματέας της ΠΑΣΠ στην Πολυτεχνική Σχολή της Ξάνθης. Μεγάλη γλίτσα!

freak brother
24-04-2012, 18:01
για αυτους που μουτζωνουν παντως να πω οτι η Παπαρηγα μου ειναι η πιο συμπαθης πολιτικος ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω με αυτα που λεει . απλα τρολλαρω λιγο γιατι θα ηθελα να βλεπω κκεδες μονο με lada - lada niva ετσι για το φολκλορ της φασης.

croissant429
24-04-2012, 19:58
για να σας δω.......
http://oi44.tinypic.com/10gfdhu.jpg

KoiliaSamprela
24-04-2012, 22:24
Για το μπούτσο κριτική είναι. Έχουμε να προσάψουμε στο ΚΚΕ 468735174354 πράγματα και ασχολούμαστε αν πήγε η κόρη της Αλέκας στο deree πριν 20 χρόνια.

μια χαρά , μαζί σου, έχει ο Περισσός άπειρες μαλακίες που να σκαλώνουμε λαϊκιστικά που πήγε η κόρη σχολείο.
αλλά ρε μεγάλες, αλήθεια , μοιάζεις μια χαρά παλικαράκι, delete και βάλε κάτι άλλο για nick name... είχα να ακούσω την λέξη υπερσυντέλικος απ όταν πήγαινα δημοτικό ... και τότε φαντάσου κατέβαινε εκλογές ο Ράλλης.

...είπε η KoiliaSamprela θα μου πεις ... τέσπα

poweruser
25-04-2012, 00:01
δεν θελω , αλλα αμα εχεις για κανα καλο λαπτοπακι γυρω στα 200-300 ευρο η κανα ποδηλατο πιεμ!!

παρε ipad....τι το θες το λαπτοπ αν εισαι μονο στο ρεκβιεμ και στο φβ?
ελα να μιλησουν οι ακρες..

ο Ν.Ανδρουλάκης καμια σχέση με Μίμη?

atom_smasher
25-04-2012, 03:23

παρε ipad....τι το θες το λαπτοπ αν εισαι μονο στο ρεκβιεμ και στο φβ?
ελα να μιλησουν οι ακρες..

ο Ν.Ανδρουλάκης καμια σχέση με Μίμη?

Ελπιζω να μοιραστουν τον ταφο οπως και το επωνυμο και συντομα.κρουασαν bwin ε; ο πυρρος στο ΠΑΣΟΚ; εχει μεινει κανεναςπου δεν θελει να πολιτευτει; ειδικα απο ηθοποιους, μουσικους, αθλητες, δημοσιογραφους- εδω το λαος κερδιζει με διαφορα νομιζω- χορτασαμε υποψηφιοτητες.

Ghoul
25-04-2012, 03:32
οι μπλακμεταλάδες φίλοι μας Naer Mataron (http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/02/blog-post_4790.html) στα ψηφοδέλτια (http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ta_pshfodeltia_ths_xryshs_ayghs.1740274.html) της Χ.Α. (είπε κάποιος ότι δεν έχουν σχέση με φασισμό; )

steve
25-04-2012, 03:45
γελαω με ολο το ποστ και με την προπαγανδα του παπαρα που το εγραψε

tsimpouklano
25-04-2012, 03:54
Ψάχτε όποιον κατεβαίνει στο νομό σας και σπάστε τον, τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τη γριά γιαγιά του.

Γκουλαγκ
25-04-2012, 04:00
Σωστός. Λέω απόψε να πιάσω α αθηνών, αύριο β αθηνών και α πειραιά και μεθαύριο β πειραιά.
Το υπόλοιπο αττικής το αφήνω σε άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.

tsimpouklano
25-04-2012, 04:10
"τσακιστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά"

edit: τι εννοείς δημοκρατικές δυνάμεις;

GG*
25-04-2012, 04:28
οι μπλακμεταλάδες φίλοι μας Naer Mataron (http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/02/blog-post_4790.html) στα ψηφοδέλτια (http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ta_pshfodeltia_ths_xryshs_ayghs.1740274.html) της Χ.Α. (είπε κάποιος ότι δεν έχουν σχέση με φασισμό; )

