View Full Version : Worms: Armageddon League
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Όλοι παίζουν με όλους. Δύο παιχνίδια, ένα "εντός" και ένα "εκτός", στις 2 νίκες το καθένα. Ο καθένας διαλέγει όποια πίστα γουστάρει στην έδρα του. Κάθε ΠΑΙΧΝΙΔΙ (που κερδίζεται) αμοίβεται με ΕΝΑ πόντο. Το πότε θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια κανονίζεται από τους συμμετέχοντες. Κατά προτίμηση εντός 1-2 ημερών ε. Οι κανόνες είναι κοινοί για ΟΛΟΥΣ.
Αφού όλοι παίξουν με όλους, προτείνω να ξαναπαίξουν οι 4 πρώτοι σε στυλ κυπέλλου, ώστε να αναδείξουμε τον μεγάλο νικητή !!11
Παίζουμε με ΠΕΝΤΕ (5) σκουλήκια. Το αρχείο με τους κανόνες θα το βρείτε ΕΔΩ ER tourney.wsc - 297 bytes (http://uploading.com/files/19f2cmce/ER%2Btourney.wsc/). Το βάζετε στο X:\<Worms folder>\User\Schemes. Χονδρικά, είναι οι εξής:
* 100 hp ανά σκουλήκι
* 30s ανά γύρο, 15m ανά παιχνίδι
* Sudden death: Nuke (health gradually lost)
* Προσωπικό super weapon διαθέσιμο
* 8 νάρκες, random timer
* 50 dmg από bazooka/grenade
* 5 ninja ropes, fully powered
* 10% weapon/utility crate drop chance (5% για health, 50 hp each)
Για οδηγίες εγκατάστασης, προβλήματα, σχόλια εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?13657-Worms-III-Armageddon).
Τελικοί:
FIXXXER - rudie 2-0
BLiTzER - atom_smasher 2-0
Μικρός τελικός:
rudie - atom (δε μας ενδιαφέρει το σκορ γιατί είναι νουμπάδες ένιγουει)
Μεγάλος Τελικός:
FIXXXER - BLiTzER 1-2
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ: BLiTzER
Έπρεπε να κάνω περισσότερα ρηζέρβ :/ Ένιγουει, για να μην παραγεμίσει, ο κάθε αγώνας (στις 2 νίκες) θα επαναλαμβάνεται ακόμα μία φορά (επίσης στις 2 νίκες) και τα σκορ θα σημειώνονται στην ίδια γραμμή. Ο πρώτος αγώνας παίζεται "εντός έδρας" του πρώτου αγωνιζόμενου και ο δεύτερος εκτός.
Αγώνες:
1. (έως 16/3)
FIXXXER - Dythor 2-0 / Dythor - FIXXXER 0-2
TheoC - atom 2-0 / atom - TheoC 0-2
rudie - BLiTzER 2-1 / BLiTzER - rudie 2-0
Yanqui - wurst 2-1 / wurst - Yanqui 1-2
2. (έως 23/3)
Dythor - Yanqui 2-1 / Yanqui - Dythor 2-1
TheoC - rudie 1-2 / rudie - TheoC 2-1
atom - FIXXXER 1-2 / FIXXXER - atom 2-0
BLiTzER - wurst 2-1 / wurst - BLiTzER 0-2
3. (έως 30/3)
atom - Yanqui 0-2 / Yanqui - atom 0-2
BLiTzER - TheoC 2-0 / TheoC - BLiTzER 2-1
FIXXXER - wurst 2-0 / wurst - FIXXXER 1-2
Dythor - rudie 0-0 / rudie - Dythor 1-2
4. (έως 6/4)
wurst - atom 2-0 / atom - wurst 2-1
Yanqui - BLiTzER 0-2 / BLiTzER - Yanqui 2-0
TheoC - Dythor 0-0 / Dythor - TheoC 0-0
rudie - FIXXXER 0-0 / FIXXXER - rudie 0-0
5. (έως 13/4)
rudie - Yanqui 0-0 / Yanqui - rudie 0-0
FIXXXER - TheoC 0-0 / TheoC - FIXXXER 0-0
wurst - Dythor 0-0 / Dythor - wurst 0-0
BLiTzER - atom 1-2 / atom - BLiTzER 2-1
6. (έως 20/4)
FIXXXER - Yanqui 0-0 / Yanqui - FIXXXER 0-0
TheoC - wurst 0-0 / wurst - TheoC 0-0
rudie - atom 2-0 / atom - rudie 0-0
BLiTzER - Dythor 1-2 / Dythor - BLiTzER 0-2
7. (έως 27/4)
wurst - rudie 2-0 / rudie - wurst 2-0
BLiTzER - FIXXXER 0-2 / FIXXXER - BLiTzER 2-1
Yanqui - TheoC 0-0 / ΤheoC - Yanqui 0-0
atom - Dythor 2-0 / Dythor - atom 2-1
Δεν προλαβαίνω, πρέπει να δώσω διπλωματική σε 2 βδομάδες. :(
Επειδη κι ο Τζακ εχει 2 εβδομαδες πολυ απασχολημενες μπροστα του, λεω να θεσουμε ημερομηνια εκκινησης καπου αρχες Μαρτιου, εκει γυρω στις 2 που πεφτει και Παρασκευη
wraithgr
18-02-2012, 15:32
Mesa kai gw alla martio giati eimai mpizi...
Ωραία. Δηλώστε τις συμμετοχές σας, λοιπόν και θα ξεκινήσουμε πρώτη βδομάδα του Μαρτίου, ώστε να μπορούν όλοι.
Μέσα αν μπορέσω.
Αλλά γιατί "50 dmg από bazooka/grenade"? Λίγο κουφό μου φαίνεται.
wraithgr
18-02-2012, 19:29
Giati allios den exoun sxedon kamia xrisi sygritika me shotgun...
Δεν ισχύει αυτό. Όλα έχουν τη θέση τους. Τεσπα, μη λερώνω το θρεντ.
Χμ, στο πρωτο Worms εκαναν 50 damage, και νομιζω κι εγω πως ηταν καλυτερα ετσι. Το θεμα ειναι πως αν τα εχουμε στο 45, μπορει να υπαρξει παιχνιδι που δε θα χρησιμοποιηθουν ουτε μια φορα, και ειναι η πεμπτουσια του worms. Κριμα δεν ειναι? Στηριζω το 50 προσωπικα.
