View Full Version : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ = ΚΟΜΠΛΕΞ
ikonoklast
04-02-2012, 19:01
discuss!
cybernaut
04-02-2012, 19:06
ψιλο-ισχύει !
vosinakis
04-02-2012, 19:07
μεγαλες αληθειες
metamelia1
04-02-2012, 19:09
true
freak brother
04-02-2012, 19:16
γενικα ολη η επαρχια εχει ενα θεμα με την Αθηνα.
Jangling Jack
04-02-2012, 19:17
ΑΦΟΥ ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ
Marillion
04-02-2012, 19:19
ελλάδα = κομπλεξ
Πουτάνα Αθήνα, τον Πειραιά προσκύνα.
Γενικά η Αθήνα είναι γεμάτη επαρχιώτες πάντως. Τρου στόρυ.
Όσο για το κόμπλεξ, ναι υπάρχει και είναι προϊόν (κυρίως) πολιτικών και δημοσιογράφων της πόλης.
ΣΤΗ ΣΑΛΛΛΟΝΙΚΗ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΤΗ ΣΑΛΛΛΟΝΙΚΗ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
"Ξέρουμε" ή "Ξέρουμου"? Χοχοχο!111
nikolasfluxus
04-02-2012, 19:42
κανάκης, παναγιωτόπουλος, babis batmanidhs, 8ball, john simandiras, σωτήρης jo jo βακάρος, ραπτόπολο, κουραδομηχανές εσωτερικής κάυσης.
αλλά το κόμπλεξ του πρωτευουσιάνου είναι ασύγκριτο ρε γαμιόλη ικόνοκλαστ.
Eλλάδα=Γαμημένη σκατοβλαχιά.
Αστείο είναι επίσης το γεγονός ότι το "κόμπλεξ του πρωτευουσιάνου" το έχουν μόνο άτομα που δεν είχαν πλησιάσει την πρωτεύουσα σε ακτίνα 200 χιλιομέτρων, μέχρι τα 18 τους ή κάτι.
ikonoklast
04-02-2012, 19:51
Το κόμπλεξ για τι πράγμα;
nikolasfluxus
04-02-2012, 19:53
Το κόμπλεξ για τι πράγμα;
αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση.
Κόμπλεξ Αθηναικο ίσως.
Το υφάκι που θα σε κοιτούσε μία οποιαδήποτε γκόμενα αν ήσουν από τον Ν. Κόσμο και αυτή από το Χαλάνδρι.
Το ίδιο και το υφάκι που θα κοιτούσε κάποιος από Κορυδαλλό τον ΦΛΩΡΟ από Φιλοθέη.
Και έπειτα, το Αθηναικό υφάκι, απέναντι στην "επαρχία".
Θεσσαλονίκη έχει ξεφύγει από το επίπεδο του κόμπλεξ, και είναι πλέον στο επίπεδο μιζερούπολης. Η πιο μίζερη πόλη της ελλάδας για να ζήσεις, πλέον.
Μπατμανίδης απλά ΘΑΝΑΤΟ με πριονοκορδέλα.
Κανάκης/Παναγιωτόπουλος μία κομμένη γλώσσα και λιωμένα δάχτυλα θα αρκούσε.
freak brother
04-02-2012, 20:05
τι διαφορα εχει καποιος απο τον νεο κοσμο απο καποιον απο το χαλανδρι? Φιλοθεη Κορυδαλλος σιγουρα παιζει αυτο.
ikonoklast
04-02-2012, 20:13
-Φλουξ, και ποιά είναι η απάντηση; -Ότι αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση.
Βασικά, έλεγα να το αφήσω έτσι αλλά θα πω την ιστορία. Λοιπόν, διάβαζα το εξής ευρωλιγούρικο γεμάτο θλιβερό σύμπλεγματα κατωτερότητας άρθρο (http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=12309) και σκεφτόμουν ότι γενικώς και τοιουτοτρόπως η κρίση έχει φανερώσει χρόνια βαθιά προβλήματα στον ψυχισμό κάθε έλληνα και μάλλον έχει δημιουργήσει και καινούρια. Αυτό ισχύει σε όλο το πολιτικό φάσμα και σε όλους τους χώρους. Σκεφτόμουν λοιπόν ότι ΕΛΛΑΔΑ = ΚΟΜΠΛΕΞ μέχρι που διάβασα το βιογραφικό της κοπέλας (http://www.parallaximag.gr/users/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B9%CE%AC%CE%BF%CF%85) (δεν είναι καλή γκόμενα, η φωτο είναι τραπ) και αποφάσισα ότι όχι ρε φίλε! Αν όλη η Ελλάδα είναι έτσι, η θεσσαλονίκη για κάποιο λόγο είναι το δεκαπλάσιο! Η Θεσσαλονίκη του Ραπτόπουλα και του Ψωμιάδη και του Άνθιμου και των πορειών για τα Σκόπια, η Θεσσαλονίκη με τις εκατό χιλιάδες εκκλησίες και το σύμπλεγμα κατωτερότητας απέναντι, περίπου, στους πάντες. Είναι τυχαίο άραγε που ο Η. είναι από τη Θεσσαλονίκη; Όχι, φυσικά.
Κάτι έχει πάει πολύ στραβά εκεί πάνω ακριβώς ένα αιώνα τώρα, δε μπορώ να εντοπίσω ακριβως τι.
Shadowking
04-02-2012, 20:13
Σιγά και στην Αθήνα αναπτήρα για να ανάψεις τσιγάρο ζητάς από γκόμενα και στον δίνει με ύφος "πάρε αλλά να ξέρεις, μέχρι εκεί ε".
Έλα ρε, και η Αθήνα είναι του Τάκη, του Μρ Μπούτια, του Χριστόδουλου, του 2.5% της Χρυσής Αυγής, τι ψάχνεις να βρείς τώρα.
Δεν είναι ζήτημα κόμπλεξ πόλης, είναι καθαρά χώρας. Τίγκα στην μαλακία είμαστε, και ακόμα πιο κακόγουστοι σε σχέση με άλλες εποχές.
Μάνεσης άβαταρ ξέρωγω, που ακούστηκε.
ΑΘΗΝΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/Nikos_Dimou.jpg
stam and the witches
04-02-2012, 20:28
Είναι τρομερό επιχείρημα οι 100 χιλιάδες εκκλησίες εδώ που τα λέμε.
GraveMiasma
04-02-2012, 21:34
mou aresoun ta 4thepouts topics giati 8a mpw meta apo 6 xronia kai 8a rwtaw ti egine telika
Θεσσαλονίκη των εκκλησιών, Αθήνα των χριστιανικών αιρέσεων. Πιάστο αυγό και κούρεφτο.
https://www.facebook.com/panagiotis.toulatos?ref=ts
VidnaObmana
04-02-2012, 22:08
Τα φρικια και τα αλανια ειτε ειναι απο την αθηνα, ειτε απο την θεσσαλονικη, ειτε απο το παρισι, μια χαρα θα τα βρουνε
Τωρα ολα τ'αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε να πουμε
Εγω την γουσταρω πολυ τη θεσαλλονικη και τους σαλονικιους, ας μαθουν να λενε το τυρι τυρι και την φετα φετα ομως.
Reject περι Νεο Κοσμου και Χαλανδριου και Κορυδαλλου, πιτσιρικας και εγω ετσι το εβλεπα, μεχρι που γνωρισα γαμω τα ατομακια απο το Χαλανδρι. Τα στερεοτυπα σπανε μεσω της τριβης και των βιωματων.
γιατι η φετα τι ειναι? αλλαντικο?
VidnaObmana
04-02-2012, 22:13
γιατι η φετα τι ειναι? αλλαντικο?
Ειδος τυριου ειναι. Οπως και το κασερι,ειναι ειδος τυριου.
Η φετα ειναι τυρι, το τυρι δεν ειναι απαραιτητα φετα.
Απλα πραγματα.
Στα σουβλακια το παραδεχομαι οτι ειναι σωστη η βορειοελλαδιτικη ορολογια, δεν ειμαι κολλημενος ;P
GraveMiasma
04-02-2012, 22:41
exw oi boulgaroi apo ellada
antimusic
04-02-2012, 22:42
Τα φρικια και τα αλανια ειτε ειναι απο την αθηνα, ειτε απο την θεσσαλονικη, ειτε απο το παρισι, μια χαρα θα τα βρουνε
Τωρα ολα τ'αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε να πουμε
Εγω την γουσταρω πολυ τη θεσαλλονικη και τους σαλονικιους, ας μαθουν να λενε το τυρι τυρι και την φετα φετα ομως.
Reject περι Νεο Κοσμου και Χαλανδριου και Κορυδαλλου, πιτσιρικας και εγω ετσι το εβλεπα, μεχρι που γνωρισα γαμω τα ατομακια απο το Χαλανδρι. Τα στερεοτυπα σπανε μεσω της τριβης και των βιωματων.
αυτός τι είναι, γιατί μιλάει έτσι;
GraveMiasma
04-02-2012, 22:45
aytistikos
croissant429
04-02-2012, 23:00
ιδιοκτητης σαντουιτσάδικου
GraveMiasma
04-02-2012, 23:03
hlektronikoperiergos
VidnaObmana
04-02-2012, 23:17
hlektronikoperiergos
Βγηκες απο την τρυπα σου?! Πισω τωρα και ακου Manowar.
:dfinger: :touched:
freak brother
05-02-2012, 00:02
πραγματικα δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να μιλαει ασχημα για την Σαλονικα , μαλλον το αναποδο.. ολοι λενε οτι ειναι καλυτερα απο δωθε.
Καθυστερημενοι και κομπλεξικοι υπαρχουν παντου, και στη Θεσσαλονικη και στην Αθηνα προφανως. Ολο μαλακιες το θρεντ.
Με τα τυρια και τα λοιπα κατι πρεπει να γινει οντως, αλλα στα σουβλακια εχουν δικιο.
Παντως οι Σαλονικιες ειναι οι ομορφοτερες γυναικες στην Ελλαδα απο οσα μερη εχω παει φυσικα, δεν εχω παει και παντου
freak brother
05-02-2012, 00:48
οσες εχω γνωρισει ειναι λιγοτερο σνομπ , αλλα μπορει να ετυχε , οι πιο ωραιες γυναικες ειναι μακραν οι Χανιωτισσες .
GraveMiasma
05-02-2012, 00:52
elehnides oles
Tispanagias tamatia
05-02-2012, 00:55
άσε ρε location: uk να πούμε.
@φιξξερς...
