View Full Version : Crippled Black Phoenix ~ 8/3 @ Κύτταρο, Αθήνα & 9/3 @ Eightball, Θεσσαλονίκη
regularpaul
09-03-2012, 14:36
Φανταστική μπάντα, τίμιο σετλιστ, πορωτική διάρκεια (και απολαυστικός κασερίνος σχετικα), αυθεντικά καυλωμένο κοινό (εκτός από το σημείο που μάλλον άνοιξαν (?) όταν βούτηξε ο cybernaut, ακούστηκε γδούπος πάντως πίσω :D) και μόνη παραφωνία η νέα φωνή. Εντάξει πρώτο του λάιβ, τρακ κλπ αλλά δεν κολλάει με τίποτα ρε γαμώτο. Στην αρχή ξενέρωσα πολύ και στην πορεία απλά τον αποδέχτηκα.
qRQBQXDqweg
Beyond Within
09-03-2012, 14:40
Ισχύει ότι τελείωσαν τα μπλουζάκια και τα cd? Θα βρούμε τίποτα εδώ πάνω;
Kelldorain
09-03-2012, 16:34
Φωνή δεν με χάλασε τόσο, αν και όντως είναι αρκετά διαφορετικό. Κοντά 3 ώρες έπαιξαν, πολύ ωραία γενικά.
Όταν φεύγαμε είχε λίγα cd νομίζω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
BURNIN AMBITION
09-03-2012, 18:44
terastio live. de kanw thread gia na mh stenaxwrhsw to niko. apla lew auto. terastio live
pinks se klassikous boom moonspelheim paulara kai aki
ps. re paulo exeis aderfo? eida th flwra otan empaine kai htan mazi me enan pou htan o swsias sou. idios
regularpaul
09-03-2012, 21:37
εχω αδελφο, δεν μοιαζουμε καθολου, δεν παει σε λαιβ!
πισω στα δικα μας
-IXVs8HHK8k#!
A6wlOOTo1dE
Jq-OfRoWsiU
-IXVs8HHK8k#!
εαστοδιαλοδλδ
ο ορισμός του φμλ
freak brother
09-03-2012, 22:44
bela ciao + pueblo unido :pink:
πως τα φερνει η ζωη
απο εκει που εισαι drummer της γαμηστεροτερης μπαντας στο νησι,να καταντας ετσι...
cybernaut
10-03-2012, 02:47
Η συναυλία ήταν καταπληκτική όπως ήταν αναμενόμενο,
η νέα συνθεση της μπαντας (που έχει μόνο 2 κοινα μελη απο την προηγουμενη φορα κ μονο τον Justin απο κείνη του 2007..)
νομιζω πως λειτουργει υποδειγματικα στην σκηνη. Ακουγονται περισοτερο κεφατοι κ πιο 'δεμενοι'.
Μεγαλο πληγμα η φυγή του Joe όμως ψιλομαλωσαν για κατι προσωπικα τους, ο Justin ειχε ξενερωσει κ απο την στιγμη που ανεκαθεν οι CBP ήταν δικη του δημιουργία αποφασισε να παρει την μοναδικη κατευθυνση που έβλεπε !
Ο drummer παιζει κ σε μια progressive metal μπαντα, αποκλειεται ομως να τους ξερουμε λεει, οι υπόλοιποι (συμπεριλαμβανομενης της Μυριαμ (πινκ) απο Οξφόρδη.
Αυτα απο τα αποδητηρια.
Τα κομματια ενω ειναι σχετικα απλες μελωδίες, εχουν κατι επικο που σε παρασύρει στην δομηση τους και στο ποσο
υψηλά επιπεδα επικοινωνιας πιανουν,κ αυτοι τα δωσαν ολα ηταν ολα πολυ ομορφα βρε παιδι μου !
Γκρεμοτσακίστηκα αλλά όλοι ανοιξαν ρε σεις, τι κουλό ειναι τωρα αυτό !
BURNIN AMBITION
10-03-2012, 04:21
emaμωρε μαλάκα και εσυ πας απο εκει πηδα απο τη μερια μου ( να μου σπασει η μεση μια και καλη να μη παιδευομαι)
δε μπορουσα να δω αν επεσες αλλα το γκουπ το ακουσα ε
regularpaul
10-03-2012, 11:14
πως τα φερνει η ζωη
απο εκει που εισαι drummer της γαμηστεροτερης μπαντας στο νησι,να καταντας ετσι...