Ότι είπε ο Φιξξξ. Έχουμε παίξει άπειρα παιχνίδια και καταλήξαμε στο ότι χρησιμοποιούνται ελάχιστα έως ποτέ. Το δοκιμάσαμε με 50 (όπως στο ορίτζιναλ παιχνίδι) και είναι πολύ πολύ καλύτερα. Είναι όπλα που χρειάζονται αρκετό σκιλλ ένιγουει, οπότε δεν παίζει θέμα αμπιούζ.
metamelia1
18-02-2012, 20:50
καλησπερα
Οκ, ας είμαστε ανοιχτοί σε καινοτομίες. Δεν τίθεται θέμα abuse. Απλά όσο πιο μακρυά από τα default τόσο πιο πολύ τείνω να ξινίζω.:)
Εκτός από τις 30'' σειρές, που είναι αδρεναλίνη.
H λογική πίσω από αυτή την αλλαγή είναι να ενθαρρύνουμε τη χρήση των 2 συγκεκριμένων όπλων, τα οποία, από τη μία χρησιμοποιούνταν πολύ συχνά στο πρώτο παιχνίδι (ελλείψει ποικιλίας) και, από την άλλη, θέλουν μπόλικο σκιλλ, άρα υπάρχει και μεγάλη δόση ρίσκου/fail (τα οποία επίσης ενθαρρύνουμε όσο μπορούμε :P). Συγκεκριμένα η καραμπίνα χάνει 50 (25+25), έχει πολύ μικρό splash effect, είναι ευθύβολη και επιτρέπει την κίνηση μεταξύ βολών. Το μπαζούκα χάνει 45, one shot, με μεγάλο splash και επηρρεάζεται από τον αέρα. Δεν είναι χαζό? Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να το χρησιμοποιήσεις με τα default settings. Παρομοίως και με τη grenade. Το έχουμε δει στην πράξη και λειτουργεί άψογα. Θέλουμε να δούμε περισσότερες ελίτ μπαζουκιές (http://www.youtube.com/watch?v=tcmEu5nh9f0) αντί για καραμπινιές. Kαι χειροβομβίδες (http://www.youtube.com/watch?v=IEPSleLfUM0) αντί για γκέι homing.
atom_smasher
19-02-2012, 21:59
μεσα
Θα ξεκινησουμε αυτο το ΣΚ?
wraithgr
03-03-2012, 03:57
ftanw spiti 3 to apogevma kyriakis meta apo 3 bdomades taksidi, de to kobw na paizw worms auto to sk pera apo kana 3v3 gia na koimi8o pano sto keyboard logw jetlag kai na brizei o blitzer....
3 δεν ειναι απογευμα σε καμια ηπειρο, σε καμια χωρα, σε κανενα γεωγραφικο πλατος, εκτος κι αν πλησιασεις τους δυο πολους της γης.
Ακου εκει 3 το απογευμα. Αργα το μεσημερακι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Τι παει να πει 3 εβδομαδες ταξιδι? Σε τροχια ησουν?
Λοιπόν, επειδή είστε ένα μάτσο ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ και δε μπορούμε να περιμένουμε κανά 3μηνο, κλείνω τις συμμετοχές Παρασκευή πρωί και μέχρι Παρασκευή βράδυ θα έχω βγάλει τα παιχνίδια. Αν χρειαστεί, θα παίξω εγώ και ο φιξξξ μόνο. Αυτά.
atom_smasher
07-03-2012, 05:29
Λοιπόν, επειδή είστε ένα μάτσο ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ και δε μπορούμε να περιμένουμε κανά 3μηνο, κλείνω τις συμμετοχές Παρασκευή πρωί και μέχρι Παρασκευή βράδυ θα έχω βγάλει τα παιχνίδια. Αν χρειαστεί, θα παίξω εγώ και ο φιξξξ μόνο. Αυτά.
εγω ειμαι μεσα. παρασκευη χλωμο να παιξω. σαββατο ομως λογικα θα μαι και σπιτι ολημερις ως τις 7 τοπικη οποτε σκιζω οποιονε εθελει..κυριακη κλασικα μετα τις 9 ελλαδος διαθεσιμος για γλυκο σκουληκοερωτα. μετα δυσκολευουν τα πραματα.
Οι αγώνες είναι έτοιμοι (3ο ποστ). Κανονίστε μεταξύ σας πότε θα παίξετε τα παιχνίδια σας. Θέτω διορία μια βδομάδα ΤΟ ΠΟΛΥ για κάθε αγωνιστική (εντός ΚΑΙ εκτός, 4-6 παιχνίδια, δηλαδή, ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!11). Μετά θα δίνω 0 πόντους και στις 2 ομάδες, αν δεν έχει δηλωθεί ΓΡΑΠΤΩΣ ΕΔΩ το σκορ.
Αν θέλετε να τελειώνετε συντομότερα, μπη μάι γκεστ.
Επίσης ανέβηκε το αρχείο κανόνων στο 1ο ποστ.
metamelia1
09-03-2012, 22:40
emena giati de mevales re kwlopaido?
Μάλλον επειδή δε δήλωσες συμμετοχή.
atom_smasher
10-03-2012, 10:50
Ποιος ειναι ο θεος και ποτε τον γαμησαν τελευταια φορα στα σκουληκια; τον περιμενω με τον μπαζουκα μου στην γωνια. επικοινωνησε αααβασανιστα για κολπα με σχοινια και πριονια.
wraithgr
10-03-2012, 11:01
Evlogison teknon. Or8ro kai esperino exei simera kai aurio, mesobdomada mono esperino deutera-triti giati meta tajidevo. Em es en kai loipa matzounia epikoinwnias dia8esima sto profil. Stin ejomologisi na mou peis kai pws gamietai an8rwpos apo skoulikia, egw mono na gamaw jerw...
filika panta :P
atom_smasher
10-03-2012, 13:38
Σημερα οποτε μπορεις ως τις 7 ελλαδος. atom_smasher στο παιχνιδι. κανε με add.
Τέτοια θέλω να βλέπω!!11
Rudie κανονίσου.
Ναι.
Έχω μήνες να παίξω πάντως, θα φάω καλά.
Καλά δεν έχουμε έπαθλο κανά εκατομμύριο. Για το χαβαλέ παίζουμε. Και για να κερδίζω.
