View Full Version : Lacuna Coil
freak brother
05-04-2004, 01:56
TO MONo pou exw na pw einai auto pou mou pe h Christina
"i like to suck the influences" .. kai avafh einai thea auto
Einai gamath h tupissa ontws..kai apo fwnara den to suzhtw! Prwth fora pou eida Lacuna Coil live (den eixa idea oti uphrxan tote) h fwnh ths se anatrixiaze kanonikotata!E apo tote kollhsa trela!
freak brother
05-04-2004, 01:58
eimastan se enan kanape sto london astoria... kai h alhtheia einai oti eixa mia hmi-stush ... axxx
Me Sentenced pou epaizan tote?eixes paei?..kala gamw htan!
freak brother
05-04-2004, 02:01
eixa paei otan paizan me dimmu, nevermore, in flames kai diaforous allous... kai eixa paei apo nwris kai eixame araxei stous kanapedes kai ta legame ...
axxxx
:)
Nai re siga mhn sou ekatse h Scabia kiola!! :P
Einai kontoula h mou fenetai vasika...alla enta3y einai gkomenara terma!!
freak brother
05-04-2004, 02:06
prwton den me exeis dei pws eimai.. kai deuteron den sou pa oti mou katse eipa oti ta legame ston kanape..kai mou lege kati pipes oti goustarei madonna kai kati tetia..kai tis kanw bauhaus kai gothic klp? kai mou leei nai akouw gothic .. paradise lost ,my dying pride.. kai ekei stamatisa kathe prospatheia sovarhs mousikhs kouventas :)
ps:pio wraios apo ton gkomeno ths ton mpasista pou forage fousta ala rouvas eimai ... nomizw opws kai oi perissoteroi edw
Kingryche
05-04-2004, 02:11
Einai Thea h Italida...
Oso gia tous Lacuna Coil kaloutsikoi einai.To Comalies exei merika poli oraia kommatia.
prwton den me exeis dei pws eimai.. kai deuteron den sou pa oti mou katse eipa oti ta legame ston kanape..kai mou lege kati pipes oti goustarei madonna kai kati tetia..kai tis kanw bauhaus kai gothic klp? kai mou leei nai akouw gothic .. paradise lost ,my dying pride.. kai ekei stamatisa kathe prospatheia sovarhs mousikhs kouventas :)
ps:pio wraios apo ton gkomeno ths ton mpasista pou forage fousta ala rouvas eimai ... nomizw opws kai oi perissoteroi edw
Kai oute thelw re freak brother na se dw no offence,opote kalws...
rockavlon
05-04-2004, 05:38
ehm i scabia, einai kabia me poly make up - thn exw dei apo konta. arxi-metria :P, kaloutsikh fwnh. to in a reverie gamaei. ta ypoloipa GIA TON MPOUTSO. live htan psiloxalia pou tous eixa dei. auta.
h scabbia einai slourp kai kapoia kommatia tous miam kai o waldemar tous kanei wraies paragwges kinorea.
kai to avatar tou rogkaylou einai gia :worship:.
lost_icon
05-04-2004, 13:16
oi lacuna coil mia xara group einai alla egw allo anarwtiemai,to xristinaki plenei ta podia tou? :D
rockavlon
05-04-2004, 13:43
giati se phre mpoxa se kana live ? eides maka se kamia promo fwto :?
The_Painless
05-04-2004, 13:58
Σιγά το group.
freak brother
05-04-2004, 14:03
tha sumfwnisw me thn lakwnikothta ths filtaths katerinas
psychotron
05-04-2004, 14:12
Λακούβα Κόιλ
se eidame kai senane paliokryfogotha x8es =p
cheers!
psychotron
05-04-2004, 14:32
:roll:
cheers :D
Raven Lord
05-04-2004, 14:36
:D cheeeeeeeeeaaaarz κρυφογκοθάδες όλοι :twisted:
psychotron
05-04-2004, 14:46
xexexexe... se pairnei kai sena h mpala :D :twisted:
An den itan afti i gomena sta vocals tha girnouse na tous koitaxei kanenas?
