PDA

View Full Version : OMEGA MASSIF / ROTOR / BLACK SHAPE OF NEXUS ~ 04/02/2012 @ An Club, Athens

Γκουλαγκ
05-02-2012, 14:08
εξαίρετο λάηβ χθες

b.son: η ζωντανή απόδειξη του κακού που έκαναν οι sunn στον κόσμο της μουσικής. κακοί άνθρωποι, τους αγάπησα.

omega massif: ισοπέδωση, χαμός, τα πάντα όλα. να ξανάρθουν άμεσα.

ρότορ δεν είδα, πρώτον επειδή τους βαριέμαι και δεύτερον επειδή ένιωσα υπερπλήρης απ' την εμφάνιση των προηγούμενων.

στο θέμα του ήχου πάντως, αν δεν ήταν όλα ΤΣΙΤΑ θα ακούγαμε πολύ καλύτερα (και δε θα είχα τούτον εδώ τον πονοκέφαλο)

cheers στον λητς, πάντα~

Leech
05-02-2012, 16:21
BSON γάμησαν της γης τον άξονα με σλατζιες με ένα κάρο ματζούνια, συχνότητες, θορύβους, κολάρα, οδοντόβουρτσες. βούρκωσα από αγάπη.

Omega Massif έπαιξαν σχεδόν μόνο από το νέο δίσκο (που είναι γαμάτος), custom made φωτισμός αλλά ο τσιτωμένος ήχος δεν τους πήγαινε, σε αντίθεση με τους προηγούμενους, πόνεσαν τ'αυτιά μου και παραείναι "βελούδινοι" για τέτοια. Γαμάτοι πάντως σαν απόδοση και φήλινγ.

Rotor δεν είχα ακούσει νότα, σίγουρα μετά την ηχητική υπεβολή των παραπάνω δεν περίμενα να μου πουν τίποτα, αλλά τελικά ήταν αρχιδάτοι, ρόκαραν σωστά και μ'άρεσαν.

Το λάιβ τέλειωσε αργάμιση, μισογεμάτο το μαγαζί, τσηρζ σε Γκούλαγκ, Ιντρονοτ, Μπουμ, Σάμπερνοτ, Παύλο.

funishment
05-02-2012, 16:43
ποιος μαηκ παττον και μαλακίες. το κολάρο έκλεψε την παράσταση. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΣΕΤΛΙΣΤ ΜΠΣΟΝ να δω τι θα ακούσω.

ομεγα μασσιφ, όπως στο σιντί που λένε, άψογοι και χιέβη. ο μεσαίος ο κιθαρίτσας που έμοιαζε με πολωνό ήταν κρυφό ταλέντο. αν δεν ψιλοχοντροβαριότανε κι ο άλλος θα είχαμε απογειωμένη εμφάνιση όσον αφορά το θεατρικό μέρος της υπόθεσης.

ροτορ δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από τα βυζάκια του ντράμμερ. δεν πρόσεξα τι μουσική παίζανε.

Leech
05-02-2012, 16:56
Για το μισό σετλίστ ΒΣΟΝ ακούς αυτό:

http://www.metal-archives.com/images/1/5/4/6/154660.jpg

(κατά προτίμιση από την CD έκδοση με τα δύο εξτρά κομμάτια)

και για το υπόλοιπο (κολάρο included) περιμένεις μέχρι τον απρίλη για το νέο άλμπουν.

Κάτι "Microbarome Meetings" κλπ είναι εντελώς drone οπότε με προσοχή.

Boom!
05-02-2012, 17:13
Nexus φοβερη σκατοψυχια, βιασαν τα αυτακια μας.
Οι Omega Massif τα βιασαν κι αυτοι, αλλα με τον κακο τους ηχο.
Καλη μαστουρα παντως, δεναν καλα και τα μπλε φωτακια με το ολο σκηνικο, γουσταρα.
Rotor οσο τους ειδα, το πηγαιναν σωστα. Ηθελα το μπασο λιγο πιο χαμηλα γιατι σε σημεια επνιγε την κιθαρα.
Δυστυχως, εφυγα κατα τις δυο, για να προλαβω μετρο. Ποσο ακομα παιξαν;

Leech
05-02-2012, 17:17
2.20 περίπου το σχόλασαν, έκαναν κι ενκόρ για τα 40 άτομα που είχαν μείνει :touched:

intronaut
05-02-2012, 18:37
Super το live, δε το μετάνιωσα καθόλου που το επέλεξα στο δίλλημα με gagarin.., αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε Λίτς και Βοομ που είδα πρώτη γραμμή!

