PDA

View Full Version : ΜΗΝΜΗΝ ΚΑΙ ΓΙΟΥΛΙ. για να τελειωνουμε με ΟΛΑ

Pages : [1] 2

cybernaut
28-02-2012, 19:09
Μερικες απαντησεις εδω, με κεφαλαια για να ξεχωριζουν, δεν φωναζω.

MHNMHN εχεις καταντησει γραφικος.. παντα ησουν αλλά το χεις παρακανει..
1.δεν εχεις παει στρατο.. εισαι φουλ ιστοριες στρατου..
2.εχεις παει σε πεντε λαιβ στην ζωη σου.. ξερεις τα παντα για τις συναυλιες
3.δεν εχεις παει ποτε εξωτερικο.. εχεις γνωμη για την Λισαβονα
4.δεν έχεις μπει ποτε σε αυτοκινητο, δεν ξερεις τι σημαινει τιμονι, μιλας για αυτοκινητα..
5.είσαι υπεύθυνος για Μαριο, Γιουλι, Λακρυμα, τον αλλον τον γκοθά πως τον λεγανε, συνεχιζεις να λες διαφορα για cyberia..
6.Μπαινεις γαμας οποιδηποτε θρεντ των μεταλλαδων, επειδη ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.
7.καθεσαι κ λες μαλακιες δεξια αριστερα σε ατομα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ κ μου τα λενε,
8.σου χω μιλησει αρκετες φορες χωρις να παρω απαντηση απλα αρκεισαι στο να πετας random αρχιδιες σε ενα φορουμ σαν ΚΥΡΙΑ που σαι..

αντε στην γωνιτσα σου ρε ανεραστε βλαχακο, μιλα για κανα παοκ κ πολυ σου ειναι,
ενα φορουμ ειναι οκ μην το παιρνουμε τοσο σοβαρα, αλλα αρκετα με τα τσουτσεκια σαν κ σενα κ το dythor λεμε μια μαλακια κ δεν τρεχει τπτ.

το συνεχιζω ΟΠΟΥ θες

1. εχω παει δυο μηνες, οτι εχω ζησει σε αυτο το διαστημα εχω γραψει γενικα
συγνωμη που δεν υπηρετησα το ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ οπως εσυ ε?

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΟ

2. πως ξερεις σε ποσα και ποια εχω παει? επισης με βλεπεις συχνα να γραφω στα αναλογα θρεντς?

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΠΑΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΟ ΕΙΝΑΙ? ΣΤΙς ΑΠΑΡΙΘΜΩ ΚΙΟΛΑς ΑΜΑ ΘΕΛΕΙς
3. ναι δεν εχω...no money

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟ ΜΑΝΕΥ ΟΥΤΕ ΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
4. εγραψα οτι δεν εχω καν διπλωμα, wtf? και ποτε πουλησα μουρη για αυτοκινητα?
ΚΟΙΤΑ ΤΟ 3
5. οχι δεν ειμαι...το συγκεκριμενο ''φαινομενο'' (οπως και το λαΚριμα) ηταν γνωστο ηδη πριν μπω στο καναλι σου κιεπισης τον τρολλαραν πολλοι αλλοι εκτος απο μενα αλλα αυτο το περνας by
υπευθυνος για την Σταυρουλα??? λεμε και ψεμματα ε?
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΠΩς ΤΗΝ ΕΦΕΡΕς cyberia ΑΛΛΑ ΠΩς ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕς ΑΠΟ ΚΕΙΝΗ ΤΡΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Η' ΟΧΙ , ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕς. ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙς ΩΣΑΝ GENTLEMAN ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΓΙΟΥΛΙ.
6. οπα ρε θεματοφυλακα του ατσαλιου
ΚΟΙΤΑ ΤΟ 3
7. καλα κανω...δεν ειπα κανενα ψεμμα ποτε, αντιθετα οτι εχω πει τα εχεις γραψει εσυ ο ιδιος εδω μεσα και στο τσατ (χωρις ιχνος ντροπης μαλιστα)
ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΜΙΛΑΓΑΜΕ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΑΝΑΟΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Κ ΕΚΕΙΝΟς ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΡΙΚΗς) ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΥΓΩ. ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΗς, ΥΠΕΚΥΨΑ Κ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΑΜΕΣΩς ΜΟΛΙς ΦΤΑΣΑΜΕ.

λοιπον για να τελειωνει το θεμα με εμενα...
η αποψη μου για σενα αλλαξε μετα την συναντηση μας στο σπιτι του Dythor, τοτε που μου κανες παραπονα ''μα ειναι δυνατον να με θεωρεις φασιστα?'' και αμεσως μετα να κοκορευεσαι για το οτι εδερνες μια κοπελιτσα

Υ.Γ το ''ΚΥΡΙΑ'' το ελεγε κι ο μαριουλης :dfinger:

Γιατι Κυρια.

Τι κανουν οι αντρες .

-Γιατί ρε?
-Γιατί αυτό κ αυτό.

ΤΕΛΟΣ

Τι κανουν οι γυναικες.
ΕΚΕΙΝΟΣ-Τι έχεις μωρό μου?
ΕΚΕΙΝΗ-Τιποτα.
ΕΚΕΙΝΟΣ- Ε τι τιποτα, αφου εχεις μουτρα μεχρι το πατωμα.
ΕΚΕΙΝΗ- Τιποτα δεν εχω σου λεω..ΩΩΩ

Ή εναλλακτικά
ΕΚΕΙΝΟΣ -'Εχεις κατι μαζι μου
ΕΚΕΙΝΗ: ΣΙΩΠΗ

Πολλα χρονια μιλαγαμε για διαφορα, καθημερινα, ως προς τον στρατο ξερεις ποσο τον μισώ, ξερεις πως εκανα 2+ χρονια θητεια επειδη τα κανα ολα πουτανα, δεν υπακουγα ποτε σε τπτ, άπειρες φυλακες κ τα συναφή. Τωρα ερχεσαι εδω ΩΣ κυρια να παρεις μερικους ηλιθιους ή κ απλά ασχετους με το θεμα ΕRιτες με το μερος σου γραφοντας επιδεικτικα πως υπηρετησα το ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. Οχι απλα ψευδεσαι εις γνωσην σου αλλα επιπροσθετως συντηρεις μια λανθασμενη αποψη απλα επειδη σε συμφερει στην παρουσα φαση.
IN MY BOOK = KYPIA
(τυχαιο πως οσοι κυβεριανοι παρακολουθουν δηλωνουν αηδιασμένοι με την συμεριφορφα σου ? )
Σβησε μια ιστορια που ειχαμε, με γεια σου με χαρα σου, να αλλοιώνεις γεγονοτα όμως? Να χρησιμοποιεις τεχνικες προπαγανδας ? να μου λες ποια η ιστορια μου στην σκηνή.. ?
πρωτη φορα ελ γουιζ στην ελλαδα σου κανει ? πρωτη φορα Crippled Black Phoenix στην Ελλαδα σου κανει ? Colour Haze? Natas σου κανει ?τα χρονια που επαιζα (δεν βαζω τον Παυλαρα μεσα γιατι γνωριζω πως δεν θελει να χει αναμιξη σε τετοια.. κ καλα κανει) στα μαγαζια κ ολα τα 'εισαι ο καλυτερος dj που εχω ακούσει' σου κανουν. Πως παιζαμε στονερ οταν καν δεν υπηρχε ο ορος κ ποσος κοσμος το χει πει ελευθερα σου κανει ? Στα αρχιδια μας ολα αυτα απλα επειδη προκαλεις ομως..

Παμε στο θεμα Γιουλη τωρα.
Θα εξιστορησω τα γεγονοτα της νυχτας εκεινης αφου πρωτα ξεκαθαρισω μερικα πραγματακια
οσων αφορα στην βια που εχω δεχθει κ συνεχιζω να δεχομαι απο την πλευρα μου, γνωριζοντας πως το Γιουλι ειναι ιδιαιτερη περοπτωση κ ισως δεν πρεπει να εκτιθεται με τετοιον τροπο εδω αλλα θα τα διαβασει κ θα μπορει να απαντησει. Κ για την ολοκληρωμενη ματιά..
Μονο για χθες μιλωντας πηρα τα εξης μυνηματα
18:07 Μου ρθε περιοδος
19:09 Ξερασα
(αναπαντητες κλησεις στο μεσοδιαστημα..)
(αλλα σιχαμενα)
καταληγουμε 6 το πρωι (!!!) σε σμσ : “6 η ώρα”
Σε πολλες περιπτωσεις μιλαμε για πανω απο 100 sms ημερισιως ε..
Να περιμενεις μυνημα απο κοπελιτσα ξερω γω κ να βλεπεις ΓΙΟΥΛΙ φωτο μμς απο ενα σκοτωμενο ποντικι ξερω ή κατι αλλα random σιχαμενο..

Πανω απο 3 χρονια εχω να την συναντησωΚΑΝ και 2+ χρονια δεν εχω απαντησει σε τπτ, εκτος απο ενα
προσφατο “συγνωμη Ακη για την συμπεριφορα μου, με ανεχτηκες κ τωρα σε χαιρεταω”
σε μια στιγμη εκλαμψης απαντω : “Ελπιζω να το εννοεις ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, γεια χαρα”
ΚΑΠΑΚΙΑ τηλεφωνα, μυνηματα, ξανα μανα τελεφωνα μυνηματα.
Ισως ειναι αστειο στην απ εξω αλλα ειναι πολυ διαφορετικα οταν κοιτας την τρελλα στα ματια.. Καθενας εχει οτι του αξιζει αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ πια, τι αλλο να τραβηξω για μια πιπα.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΝΕΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

Ειμαι μια μερα στο ροι ματ λοιπον, με φιλες κ φιλους. Βλεποντας το γιουλι απεθυνομαι στην μια..”ισως χρειαστει να με φυγαδεψετε σημερα.”
-'Ασε ρε Ακη, νταξ σε γουσταρουν ολες κ ετσι αλλα τι μας λες τωρα..
-Καλάααααα.

Ερχεται η ωρα να φυγουμε. Το γιουλι κλασικα διπλα μου αμεσως 'θελω να σου μιλησω'
-Δεν μπορω φευγω με τις φιλες μου.
-ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΗΗΗΗΗΗΣΩ κ μου κραταει το χερι με δυναμη.
Απελευθεροναμαι κ βγαινω εξω. Ξανα χερι φωνες κλπ. Πορτιερης βλεπει το σκηνικο, εχω αρχισει να γινομαι αναγκαστικα βιαιος για να αποφυγω την λαβη θανατου κ την σπρωχνω προς τον τοιχο. Επ τι κανεις μου φωναζει εκεινος. Τι να κανω του λεω, κοιτα τι παιζει, απλα να φυγω θελω. Εκεινη τα γνωστα φωνες κ ζιου ζιτσου. Εχεις ενα δικαιο μου λεει εκεινος προσπαθωντας να της μιλησει.. ΑΣΕ ΜΕ Κ ΕΣΥ ΑΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕ κ τετοια αυτη. Ο αλλος τα χερια ψηλα. Μπουμπουλακι Νο1 σταματαει ταξι με φωναζει κ μπαινω μεσα, το γιουλι ακολουθει. Μουμπουλακι Νο2 κοιταζει εμβροντητο. Προσπαθει να της εξηγησει, θα παμε σπιτι μου με τον Ακη ασε μας να φυγουμε.. ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΗΗΗΣΩ. Καποια αλλα παιδιά κοιταζαν, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ και πως να το κανει αλλωστε..
Ταξιτζης να μην ξερει τι να κανει. Μγαινω απο την αριστερη πισω πορτα.. Εκεινος Φευγει. Το Γιουλι παει κ μπαινει μπροστα του (!!!) κ του φραζει τον δρομο, δευτερο ταξι σταματα την σπρωχνω με δυναμη, μπαινουμε γρηγορα μεσα κ κλειδωνομαστε..
Προσπαθησε παλι να μπει μπροστα, δεν θυμαμαι πως ακριβως ξεφυγαμε..Ποτε δεν την 'εδειρα' ποτε δεν υπερηφανευτηκα για κατι αναλογο.. Αυτο σχεδον 3 χρονια πριν κ ταυτοχρονα τελευταια φορα που την εχω συναντησει.. Τα μυνηματα ποτε δεν σταματησαν, ατομα απο το προσωπικο μου περιβαλλον εχουν μαθει λιγα απο αυτα, στην προσπαθεια μου να απαντησω στην ερωτηση, εχει ζωη το κινητο σου, ποιος σου στελνει τοσα μυνηματα συνεχομενα.. Ειναι απλα μια τρελλη απανταω εγω..

nikolasfluxus
28-02-2012, 19:12
βρε ουστ απο δω

Reject
28-02-2012, 19:16
Μινμιν Χτενίσης είναι απλά αδερφός.
Σταυρούλα είναι παλικάρι.

Σαιμπερνοτ, δεν πείθεις.

cybernaut
28-02-2012, 19:20
τι εννοεις ρε φιλαρα δηλαδη δεν πειθει η αληθεια ?

Reject
28-02-2012, 19:20
Έλεος που με παίρνεις και στα σοβαρά.
Τα ζητήματα σας μπορείτε να τα λύσετε και πριβέ ρε συ, μεγάλοι άνθρωποι, ημάρτον.

H.
28-02-2012, 19:22
Κάτσε δηλαδή ρε μαλάκα, αυτός πώς δικαιούται να κάνεις τοπικς εδώ για άτομα με τα οποία έχει πρόβλημα και δεν τα λύνει πριβέ? Επειδή είναι αδερφός?

Reject
28-02-2012, 19:24
Να και η τσουτσου.
Ολα τα τόπικ πουτάνα για χάρη του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ Η.

cybernaut
28-02-2012, 19:27
Έλεος που με παίρνεις και στα σοβαρά.
Τα ζητήματα σας μπορείτε να τα λύσετε και πριβέ ρε συ, μεγάλοι άνθρωποι, ημάρτον.

αγορινα μου αυτο ακριβως λεω.. πρβ ο αλλος δεν μου μιλαγε παρολα αυτα διατυμπανιζε πως εδειρα το γουλι κ υπερηφανευομουν κιολας..
με γιουλι τι πρβ..
μπορει να φαινεται μαλακια αλλα δεν μπορω καν να σκεφτομαι πως καποιοι εχουν τετοια γνωμη για μενα ..

Drumsick
28-02-2012, 19:29
Πολιτικό ζήτημα το ξεκατίνιασμά σας, ε?

H.
28-02-2012, 19:30
Να και η τσουτσου.
Ολα τα τόπικ πουτάνα για χάρη του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ Η.

Δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά έχει καταντήσει ελαφρώς ΚΑΡΑΓΕΛΟΙΟ να πετάγεται ο ένας προς υπεράσπισην του άλλου σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Άσε τα παιδιά να ξεκατινιαστούν ελεύθερα, αυτό είναι το ιαρ που θέλουμε.

menumission
28-02-2012, 19:33
Σβησε μια ιστορια που ειχαμε, με γεια σου με χαρα σου, να αλλοιώνεις γεγονοτα όμως? Να χρησιμοποιεις τεχνικες προπαγανδας ?
μαλακα ποσο ψευτης ειναι πια ο μαλακας, σ' εχω γαμησει στα μηνυματα το παραδεχομαι οπως επισης και το γεγονος πως μπορεις να με μπλοκαρεις οπως σου χω πει πολλακις αλλα απ'όσα εγραψες γι'αυτα μονο αυτο με το "6 η ωρα" ισχυει που σου στειλα σημερα, για χτες μιλωντας παντα σιχαμα, περι μυες και σκοτωμένα ποντικια δεν ξερω τι παραισθησεις μπορει να εχεις
γαμημενο αρχιδι γαμιολη μαλακοβιολη δε θ΄'αναλωθω ν'απαντησω στα αλλα, ποσο μαλακας εισαι το ξερεις κι οσοι ηταν μπροστα επισης, και αν και αυτη ηταν η τελευταια φορα που συναντηθηκαμε δεν ηταν η πρωτη που με κακομεταχειριστηκες
ποια λαβη θανατου ρε γελοιε δε ντρεπεσαι ελεεινε που θες να σου απαντησω κιολας

Πανω απο 3 χρονια εχω να την συναντησωΚΑΝ και 2+ χρονια δεν εχω απαντησει σε τπτ, εκτος απο ενα

"AKH ΘΕΛΩ ΝΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ -ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΑ- ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΑΝΤΙΟ" 7-2-12 5:12
ΑΚΗΣ :"ΕΛΠΙzΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ! ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ" 7-2-12 5:15
"Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΣΩΣΤΑ?" 7-2-12 5:22
κι οχι πως ηταν η μοναδικη φορα που απαντησες ε, inb4 "ψοφα", "ψοφα ψωλομουρα" ,"πραγματικα θελω να πεθανεις" και τετοια
κι όσον αφορα το περιστατικο που τοσο γλαφυρα περιεγραψες κανενας πορτιερης δεν ητανε, σε επιασα και σου ειπα θελω να σου μιλησω με πεταξες κατω κι οσο για το ταξι, δεν ειχα προλαβει να μπω καλα καλα -το αριστερο μου ποδι ηταν ακομα απ'εξω οπου στεκοσουν κι εσυ ορθιος- κι αρχισες ν'ανοιγοκλεινεις την πορτα του ταξι με δυναμη πανω στο ποδι μου με αποτελεσμα να μου κανεις μια μεγαλη μελανια στη γαμπα, για του λογου το αληθες μετ'απο τρεις μερες (2-12-09 μετα τα μεσανυχτα εγινε αυτο , 5-12-09 βραδυ τραβηχτηκ' η φωτογραφια)http://i43.tinypic.com/14o9na1.jpg

Marillion
28-02-2012, 19:35
κάποιος να αποκρυπτογραφήσει το δευτερο quote γιατι δεν καταλαβαίνουμε

Phoebus
28-02-2012, 19:37
In b4 the lock. Πήρα και screenshot.

cybernaut
28-02-2012, 19:42

κανε μια ετσι κ βαλτο στο γκώλο σου να γουσταρεις

Γκουλαγκ
28-02-2012, 19:43
Απορίες:
1. τι είναι η λακριμα και ο μαριούλης;
2. τελικά σε πόσα λάιβ έχει πάει ο μινμιν;
3. τι έκανε τελικά στο στρατό ο cybernaut;
4. τελικά ο cybernaut είναι φασίστας;
5. γιατί ο λυσσασμένος χρήστης dythor βάζει στο σπίτι του καραφλούς τύπους;
6. εμάς τι μας νοιάζουν όλα αυτά;

Reject
28-02-2012, 19:45
Και όλα ξεκίνησαν από ένα ΧΤ που πόσταρα.

asimoulis
28-02-2012, 19:46
Απορίες:
6. εμάς τι μας νοιάζουν όλα αυτά;΄
+
7. πόσα μηνύματα έχει στείλει η άλλη στην τελική;

Reject
28-02-2012, 19:46
Ως συνήθως, ο Γκουλαγκ θέτει τα καίρια ερωτήματα.
Μέσα στις εξελίξεις αυτό το παιδί, γράφει την ιστορία με χρυσά γράμματα, με Μητροπολιτικό style.

BLiTzER
28-02-2012, 19:54
Απορίες:
6. εμάς τι μας νοιάζουν όλα αυτά;΄
+
7. πόσα μηνύματα έχει στείλει η άλλη στην τελική;

1. Καλή η πίπα?

metamelia3
28-02-2012, 20:06
ααααυτο θα πει αυτοκινηση!

metamelia3
28-02-2012, 20:08
και πανω απ'ολα, οι φεμινιστικες καταβολες του σαϊμπερνοτ τον οδηγουν να ανοιξει το τοπικ στο πολιτικς:
"το προσωπικο ειναι και πολιτικο" μπιτσιζ.

Sotos_The_Tequiler
28-02-2012, 20:10
Και όλα ξεκίνησαν από ένα ΧΤ που πόσταρα.

ρόδα, τσόντα και πουτάνα όλα

freak brother
28-02-2012, 20:11
οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο?

MeLinDa
28-02-2012, 20:25
οχι και γι αυτο διαχωριζεται αυστηρα το δικαιο απο την ηθικη.

Phantom Duck
28-02-2012, 20:25
http://www.electricrequiem.com/themes/subRequiem/images/logo.gif

metamelia3
28-02-2012, 20:34
ημασταν το δικαιο.

tsimpouklano
28-02-2012, 20:35
Με διαφορά το er που ΔΕΝ θέλουμε. Lock & ban.

freak brother
28-02-2012, 20:35
Σβησε μια ιστορια που ειχαμε, με γεια σου με χαρα σου, να αλλοιώνεις γεγονοτα όμως? Να χρησιμοποιεις τεχνικες προπαγανδας ?
μαλακα ποσο ψευτης ειναι πια ο μαλακας, σ' εχω γαμησει στα μηνυματα το παραδεχομαι οπως επισης και το γεγονος πως μπορεις να με μπλοκαρεις οπως σου χω πει πολλακις αλλα απ'όσα εγραψες γι'αυτα μονο αυτο με το "6 η ωρα" ισχυει που σου στειλα σημερα, για χτες μιλωντας παντα σιχαμα, περι μυες και σκοτωμένα ποντικια δεν ξερω τι παραισθησεις μπορει να εχεις
γαμημενο αρχιδι γαμιολη μαλακοβιολη δε θ΄'αναλωθω ν'απαντησω στα αλλα, ποσο μαλακας εισαι το ξερεις κι οσοι ηταν μπροστα επισης, και αν και αυτη ηταν η τελευταια φορα που συναντηθηκαμε δεν ηταν η πρωτη που με κακομεταχειριστηκες
ποια λαβη θανατου ρε γελοιε δε ντρεπεσαι ελεεινε που θες να σου απαντησω κιολας

"AKH ΘΕΛΩ ΝΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ -ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΑ- ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΑΝΤΙΟ" 7-2-12 5:12
ΑΚΗΣ :"ΕΛΠΙzΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ! ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ" 7-2-12 5:15

απροσωπο χωρις το Σταυρουλα , τελικα?

Γκουλαγκ
28-02-2012, 20:36
http://www.electricrequiem.com/themes/subRequiem/images/logo.gif

ώστε το er παλιά ήταν με τον εντσεσμπέργκερ!

:dsmile:

GraveMiasma
28-02-2012, 21:06
paparies

tsimpouklano
28-02-2012, 21:09
Σε καμιά 5ετία θα 'ναι που ο gravemiasma θα ξεθάβει αυτό το thread με αντίστοιχο post.

GraveMiasma
28-02-2012, 21:11
mhn bgaineis ektos 8ematos, edw milame gia simantika 8emata

The Donnn
28-02-2012, 21:29
Τελικά εκείνος ο Φώσκολος πωστονλεν δεν είχε και ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ μεγάλη φαντασία

Phoebus
28-02-2012, 21:59

κανε μια ετσι κ βαλτο στο γκώλο σου να γουσταρεις

Σταμάτα να σκέφτεσαι συνέχεια πράγματα να μπαίνουν σε κώλους. Μπορεί 2 χρόνια στρατός να απέτυχαν να σε κάνουν ΑΝΤΡΑ αλλά ο Ιησούς μπορεί να σε βοηθήσει!

FIXXXER
28-02-2012, 22:19
Εγω δεν καταλαβαινω τον τιτλο του θρεντ, πως ακριβως τελειωνουμε με ΟΛΑ?
Ασε που νομιζα οτι ηταν θρεντ αποχωρησης =/

freak brother
28-02-2012, 22:21
εγω εχω φτιαχτει για το βραδυ με ποπ κορν , τσαι κλπ.

JnB
28-02-2012, 22:24
http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/popcorn-gifs/popcorn_yes.gif

wino
28-02-2012, 23:22
cybernaut, filika kai xwris ixnos poutsoeirwnias, den perimena pote tetoio thread apo esena.

BibleBlackBird
28-02-2012, 23:30
Μαλλον εκαψα την στατιστικη για να βλεπω ζωντανα το flame. Μην σταματατε. pls.

fromashesrise
28-02-2012, 23:36
λιγο ακομα και θα παρεμβει το ΕΣΡ

00i00
29-02-2012, 00:07
πολυ καλο θρεντ

Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός-Όλοι τους είναι Εβραϊκής καταγωγής . (http://diaggeleas.wordpress.com/2011/11/29/%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/)

Raven Lord
29-02-2012, 00:23
Εγω δεν καταλαβαινω τον τιτλο του θρεντ

εγώ διάβασα "ΜΗΝΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙ"

cybernaut
29-02-2012, 00:24
σ' εχω γαμησει στα μηνυματα το παραδεχομαι
Πάλι καλά !!

η τελευταια φορα που συναντηθηκαμε δεν ηταν η πρωτη που με κακομεταχειριστηκες
3 χρονια εχεις να με δεις ΚΑΝ, ομως χθες λες εστειλες (ας πουμε για χθες μονο και εστω ενα ) ΓΙΑΤΙ?
Λες καποιος σε κακομεταχειριστηκε.. Γιατι να θες να τον ξαναδεις, να του ξαναμιλήσεις εστω και στον ύπνο σου ?

κι οχι πως ηταν η μοναδικη φορα που απαντησες ε, inb4 "ψοφα", "ψοφα ψωλομουρα" ,"πραγματικα θελω να πεθανεις" και τετοια
Λογιζονται ως "απαντήσεις" τωρα αυτα.. Ενα μηνυμα ανα 1400 για να εκφρασω την αγανακτησή μου.. ΟΚ καποιος σου μιλάει έτσι,
τον εχεις φτασει πρφανώς στον ΑΜΗΝ για να σου λέει τετοια, εσυ ομως συνεχιζεις να στελνεις τα δικα σου. Υπάρχει κάτι που λεγεται αξιοπέπεια.. ΦΤΥΣΤΟΝ κ συνεχισε την ζωή σου.

οσο για το ταξι, δεν ειχα προλαβει να μπω καλα καλα

Αχαχα να πας ΠΟΥ μωρή τρελλή ! :p Σορρυ κιολας ε !
Με δυο φίλες μπαίνουμε σε ενα ταξι να φυγουμε. Εσύ γιατι να με πιασεις, γιατι να ακολουθησεις, γιατι να φωνάζεις ?
Ήμασταν παρέα κ δεν το χα καταλαβει? Γιατι να ερθεις στο ταξι?
Ποιος σε καλεσε, τι δουλειά έχεις , τι σου φταιγανε κ οι αλλες κοπελιτσες στην τελικη.

wino αν κ νομιζω καταλαβαινω τι λες, πες μου τι μου προσαπτεις μπας κ βρουμε καμιά άκρη.. ?
Αναγκάστηκα σε λέω ! Δεν βλέπεις τι τραβάμε..

Φοιβο αγορι μου εσυ τον στρατο περιμενες να σε κανει αντρα ε.. Έδεσε το μελιτζανάκι και κάποιοι περασαν καλά προφανως ..
πανω απ όλα ο ΓΚΩΛΟΣ σου (εμμονή μ αυτο το κωλαράκι εχω)

menumission
29-02-2012, 00:26
3-12-09 ως 28-2-12 δε μας κανουν 3 χρονια, μαθε μαθηματικα

Reject
29-02-2012, 00:28
ib4 ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΩΩΩΩΩΟΟΝ-Λάσκος σπηκινγκ

SwzV2CmN0TI

tsimpouklano
29-02-2012, 00:39
Λείπει post με φώτο cybernaut.

cybernaut
29-02-2012, 00:39
@MHNMHN
κ εσύ αγόρι μου είχες πει

για τα αλλα που αφηνεις να εννοηθουν με την παπαρια σου καλυτερα να μην επεκταθω γιατι θα γελασει και το παρδαλο αρκουδι και θα εκθεσω ατομα που δεν πρεπει
το πες κ το κανες φίλος ! Παιξτο τωρα υπερανω κ βάλε λινκ για Εβραίους..

η αποψη μου για σενα αλλαξε μετα την συναντηση μας στο σπιτι του Dythor, τοτε που μου κανες παραπονα ''μα ειναι δυνατον να με θεωρεις φασιστα?'' και αμεσως μετα να κοκορευεσαι για το οτι εδερνες μια κοπελιτσα

δεν εκανα 'παραπονα' σε σενα, το θεωρουσα δεδομενο πως ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ πως δεν ειμαι. Γενικα μιλουσα για το ΕΡ.. το οποιο περεπιπτοντως σου χει παρει τα μυαλα ε.. Βρηκες καινουργιο νοημα ζωής..οσο για το "κοκορευεσαι" μπορεις να πεις τι εννοεις εστω περιγραφικα ? Ή ΠΑΛΙ απλα "μια μαλακια ειπαμε μωρε" ?

Γνωριζετε πως στο General δεν ποστάρω ποτε. Καμιά μουσική καμιά ταινια, μια χαρα το ΕΡ για τετοια. Να ξεκαθαρισουμε μερικα πραματα κ τελειωνει το πανηγύρι

GG*
29-02-2012, 00:41
μου θυμισες τον διδασκαλο τωρα:touched:
τα ποντικα ηταν χαμστερακια ή αρουρια?

00i00
29-02-2012, 00:58
ok παμε μια σοβαρα...μερικες ερωτησεις...
γιατι με αποκαλεις ΜΗΝΜΗΝ? υποψιαζομαι οτι κατι υποτιμητικο κρυβεται πισω απο αυτο αλλα δεν στροφαρω

ποιοι ειναι οι ''κυβεριανοι'' οι οποιοι με σιχαθηκαν? οσοι γραφουν εδω μεσα δε με εχουν δειξει κατι τετοιο
να φανταστω οτι ειναι ατομα που δεν μπαινουν εδω μεσα και απλα κανεις κ/π? αυτο ειναι αρκετα ΑΝΤΡΙΚΙΟ απο την στιγμη που δεν τα διαβαζω αρα δεν μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου
το νοημα της ζωης μου που βρηκα στο ΕΡ δεν ηταν ''νοημα ζωης'' με την αρνητικη εννοια οταν ημουν στο καναλι ΣΟΥ ε? τοτε ολα καλα
παρεμπιπτωντως...γιατι απο τοτε που μπηκα εδω μεσα εριχνες συνεχεια μπηχτες?

εξηγησε αν θες τα παρακατω ελεσντι...

[15Dec11 20:00:50][cybernaut] re mlk den ntrepesai na les malakies gia mena ?
[15Dec11 20:02:36][cybernaut] tes pa , epidh pote den exeis pei ti exei ginei apla na ekshghsw kati
ειχα πει η οχι? (το παραπανω ηταν το επιστεγασμα οτι κατι παει λαθος με σενα)

κι απο το ιδιο σεσσιον...

15Dec11 20:04:25][cybernaut] allo to KWLO ER (pou thn exeis dei arxhgos sta paidakia k sy)
ποιος ο λογος να γινεσαι ΡΕΖΙΛΙ λοιπον στα παιδακια?
επισης...''αρχηγος''? μαλακα εχεις προβλημα

γενικα που αποσκοπει το θρεντ που εκανες?
τι ακριβως θελεις να πετυχεις? να με βγαλεις μαλακα? ΚΥΡΙΑ? αρχιδι? ΤΙ?

GG*
29-02-2012, 01:16
εγω σε συμπαθω και ας εισαι σκατοπαοκι

00i00
29-02-2012, 01:18
ειμαι γαματος αυτο δεν αλλαζει

Amnesiac.
29-02-2012, 01:20
Το βάζω εδώ για να το δείτε όλοι :

28/2/2012 Χάσαμε σήμερα 28/2/2012 στην περιοχή του Αιγάλεω, κοντά στην πλατεία Δαβάκη τον Αλ, Είναι μεσαίου μεγέθους χρώματος καφέ μοιάζει λίγο με λυκόσκυλο. Φοράει καφέ δερμάτινο λουράκι. 6932794531

BLiTzER
29-02-2012, 01:24
χρώματος καφέ. Φοράει καφέ δερμάτινο λουράκι.

Άντε να το ξεχωρίσεις.

