View Full Version : ενωμάτωση υποτίτλων
nikolasfluxus
15-03-2012, 18:48
λοιπόν ξέρω οτι λογικά υπάρχουν άλλα 800 θρεντ αλλά πείτε έναν απλό τρόπο για να ενσωματώσω υπότιτλους σε avi, να το γράψω σε ένα dvd να δώσω στη μάνα μου να δει καμιά ταινία γιατί μου έχει φάει τα συκώτια.
supermachoman
15-03-2012, 20:06
μπαίνεις piratebay, κατεβάζεις convertxtodvd, το κάνεις register όπως σου λέει, βάζεις avi και srt στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα κλασικά, βάζεις το avi στο convertxtodvd, ο υπότιτλος εντοπίζεται και μπαίνει στο project αυτόματα, πατάς convert, χώνεις ένα άδειο dvd, περιμένεις.
BURNIN AMBITION
15-03-2012, 22:58
o apo panv ta leei polu kala. ειναι το καλυτερο προγραμμα για αυτη τη δουλεια. gia thn anapodh, dvdfab θαλεγα, αν και το αιμερσοφτ ωτιβιντι στουντιο πακ ειναι οτι καλυτερο απο προγραμματα εχω κατεβασει τελευταια...
παντως αν η μανα σου δεν εχει πολυ παλιο ντιβιντι, λογικα αβι και υποτιτλος με το ιδιο ονομα θα παιξουν
The Good Son
16-03-2012, 00:22
Ακόμα πιο εύκολος τρόπος: Κατεβάζεις το virtualdub με απλό google search μιας και είναι free. Κατεβάζεις και το textsub (δεν θυμάμαι από που, αν δεν το βρεις στο στέλνω, παίζει και να το χει μέσα) και το βάζεις στον φάκελο filters.
Μετά είναι τυπική διαδικασία. Πρώτα κάνεις ένα ωμέγα, έτσι φουσκωτό, μετά ένα μεγάλο λάμδα, μέσα δυο μικρά, φορτώνεις την ταινία στο virtualdub, πας filters, επιλέγεις το textsub, φορτώνεις υπότιτλους, διαλέγεις compression (avi), save και έτοιμος.
Και φυσικά έτσι μπορείς να το βάζεις σε φλασακι εφόσον έχει η τηλεόρασή σας ή το dvd για να μην ξοδεύεσαι.
Χαιρετίσματα στη μάνα σου κιόλας.
BURNIN AMBITION
16-03-2012, 02:53
tldr