μας προλαβαν στο webwar4
εδωι φωτο απο το μελλον με την λαμπρη πολιτικη σταδιοδρομια του καιαδα:

εδω συζητα με την αγκελα ποτε θα βγει το νεο katharsis
http://i44.tinypic.com/2h7ksqg.jpg

εδω ανακοινωνει στο κοινοβουλιο επερχομενο live των profanatica στο συνταγμα

http://i43.tinypic.com/28qs1zc.jpg

και εδω ετοιμος να κατασπαραξει πολιτικους αντιπαλους λιγο πριν την κρισιμη ονομαστικη ψηφοφορια
για το νομοσχεδιο "αυστηροποιηση ποινων σε δημιουργους black metal bootlegs"

http://i44.tinypic.com/33wsb54.jpg

Krux
25-04-2012, 10:32
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536774_10150967247059307_645099306_12826357_1828486139_n.jpg

ypersyntelikos
25-04-2012, 12:12

μια χαρά , μαζί σου, έχει ο Περισσός άπειρες μαλακίες που να σκαλώνουμε λαϊκιστικά που πήγε η κόρη σχολείο.
αλλά ρε μεγάλες, αλήθεια , μοιάζεις μια χαρά παλικαράκι, delete και βάλε κάτι άλλο για nick name... είχα να ακούσω την λέξη υπερσυντέλικος απ όταν πήγαινα δημοτικό ... και τότε φαντάσου κατέβαινε εκλογές ο Ράλλης.

...είπε η KoiliaSamprela θα μου πεις ... τέσπα

Μπα, θα το κρατήσω. Νομίζω γαμάει. :dfinger:

enitharmon
25-04-2012, 12:13
η Νταλαρα εχει 4πτυχια, να την ψηφισετε

rottenside
25-04-2012, 12:29
Σ αυτες τις εκλογες μονο ΚΚΕ.

http://i1233.photobucket.com/albums/ff399/rottenmary/kktroll.jpg

25-04-2012, 12:45
http://i.imgur.com/UQBaC.jpg

vosinakis
25-04-2012, 12:56
γελαει ο κοσμος με τους αθηνεζους μεταλλους

ps: αντε με το καλο κ ο βικοτνικ στον καρατζαφυρερ

tsimpouklano
25-04-2012, 13:07
Απορία: αν ένα κόμμα δεν κατεβάζει υποψήφιο σε έναν νομό, είναι δυνατόν να το ψηφίσουν το κόμμα στο νομό αυτό μέσω λευκού ψηφοδελτίου;

Mitsmann
25-04-2012, 13:26
Ναι, απλα γραφεις το ονομα στο λευκο ψηφοδελτιο.

rage for order
25-04-2012, 13:32
ναι αλλά πρέπει να ζωγραφίσεις και το σήμα.

Phantom Duck
25-04-2012, 15:31
Απορία: αν ένα κόμμα δεν κατεβάζει υποψήφιο σε έναν νομό, είναι δυνατόν να το ψηφίσουν το κόμμα στο νομό αυτό μέσω λευκού ψηφοδελτίου;

ναι, κι άμα βγει στέλνει στη βουλή το necrosauron.

VidnaObmana
25-04-2012, 15:44
OXJeS4lbJVo

Τι ειναι αυτα ρε? Κλαυσιγελος....

antimusic
25-04-2012, 15:59
ο τοτέμ είναι αυτός;

ikonoklast
25-04-2012, 16:00
Ακριβώς. :)

edit: Δεν ξεχνώ:

http://www.youtube.com/watch?v=tqMaCpERlPM

Shirime
25-04-2012, 16:11
στο 0:50 ακούγεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ένα "τον πούστη", και αμέσως πριν ένα ακόμη.

Κλαυσίγελος, αηδιάζω με τον ομοφοβισμό σας κουκουέδες.

atom_smasher
25-04-2012, 16:40
αυτο το "οσον αναφορα" αποτελει λογο για σταυρωση παγανιστων μπλακμεταλαδων της χρυσης αυγης, στις επομενες εκλογες. Κυριολεκτικο σταυρωμα θα προτιμουσα.