Phoebus
29-02-2012, 01:29
Φοιβο αγορι μου εσυ τον στρατο περιμενες να σε κανει αντρα ε.. Έδεσε το μελιτζανάκι και κάποιοι περασαν καλά προφανως ..
πανω απ όλα ο ΓΚΩΛΟΣ σου (εμμονή μ αυτο το κωλαράκι εχω)

Αν έχεις εμμονή με το χοντρό, τριχωτό μου κώλο, τότε θα έπρεπε να προβληματιστείς για το σεξουαλικό σου προσανατολισμό.

wino
29-02-2012, 01:35
wino αν κ νομιζω καταλαβαινω τι λες, πες μου τι μου προσαπτεις μπας κ βρουμε καμιά άκρη.. ?

den exw parakolou8hsei ti kai pws, oute kai me endiaferei, nta3 h menumission den paei kala, alla krima twra tetoia topics.
Tespa opws niw8eis

cybernaut
29-02-2012, 01:38
ok παμε μια σοβαρα...μερικες ερωτησεις...
γιατι με αποκαλεις ΜΗΝΜΗΝ? υποψιαζομαι οτι κατι υποτιμητικο κρυβεται πισω απο αυτο αλλα δεν στροφαρω

οχι τπτ ιδιαίτερο, απλά παραλλαγή του μινμιν.

ποιοι ειναι οι ''κυβεριανοι'' οι οποιοι με σιχαθηκαν? οσοι γραφουν εδω μεσα δε με εχουν δειξει κατι τετοιο
σκεψου αυτους που ΔΕΝ γραφουν εδω. Αλλα κ απο τους κοινους οπως βλεπεις δεν εχει τοποθετηθει κανεις..
κ στην τελικη, Οκ απλα σε σιχαθηκα εγω. Μην βαζουμε αλλλους στην μεση.
Εχω μαλωσει εγω ποτε με κανεναν ? Συ πως εχεις μαλωσεις με τοσους ? Μας λεει κατι αυτο?
(τασους,οptical κ δεν ξερω ποσους ακομα)

το νοημα της ζωης μου που βρηκα στο ΕΡ δεν ηταν ''νοημα ζωης'' με την αρνητικη εννοια οταν ημουν στο καναλι ΣΟΥ ε? τοτε ολα καλα
παρεμπιπτωντως...γιατι απο τοτε που μπηκα εδω μεσα εριχνες συνεχεια μπηχτες?

Δεν καταλαβαινω που το πας. Τι μπηχτες? Ή ζηλεψα ξερω γω? Το καναλι ΜΟΥ που λες μια χαρα ειχες προσπαθησει να το οικιοποιηθεις (θυμασαι τοτε με την αλλαγη ονοματος..) τες πα, δεν ενδιαφερουν κανενα ολα αυτα αλλα ακομα κ κει ΜΑΛΑΚΑΣ ησουν.
Ειχαμε αποφασισει πχ καθολικο ignore στην Τιφφανυ , ΜΑΝΤΕΨΕ ποιος ηταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εκανε διαλογο..βλεπω κρατας logs, βρες ομαδικα τι ειχε ειπωθει τοτε.

εξηγησε αν θες τα παρακατω ελεσντι...

[15Dec11 20:00:50][cybernaut] re mlk den ntrepesai na les malakies gia mena ?
[15Dec11 20:02:36][cybernaut] tes pa , epidh pote den exeis pei ti exei ginei apla na ekshghsw kati
ειχα πει η οχι? (το παραπανω ηταν το επιστεγασμα οτι κατι παει λαθος με σενα)
ποτε δεν ειχες δωσει καν ΕΝΑ λογο για την αποτομη αλλαγη συμπεριφορας λεω.
Σ αυτα γιατι ποτε δεν απαντησες εστω με μια προταση, παρολαυτα κραταγες logs (!!!!) gia την καταλληλη στιγμη κ να τα βγαλεις εδω??

κι απο το ιδιο σεσσιον...

15Dec11 20:04:25][cybernaut] allo to KWLO ER (pou thn exeis dei arxhgos sta paidakia k sy)
ποιος ο λογος να γινεσαι ΡΕΖΙΛΙ λοιπον στα παιδακια?

παλι δεν σε πιανω. δεν θα με νοιαζε αλλα ελεγες μαλακιες για μενα. σε ρωτησα το γιατι. το οτι το ΕΡ ειναι σε γενικες γραμμες μια καθυστερηση το χεις πει κ εσυ, το ξερουν οι μοντς, οι δημιουργοι, ολοι οι χρηστες, το γραφει σε οποια πετρα κ αν σηκωσεις. :)

γενικα που αποσκοπει το θρεντ που εκανες?
τι ακριβως θελεις να πετυχεις? να με βγαλεις μαλακα? ΚΥΡΙΑ? αρχιδι? ΤΙ?

ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟ. Επισης να νιωσεις μια καποια ντροπή, και μου ειναι αρκετο.
Μην μας το παιζεις ΤΩΡΑ υπερανω σου ξαναλεω οταν πεταγες μπηχτες δεξια αριστερα κ ουτε καν σου απαντουσα.. τωρα που σου απανταω λες τα δικα σου.
κατα δευτερον να υσηχάσω απο το γιουλι. το αγαπημενο σου γιουλι που με τοσο παθος υπερασπιζεσαι, που σε εκανε να αλλαξεις γνωμη για μενα κλπ κλπ. Τα γεγονοτα ειπα ωστε να ξερουμε τι εχει κανει το γιουλι.
Τοσα ερωτηματα σου χα θεσει. Παρε κ αλλα κ απαντα στα ΙΣΑ.
ειπες κοκορευτηκα ! ΠΟΤΕ?
ειπες δεν θα με ξεπλενει ο ποταμος ? ΓΙΑΤΙ ?
ειπες θα εκθεσεις ατομα που κ καλα δεν κανει. ΨΕΥΤΗ
Ακομα κ προσφατα οταν εβλεπα καμιά μπηχτή σου σκεφτομουν 'νταξει θα του περασει'. Δεν σου περασε. Στο θρεντ 'αυτοκινηση' του γαμησες αλλα ΞΕΦΥΓΕΣ εντελως στο βιντεο πολιτικς.. (μου τα λεγαν αλλα δεν ακουγα κ τετοια)

πως θα σου φαινοταν να λεγα γω για σενα αρχιδιες, να καλλιεργω κλιμα αντιπαθειας, αλλα μολις με εβαζες στον τοιχο να το παιζα κορεατης.

Ελπιζω να βρεθεί το σκυλάκι

cybernaut
29-02-2012, 01:49

den exw parakolou8hsei ti kai pws, oute kai me endiaferei, nta3 h menumission den paei kala, alla krima twra tetoia topics.
Tespa opws niw8eis

αφου δεν εχεις παρακολουθησει τι πεταγεσαι κ συ ρε ΛΟΥΛΗ! συμπαθεστατος μου σαι αλλα ΟΧΙ αλλω καρβουνω.
παρακολουθα κ μετα μιλα !
Νταξ h menumission den paei kala αλλα σε μενα στελνει φωτο τα ξερατα της και με παιρνει τηλ στις 5 το πρωι κ γενικως εγω τα τραβάω.
Ντακξ ο μικές ειναι αλκοόλα κ ο,τι να ναι τυπος και λέει χοντράδες ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ !
Εδω την αλλη φορα ειχε πει την Κα Μαριάννα "Γυρο Με Πόδια" ρε, το θυμαται κανεις αυτο ?

Θα μπορουσα απλα να μην ξαναμπω εδω μεσα ωραια κ καλα ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

chris_boss
29-02-2012, 01:51
ειδικά τον 3ο όρο

croissant429
29-02-2012, 01:58
καλά ρε, πόσο χρονών είστε;

Γκουλαγκ
29-02-2012, 01:59
35;

MeLinDa
29-02-2012, 02:00
ειδα ποστ κρουασαν κ μπηκα.ποσο αδιανοητα θα θελατε ενα κρουασαν τωρα?ντισκας.

α, και λοκ.

00i00
29-02-2012, 02:02
με Τασο και Κωστα μιλαμε...προφανως εχεις χασει επεισοδεια

δεν ηταν αλλαγη ονοματος ρε ΓΙΔΙ...πριβε το καναμε και αναγκαστικα αλλαξε το ονομα, το οικιοποιηθηκα μαλιστα τοσο που τους εκανα ΟΛΟΥΣ operators...ΓΙΔΙ

η αποτομη συμπεριφορα εχει να κανει με το οτι εγω βγηκα απο ενα προγραμμα ρε ΓΙΔΙ...το οποιο το περασες by και εγραφες μαλακιες ΓΙΔΙ
τα logs τα κραταω στα πρβ για τα λινκς ΓΙΔΙ...δεν μιλαω μονο με πιπιτσες, μιλαω και με ατομα για μουσικες

στο σαιμπηρια σε ειχα γραψει οτι ο λογος που κολλαω στο φορουμ φαση ειναι οτι μπορεις να παρουσιασεις καποια πραματα ολοκληρωμενα.. εκει ανταπαντησες με ''ποζεριλικια...'' κλπ...εξοχα

κωλοβλαχο να με λες οσες φορες θες
ΨΕΥΤΗ μην ξανατολμησεις
εγω σαν Μιχαλης εχω πλεον δυο-τρια πραματα απο τα οποια μπορω να πιαστω και να δωσω μια οποια αξια στην ζωη μου....
εσυ εισαι ενα μικροβιο μπροστα σε αυτα....δεν μπορεις να σταθεις ουτε μπροστα στο μπεσαλικι μου ουτε μπροστα στην ειλικρινεια μου
ειμαι αλκοολας γραφεις...εισαι απο τους πρωτους στους οποιους ειπα οτι μπαινω για απεξαρτηση, και απο τους πρωτους στους οποιους μιλησα οταν βγηκα
τα οσα εγραφες τοτε προφανως τα εκανες ''γυαλα''

λοιπον οχι...δε θα φυγεις εσυ
θα φυγω εγω γιατι εσυ εχεις και μια καποια ιστορια
εγω ειμαι απλα ενας καραβλαχος

αιντε κερδισες

H.
29-02-2012, 02:05
Δεν ξέρω, εγώ μετά από όλα αυτά, παρόλο που μάλλον για soulseek λένε, νοστάλγησα IRC στα καλά του :touched:

Γκουλαγκ
29-02-2012, 02:08
-ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
-ΓΙΔΙ

wino
29-02-2012, 02:12

Tespa opws niw8eis

αφου δεν εχεις παρακολουθησει τι πεταγεσαι κ συ ρε ΛΟΥΛΗ! συμπαθεστατος μου σαι αλλα ΟΧΙ αλλω καρβουνω.
παρακολουθα κ μετα μιλα !
Νταξ h menumission den paei kala αλλα σε μενα στελνει φωτο τα ξερατα της και με παιρνει τηλ στις 5 το πρωι κ γενικως εγω τα τραβάω.
Ντακξ ο μικές ειναι αλκοόλα κ ο,τι να ναι τυπος και λέει χοντράδες ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ !
Εδω την αλλη φορα ειχε πει την Κα Μαριάννα "Γυρο Με Πόδια" ρε, το θυμαται κανεις αυτο ?

Θα μπορουσα απλα να μην ξαναμπω εδω μεσα ωραια κ καλα ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

twra pou ekanes thread gia parth ths 8a stamathsei na sou stelnei 3erata kai 8a sou stelnei louloudia kai wraia topia re cybernaut MAGKA!

de sou prosaptw kati oute eipa oti exeis adiko panw se auta ta 8emata, alla thread 3ekatiniasmatos giati?
ti sou prosfere dld ektos apo 3ekatiniasma kai to er pou 8eloume ktl ktl?

GraveMiasma
29-02-2012, 02:15
pwleitai to paron post se times eykaireias.

Swollen
29-02-2012, 02:22
όλα καλά όλα ωραία αλλά τούτο δω

...ειναι αλκοόλα...

ποιο το πόιντ?!?!?
δεν περιμένω απάντηση άκαρε. ένα κρουασάν θέλω

Phoebus
29-02-2012, 02:29
Γενικα μιλουσα για το ΕΡ

Θυμήστε μου ποιος έλεγε κάτι παρόμοιο το 2004.

tsimpouklano
29-02-2012, 02:31
Εεεεε μας γαμάτε. Μιλήστε με δεδομένα του παρόντος ή του πρόσφατου παρελθόντος, ώστε να είμαστε μες την συζήτηση.

cybernaut
29-02-2012, 02:34
όλα καλά όλα ωραία αλλά τούτο δω

...ειναι αλκοόλα...

ποιο το πόιντ?!?!?
δεν περιμένω απάντηση άκαρε. ένα κρουασάν θέλω

νικολάκη μου.. αν θυμασαι εστω κ ΜΙΑ φορά να εχω αναφερθει στο συγκεκριμένο "προβλημα".. ολοι το χουν κανει, μονος του το χει πει, εγω ποτε. ποτε των ποτων. ειπε μου μιλησε πριν μπει κ οταν βγηκε λεει . σπιτι του μου τον ειχα καλεσει να αραξει, παντα προσπαθουσα να βοηθησω κλπ κλπ.και ουτε με τον μικε εχω θεμα ουτε με το γιουλι. Με τις συγκεκριμενες συμπεριφορες εχω..και οταν ρε φιλε ο αλλος απο το πουθενα
ξεφτιλικια...μας τα λεγαν κι εμεις κοιτουσαμε αλλου...
ευτυχως τα ντρογκια καναν δουλεια και ξεσφιξε η ροδελα
πρεπει να προστατεψεις τον εαυτο σου. Ισως κ να περασε στο ντουκου αλλα εγω το ειδα.. ΟΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ .. να μπαινεις κλινικες αλλα να λες για ντρογκια κ ροδελες κ ξερω γω τι αλλο ακαταλαβιστικο.. νιωθεις νομιζω.

κρουασαν δεν εχω, φαε τον αλλον αλλα ασε τπτ κ για την Μελιντα

Swollen
29-02-2012, 02:40
έλα καταλαβαίνεις γιατί το 'πα.

η μελίγκρα να φτιάξει καμιά κυμαδόπιτα διαολεμένη

MeLinDa
29-02-2012, 02:44
επικοινωνησε καπως ρε παπαρα που θυμηθηκες την κιμαδοπιτα!

GraveMiasma
29-02-2012, 02:45
inb4 2018 bump fiction

cybernaut
29-02-2012, 02:53
καταλαβαίνω..απλα εξηγω. μαλλον δεν χρειαζοταν καν.
με μελιγρκα τωρα μιλάμε διπλα.. [:p] παμε για τα ΓΑΜΩΚΑΡΤ κ μετα μας μαγειρευει εκεινη ή το Μάριο σπιτι μου ή οπου να ναι.
προς τα νοτια εχουμε αυτα της Αγ. Μαρίνας, διχρονιλες, σχετικα καλή πιστα.. Στον Αγιο Κοσμα εχει μονο 4χρονα κ γλυστράει κ πολύ..
Γενικως όπου βολεψει..
κ αμα δω κανα ΧΤ στον δρομο μα τον αγιο πουστη θα το περασω απο πανω

Swollen
29-02-2012, 03:00
τώρα μιλάς σωστά

επικοινωνησε καπως ρε παπαρα που θυμηθηκες την κιμαδοπιτα!
δίκιο. δίκιο. έχεις δίκιο ρε παιδί μου. νταξ. θα πάρω. να φτιάξεις κιμαδόπιτα όμως

GraveMiasma
29-02-2012, 03:01
katsaridopita.