περι τυρου: το κασερι ειναι ενα μακεδονικο κιτρινο τυρι
και τυχαινει να ειναι ενας χαμηλης πχοιοτητας κιτρινο τυρι, αρα φτηνο, αρα το κιτρινο τυρι που αγοραζε η μαζα
ε καπως ετσι ταυτιστηκε με ολα τα κιτρινα τυρια, του βγαζαν του αλλου εμενταλ ξερωγω και το λεγε κασερι...σιγα
απο ποτε η αμαθεια βαπτιστικε κομπλεξ?
εσεις τον τελεμε γιατι τον λετε φετα?
η ελλαδα στους βουργαρους...
http://i.imgur.com/4raVA.jpg
Δε μιλησα εγω για κομπλεξ, εγω απλα τονιζω το οτι ειναι λαθος.
Κατα τα αλλα μονο αγαπη και προδερμ γενικως προς τους βορειους.
Ο θρεντ σταρτερ έχει σκοπό να προβοκάρει μέσω απάντησης του Επίσημου Αντιπαθητικού Χρήστη.
Το νου μας Βόρειοι να κουκουλώσουμε την Βλακεία.
metamelia1
05-02-2012, 01:32
Παντως οι Σαλονικιες ειναι οι ομορφοτερες γυναικες στην Ελλαδα
http://29.media.tumblr.com/tumblr_ly4jghTxAZ1qc3y8co1_400.gif
μπινελικια στους θεσσαλονικεις μονο για τα ποδοσφαιρικα
χλευη στους λακηδες των αθηνων με εξαιρεση 2,3 γειτονιες
Ο θρεντ σταρτερ έχει σκοπό να προβοκάρει μέσω απάντησης του Επίσημου Αντιπαθητικού Χρήστη.
Το νου μας Βόρειοι να κουκουλώσουμε την Βλακεία.
ελα τωρα...ειναι φως φαναρι οτι θελει να καταληξει στο Δ.Ε.Η., Ε.Α.Α.Κ. Α.D.S.L., Π.Α.Μ.Ε. , M.I.L.F. μεσω Ψωμιαδη....
βαζελα ικονοκλαστς δεν χρειαζοντε ετοια μεσα...ο ΠΑΟΚτσηδικος λαος θα κανει το καθηκον του και χωρις προβοκατσια
οσες εχω γνωρισει ειναι λιγοτερο σνομπ , αλλα μπορει να ετυχε , οι πιο ωραιες γυναικες ειναι μακραν οι Χανιωτισσες .
αμα δεν εχουν μουστακι και τριχες στα χερια, ισως
Aleister
05-02-2012, 07:49
μεγαλο θρεντ που πραγματευεται μεγαλες αληθειες.
γιατι ρε μουνια "μακεδονες" μας τη λετε συνεχεια για τα καλαμακια τα σουβλακια και ολες τις αλλες τις πιπες να πουμε? ολοι σταρχιδια τους σας γραφουνε γενικα γινοσαστε ρεζιλι κανεις δεν σας δινει σημασια, σαν τον βλακα που ηρθε ακαλεστος στο παρτυ και προσπαθει να πει αστεια
metamelia3
05-02-2012, 12:15
εγω θεωρω την σκατουπολη την αθηνα καλυτερη πολη του κοσμου και θεωρω οτι ο πατερας μου μιλησε σωστοτατα οταν ειπε:
ε τι, για την αθηνα μιλαμε, εξω απ'την αθηνα ειναι ολοι καθυστερημενοι
Doomsayer
05-02-2012, 12:42
ΟΕΟ ΟΕΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΩ
The Good Son
05-02-2012, 13:18
Ευκαιρία με αυτό το θρεντ να δούμε εαν υπάρχουν θεσσαλονικιώτικα γκομενάκια στο φόρουμ. Ήδη εμφανίστηκε ένα.
metamelia3
05-02-2012, 13:30
η καϊλη!
metamelia3
05-02-2012, 13:48
Γεια σου Στρατο, γεια σας παιδια
tsimpouklano
05-02-2012, 14:24
Στήριξη στο σαλωνικιώτικο ΑΠΟΛΑ -πατάτες, κρεμμυδι, ντομάτα, κέτσαπ, μουστάρδα.
Phantom Duck
05-02-2012, 14:32
από τα μάτια του αθηνέζου "ΑΠΟΛΑ ναι, βλέπω βάζεις πατάτες, κρεμμυδι, ντομάτα, κέτσΩΠΑ ΩΠΑ ΤΙ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ"
tsimpouklano
05-02-2012, 14:54
ροφλ :touched:
tamagothi
05-02-2012, 17:22
εγω θεωρω την σκατουπολη την αθηνα καλυτερη πολη του κοσμου και θεωρω οτι ο πατερας μου μιλησε σωστοτατα οταν ειπε:
στηρίζω συντρόφισσα καϊλή, αλλά με τη διευκρίνιση ότι Αθήνα είναι ο Δήμος Αθηναίων, χωρίς τα γύρω καρακατσουλιά.
και δείχνω και μια ελαστικότητα, σε πιο αυστηρές στιγμές η Αθήνα περιορίζεται στα όρια του δακτυλίου.
metamelia3
05-02-2012, 17:27
εννοειται. εγω μαλιστα στηριζω σταθερα την θεωρια των αυστηρων στιγμων. υπο εξεταση βρισκεται μονο ο δημος ζωγραφου. οι υπολοιποι ειναι επαρχια και να τσακιστουν να φυγουν μακρια μας.
Phantom Duck
05-02-2012, 18:13
είπε δήμο ζωγράφου, οι χιλιάδες φοιτητές από μολδοβλαχία λένε στο περιστέρι, τον πειραιά, τα νότια, να φύγουν από την πόλη τους.
χελιδόνι
05-02-2012, 19:22
http://i97.photobucket.com/albums/l204/mitsikeli/a5c49296.png
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤ + ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ = L.F.E.
ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ=ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ=ΠΝΙΓΜΟς ΝΥΜΦΗς ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ=ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΟΚΚΙΝΗς ΑΡΚΟΥΔΑς=ΕΛΕΥΣΙς ΜΕΓΑ ΓΟΥΝΑΡΑ=888
ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC
stam and the witches
05-02-2012, 19:43
Μιλάμε για την ίδια Αθήνα που έβγαλε Αβραμόπουλο, Ντόρα και Κακλαμάνη;
η θεσσαλονίκη απαντάει με νομάρχη της καρδιάς μας.
και ατσαλάκωτο ε
Και ο μπαμπάς κουλτούρα, τσαί και συμπάθεια? Μοντιέ....
Τι πίκρα του έδωσες του ανθρώπου όταν πέρασες σε επαρχιακό πανεπιστήμιο, μέσα σε βλάχους και καθυστερημένους ε?
Εκείνο που με στεναχωρεί περισσότερο από όλα στην Σολούν, είναι ότι ενώ μέχρι τα μέσα 90ς είχε ρεύματα, κινήσεις, τάσεις, μουλτι-κουλτι καταστάσεις, όλα συνοδευόμενα από μία γλυκειά αλητεία, πλέον έχει μετατραπεί officially σε μία κωλοτρυπιδούπολη της μόδας.
Περί Αθηναίων, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Περί Αθήνας, έχω. Δεν την γουστάρω, μου φαίνεται απίστευτα βαρετή, στημένη, αντιλαική. Μιλάω φυσικά για τον δακτύλιο, όχι για άλλες περιοχές. Πολύ στήσιμο, μπόλικη δηθενιά, σε όλα.
Προτιμώ Πειραιά. Ανθρώπινος, Λαικός, πολύ πιο κοντά στον Σαλονικιό, ακόμα και σε ένα παιδί του Κέντρου όπως εγώ.
Από την Θεσσαλονίκη, θα ήταν καλό να πέσει μία βόμβα στην Καλαμαριά. Ναπάλμ.Όλο το βλαχοκιτς, μαζεμένο εκεί
Marillion
05-02-2012, 20:18
και αν γίνεται να πέσει ενας κεραυνός στην θέρμη για τον πουστη που με εκοψε στους αυτοματισμους με 4. μονο πάνω του και στο σπιτι του. οταν χέζει
metamelia3
05-02-2012, 20:26
Και ο μπαμπάς κουλτούρα, τσαί και συμπάθεια? Μοντιέ....
Τι πίκρα του έδωσες του ανθρώπου όταν πέρασες σε επαρχιακό πανεπιστήμιο, μέσα σε βλάχους και καθυστερημένους ε?
χαχ, οχι, η μανα μου ειναι κουλτουρα. ο πατηρ εχει μεγαλωσει στα τρικαλα τα οποια τα δηλωνει ΠΑΤΡΙΔΑ του, σπουδασε σαλονικη, δουλεψε καποια χρονια στα τζουμερκα (πρακτικα στην αθηνα ηρθε οταν παντρευτηκε την μανα μου), του αρεσει ο μπηθικωτσης, διαβαζει φανατικα εκδοσεις λιακοπουλος και με ελεγε μαλακα ελιτιστη επειδη σνομπαρα τους αγανακτισμενους. την πικρα του την εχω δωσει γιατι το επαρχιακο πανεπιστημιο ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΔΙ.*
Εκείνο που με στεναχωρεί περισσότερο από όλα στην Σολούν, είναι ότι ενώ μέχρι τα μέσα 90ς είχε ρεύματα, κινήσεις, τάσεις, μουλτι-κουλτι καταστάσεις, όλα συνοδευόμενα από μία γλυκειά αλητεία, πλέον έχει μετατραπεί officially σε μία κωλοτρυπιδούπολη της μόδας.
περα απ'την πλακα τωρα, αυτη ειναι μια αισθηση που εχω κι εγω, εχοντας μονο σκορπια στοιχεια (μπαντες, labels, χωρους και περιγραφες ζωης εκει) για την σαλονικη. πλεον ειναι καλη για να πας σε φαση ξεσαλωματος αλλα δεν ξερω τελικα αν θα μπορουσα να ζησω εκει.
* αν και για να πω τον πονο μου, παλιοτερα ειχε μια σαφη προτιμηση στον αδερφο μου που πηγαινε για ποδοσφαιριστης :(
rage for order
05-02-2012, 20:31
Περί Αθήνας, έχω. Δεν την γουστάρω, μου φαίνεται απίστευτα βαρετή, στημένη, αντιλαική. Μιλάω φυσικά για τον δακτύλιο, όχι για άλλες περιοχές. Πολύ στήσιμο, μπόλικη δηθενιά, σε όλα.
και μέσα στο δακτύλιο έχει λαϊκές γειτονιές, άσε που μιλάς για ένα πολύ μικρό υποσύνολο της αθήνας, ούτε καν για το δήμο αθηναίων.