ΒSoN πρώτη επαφή και γούσταρα και εγώ. Είναι ότι πιο slow & heavy έχω δει, πιο κάτω λογικά θα πάει σανό, και πιο κάτω πεθαίνεις. Θα μπορούσαν το προτελευταίο να το είχαν κλείσει και λίγο νωρίτερα, αλλά γενικά τέρμα θετική εντύπωση, θα τους ψάξω επίσης.

Omega Massif όντως δεν είχε και το καλύτερο ήχο μπροστά που ήμουν, οπότε εμπίπτει στις περιπτώσεις που δεν μπορεί να το ευχαριστηθεί δεόντως κάποιος αν δεν ξέρει καλά τα κομμάτια.
Εγώ χτυπιόμουν πάντως, δεκατάλαβαπωςπέρασεηώρα κτλ οπότε θα πρέπει να θεωρήσω το εαυτό μου official φανμπόυ ούτω καθεξής..

Rotor φοβερή μπάντα και εμφάνιση ε.. Δε τους ήξερα και απορώ πως είναι underrated.
Κέντρο είχε λίγο μπασαδούρα, αλλά πλάγια παραδόξως μια χαρά ο ήχος και τα είδα/άκουσα όλα..
Αεράτοι επί σκηνής να παίζουν απο psych stoner color haze κτλ που λέει δελτίο τύπου μέχρι knut και coroner μου θύμισαν σε φάσεις αλλά με δικό τους χαρακτήρα.
Ωραίος και ο φωτισμός που έδινε μια vintage αίσθηση και απο κάτω 1-2 κορίτσα να χορεύουν χίπικα συνεχώς και αρκετοί με εκφράσεις ωμαλάκαμουκοίτατιπαίζουν και χαμόγελα ικανοποίησης, μια χαρά. :)

kontan
05-02-2012, 21:35
άμα οι RotoR έπαιζαν πρώτοι δε θα καθόσασταν να δείτε τις άλλες μπάντες.
επική βραδιά η χθεσινή. τα αυτιά μου πονάνε. πάντα τέτοια αλλά με περισσότερο κόσμο. ντροπή που δεν έγινε sold out ξέρω γω με τέτοιο εισιτήριο. τι να πω

mourning apocalypse
07-02-2012, 01:13
Σοβαρά?Με 22 ευρώ?

Shirime
07-02-2012, 01:44
ναι, άξιζε και τα 22 ευρώ ήταν πολύ καλή τιμή για τέτοιο event.

Γκουλαγκ
07-02-2012, 02:47
και ακόμα καλύτερη τιμή ήταν τα 15 των ιντερνετς.
μιλάμε για 3 ξένες μπάντες ε, συνήθως τόσα έχουν μια ξένη και δύο ντόπια σαππορτ.

kontan
07-02-2012, 16:29
mourning apocalypse δε θέλω να μπω στο τριπάκι ερωτήσεων του στυλ "δηλαδή με τι εισιτήριο θα ήσουν οκ;", αλλά με τι εισιτήριο θα ήσουν οκ δλδ; παράδειγμα δώσε, χωρίς να χρειαστεί να μας νοιάξει πόσο μέσα μπορει να μπει η διοργάνωση κ πόσοι πιθανώς να έρχονταν κλπ κλπ κλπ. ένα νούμερο μόνο

mourning apocalypse
07-02-2012, 17:08
Αυτό το στυλ "πες μου ένα νούμερο χαμηλό για να σου πω μετά τα έξοδα" κάντο αλλού.
Ανεξάρτητα από τις μπάντες που έρχονται,αν είναι από εξωτερικό ή όχι, το νούμερο 22 είναι για τους περισσότερους θαρρώ υψηλό είτε πρόκειται για συναυλία είτε για φαί είτε για οτιδήποτε άλλο.
Η ένσταση μου δεν έγκειται τόσο στην τιμή του εισητηρίου όσο στο ποστ σου περί ντροπής που δεν έγινε sold out.