Swollen
29-02-2012, 03:02
μά'ιστα

BURNIN AMBITION
29-02-2012, 03:40
κρατιομουν απο το πρωι να μη ποσταρω αλλα βραδυ ειναι ,ε να λειπει ο μπερνης δε κανει
(θα ποσταρω σε λιγο και αγγλικα για το καλο)
το προβλημα το μεγαλο ειναι οτι ο μινμιν (ετσι δε σε λεγαν? μη πεις και σε μενα οτι το λεω ειρωνικα, αν ειναι αλλος ο μινμιν τοτε κατι εχω καταλαβει λαθος) ειναι απο πανω.
αλλιως ρε πουστη μου βρεθειτε πιειτε ενα τσιπουρο, ή πλακωθειτε στα μπουκετα να το λυσετε το θεμα. ή με αλκοολ ή με αιμα. αλλα με εναν απο τους 2 τροπους μπορει να λυθει.
γενικα θεωρω το πολυ μπλα μπλα εισαι ετσι ειμαι αλλιως, τερμα φεικ και γκει. οχι οτι δε μποορει να τα παρεις ευκολα, και εγω ταχω παρει ουκ ολιγες φορες με μαλακιες... αλλα νταξ ιντερνετ ειναι
το μινμιν προσωπικα δε τον ξερω. οτι τον ειχα αντιπαθησει αρχικα του το χω πει. τον ακη τον ξερω προσωπικα. δεν ειναι κολλητος μου, αλλα 2 ποτα τα χουμε πιει 3 μαλακιες τις εχουμε πει. μια χαρα παιδι ειναι.
τα σοουλσικ ποτε δε τα καταλαβα. την αλλη που σε παρενοχλει οχι οτι δε το πιστευω, αλλα δε καταλαβαινω γιατι δε την εχει παρει ο διαολος, γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ξεκοψει. τεσπα.
προφανως απο το ιαρ κανεις δε γαμησε. γκομενες να ψαχνετε εδω δε νομιζω. τι στο διαλο λοιπον γινεται? ρε μινμιν τον εθαβες? ναι ή οχι? ρε ακη αυτοι που σε ξερουν (και δε μιλαω για μενα ε, μιλαω για τους κολλητους σου, σε ξερουν αν εισαι μαλακας ή γαμω τα παιδια) .τι στα διαλα γινεται γαμω το κερατο?
το σοουλσικ ειναι τοσο σημαντικο?
η γιουλαι εχει καμια φωτο? να ξερουμε για τι μιλαμε? ειναι γκομενα του μινμιν, του ακη πρωην? πειτε αυτα που μας νοιαζουν

ολα λυνονται με αλκοολ ή μπουκετα. ή και τα 2 μαζι. ή παρτουζες.
εμας μας νοιαζει το τελευταιο
διαβαζω σα μαλακας 6 σελιδες και δεν εχω καταλαβει χριστο...

menumission
29-02-2012, 03:45
ενταξει αρχιδιακονοι ο κυβος ερριφθη

tsimpouklano
29-02-2012, 03:49
Δεν ξέρω γιατί, αλλά θελω να πω "μπερνι σε αγαπώ".

GraveMiasma
29-02-2012, 04:20
anoixe ena thread na tou to peis

steve
29-02-2012, 04:32
Με δυο φίλες μπαίνουμε σε ενα ταξι να φυγουμε. Εσύ γιατι να με πιασεις, γιατι να ακολουθησεις,
τι σοι ανθρωπος εχει φιλες?

atom_smasher
29-02-2012, 04:41
δεν πατε για υπνο λεω γω καμμενοι;

GraveMiasma
29-02-2012, 05:05
:popolo:

Dythor
29-02-2012, 05:06
με κεφαλαια για να ξεχωριζουν, δεν φωναζω.

Μαγεία.

γιατί ο λυσσασμένος χρήστης dythor βάζει στο σπίτι του καραφλούς τύπους;

Πρέπει να απαντηθεί το πολιτικό σκέλος. Φιλοξενούσα τον εξαίρετο χρήστη μινμιν.

Ελπιζω να βρεθεί το σκυλάκι

Θα πεθάνω.

menumission
29-02-2012, 05:18
και δε με λενε γιουλι, επιτελους ρε Ιωσηφακη

GraveMiasma
29-02-2012, 05:55
synekrina toson kairo to er me alla forums pou exw exereynhsei, opws as poume to skatorocking.gr
kai to ebriska poly pio cool.

not any morrr

http://www.youtube.com/watch?v=74YLwinLT7M

BlackiE
29-02-2012, 06:06
Στ' αρχίδια μας, φύγε από το φόρουμ.

regularpaul
29-02-2012, 09:19
σκεψου αυτους που ΔΕΝ γραφουν εδω. Αλλα κ απο τους κοινους οπως βλεπεις δεν εχει τοποθετηθει κανεις..

Το ότι κάποιοι "κοινοί" δεν έχουμε τοποθετηθεί, δεν σημαίνει ότι παίρνουμε το μέρος κάποιου
ούτε βέβαια ότι έχουμε σιχαθεί έναν από τους δύο.
Απλά απέχουμε από μια στενόχωρη κουβέντα που γίνεται σε λάθος χωροχρόνο.

Aleister
29-02-2012, 11:32
synekrina toson kairo to er me alla forums pou exw exereynhsei, opws as poume to skatorocking.gr
kai to ebriska poly pio cool.

not any morrr

http://www.youtube.com/watch?v=74YLwinLT7M

5 star post

12 stars circle your brow
29-02-2012, 12:09
ειπες θα εκθεσεις ατομα που κ καλα δεν κανει. ΨΕΥΤΗ

http://www.youtube.com/watch?v=iMQmnevHHco&feature=player_detailpage#t=13s

Παιδιά ολο αυτό το θρεντ είναι γεμάτο μικρότητες και είμαι σίγουρος οτι δεν είστε κάτι σαν το αποπάνω.

metamelia1
29-02-2012, 12:13
^^ 12 star post

bbq
29-02-2012, 13:23

Το ότι κάποιοι "κοινοί" δεν έχουμε τοποθετηθεί, δεν σημαίνει ότι παίρνουμε το μέρος κάποιου
ούτε βέβαια ότι έχουμε σιχαθεί έναν από τους δύο.
Απλά απέχουμε από μια στενόχωρη κουβέντα που γίνεται σε λάθος χωροχρόνο.

ακριβώς αυτό

The Good Son
29-02-2012, 14:11
Οι κυβεριανοί τί είναι; Έχει καμία σχέση με Ελ;

Krux
29-02-2012, 14:13
προφανώς οι χρήστες του καναλιού cyberia. και εγώ τώρα μαθαίνω.

BLiTzER
29-02-2012, 18:50
κ αμα δω κανα ΧΤ στον δρομο μα τον αγιο πουστη θα το περασω απο πανω

Πες που κυκλοφορείς να το φροντίσουμε.

Καρτ. Κανονιστείτε. Δεν πίνω μπύρες.

Aleister
29-02-2012, 21:00

Υπάρχει στην Ελλάδα αντισημιτισμός?
ναι, αλλά όχι αρκετός !

Γκουλαγκ
01-03-2012, 03:30
7. Πού μένει ο χρήστης cybernaut;

Agenes Robot
01-03-2012, 14:39
Αυτό ήταν;
Γιγαφλώροι

poweruser
01-03-2012, 18:28
το θρέντ αρχίζει και φθίνει..παρακαλώ να επιστρέψουν οι μικροί μας ήρωες..(μινιμιν,σαημπερνοτ,γιουλαι) να μας απαντήσουν τις απορίες να συνεχιστεί η πλοκή βρε αδερφέ...πάνω που είχε ξεκινήσει κάτι με καλές προοπτικές..

Leech
01-03-2012, 18:54
ποστς σαν το αποπάνω είναι κατά πολύ θλιβερότερα από το ήδη θλιβερό σκηνικό. Poweruser προβληματίσου.

Dragonlord
01-03-2012, 18:58
παλι δεν σε πιανω. δεν θα με νοιαζε αλλα ελεγες μαλακιες για μενα. σε ρωτησα το γιατι. το οτι το ΕΡ ειναι σε γενικες γραμμες μια καθυστερηση το χεις πει κ εσυ, το ξερουν οι μοντς, οι δημιουργοι, ολοι οι χρηστες, το γραφει σε οποια πετρα κ αν σηκωσεις. :)
τι εννοείς;

cybernaut
01-03-2012, 19:00
Γνωριζετε πως στο General δεν ποστάρω ποτε. Καμιά μουσική καμιά ταινια, μια χαρα το ΕΡ για τετοια. Να ξεκαθαρισουμε μερικα πραματα κ τελειωνει το πανηγύρι

οπερ κ εγένετο.
γυρίστε στις ασχολίες σας.
συγνώμη για τις μικρότητες αλλά κατέστη αναγκαίο.

poweruser
01-03-2012, 19:01
ποστς σαν το αποπάνω είναι κατά πολύ θλιβερότερα από το ήδη θλιβερό σκηνικό. Poweruser προβληματίσου.

μάλλον μόνο ένα άτομο πιάνει την ειρωνεία μου στο ΕR. αυτός είναι προβληματισμός.

Aleister
01-03-2012, 19:22
*2

atom_smasher
01-03-2012, 20:12
τι εννοείς;

Καταλαθος μουτζωσα. Λόγω κινητού.

Reject
01-03-2012, 20:15
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%20%20A/Yamaha%20DT200R%2084%20%201.jpg

Να δούμε με το DT που θα φτάσουμε.

http://www.greektenies.com/images/fotografies/kleftroni19875_400.jpg

Phoebus
01-03-2012, 20:15
συγνώμη για τις μικρότητες αλλά κατέστη αναγκαίο.

Ναι, καργα αναγκαιο. Καποιος postαρε ενα XT (η οπως αλλιως λεγεται η μαλακια αυτη) στο θεμα "Αυτοκινηση" και στην ειπαν επειδη εβαλες μαλακιες video στο αλλο θεμα και εσυ θεωρησες οτι τοτε επρεπε να ανοιξεις ενα θεμα για να πεις τι εχεις τραβηξει απο διαφορα ασχετα μελη του forum, αλλα οπως φανηκε ελεγες μαλακιες σε εναν ανθρωπο που βρηκε το κουραγιο να μπει σε προγραμμα να κοψει το ποτο επειδη ειχατε διαφωνιες για ενα κωλοsite και επισης μαθαμε και τις περιπετειες σου με την Σταυρουλα που γουσταρες να την πηδηξεις η την πηδηξες (δεν με απασχολει) αλλα οταν ειδες οταν δεν ειναι ευκολη περιπτωση την εκανες περα και την κακομεταχειρηστηκες (οπως και οι δυο λετε) και αυτη σε τιμωρησε με την βαρυτατη ποινη να σου στελνει μηνυματα οτι εχει περιοδο η φωτογραφιες με σκοτωμενα ποντικια οταν εσυ περιμενες με την ψωλη στο χερι μηνυμα απο αλλη γκομενα. Ολα αυτα σε ενα forum που θα τα δει ο καθε ασχετος και ο καθε Παναγιωτοπουλος.

Αφου σε ανεχονται οι φιλοι σου δεν μου πεφτει λογος, αλλα απο αυτα που διαβασα για μενα η persona cybernaut θα αντιπροσωπευει ενα διποδο σιχαμα και εναν μικρανθρωπο.

Μην τολμησεις να πεις αν δεν ξερω τι εγινε να μην μιλαω απο την στιγμη που αποφασισες να στησεις αυτο το τσιρκο δημοσιως.

Οι φίλοι του είναι ο μόνος λόγος που είναι εδώ και μας ζαλίζει τον πούτσο με τα προσωπικά του, αντί να είναι έξω στο δρόμο και να μαχαιρώνει σκουρόχρωμους.

regularpaul
01-03-2012, 20:18
Να χτυπήσουμε όλοι το φασιστοειδές, σιχαμένο δίποδο cybernaut, ΟΚ αλλά να το κάνουμε με βάση αυτά που γράφει.

Saloth Sar θα μπορούσες να είχες σταματήσει το σχόλιό σου στο "κάποιος πόσταρε ένα XT", τα υπόλοιπα το ίδιο σχέση με την πραγματικότητα είχαν.
Νομίζω ότι ήταν σαφές ποιο συγκεκριμένο σχόλιο του minmin (το οποίο ήταν τόσο χοντρό που όταν το διάβασα δεν πίστεψα ότι αναφερόταν στον cybernaut)
προκάλεσε αυτό το κακό θρεντ. Χοντρό επειδή το έκανε ο minmin συγκεκριμένα και όχι αν το κανε οποιοσδήποτε άλλος ERιτης.
Τώρα αφήστε τους να το προχωρήσουν μεταξύ τους αν θέλουν.
Εκτός αν απλά σκοπεύουμε να αναζοπυρώσουμε το φλέιμ που θέλουμε οπότε go crazy.

Φοιβο, ακομα και με τον εύκολο στοχο cybernaut οταν τα βαζεις, εισαι γελοιος, κοφτο επιτελους.

Phoebus
01-03-2012, 20:24
Τι να κόψω ρε Παύλο, σόρρυ κιόλας. Ο φίλος σου είναι παλαβός. Ξερνάμε ομαδικώς με αυτά που γράφει. Και προσπαθείς να τον υπερασπίσεις; Γιατί; Απορώ ειλικρινά.

Phoebus
01-03-2012, 20:26
Υπόψιν, εγώ κρίνω τον cybernaut ΜΟΝΟ απ'αυτά που έχει γράψει, ουδέποτε τον έχω γνωρίσει από κοντά ούτε έχω συζητήσει με διάφορα_άτομα_από_το_φόρουμ για τον cybernaut.

regularpaul
01-03-2012, 20:39
οπότε προβληματίσου γιατί άτομα που τον έχουν γνωρίσει, δεν σχολιάζουν με τον ίδιο τρόπο τις πραγματικά κουραστικές πίπες που ποστάρει στο πολίτιξ
(τις οποίες μουνάκια τις δέχομαι σε καθημερινή βάση, ε? Δεν αργεί το ξύλο που θα μας λυτρώσει όλους)

Phantom Duck
01-03-2012, 20:42
http://i43.tinypic.com/1i0d5l.jpg

Phoebus
01-03-2012, 20:55
Παύλο, αλήθεια έχω προβληματιστεί παλιότερα, γι'αυτό και λέω ότι τον ανέχεστε, και αυτό είναι καλό και σας βγάζω το καπέλο ρε μαλάκες, διότι η εναλλακτική με τα μυαλά που κουβαλάει θα ήταν να κυκλοφορεί έξω με ένα μαχαίρι. Απλά το παρόν θρεντ επιβεβαιώνει αυτό που περιμένεις από έναν άνθρωπο που εκφράζει τέτοιες απόψεις: μηδενική ανοχή, μηδενικός σεβασμός στα προσωπικά προβλήματα του άλλου και ρητορική τύπου "θα μου κλάσεις τ'αρχίδια". Και αν σου φαίνεται γελοίο επειδή είμαι "ο Φοίβος, ο liberal φίλος σας από το internet που ποστάρει χωρίς άγχη από τη χώρα των μπάφων" που μπορώ και κάνω τέτοια σχόλια, ρώτα τον εαυτό σου όταν εσύ ο ίδιος (μη με βάζεις να ψάχνω) του είχες πει να σταματήσει να γράφει αηδίες στο politics.

Αναρωτιέμαι όμως Παύλο, που με λες γελοίο, αν δεν είναι λόγος οι πραγματικά κουραστικές πίπες που γράφει - και μάλλον αναπαράγει και IRL - για να του κόψεις τη καλημέρα, τοτε τι πρέπει να γίνει; Να σου σφάξει το παιδί σου; Αλήθεια, μερικές φορές δε σας καταλαβαίνω.

Atropos
01-03-2012, 20:56
Ίδιο σαν το από πάνω σε μαύρο και μοτάρντ ήταν το κουκλί μου το τελευταίο. Αλλά δεν πιάνει μία μπροστά στο πρότελευταίο...

http://onlytrailbikes.com/wp-content/uploads/2010/10/yamaha-wr200r-912.jpg

Έχει πέσει όργωμα.....Α, και με FMF ολόσωμη ε;

regularpaul
01-03-2012, 21:06
ρε φίλε συνεχίζεις τώρα μια κουβέντα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί, θες να μας πεις κάτι για σένα ίσως?
έχεις κάνει το αστείο περί σκουρόχρωμων και σφαξίματος σε 100 διαφορετκές παραλλαγές, γελάσαμε, ξεκαρδιστήκαμε, κατουρηθήκαμε φτάνει όμως
αν το λες σοβαρά, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, δεν αντιμετωπίζει έτσι τους ανθρώπους
το πιο πιθανό σενάριο είναι σε ένα τέτοιο σκηνικό που φαντασιώνεσαι συνέχεια, εσύ κι εγώ να τρέξουμε στη μαμά μας κλαίγοντας
και ο Άκης να προστατεύσει τον σκουρόχρωμο με τη ζωή του, την ώρα που θα του λέει "ο Πλεύρης τα χώνει ωραία στον Πάγκαλο σε κείνο το βιντεάκι ομως"

ας μιλήσουμε για αυτοκινηση και μηχανακια

enitharmon
01-03-2012, 21:12
περασαν αρκετές σελίδες για τον Godwin's law ή έχουμε ακόμα;

Phoebus
01-03-2012, 21:20
Όχι, εγώ δε καταλαβαίνω γιατί πετάγεσαι σα πούτσα να υπερασπιστείς τον cybernaut και προσπαθείς να μεταφέρεις τη κουβέντα στο τι είναι ο καθένας που λέει ότι ο cybernaut είναι ένας κρετίνος, λες και παίζουμε το καθρεφτάκι εδώ μέσα.