Κάλκι, σαν παιδί του Κέντρου της πόλης, με μεγαλύτερα αδέρφια σε όλα αυτά μέσα, τα έχω δεί και ελαφρώς ζήσει (λόγω ηλικίας), και ήταν πραγματικά πολύ όμορφες εποχές, πολύ ξεχωριστές, κάθε άνθρωπος είχε ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
Τώρα, απλά μηδεν. Ένα αρρωστημένο (αρρωστημένο όμως ε, έχει καεί απίστευτα πολύς κόσμος) ξεσάλωμα, κούφιο και ξενέρωτο.
Χθές, πήγαμε σε ένα μαγαζί (το οποίο θεωρείται και οκ, και τι στον πούτσο, ο ένας που το έχει είναι παλιό μου αφεντικό, αρκετά σκληρός και ποιοτικός), και ο dj έβαζε Tus μετά από...Six Feet Under, και Bad Religion μετά από Aqua.
Όχι, δεν μου ήρθε να του γαμήσω την παναγία στα μπουνίδια. Περισσότερο ήρθε καταθλιψάρα, που έβλεπα κόσμο να χορεύει με τέτοια ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ νοοτροπία. Ή ακόμα καλύτερα, τα 500+ άτομα που χορεύουν discο κάθε Παρασκευή, με μπλούζες Joy Division, "για την φάση".
Tίποτα ρε, μηδέν.
metamelia3
05-02-2012, 20:58
σαλοθ σαρ, οι μουσικες κουλτουρες ειναι πισω απ'τις πιο συγκροτημενες κοινοτητες μιας πολης ιμο.
metamelia1
05-02-2012, 21:06
Στήριξη στο σαλωνικιώτικο ΑΠΟΛΑ -πατάτες, κρεμμυδι, ντομάτα, κέτσαπ, μουστάρδα.
Φίλε τσιμπούκλανε μόλις περιέγραψες το αποκρουστικότερο φαί που έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου.
Με τη πρώτη επαφή νιώθεις τη λαδίλα της πίτας να κατακλύει τη στοματική σου κοιλότητα... έπειτα σου λέει HI ο θανατηφόρος συνδιασμός κέτσαπ-μουστάρδας μαζί με μια τζούρα βρώμικου χοιρινού.
Επρόκειτο ήδη για μια γευστική πανδαισία οπότε κάνεις ένα διάλλειμα για τις πατάτες που πέφτουν απο την άλλη μεριά και ετοιμάζεσαι για τη μπουκια-endofworld: ΚρεμμύδιΜουστάρδαΛάδιαΠατάτεςΓάταΚέτσαπΧοιρινόΛάδιαΜουστάρδαΣκύλοςΚρεμμύδιΠίταΛάδιαΧοιρινό, το party είναι τόσο ξέφρενο που αργάήγρήγορα ΞΕΡΝΑΣ. Σε περίπτωση που ακόμα αντέχεις, το κρεμμύδι θα σου δημιουργήσει τέτοιες καούρες στο στομάχι όπου αναγκαστικά θα βγάλεις ότι έβαλες. Όπως και οτιδήποτε ζωντανό γύρω σου σε ακτίνα 50 μέτρων. Το τζατζίκι μετριάζει τη κατάσταση αλλά στο βορρά είναι προαιρετικό.
Πείτε μου τώρα, γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν να τρώνε τέτοιο πράγμα;
Ποιός ο λόγος για έναν τόσο απεχθή default συνδυασμό;
Γιατί κάθε φορά που παραγγέλνεις και σε ρωτάει "ΑΠ'ΟΛΑ;" με τόση σιγουριά να πρέπει να τη διορθώνεις;
Είναι ανάγκη να επιβαρύνουν οι Θεσσαλονικείς τόσο πολύ τα στομάχια τους;
Βρίσκετε τυχαίο το γεγονός που στην Αθήνα η προεπιλογή είναι πολύ πιο ανθρώπινη;
Το συμπέρασμα μπορεί να είναι μονάχα ένα.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ=ΚΟΜΠΛΕΞ
atom_smasher
05-02-2012, 22:08
στηρίζω συντρόφισσα καϊλή, αλλά με τη διευκρίνιση ότι Αθήνα είναι ο Δήμος Αθηναίων, χωρίς τα γύρω καρακατσουλιά.
και δείχνω και μια ελαστικότητα, σε πιο αυστηρές στιγμές η Αθήνα περιορίζεται στα όρια του δακτυλίου.
Να πα να γαμηθει τοτε η Αθηνα σας ρε! Αιγαλεω CITY και σας γαμαμε το σπιτι! (που λεει και το συνθημα δηλαδης)
ΚρεμμύδιΜουστάρδαΛάδιαΠατάτεςΓάταΚέτσαπΧοιρινόΛάδιαΜουστάρδαΣκύλοςΚρεμμύδιΠίταΛάδιαΧοιρινό,
Εμενα παντως μου τρεχουν τα σαλια, δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να πινκαρει αυτο το αναιτιο κραξιμο σε κατι που θα μπορουσα να τρωω μερα παρα μερα. Κι ας πεθανω νεος.
ikonoklast
05-02-2012, 22:47
O Firestorm τα λέει όλα αυτά γιατί τα υψηλά του γευστικά και αισθητικά κριτήρια, τον αυστηρό του ουρανίσκο, την εκλεπτυσμένη σχέση με την εμφάνιση, μπορεί να ικανοποίησει μόνο ένα τέτοιο πιάτο:
http://i.imgur.com/93qSs.jpg
metamelia1
05-02-2012, 22:55
κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου:
http://i.imgur.com/2hMnj.jpg
ikonoklast
05-02-2012, 23:03
Καταρχήν, για να είμαι ξεκάθαρος, στο βρώμικο της θεσσαλονίκης δίνουμε το 'ΣΠΕΚ (http://www.slang.gr/lemma/show/spek_6596).
Εσύ το κράζεις και αυτό που ποστάρεις σα «δώρο στον εαυτό» είναι παραβρασμένο φοιτητόσπαγγέτι νο.11, κέτσαπ και κάρρη; Δηλαδή όντως, αυτό είναι;
metamelia1
05-02-2012, 23:11
Ναι φίλε μου. Πως σου φαίνεται;
αυτο με την μισελληνιδα ΟΒΡΑΙΑ το παρατηρηξα κι εγω αλλα ειπα να μην δωσω τροφη
φιρεστρομ τρως ηττα στο θεμα ''φαι''...μολις και μετα βιας ξεπερνας σε ανωμαλια την αδερφη μου που οταν ηταν μικρη ετρωγε μακαρονια με ζαχαρη
πολ_ποτ ναι οντως εχει ευαισθητο στομαχι
επισης απο δω και περα μην την γραφετε ''θεσσαλονικη'''...με την σπαει
σαλονικη του θεου...λιγοτερα γραμματα, μεγαλυτερο κομπλεξ
και ξαναεπισης...κατω τα χερια απο το αηδονι του βορρα
τον Woody Guthrie του ποντου
http://2.bp.blogspot.com/_P2XLUjWHkes/StYu420eGgI/AAAAAAAAAF4/Uc7XTAu2B1g/s320/psomiadis_old.JPG
φαντασια στην εξουσια θελατε...
http://3.bp.blogspot.com/_2Ua7kbFt1YA/TIJ4LvSk6DI/AAAAAAAAAE8/xXWEYyFxs_8/s1600/psomiadis_1000faces_3.jpg
coolhipster
06-02-2012, 03:46
Χθές, πήγαμε σε ένα μαγαζί (το οποίο θεωρείται και οκ, και τι στον πούτσο, ο ένας που το έχει είναι παλιό μου αφεντικό, αρκετά σκληρός και ποιοτικός), και ο dj έβαζε Tus μετά από...Six Feet Under, και Bad Religion μετά από Aqua.
Όχι, δεν μου ήρθε να του γαμήσω την παναγία στα μπουνίδια. Περισσότερο ήρθε καταθλιψάρα, που έβλεπα κόσμο να χορεύει με τέτοια ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ νοοτροπία. Ή ακόμα καλύτερα, τα 500+ άτομα που χορεύουν discο κάθε Παρασκευή, με μπλούζες Joy Division, "για την φάση".
Tίποτα ρε, μηδέν.
πως λεγεται/που βρισκεται αυτο το υπεροχο μερος????????????????????
metamelia3
06-02-2012, 12:44
παντου πλεον δυστυχως.
freak brother
06-02-2012, 12:45
στον ανθρωπο την τελευταια φορα που χα παει ειχε παιξει.. κακα κοριτσια- δολοφονος και καπακια στρεςς-λερος .
The Good Son
06-02-2012, 13:32
Μπερδεύτηκα, η πολ-ποτ είναι σαλονικιώτικο γκομενάκι τελικά ή όχι;
freak brother
06-02-2012, 22:13
δεν λεει και πολλα αλλα εγω οποτε παω καλα περναω , για προτεινε μας 2-3 μαγαζια κεντρο να πηγαινουμε και μεις οι επαρχιωτες.
https://www.facebook.com/events/310870768950176/
hVwjjOAfGtc
lg3Nzg-1Bs4
όλοι εκεί αδέρφια!!!!!
Υγ: ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ
Druggernaut
06-02-2012, 23:09
Ολα ξεκινησαν οταν συνεβει αυτο (http://www.laserarena.gr/) στη Σαλονικη.
Pinatero
07-02-2012, 02:44
2 φορες σκεφτηκα να γραψω, να πω οτι ενταξεις απ'ολα εχει παντου κ ν'αναλυσω περι κομπλεξ αθηνοθεσσαλονικιωτικα κλπ αλλα βαριεμαι μαλλον γιατι πιανει πολλλλα.
αμα ειναι να κραξουμε σαλονικα να πουμε οτι οντως αυτην την περιοδο εχει πεσει πολυ ειδικα απο θεμα νυχτερινης διασκεδασης, φλωρεψε, ξενερωσε
απο σκηνη η πολη πασχει χρονια τωρα, με ελαχιστες εξαιρεσεις
οι συγχρονοι μεταλλαδες ροκαδες ειναι οπως οι τωρινοι 40αρηδες (3συγκροτηματα 3 τραγουδια)
στις πορειες εδω ακουγεται μια κροτου κ αμαν αλυσιδες, δεν τρεχουμε κ τετοια
η αναρχια εχει καταντησει μπεβερλυ χιλς (και μαλιστα το remake)
καποια απο αυτα δηλαδης
metamelia3
07-02-2012, 05:16
αηδια ειναι ο ανθρωπος. και μια ξεμωραμενη παρεα μου το εχει κανει στεκι. θα τους κοψω.
πινατερο, το μεγαλυτερο μερος ολων των πολιτικων χωρων μπεβερλι χιλς ειναι.
με εξαιρεση τους φασιστες.
