View Full Version : BEEHOOVER / THE DIVE ~ 10/3/12 @ Six D.O.G.S, Athens
Πρόλαβα το μισό σετ των The Dive, πολύ καλύτεροι απο την προηγούμενη φορά που τους είδα (με Κ2Β νομίζω), btw ο τραγουδιστής είναι ο Μπιζάριος; αν όχι ομοιότητες ακα σωσίες.
Beehoover δεν είχα ιδιαίτερη επαφή πέρα από 2-3 κομμάτια που είχα τσεκάρει στο σωλήνα, ήταν πολύ δυνατοί όμως και Melvins-ικοί, μόνο μπάσο-ντραμς και μερικά κομμάτια άγγιζαν το μεγαλείο. ο Κασερίνος κωλογούσταρε μπροστά.
Κόσμος καμιά εβδομηνταριά άτομα, δεν περίμενα και περισσότερα, πινκς σε Ιντρονοτ και κλασικά Σάμπερνοτ-Παύλο, όλα τα λεφτά όμως ο δίμετρος+ μεθυσμένος τύπος από Sungrazer που καθόταν μπροστά και μου'κοψε τη μαγκιά.
εδιτ. οοπσ, λάθος φόρουμ, ας το πάει κάποιος στο λάιβ ρεπόρτς :oops:
intronaut
11-03-2012, 19:47
Πινκς, και απο μένα στους συνΕΡίτες :pink:
Έφτασα στο τελευταίο των Dive δυστυχώς, Beehoover αυθημερόν τους είχα τσέκαρει και το ένστικτο βγήκε σωστό, μια χαρά τα σπάσανε. :smile:
Εμένα Big Business μου θύμισαν πιο πολύ, όσο παίξανε σε κρατάγανε με το stoner-ο-prog(?) τους, ακόμα και με το ανορθόδοξο στήσιμο επί σκηνής κ απ'οτι έβλεπα ο κόσμος γούσταρε.
Ήχο είχε τούμπανο στο μπάσο, κ ακόμη και τα φωνητικά που είχα μια επιφύλαξη κολλάγανε με την όλη φάση και ειδικά τα σκισμένα/blackίζοντα/growls πωςταλένε. 8)
Γενικά μπράβο σε JustShotYoda / Cts και όποιοι άλλοι που φέρνουν τέτοια ωραία πράγματα ;)
Κρίμα γιατί ψήθηκα και για Sungrazer, που και αυτούς σήμερα τους πήρα χαμπάρι αλλά δε μπορώ να πάω..
Ηighlight ίσως ήταν και ο θεούλης, (που ενώ ψιλοέκανες headbanging με τη μπύρα αμέριμνος), είχε σκάσει μέσα και πήγαινε σε έναν-έναν στο κόσμο προσπαθόντας να σε ψήσει να σου πουλήσει λουλούδια γαρύφαλλα/τριαντάφυλλα τι ήτανε :P
cybernaut
12-03-2012, 19:47
όμορφα όλα κ σ αυτο το λάιβ, σε αγαπημενο χωρο εξελισεται το σιξ ντογκς, στηρίξαμε με τον οβολό μας,
είχε ~100 εισητηριάκια, οπότε βγηκε τσιμα τσιμα αλλά πάλι καλά κιε εγαμώ, η μπάντα τα σπασε, τους ειχαμε ξαναδει στο roadburn οποτε αναμενόμενο.
ο ψηλός απο sungrazer παρακολουθησε σεμινάριο πάνω στην ύψιστη σημαντικότητα της Ελληνικής γλώσσας απο ψιλομεθυσμενο cyber k σιγοντάρισμα Αννούλας, ενισχυτες δεν χρειαστηκε τελικα να κουβαλησουμε, κάτσαμε κ ακούσαμε κ λίγο τεκνο μετά στα καπάκια, κ ντουπου ντουπου κ δωστου!
ας πει κανεις για sungrazer διοτι τελικως δεν καταφερα να μαζεψω τα κομμάτια μου.
πινκς σε άπαντες, μολις καταλαβα ποιος ειναι ο κασερινος, σαμπρελινο ελαμψες δια της απουσίας σου, Leechάκο respect :)
Kaserinos
15-03-2012, 13:53
Live με τα ολα του ε.
Ηχαρα και τρομαχτικα παπατζιλικια στο παιξιμο. αμασητοι οι τυυποι.
καραφλιασα.
το οτι μαζεψα (επιτελους) ολη τους την δισκογραφια μετα απο το merch, λεει πολλα.
Ομορφος και ανετος κοσμος, οτι πρεπει για τετοια live ο χωρος.
χαιρετισματα στους γνωστους μαμουτακες.