Ειλικρινά, μου φαίνεται ΓΕΛΟΙΟ να υποστηρίζεις πχ πως ο cybernaut θα προστάτευε με τη ζωή του έναν εβραίο (1 παραλλαγή από τις 100). Αν εσύ πιστεύεις πως ποστάρει τα βιντεάκια με τον Πλεύρη λόγω αντι-παγκαλικού [sic] αισθήματος, τότε ειλικρινά είσαι στη κοσμάρα σου όσο και ο cybernaut.

regularpaul
01-03-2012, 21:24
έγινε

Reject
01-03-2012, 21:27
Το να κάνεις επίθεση σε κάποιον που υπερασπίζεται τον παιδικό του κολλητό, είναι λίγο καριολίκι Φοιβόνι.

Phoebus
01-03-2012, 21:38
ΟΚ. Σόρρυ Παύλο που σε έφερα στη δύσκολη θέση, ξέρω πως είναι γιατί το έχω περάσει και γω. Να ξέρεις όμως ότι οι απόψεις μου για τον cybernaut δεν αλλάζουν. Αυτά. Μιλήστε για XT.

regularpaul
01-03-2012, 21:44
ρε αλήθεια, δεν υπερασπίζομαι τον παιδικό μου κολλητό (η πλακα ειναι οτι μου τα χωνει που δεν το κανω... εμ κερατας εμ δαρμενος)
αν εξαιρέσουμε ένα σχόλιο που είπα ότι μου φάνηκε χοντρό, δεν παίρνω θέση στη φάση με τον Μιχάλη (δεν ξέρω καν τι έχει ειπωθεί/γίνει μεταξύ τους)

καμια δυσκολη θεση Φοιβο, σε δυσκολη θεση θα βρεθω οταν θα ρθει ο Ακης να τα κανει πουτανα ανατρεποντας οσα εγραψα για αυτον!

menumission
01-03-2012, 22:01
και για να τελειώνουμε με τα σκοτωμένα ποντίκια, του 'χα στείλει πριν 3 χρόνια και βάλε, ένα μμς με το κείμενο αυτού
http://www.youtube.com/watch?v=hSrxcR8Fm70
στα ελληνικά, "ο Καμύ και οι γάτες του" απ'τα Άμπρα Κατάμπρα παραμύθια, όχι σε φωτογραφία, το διευκρινίζω, και μάλλον το οπτικοποίησε, δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω
πάντως δεν είναι καθόλου σιχαμένο

BURNIN AMBITION
01-03-2012, 22:19
τα ειχες ποτε με τον ακη?
με τον μινμιν?
πουτους γνωρισες και τους 2?
επιβητορες ή φλωροι?
φωτογραφια σου εχουμε?
ποιος χωρισε ποιον?
και αφου τελειωσε η φαση ποιος και ποσα μηνυματα εστειλε και σε ποσο χρονο
στο κρεβατι ριχνεις καντηλια?
αλλοι αντρες απο τον ακη δεν υπαρχουν? τι σε ειχε τρελανει?
ι σιμπ[ερια εχει να κανει τι ποτα με κοναν, με χι μαν ι με τρανσφορμερς?
αν χρησιμοποιεις τα μμς για να στελνεις κειμενα εισαι γαμω τα παιδια

θα ελεγα πως το τοπικ εχει χασει το ενδιαφερον του. καντε κατι

Atropos
01-03-2012, 22:29
Το οτι δεν μπορούμε να βάλουμε και άλλα ταγκς πού το πας;

freak brother
01-03-2012, 22:38
Το οτι δεν μπορούμε να βάλουμε και άλλα ταγκς πού το πας;

στειλε π.μ και κανονίζεται κατι.. ;)

menumission
01-03-2012, 22:43
7. Πού μένει ο χρήστης cybernaut;
http://3.bp.blogspot.com/_KyG7gtPCerM/ShUTJiYpVCI/AAAAAAAACwE/bPpAxteR9DM/s400/DSC02428.JPG

Σορρυ κιολας

freak brother
01-03-2012, 22:47
αμα μενει στο 13 μενει στην πολυκατοικια της ΒΑΒΟΥΡΑΣ

carheart
01-03-2012, 22:49

διαβάζω αυτό σε συνδυασμό με την υπογραφή που μοστράρεις και γελάω λίγο

ΒΛΑΚΑ ΜΠΕΡΝΙΝ ΑΜΠΙΣΙΟΝ ΒΛΑΚΑ

Reject
01-03-2012, 22:55

διαβάζω αυτό σε συνδυασμό με την υπογραφή που μοστράρεις και γελάω λίγο

ΒΛΑΚΑ ΜΠΕΡΝΙ

ταραρα-ταραρα

BURNIN AMBITION
01-03-2012, 22:59
ξιδακι.
επισης στο χω ξαναπει. τι ζορι τραβας?
σε εβρισα? θελεις αγορινα μου να βρεθουμε απο κοντα να το λυσουμε? μια και καλη? αν οχι σε παρακαλω μην ασχοληθεις με το ατομο μου αν δεν εχω αναφερθει σε σενα. (που δεν εχω λογο να το κανω γιατι σε θεωρω καραγκιοζαρο)
ειλικρινα ομως. την επομενη φορα που θα κανεις κατι τετοιο θα σε βρω. δεν ειναι δυσκολο. και οτι γινει.
δε το συνεχιζω για να μη χαλασω αυτο το υπεροχο θρεντ

Reject
01-03-2012, 23:01
κθυλο κε ποθτανα ολα!!!!!!!!!!!!!

rat_poison
01-03-2012, 23:02
φτιάξε ένα υπέροχο θρεντ κι εσύ

κάνε το ίντερνέτ μας λίγο πιο γαμάτο

το ΗΑΡ που ΘΕΛΟΥΜΕ

Dythor
01-03-2012, 23:02
έχεις κάνει το αστείο περί σκουρόχρωμων και σφαξίματος σε 100 διαφορετκές παραλλαγές, γελάσαμε, ξεκαρδιστήκαμε, κατουρηθήκαμε φτάνει όμως

Εγώ δεν γέλασα καθόλου. Αντιπαθώ εξαιρετικά τον χρήστη Φοίμπους μάιντ γιου, είναι ξεκάθαρο παρ' όλα αυτά ότι ο σάιμπερνωτ είναι (ακόμα) ένας καθημερινός Έλλην φασίστας. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να πει για να κάνει κλασιφάι ρε παύλε;

Επίσης αφού βάζετε που βάζετε φωτό, βάλτε μία που να δείχνει η ΚΑΥΛΑ που του πρέπει:

http://images03.olx.gr/ui/11/46/75/1300635546_179254175_1----YAMAHA-XT-660-2005.jpg

carheart
01-03-2012, 23:04
το ότι μπαίνεις σε ένα τέτοιο θρεντ για να διασκεδάσεις και να κάνεις χαβαλοερωτήσεις "στο κρεβατι ριχνεις καντηλια?" στη σταυρούλα, δείχνει ποιός είναι ο πραγματικός καραγκιόζαρος

εγώ βέβαια σε είχα καταλάβει από κάπως παλιότερα!

το ότι "κλείνεις ραντεβού για ξύλο", είναι άλλη μια απόδειξη πως έχεις μείνει στην ηλικία που οι άνθρωποι
α) μετράνε μπάνια στη θάλασσα
β) πάνε σε καρναβάλια
γ) άλλα δεκάδες που κάνεις και βαριέμαι να σκεφτώ

γενικώς σταμάτα να ποστάρεις, τουλάχιστον σε αυτό το θρεντ, θα κάνει καλό σε όλους

πραγματικά φιλικά

rage for order
01-03-2012, 23:07
πραγματικά φιλικά

κοοοοκοκοκοκο

Reject
τα παγωτά ξέχασες καρχαρτ, ο μπερνις έχει φαει 4 πάγωτα μέχρι τώρα και 82 το προηγούμενο καλοκαίρι.

Shirime
"μετράνε μπάνια στη θάλασσα" ρε μαλάκα :touched:

MeLinDa
γκρουπ θεραπι? θρεντ.

Amnesiac.
01-03-2012, 23:08
carheart, αύριο που θα πίνουμε ποτάρες στο galaxy (στη Σταδίου, μέσα σε στοά) γύρω στις 11, ελπίζω να έχεις ηρεμήσει λίγο.

carheart
01-03-2012, 23:09
δ) κάνουν θρεντ "έρχεται ο Τερμινέιτορ"

MeLinDa
01-03-2012, 23:10
μια μουτζα στον αμνιζιακ για να υπαρχει διαφανεια.ΒΛΑΚΑ!

Phantom Duck
01-03-2012, 23:12
θελεις αγορινα μου να βρεθουμε απο κοντα να το λυσουμε? μια και καλη? αν οχι σε παρακαλω μην ασχοληθεις με το ατομο μου αν δεν εχω αναφερθει σε σενα. (που δεν εχω λογο να το κανω γιατι σε θεωρω καραγκιοζαρο)
ειλικρινα ομως. την επομενη φορα που θα κανεις κατι τετοιο θα σε βρω. δεν ειναι δυσκολο. και οτι γινει.
δε το συνεχιζω για να μη χαλασω αυτο το υπεροχο θρεντ

http://i44.tinypic.com/2iavjwz.jpg

regularpaul
01-03-2012, 23:13
dythor εισαι καθυστερημενος (εννοω εχεις μεινει πισω, το ληξαμε αυτο το θεμα)
αναβω τσιγαρο ευλεπιστωντας σε γουστοζικη κοντρα καρχαρτ/μπερνιν με πολλες προσωπικες αναφορές
για να δει ο cybernaut τι εστι βερυκοκο (να μαλλωνουν 2 ατομα που πας με 1000 δηλ)

MeLinDa
01-03-2012, 23:16
θεε μου.θα τον κανετε να καπνισει τωρα!

BURNIN AMBITION
01-03-2012, 23:19
το ότι μπαίνεις σε ένα τέτοιο θρεντ για να διασκεδάσεις και να κάνεις χαβαλοερωτήσεις "στο κρεβατι ριχνεις καντηλια?" στη σταυρούλα, δείχνει ποιός είναι ο πραγματικός καραγκιόζαρος

εγώ βέβαια σε είχα καταλάβει από κάπως παλιότερα!

το ότι "κλείνεις ραντεβού για ξύλο", είναι άλλη μια απόδειξη πως έχεις μείνει στην ηλικία που οι άνθρωποι
α) μετράνε μπάνια στη θάλασσα
β) πάνε σε καρναβάλια
γ) άλλα δεκάδες που κάνεις και βαριέμαι να σκεφτώ

γενικώς σταμάτα να ποστάρεις, τουλάχιστον σε αυτό το θρεντ, θα κάνει καλό σε όλους

πραγματικά φιλικάκαλα αν το ποστ μου αυτο το πηρες σοβαρα, αλλος εχει το προβλημα
δευτερον οπως πολυ απλα σου ξεκαθαρισα, με χαρακτηριζεις χωρις να εχω αναφερθει σε σενα. και δεν εισαι καν φιλος μου, αυτοι ας με βριζουν και ας λενε οτι θελουν. το κακοπροαιρετο ολων των ποστ σου απεναντι μου κανει κρα. καμια σχεση με το αποκατω ακριβως ποστ του ρετζεκτ. εκεινος ας με βρισει οπως θελει. μαλακας δεν ειναι ουτε κακοπροαιρετος. οποτε στο ξαναλεω. σε παρακαλω πολυ σταματα να ασχολεισαι με το ατομο μου. αν σε πειραζει τοσο πολυ η υπογραφη μου, στειλε ενα πμ και πες μου να τη βγαλω. δεν εχω θεμα. καταλαβαινω οτι το ιματζ σου ειναι πολυ σημαντικο για το ατομο σου, μη το χαλαμε εδω
τριτον συγνωμη η ηλικια μου δε συμβαδιζει με τους ,για εσενα, σωστους τροπους διασκεδασης.
συγνωμη που παω στο καρναβαλι, σε μια πολη που σπουδασα και μαζεμομαστε το παρεακι απο ολα τα μερη της ελλαδος εκει και γουσταρουμε.
κανω πραγματα που βαριεσαι. οκ. ποιος χεστηκε? την παλευεις?
μαλλον εχεις μπερδεψει το χαβαλε με τη καθυστερηση.
τελος. κακοπροαιρετα σχολια δε δεχομαι απο κανεναν. και με εξαιρεση τη ντραμσικ (το μονο ατομο που σε φασεις εχω βρισει χοντρα και το εχω μετανιωσει γιατι ειναι μαλακια το θεμα, ασχετος λογου) τετοιες μαλακιες δεν εχω ποσταρει.. λοιπον ξεκωλα απο τη ζωη σου. αφου με θεωρεις βλακα καθυστερα και οτι αλλο, τι στο διαλο ασχολεισαι? θες να κοροιδεωψεις εναν καθυστερημενο? γι9ατι αν εγω ειμαι, τοτε μιλαμε εισαι τεραστιος μαγκας

επισης φιλικα

ubu
01-03-2012, 23:19
carheart, αύριο που θα πίνουμε ποτάρες στο galaxy (στη Σταδίου, μέσα σε στοά) γύρω στις 11, ελπίζω να έχεις ηρεμήσει λίγο.

Σκάω ακάλεστος.

Amnesiac.
01-03-2012, 23:21

Σκάω ακάλεστος.

Όχι. Σε καλώ.

btw και εσύ δεν έχεις ειρωνευτεί τον Μπέρνι παλιότερα;

Reject
01-03-2012, 23:22
Συγνώμη που το λέω κάρχαρτ,
αλλά εντελώς φιλικά,
ο μπερνις σε ξεκώλιασε.

Μπέρνι λατρεία (χωρίς ειρωνεία).

Μόνο για το "ξεκωλα από την ζωή σου", να είχα 10 λογαριασμούς να σου κάνω 100 pink.

carheart
01-03-2012, 23:23
παιδιά τουλάχιστον είμαστε φίλοι

cybernaut
01-03-2012, 23:25
πραγματικά φιλικά

κοοοοκοκοκοκο

http://www.youtube.com/watch?v=N9TXVMkQ29g

freak brother
01-03-2012, 23:26
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΣΟ ΠΑΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΟΚΑΚΟΛΑ

Reject
01-03-2012, 23:27
Πόσταρα το DT, και είδατε την συνέχεια. Έτσι λοιπόν,

Τελικά, ο Φοίβος είναι πούστης?
Ο dythor πριβέ μυνηματίας?
Ο Μπέρνι σινεφίλ?

ποστάρω και μία Africa Twin να ανεβούμε κατηγορία για να απαντηθούν όλα τα καίρια ερωτήματα.

http://www.motorcyclespecs.co.za/pic%20of%20weak/Honda%20Africa%20Twin%201200%20%20%202.jpg

rat_poison
01-03-2012, 23:27
επιτέλους λίγο ενδιαφέρον, η φάση μπέρνι vs κάρφαρτ αποδείχτηκε μέγιστο φίλλερ

Phoebus
01-03-2012, 23:28
ΑΧΑΧΑΧ μ αρεσει που μερικοι απο σας μιλάγατε περι 'μικροτητας'

dythor κοριτσαρα μου, έχω τα prv μηνυματακια σου ρε συ.. μην το συνεχιζεις γιατι θα τα βγαλω στην φόρα..
Πως κατέληξες εκει να θες να με φιλησεις κ τώρα να συνεχίζεις με χαρακτηρισμους..
ΜΟΝΟ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ
Φοιβο.. ο κωλαράκος σου.. ξερεις ..

κατά τ' άλλα συγκινουμαι με Παυλάρα, οχι για την υπερασπιση κ αλλα τετοια χαζά, αλλα για το ποσο καλά με γνωρίζει..
προφανως χρειαζεται μια ζωη (ειδικα στις πολυ περιεργες περιπτωσεις σαν την δικη μου, το παραδεχομαι)
αλλά είναι η ζωντανή αποδειξη για το ποσο ΥΨΙΣΤΟ αγαθο ειναι η φιλια. Ειλικρινα μακαρι να σταθουν πολλοι ανθρωποι τοσο τυχεροι οσο εγω σ αυτον τον τομέα..