Λέγε πότε μπορείς. Εγώ και τώρα ψήνομαι.
wraithgr
10-03-2012, 19:02
Τώρα το δα. "No player with account 'atom_smasher' "
atom_smasher
10-03-2012, 19:49
δεν μπορει;αφου ειμαι ονλαιν στο γκειμρειτζερ! αααααααααααααααααααααααααααααααααα
Τώρα το δα. "No player with account 'atom_smasher' "
Εγώ τον βρήκα κανονικά. Account: 2258808.
atom_smasher
12-03-2012, 01:36
Δυστυχως με βρηκε τελικως και ο θεοθ και μου δωσε και καταλαβα. Αν και πιστευω οτι μπορω να παιξω καλυτερα και να κερδισω κατι περα απο εμπειρία..οπως εγινε στο πρωτο ματς και στο δευτερο που με βρηκαν σκουριασμενο να δεχομαι καταιγισμο πυρων απο τον φιλτατο θεοθ. τελικο αποτελεσμα ατομ σμασντ ζερο - θεοθ 2.
Παω τωρα να παιξω λιγο μονος μου να ξεσκουριασω και να ετοιμαστω αλειβοντας το κορμι μου το φιδισιο, που ελπιζω οτι ο αγαπητος φιξερ δεν θα κανει ισιο, με λαδι. φιξερ σε περιμενω.
Πόσα παιχνίδια παίξατε? Και εντός και εκτός? Έπρεπε να παίξετε 2 παιχνίδια (ένα εντός, ένα εκτός), στις 2 νίκες το καθένα (δηλαδή 4 γύρους μίνιμουμ). Να ξέρω, να δώσω τους ανάλογους πόντους.
atom_smasher
12-03-2012, 02:15
παιχθηκαν 2 παιχνιδια που εχασα και τα δυο. 0-2 τα παιχνιδια εκαστο και 0-2 τελικο...γαμησε τα
Υποτίμησες τον Theo!!1
Γενικά, ποστάρετε αναλυτικά τα σκορ από όλα τα παιχνίδια σας εδώ, για να κρατάω ιστορικό.
atom_smasher
12-03-2012, 03:00
οχι καθως δεν γνωριζα το παιχνιδι του και το επιπεδο του. αλλα σιγουρα δεν επαιξα αρκετα καλα. τουλαχιστον ειμαι σιγουρος οτι μπορω καλυτερα κι ας μην φανει στα αποτελεσματα.
Όπως προανέφερα, παίζουμε για το χαβαλέ και μόνο. Έχω χάσει άπειρα σίγουρα παιχνίδια, κάνοντας μαλακίες, απλά και μόνο επειδή είχε πλάκα και "έπρεπε". Ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το "τουρνουά" ήταν επειδή έτσι κι αλλιώς ήμασταν κάποια άτομα, τα οποία παίζαμε σχεδόν καθημερινά, οπότε θεωρήσαμε καλή φάση να το επισημοποιήσουμε κάπως και να μπουν και άλλοι στην "παρέα" μας. Και επίσης για να δούμε επιτέλους σε 1v1 κάποιους από τους δυνατότερους παίκτες της παρέας. Δυστυχώς, λείπουν από τις συμμετοχές 1-2 άτομα που θα πρεπε να παίξουν, αλλά γουωτέβερ.
wraithgr
12-03-2012, 03:19
Δεν κρατάγαμε σκορ από άποψη σκουληκιών που έμειναν ζωντανά στο τέλος.. Θυμάμαι ένα (που ο smasher ήταν πολύ άτυχος από την αρχή λόγω τοποθέτησης) που μου έμειναν και τα 5, και τουλάχιστον ένα που παίχτηκε στο τελευταίο σκουλήκι...
Πάντως σίγουρα μπορεί καλύτερα ο smasher, στον επόμενο γύρο θα δείτε βελτίωση τώρα που είναι και λίγο πιο υποψιασμένος...
Επίσης smasher αν θες να δεις κακή αρχή, δες το βίντεο που έχει ποστάρει ο blitzer στο άλλο thread, που μου έφαγε 3/5 worms με το καλημέρα... Το σοκ ήταν ξεκάθαρο από την επόμενη βολή μου που πήγε στις μπεκάτσες...
atom_smasher
12-03-2012, 04:17
haha. θα τσεκαρω. ναι ρε για πλακα παιζουμε σιγα μην τρελλαθουμε και στην προπονηση... ελπιζω ο φιξερ να μην κερασει αμερικανικο αραπικο καυλι.
When you go Greek, even black is weak
Αν τελειώσατε με τον πρώτο αγώνα σας, προχωρήστε στο 2ο κοκ. Δε χρειάζεται να περιμένετε να περάσει η εβδομάδα. Η διορία υπάρχει μόνο για να μην τραβήξει κανά 6μηνο το όλο θέμα.
Αυτο ηταν το 8000ό ποστ σου και το ξοδεψες για να πεις αυτη τη μαλακια?
Το αναφέρεις σαν να μην έχεις δει τα υπόλοιπα 7,999.
2-0 στο πρωτο ματσακι με Dythor σχετικα δυσκολα.
Την Τεταρτη το επομενο ματσακι, αφου θελει λιγο να ηρεμησει =)
atom_smasher
13-03-2012, 15:49
Κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι πως εχω προβλημα να φτιαξω εγω παιχνιδι. δεν μου το δεχεται. δεν συνδεεται με τον σερβερ. εκλεισα και φαιργουολ και τιποτα. οποτε στο δευτερο παιχνιδι εφτιαξε παλι ο θεος. Ισως στα επομενα παιχνιδια που δεν θα μπορω παλι να φτιαξω εγω να παραχωρησουν την πρωτη κινηση οι αγαπητοι αντιπαλοι μου μιας και κανονικα ετσι θα γινοταν. ευχαριστω.
ωραιο αυτο φιξερ. το λενε στο αμερικα οι ελληνες ή δικο σου;
wraithgr
13-03-2012, 16:32
kala oute pou proseksa oti epaiksa prwtos kai sta 4. mesa an 8es na janapaiksoume ta 2 ektos edras kai na kanw skip go ama paizo protos (tragic, nomiza pws i proti kinisi itan random)...
atom_smasher
13-03-2012, 16:56
Καταρχην δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν ειναι ραντομ και κατα δευτερον οχι δεν θελω επαναληψη καθοτι δεν το θεωρω δικαιο. οποτε μενει ως εχει το αποτελεσμα.