StationEleven
05-04-2004, 15:21
an eixan kommatia sa to heaven's a lie kai the secret p.x. xalara
Otan tous protoanakalypsa mou aresan poly vasika, alla to kseperasa. Kseroun apo mousikh (ntax den einai kai mozart, alla ksefeygoun apo th metriothta tou styl), alla dystyxos periorizontai se 2-3 gamata tragoudakia se kathe album kai 10 fillers. Koryfaia tous stigmh XALARA to proto tous (kai omonymo) EP, to opoio einai apsogo apo thn arxh os to telos (6 tracks that is).
Live tous eida ki ego me Sentenced (Londino) kai xarhka apeiros pou epaiksan headliners kai vgainoun poly pio dynatoi on stage ap'oti sto studio. Genikotera tous goustara poly, kanena parapono.
H Cristina einai apla sympathestath kai an kai de diathetei th fonara, tragoudaei me pathos ki etsi anaplhronei. Prepei na einai gyro sto 1.65 btw. Exo photo agkalitsa mazi ths :P
Gousta eina auta!!
Sth sunaulia pou piga egw htan foberi! Twra an nomizete eseis alliws.... I do respect your opinion.... (elpizw auto na ginetai se vice-versa).... :D :)
[zER]Otan tous protoanakalypsa mou aresan poly vasika, alla to kseperasa. Kseroun apo mousikh (ntax den einai kai mozart, alla ksefeygoun apo th metriothta tou styl), alla dystyxos periorizontai se 2-3 gamata tragoudakia se kathe album kai 10 fillers. Koryfaia tous stigmh XALARA to proto tous (kai omonymo) EP, to opoio einai apsogo apo thn arxh os to telos (6 tracks that is).
Live tous eida ki ego me Sentenced (Londino) kai xarhka apeiros pou epaiksan headliners kai vgainoun poly pio dynatoi on stage ap'oti sto studio. Genikotera tous goustara poly, kanena parapono.
H Cristina einai apla sympathestath kai an kai de diathetei th fonara, tragoudaei me pathos ki etsi anaplhronei. Prepei na einai gyro sto 1.65 btw. Exo photo agkalitsa mazi ths :P
Wraios!!
Kai egw Londino tous eida!
Foberi skoiniki parousia..... o kosmos 3esikwmenos kai kollimena blemmata stin skini...
To euxaristi8ika!!! :D :) :P
To pan einai na pernas kala! :) :wink:
AcidBath
05-04-2004, 15:54
:wink: :wink: :wink:
An den itan afti i gomena sta vocals tha girnouse na tous koitaxei kanenas?
hello salonika!!
An h mousiki tous eixe apixisi ston kosmo giati oxi? :D :) :P
Epeidh de tha eixan oraia gkomena?
AcidBath
05-04-2004, 16:00
oxi.
[zER]Epeidh de tha eixan oraia gkomena?
re paidia h gkomena kanei tin mousiki? apo ekei krinei kaneis ena band?
:wink:
Apo tin emfanisi diladi krinoume tin mousiki kapoiou group? ama einai etsi... tote kaikame!! :?
AcidBath
05-04-2004, 16:05
re paidia h gkomena kanei tin mousiki? apo ekei krinei kaneis ena band?
Apo tin emfanisi diladi krinoume tin mousiki kapoiou group? ama einai etsi... tote kaikame!! :?
O mpassistas kanei th mousikh ap'oti ksero. H gkomena kanei apla tis eisprakseis.
The_Painless
05-04-2004, 16:22
Ταμείο την έχουν;
TO KSERA! Alla den evriska kalytero tropo na to theso...
The_Painless
05-04-2004, 16:25
"Η γκόμενα τα τρώει"
(she swallows).
freak brother
05-04-2004, 16:32
see just sucks the influences
see just sucks the influences
i see veri wellll indid.. u put my eyes out.
freak brother
05-04-2004, 16:42
XAIOXOIAOIXOIXAOIXIOA
eimai oiktros :)
LOL
ioaoxiaoixaioxaoi eimai apthn douleia giauto...
she she she she she she she she she she
tha to grapsw 100 fores gia na mhn to xanakanw lathos..
