View Full Version : r.i.p Theo
freak brother
26-01-2012, 14:36
απο τους οπαδους του Παοκ , αποχωρησε λεει απο την διοικηση.
Επιτέλους θα αναλάβει τη διοίκηση ο super4 με πρόεδρο τον Πουστηκοντέ.
Πάνκη που τα συζητούσαμε τις προάλλες, αυτός είναι ο ιστορικός λαός του ΠΑΟΚ, που δεν άφησε τον ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ και θα είναι πάντα ΕΚΕΙ. Που έδιωξε και τον Μπάτμαν βγάζοντάς τον σκάρτο και απατεώνα (ξεχνόντας τις μοναδικές κούπες στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας), που έβριζε νυχθημερόν τον Σάλπι, τώρα τον Ζαγοράκη, φόρτωσε (και συνεχίζει ακάθεκτος) την ομάδα στο μεταξύ με κάνα καράβι λεφτά σε πρόστιμα και όλα αυτά μπαίνοντας πάντα τσαμπέ στο γήπεδο επειδή "ΠΑΟΚ είσαι". Και μετά με λες για "τρύπημα" από τον Μπάτμαν, ΕΔΩ είναι το πραγματικό τρύπημα. Να τους χαίρεσαι ρε τρελέ.
εντωμεταξυ ο ΘΕΟΣ σου ειχε την ομαδα κατι σαν τραπεζα/ενεχυροδανειστηριο...περα του οτι τραβουσε μαλλι οποτε ηθελε την εβαλε ΜΕΣΑ ενω ειχε εσοδα τρελα
αλλα οκ...δεν σε εφερε τιτλους οπως ο πεντακαθαρος πατατουδης
επισης...τι ''τσαμπε'' ρε γενιτσαρε....ΤΖΑΜΠΕ ειναι το σωστο
Ο ΘΕΟΣ μου δεν είναι ΘΕΟΣ μου γιατί ούτε εγώ τον πήγαινα. Ποτέ. Μέχρι που είδα τις αντιδράσεις του σούπερ4 μετά τις πωλήσεις των παικτών κάτι που ομολογώ ότι με έκανε να τον συμπαθήσω για πρώτη φορά. Παρόλα αυτά αυτό με το τράπεζα / ενεχυροδανειστήριο που λες, αν είχες κάποια επαφή με μεγάλες επιχειρήσεις (γενικά) ρε παιδί μου θα ήξερες ότι συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ (εντός της Ελλάδας). Φιλίες δεν υπάρχουν μόνο μεταξύ φυσικών προσώπων αλλά και μεταξύ νομικών, like it or not. Απλά το παιδί ήταν λίγο μπουνταλάς και δάνεισε κάποιον που όλος ο ντουνιάς ξέρει ότι πήρε τον κατήφορο, σ'αυτό ναι, φταίει.
Ο "πεντακάθαρος" Μπατατούδης (τα 'χω ξαναπεί νομίζω) όταν είχε χρήμα τα πρώτα χρόνια ΕΧΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ και όχι πρωτοδικάτα και σου στησε ομάδα, σε έφερε και δύο κιούπια. Όταν άρχισε να πέφτει έξω (καλή ώρα σαν τον αποπάνω δανειζόμενο) άρχισε τις απεγνωσμένες κινήσεις (ενίοτε και βρώμικες κατά του δημοσίου) μπας και μπορέσει να ορθοποδήσει (και οι επιχειρήσεις και η ομάδα του). Έφυγε για να γλιτώσει τα βραχιόλια κι όχι γιατί φοβήθηκε την τρομοκρατία του σούπερ4.
Νομίζω η λέξη είναι τσάμπα ή και τα δύο τέλοσπάντων.
Στράτο, χθές έφυγε ένα γραφείο από τον πρώτο όροφο, και προσγειώθηκε σε αυτοκίνητο.
Χαλάρωσε, πιο παλιά θα βάζανε το αυτοκίνητο μέσα στο γραφείο.
Τέσπα, στο καλο και να μην μας γράφει, αντίο και ΠΑΟΚ είσαι, θα την βρείς την άκρη.
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ.:puke::puke:
Πάμε και ένα συνθηματάκι.
"Ο Γουμενος στη φυλακη, ο Μπατατουδης Αφρικη,
ο Βουλινος στο χωμα κι εσυ ρε πουστη Θοδωρε να ζεις ακομα."
Φοβερά παραγωγική λογική, αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει η σούπερ 4, τι να σε πω ρε Αλέξη. Και όχι, δεν θα την βρεις την άκρη, γιατί τη βρήκες μία, τη βρήκες δύο, πλέον δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Ζήσης μετράει 5 μήνες το πολύ και μετά διοικητικά γίνεσαι αναγκαστικά Άρης.
asimoulis
27-01-2012, 01:42
σούπερ4, κανονικά.
tsimpouklano
27-01-2012, 14:39
Και όταν την κάνει και ο Βρύζας εκδιωγμένος, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα περάσει στα χέρια του λαού του, όπου όλα θα αποφασίζονται με οριζόντιες διαδικασίες από την λαϊκή συνέλευση βάσης. Έτσι, η ομάδα θα γίνει πρότυπο και σύνδεσμοι του εξωτερικού θα έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν, μελετήσουν, και τελικά να αφομοιώσουν τις δομές της, ώστε να τις εφαρμόσουν και αυτοί με τη σειρά τους στις δικές τους ομάδες.
σούπερ4, κανονικά.
mipos aftos o xaraktirizmos tha apodidotan kalitera ama sinexize na kanei ta strava matxia sto dioikitiko koloxaneio k akoulouthouse ti taktiki ton mme tis polis "eklase o zagorakis=mirise levanta"?
kanenas sindesmos den efage ton tontora.monos tou fagothike
asimoulis
27-01-2012, 20:29
όπως και να χει, από δω και πέρα όλη η ευθύνη των επικριτών του.
τελευταία κυριαρχεί στον ΠΑΟΚ η ελληνική σαπίλα του στυλ νικάει ο πάοκ -> η καλύτερη ομάδα του κόσμου, χάνει ο παόκ -> η ομάδα διαλύεται. μου λείπει στον ΠΑΟΚ η εποχή που ζαγοράκης-οργανωμένοι σαν γροθιά στηρίζαν σάντος against all (η πρώτη χρονιά του σάντος) μακράν ότι πιο ώριμο έχω δει.
tsimpouklano
28-01-2012, 04:29
http://fcpaok.gr (τα άρθρα σχετικά με τα γεγονότα του αποκλεισμού και ύστερα :touched:)
Το τελευταίο διαστημα ο Στρατός του Ζαγοράκη το 'χει πάρα άκρως πατριωτικά το ζήτημα και ζητά επίμονα κεφάλια θανατοφάγων. Και ύστερα λέμε ποίοι ψήφισαν τον Τεό εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=Ovo9OzxK1r4&feature=related).