kontan
07-02-2012, 17:13
Μάλλον δε διάβασες σωστά. Λέω πως δε χρειαζεται να μας νοιαζουν τα έξοδα κ το πόσο μέσα θα μπει η διοργάνωση. Ούτε ΚΑΜΠΟΣΟΣ το παίζω ούτε τίποτα. Ένα νούμερο ζήτησα να μάθω για να καταλάβω δηλαδή τι θα σου φαινόταν λογικό για να κάνει sold out. Η ένστασή σου πάντως μόνο τα 22€ αναφέρει.

Shirime
07-02-2012, 17:34
εν τω μεταξύ, όταν κάποια χιλιόμετρα πιο κει οι νεκροζώντανοι arcturus κόβουν εν έτει 2012 500 30αράκια, είναι τόσο παράλογο να λες "ντροπή που ένα τέτοιο live με τέτοιο εισιτήριο δεν εγινε sold out"?

Kaserinos
07-02-2012, 17:46
κοιταξε..εγω ημουν αναμεσα στα 2, πηγα Arcturus, με το που βγηκανε το μετανιωσα αλλα κομματι το κομματι, αλλαξα γνωμη.

να πει το Γκουλαγκ που ηταν και στα 2 lives εκεινο το βραδυ.

Γκουλαγκ
07-02-2012, 18:35
το γκουλαγκ λέει πως οι αρκτουρους ήταν οκ, αλλά όπως ακριβώς είπε κι ο shirime, είναι ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΗ ΜΠΑΝΤΑ. Αφού πέρασε ένα 45λεπτο λοιπόν (κι αφού είχα ακούσει το chaos path - μεγάλη αδυναμία) την έκανα με ελαφρά για να προλάβω τον χοντρούλη με το κολλάρο και τους φίλους του. Όπου πέρασα σαφώς καλύτερα.

farsalas
08-02-2012, 13:51
Ο κόσμος προφανώς δεν έχει κ πολύ ιδέα τί παίζει πίσω από κάθε συναυλία που γίνεται, αλλά αυτό είναι φυσικό να μην τον απασχολεί μιας κ στέκεται μπροστά από το συγκρότημα που θέλει να παρακολουθήσει, κ όχι πίσω στα γραφεία του κάθε λαϊβάδικου. Φίλε mourning apocalypse, δεν θέλω να πουλήσω μούρη, αλλά αν θεωρείς ότι 22 ευρω για 3 (!) ξένες μπάντες είναι πολλά όπως αφήνεις με ειρωνεία να εννοηθεί και μετά θίγεσαι γιατί κάποιος άλλος το θεωρεί ντροπή ότι δεν γέμισε το λάιβ, με κάνει να σκέφτομαι πόσοι ακόμα υπάρχουν από αυτούς που ξέρουν να κράζουν κ μετά στέκονται έξω από το μαγαζί με υφάκι κ ατάκες τύπου "φέρε μου τον ψηλό να με βάλει μέσα" "έλα ρε τώρα 2 άτομα είμαστε σιγά" " είμαστε τρεις μπαίνουμε, έτσι?!" , είτε να εντυπωσιάσουν την γκομενίτσα τους κ τους κολλητούς τους, είτε να ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση τους, είτε επειδή γουστάρουν να κράζουν (τρολλάκια)... Προσωπικά μέτρησα 18 άτομα έξω από το ΑΝ... Και το χειρότερο ξέρεις ποιό είναι? Αφου θέλεις να μπεις κ να δεις κ να ακούσεις κ να γουστάρεις, κάνε τα κουμάντα σου να έχεις εισιτήριο! Γιατί 99,9% έξω θα μείνεις, θα στραβώσεις θα πας σπίτι σου με φάτσα " στ'αρχίδια μου με τους μαλάκες" κ μόνος σου θα τραβάς τα μαλλιά σου για το λαϊβ που δεν είδες με 22 ευρω κ θα δείς ίσως στο μέλλον με κανα 500άρι ευρω γιατί θα πρέπει να πας στο εξωτερικό. Προσωπικά σαν οπαδός πρώτα θέλω να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ ΠΟΛΛΑ ΡΙΣΠΕΚΤ στα άτομα που στηρίζουν την φάση (fleshdiver, kontan, gkoulagk, mushroom freaks όλοι τους, κ πόσοι άλλοι) κ τα όποια λαϊβ που γίνονται από ανεξαρτητές παραγωγές κ σαν μικρός τιποτένιος διοργανωτής του λαϊβ θέλω να ευχηθώ να ζήσουνε οι απανταχού τζαμπατζήδες με τις ατελείωτες ατάκες τους! Κ χωρίς είσοδο έχουμε δει πόσο γεμίζουν τα λαιβάδικα, οπότε δεν μιλάμε πλέον για χρηματικά ποσά αλλά για στάση ζωής.