ενταξει μωρε μαλακα. ξεφυγε, αλλα σε πινκαρω.

antimusic
25-04-2012, 16:46
αυτο το "οσον αναφορα" αποτελει λογω για σταυρωση παγανιστων μπλακμεταλαδων της χρυσης αυγης, στις επομενες εκλογες. Κυριολεκτικο σταυρωμα θα προτιμουσα.

λογω λογω λογω λογω λογω λογω λογω

Marillion
25-04-2012, 17:06
στο 0:50 ακούγεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ένα "τον πούστη", και αμέσως πριν ένα ακόμη.

Κλαυσίγελος, αηδιάζω με τον ομοφοβισμό σας κουκουέδες.

http://images-mediawiki-sites.thefullwiki.org/09/2/3/8/71036212301037897.jpg

Reject
25-04-2012, 19:53
γελαει ο κοσμος με τους αθηνεζους μεταλλους

ps: αντε με το καλο κ ο βικοτνικ στον καρατζαφυρερ

Vosinakis, off topic, εξαιρετικό το βιβλίο σου-το διάβασα χθές.
Πάντα τέτοια!

metamelia3
25-04-2012, 19:57
ποιο βιβλιο του; που το βρισκουμε;

Reject
25-04-2012, 20:01
Αν θέλεις Khalkkji θα στο στείλω- είναι σε συγκεκριμένα στέκια.
Η πλάκα είναι πως με τον Vosinaki γνωριζόμαστε, δεν μιλιόμαστε, αλλά και καλό άτομο είναι, και ξύπνιο.

metamelia3
25-04-2012, 20:53
οχι, νταξ, θνξ, φακελωσα το που το βρισκουμε στις αθηνες. με τον ποσο δεν μαθαμε!

metamelia3
25-04-2012, 20:58
επισης, ενας εξαιρετικος συντροφος εχει γραψει κι αυτο επι του θεματος:
http://www.aformi.gr/wp-content/uploads/2011/11/june.jpg
για περισσοτερα: http://skya.espiv.net/%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

ειναι ο ιδιος που ειχε γραψει κι αυτο πριν καποια χρονια:
http://www.politeianet.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/fd183ad6-08d6-4c0f-afb0-9d227092f8af.jpg
απαραιτητο αναγνωσμα κινηματικα. χωρις πλακα.

VidnaObmana
25-04-2012, 21:22
οχι, νταξ, θνξ, φακελωσα το που το βρισκουμε στις αθηνες. με τον ποσο δεν μαθαμε!

Με των 10.

cybernaut
26-04-2012, 00:16
στο ταληρακι μπορω να στο κανω και με το 7

Diva Plavalaguna
26-04-2012, 01:56
http://www.youtube.com/watch?v=EiMqH0V46FU

Shirime
26-04-2012, 02:48
http://3.bp.blogspot.com/-Aziw5b_Ksgo/T5gozDyxWwI/AAAAAAAAI94/yMrwNoCWULA/s1600/%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%97%CE%A3.jpg

Moonspellheim
26-04-2012, 02:50
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/remos_kai_xatzhgiannhs_sto_pleyro_toy_antwnh_samara.1747869.html

Ρεμος+Χατζηγιαννης VS Καιαδας

tsimpouklano
26-04-2012, 02:57
Αν εκλεγεί τελικά ο πύρρος, ο ρέμος θα ναι η πρώτη κυρία;

atom_smasher
26-04-2012, 03:15

η πρωτη ερωμενη, μιας και ο πυρρος ειναι παντρεμενος επισημα.

vosinakis
26-04-2012, 03:16

http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2010/AUGUST/08-02/022_9006.JPG

GG*
26-04-2012, 03:27
http://4.bp.blogspot.com/-Ob_XlJg6AyQ/TamZJdRsm9I/AAAAAAAACwI/gBYIzH0mOL0/s1600/DSC01107.JPG

atom_smasher
26-04-2012, 03:44
ρε παιδες ποιοι ειναι αυτοι στις φωτο;

H.
26-04-2012, 10:23
Βάλε κάνα σπόιλερ ρε μαλάκα τζιτζι πρωινιάτικο..

Art In Haste
26-04-2012, 14:31
Το πράσινο φως σε 32 κόμματα, συνασπισμούς κομμάτων και μεμονωμένους υποψηφίους, για να συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου 2012, έδωσε το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Ειδικότερα, στο Ανώτατο Δικαστήριο είχαν καταθέσει δηλώσεις συμμετοχής για τις βουλευτικές εκλογές 36 κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων, συνδυασμοί ανεξάρτητων υποψηφίων και μεμονωμένοι βουλευτές.