γιατι δεν λεμε τα ΚΑΛΑ της σαλονικης να ξεμπερδευομε και μ'αυτο το θρεντ?
ΠΑΟΚ
φαι
πιπιτσες
κοντινη αποστασις απο νιγριτα
νομαρχης που κοπηκε τελευταια στιγμη απο οντισον στους Monty Pythons
κομπλεξισμος
razor
atom_smasher
07-02-2012, 05:45
Aρης, Σορρυ αλλα ο Παοκ ειναι μονο για τους Εκ Κωνσταντινουπολης και γενικα απο κει οσους ηρθαν. Οι ντοπιοι λογικα αρης ή ηρακλης. Δεν βρισκω επισης κατι το ιδιαιτερο στο παραμυθι πως ολοι ειστε παοκ. Εχω γνωρισει ατομα που δηλωναν φανατιλα παοκ, καθε κυριακη γηπεδο και πουλαγαν τρελλα για να αποδειχθει οτι ουτε απ εξω δεν περναγαν. Πολυ δηθεν ρε παιδι μου εκει πανω.
φαι, αν και μας πρηζουν τα συκωτια με την σωστη ονομασια του πιτογυρου και του καλαμίου,λες και μας νοιαζει.
πιπιτσες ετοιμες για ολα.
κοντινη αποστασις απο νιγριτα ΣΕΡΡΩΝ;
νομαρχης που κοπηκε τελευταια στιγμη απο οντισον στους Monty Pythons και κερδισε πρωταγωνιστικο ρολο σε σηριαλ κακογουστιας και κακοδιαχειρισης
κομπλεξισμος με καθε τι που εχει να κανει με την πολη των ΑΘΗΝΩΝ και καπελωμα σε οτιδηποτε προερχεται απο την Μακεδονια (την Ελληνικη) και Βορρα γενικοτερα
ιδου ο πρωτος ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ
για τα περι ΠΑΟΚ δεν θα πω τιποτα...εισαι αδαης
φαι...πως γινετε να στα ΠΡΗΖΩ μωρη λινατσα που πριν την μικρασιατικη καταστροφη εβραζες ΠΕΤΡΕΣ για να φας? σουβλακι=σουβλακι, καλαμακι=καλαμακι...εαν εσενα δεν θες να σε διορθωνουν οταν τρως πατσα και λες οτι τρως ποδαροσουπα τοτε οκ
μια ειναι η νιγριτα και δεν την δεινει ουτε το google maps...κατι με γεωμαγνητικη ανωμαλια κατι τετοιο, τεσπα
εσυ δεν εισαι απο τον πυργο? νομιζω βγαλατε καλυτερο καμαρι εσεις...διορθωσε με, γινηκε και υπουργος δημοσιας ταξης...ενας παραξενος μωρε ζελεδακιας
αιγαλεωτης δεν δηλωσες λιγο πριν?
GraveMiasma
07-02-2012, 06:13
rantebou edw to 2018
εγώ πάντως την τελευταία φορά που βρέθηκα Θεσσαλονίκη, παρήγγειλα 2 σουβλάκια (με πίτα) σ'ένα μαγάζι, πρόσεξα να μην τα πω και σουβλάκια γιατί ξέρω ότι υπάρχει ευαισθησία στο ζήτημα και απλά ρε φίλε οι τύποι τα αποκαλούσαν συνεχώς, με προκλητικό σχεδόν τρόπο ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.
"μάλιστα, 2 σάντουιτς"
"ρε διονύση τι θα γίνει με τα 2 σάντουιτς"
"ορίστε τα 2 σάντουιτς"
πολύ περίεργη φάση
ikonoklast
07-02-2012, 06:23
Αφού είναι κομπλεξικά τα άτομα ρε!
ο ικονοκλαστς το θετει στην σωστη βαση...
εξαλλου τι ποιο κομπλεξικο να αντιδρα καποιος (κομπλεξικος) στον κομπλεξισμο καποιου ο οποιος αν και οχι κομπλεξικος φερετε ως σαλονικιος κομπλεξικος και σχολιαζει ενα γαμημενο χωριο ρε πουστημ
ΕΡ εισαι γκαυλα
ανταμ...οποτε ερθεις εδω πανω να σε κερασω βυσιννιτα μαναμ
εντιτ...ΠΑΟΚ
παίζει ότι τη λέξη βυσιννίτα την έχω ξανακούσει μόνο από μια φίλη μου σερραία λολ.
(θενξ)
φιλη σερραια δεν υφιστατε...την γαμησες και ασε τα σαπια
την είχα φασώσει μια φορά είναι η αλήθεια.
ψηνότανε και για το σεξ αλλά της έριξα άκυρο ο εκλεκτικός.
πάντως η ίδια μου' μαθε και την έκφραση "πιάσε γκόμενα σερραία να γαμάει όλη η παρέα'
anyway δεν ειμαι καν σαλονικιος λολ...
παω να δω ζομπιζ και μετα δουλεια...καλη συνεχεια αρβανιτες
Γκουλαγκ
07-02-2012, 12:40
πινατερο, το μεγαλυτερο μερος ολων των πολιτικων χωρων μπεβερλι χιλς ειναι.
όταν θέμε η ζωή μας γενικά να μοιάζει με μπεβερλι χιλς, οι πολιτικοί χώροι δεν γίνεται να ξεφύγουν απ' τον κανόνα θαρρώ.
κατα τ' άλλα:
http://www.youtube.com/watch?v=ORAhqOTKUaQ
ΥΦΑΝΕΤ ΜΟΥΝΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΠΑΝΚΙΑ
atom_smasher
07-02-2012, 15:15
ελα ρε ξηγα για τον ΠΑΟΚ. Να μην μενουν σκοτεινες πτυχες και παραπληροφορουμαστε!
Στην Κρητη δεν νομιζω να βραζαν πετρες οπως και στην Ορεινη Πινδο (εκει βραζαν χορτα..) Οποτε αλλος ειναι απο πυργο...
Και παλι δεν πιανω την διαφορα περι σουβλακιου και καλαμακιου; καλαμι το μικρο, καλαμακι. καποτες λεει τα φτιαχναν απο καλαμια και γι αυτο η ονομασια. οτι αυτο που λεει ο ανταμ ισχυει φανταζομαι δεν θα εχεις αντίρρηση οτι αποτελει κομπλεξ. Σαντουιτς! Ενταξει η αναγκη για διαφοροποιηση φτανει στην γελοιοτητα.
Αιγαλεωτης απο τα καρακατσουλια κολλητα της Αθηνας. Οπερ ταυτιζομαστε. Αν μου λεγες διπλα στον Πειραια πχ θα σου λεγα οτι Εγω δεν εχω καμια σχεση με το λιμανι.
υγ. Ειτε πατσα πεις είτε ποδαρακια εγω δεν αγγιζω αυτες τις αηδιες.
Art In Haste
07-02-2012, 15:26
Σάντουιτς το λέμε επειδή στον Βορρά πολλοί προτιμάμε το ψωμάκι και όχι την πίτα αν και πιάνει και αυτήν. Οπότε κανένα λάθος με την ονομασία. Μην αρχίσουμε να λέμε τί είναι το σάντουιτς τώρα.
Αυτό με το καλάμι πρώτη φορά το ακούω.
Drumsick
07-02-2012, 15:37
ελα ρε ξηγα για τον ΠΑΟΚ. Να μην μενουν σκοτεινες πτυχες και παραπληροφορουμαστε!
Στην Κρητη δεν νομιζω να βραζαν πετρες οπως και στην Ορεινη Πινδο (εκει βραζαν χορτα..) Οποτε αλλος ειναι απο πυργο...
Και παλι δεν πιανω την διαφορα περι σουβλακιου και καλαμακιου; καλαμι το μικρο, καλαμακι. καποτες λεει τα φτιαχναν απο καλαμια και γι αυτο η ονομασια. οτι αυτο που λεει ο ανταμ ισχυει φανταζομαι δεν θα εχεις αντίρρηση οτι αποτελει κομπλεξ. Σαντουιτς! Ενταξει η αναγκη για διαφοροποιηση φτανει στην γελοιοτητα.
Αιγαλεωτης απο τα καρακατσουλια κολλητα της Αθηνας. Οπερ ταυτιζομαστε. Αν μου λεγες διπλα στον Πειραια πχ θα σου λεγα οτι Εγω δεν εχω καμια σχεση με το λιμανι.
Tι γλώσσα μιλάς?
ikonoklast
07-02-2012, 16:29
Σάντουιτς το λέμε επειδή στον Βορρά πολλοί προτιμάμε το ψωμάκι και όχι την πίτα αν και πιάνει και αυτήν. Οπότε κανένα λάθος με την ονομασία.
Το λάθος είναι στο να λες sandwich (http://en.wikipedia.org/wiki/John_Montagu,_4th_Earl_of_Sandwich#The_sandwich) κάτι το οποίο έχει αραβική πίτα.
Γενικώς μη πιάσουμε το φαί, το παίζετε ειδήμονες με το τι σημαίνει μπουγάτσα (που κι αυτό τούρκικο είναι) αλλά όλα τα σοβαρά φαγιά σας είναι πολίτικα. Η νεο-βλάχικη πολιτιστική προσθήκη στο ζήτημα είναι το «ψωμάκι» (αμερικανόφερτο αρτοσκεύασμα), το κετσαπ/μουστάρδα (τυποποιημένο fast-food) και ο φραπές (δεν είναι καν καφές, λυοφιλιζέ (http://en.wikipedia.org/wiki/Freeze-drying) σκατά είναι).
Tispanagias tamatia
07-02-2012, 16:57
Αυτό το γαμημένο κόμπλεξ φταίει για όλα. πριν μερικά χρόνια ήξερα όλη τη πόλη, ήμασταν ένα τεράστιο χωριό ΑΦΟύ. ήταν τέρμα γοητεία. τελευταία, βάλθηκαν να γαμήσουν τα πάντα και παίζει τέτοια μετάλλαξη σε σημείο που προκαλεί μόνο θλίψη και οργή.
atom_smasher
07-02-2012, 17:28
Tι γλώσσα μιλάς?
Αρβανιτικα. Τι δεν καταλαβαινεις αν θες να κανω μεταφραση.
σταματησα να διαβαζω στο καμπινγκ
Εγώ συνήθως τα αφήνω στο "σεντόνι".