Φιλικά κ χωρίς ίχνος ανάγκης απολογίας,

Farsalas

mourning apocalypse
08-02-2012, 18:12
Ωραίο ποστ αλλά μάλλον λίγο άσκοπο αν έγινε αναφορικά με το πρόσωπό μου.
Ας το ξεκαθαρίσω γιατί μάλλον δεν έγινε κατανοητό από τα παραπάνω που είπα.Το συγκεκριμένο λαιβ δεν με ενδιέφερε καν,ούτε είχα στηθεί απ'έξω ούτε τίποτα.
Παρόλαυτά την τιμή του εισητηρίου δεδομένου ότι μιλάμε για 3 μπάντες από εξωτερικό την βρίσκω αρκετά λογική.
Το μοναδικό μου θέμα στην όλη φάση όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ ήταν η φράση του κόνταν περί ντροπής που δεν έγινε sold out.Προσωπικά το μπάτζετ μου περί συναυλιών έχει φτάσει περίπου στα 15 ευρώ μαξ.Για να κάνω την υπέρβαση πρέπει να είναι κάποια πολύ σπέσιαλ περίπτωση.Δεν ξέρω γενικά τι γίνεται παραέξω αλλά μου φαίνεται λίγο δυσκολάκι να έχουν όλοι τόσο εύκολα το 22αράκι δεδομένου και του κοινού που απευθύνεται το συγκεκριμένο λαιβ.
Αυτά,ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να διευκρινίσω.

Phantom Duck
08-02-2012, 20:09
μάλλον είναι λίγο δύσκολο για τον μέσο ερίτη να καταλάβει ότι επειδή ο ηλίθιος μεσήλικος μεταλλάς σκάει 30άρια για συνταξιούχους, δε σημαίνει ότι το κοινό μπαντών όπως του συγκεκριμένου live που είναι μικρότερης ηλικίας και σημαντικά περιορισμένο αριθμητικά, δεν μπορεί να κάνει sold out τέτοια live "επειδή ήρθαν 3 ξένες μπάντες με 22€". ναι ΟΚ είναι φθηνά και δεν κατηγόρησε κάποιος το διοργανωτή που μαγκιά του, αλλά στην εποχή που το σκέφτεται κάποιος αν θα σκάσει τόσα λεφτά για ένα βράδυ γιατί δε θα βγει καθόλου το επόμενο ΣΚ, ε όχι, δεν είναι ντροπή. το ξέρω ότι με λιγότερο εισιτήριο ο διοργανωτής θα μπει μέσα, κανείς δε μίλησε για κλέφτες. αλλά και οι οικονομικές δυνατότητες της "σκηνής" είναι δεδομένες.

επίσης κύριε FARSALAS, τα 18 άτομα που είδες απέξω (πόρτα ήσουν?), μήπως εκτός από καταμέτρηση τους πήρες κι εκκαθαριστικό; με ποια λογική είναι τύποι που θα πάνε να δουν τις μπάντες έξω με 500€ κι όχι που πραγματικά γουστάρουν κι είναι άνεργοι και βάζουν μισό ευρώ βενζίνη στο μηχανάκι κι είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους;

εγώ πάντως δεν ξέρω τι είναι, αλλά ξέρω ότι εποχές που τα live reviews κατέληγαν στο "πέντε καφέδες λιγότερους να πίνατε, θα αγοράζατε εισιτήριο" είναι αρκετά μακριά. τον πίνω μια βδομάδα στη δουλειά/σχολή/σπίτι, δε θέλω να μην μπορώ να βγω κι άλλο για να περάσω ένα βράδυ μου στο αν, ακόμα κι αν παίζει μια αγαπημένη μπάντα.