:)
μια ατυπη ευκαιρια για ρεβανς ομως θα μου την χαρισεις καποια στιγμη που θα χω ζεσταθει! χεχε
η πρώτη κίνηση στο πρώτο ματς δεν ξέρω αν είναι random, σίγουρα όμως στο 2ο ματς παίζει ο άλλος πρώτος. δε γίνεται και στα 4 παιχνίδια να έπαιξες εσύ πρώτος, εκτός αν βγαίνατε και ξαναμπαίνατε ξέρω γω
Ότι είπε.
Σε πιο σοβαρά νέα, ΚΑΛΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΡΟΥΝΤΙ.
Τι καλά σε γάμησα, ισοπαλία ήρθε.
Ε καλά μην το γαμήσουμε κιόλας :PP
Λοιπόν, κανονίστε τα ματσάκια σας. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική σε 2.5 ώρες, θα πάρετε ακριβώς 0 βαθμούς.
EDIT: Επειδή είναι δύσκολο να βγάλω άκρη όταν κάποιος αγώνας δεν πραγματοποιείται, θα το λήγω ισόπαλο 0-0 και καμία ομάδα δε θα παίρνει βαθμό. Δε θα κάτσω να ψάχνω ποιος μπορούσε και ποιος όχι. Εξάλλου παίζουμε για την πλάκα μας. Αν κάποιοι δε θέλουν να παίξουν, ας το πουν απλά και να μην καταστρέφουν το παιχνίδι για τους υπόλοιπους (*cough* Dythor *cough*). Φχαριστώ.
atom_smasher
17-03-2012, 17:14
fixxxer εμφανισου! Σε αναζητω... (σημερα θα με βολευε για τις επομενες 3-4 ωριτσες αλλιως αυριο αργα το απογευμα. Δεν ξερω και τι ωρες εισαι ξυπνιος)
wraithgr
17-03-2012, 18:33
rudie aurio oti wra 8es, allios mesobdomada mono arga mporw (apo 23:00 ellados kai meta)
rudie aurio oti wra 8es
Θέλω να το δω αυτό. Προβλέπεται ντέρμπι.
Έλενα, εμφανίσου.
Ε καλά μην το γαμήσουμε κιόλας :PP
Λοιπόν, κανονίστε τα ματσάκια σας. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική σε 2.5 ώρες, θα πάρετε ακριβώς 0 βαθμούς.
EDIT: Επειδή είναι δύσκολο να βγάλω άκρη όταν κάποιος αγώνας δεν πραγματοποιείται, θα το λήγω ισόπαλο 0-0 και καμία ομάδα δε θα παίρνει βαθμό. Δε θα κάτσω να ψάχνω ποιος μπορούσε και ποιος όχι. Εξάλλου παίζουμε για την πλάκα μας. Αν κάποιοι δε θέλουν να παίξουν, ας το πουν απλά και να μην καταστρέφουν το παιχνίδι για τους υπόλοιπους (*cough* Dythor *cough*). Φχαριστώ.
Ωραιος τροπος να μην παρω βαθμο για το δευτερο παιχνιδι με τον Dythor, και ηξερα απο πριν οτι με φοβασαι φυσικα, αλλα σου ειπα 3 φορες οτι ψαχνω απο την Τεταρτη (ημερα που ειχαμε κανονισει με Dythor) τον αντιπαλο μου για να παιξουμε, και δεν εμφανιστηκε ουτε Τεταρτη, ουτε Πεμπτη, ουτε Παρασκευη. Ειπες στο πρωτο σου ποστ οτι αν ο ενας αντιπαλος δεν εμφανιστει, τοτε θα παιρνει τους ποντους ο αλλος. Τωρα ομως δε θελω να μου δωσεις ποντους για το δευτερο παιχνιδι. Θελω να εχουμε μικρη διαφορα ποντων οταν σε ξεφτιλισω τελευταια αγωνιστικη.
Δε χρειάζεται να απαντήσω σε σένα, αλλά επειδή βλέπουν κι άλλοι, θα το κάνω :P
George Doe says (19:33)
1on einai dikaio giati opoios den paiksei tora, de tha paiksei kai meta opote kaneis den exei pleonekthma
George Doe says (19:34)
2on me ayton ton tropo kathgoreis ton ilithio pou eksafanisthke kai oxi emena lololol
kai 3on kaneis den pairnei pontous tzampa, pou den aksizei, xoris paixnidi
John K says (19:34)
lol.
συμφωνω στο 1ο αλλα θελω να το δω στην πραξη
το 2ο ειναι αστειο γιατι απλα εισαι μαλακας
George Doe says (19:34)
e na malakistoun TOSO poly einai ilithioi.
an*
John K says (19:34)
το 3ο ειναι γελοιο, γιατι ουσιαστικα τωρα εχασα 2 σιγουρους βαθμους.
και το ξερεις
George Doe says (19:35)
1 vathmo exases
George Doe says (19:35)
ego tha xaso 2 etsi ilithie
FIXXXED.
Στηρίζω να δωθεί ευκαιρία να γίνει ο αγώνας.
Thanks rudie, ο αγωνας μολις εγινε και κερδισα 2-0. Εγω δε θελω να χασουμε συμμετεχοντα, σταρχιδια μου για τους βαθμους, δε με νοιαζει να δωθουν αφου περασε η προθεσμια. Να μας πει ο Dythor πως του φανηκαν οι δυναμιτες και τα σχοινια.
Στηρίζω να δωθεί ευκαιρία να γίνει ο αγώνας.
Eννοείται ρε. Όπως είπα και στον Φιξξξ, η διορία υπάρχει μόνο για να γίνουν όλοι οι αγώνες κάποια στιγμή φέτος κι όχι για να μηδενίζω. Αν γίνει ένας αγώνας μια μέρα μετά, δε χάθηκε ο κόσμος. Και wurst/yanqui σήμερα έπαιξαν και έκανα έντιτ κανονικά, ενώ τους είχα μηδενίσει.
Μολις κερδισα τον atom smasher 2-1 στο πρωτο μας ματς.
Ηταν λιγο αδικο γιατι του γαμηθηκαν τα χρωματα στον τριτο γυρο, αλλα επεμενε να συνεχισουμε.