Aleister
07-02-2012, 18:31
Ρε συντροφισσα, θα ανεβασεις καμια φωτογραφια σου καποια στιγμη;
για να την πηγε ο τυπος που ακουγε παζη μεχρι το κωλοχωρι που θελε να συνεχισει το καμπινγκ της καλη θα' ναι ρε
Γκουλαγκ
07-02-2012, 18:50
Ρε συντροφισσα, θα ανεβασεις καμια φωτογραφια σου καποια στιγμη;
για να την πηγε ο τυπος που ακουγε παζη μεχρι το κωλοχωρι που θελε να συνεχισει το καμπινγκ της καλη θα' ναι ρε
αφού στην αρχή στράβωσε σου λέει.
Aleister
07-02-2012, 18:58
και γω θα στραβωνα στην αρχη αμα με σηκωνανε καλοκαιρακι μεσα στο καταμεσημερο δεν εχει να κανει αυτο
το παίζετε ειδήμονες με το τι σημαίνει μπουγάτσα (που κι αυτό τούρκικο είναι)
τι πολύ! (http://en.wikipedia.org/wiki/Poga%C4%8Da)
ikonoklast
07-02-2012, 19:44
Τι «τι πολύ» ρε, μίλα ελληνικά! Τι μου δείχνεις;
μπορεί να υπάρχουν αρτοσκευάσματα σε Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία, Σκόπια κλπ κλπ κλπ, που να ονομάζονται "μπουγάτσα", "μπογάτσα", "πογάτσα" και άλλα παρεμφερή, όμως απ'ότι φαίνεται δεν είναι το ίδιο με την εδώ μπουγάτσα
(or feta cheese in Turkey and Bulgaria)
Problem solved.
ikonoklast
07-02-2012, 19:57
μπορεί να υπάρχουν αρτοσκευάσματα σε Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία, Σκόπια κλπ κλπ κλπ, που να ονομάζονται "μπουγάτσα", "μπογάτσα", "πογάτσα" και άλλα παρεμφερή, όμως απ'ότι φαίνεται δεν είναι το ίδιο με την εδώ μπουγάτσα
To ίδιο πράμα είναι ρε πομάκε, οθωμανική αυτοκρατορία u know.
Επίσης «αρτοσκεύασμα» είναι λέξη για το «ψωμάκι» σας, δηλαδή το «ψωμί του τοστ», επειδή δεν είναι ψωμί (http://www.opengov.gr/ypoian/ac/?p=481). Η μπουγάτσα είναι φύλλο, δεν είναι ούτε ψωμί ούτε αρτοσκεύασμα, είναι μπουγάτσα.
Επίσης «αρτοσκεύασμα» είναι λέξη για το «ψωμάκι» σας, δηλαδή το «ψωμί του τοστ», επειδή δεν είναι ψωμί (http://www.opengov.gr/ypoian/ac/?p=481). Η μπουγάτσα είναι φύλλο, δεν είναι ούτε ψωμί ούτε αρτοσκεύασμα, είναι μπουγάτσα.
ωχ μωρέ κατάλαβες τι εννοώ
αλλά και πέρα από αυτό
ωχ για δες το ίδιο είναι (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Po%C4%9Fa%C3%A7a_bread.jpg) ...μα τι ίδιο είναι σου λέω! (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Pogacha.jpg)
Marillion
07-02-2012, 20:04
μλκς σε άλλες χώρες υπάρχουν τόσες διάλεκτοι που σε αποστάσεις 10 κλμ δεν συννενοούνται και εμείς πλακωνόμαστε 100 χρόνια για τα σουβλάκια τις μπουγάτσες τα τυριά και τις κλειστές πίτσες (καλτσόνε).
ikonoklast
07-02-2012, 20:06
Αφού είστε κομπλεξικοί!
στο μπούτσο μας πως το λέτε, πως το λέμε, πως το λένε κανονικά, πως το λέει η wikipedia. ο αέναος αγών του ικόνοβλαξ να αποδείξει οτι έχει δίκιο με wiki links.
σημασία έχει οτι η μπουγάτσα, τα σάντουιτς και γενικά ότι έχει σχέση με φαί στην χαβούζα είναι απλά και λιτά ένα τεράστιο μηδέν.
βασανιστείτε.
ikonoklast
07-02-2012, 20:18
Τώρα γίνεται thread σιγά σιγά. :`)
Κρουξ, βγάλε καμιά φωτό έξω απο τη βουλή όταν ξανακατέβεις χαβούζα!
ε μα σας βλέπω ταλαιπωρείστε 9 σελίδες τώρα.
freak brother
07-02-2012, 20:34
κρουξ η φωτο κατω ειναι απο αυτο το κομικ με τον μοναδικο ανδρα στον πλανητη?
Phantom Duck
07-02-2012, 21:37
άξιος κάτοικος ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ λοιπόν.
atom_smasher
08-02-2012, 05:35
το pol pot ειναι οτι καλυτερο εχει εμφανισθει εδω και καιρο εδω μεσα. παρατριχα να πνιγω με το αρτοσκευασμα που τρωγα καθως διαβαζα το ποστ της. ΩΠ ειχα κανει μαλλον σαντουιτς με ψωμι σαλαμι και κιτρινο τυρι...οχι κασερι.
tamagothi
08-02-2012, 09:00
Στην πρώην οθωμανική αυτοκρατορία, πάντως, επικρατεί το burek, http://en.wikipedia.org/wiki/Burek , το οποίο εμείς χρησιμοποιούμε για λίγα πράγματα (χανιώτικο μπουρέκι, μπουρεκάκια, γαλακτομπούρεκο), αλλά ουσιαστικά είναι το αντιστοιχο με τις δικές μας *-πιτες και (αν έχω καταλάβει καλά τη διάλεκτο) με τις μπουγάτσες των απάνω. Τα βαλκανικά burek είναι μαγεία (τα υπόλοιπα βαλκάνια λέω ντε, εμείς είμαστε Ευρώπη).
http://i.imgur.com/QcT7H.jpg
metamelia1
08-02-2012, 09:14
:cool:
atom_smasher
08-02-2012, 17:12
http://i.imgur.com/QcT7H.jpg
dino merlin παντως ωραια μουσικουλα..τα σερβικα μπουρεκια δεν με τρελαινουν παντως. Ουτε τα χανιωτικα. Απεχθεια προς καθε τι χανιωτικο.
MillionYearTrip
08-02-2012, 19:34
10 σελιδες σε 4 μερες για το ποσο κομπλεξικοι ειναι στη σαλονικα.....αααα οχι στην αθηνα.....α οχι στη σαλονικα.
οτι να ναι ρε φιλε.οποιος δεν εχει κατι αλλο να δειξει αγιαζει τα γενια του και ειναι γαματος ενω οι αλλοι κομπλεξικοι.
εγω το λεω γαλαζιο.εγω ελαφρυ ανοιχτο μπλε. μιλαμε για μεγαααλα προβληματα.
ζμπουτσαμ
θεσαλονικη υπερτατο φαι/ωραια και συγκεντρωμενα μουνια κ αν βρεις καλη παρεα υπερτατη ζωη αλλα μερικες φορες μικρη για τα γουστα μερικων
αθηνα χαβουζα και φορα για παρτουζα/οτι να ναι κοσμος/εχεις παντα κατι να κανεις και καπου να πας/σιχτιριζεις αλλα δεν την αλλαζεις γιατι κατα βαθος η αθηνα γαμαει
τωρα που ολοι θα γυρισουν στα χωρια τους για να μην ψοφησουν θα δει η αθηνα ασπρη μερα και η σαλονικα καριερα
NΟΤ!
metamelia3
08-02-2012, 21:12
εσυ πρεπει να εισαι πολυυυυυ εξυπνος.
αμα δεν εχουν μουστακι και τριχες στα χερια, ισως
Χανιώτισσες είπε όχι Ηρακλειώτισες
την αδερφη μου που οταν ηταν μικρη ετρωγε μακαρονια με ζαχαρη
Λάθος συνταγή για τα μελομακάρονα
ΠΑΟΚ
φαι
πιπιτσες
κοντινη αποστασις απο νιγριτα
νομαρχης που κοπηκε τελευταια στιγμη απο οντισον στους Monty Pythons
κομπλεξισμος
razor
+ Προοδευτική Τούμπας
Προοδευτική Τούμπας
:thumbsup:
rat_poison
09-02-2012, 00:01
εμετός με προοδευτικάρα
μπαρτελόνα σεν πάουλι λιβόρνο αστέρας εξαρχείων και λοιπές εναλλακτικοτρεντομόδες
λαϊφστάιλ της επανάστασης, κάτι σαν τα πορτοφόλια-ζώνη με πολλές τσέπες στην αναρχία και τη φάση θανάσης-χαρούλης στην αριστερά
σιγά μωρέ...μια χαρά χαβαλές και τζέρτζελο γίνεται
Γκουλαγκ
09-02-2012, 00:15
εμετός με προοδευτικάρα
μπαρτελόνα σεν πάουλι λιβόρνο αστέρας εξαρχείων και λοιπές εναλλακτικοτρεντομόδες
λαϊφστάιλ της επανάστασης, κάτι σαν τα πορτοφόλια-ζώνη με πολλές τσέπες στην αναρχία και τη φάση θανάσης-χαρούλης στην αριστερά
για ΦΕΝΤΑΓΙΝ ποια είναι η γνώμη σου;
rat_poison
09-02-2012, 00:25
καμία
metamelia3
09-02-2012, 01:31
μια μερα
αυτη η γραφικοτητα σας
θα με σκοτωσει
Roswell47
09-02-2012, 01:56
ωχου μωρε μαλακα καλκι
Nodoordonotthereisnotry
09-02-2012, 04:51
Μεταξύ αυτού και το "fml"...ίσως εσείς κρίνετε καλύτερα, δεν ξέρω. 3 μισόλιτρες Konig Ludwig στα Λαδάδικα, αλκοτέστ στην Αγγελάκη, μ' αφήνουν, γιατί δεν είχα ξεπεράσει το όριο για 0.03 (ποιό είναι το όριο, αλήθεια; ), φτάνουμε στα γοριλάκια, κάθομαι στο τραπέζι και διαπιστώνω πως έχω ξεχάσει και τα δύο κινητά μου (ένα παλιονόκια κι ένα Samsung Galaxy s2) στα Λαδάδικα, τηλεφωνεί ο φίλος, του λένε πως σε 10 λεπτά κλείνουνε, ξανά πίσω στα Λαδάδικα, τσιμπάω τα κινητά και αποφασίζω να ξαναπεράσω από την Αγγελάκη (έτσι για το γαμώτο), με ξανασταματάνε οι μπάτσοι (έχουν σταματήσει ένα πούλμαν κι ένα άλλο ι.χ. ακριβώς μπροστά μου, αλλά επιμένουν να σταματήσουν κι εμένα μέσα στη μέση του δρόμου), αλλά μ'αναγνωρίζει instantly o αστυνομικός και μ' αφήνει να φύγω! :-)
Roswell47
09-02-2012, 05:22
να ειδες; και μετα μιλατε για κομπλεξ. νοδοορ ποτε θα παμε για μπυρες;
Nodoordonotthereisnotry
09-02-2012, 05:25
Να το κανονίσουμε από βδομάδα, αν θέλετε!