kontan
09-02-2012, 02:59
να μας πει ο επίσημος ανταποκριτής, Γκουλαγκ, λοιπόν: ποιός ήταν ο μέσος όρος ηλικίας την ίδια μέρα λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω;

Phantom Duck, κ στους Kiss που έσκασαν τόσο λίγοι (δε ξέρω ακριβώς νούμερο, απλά ξέρω οτι ήταν λίγοι αναλογικά με τη παραγωγή), ντροπή ήταν για τόσο μεγάλη μπάντα. Δε χρειάζεται να γεμίζουν μόνο οι Maidan χωράφια. Σε όλο τον κόσμο οι ίδιοι δεινόσαυροι με εδώ κάνουν υπερπολλαπλάσια εισιτήρια, κ οι συναυλίες του μεγέθους του ΟΜ/R/BSON ενδεχομένως να πηγαιναν κ χειρότερα από τη συναυλία που έγινε εδώ κ με χαμηλότερο εισιτήριο. Τα ίδια με εμάς λένε κ οι κάθε ερίτες σε κάθε Γερμανία και Ιρλανδία για αυτά τα θέματα. Ούτε έξω γίνεται κάθε λαηβ sold out, όπως κ δεν έχει κάθε λαηβ 5-15€. Το κρίμα μου πάει στο ότι ενώ υπάρχει τετοιο πακέτο στη πόλη με τέτοια τιμή, μεγάλη μερίδα του μουσικόφιλου κοινού προτιμάει τα όποια περσινά ξινά (κ μερικές φορές υπερτιμημένα για τον Α ή Β λόγο) σταφύλια. Κρίμα που που στο "R" κολλάει στους Rush κ στους Riot και στο B κολλάει στο Black Sabbath, ενώ υπάρχουν τόσες μπαντάρες εκει έξω που έρχονται στη ψαροκώστενα κιόλας να πουν το κάτι καινούριο. Δε λέω να γίνουν όλοι συναυλιάκιδες κ να ειναι αυτός ο μόνος τους τρόπος διασκέδασης κ να κόψουν τους καφέδες κ τέτοια για να πηγαινουν να βλέπουν τις όποιες μπάντες έρχονται με καλές τιμές εισιτηρίων. Φυσικά κ θα υπάρξει επιλογή κ διαλογή αλλά οταν η διαλογή καταλήγει μόνο τα ίδια κ τα ίδια τη στιγμή που υπάρχει τέτοια προσφορά, τότε κάτι δε πάει καλά.

Σχετικά με τους τζαμπατζίδες: υπάρχει κόσμος που το έχει κανει σύστημα αυτό ρε. Άλλος μου έκραζε τη διοργάνωση για Current 93 επειδή είχε κατέβει απο Κοζάνη κ δε τον αφηναν να μπει στη κούτρα ξερω γω. Λες κ με το εισιτήριο του κτελ έπερνε κ εισιτήριο για τη συναυλία. Δες το κ αλλιώς όμως: ούτε στο βενζίναδικο θα πας να ζητιανέψεις βεζνίνη, ούτε στο κτελ θα κανεις οτοστοπ, ούτε στο σουπερμάρκετ θα σου χαρίσουν οδοντόπαστες. Γιατί να θες να "δοκιμάσεις τη τύχη σου" προσπαθώντας να μπεις τζαμπε σε μια συναυλία; Απλή λογική δηλαδή.

mourning apocalypse
09-02-2012, 03:06
ό,τι να ναι.

kontan
09-02-2012, 03:21
έχεις διάθεση να αναλύσεις την ένστασή σου;

Shirime
09-02-2012, 03:53
*bookmarked το thread, να'χω να quoteάρω όταν θα γίνει το Sleep και το Godflesh:wave:

VirusXI
09-02-2012, 13:54
Εγώ τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αποφάσισα ότι δε μπορώ να διαθέσω το 20ευρω, σε άλλες εποχές θα το σκαγα με ευχαρίστηση και μόνοι τους να ήταν οι Rotor βρίζοντας ταυτόχρονα τους γνωστούς απατεώνες με τα πανάκριβα εισιτήρια. Αυτό θέλει να πει κι ο mourning apocalypse, το εισιτήριο ήταν εκπληκτικά φτηνό για τα δεδομένα αλλά αυτή την στιγμή ακόμα και οι συνήθεις ύποπτοι που πριν 1-2 χρόνια θα το γέμιζαν το ΑΝ με τέτοιο εισιτήριο, δεν είναι σίγουροι.
Το κοινό που μπορεί να τα διαθέσει αλλά τα σκάει για να δει τα ίδια και τα ίδια, πήγε Arcturus ή πήγε να τα πιει στο x κωλόκλαμπο με τον x dj να παίζει τα ίδια και τα ίδια. Ενδεχομένως δεν ήξερε καν, και σίγουρα δεν τον ενδιέφερε το λάηβ στο ΑΝ. Και αυτό είναι που λέει o kontan.
Κιεπειδή έχει και ο Shirime ένα σωστό ποιντ, αναφέροντας μπάντες του χώρου που πολλοί έχουν απωθημένο, οι Sleep έχουν 'καλό' εισιτήριο (μιλώντας για το internetικό). Προσωπικά αν τα φέρουν έτσι οι συγκυρίες (αν πληρωθώ δηλαδή μέχρι τότε) και υπάρχουν internetικά θα πάρω, αν όχι, δε γαμιέτ. Oh wait, αυτό θα έκανα και με Rotoromegabson. Τεσπα, όσο κόσμο και να'χουν οι Sleep κ οι Godflesh, δεν είναι τόσο "σίγουρα" όπως παλιά που θα καναν soldout με 30ευρω+.

btw, τον δρόμο για τέτοιου βεληνεκούς live τον έδειξε η Eat Metal. Δωρεάν οι άνεργοι. Του πούστη, θα φέρουν και 1-2 φίλους έστω κι αν μοιραστούν το εισιτήριο, θα καταναλωθούν και 2-3 μπύρες παραπάνω. Θα'ρθει και κανάς άσχετος απ'αυτούς που δε θα πάταγαν ούτε με 10ε εισιτήριο. Αν ξέρεις ότι θα είναι μισογεμάτο/μισοάδειο το μαγαζί γιατί να μη το ρισκάρεις;

Skarp
09-02-2012, 14:36
Παίδες το live ήταν γαμώ. Κι οι 3 μπάντες απίστευτες και το εισητήριο για τη διοργάνωση κάτι παραπάνω από λογικό. Αυτά που λέει ο Virus είναι πολύ σωστά κατά τη ταπεινή μου άποψη. Να πρσθέσω πως το κοινό είναι περιορισμένο και τα φράγκα πλέον δεν περισεύουν στους περισσότερους (προσωπικα είχα να πάω σε live ακόμα και εγχώριο ακόμα και με 5 ευρώ εδώ κι ένα 9μηνο περίπου - το τελευταίο ήταν το release των mods το Σεπτέμβρη που ήταν και τσάμπα). Αν αυτό το live γινόταν 2-3 χρόνια πριν, κατά πάσα πιθανότητα, θα ήταν sold-out. Τα πράγματα όμως τώρα δυστυχώς είναι δύσκολα και θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα. Βγάζω το καπέλο σε όσους έχουν τ'αρχίδια να φέρνουν μπάντες χωρίς να ξέρουν αν μετά το τέλος του live θα έχουν βγάλει τα έξοδα της διοργάνωσης (που συνήθως δεν σκεφτόμαστε) και αρκετές φορές βάζουν από τη τσέπη τους.

Peace! :)

wino
10-02-2012, 09:59
κοιταξε..εγω ημουν αναμεσα στα 2, πηγα Arcturus, με το που βγηκανε το μετανιωσα αλλα κομματι το κομματι, αλλαξα γνωμη.

να πει το Γκουλαγκ που ηταν και στα 2 lives εκεινο το βραδυ.

kai egw auto ekana. Den to metaniwsa ka8olou. Kai Omega Massif na phgaina, pali den 8a to metaniwna. Paraskeuh na htan h mia apo tis 2 mallon 8a eixa paei kai stis 2. Gkantemia