Και ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο.

menumission
01-03-2012, 23:30
http://www.parichowk.net/images/1311998615.jpg

Shadowking
01-03-2012, 23:31
δεν θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία, παπί καγκουρεμένο θέλουμε και ξεκατίνιασμα.
http://www.trikalaracing.piratx.com/content/Honda/glx90.jpg

σφαχτείτε.

rat_poison
01-03-2012, 23:33
τι παπί ρε φλώρε, εδώ είσαι
http://p1.bikepics.com/2010%5C06%5C26%5Cbikepics-2006337-full.jpg

BURNIN AMBITION
01-03-2012, 23:33
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2008/12/kourkouti-osfp-mitroglou-delivery1b.jpg

metamelia1
01-03-2012, 23:35
'sup

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/75180_176157752396488_100000067946828_632212_3849238_n.jpg

cybernaut
01-03-2012, 23:40
Και ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο.

http://www.youtube.com/watch?v=FM3ArgJSgAY

Reject
01-03-2012, 23:41
Ευχαριστώ που με κάθε πικ ΜΗΧΑΝΑΡΑΣ επιβεβαιώνετε το τόπικ.
Είστε συγκινητικοί.

Atropos
01-03-2012, 23:43
Ναι αλλά με το αφρικα μας ξενέρωσες, θέλουμε μηχανές αλήτικες.

Phoebus
01-03-2012, 23:48
Μπράβο μαλάκες, τώρα πρέπει να γαμήσω μια γκόμενα του φόρουμ για να αποδείξω ότι δεν είμαι πούστης. -_-

cybernaut
01-03-2012, 23:49
να είχα 10 λογαριασμούς να σου κάνω 100 pink.

πως θα το κανεις αυτό ρε μλκ !!!

Reject
01-03-2012, 23:51
Όπως συντελέστηκε η τριμελής επιτροπή, από 5 άτομα, κατά τον Βαμβακούλα.
Τι ρωτάς τώρα, βασικά μαθηματικά?

ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε, τα πάντα μπορούμε να κάνουμε.

Dythor
01-03-2012, 23:56

Τι; Τι είναι πάλι αυτή η φάση.

Reject
01-03-2012, 23:58
Διάβασε τι έγραψε ο Cybernaut ρε, όλα μασημένη τροφή τα θέλεις.
Γενικά, να είστε καλά όλοι οι συμμετάσχοντες στο θρεντ, με κάνατε και γέλασα μετά από 2 μέρες, ίσως τις πιο δύσκολες στη ζωή μου.

Phoebus
02-03-2012, 00:00
Θα την έπεφτα στην rottenside αλλά διαβάζω αυτά http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1382415 και απογοητεύομαι. Για πάντα πούστης;

BURNIN AMBITION
02-03-2012, 00:02
Θα την έπεφτα στην rottenside αλλά διαβάζω αυτά http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1382415 και απογοητεύομαι. Για πάντα πούστης;
Παντως ρε συντροφοι ειναι προβλημα, καποιοι/καποιες βαζουν τον πουτσο τους και το μουνι τους πανω απο το κινημα. Αν εισαι αναρχικος ομως για το συλλογικο καλο για να μην βαρεσουμε διαλυση ισως επρεπε να κανουμε θυσιες να περιορισουμε καποια παθη.
Αλλα δεν ξερω ρε γαμωτο ανθρωποι ειμαστε και εμεις...

Atropos
02-03-2012, 00:12
Όποιος μοντ έχει λίγη τσίπα πάνω του να κάνει στίκι το θρεντ.

regularpaul
02-03-2012, 00:13
http://www.tikitumble.com/wp-content/plugins/imageExtractor/thumb/200x200-broken-f5-button-500x375.png

Reject
02-03-2012, 00:14
Bρέθηκε και το κατάλληλο σαουντρακ του θρεντ Άτροπε...

http://1.bp.blogspot.com/_xcs_06Em6DI/TRyh1bXJuSI/AAAAAAAAA0E/qlYTYwsIHvw/s1600/stikky1.jpg

BLiTzER
02-03-2012, 00:17
Επίσης αφού βάζετε που βάζετε φωτό, βάλτε μία που να δείχνει η ΚΑΥΛΑ που του πρέπει:

http://images03.olx.gr/ui/11/46/75/1300635546_179254175_1----YAMAHA-XT-660-2005.jpg

Nαι, ποστάρετε την ΚΑΥΛΑ. Motard 180 κιλών λολολολ!!11

Esteban
02-03-2012, 00:18
Bρέθηκε και το κατάλληλο σαουντρακ του θρεντ Άτροπε...

repost αλλά
-kgwnxqic74

Atropos
02-03-2012, 00:20
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%20B/Husaberg%20FS650e%2007.jpg

Husaberg, χύνω....

Reject ποστ βιντεο, μην ψάχνω.

Phoebus
02-03-2012, 00:22
http://www.youtube.com/watch?v=rqPAZAy3BuM

Dythor
02-03-2012, 00:25
Nαι, ποστάρετε την ΚΑΥΛΑ. Motard 180 κιλών λολολολ!!11

Ευτυχώς βγαίνει και το ίδιο μείον σαράντα κιλά:

http://www.ultimatemotorcycling.com/files/2010_Husqvarna_SM_630%205.jpg

BURNIN AMBITION
02-03-2012, 00:25
mouxete gamhsei th psuxologia. DE XERW NA ODHGW MHXANES GAMW TO DIAOLO

chris_boss
02-03-2012, 00:27
να είχα 10 λογαριασμούς να σου κάνω 100 pink.

πως θα το κανεις αυτό ρε μλκ !!!

και νόμιζες ότι δεν είχε τίποτα να σου προσφέρει αυτή η σχέση

Swollen
02-03-2012, 02:42
Πόσταρα το DT, και είδατε την συνέχεια. Έτσι λοιπόν,

Τελικά, ο Φοίβος είναι πούστης?
Ο Μπέρνι σινεφίλ?

ποστάρω και μία Africa Twin να ανεβούμε κατηγορία για να απαντηθούν όλα τα καίρια ερωτήματα.

http://www.motorcyclespecs.co.za/pic%20of%20weak/Honda%20Africa%20Twin%201200%20%20%202.jpg

βάλε τη σωστή τουλάχιστον

http://www.poulato.gr/uploads/734C00524.JPG

metamelia3
02-03-2012, 04:15
λοιπον, εγω θα ειμαι ειλικρινης επειδη εχω κοπανησει καποια ουισκακια και παρα λιγο να εκπληρωσω ενα οιδιποδειο με μια στα-μεθυσμενα-ματια-μου-καυτη 45αρα και θελω καπου να ξεσπασω:
* ειμαι ιδεολογος αντιφασιστας. οποιον θεωρω ικανο να ασκησει ρατσιστικη βια με χαρακτηριστικη ευκολια θα προτεινα να του καψουμε το κωλοσπιτο με τον ιδιο τον καριολη μεσα. τον τελευταιο χρονο, οποτε βλεπω ποστ σαϊμπερνοτ το μονο που σκεφτομαι ειναι "τι λεει ο μαλακας παλι". αν με ρωτησετε ομως αν ειναι ικανος να ασκησει ρατσιστικη βια θα ελεγα με μεγαλη σιγουρια οχι. αυτο που λεει ο παυλος, οτι θα υπερασπιζοταν τον "σκουροχρωμο" και με την ζωη του, ακομα και με την ελαχιστη σχεση που εχω με τον cybernaut, το πιστευω και με το παραπανω. αυτο δεν αλλαζει το οτι λεει χοντρες μαλακιες οι οποιες θα μπορουσαν εμμεσως να σιγονταρουν τετοιες συμπεριφορες. αλλα το "εμμεσως" ειναι κλειδι εδω.
* εχω εναν ορο τον τελευταιο καιρο που μου χρειαζεται αρκετα συχνα: human trash. αχρειαστα πραματα σ' αυτον τον πλανητη. σκουπιδια με αναπνοη ρε παιδι μου. απ' ολους τους χρηστες του φορουμ ομως, τρια ατομα υπαγονται κατα τη γνωμη μου σ' αυτη την κατηγορια: bibleblackbird, atropos και phoebus. με τους υπολοιπους μπορει να διαφωνουμε, μπορει να βριζομαστε, μπορει οτιδηποτε αλλα δεν τους θεωρω σκουπιδια. οι τρεις παραπανω δειχνουν χυδαιες συμπεριφορες, εναν διαχυτο φασισμο που πραγματικα αποτελει την πιο επικινδυνη συμπεριφορα. ο κατωριμος και ο Η. ειναι ρανερ-απς αλλα απαλλασονται λογω κακομοιριας.
* το θεμα με τους παραπανω ομως ειναι οτι σκανε μερικες φορες συμπεριφορες που τους προσεγγιζουν. human trashy συμπεριφορες. τετοιες ειναι η ιδια η υπαρξη του θρεντ, το ποστ του μπερνιν αμπισιον (που γαμω το κερατο μου, καλος χρυσος και αγιος, ας του μπει καποιο ουσιαστικο ζητημα καποια στιγμη για το ποσο σεξιστικα, ηλιθια και επικινδυνα ειναι αυτα που λεει) και - οκ, αναμενομενο - το ποστ του φιμπους.
* γενικα, διαβαζετε τα ποστ του ρεγκιουλαρπωλ. ειναι ενα καλο παραδειγμα συμπεριφορας για να μην ειμαστε ξεφτιλισμενοι μαλακες στο ιντερνετ.

asimoulis
02-03-2012, 04:20
τον τελευταιο χρονο, οποτε βλεπω ποστ σαϊμπερνοτ το μονο που σκεφτομαι ειναι "τι λεει ο μαλακας παλι". αν με ρωτησετε ομως αν ειναι ικανος να ασκησει ρατσιστικη βια θα ελεγα με μεγαλη σιγουρια οχι. αυτο που λεει ο παυλος, οτι θα υπερασπιζοταν τον "σκουροχρωμο" και με την ζωη του, ακομα και με την ελαχιστη σχεση που εχω με τον cybernaut, το πιστευω και με το παραπανω. αυτο δεν αλλαζει το οτι λεει χοντρες μαλακιες οι οποιες θα μπορουσαν εμμεσως να σιγονταρουν τετοιες συμπεριφορες. αλλα το "εμμεσως" ειναι κλειδι εδω.

αυτό όμως

BibleBlackBird
02-03-2012, 04:37
επειδη με παιρνει η μπαλα και εμενα εδω για καποιον ανεξηγητο λογο θα τοποθετηθω και εγω.

οι τρεις παραπανω δειχνουν χυδαιες συμπεριφορες

βασικα θα ειμαι ειλικρινης, σημερα βαριεμαι να απαντησω σε human trash της ταξης bibleblackbird και ανυπαρκτους κρετινους τυπου κατωριμος. παρ'οτι θα ειμαι ειλικρινης, ο κατωριμος μου φαινεται απλα μια ασχετη κομπλεξαρα που προσπαθει να περασει μαθηματα σε πανεπιστημιο για να αποδειξει οτι δεν ειναι ηλιθιος - που ειναι, αλλα το αλλο το σκουληκι ευχαριστως το γαμουσα την μανα.

ενα δειγμα απο το ατελειωτο βρισιδι που ακομα δεν καταλαβαινω γιατι τρωω.

εναν διαχυτο φασισμο που πραγματικα αποτελει την πιο επικινδυνη συμπεριφορα

λολ; τι;

καλκι, αληθεια εισαι ο μονος που με αναφερει απο το πρωι ως το βραδυ στο ηαρ. Δεν θελω να μαθω για την εμμονη σου ψηλε αλλα, don't you be talkin dirty bout me.

metamelia3
02-03-2012, 04:38
γιατι αγορινα μου; θιγεσαι;

BibleBlackBird
02-03-2012, 04:41
oχι ειναι δυνατον να θιγεται human trash με human trashy συμπεριφορα;

metamelia3
02-03-2012, 04:42
εκτακτα!

Dythor
02-03-2012, 04:42
http://www.poulato.gr/uploads/734C00524.JPG

ΓΙΑΚ. Έκρηξη κακογουστιάς. Αν αρχίσουν να ποστάρονται και βαραντέρο/βέρσυς φεύγω απ' το φόρουμ.

adam
02-03-2012, 04:45
το υποσχεσαι?

cybernaut
02-03-2012, 04:49
Αν αρχίσουν να ποστάρονται και βαραντέρο/βέρσυς φεύγω απ' το φόρουμ.

http://images.bidorbuy.co.za/user_images/618/1025618_090412203833_3_445_HONDA_XL1000VA7_VARADERO.jpg
το Βερσυς ποιο ειναι ? ΓΡΗΓΟΡΑ

BURNIN AMBITION
02-03-2012, 04:51
λ το ποστ του μπερνιν αμπισιον (που γαμω το κερατο μου, καλος χρυσος και αγιος, ας του μπει καποιο ουσιαστικο ζητημα καποια στιγμη για το ποσο σεξιστικα, ηλιθια και επικινδυνα ειναι αυτα που λεει)

θα απαντησω σε αυτο και κλεινω με το θρεντ αυτο (ελπιζω). νομιζω εκανε τον κυκλο του, και οι αμεσα ενδιαφερομενοι οτι ηταν να κανουν φανταζομαι το εκαναν-ειπαν.

φανταζομαι αναφερεσαι στο ποστ που εκανα για τη μενουμισιον αν βριζει ή οχι. προφανως το εκανα με χιουμορ. το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του, δε με ενδιαφερει και δε μου πεφτει λογος. και δεν εχω γενικα κανενα κολημα με κανεναν και οτιδηποτε κτλ κτλ. τη γιουλαι προσωπικα δε τη ξερω. δεν εχω καν παρακολουθησει τα ποστ της. μεχρι να καταλαβω οτι ειναι η μενουμισιον περασε ενας αιωνας. οποτε. αν η γιολαι για τον αλφα βητα λογο θιχτηκε απο το ποστ μου, να της ζητησω συγνωμη. αλλα δε νομιζω οτι το πηρε και αυτη ετσι.. αγαπητε καλκι αν αυτα που λεω ειναι σεξιστικα και ηλιθια οπως λες, δε θα το απαντησω. εχεις πιει και λιγακι παραπανω, παει και το γαμησι, ισως να χεις δικιο, ισως και οχι. τεσπα. αυτα. ας το κλεισουμε εδω μωρε
αντιλ δε νεξτ μπαικ πικτιερ, γκουντναιτ

Phoebus
02-03-2012, 04:53
Κάλκι... Γιατί τόσο μίσος βρε αδερφέ; Σου έχω κάνει κάτι κακό και με φθονείς τόσο;

poweruser
02-03-2012, 04:57
επιστροφή στα αντρίκια μηχανάκια,λόγω attitude και μόνο

http://www.ridingarizona.com/forum/uploaded/vin%20man/200832715722_XR250.jpg

και λίγη διχρονίλα

http://p1.bikepics.com/2008%5C05%5C10%5Cbikepics-1283776-320.jpg

η φάση είναι τσαντάκι στη σέλα.

metamelia3
02-03-2012, 05:13
σιγα βρε μπερνη~! να δες μαλακια δηλαδη τωρα: ολοι οι αλλοι, οταν ειναι να σου κανουν κριτικη, τρως καντηλια. σκαω εγω βρε αγορι μου και λεω απλα οτι δεν συνειδητοποιεις ισως τις προεκτασεις αυτων που λες και κατευθειαν να με βγαλεις μεθυσμενο εξω φρενων. αυτο σταματησε ενα τριωρο νωριτερα και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τωρα σου λυνω και διαφορικες εξισωσεις αν θες. παρε στα σοβαρα λιγο την καλοπροαιρετη κριτικη, κακο δεν κανει.

φιμπους, τι να φθονω απο σενα βρε κακομοιρη.

εντιτ: και γενικα, αμεσα ουτε εσυ, ουτε ο ατροπος, ουτε ο μπαϊμπλμπλακμπερντ μου εχετε κανει. απλα ειστε σκουπιδια ρε παιδι μου, τι να κανουμε.