Αν θελει μπορουμε να ξαναπαιξουμε τον τριτο γυρο.
atom_smasher
17-03-2012, 21:56
οχι οχι. παραμενουμε στο 2-1. τα χρωματα δεν φταινε αν βλεπεις το σκουληκι σου και το βαρας!
Λοιπόν, όσοι θέλουν ας μου στείλουν τα nicknames τους στο GameRanger να κανονίσουμε παιχνιδάκια. Το δικό μου είναι Dythor (ω).
wraithgr
18-03-2012, 21:33
ΟΥΦ!
atom_smasher
19-03-2012, 01:15
μας κερασε ατσαλι ξανα ο φιξερ. 2-0. πραγματικα ειμαι τραγικος... μου αξιζει κατι καλυτερο...ελπιζω στους υπολοιπους 6 να δειξω καλυτερο προσωπο. ανταγωνιστικο. για να χει λιγο σασπενς.
Έχασα από Yanqui 2-1 εκτός και κέρδισα 2-1 μέσα.
ατομ σε έκανα αντ. όποτε θες στείλε.
atom_smasher
22-03-2012, 14:21
ωραιος! τι λες για τωρα; σημερα ως τις 5; θα μαι μεσα.
atom_smasher
22-03-2012, 15:05
Το πρωτο παιχνιδι με το dythor εληξε 2-0, υπερ μου.
Παιδιά, οι κανόνες είναι χάλια. Χάνεται όοολο το φαν απ' το παιχνίδι με το να μένουμε με τα βασικά οπλάκια, και στην ουσία αναγάγεται σε έναν διαγωνισμό νίντζα ρόουπ. Να το πούμε κι αυτό.
atom_smasher
22-03-2012, 19:13
Διαφωνω στο οτι μένουμε στα βασικά οπλακια. Βασικα για μενα ειναι το μπαζουκα και οι χειροβομβιδες. Ολα τα αλλα είναι πολυτελειες (που αυξανουν τη διασκεδαση). Τα σχοινια είναι πλεονεκτημα γι αυτους που παιζουν με αυτα.
Τώρα είναι αργά, αλλά αν νομίζετε ότι έχετε καλύτερες ιδέες, ρίξτε τις να δούμε αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι. για το επόμενο tourney. Καταλήξαμε σε αυτούς μετά από πολλές ώρες γκέιμινγκ. Το "φαν" του παιχνιδιού χάνεται όταν υπάρχουν super weapons σε αφθονία και καταλήγει το παιχνίδι θέμα τύχης, imo.
Το πρωτο παιχνιδι με το dythor εληξε 2-0, υπερ μου.
Wtf?? Παίξατε ήδη τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής?!
Το "φαν" του παιχνιδιού χάνεται όταν υπάρχουν super weapons σε αφθονία και καταλήγει το παιχνίδι θέμα τύχης, imo.
Σαφώς.
atom_smasher
23-03-2012, 04:02
ξερω γω! μου λεει ελα να παιξουμε και παιξαμε. δεν προσεξα ποτε ειναι οι "αγωνιστικες".
Kαλά, λίγο μας απασχολεί. Παίξτε με όποια σειρά θέλετε, να τελειώνουμε νωρίτερα :P
Παιδιά, ένα jetpack, ένα minigun, μια χαλιλούια, ένα κάτι ν' αλλάζουμε λίγο παραστάσεις πέρα απ' τα σοτγκαν, τις μπαζούκες και τα τις χειροβομβίδες δεν είναι υπερβολή, μην τρελαθούμε. Δεν είναι αυτό το γορμς.
jack the ripper
23-03-2012, 14:11
α) σορρυ που δε συμμετειχα σε αυτο αλλα οι συνθηκες δε μου επετρεψαν.
β) οι κανονες που παιζαμε γενικα ηταν μια χαρα. Το minigun μαλλον θα ελεγα οτι το προτιμαω εκτος. γιατι ειναι λιγο cheat καθως ειναι απο τα οπλα που σου γαμανε ενα σκουληκι για πλακα. Απο εκει και περα για αλληλουια που λες μπορεις να τη βαλεις σουπερ οπλο. Επισης το να θελεις jet pack και να μη θες εξτρα σκοινι πχ ειναι λιγο αστειο.
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΙΤΖΕΡΚΡΑΖ ΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ 1-2 ΣΤΟ 90'
<- Δωρεάν πόντοι.
β) οι κανονες που παιζαμε γενικα ηταν μια χαρα. Το minigun μαλλον θα ελεγα οτι το προτιμαω εκτος. γιατι ειναι λιγο cheat καθως ειναι απο τα οπλα που σου γαμανε ενα σκουληκι για πλακα. Απο εκει και περα για αλληλουια που λες μπορεις να τη βαλεις σουπερ οπλο. Επισης το να θελεις jet pack και να μη θες εξτρα σκοινι πχ ειναι λιγο αστειο.
Δεν είναι ίδιο το πρωτάθλημα χωρίς Τζακ. Μαλακιζόμαστε, βέβαια, για να το πάρει ο καράφλας.
Το ίδιο ακριβώς είπα κι εγώ για το τζέτπακ. Είναι σαν 4 σχοινιά μαζί. Βέβαια, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω με ότι κανόνες γουστάρετε. Και full wormage άμα λάχει!
Παιδιά, η ποικιλία όπλων προάγει την εφευρετικότητα και όχι την δεξιοτεχνία. Κι αυτό είναι το γορμς, φαντασία, όχι κάψιμο.
νίκη εκτός (0-2) , ήττα εντός από άτομ (0-2). ΑΞΙΟς.
atom_smasher
23-03-2012, 20:22
Ετσι οπως τα λεει ειναι! (Μου γαμηθηκαν παλι τα χρωματα σε κλειστη πιστα...καμια λυση; )
Ετσι οπως τα λεει ειναι! (Μου γαμηθηκαν παλι τα χρωματα σε κλειστη πιστα...καμια λυση; )
Όχι τσόντες στο μπακράου. Κάνε υπομονή 10 λεπτά.
Παιδιά, η ποικιλία όπλων προάγει την εφευρετικότητα και όχι την δεξιοτεχνία. Κι αυτό είναι το γορμς, φαντασία, όχι κάψιμο.