Roswell47
09-02-2012, 05:48
απο τσικνοπεφτη και μετα που τελειωνω με κωλομαθημα.
rat_poison
09-02-2012, 15:01
και για να το αποσαφηνίσω δεν έχω τίποτα με τα άτομα που υποστηρίζουν αυτές τις ομάδες, έχω πρόβλημα με τα άτομα των οποίων η επαναστατικότητα αρκείται και ορίζεται από τη μπάρτσα, το μανού τσάο και την καρό παντελονιά
γενικότερα με τη φάση που σε ορισμένους κύκλους ονομάζεται ισπανισμός, ιφ γιου νοου γουατ αη-μην.
κατά τ' άλλα για να τοποθετηθώ κι εγώ στο θέμα Βορράς Εναντίον Νότου
σαν μέσο όρο έχω φάει καλύτερα θεσσαλονίκη και πρέπει να'σαι (εθελο)τυφλός ή άσχετος να μην το παραδέχεσαι
αλλά αντίθετα με το ταγκ, το αθηναϊκό απ' όλα είναι καλύτερο απ' το θκό μας
βέβαια περιέχει αθηναϊκές μερίδες που δεν κλάνουν μία μπροστά στις σαλλονικιώτικες. επίσης εμείς έχουμε ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΕ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
Phantom Duck
09-02-2012, 17:58
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
http://kimoracochran.com/wp-content/uploads/2010/12/Xzibit_AG030.jpg
παραδοχη...
η σαλονικη ειναι ενα μικρο μικρο μικρο μηδαμινο ΤΙΠΟΤΑ...ενα ΤΙΠΟΤΑ που χρειαζεσαι μικροσκοπιο για να το διαβασεις
βασικα οχι η σαλονικη...η βορεια ελλαδα
η βορεια ελλας ειναι μια μινιατουρα της ελλαδας...ενα τουριστικο μπρελοκ
εχει ολα οσα χαρακτηριζουν την ελλαδα συμπυκνωμενα σε ενα πακετο που αναποφευκτα ειναι ΦΤΗΝΟ
και το χειροτερο...ειναι εγκλωβισμενη στην φτηνια της, ειναι το μονο εξαγωγιμο προιον της
ναι, ισχυει, το ''εξω καρδια'' και το ''ελα τ'αγοριμ'' ειναι το γκρηκ σαλαντ στην πετονια για να μας συμπαθησουν οι (πουστηδες) χαμουτζηδες
δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για το οτι ειμαστε κακοι ελληνες...το οτι οι αλλοι ελληνες ειναι κι αυτοι κακοι δε λεει κατι
το οτι πολλοι μας αναγνωριζουν ως ''καλα'' παιδια ειναι πραγματικα ανησυχητικο
εγω απο σημερα εχω εναν ψιλοεμετο με μας
GraveMiasma
28-02-2012, 21:13
Xesalonikh
ikonoklast
22-06-2012, 14:30
http://www.youtube.com/watch?v=7Mx38wZ-dr8
Εδώ είναι το σωστό.
γιατι ως γνωστον ΚΑΙ οι πουστηδες (http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=60583:-----gay-------&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134) φταινε που δεν παιρνει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ
ποτε επιτελους θα λευτερωθει αυτος ο (αγιος)τοπος απο την μαστιγα του κιναιδισμου???
χελιδόνι
23-06-2012, 20:53
πχοιοι θα παιξουνε στη συναυλια;
Μελαγχολικός Χοντρούλης
24-06-2012, 08:50
εδω που τα λεμε εχει ενα δικιο ο ικονο, κατω ειναι πιο απελευθερωμενοι (http://www.youtube.com/watch?v=5AHk4HPDnp8)
''Εχω επιθυμήσει να σε δω, να τα πούμε, να σε γαμήσω βρε αδερφέ.''
GraveMiasma
24-06-2012, 09:26
xezalonikh, to meros gia mia teleia katsarydopita.
ikonoklast
24-06-2012, 18:01
http://www.youtube.com/watch?v=B7YZp5_hRIc
ikonoklast
24-06-2012, 18:10
http://www.youtube.com/watch?v=WD60D6ci4VM&list=UUxJvELpN2mNE91UX7pgmPYQ&index=6&feature=plcp
0:10
-Δέχεται ο πνευματικός σας (??) σας επιτρέπει να μιλάτεασδφδδσφδσ
-ΕΠ! Σταμάτα εσύ δε θα ξαναμιλήσεις. Δε θα ξαναμιλήσεις.
Έχω λιώσει.
Αρχικά ο μουστακαλής με μπέρδεψε σχετικά με το αν αυτοί είναι με το pride ή εναντίον του.
Harbinger of Death
25-06-2012, 10:50
Το πάθος για το πρωκτικό, είναι δυνατότερο από τον αγιασμό
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη αδερφή, παρά σαράντα χρόνια, κρυφή κι αρρενωπή
ναι αλλα εσεις οι χαμουτζηδες δεν εχετε Καβασακι (http://www26.zippyshare.com/v/97887005/file.html)
Kingdom Gone
26-06-2012, 21:14
Έλα ρε, και η Αθήνα είναι του Τάκη, του Μρ Μπούτια, του Χριστόδουλου, του 2.5% της Χρυσής Αυγής, τι ψάχνεις να βρείς τώρα.
Δεν είναι ζήτημα κόμπλεξ πόλης, είναι καθαρά χώρας. Τίγκα στην μαλακία είμαστε, και ακόμα πιο κακόγουστοι σε σχέση με άλλες εποχές.
Μάνεσης άβαταρ ξέρωγω, που ακούστηκε.
Οι εποχές της αθωότητας.
metamelia3
27-06-2012, 13:08
οντως.
σε αλλα νεα:
https://p.twimg.com/AwY1lc7CIAIe_e_.jpg
vosinakis
27-06-2012, 13:35
http://2.bp.blogspot.com/-lLTM1RHQQn4/T-rOk-o3OII/AAAAAAAAANA/YeISRxFLLOo/s320/papadompatsoi.jpg
ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (http://imf-fuck-off.blogspot.gr/2012/06/blog-post_27.html)
μια ιστορια παθους με πρωταγωνιστες τους πιο αγαπημενους 'επιφανεις' ηρωες της πιο 'ερωτικης' πολης που λενε και τα σκυλια,
οσο για τους υπολοιπους 'επιφανεις καλοπροαιρετους΄του φορουμ που δε θα δωσουν σημασια στο κειμενο κ θα αρχισουν τα περι σπαμ κ σελφ προμοσιον για αλλη μια φορα,
τους συνιστω να δωσουνε τη δεοντα προσοχη στο κειμενο, ισως μερικοι βρουνε τον εαυτο τους, αλλωστε καμια κουραδα δεν πηγε ποτε στον βυθο,παντα στην επιφανεια ειναι ολες
12 stars circle your brow
27-06-2012, 13:38
τους συνιστω να δωσουνε τη δεοντα προσοχη στο κειμενο
Η δέοντα προσοχή μου έπεσε εδώ και ξέχασα όλα τ' άλλα, σόρρυ.
Το δέοντα είναι κατά το πέοντα;
asimoulis
27-06-2012, 21:25
επίσης ο Ο Άνθιμος κάθε εβδομάδα κάνει μία δήλωση ενάντια στους Βούλγαρους, τους Τούρκους, τους Μακεδόνες - Σκοπιανούς και τους Αλβανούς.
νταξ τώρα
ikonoklast
27-06-2012, 22:35
http://2.bp.blogspot.com/-lLTM1RHQQn4/T-rOk-o3OII/AAAAAAAAANA/YeISRxFLLOo/s320/papadompatsoi.jpg
ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (http://imf-fuck-off.blogspot.gr/2012/06/blog-post_27.html)
μια ιστορια παθους με πρωταγωνιστες τους πιο αγαπημενους 'επιφανεις' ηρωες της πιο 'ερωτικης' πολης που λενε και τα σκυλια,
οσο για τους υπολοιπους 'επιφανεις καλοπροαιρετους΄του φορουμ που δε θα δωσουν σημασια στο κειμενο κ θα αρχισουν τα περι σπαμ κ σελφ προμοσιον για αλλη μια φορα,
τους συνιστω να δωσουνε τη δεοντα προσοχη στο κειμενο, ισως μερικοι βρουνε τον εαυτο τους, αλλωστε καμια κουραδα δεν πηγε ποτε στον βυθο,παντα στην επιφανεια ειναι ολες
Καταρχήν ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ κι ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ που θα τσαμπουκαλευτείς κιόλας που σε βρίζουν για το σπαμ.
Κατατάλλα στα άρθρα σου λες πάντα τα απολύτως προφανή. Κάνε τουλάχιστον μια σοβαρή ανάλυση για το γιατί η σκατόπολη σας πρωτοστατεί πάντα σε ό,τι μαλακία γίνεται σ' αυτή τη χώρα. Γιατί κατέβηκε όλη η πόλη να διαδηλώσει για το μακεδονικό, γιατί στη Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει νομάρχης αυτός:
http://www.youtube.com/watch?v=bcIPmJEw6LA
Κι επίσης μιας και έχεις μαστερ αγανακτισμένου και πλατειολογίας να πεις και γιατί στην 28η οκτώβρη οι χουντικοί ευέλπιδες παραλίγο να κάνουν πραξικόπημα.
Αλλά γενικά ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ikono γιατί τόσο κόμπλεξ με Θεσσαλονίκη?
Σου μαύρισε την ψυχή κανένα γκομενάκι?