Ναι, ο θανατος του κολλητου σου μπορει να στο κανει αυτο.
Αλλος ενας λατρεμένος παλιότερος ERιτης μιλούσε με παρόμοιο απαξιωτικό τρόπο σε παλιότερο αντίστοιχο θρεντ για τον Justin. Έκανε και πρόβλεψη τότε για τη διάρκεια ζωής της μπάντας :cool:
KoiliaSamprela
10-03-2012, 15:40
πέσανε τα δοντάκια μου :(
Δυστυχώς όμως φέτος το μπάτζετ παραείναι σφιχτό :(
Pinatero
10-03-2012, 18:43
Θεσ/νικη μας παιξαν λιγοτερο, αλλα τι να πω, υπεροχα ηταν.
οι Tuber ειναι και γαμω, θα εχουμε να πουμε πολλα γι'αυτους στο μελλον. οι monkey 3 της ελλαδος.
Sleepstream νταξ οχι του γουστου μου, ειχαν σημεια που με αρεσαν αρκετα, αλλα μεχρις εκει, παντως για αυτο που παιζουν μια χαρα μαλλον γι'αυτους που τη βρισκουν περισσοτερο με post.
CBP τους ενοιωθες ολους σαν οικιες φιγουρες, λες και παιζαν φιλοι σου ξερω γω, ηχος οχι κι απο τους καλυτερους σε σημεια, ο τραγουδιαρης δε σταματησε να με ξενίζει, αλλα νταξ θεμα συνηθειας. ειναι απο τα λαιβ που φευγεις με ΕΝΑ χαμογελο ΝΑ, παντα τετοια
regularpaul
10-03-2012, 19:00
ολο το λαιβ φαινεται τραβηχτηκε
e8KJ1ilfGww
vww9XShnzWQ
KHp6h1-nkWc
πως τα φερνει η ζωη
Ναι, ο θανατος του κολλητου σου μπορει να στο κανει αυτο.
Αλλος ενας λατρεμένος παλιότερος ERιτης μιλούσε με παρόμοιο απαξιωτικό τρόπο σε παλιότερο αντίστοιχο θρεντ για τον Justin. Έκανε και πρόβλεψη τότε για τη διάρκεια ζωής της μπάντας :cool:
λογικο να κρατησουν πολλα χρονια και να κανουν μεγαλη επιτυχια στην ελλαδα
και σε λιγα χρονια live στο γυθειο παρεα με Puressence
regularpaul
11-03-2012, 03:06
καλά σε γαμάει ο 1ος δίσκος των Puressence :)
αυτο ηταν σχεδον τοσο
αστειο οσο ο νεος τραγουσιστης των c.b.p.
νταξει σχεδον......
cybernaut
12-03-2012, 19:28
καλά σε γαμάει κ ο δεύτερος τότε :)
http://writetodone.com/wp-content/uploads/2009/08/high-five.jpg
η επιτυχία μετριέται σε πλατίνες και τετραψήφιους αριθμούς εισιτηρίων να υποθέσω;
δεν ξερω,
μετριεται απο τη διαρκεια ζωης της μπαντας?
δε ξέρω. δε νομιζω. ίσως ειναι υποκειμενικό κ εν συναρτήσει της σκοπιάς του παρατηρητή. Απλά προσπαθώ να καταλάβω αυτό
να κανουν μεγαλη επιτυχια στην ελλαδα
γιαυτο ρωτάω πώς ορίζεις την επιτυχία
αυτο βασικα ειναι δεικτης κακογουστιας
ξερεις,πουθεναδες που εκτος των γνωστων 200ατομων
στην ελλαδα δεν νοιαζεται κανεις
βεβαια δεν με αφορα ο εμπορικος αντικτυπος των c.b.p.