Αν παιξουμε με μπανανες και τετοια, θα κερδιζει παντα ο πρωτος που παιζει, αφου με την πρωτη κινηση θα σκοτωνει 2-3 σκουληκια για πλακα.
Το worms ειναι δεξιοτεχνια, απλα που και που ειναι ωραιο να σκαει και κανα special weapon να γελαμε με καμια αγελαδα, κανα προβατο, κανα γαιδουρι.
Γενικα συμφωνω με Blitzer και με Jack, και μαλιστα εγω να σου πω την αληθεια ηδη βρισκω τα super weapons πολλα. Μπορεις να κερδισεις παιχνιδι με ενα bat, ενα super sheep, ενα airstrike, ενα napalm strike, ενα προβατο απλο, ενα δυναμιτη και κανα δυο ναρκες και καραμπινες. Δηλαδη χωρις να χρησιμοποιησεις καθολου μπαζουκες και grenades που ειναι η πεμπτουσια του παιχνιδιου.
atom_smasher
24-03-2012, 13:47
Όχι τσόντες στο μπακράου. Κάνε υπομονή 10 λεπτά.
Μα...Δεν!...
Fix - Wurst 2-0
Wurst - Fix 1-2
atom_smasher
24-03-2012, 14:18
ειμαι και γω διαθεσιμος σημερα wurst!
Νίκη επί του άτομ_σμάσερος με 2-1 στο δεύτερο ματς.
atom_smasher
24-03-2012, 15:33
Νίκη επί του άτομ_σμάσερος με 2-1 στο δεύτερο ματς.
Ετσι ειναι η ζωη αμα ξεχνας να κρατησεις το σπεις παραπανω και σκαει το μπαζουκα στην μαπα σου....Ι5αδες...
Γελάω. Ήμασταν στις δυο άκρες της πίστας χωρίς ελπίδα για σύντομη σύρραξη, είχα πάει για κατούρημα και με το που γυρνάω βλέπω οθόνη ΝΙΚΗΣΕΣ.
Υ.Γ.: ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ σε όλους τους φέροντες Ι5 ψυχολογικό.
atom_smasher
29-03-2012, 13:24
Που σαι καλε βουρστ;εμφανισου απ την κρυψωνα σου να γινει λιγο τζερτζελο!
@atom είσαι επόμενος. Πες πότε.
atom_smasher
31-03-2012, 03:10
αυριο.δηλαδη σημερα. να ξυπνησω πρωτα. να στρωσει κ στομαχι.
atom_smasher
31-03-2012, 19:44
και παιξαμε με τον αγαπητο σιφουνα ΜΠΛΙΤΣΕΡ που μπηκε και στα 2 παιχνιδια με το δεξι αλλα δεν μπορεσε να κερδισει τελικως παροτι γιναν απιστευτα πραματα. Νομιζω οτι καπου αδικηθηκε κιολας, λιγο απο τις θεσεις, λιγο απο την κωλοφαρδια μου (ειναι γεγονος πως εχω παχυνει τελευταιως) και λιγο απο τις δικες του ατυχες επιλογες. Τελικο αποτελεσμα. Ατομ μπλιτσερ 2-0. 2-1 εκαστο παιχνιδι.
Ξεκίνησε λίγο άσχημα είναι η αλήθεια και ένιωθα πολύ άνετος μετά την πρώτη μου νίκη, οπότε μαλακίστηκα όσο δεν πάει. Πλας δεν είναι καθόλου κακός τελικά και δε συγχώρησε τα λάθη μου. Εύγε!
wraithgr
31-03-2012, 23:14
2 pontous sto rudie plz. Enw mpika dynamika sto proto set, meta niki8ika kata kratos. 2-1 stin edra tou rudie, 1.5-2.5 stin edra mou....
Προφανως εληξε ισοπαλια καποιος γυρος ασχετε. Αλλα μαθε Worms πρωτα.
2-0 τον Blitzer στην εδρα του και μαλιστα με 4 και 3 σκουληκια στο τελος.
2-1 στην εδρα μου πιο δυσκολα απο πριν, αλλα δεν τον χαλασε.
Ψόφα. Τα πρώτα 2 παιχνίδια πρέπει να τέλειωσαν μέσα σε 3 λεπτά. Μαζί. Πρώτη κίνηση, 3 σκουλήκια στο νερό.
Επίσης από πότε η ισοπαλία είναι 0.5-0.5? .
wraithgr
01-04-2012, 14:11
Ε δε το πα για να το μετρήσουμε, απλά ήθελα να δείξω οτι τον δυσκόλεψα λίγο... :P
πηρα τον πρωτο ποντο μου με νικη επι του ρθδιε.
ατομ σε περιμενω.
Τα σκορ?
Τα σκορ?
2-0 στην εδρα του με νικησε.
0-2 στην εδρα μου τον νικησα. ολέ.
atom_smasher
01-04-2012, 22:25
συγνωμη, αλλα γυρισα τωρα μετα απο 11:30 ωρες δουλειας. ισως σε κανα διωρο να συνελθω λιγο.
atom_smasher
03-04-2012, 15:46
Να ενημερωσω πως θα ειμαι διαθεσιμος απο αυριο και ως την κυριακη μιας και εχουμε πασχα και θα καθομαι και θα τα ξυνω..οχι ακριβως ...αλλα θα βρω και κανα βραδακι χρονο για σκουληκια. περαστε απο το ταμειο για εξαργυρωση.
Κάθε μέρα μπαίνω, μπείτε και συ και ο fixxxer να γίνουν οι μάχες.
atom_smasher
05-04-2012, 15:45
ο ρουντης με βρηκε και μου σφυριξε εναν κατακεφαλο που ταρακουνησε τον επηρμενο μου εγκεφαλο που χε παρει αερα απο τις νικες επι του διτροχου αετου! 2-0 το πρωτο παιχνιδι. μια μικρη εκκρεμοτητα παραμενει στο δευτερο και θα ποσταρω μετα την ολοκληρωση της τελετουργιας.
Η σεμνη τελετη ελαβε τελος απολογισμος δευτερου παιχνιδιου 2-1 για τον ρουντη. Δευτερος κατακεφαλος. ακομα σφυριζουν τα αυτια μου.
