View Full Version : patras carnival 2012
BURNIN AMBITION
25-02-2012, 15:58
starxidia mas ta karnavalia alla egw tha katevw. xeroume kana party na paizei? giati oi dikoi mou oi ntopioi einai murwdies kai gia fetos de xeroun tipota. kana neo magazi i kamia kali fash exoume? ra de tha erthw na akousw metal karnavaliatika. na to xereis
aurio tha pame gia tzamarisma me tous kafrous apo katw. ama thelei kanas kitharistas na skasei muth euxaristws
http://www.allmystery.de/dateien/uh60808,1288008519,ernie-und-bert-kika-sommertour-vw.gif
Ντύσου Μπέρνι και πάνε.
BURNIN AMBITION
25-02-2012, 16:02
εννοειται. εχω εμφανιση 2 σε 1. η αρχικη ειναι ντισκο μποι. αλλα μετα αν βγαλω τα απο πανς, μενω με το κοντομανικο ιρον μειντεν κιλλερς(λευκο για την καλτιλα) και μεταμορφωνομαι σε μεταλα των 80ς. κατι σε στιβ χαρις ξερω γω. 2 σε ενα και ειμαι γαμω
εδώ είσαι μπέρνη
http://www.youtube.com/watch?v=3Fmv9H1e1HI
cybernaut
26-02-2012, 01:05
Με τρώει η αγωνία ποιος νίκησε. Μάλλον ο μεταλάς! Συμβαίνει ΤΩΡΑ στην ΜΠατρα.
Mπέρνη να πας Ρήγα Φεραίου 114, ΚΑΦΕ κλπ, δώσε χαιρετισματα απο μενα σε οποιο κοριτσακι πετυχεις, τα υπολοιπα θα παρουν τον δρομο τους.στο στειλα κ στο ΦΒ(μηπως να στειλω σμς)
BURNIN AMBITION
26-02-2012, 17:28
Με τρώει η αγωνία ποιος νίκησε. Μάλλον ο μεταλάς! Συμβαίνει ΤΩΡΑ στην ΜΠατρα.
Mπέρνη να πας Ρήγα Φεραίου 114, ΚΑΦΕ κλπ, δώσε χαιρετισματα απο μενα σε οποιο κοριτσακι πετυχεις, τα υπολοιπα θα παρουν τον δρομο τους.στο στειλα κ στο ΦΒ(μηπως να στειλω σμς)
ελα ρε τωρ το δα.θα περασω.σημερα θα παιξει παρτυ στο αστυ.χτες ετσι κιετσι.σημερα θκ βγει ο μεταλας.μα καλα ολα τα προβαδικα κλειστα?γαμημενη μιναρουπολη θελουμε να τζαμαρουμε
φαση δρομος ειμαστε. Εχω ντυθει ΜΓΔ, αν με δεις μιλα!
BURNIN AMBITION
26-02-2012, 23:54
ναι ρε.τό βραδυ θα παμε στον αστο που εχουν παρτυ.θα γαμει.περαστε.την πεφτω τωρα.στειλτε πμ οποιος μιναpας θε να βρεθοτμε.θα το δω κατα τι7 12 που θα σηκωθΨΧ
ραντεβου στις 03"30 το πρωι στο λιμανι
θα εχω μεταμφιεστει αφγανος
ντυσου μιχαλολιακος και κατεβα
μα πόσο σιχαμένα μπορεί να ναι τα καρναβάλια............ μα πόσο πια!?
atom_smasher
27-02-2012, 13:40
φανταζομαι αναφερεσαι στην συγχρονη εμπορευματοποιημενη εκδοχη του;
Phantom Duck
27-02-2012, 13:54
όχι, στην αρχαία που καίγαμε αγριογούρουνα και πίναμε το αίμα τους στο όνομα του βασιλιά καρνάβαλου και πετάγαμε έξω τις ψωλές μας τραγουδώντας δόμνα σαμίου.
BibleBlackBird
27-02-2012, 14:24
όχι, στην αρχαία που καίγαμε αγριογούρουνα και πίναμε το αίμα τους στο όνομα του βασιλιά καρνάβαλου και πετάγαμε έξω τις ψωλές μας τραγουδώντας δόμνα σαμίου.
μην ειρωνευεσαι την δομνα ρε μαλακα.
atom_smasher
27-02-2012, 17:13
πινκαρα, αν και ελπιζω οτι υπήρχαν και γυναικες για να τις χωσετε μεσα τους και οχι μονο ο ενας στον αλλον κυκλικα...