νταξει μωρε αθηναιος βριζει μπουγατσες
σαλονικεις βριζουν λεμονιτες
υγεια ειναι αυτο
παντως βοσινακη με το γκαυλωτικο αβαταρ κανε και κανενα ποστ ΧΩΡΙΣ παραπομπη στο blog σου...δεν βλαπτει
πχ βγαλε μια φωτο τι εφαγες σημερα
http://www.youtube.com/watch?v=dj7cSC25kVY
ολα τα λεφτα ο μπροσταρης ρινοκερος
Phantom Duck
28-06-2012, 16:00
best of κατοστάρια σπριντ λέγοντας "ελάτε ρε αδερφές"
KoiliaSamprela
28-06-2012, 18:11
http://www.neon-dreams.org.uk/gallery_image/image/13/medium/screwdriver.jpg + http://zimmersouthafrica.co.za/web/enUS/images/products/joints/knees/lps_flex_fixed_knee1.jpg
GraveMiasma
28-06-2012, 20:39
ooh we have killer a here
Harbinger of Death
29-06-2012, 03:32
Παρεμπιπτόντως. Τι παπαριές γράφει ο κόσμος σε αυτές τις περιπτώσεις. Ότι και καλά οι φασίστες κρύβονται πίσω από τις φούστες των ΜΑΤ, ότι αν τους πετύχεις μόνους τους είναι πιπίτσες, αλλά σε δέρνουν μόνο αν σε βρουν κι είναι αυτοί είκοσι, και ότι είναι δειλοί ξέρω 'γω. Λες και αν ΔΕΝ ήταν δειλοί, θα αποκτούσε κάποιο βάρος η ιδεολογία τους, ή θα άξιζαν κάποιο σεβασμό. Ας πάψουμε να λέμε πια αυτή τη μαλακία, κατακρίνεις κάποιον ότι είναι πολεμοχαρής ενάντια σε αθώες/άσχετες ομάδες πληθυσμού, και μετά τον τσιτώνεις με πολεμικό λόγο και taunting. Ε άντε γαμήσου, δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Ή δεν έχω καταλάβει εγώ, τι να πω.
KoiliaSamprela
29-06-2012, 08:38
ooh we have killer a here
επειδή είσαι βλάκας θα σου εξηγήσω ότι κατσαβίδι στο γόνατο δεν σκοτώνει
Η μαλακία σου από την άλλη ακόμα εξετάζεται.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
29-06-2012, 09:12
τελειο ποστ χαρμπρινγκερ
GraveMiasma
29-06-2012, 09:17
apo metafores kai paromoiwseis nwi8oume ? palikari piase mia mpura cobra.
Μητροπολίτης Πειραιώς: "Πίσω απ' το μποζόνιο κρύβεται το πρόσωπο του διαβόλου" (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/mhtropoliths_peiraiws_pisw_ap_to_mpozonio_kruvetai_to_proswpo_toy_diavoloy.1841701.html)
και καπως ετσι κλειδωνει το θρεντ
...και κάπως έτσι ξανανοίγει.
_IdSIyUX50o
http://i50.tinypic.com/xm05xu.jpg
ΑΧΑΧΟΥΧΑ ΚΑΛΕ
Ο τραγουδιστης
http://blogs.dailymail.com/nerdliving/files/2011/08/bobcat.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ks2xeePBdm1qzbvcio1_400.jpg
http://images3.cinema.de/imedia/7277/2437277,J8pewl_AL5lVjAz0EF78Zj+1+ep9VZmtno7d6guTTjRw+7oNmxMioOI6kztYzm9gPGnkVBCfYYeZ3H8jcyq0DA==.jpg
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ!
stelios_o
23-07-2012, 12:22
...και κάπως έτσι ξανανοίγει.
_IdSIyUX50o
http://i50.tinypic.com/xm05xu.jpg
ΑΧΑΧΟΥΧΑ ΚΑΛΕ
http://www.youtube.com/watch?v=j-yo81T1uBI
1:04
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/226115_159041750825039_2425293_n.jpg
ikonoklast
23-07-2012, 16:47
Θα ρώταγα ποιά είναι η σκατόφατσα, αλλά αφενός πραγματικά κανείς δε νοιάζεται, αφετέρου είναι τα 4-5 πιο οντόπικ ποστς στο θρεντ. :)
Έτσι εξηγούνται όλα ΧΑΜΟΥΡΑ ικόνοκλαστ...
Σου φαγε γκομενάκι διαδικτυακώς ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/226115_159041750825039_2425293_n.jpg
γαμω τις πορτοκαλι τεντες
να χαρω εγω εναν ΚΟΝΑΝ με σκεμπεδακι
ουτε καν μια περικεφαλαια
μια φαρετρα βρε αδερφε
εναν νυχοκοπτη, ετσι, για τα ματια του κοσμου
my_troubled_Mind
23-07-2012, 18:57
τα γυαλιά που φοράει είναι κολυμβητικά?
Ξεφτυλισμένοι Θεσσαλονικείς.
Ούτε το woman be my slave δεν μπορούν να κάνουν πράξη.
Να πάρουν θέση άμεσα ο Ραπανάκιας και ο Ρουχλας.
http://i48.tinypic.com/2wbyhsp.jpg
Το παλικάρι πολύ γνωστή φυσιογνωμία. Πώς τον λένε?
ρε πειτε λιγο τι παιζει με τρενα Αθ-Σαλονικη, κανουν οντως τοσο οσο λεει στο site του ΟΣΕ?
Τα IC 60 & 61 που λεω να παρω ειναι κομπλε? Γτ κανει 25 ευρω το καθε εισητηριο ομως, τι παιζει με την προσφοα των 9 ευρω?
metamelia3
05-09-2012, 11:03
αμα το κλεισεις νωρις και απο ιντερνετ κανει 9 ευρω και κανει 5 ωρες
μια χαρα ειναι, παρε ενα καλο βιβλιαρακι μαζι* (εγω διαβαζα κονδυλη τελευταια φορα) και εισαι οκ
*αν πας μαυτο που φευγει μεσανυχτα παρε μαζι ξυδια
tsimpouklano
05-09-2012, 11:04
Μπαίνεις στο site του οσέ και τσεκάρεις θέσεις. Φυσικά όσο το νωρίτερο, τόσο το πιθανότερο να βρεις θέση των 9ε.
Κάποια στιγμή, εκεί που σου βγάζει, 19ε, 29ε κοκ, θα σου πετάξει την εννιάευρη.
ρε πουστη μου το κοιταγα καιρο τωρα αλλα @@.
Στο IC 60 παντως λεει "προσφορες ακομα να ανοιξουν" με ημ/νια για μεθαυριο!
Θενξ, μαλλον θα το σκασω το 50αρι πανελα αλλα θαμαι κιουρια απο χρονο.
Το κτελ εχει κ ιντερνετ λεει αλλα οχι σε ολα τα λεωφορεια.
Επίσης, μου λεει στο 1 way, φοιτητικό 14,4 κ αν διαλεξω θεση το παει στο 26. Εχω επιλογη να μην κλείσω θεση?
Αλλα λογικα θα μεινω ορθια μια μερα πριν τη διεθνη εκθεση?
Raven Lord
05-09-2012, 11:26
λογικά αν δε σου βγάζει 9άρια ή δεν ισχύουν με το συγκεκριμένο τρένο ή έχουν τελειώσει.
ταξιδεύεις παρασκευή? αν ναι, πσκ δεν παίζουν 9άρια (τουλάχιστο στο τρίκαλα - αθήνα που ταξιδεύω εγώ).
poweruser
25-09-2012, 18:56
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151177271174548&set=a.328692459547.151062.302059609547&type=1&theater
ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ?
ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΦΙΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ,ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ??
ΜΑΛΑΚΑ,Ε ΜΑΛΑΚΑ.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
27-09-2012, 08:52
O Αlexis Dubstep προσθέτει :
Gerasimos einai souvlaki k oxi kalamaki, an diavaseis pote to kouti pou exei ta ksylakia leei<kalamakia gia souvlakia>. Esy dld ti trws to kalamaki pou einai to ksylaki i to souvlaki pou einai to kreas??? Kai i pita kati dn einai souvlaki tylixto, gt poly apla einai mia pita pou tin psineis k meta vazeis mesa oti thes, dn exei kamia sxesi me tin souvla...
http://3.bp.blogspot.com/-BPyL1VNj2c0/UEX6nezREBI/AAAAAAAAE5Y/NSpH6n_fcEk/s1600/vagrancy...jpg
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3U6SerVJoV8
τα παντα ειναι τελεια σε αυτο το ντοκυμαντερι...
ο Ζυγος
το λιβανισμα του μαγαζιου (και του δρομου)
το σταυροκοπημα των αοιδων στα καμαρινια πριν βγουν στο παλκο
το λιακοπουλικο μουχαμπετι ''οι πρωτοι παγοι στην ελλαδα ελιωσαν'', ''ακομα και ο Νιτσε μας ζηλευε''
το γουισκη στους σωληνες
ο παλαιμαχος παλαιστης που τρωει τον πατσα μεσα απο το ταπερ
το τρακαρισμα (λολ) καθ'οδον για την Τουμπα
ο Ξανθιωτης
μια πανδαισια κυριοι...
Ο οποίος ζυγός έκλεισε κι έγινε στριπτιτζάδικο...
αμα σερβιρει ντουζλαμα σε ταπερ και πριν ανοιξουν θυμιατιζουν το μαγαζι, και πριν βγουν τα κοριτσα στην μπιστα σταυροκοπιουντε τι μας πειραζει? δεν αλλαξε τιποτα
ikonoklast
15-11-2012, 04:22
Γάμησε.
KoiliaSamprela
15-11-2012, 09:56
Μινμιν ξέχασες μόνο την βασιλόπιτα και το 50ρι στο φλουρί. (άλλο μαγαζί όμως)
Κατά τα άλλα, μόνο κρατική τηλεόραση ρε μουνιά.
overdriven
15-11-2012, 11:03
Ανάθεμά σε και ήθελα να δουλέψω λίγο.
για την ιστορία, πριν πάει αυτή η καντίνα που είναι στο ντοκιμαντέρ από έξω από τον ζυγό, ήταν κολλητά στην είσοδο του μαγαζιού ένα δωματιάκι 1 x 1 που έψηνε μόνο σουβλάκια και ονομαζόταν και αυτό ζυγός. ήταν από τα κλασσικά δυτικά στέκια για άφτερ φαγητό μαζί με τον μαύρο απλά αν πήγαινες ζυγό για σουβλάκια συνήθως κατέληγες να τα τρως μέσα και να πίνεις ουίσκι. σήμερα το ψητοπωλείο ζυγός είναι στην Σταυρούπολη περίπου 2 χιλιόμετρα πριν τον παλιό ζυγό στον ίδιο δρόμο, απέναντι από τον κωτσόβολο και κάνει το καλύτερο βρώμικο της δυτικής θεσσαλονίκης.
overdriven
15-11-2012, 11:29
Ο Μαύρος ισχύει ακόμα;
την έχει πάρει ο γιος μαύρος την επιχείρηση και βάσει των μαρτυριών φίλων, το έχει γαμήσει το σάντουιτς.
Όχι, έφαγα πριν κάνα 15ήμερο και ήταν ο ίδιος (μετά του υιού ίσως).