βουρστ σε περιμενω για να λυσουμε τις διαφορες μας.
wraithgr
06-04-2012, 00:08
Dythor paraskevi apogevma eimai dia8esimos.
wraithgr
08-04-2012, 11:53
Dythor kai fiskser, gia megalobdomada eimai se ora ellados, kanoniste me pi-em giati prepei na kleisw slot sto programma. nai.
atom_smasher
16-04-2012, 01:53
θα ειμαι ταπεινός όπως αρμόζει στις άγιες τούτες μέρες, αλλά η αγαπητή Έλενα, κατά κόσμο wurst, μπέρδεψε τις εορτές και νόμιζε ότι είναι τώρα τα Θεοφάνεια και έστειλε σχεδόν όλα τα σκουλήκια μου για βουτιές. Απολογισμός 1ου παιχνιδιού υπέρ της και 2ου υπέρ μου, σώζοντας και την υπόληψη μου. Τέλος το τουρνουά για μένα. Πάω να συνεχίσω το πλέξιμο καλύτερα!
atom_smasher
16-04-2012, 13:13
νομιζω με κερδισε 2-0. και κερδισα 2-1.
2-1 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ RUDIE
Σορρυ για την αποχη μου για 2 βδομαδες, ημουν pre-occupied και ακομα ειμαι δηλαδη, αλλα δηλωνω το παρον για εναπομειναντες αγωνες με rudie, Theoc και Yanqui, και θα ειμαι σιγουρα διαθεσιμος την Παρασκευη, αλλα μπορει και σε στιγμες το ΣΚ. Παρασκευη θα βολευε πρωι Αμερικης, δηλαδη απογευμα Ελλαδας/Αγγλιας.
Γενικα Blitzer το να βαζεις 0-0 στα δυο σκορ για οσους δεν επαιξαν "μεσα στην προθεσμια" ειναι ελαφρως εως πολυ καθυστερημενο, στη χειροτερη ακυρωσε με και δωσε τους ποντους στους αλλους ξερω γω, αλλα γενικα απο τη στιγμη που το χουμε κανει χυμα το πρωταθλημα και εχουμε παιξει τους αγωνες ως τωρα οποτε να ναι και οπως ναναι, θα μπορουσες να πεις ξερω γω "τελειωστε ολους τους αγωνες μεχρι 30 Απριλιου" και μετα βλεπουμε τι εχουμε. Λεω γω τωρα.
Εντάξει αλλά είσαι τουλάχιστον χαζούλης γιατί αυτό ακριβώς κάνω. Όποτε μου δίνουν αποτελέσματα σβήνω το 0-0 και διορθώνω. Το έχω κάνει τουλάχιστον για 3 αγώνες ως τώρα. Αν μέχρι τέλος της προθεσμίας (της τελευταίας αγωνιστικής) δεν έχουν γίνει όλοι οι αγώνες, θα αφήσω τα σκορ ως έχουν. Αν έχεις καλύτερη λύση, ευχαρίστως.
allon ena ponto parakalw, kerdisa ki ena paixnidi me ton atom smasher. exasa sto allo ara ena ponto o kathenas.
ΣΚΟΡ ΓΑΜΩΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑΜΟΥ.
Μόλις τσέκαρα τον πίνακα και είχα ήδη wurst - atom 2-0 / atom - wurst 2-1, για τα οποία είχα δώσει και πόντους. Ξαναπαίξατε έτσι για τη φάση? :P
ΣΚΟΡ ΓΑΜΩΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑΜΟΥ.
Μόλις τσέκαρα τον πίνακα και είχα ήδη wurst - atom 2-0 / atom - wurst 2-1, για τα οποία είχα δώσει και πόντους. Ξαναπαίξατε έτσι για τη φάση? :P
ενταξει, τσιλαρε δικε μου.
δεν ηξερα οτι ειχες ηδη το σκορ. αυτο ειναι. δε ξαναπαιξαμε.
Παιδιά δεν ξέρω τι θα γίνει με τους πόντους, αλλά είμαι όλη μέρα GR και δεν έχω δει ποτέ wurst και TheoC μέσα. Κανονίστε.
Παιδιά δεν ξέρω τι θα γίνει με τους πόντους
Ξέρω εγώ λολολολ.
wraithgr
26-04-2012, 01:06
Dythor είχα ποστάρει 2 φορές να μου πεις ώρα βέβαια, και όσες φορές έχω μπει έκτοτε δεν έχω δει κανέναν. Την παρασκευή το βράδυ θα είμαι διαθέσιμος λογικά (όταν λέω βράδυ βάλε οτι παίζει να φύγω από τη δουλειά κατα τις 8-8μιση, να είμαι στο σπίτι 9μιση οπότε κατά τις 10 αγγλίας). Αλλιώς ψάχνουμε να βρούμε μια ωρίτσα την κυριακή.
Έλειπα από αθήνα. Μέχρι χθες. Αύριο θα είμαι όλη μερα μέσα για τα ματς. ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΑΤΣ.
Dythor, δειλέ, εμένα με αποφεύγεις.
Τον Yanqui τον έχω νικήσει σε ένα, εν καιρώ το δεύτερο.
7. (έως 27/4)
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Λοιπόν, επειδή είμαι γαμώ τα παιδιά, δίνω μια τελευταία διορία μέχρι και Κυριακή. Μετά αφήνω τη βαθμολογία όπως έχει και θα βγάλω ένα σύντομο final four για να στέψουμε το μεγάλο νικητή !!11
Έχω να παίξω πάνω από μήνα...
wraithgr
28-04-2012, 01:09
Ενταξει, προφανώς κυρίως εγώ φταίω αφού χρωστάω τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά τ.π., 100 φορές έχω ζητήσει ώρες κλπ, κανείς δε λέει ποτέ τίποτα... Αύριο βράδυ θα είμαι online πάντως...
Theoc, θα ειμαι μεσα Κυριακη ολη μερα, αντε πρεπει να τα παιξουμε επιτελους. Δικο σου βραδυ ειναι δικο μου μεσημερι, οποτε μια χαρα
Ποιος υπεροχος ανθρωπος θα μου ανεβασει καπου το crack, αφου εκανα φορματ κτλ κτλ???