Εξ αυτών, δεν "πέρασαν" τέσσερα: το "Εθνική Ελπίδα", το "Π.Α.Μ.Ε. στο Γ.Ε.Σ.Ε.ΕΠ.", το "Φίλοι του Ανθρώπου" και το "Δημοβούλιο Πολιτών - (Άμεση) Δημοκρατία στην Πράξη".

Για το 32ο υποψήφιο κόμμα "Τυραννοκτόνοι" ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει η χρήση του τίτλου του, καθώς "καταδεικνύει πρόθεση αξιόποινης πράξης", ενώ αντίθετα μπορεί να συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές ως μεμονωμένος υποψήφιος (Β΄ εκλογική περιφέρεια Αθηνών) ο Αθαν. Δασκαλόπουλος, ο οποίος και κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο την αίτηση συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές.

metamelia3
26-04-2012, 15:43
Για το 32ο υποψήφιο κόμμα "Τυραννοκτόνοι" ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει η χρήση του τίτλου του, καθώς "καταδεικνύει πρόθεση αξιόποινης πράξης", ενώ αντίθετα μπορεί να συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές ως μεμονωμένος υποψήφιος (Β΄ εκλογική περιφέρεια Αθηνών) ο Αθαν. Δασκαλόπουλος, ο οποίος και κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο την αίτηση συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές.
γελαω.

Mitsmann
26-04-2012, 15:48
το "Δημοβουλιο Πολιτων" πρεπει να εφαγε ακυρο απο grammar nazi.

ikonoklast
26-04-2012, 15:51
Αυτός ο Δασκαλόπουλος των Τυραννοκτόνων έχει κατεβάσει στο παρελθόν τα «Νέα Δικτατορία», «Νέος Φασισμός» που απορρίφθηκαν ως αντισυνταγματικά οπότε κατέβηκε το '09 με το «Παλαιά Δημοκρατία» στη Β' Αθήνας και πήρε 3 ψήφους πανελλαδικά.

nothingman
26-04-2012, 15:56
και τα κατάφεραν οι βάζελοι πανξ επίσης

Το «τριφύλλι» κατεβαίνει στις εκλογές! Οπαδοί του Παναθηναϊκού και μέλη του Ερασιτέχνη δημιούργησαν το «Παναθηναϊκό κίνημα», ένα κόμμα που στηρίζει η «Θύρα 13» και θα δικεκδικήσει την είσοδο του στον πολιτικό στίβο.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσε σαν φήμη η σύσταση ενός κόμματος καθαρά Παναθηναϊκού και μετά την απαραίτητη έγκριση από τον Άρειο Πάγο αυτή η σκέψη πήρε σάρκα και όστα.

Έπειτα από πρωτοβουλία οπαδών και μέλη του Ερασιτέχνη το «Παναθηναϊκό κίνημα» θα κατέβει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ενώ τα ψηφοδέλτια θα καταρτιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι υποψήφιοι στην Α', Β' περιφέρεια των Αθηνών και στο υπόλοιπο Αττικής ενώ θα υπάρξει και επίσημη παρουσίαση του συγκεκριμένου φορέα, ώστε όλοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» να είναι ενήμεροι για αυτή τη κίνηση. Θα υπήρχαν ψηφοδέλτια και στην επαρχία αλλά ο χρόνος δεν έφτανε στους ιθύνοντες, όπως αναφέρει το gazzetta.gr

Την άμεση συμπαράσταση του πιο ενεργού κομματιού του Παναθηναϊκού, της «Θύρας 13», θα έχει το «Παναθηναϊκό κίνημα», στο οποίο πρόεδρος είναι ο Γιώργος Μπέτσικας.