Phoebus
02-03-2012, 05:18
Έμμεσα; Σου γάμησα τη μάνα μήπως;

metamelia3
02-03-2012, 05:19
ω μον ντιε, ελπιζω οχι

Dythor
02-03-2012, 05:22
Αν αρχίσουν να ποστάρονται και βαραντέρο/βέρσυς φεύγω απ' το φόρουμ.

http://images.bidorbuy.co.za/user_images/618/1025618_090412203833_3_445_HONDA_XL1000VA7_VARADERO.jpg

έφυγα τροχάδην

BURNIN AMBITION
02-03-2012, 05:22
καλκι δε σου απαντω. απλα σε πινκαρα. τα υπολοιπα εννοουνται

Phoebus
02-03-2012, 05:25
Θα κάνεις λοιπόν ένα εκτενές ποστ που θα αραδιάσεις τους λόγους για τους οποίους με θεωρείς "human trash";

metamelia3
02-03-2012, 05:26
ναι, που λες, ακου να δεις τι παιζει

Phoebus
02-03-2012, 05:26
Πάρε τώρα και τον άλλο το μαλάκα. Ρε, δε κάνω κόμμα. Χέστηκα και για σας και για τον κάλκι.

Phoebus
02-03-2012, 05:27
ναι, που λες, ακου να δεις τι παιζει

tl;dr

o wait.

metamelia3
02-03-2012, 05:31
ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΕΣΑΙ???????

Phoebus
02-03-2012, 05:32
Δώσε μου λίγο χρόνο.

stam and the witches
02-03-2012, 05:33
Εγώ γουστάρω Phoebus γιατί γουστάρω τη δημοκρατία και η δημοκρατία γουστάρει και τους εχθρούς της. Ο BibleBlackBird όμως είναι γνωστό φασιστάκι, και αν δε σπάσεις το αυγό του φιδιού πριν ξεμυτίσει δεν πας πουθενά.

Phoebus
02-03-2012, 05:36
Εκπροσωπείς τη δημοκρατία και εγώ τον εχθρό της;

Dythor
02-03-2012, 05:49
Εγώ γουστάρω Phoebus γιατί γουστάρω τη δημοκρατία και η δημοκρατία γουστάρει και τους εχθρούς της.

Ξέρεις τι σου λένε οι εχθροί της;!;!

stam and the witches
02-03-2012, 05:53
Γενικά όμως Κάλκη και Κάρχαρτ, ώρες ώρες μου δίνετε την εντύπωση ότι νοσταλγείτε πολύ το ER του 2005, αυτό στο οποίο θα λέγατε την αληθινά βαριά και σκατόψυχη καφρίλα για έναν άνθρωπο που, είτε βάσιμη είτε όχι, μοναδικό σκοπό έχει τη διέγερση. Λοιπόν δεν ξέρω αν ο λόγος σας παρέμεινε έτσι από παλιά και συνηθίζετε να μιλάτε με τέτοιους μηδενισμούς (human trash, αναπνέεις τον αέρα μας κλπ) ή όντως είστε έως και σήμερα ΤΟΣΟ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ, αλλά εγώ προσωπικά με κάτι τέτοια ΓΕΛΑΩ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ και σκέφτομαι τα χρόνια που πέρασαν, αν εσείς τα σκέφτεστε καθόλου κλπ.

Και ναι, όχι, δε σας βρίζω, μη σκάσει κανείς να μου πει καμιά μαλακία, μιλάω παντελώς καλοπροαίρετα, αυτά από μένα καληνύχτα.

Dythor
02-03-2012, 06:01
kDWaWRk6tcg

FIXXXER
02-03-2012, 09:07
Δυο μερες λειπεις και γινεται της καριολας. Καλυτερα, διαβαζοντας τα ολα μαζεμενα ενιωσα οπως τοτε που εβλεπα Lost ή Dexter σε εξαδες τα επεισοδια. Μλκ εγω ρωτησα τι εννοουμε οταν λεμε "να τελειωνουμε με ΟΛΑ" αλλα δεν περιμενα οτι θα παρω απαντηση!!! Ξεκαθαριασμα λογαριασμων το θρεντ.

Kalki vs Atropos
Kalki vs Phoebus
Kalki vs BibleBlackBird
cybernaut vs 00i00
cybernaut vs menumission
burnin vs carheart
regularpaul vs Phoebus
Dythor vs κακογουστιας
saloth sar vs cybernaut
saloth sar vs regularpaul
cybernaut vs Phoebus

Παιζει να ειναι το θρεντ με τα περισσοτερα flames στην ιστορια ε.

Dythor, αντε γαμησου μωρε αρχιδι γαμημενο, στο διαολο καριολη

ΥΓ. Και τωρα προσεξα οτι δεν υπαρχει στη λιστα ουτε κατωριμος, ουτε Η. Αν ειναι δυνατον.

KoiliaSamprela
02-03-2012, 09:38
θεμα)
αναβω τσιγαρο

θα τα πούμε από κοντά εμείς ..... και δεν θα είναι και πολύ ωραία!

KoiliaSamprela
02-03-2012, 10:00
αυτός που έβαλε το XR είναι μπαλαδώρος ,

Το καλό το XT είναι το 550

https://lh6.googleusercontent.com/-LUu-QU_bUbU/TXQQ2pJ_5fI/AAAAAAAABtI/WTz50W3VpVk/%25CF%2587%25CF%2584550.jpg

απλά με το ασημένιο το ντεπόζιτο

και ένα πρεζάκι φίλος είχε αυτό
http://motorbike-search-engine.co.uk/classic-bikes-2/XL250R.jpg

Atropos
02-03-2012, 10:05
Όχι και XR 250 ρε παιδιά, που κλείνεις το γκάζι και νομίζεις οτι φρενάρει το μηχανάκι.

KoiliaSamprela
02-03-2012, 10:34
Όχι και XR 250 ρε παιδιά, που κλείνεις το γκάζι και νομίζεις οτι φρενάρει το μηχανάκι.

πας βουνό όμως με το XR

freak brother
02-03-2012, 10:42
το θρεντ αυτο εχει κατι απο μεθυσμενο σεξ με μια ΟΧΙ και τοσο του γουστου σου κοπελα (πολιτικαλι κορεκτ για να μη πω μπαζο) , το βραδυ το διαβαζεις με ποπ κορν και εισαι μεσα στην καβλα , και το πρωι το κανεις μια επαναληψη με πιο καθαρο μυαλο και θες να ξερασεις.

Atropos
02-03-2012, 10:44
Δεδομένο, το συγκρίνω με το WR που είχα εγώ παλιά και πόσταρα πριν κάποιες σελίδες. Το XR το είχε φιλαράκι που ανεβάιναμε στον Χορτιάτη μαζί.

ubu
02-03-2012, 11:03
φανταζομαι αναφερεσαι στο ποστ που εκανα για τη μενουμισιον αν βριζει ή οχι. προφανως το εκανα με χιουμορ.

Χιούμορ για το πως κάνει σεξ σε δημόσιο φόρουμ το οποίο παρακολουθεί και η ίδια. Χωρατατζή.

12 stars circle your brow
02-03-2012, 11:11
Και ναι, όχι, δε σας βρίζω, μη σκάσει κανείς να μου πει καμιά μαλακία, μιλάω παντελώς καλοπροαίρετα, αυτά από μένα καληνύχτα.

εντελώς φιλικά

ubu
02-03-2012, 11:18
φανταζομαι αναφερεσαι στο ποστ που εκανα για τη μενουμισιον αν βριζει ή οχι. προφανως το εκανα με χιουμορ.

Χιούμορ για το πως κάνει σεξ σε δημόσιο φόρουμ το οποίο παρακολουθεί και η ίδια. Χωρατατζή.

Επίσης, μια και δε θίχτηκε, το παραπάνω ήταν εξίσου μεγάλη αηδία (και μεγαλύτερη) όταν το έκανε ο blitzer και ο cybernaut. Ο cybernaut μάλιστα δεν έκανε καν χιούμορ, απλά μας ενημέρωνε δημόσια για το τι έχει κάνει με μια κοπέλα που συμμετέχει και παρακολουθεί το φόρουμ.

Δεν υπάρχει ο σεξισμός παιδιά, είναι μόνο κάτι ακρότητες που γράφουν κάτι περίεργοι σε αφίσες στα εξάρχεια. Μείνετε ήσυχοι.

Αυτά.

carheart
02-03-2012, 12:01
Γενικά όμως Κάλκη και Κάρχαρτ, ώρες ώρες μου δίνετε την εντύπωση ότι νοσταλγείτε πολύ το ER του 2005, αυτό στο οποίο θα λέγατε την αληθινά βαριά και σκατόψυχη καφρίλα για έναν άνθρωπο που, είτε βάσιμη είτε όχι, μοναδικό σκοπό έχει τη διέγερση. Λοιπόν δεν ξέρω αν ο λόγος σας παρέμεινε έτσι από παλιά και συνηθίζετε να μιλάτε με τέτοιους μηδενισμούς (human trash, αναπνέεις τον αέρα μας κλπ) ή όντως είστε έως και σήμερα ΤΟΣΟ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ, αλλά εγώ προσωπικά με κάτι τέτοια ΓΕΛΑΩ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ και σκέφτομαι τα χρόνια που πέρασαν, αν εσείς τα σκέφτεστε καθόλου κλπ.

Βαριέμαι να επεκταθώ ιδιαίτερα σε αυτό, αλλά από εμένα ξεκάθαρα όχι στο μαυρισμένο quote. Προτιμώ το ER που λέμε για μουσική με μινμιν, dreamweapon, casshern, κλπ, και όχι το ουρακοτάγκικο ερ, και το ερ του ποστπιξ στο ουέλκαμ θρεντ. Προτιμώ να μπαίνει νέος κόσμος, παρά να αναπαράγονται οι μαλακίες των παλιών και να κάνουμε :touched: όταν επιστρέφει ο..razor.

Τώρα, σε μερικά Θεμελιώδη πράγματα της επόμενης παραγράφου, υπάρχουν κάποιες σταθερές, καθώς δεν γίνεται να συμπαθάμε όλονα τον κόσμο, εγώ συμπαθώ αρκετό δηλαδή, αλλά όχι όλονα. Ο Μπέρνιν Αμπίσιον είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση που τα δέκα στα δέκα όσων γράφει τα θεωρώ αδιαπραγμάτευτα αντιαισθητικά και απαράδεκτα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον κόσμο που ζούμε, δεν αντέχω, τι να κάνουμε. Δεν θα το συζητήσουμε κιόλας αυτό, γιατί θα επανέλθουμε στην κουβέντα του πόσο ξέρεις έναν άνθρωπο από τα ποστς του, άλλοι λένε λίγο, άλλοι λένε πολύ, άλλους τους νοιάζει, αλλά και άλλους όχι! Δεν αντέχω. Ούτε για πλάκα. Και η ενστικτώδης εναντίωση σε όλα όσα δεν αντέχει να βλέπει γραμμένα ένας άνθρωπος, δεν συνιστά "εμμονή" εκ μέρους του, αλλά λανθάνουσα αντίδραση. Και εντάξει, το ότι "αγαπηθήκαμε" στο νέο ER τη βραδιά που φάνηκε ποιός κέρναγε μουτζέτο στον άλλον, μπορεί να είναι χαρακτηριστικό του νέου ΕR, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως σε οποιαδήποτε πλαίσια, κάποιες φορές θα υπάρξουν κάποιοι τσακωμοί που δεν θα είναι απαραιτήτως επί προσωπικού, αλλά επί αντικρουόμενων ιδεολογιών/συμπεριφορών. Και όπως είπα και στην πρώτη πρόταση, αυτό είναι μόνο θεμελιώδες, δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση, είναι αδιαπραγμάτευτο.

Και δεν είναι πως κάθομαι και βρίζω τον γιούζερ μπέρνιν αμπίσιον όπου σταθώ και όπου βρεθώ, αν είναι δυνατόν. Απλά όταν υφίσταται ένα thread, που ενώ υπάρχει ένας κανονικός διαπληκτισμός, στον πραγματικό κόσμο, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο ίντερνετ για λάθος λόγους, και οι συμμετέχοντες σίγουρα δεν αισθάνονται καλά με τα όσα γράφονται, είναι ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΣ να κάνεις xioumoraki (δημοτικού κιόλας) πάνω σε κάτι που κάποιον ίσως τον πονάει, αλλά εσένα σε διασκεδάζει. Όχι πως δεν θα μπορούσε να τα ρωτάει στα σοβαρά ο συγκεκριμένος λέω, αλλά ακόμα και η πλάκα είναι αηδία όταν έχει δημιουργηθεί κάτι τέτοιο. Και δεν έχει να κάνει με την συμπάθεια (ή μη) που μπορεί να έχει ο καθένας στους όσους αφορά αυτό το θρεντ, ούτε με κάποια ζόρικη και εκβιαστική ευγένεια των "δύσκολων περιστάσεων". Αυτό αντανακλά γενικές συμπεριφορές.

Και αν παρατηρήσεις σταμ, αυτό που γράφω είναι το εντελώς αντίθετο του 2005 χαλαρού κιελαμωρέ ερ. Γενικώς συμφωνώ με ubu σε αυτό.

FIXXXER
02-03-2012, 12:13
Ωραια ολα αυτα, αλλα σε ενα λυπηρο θρεντ κατα τη γνωμη μου, εχουν ποσταρει αρκετοι με το "νον πολιτικαλ κορεκτ χιουμορ" που καυτηριαζεις, με ελλειψη σεβασμου στους συμμετεχοντες των διαπληκτισμων, με σαφη στοχο την καλυτερη ατακα που θα μαζεψει τα περισσοτερα πινκς, και εσυ οχι μονο κολλησες στον μπερνιν αμπισιον και δεν εκραξες ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, αλλα τωρα λες οτι δεν ειναι εμμονη, αλλα ειναι απλα λανθανουσα αντιδραση. Αν εξαιρεσουμε το music κομματι του φορουμ, τα μισα, αν οχι περισσοτερα απο τα ποστς σου ειναι για να κραξουν τον μπερνι. Σοβαρα το εννοεις οτι δεν εχεις εμμονη? Σου εγραψε με 2 τεραστια ποστς ηδη σε αυτο το θρεντ οτι οκ, το χουμε καταλαβει, ξεκολλα τωρα κτλ, και εσυ κανεις το αποπανω ποστ, για ποιον λογο? Να επαναλαβεις το ηδη established μισος προς οτιδηποτε πρεσβευει ενα ποστ μπερνιν? Ή για να το δικαιολογησεις ως "σωστο" επειδη το βαζεις σε ενα ομορφο περιτυλιγμα?

Φιλικα παντα ε

freak brother
02-03-2012, 12:27
round 15 FIGHT!

Art In Haste
02-03-2012, 12:45
Ρε παιδιά ειλικρινά, δε σας ξέρω δε με ξέρετε - μετρημένα άτομα γνωρίζω προσωπικά από δω μέσα - αλλά αυτό το θρεντ ένα πράγμα που θυμίζει μόνο.

http://www.ibid.gr/Thumbnails2/6200161.jpg

Α, και ον τόπικ...

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός με 2 φίλους που την πάτησαν με την ίδια μηχανή.

http://mehlanator.homeip.net/2000%20HUSQVARNA%20TE%20610_files/TE610_400x280.jpg

carheart
02-03-2012, 13:40
Ωραια ολα αυτα, αλλα σε ενα λυπηρο θρεντ κατα τη γνωμη μου, 1. εχουν ποσταρει αρκετοι με το "νον πολιτικαλ κορεκτ χιουμορ" που καυτηριαζεις, με ελλειψη σεβασμου στους συμμετεχοντες των διαπληκτισμων, με σαφη στοχο την καλυτερη ατακα που θα μαζεψει τα περισσοτερα πινκς, και εσυ οχι μονο κολλησες στον μπερνιν αμπισιον και δεν εκραξες ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, αλλα τωρα λες οτι δεν ειναι εμμονη, αλλα ειναι απλα λανθανουσα αντιδραση. Αν εξαιρεσουμε το music κομματι του φορουμ, τα μισα, αν οχι περισσοτερα απο τα ποστς σου ειναι για να κραξουν τον μπερνι. Σοβαρα το εννοεις οτι δεν εχεις εμμονη? Σου εγραψε με 2 τεραστια ποστς ηδη σε αυτο το θρεντ οτι οκ, το χουμε καταλαβει, ξεκολλα τωρα κτλ, και εσυ κανεις το αποπανω ποστ, 2. για ποιον λογο? Να επαναλαβεις το ηδη established μισος προς οτιδηποτε πρεσβευει ενα ποστ μπερνιν? Ή για να το δικαιολογησεις ως "σωστο" επειδη το βαζεις σε ενα ομορφο περιτυλιγμα?