εγω απλα ειπα ποσο καταντια ειναι
απο τους iron monkey που βιαζαν κοσμο
να παιζεις σε μια τοσο βαρετη και "safe" μπαντα
Parasight
12-03-2012, 23:11
Καθαρά θέμα γούστου παιδιά, μη λέμε πάλι τα ίδια. Είμαι με GG εδώ, αλλά καθαρά και μόνο λόγω γούστου. Δεν τους μπορώ τους CBP και το συνάφι τους ούτε γω, συμπαθάτε με.
Κι εσύ ρε παλικάρι, είναι το live report των CBP, ε ας μη γινόμαστε προκλητικοί.
καλά, προφανώς κ ειναι θέμα γούστου. Είμαι μαζί σου στο πόσο τιτανοτεράστιοι ήταν/είναι οι Iron Monkey ποιοτικά (δε λέω "επιτυχημένοι" γιατί προσωπικά αυτή τη λέξη την εκλαμβάνομαι με την εμπορική της έννοια σ αυτές τις περιπτώσεις), αλλά ειναι σα να συγκρίνουμε καρπούζια με μοσχάρια, οταν μιλάμε για αυτούς κ τους CBP. Αλλάζουν κ οι άνθρωποι όσο περνάει ο χρόνος κ όπως είπε κ ο Παύλος, ειδικά εάν έχεις αντιμετωπίσει κάτι συνταρακτικό. Δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τους CBΡ ή τον Greaves, απλά κάνω κουβέντα στο πόσο λάθος θεωρώ ότι ειναι να (κατα)κρίνεται μια μουσική στροφή.
peace
Kaserinos
15-03-2012, 14:17
κοιταξτε.
κααααλη μπαντα ειναι οι CBP, αλλα τρωει και υπερβολικο σπρωξιμο ε.
ειναι καπως νερουλοι για τα γουστα μου, αλλα νταξ εχουνε γραψει και κομματαρες.
αλλα δεν ειναι και τοσο τεραστιοι, μην τρελαθουμε και ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
ηρθα τους δω, μετα απο μια γεματη μερα σε νοσοκομεια και λοιπα..και προς τι ολο το hype τελοσπαντωνε.
σαφως και ειχα ενημερωθει για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαρκεια του set, αλλα οι τυποι απο ενα σημειο και μετα παιζονε με την υπομονη μου ε.
αντε και αλλο ενα ρε παιδια και αλλο ενα και αλλο ενα....
ημουν ετοιμος να ανεβω σκηνη να τα κανω πουτανα σε μια φαση, απο την κουραση. :P
αξιοπρεπεις και υπερ του δεοντος φιλοτιμοι παιχτικα, αλλα οχι κατι το ιδιαιτερως ιδιαιτερο.
αξιζαν τα λεφτα τους αναμφιβολα, αλλα εκτος απο την διαρκεια-μαμουθ και το γελιο του Παυλου..δυσκολα θα μου μεινει κατι αλλο.
και τι καγκουρι το παιδακι που τραγουδουσε ρε. τι ειναι αυτα ρεεεεεε.
Zoonchild
15-03-2012, 14:29
ενταξει, γουστα ειναι αυτα. Εγω, ας πουμε, δεν θυμαμαι πολλες αλλες συναυλιες που οι 2 ωρες και τα 20'(θεσ/νικη τους ειδα)κυλισαν τοσο ξεκουραστα. Και οι περισσοτεροι της παρεας που ημασταν μαζι, παρομοια αποψη εδειξαν να εχουν, ακομη και ατομα που δεν ειχαν ακουσει νοτα πιο πριν
και δεν ειναι ουτε κατα διανοια απο τις μεγαλες μου αγαπες, ε
Phantom Duck
15-03-2012, 15:10
εγω απλα ειπα ποσο καταντια ειναι
απο τους iron monkey που βιαζαν κοσμο
να παιζεις σε μια τοσο βαρετη και "safe" μπαντα
εντάξει, και τους iron monkey τους έφτιαξε με κάτι straightedgeάδες (http://www.aversionline.com/blahg/2008/08/08/ironside-discography/) όταν αρχίσαν τους μπάφους και τους sabbath...
μαλακια πατησα
τελος παντος
http://www.rocking.gr/images/gigs/2012/crippledblackphoenix/crippledblackphoenix5.jpg
end of story-και ο πλεον τελειωμενος straightedge μπροστα του θα ηταν τσακ νορις