Grapse ki alles 100 to "suck" na mhn to ksanakaneis katholou :P
After Dark
05-04-2004, 20:12
Entelws asteio groupaki ths seiras.Kai h Kampia apo konta einai mpazo.Poso mallon twra pou kai h Tarja exei adynatisei.Otan htan support stous Tiamat travhksa martyrio sketo mexri na vgei h parea tou Edlund.
To Comalies den htan asxhmo,gia ta alla den 3erw.
Kanena tous den einai asxhmo. Apla den einai tpt idiaitero (me tis 2-3 eksaireseis pou anefera se kathe album).
Serpent_Sun
06-04-2004, 02:42
kai gw me to blitzeri tous eida kai itane mia xara..kai symfwnw me to blitz pou leei gia ta 3 komatia kai ta ypoloipa fillers. etsi einai..kai oso gia ti gomena mia xara einai kai avafi vlepete oxi san kati alles. oso gia to an tous dinane shmasia an den eixane gomena e ayta osoi exoun myalo to katalavenoune oso na nai poulaei kai ayto. vampie eisai i meyaleleth?
{NightStalker}
06-04-2004, 16:42
mono to comalies exw akousei.sympa8htiko einai.ougk
De me xalaei pantws h typissa...
rockavlon
06-04-2004, 17:28
xese to comalies kai akou to humanomalies :P AUTOI EINAI ITALOI p' aksizoun - autoi ki oi mpoulntozer :P
Giati oi LC pairnoun ta @@ mou kai oi Evanescense ta pane gamw?
Dhladh ti parapanw proseferan oi E apo tous LC gia na kanoun perissoteres epityxies? Mono to mounaki thn Amy Lee...
..h opoia einai ypersayra kai exei xeiroterh fonh ki apo mena.
Elpizo na htan rhtorikes oi erothseis.
rockavlon
06-04-2004, 20:58
allh mia karabamenh SAAAAAAAAYYYRAAAA. siga re paidia. siga th gomena, oles oi gomenes pou xa, htan poly kalyteres ka ipio glykes sto proswpo, kai me kalytera swmata, kata 90 % autaa.. BOTH saures. i kampia ths rixnei se hxo-xrwma kai pathos :P
Sta panta ths rixnei kai einai kai 30+ eton.
Kai nai einai sayra (h Amy) kai exei apaisia fonh. Thn eida se live (oxi den phga.. apo ta videakia pou kykloforoun around) kai epivevaiothikan oi apopseis mou peri group ths diskografikhs (vlepe Spice Girls) kai ths 5etias.
The_Painless
06-04-2004, 22:02
Και πολύ βάζεις (ελπίζω).
poly vazei indeed. twra pou xwrisan me ton ki8arista, 8a el8ei h parakmh 8a vgaloun mia patata ktl ktl
/me katina.
Mia akoma..
Vasika de tha prolavoun. To Fallen leei tous phre 6 xronia na to grapsoun.. ahahha.. kai to kalytero einai oti einai perhfanoi gi'ayto. Tetoia tragoudia grafei h 13xronh aderfh mou se 2 mhnes.
{NightStalker}
07-04-2004, 01:03
xese to comalies kai akou to humanomalies :P AUTOI EINAI ITALOI p' aksizoun - autoi ki oi mpoulntozer :P
Nah..Den ta paw kala me groups apo italia meria...
The_Painless
07-04-2004, 01:56
Nah..Den ta paw kala me groups apo italia meria...
Death SS είναι άλλη φάση όμως. Αν και το Humanomalies δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.
Εσένα σου χρωστάω κάτι. Θα επανορθώσω σύντομα. Αλήθεια.
{NightStalker}
07-04-2004, 02:00
Ontws oi Death SS psilospernoun.Den peirazei re c,opote k an mporeseis :) Den sou vazw k to pistoli ston krotafo(akomh..)