νταηθορ κι εγω μεσα ειμαι τωρα και δεν εισαι ασε τα παραπονα λοιπον
wraithgr
29-04-2012, 21:44
Loipon emena mideniste me,tin epomeni fora 8a epistrepso pio organomenos...
atom_smasher
29-04-2012, 21:54
Βαθμολογία (παιχνίδια):
1. FIXXXER 8 (14)
2. BLiTzER 7 (14)
3. atom_smasher 5 (14)
4. rudie 5 (14)
5. Yanqui 4 (14)
6. Dythor 4 (14)
7. TheoC 3 (14)
8. wurst 2 (14)
Χαλκινο μαζι με τον Ρουντι! οχι και ασχημα...
Δεν τελειώσαμε, αγαπητέ.
Λοιπόν, ότι παίξατε για τους προκριματικούς, παίξατε. Η τελική τετράδα βγήκε, δείτε 2ο ποστ.
Ένα παιχνίδι μόνο, στις 2 νίκες. Η πίστα επιλέγεται από τον πρώτο παίκτη. Οι νικητές των 2 αγώνων θα παίξουν μεταξύ τους στον μεγάλο τελικό και οι χαμένοι, αντίστοιχα, στον μικρό. Τσακιστείτε. Μέχρι Κυριακή βράδυ να έχουμε βγάλει πρωταθλητή ε.
Τσάτσοι, δεν έχω παίξει ούτε τα μισά ματς. Θα ήμουνα τετράδα σίγουρα. Αίσκος. Καταγγέλω.
Εγω επαιξα 8 ματς και πηρα 8 ποντους 8)
Εγώ έχασα στα μισά και βγήκα δεύτερος :touched:
Κανονίστε να παίξουμε τα ματσάκια σύντομα ε? Έχω να παίξω κανά 2μηνο (με εξαίρεση ένα που είδα στον ύπνο μου ότι μας βίασε ο κομισάρ).
atom_smasher
03-05-2012, 18:45
ειμαι μεσα. για 3 ωρες ακομα
Σκατά, το είδα λίγο αργά. Αύριο. Στείλε κανα πμ.
atom_smasher
05-05-2012, 00:00
Ο αγαπητος διτροχος σιφουνας πηρε εκδικηση για την ταπεινωση στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος και ετσι ανεβαλε την δικη μου εκδικηση προς τον φιξα. θα ειμαι διαθεσιμος σαββατο απογευμα και κυριακη για την ολοκληρωση του φαιναλ φορ.
Επειδή είστε ένα μάτσο ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ και το χετε παρατήσει, δίνω 48 ώρες για να παίξετε τους αγώνες. Αν όχι, δέχομαι να παίξω τελικό με όποιον (μεταξύ ρούντι και φίξξξερ) ποστάρει πρώτος εδώ και δείξει ότι ενδιαφέρεται.
Αλλιώς δίνω τη νίκη στον εαυτό μου και ΘΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ !111
Εγώ είμαι σχεδόν κάθε μέρα μέσα μέρες τώρα (και πριν το φάιναλ φορ). Τώρα, από παρασκευή.
Εγώ δε μπαίνω γιατί πάντα ήμουν ο πρώτος που τέλειωνα τους αγώνες μου. Αν δείξει να τα παρατάει ο φιξξξ, Παρασκευή πάμε τελικό οι 2 μας να γίνεις ΤΣΗΜΠΟΥΤΑΝΑΣ.
Παιξτε τελικο, ειμαι ο πρωταθλητης στις καρδιες του κοσμου, με μαθηματικη κατακτηση του τιτλου μολις με 8 αγωνες απο τους 14.
Αφηνω τα playoffs για σας τους ΦΛΩΡΟΥΣ.
atom_smasher
08-05-2012, 11:26
sorry. εμπλεξα. ρουντι αν βρεις χρονο θα μαι ον λαιν απο τωρα και για 6 ωρες...και περιπου ετσι για τις επομενες μερες
Με τον Φιξερ δεν παίζω ρε;
Ο οποίος Φίξερ να αφήσει τις μαλακίες και να έρθει να γίνει ο αγώνας. Έτσι κι αλλιώς εμένα δε με νίκησες.
atom_smasher
09-05-2012, 03:07
α κανε μου την χαρη και πηδα τον,γιατι θελω ρεβανς στον μικρο τελικο..
atom_smasher
11-05-2012, 23:32
εισαι τωρα για μικρο τελικο;
2-0 και 2-0 με ευκολια σε καποια ματς, αρκετα μεγαλη δυσκολια σε αλλα.
Μπλιτζερ θελεις ακομα να φας κι αλλο καυλι ΚΑΙ στα πλευοφφς?
Εχω 10 νικες σε 10 επισημα ματς, μηπως φοβασαι?
Αν θελεις μπορουμε να πουμε οτι εληξε 2-1 και 2-1 για να μην γινεις ρομπα.
wraithgr
12-05-2012, 11:10
Κερδίζει ο πλιτσερ και γίνεσαι ντισκουάλιφαϊντ γιατι δεν διάβασες τους κανόνες.... :P
Λυπάμαι. Το βραβείο πάει σε μένα. 1ον γιατί έδωσα 48 ώρες να γίνουν τα παιχνίδια και σίγουρα ο Φίξξξερ τον έπαιζε και δεν πρόλαβε και 2ον γιατί πλέον παίζουμε 1 αγώνα, αλλά ο Φίξξξερ τον έπαιζε και δεν το κατάλαβε.
Ευχαριστώ. Ήσασταν όλοι υπέροχοι, αλλά ο καλύτερος φάνηκε. Με διαφορά.
ΕΔΙΤ. Προφανώς τρόλλαρα εδώ ε. Νόμιζα ήταν προφανές.
λολολολολ σταρχιδια μας, εγω απλα μπηκα και ειδα τον ρουντι ονλαην και παιξαμε δυο παιχνιδια γιατι ετσι γουσταραμε, απο κει και περα μπορει να νομιζεις οτι εισαι καλυτερος, εστω κι αν δεν εχεις κερδισει ουτε τους μισους παικτες που πηραν μερος
Ο ΦΙΞΞΞΕΡ έφαγε ΑΝΕΤΗ πούτσα. Και τώρα μπορεί να έρθει εδώ και να μας πει ότι νίκησε σε 10 ματς και ότι με κέρδισε σε περισσότερα παιχνίδια απ'ότι εγώ εκείνον και ότι είναι πρωταθλητής στις καρδιές μας κι άλλα τέτοια ρομαντικά, αλλά η ουσία είναι μία. ΠΟΥΤΣΑ.