μεταφυσικο σαντουιτς (http://www.thestival.gr/xalllara/item/9044-the-canteen-black-named-heavy-as-history)
ikonoklast
15-11-2012, 19:58
Κάθε κουβέντα για θεσσαλονίκη καταλήγει σε βλάχους που συγκρίνουνε ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ και βρώμικα. :)
σε παω μια κοντρουλα περι ονομασιας φαγητων κλπ
οποτε θες τα βαζουμε
αλλα ας απολαυσομε προς το παρον...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T0ylPIGDGkU
καμαν γιες (http://kaman-yes-gout.blogspot.gr/)
και
http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t666
Pinatero
15-11-2012, 20:13
εβαλα και τον παπαζογλα το Χαρατσι (δεν το πληρωνω λεμε)
σε λιγο απο το λιωμα τοπικ
δυστυχως ο βασικος συντροφος που πηγαιναμε στο Μαυρο,γιατι ειχε αυτοκινητο, εγινε χορτοφαγος.
εχω να παω 1,5χρονο
KVxetfiY_qM
3 με σουβλάκι με μπόλικο φάρμακο, η συνήθης παραγγελία μου.
4 απο τους Τουρκους και 3 απο τον Τουρκο
καλοφαγας και μπονβιβερ
Δε βαριέσαι, αφού το κάνει καλό, διακρίσεις θα κάνουμε; Έχω πάει και με φούτερ Άρη μετά από ματς, νο πρόμπλεμ. Καλό είναι να τα φας εκεί όμως γιατί και η μουσική του μαύρου είναι Α' ποιότης, κομποζάρει με το περιβάλον και με το φαί.
Ο Ζυγός νομίζω έχει γίνει κωλάδικο, ντροπή και αίσχος, πορεία αύριο στη Καμάρα.
Κωλάδικο και ονομάζεται Fever πλέον.
ατροπε που να μασησεις, αφου εχετε τον σουπερ 3 νεαπολεως/συκεων που κοβει και ραβει δυτικα λολ
λοιπον μονο λατρεια για δυτικη
πως τον λεγανε τον αραβα με το γυραδικο διπλα στο παλιο ΧΤΕΛ σερρων ρε, στις δεκαποσαοροφες
μια φορα εγινε φασαρια, ενας εκανε το λαθος και εφαγε εκει, και εσπασε δοντι απο ΒΙΔΑ μεσα στο σουτζουκακι
γενικα εκεινο το μαγαζι δουλευ μονο με τα χαρτομαντηλα και τα νερα
ακομα και οι κοκακολες ηταν επιφοβες
Ξεχνάς Εύοσμο.
Θα το γυρίσουμε στο ποιος κόβει και ράβει και στον χουλιγκανισμό τώρα; Και στην τελική μην υπερηφανεύεσαι για κάτι που κάνουν άλλοι.
κλασικος σαλονικος κομπλεξικος
δεν πιανεις τιποτα...χεστο
Αστο ρε ψηλέ, περνάω και διαβολομήνα και ίσως να μην μπορώ να πιάνω υψηλα νοήματα σε αυτήν την κατάσταση.
Αλλά μιλάμε για γκουρμέ ντάινινγ και σελεμπρειτινγκ για μαύρο και ζυγό και μας το γυρίζεις στα χουλιγκανικά για να πλακωθούμε, δείξε σεβασμό στην παράδοση.
διαβασα ρε την φαση, αμα υπαρχει καποιος που καταλαβαινει εγω ειμαι...χεσε με
τα χουλιγκανικα ειναι για την φαση
ρε αλεξ,εξηγα τον τι καλο παιδι ειμαι
πιο ησυχος κι απο κοαλα
Ο μινμιν είναι καλός άνθρωπος.
Σαμάνος και γκουρού.
Pinatero
16-11-2012, 12:42
... ακομα μυριζουν τα χερια μου ...
επισης πεμπτη σαββατο γυρο λεει εχει. νωρις.
με χαωσε γιατι με λεει δες να ξες εχουμε και γυρο, τι γυρο του λεω.
μα εχω βαλει πινακιδα δεν βλεπεις.
"ΑΠΟ 15/11 ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΤΗΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΨΑΡΙ"
τι ψαρι λεω? ε ψαρι με λεει. θα πας για ψαρεμα σημερα του λεμε? αυριο παλι λεει για το Σαββατο.. :fear:
Shadowking
16-11-2012, 14:27
Πρόσφατα τίμησα λουκάνικο Θράκης, έδεσμα από τον παράδεισο.
Επίσης, σημείο :touched: συναντήσεων με παλιούς συμμαθητές και γνωστούς, πέτυχα πρόσφατα συμμαθητή μου που τώρα είναι μπάτσος στη ΔΙ.ΑΣ, λιωμένο να χλαπακώνει και να κλαίει από το μπούκοβο.
Επίσης σοβαρά, ποιος θα κάνει πρώτος το πείραμα να δοκιμάσει νηστίσιμο ψαρόγυρο;
Μελαγχολικός Χοντρούλης
16-11-2012, 14:34
Eχω φάει γύρο καλαμάρι αλλά ψαρόγυρο ποτέ. Εκτός αν εννοείς αυτό.
Θυμάμαι να μ'αρέσει.
ViPeRMaN
16-11-2012, 15:44
καλα ηταν
σουβλακι μπομπα
το κεμπαπ χειροποιητο
κ η σοδα παγωμενη
την επομενη θα τιμησουμε ζυγο που λεει ο κρυξους
Δεν υπάρχει πλέον ο ζυγός λέμε. Επίσης όντως η ποιότητα μαύρου τώρα που ξανάφαγα έχει γίνει ψιλοσκατά, δίκιο έχει ο Κρουκ.
Drumsick
18-11-2012, 12:19
Επίσης όντως η ποιότητα μαύρου τώρα που ξανάφαγα έχει γίνει ψιλοσκατά, δίκιο έχει ο Κρουκ.
Εμ τι περίμενες? Το μαύρο το καπνίζουμε, δεν το τρώμε, χαζούλη.
(αχα καλό)
ViPeRMaN
18-11-2012, 14:56
Δεν υπάρχει πλέον ο ζυγός λέμε. Επίσης όντως η ποιότητα μαύρου τώρα που ξανάφαγα έχει γίνει ψιλοσκατά, δίκιο έχει ο Κρουκ.
σήμερα το ψητοπωλείο ζυγός είναι στην Σταυρούπολη περίπου 2 χιλιόμετρα πριν τον παλιό ζυγό στον ίδιο δρόμο, απέναντι από τον κωτσόβολο και κάνει το καλύτερο βρώμικο της δυτικής θεσσαλονίκης.
KoiliaSamprela
18-11-2012, 20:19
σήμερα το ψητοπωλείο ζυγός είναι στην Σταυρούπολη περίπου 2 χιλιόμετρα πριν τον παλιό ζυγό στον ίδιο δρόμο, απέναντι από τον κωτσόβολο και κάνει το καλύτερο βρώμικο της δυτικής θεσσαλονίκης.
λέμε για τον ζυγό το μπουζουξίδικο ....
ViPeRMaN
18-11-2012, 20:39
εμενα το σουβλατζιδικο με ενδιαφερει
atom_smasher
21-11-2012, 14:33
εμενα το σουβλατζιδικο με ενδιαφερει
μηπως ειναι γυράδικο; ή σαντουιτσάδικο; ή πιτάδικο;
Γυράδικο ή σαντουιτσάδικο, το σουβλατζίδικο είναι ξένη λέξη η οποία αρχίζει σιγά σιγά να εισχωρεί στο λεξιλόγιό μας, αντισταθείται.
Μη μιλήσω για το τρακόσα και κάνω εμετό.
VidnaObmana
21-11-2012, 18:29
Γυράδικο ή σαντουιτσάδικο, το σουβλατζίδικο είναι ξένη λέξη η οποία αρχίζει σιγά σιγά να εισχωρεί στο λεξιλόγιό μας, αντισταθείτε..
ikonoklast
21-11-2012, 18:33
Ίσως είναι ξένη λέξη.
Πάντως εδώ στην σαλονίκ έχουμε και τοπικαί ποιοτικαι κομμερσιαλ.
tcGT44Y29AE
Γυράδικο ή σαντουιτσάδικο, το σουβλατζίδικο είναι ξένη λέξη η οποία αρχίζει σιγά σιγά να εισχωρεί στο λεξιλόγιό μας, αντισταθείτε..
Ναι βρε αγορίνα μου, ντάξει... Με έφαγε η γρηγοράδα.
VidnaObmana
21-11-2012, 21:24
Ναι βρε αγορίνα μου, ντάξει... Με έφαγε η γρηγοράδα.
Ναι το υπεθεσα απλα αυτα για το σουβλατζιδικο το λεγες στα σοβαρα? Δηλαδη, στα αρχιδια μας αν ειναι ξενη λεξη και ποσο ενσωματωμενη ειναι, οχι?
Πραγματικά δε σε πιάνω, εγώ το είπα επειδή το "σουβλατζίδικο" το λένε οι νότιοι.
VidnaObmana
21-11-2012, 22:21
Γιαυτο το ειπα και γω, κλαην βορειοι νοτιοι και δυτικοι
ΜΟΝΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΤΙΛΙΚΙ
SUDOkm19uXI
"Μπλέκουν τον snider και τις απόψεις του και δεν τους βγαίνει και μετά σφυρίζουν κλέφτικα . Έκανα μήνυμα/καταγγελία στην επίσημη σελίδα του Snider και ζήτησα την παρέμβαση του να κατέβει το βίντεο"
freak brother
28-11-2012, 21:32
εγω λεω να κινηθουμε δικαστικα κατα του γιουτιουμπ...
ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ που καθησες και ασχοληθηκες κιολας
Όχι εγώ ρε....
Άλλος το έκανε.
DoctorPoet
24-12-2012, 02:41
μια χαρά ειναι οι ΒορειοΕλλαδίτες μάγκες τους έχω ζήσει καλά...δεν διαφέρουν σε κάτι απο εμάς τους Νότιους απλά ειναι λίγο πιο ΧΥΜΑ...
αυτο δεν ειναι απαραίτητα κακό ίσα ίσα...στο μόνο που τους μέμφόμαι ειναι στο γεγονός ότι ειναι πορωμένοι με τα ποδοσφαιρικά...μΠΑΟΚ και ας μην γαμήσω ποτέ:P
η πορωση με την μπαλλα ειναι το θετικο ρε κοπανε
DoctorPoet
27-12-2012, 03:55
η πορωση με την μπαλλα ειναι το θετικο ρε κοπανε
http://www.youtube.com/watch?v=XSSxBu_7jos
εννοείς αυτή την γραφικότητα?
DoctorPoet
27-12-2012, 04:00
http://www.youtube.com/watch?v=BTEsgPJArZ0
ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑΟΥΜΕ....ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
πρόσεχε πως μιλάς για τους εν ανάπαυση
DoctorPoet