Mitsmann
26-04-2012, 15:59
Καλα, αυτο ειναι γνωστο εδω και μερες.

mourning apocalypse
26-04-2012, 16:47
Mε χαωτική διαφορά το εντυπωσιακότερο 10λεπτο μέχρι στιγμής:

http://www.youtube.com/watch?v=EYDwE3wxbsY&feature=relmfu

Diva Plavalaguna
26-04-2012, 17:45
Σποτάκια ΔΗ.ΣΥ. φταίει το βρακί, το χτένισμα, το ζώδιο σου :touched:
δε βλέπω να πετυχαίνουν το σκοπό τους

Sotos_The_Tequiler
26-04-2012, 18:19
My name is Spyros and I am a MALAKAS! (HELLENE??)

με αυτό θυμήθηκα το παρακάτω έπος (2:30 και μετά):
ABQqtovlqWU#t=150s

croissant429
26-04-2012, 19:00
Mε χαωτική διαφορά το εντυπωσιακότερο 10λεπτο μέχρι στιγμής:

http://www.youtube.com/watch?v=EYDwE3wxbsY&feature=relmfu

στο συγκεκριμένο βίντεο περισσότεροι δείχνουν σαν να προσπαθούν να κρατηθούν για να μην γελάσουν.....
παρεμπιπτόντως εμφανίζονται και 2-3 αξιοπρεπή μουνάκια (όχι η Ντόρα ε......)

freak brother
26-04-2012, 19:03
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/19454897.jpg

Aleister
26-04-2012, 19:32
στο συγκεκριμένο βίντεο περισσότεροι δείχνουν σαν να προσπαθούν να κρατηθούν για να μην γελάσουν.....
παρεμπιπτόντως εμφανίζονται και 2-3 αξιοπρεπή μουνάκια (όχι η Ντόρα ε......)

giati krouasan dora den exwnes?

http://i243.photobucket.com/albums/ff1/fuzzjo/DoraBakogianni-1.jpg

freak brother
26-04-2012, 19:54
αυτη με το κιτρινο φορεμα και τα γυαλια στα μπαζα που χωνατε με παθος , ανετα.

Neron
26-04-2012, 22:24
Με καλούν για αναπληρωματικό εφορ. επιτροπής. Αν τελικά έρθουν όλοι, θα χρειαστεί να κάτσω, ή την κοπανάω? (ή τους κοπανάω)

metamelia1
27-04-2012, 16:08
MIC91AtPGJU

Art In Haste
27-04-2012, 16:19
Οι λόγοι που "μυρίζουν" νοθεία οι εκλογές

1) Δεν θα διεξαχθούν exit polls.

2) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011....

Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 (θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι)

3) Η κυρία Φώφη Γεννηματά προχωρά ακάθεκτη σε Ελληνοποιήσεις (όπως φαντάζομαι και η ΝΔ).

4) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα (βλέπε νοθεία καταμέτρησης ψήφων).

5) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα (για την αντικειμενική πρόσληψή τους).Άρα θα τοποθετηθούν άτομα “εμπιστοσύνης” των δύο μεγάλων κομμάτων.

6) Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί και πάλι από μία ιδιωτική εταιρία, τη Singular. Θα θυμάστε τι έγινε το 2000..ΝΔ κυβέρνηση=7-9 το απόγευμα… και τέλος και σημαντικότερο

7) Πού είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση που κατά το Σύνταγμα πρέπει να μας οδηγήσει σε εκλογές;;;;;

Όλος ο μηχανισμός του Υπουργείου εσωτερικών είναι στα χέρια του Γιαννίτση και της (πρώην) κυβέρνησης των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Tispanagias tamatia
28-04-2012, 01:02
Έδειξε το δρόμο. (http://www.trelokouneli.gr/2012/04/blog-post_3415.html)

metamelia3
28-04-2012, 01:16
καλη συνεχεια και για την υπολοιπη ανθρωποσαβουρα.

GG*
28-04-2012, 05:15
ο μαντουβαλος ζει!
και μου εστειλαν και φωτο που ποζαρει μαζι με τους πολιτικους του συμβουλους

http://troktiko.eu/wp-content/uploads/2012/04/image4804.jpeg

το γαματο ειναι οτι ο χαρος καταφερνει σε οποια φωτο βγαινει
να φαινεται σαν ανθρωπος(σχεδον)

00i00
28-04-2012, 05:18
στηριζομε χαρο και italodisco καταστασεις...
http://i.imgur.com/ueATN.png