Φιλικα παντα ε

Φίλε μου φίξξξερ, θα θίξω τα δύο που αρίθμησα, και μέσω αυτών θα λάβεις και απαντήσεις για τα υπόλοιπα

1. α) Άλλο το πολίτικαλ ινκορέκτ χιούμορ, άλλο ο κρετινισμός. Εναντιώνομαι στο δεύτερο, όχι στο πρώτο, σε μεγάλο μέρος της ζωής μου ζω κάνοντας το πρώτο. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι για το δεύτερο.
β) το ότι η βλακεία του Μπέρνιν με ενόχλησε περισσότερο από των υπόλοιπων, και πάλι δεν είναι θέμα εμμονής. Απλά η βλακεία του με ενόχλησε περισσότερο, όπως και κάθε άλλη βλακεία που γράφει. Εμμονή είναι να σου κολλήσει κάτι στο μυαλό (που ίσως να μην ισχύει) και να φτιάχνεις ιστορίες, και να ρίχνεις λάσπη, και να βάζεις τρικλοποδιές, και να βάζεις ταγκς ίσως, και να λες λόγια σε τρίτους, κάτω από τα τραπέζια, υπήρξαν τηλεφωνήματα, στα εμεσέν, στα άιερσί, στις κρυφές συναντήσεις, στους ανομολόγητους έρωτες, στα Μυστικά, στα Πάθη, στον Φθόνο. Δεν έχω εμμονές. Απλά όταν κάποιος γράφει κάτι που μου γυρίζει το κεφάλι ανάποδα, αντιδρώ ενστικτωδώς. Δεν συμβαίνει συχνά. Στο Ερ του 2005 συνέβαινε ίσως περισσότερο. Μεγαλώνουμε όλοι. Αυτό λέω και στον Μπέρνι, να μεγαλώσει λίγο, γιατί δεν αντέχω να ξέρω πως γράφονται τέτοια πράγματα, ακόμα και αν επιλέξω να μην τα διαβάσω.

2. Ο λόγος είναι πως απάντησα στον σταμ, ο οποίος μετέφρασε και αυτός κάτι λανθασμένα. Η ροή των γραφομένων μου με οδήγησε στο δικό μου κομμάτι του BATTLE. Αντιπαθώ και άλλα άτομα, μπορούμε να κάνουμε αν θέλετε ένα σοβαρό hate thread να γράψει ο καθένας τα απωθημένα του.

και ένα τρίτο, χωρίς να υπάρχει στο ποστ σου, λίγο πιο γενικά

3. Είναι γενικά αναγκαίο να διαχωριστεί το doulemataki και το xioumoraki σε δύο κατηγορίες. Η μια είναι "για γεγονότα που ο παθών έχει επιλέξει να εκθέσει" και η άλλη "για εκείνα που δεν έχει επιλέξει, και βρέθηκε ένας h. του κοσμάκη να τα φέρει στο προσκήνιο". Στην πρώτη περίπτωση, το χιούμορ ίσως και να πλησιάζει περισσότερο το νον-πολίτικαλ κορρέκτ, το "κακούλι" πράγμα που μπορούμε να κάνουμε χωρίς να είμαστε "κακούληδες", είναι και κάπως (κα)κούλ άλλωστε. Στην δεύτερη, είναι καθαρή, αγνή, σαφής Μικρότητα. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω, να πείτε και εσείς

_UnHoLy^MaRtYr_
02-03-2012, 13:50
Ευχαριστώ πολύ για αυτή τη διαδικτυακή γωνίτσα, Ντράγκονλορντ. Προχθές σκεφτόμουν πως είναι περίεργο που δε μπορώ να έχω πια (ελληνιστί) πρωινάδικα σε ένα χόουμσικ μακελειό, τέτοιες ημέρες που περνάω μια σχετικά πιεστική φάση. Ο καφές μου ξαναμύρισε Αιγαίο, το χαμόγελό μου αντανακλάται στην οθόνη σάσπρομπλε, τα σπουργίτια τιτιβίζουν ερωτόκριτο :touched:

Πς. Μελίντα!!!! :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:

Coroner
02-03-2012, 14:16
Είναι λίγο αντιφατικό να μιλάμε για ενστικτώδη αντίδραση, όταν αυτή σχετίζεται με πληκτρολόγιση κειμένου στον υπολογιστή.

Ενστικτώδης αντίδραση, σγχώρα με...

BLiTzER
02-03-2012, 14:19
Επίσης, μια και δε θίχτηκε, το παραπάνω ήταν εξίσου μεγάλη αηδία (και μεγαλύτερη) όταν το έκανε ο blitzer και ο cybernaut. Ο cybernaut μάλιστα δεν έκανε καν χιούμορ, απλά μας ενημέρωνε δημόσια για το τι έχει κάνει με μια κοπέλα που συμμετέχει και παρακολουθεί το φόρουμ.

Δεν υπάρχει ο σεξισμός παιδιά, είναι μόνο κάτι ακρότητες που γράφουν κάτι περίεργοι σε αφίσες στα εξάρχεια. Μείνετε ήσυχοι.

E αν με θεωρείς σεξιστή ή οτιδήποτε άλλο -ιστή, είσαι χαζούλης ε. Που ξέρω ότι δεν είσαι. Με γνωρίζεις προσωπικά κιόλας.

Ο χρήστης cybernaut έγραψε:

τι αλλο να τραβηξω για μια πιπα.

Πόσταραν διάφοροι τις απορίες τους, αφού το θέμα ήταν ήδη ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ, εκθέτοντας πρόσωπα και καταστάσεις, για τα οποία δεν είχα την παραμικρή ιδέα πριν από αυτό το ποστ, οπότε θεώρησα ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ να παραθέσω κι εγώ την απορία μου. Κι επειδή τα προσωπικά του καθενός λίγο με αφορούν, ας μάθουμε, ρε παιδί μου, αν η πίπα αξίζει την ταλαιπωρία!11

Φυσικά, καταλαβαίνεις ότι δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά ούτε για την πίπα, απλά ήθελα να συνεισφέρω σε τούτο το διαμάντι. Σόρρυ, δε θα ξανακάνω "αηδιαστικά" ποστς :(

Shadowking
02-03-2012, 15:41
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167911_1708200580582_1105083208_1923611_1332950_n.jpg

καλά όλα αυτά, εγώ τα στήνω με το ΑΕΞ μου όποτε θέλετε.

ubu
02-03-2012, 15:58
Μπλιτσερ, καταλαβαίνω ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τα προσωπικά του καθενός όπως και εσύ καταλαβαίνεις ότι είναι χοντράδα και προσβολή να ρωτάς δημόσια έναν τύπο "καλή η πίπα;" αναφερόμενος, μάλιστα, σε κάποια κοπέλα που πρόκειται να το δει. Αν ήσουν στην θέση της είμαι σίγουρος ότι δε θα εκτιμούσες αυτό το αστειάκι, ούτε εσύ, ούτε ο μπέρνης το δικό του όπως ακριβώς και ο σάιμπερνοτ δε θα εκτιμούσε να τον εκθέτουν με αυτόν τον τρόπο δημόσια. Αλλά, όχι, εμείς είμαστε οι στρέιτ άντρες οπότε σε μας έλαχε ο κλήρος να γαμάμε και όχι να γαμιόμαστε, να μας παίρνουνε πίπες και όχι να τις παίρνουμε και αμα λάχει να κάνουμε και κάνα καλαμπουράκι για τις καριόλες.

Αλλά, ντάξει, αμάξια, μηχανές και μουνιά, δικέ μου. Και αρχαία ελλάδα.

Pinatero
02-03-2012, 16:03
πως γνωρισε η μενου τον σάιμπερνοτ?

το πλευρισε σιγα σιγα

τι νουμερο θα εδινε ο Μπέρνι στη μενου αν επαιζε ΦΑΣΗ?

μπλε

Shadowking
02-03-2012, 16:07
πως γνωρισε η μενου τον σάιμπερνοτ?

το πλευρισε σιγα σιγα

ποστ του γαμημένου αιώνα (και ράδιο αρβυλα protected)

asimoulis
02-03-2012, 16:07
Μπλιτσερ, καταλαβαίνω ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τα προσωπικά του καθενός όπως και εσύ καταλαβαίνεις ότι είναι χοντράδα και προσβολή να ρωτάς δημόσια έναν τύπο "καλή η πίπα;" αναφερόμενος, μάλιστα, σε κάποια κοπέλα που πρόκειται να το δει. Αν ήσουν στην θέση της είμαι σίγουρος ότι δε θα εκτιμούσες αυτό το αστειάκι, ούτε εσύ, ούτε ο μπέρνης το δικό του όπως ακριβώς και ο σάιμπερνοτ δε θα εκτιμούσε να τον εκθέτουν με αυτόν τον τρόπο δημόσια. Αλλά, όχι, εμείς είμαστε οι στρέιτ άντρες οπότε σε μας έλαχε ο κλήρος να γαμάμε και όχι να γαμιόμαστε, να μας παίρνουνε πίπες και όχι να τις παίρνουμε και αμα λάχει να κάνουμε και κάνα καλαμπουράκι για τις καριόλες.

σάλτα και γαμήσου ρε, παρακολουθώ τα ποστ σου τον τελευταίο καιρό και όλο κράζεις κάποιον, αναμάρτητε μεσία έχεις στοχοποιοήσει κάθε γιούζερ που δεν ανταποκρίνεται στα πολιτικά/πολιτισμικά σου στάνταρ και χώνεις σε κάθε εύκολο στόχο.

έγινες διανοούμενος και έπιασες τον παπά από τα αρχίδια καημένε.

rat_poison
02-03-2012, 16:08
Τολμάς να βάλεις στο στόμα σου την αρχαία ελλάδα;

http://www.youtube.com/watch?v=Ax4IkPTGpXk

http://www.youtube.com/watch?v=SriKszWIH8c

http://www.youtube.com/watch?v=TmLG1Bi-TUI

γενικά μέχρι εκεί είμαστε, κι η Κωνσταντίνα πολλή μας πέφτει

Dythor
02-03-2012, 16:10

Εγώ γιατί;!

ubu
02-03-2012, 16:15
Ασημούλη, πάρε το μηδέν.

metamelia1
02-03-2012, 16:24
re se varaei h mana sou?

Witchkiller
02-03-2012, 18:17
τι κάνουμε? όλα καλά?

BLiTzER
02-03-2012, 18:21
Μπλιτσερ, καταλαβαίνω ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τα προσωπικά του καθενός όπως και εσύ καταλαβαίνεις ότι είναι χοντράδα και προσβολή να ρωτάς δημόσια έναν τύπο "καλή η πίπα;" αναφερόμενος, μάλιστα, σε κάποια κοπέλα που πρόκειται να το δει.

Lolwat?! Αν βγω και πω δημοσίως ότι γάμησα κάποια από το φόρουμ και αυτό και το άλλο, επόμενο είναι κάποιος να αναφερθεί στο γεγονός με "προσβλητικό" (κατ'εσάς) τρόπο. Δεν είμαστε κολλητάρια όλοι εδώ μέσα, το γαμημένο ΕΡ είναι. Δε θα έχω πολύ δίκιο αν τον κατηγορήσω γι'αυτό ε?

poweruser
02-03-2012, 18:23
ανακεφαλαίωση τελευταίων σελίδων

ΦΙΞΞΕΡ vs Κάρχαρτ
μπλίτζερ vs ουμπου
μπλίτζερ vs σαημπερΝΟΤ
ασημούλης vs ουμπου

και ΦΑΗΡΣΤΟΡΜ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! ΣΤΗΡΙΖΩ.

rat_poison
02-03-2012, 18:51
Σ.Ο. κόφ' τον λίτης

BLiTzER
02-03-2012, 19:11
Δεν έχω τίποτα με τον σάιμπερ ή οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα. Δεν κρατάω προσωπικά μέσω ηλεκτρονικών μέσων. Απλά είναι αστείο να εκτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο και να παίρνεις κι άλλους μαζί σου. Το χω κάνει κι εγώ (όχι τύπου γάμησα-την-καριόλα-με-το-Χ-νικνέημ, αλλά προσωπικά δεδομένα νανδελές). Και έμαθα.

Βγαίνεις δημόσια, είσαι μοναδικός υπεύθυνος για ότι ειπωθεί.

distortionofperception
02-03-2012, 19:31
τι κάνουμε? όλα καλά?

Ο ΘΡΑΣΕΡ πριν τον ΘΡΑΣΕΡ!

Nodoordonotthereisnotry
02-03-2012, 19:41
Δεν έχω τίποτα με τον σάιμπερ ή οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα. Δεν κρατάω προσωπικά μέσω ηλεκτρονικών μέσων. Απλά είναι αστείο να εκτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο και να παίρνεις κι άλλους μαζί σου. Το χω κάνει κι εγώ (όχι τύπου γάμησα-την-καριόλα-με-το-Χ-νικνέημ, αλλά προσωπικά δεδομένα νανδελές). Και έμαθα.

Βγαίνεις δημόσια, είσαι μοναδικός υπεύθυνος για ότι ειπωθεί.

I see what you did there!

FIXXXER
02-03-2012, 22:26

Εγώ γιατί;!
Περιεργο τρενο εισαι ρε γμτ, αλλες φορες δε λεω τιποτα και με βριζεις, με στολιζεις πανεμορφα, και τωρα που ηθελα λιγο φλεημ μιας και το σηκωνει το τοπικ, μενεις με την απορια. Αντε γαμησου.

saloth sar vs regularpaul

:?:
Αυτο απο που προκυπτει; Ο regularpaul μιλησε μετα απο εμενα και εγω ουτε που τον ανεφερα μιας και δεν ξερω ποια ειναι η σχεση του με τον cybernaut (και ουτε με απασχολει).

Αυτο το ψεμα μαλλον ειναι σχετικο με την γενικοτερη επιθεση που κανεις εναντιων μου. Σε εχω πιασει επ' αυτοφωρω δυο τουλαχιστον φορες να λες στο chat οτι ειμαι fake παλιου χρηστη (συνηθως το θυμασαι μετα απο postαρισμα μου στο sexion :roll:) με αποτελεσμα να με στοχοποιεις σε αλλα μελη με αποκορυφωμα τα p.m. ανακρισης (τα οποια ειναι στην διαθεση της Σ.Ο. ανα πασα στιγμη) που δεχτηκα απο αλλο μελος του οποιου ειχες κανει πλυση εγκεφαλου. Ολα αυτα ενω εχω πει οτι υπαρχει χρηστης που με γνωριζει.

Λοιπον, για να τελειωνουμε με ολα η σταματας τωρα την στοχοποιηση η τουλαχιστον λες που αποσκοπει η σπιλωση της personaς μου για να ξερω σε ποια κατηγορια εχθρων του κινηματος να σε βαλω για να εχεις την αντιστοιχη αντιμετωπιση (φιλικα παντα).

:pink:

steve
02-03-2012, 23:14
http://www.youtube.com/watch?v=K78c8ikZhSw

Nodoordonotthereisnotry
02-03-2012, 23:55
Αν είχε την καλή θέση, θα το ψώνιζα! :grin:
http://s18.postimage.org/6rcv7qbkn/tags.jpg

Επίσης, stevecross, δεν έπιασα το βίντεό σου...ίσως επειδή κάτι τέτοιο:
sPPNxZnMwTo

θα ταίριαζε περισσότερο! </κανιβαλισμός>

steve
03-03-2012, 00:08
μουχαχαχα http://www.facebook.com/profile.php?id=100000379945745

freak brother
03-03-2012, 00:18
Αν είχε την καλή θέση, θα το ψώνιζα! :grin:
http://oi40.tinypic.com/e81z7a.jpg

Επίσης, stevecross, δεν έπιασα το βίντεό σου...ίσως επειδή κάτι τέτοιο:
sPPNxZnMwTo

περισσότερο! </κανιβαλισμός>

εχω το ταγκ :labiri: αμα ψηνεις.

BURNIN AMBITION
03-03-2012, 00:23
oti kai na lete, kamia de ftanei th sia liaropoulou sthn prwth ths ekpompi

Nodoordonotthereisnotry
03-03-2012, 01:11
freak brother, το μάτι μου έπεσε στο "giati den allakse arithmo" με την μία, ε! :P Αν έκανε, επίσης, ο cybernaut, block σε κλήσεις κι sms (και ξέρω ότι γίνεται), θα επιλυνόταν το πρόβλημά του, το ίδιο αποτελεσματικά, πιστεύω.