View Full Version : [Cinema] The Girl with the Dragon Tattoo (2011)
Dr.Gonzo
21-01-2012, 19:55
Bump και: Τελικά του Fincher το είδε κανείς; Εγκώ το είδε, και δεν έχω δει το μαμά.
Μου άρεσε. Κυρίως η ερμηνεία/παρουσία/χαρακτήρας της (πι)Ρούνι Μάρα, η μουσική επένδυση (καλά για τους τίτλους άρχης δεν συζητώ, άλλη υπόθεσις :malakia: ), η ...εγγυημένα καλή δουλεία του Fincher και το γεγονός ότι έπαιζαν ο Christopher Plummer και η προσωπικιά μου πορώσαρα, Stellan Skarsgard.
Γενικά δεν σκίστηκαν ζαρτιέρες αλλά μια χαρά πολύ καλή ταινία.
Kelldorain
21-01-2012, 22:33
Πολύ καλό, για μένα λίγο χειρότερο από το σουηδικό αλλά εστίασε σε άλλα πράγματα. Μάρα όντως αποκάλυψη, έπαιξε το ρόλο λίγο πιο κωμικά αλλά ταίριαζε απόλυτα. Ισχύει για τους τίτλους αρχής, χρησιμοποίησε το ίδιο και σε αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=WVLvMg62RPA) το trailer που είναι απ'τα καλύτερα που θυμάμαι
jack the ripper
22-01-2012, 14:57
Γενικά δεν σκίστηκαν ζαρτιέρες αλλά μια χαρά πολύ καλή ταινία.
Το ειδα με κοπελα, η οποια καυλωσε τοσο που μετα πηγαμε σπιτι της, της εκανα λαγνο ερωτα για 7 ωρες και της εσκισα τις ζαρτιερες, αρα μαλακιες λετε
Λοιπόν.
1. Οι τίτλοι αρχής είναι τρελά ψαρωτικοί, με γαμάτη πρωτότυπη (ντάξει οκ) μουσική, συγχρονισμένη με τα πλάνα.
2. Παίζει ο Ντάνιελ Κρεγκ o οποίος κατά τη διάρκεια της ταινίας πηδάει 2 γκόμενες.
3. Παίζουν κρυφές κάμερες, οπτικές ίνες και τέτοια και ο τύπος που προμηθέυει τα γκατζετ έχει τις μόνες 2 χιουμοριστικές ατάκες σ'όλη την ταινία.
4. Παίζει σκηνή στην οποία
ο κακός έχει κρεμάσει τον καλό από κάτι αλυσίδες και αρχίζει να του κάνει νιανιά όλα όσα έχει κάνει/σκοπεύει να κάνει, αμέσως πριν τον σκοτώσει, κι επίσης λέει κανονικότατα "we're not that different you and I"
EINAI TAINIA JAMES BOND 'H ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Όχι ντάξει δεν είναι. Γαμάει γενικά, δείτε τη.