View Full Version : Integrity / Endsight ~ 11/2/12 @ Κύτταρο, Αθήνα
Endsight: το At the Gates/Darkest Hour στυλ είναι κάτι που δεν πολυαντέχω, βαρέθηκα.
Integrity: Γαμάτοι, με πολλές κομματάρες από το παρελθόν (Systems Overload, Incarnate, Judgement Day, Micha, Dawn Of A New Apocalypse) και πιο πρόσφατες (Lucifer Before The Day Doth Go), ψιλο-περίεργη η κατανομή του σετλίστ, σίγουρα όμως ήθελα ένα-δυο κομάτια παραπάνω. Ήχος μέτριος προς καλός. Η απόδοση μου φάνηκε λίιιγο πio "ψυχρή" απ'ότι θα'θελα, αλλά ίσως και να ξενέρωσαν κάπως και οι ίδιοι από τη χαμηλή προσέλευση.
Κόσμος απογοητευτικά λίγος, ίσως λόγω της ημέρας.
Γκουλαγκ
12-02-2012, 16:48
και λεφτά να είχα, δεν είχε μέσα από τις 5 και μετά.
ελπίζω να ξανάρθουν.
εγώ τελικά πήρα ταξί. money well spend και στην επιστροφή με βόλεψε και φίλος οπότε κομπλέ. Τεράστια μπάντα αλλά αυτό που είπε ο Leech απογοητευτικός κόσμος. τα μέσα έκαναν καλά το σαμποτάζ τους (γαμώ την ΓΣΕΕ). Incarnate και Systems τρελάθηκα. Leech 'φχαριστώ για το τσιγάρο
εισαι σοβαρος????? ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται. μακαρι να την καταργησουμε εμεις την γσεε και να εχουμε την δυνατοτητα να αποφασιζουμε εμεις ποτε θα απεργησουμε, καλα κανανε και απεργησανε τα μεσα, δεν ξερανε οτι παιζουν οι integrity, μπορει να ξενερωσανε τωρα που επεσε εξω ο κυριακιδης ο μαλακας.
Γκουλαγκ
13-02-2012, 11:37
μάλλον πλάκα έκανε...
κριμα που δεν ειχε κοσμο, τιμιο λαιβ και ευτυχως που πηγα, μεγαλη αγαπη οι Integrity
μάλλον πλάκα έκανε...
βασικά αυτό
μην παρεξηγηθούμε κιόλα
τρεις μέρες στις κινητοποιήσεις τις εβγαλα
Phantom Duck
13-02-2012, 18:49
στις οποίες βοήθησε πάρα πολύ η ολική απεργία των ΜΜΜ, ε marsi;
ξενερωτική η έλλειψη κόσμου που είναι η μισή υπόθεση σε τέτοια live. τουλάχιστον είδαμε τίμιο θείο dwid, άντε και ringworm επιτέλους να κλείσουμε.
@rebelos: δυστυχως η ιδιαιτεροτητα του γραπτου λογου ειναι οτι δεν διατυπωνει το υφος του και πολλες φορες παρερμηνευουμε τα συμφραζομενα.
@phantomduck: μιας και απευθηνεσε προσωπικα διαβασε ξανα το ποστ μου, δεν χρειαζεσαι αλλη απαντηση. αν εννοεις οτι ολικη απεργεια κ.λ.π. , δεν ειχε με τι να κατεβει ο κοσμος, παιζαν τρενα μεχρι τις 17:00, οποιος μπορουσε κατεβαινε. τωρα και οι neurosis να ερχοντουσαν αν ειχε απεργεια η θα πηγαινα με τα ποδια η με οτοστοπ, δεν θα καθομαι να ξενερωνω επειδη απεργησαν οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στα μμμ.
γενικα μιλωντας επισης, θα ηθελα να ακουσω καποιες αποψεις περι του πως αντιλαμβανεται καποιος την απεργια, ισως σε αλλο τοπικ. εγω ας πουμε την αντιλαμβανομαι και ως σαμποταρισμα της ροης του κεφαλαιου, απο καποιους ομως σκεφτομενους και προοδευτικους ακουω κατι παρομοια με τα παραπανω που καποιοι τα λενε για πλακα. δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν απο τους δυο σας, το ξεκαθαριζω.
Keeper Of The Seventh Son
13-06-2012, 21:10
eida xtes integrity me alla 20 peripou atoma. oi integrity einai pio simantikoi ap tin opera. itan ap tis kaliteres sinaulies tis zwis mou k den exw dei k liges pistepste me guys. exw dei polles