PDA

View Full Version : Rage - 21 [2012]

BURNIN AMBITION
25-02-2012, 03:25
λοιπον εχω παθει πλακα. το απογευμα ειδα οτι λικαρε. εμενα με σημαδευαν μεχρι το ενδ οφ ολ ντεις. εκτοτε βγαλαν 9 (αν δε κανω λαθος αλμπουμ). πολυ ομορφα. και με μερικες απιστευτες τραγουδαρες. ομως στα δικα μου αυτια παντα κατι ελειπε.
ειχα ενα προαισθημα. και παρολο που στη τελευταια συναυλια τους ειδα (και δεν ειμαι ο μονος) εναν απαραδεκτο ντραμερ που γαμουσε τη μπαντα ολακερη, δεν ειχε αριστερο δεν ειχε ταχυτητες δεν ειχε τιποτα ρε πουστη μου και επαιζε παλια στους αξις), πιστευα οτι κατι μπορει να βγει. δε μπορει, αυτα που βλεπαμε ολοι μας δε τα εβλεπε ο τεραστιος πιβι?

λοιπον εχει 11 (ή 12 δε θυμαμαι) τραγουδια, προλαβα στο αμαξι να ακουσω τα 9 , προσυλωμενος και καθολου προκατειλημενος.
μαγκες μου επεσε το σαγωνι. αυτη η μαγια που ειχαν τα παλια ρειτζ, επανηλθε. δε ξερω πως και τι, μη με ρωτατε, αλλα οτι ακουσα (με εξαιρεση ενα τραγουδι που ηταν μετριο), ηταν ολα ανατριχιλες
Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Ε Σ
τι να λεμε. για μπασο ξουραφι, για σμολσκι αρχοντα με τρελα ριφ? με μελωδιαρες?

το πιο τρελο ομως ειναι ο ντραμερ. τον ακουγα και καθως επεστρεφα, αναρωτιομουν. ειναι αυτος ο χιλγκερς? δε παιζει με την καμια. με το που ηρθα σπιτι με τη μια πηγα να δω αν αλλαξαν ντραμερ.
να ιειναι ο ιδιος. δε ξερω αν τα χε ολα τριγκαρισμενα, και προσωπικα δε με νοιαζει (αρκει να μπορει να τα υποστηριξει λαιβ).
μιλαμε για γκρουβαρισμα οχι μαλακιες. το παλικαρι παιζει ακριβως αυτα που πρεπει για να απογειωσει τα κομματια. χωρις περιτες φανφαρες, αλλα με εντεχνες και εξυπνες πινελιες. καμια σχεση με το κεφτε που ειδαμε στο λαιβ με τους γκρειβ ντιγκερ. μιλαμε για ντραμς για σεμιναριο ε. σεμιναριο

επισης αυτο που μου εκανε επισης εντυπωση (καλα δε μου εκανε και τοσο εντυπωση γιατι μιλαμε για μουσικαρες ε, ξερουν να βαρανε σωστα) ειναι οτι αφηνουν τη μουσικη να τους βγαλει σε οτι μονοπατια ναναι. εχουν ενα τραγουδι που φερνει λιγο σε μπλακ μεταλ, ενα αλλο με εισαγωγη και βερσ βγαλμενο απο τα καλυτερα στονερ τραγουδια, εχουν πολλα πραγματα μεσα. και ολα απιστευτα αριστουργηματικα συνδεδεμενα. γοια πατρα αυριο στο αμαξι 2 αλμπουμ θα παρω μονο. ρειτζ και ιμορταλ σοουλ απο ραιοτ. αυτα

ακουστε λεμε

ps. καποιος να αλλαξει τον τιτλο. 21 λεγεται το αλμπουμ οχι 12. και εχει να κανει με τη γνωστη 21

BURNIN AMBITION
25-02-2012, 03:31
γελαω με ριβιου απο ροκινγκ. δε μπορω καν να τους βρισω. μαρμελαδες στα αυτια τουλαχιστον .πωπωπω