View Full Version : ENTOMBED ~ 6/1/12 @ An Club, Athens & 7/1/12 @ Eightball Club, Thessaloniki
Πέος και κάστανο χτες στο An. Γεμάτο άλλα όχι ασφυκτικά, με τουλάχιστον αξιοπρεπή ήχο και τρεις μπάντες που γάμησαν. Οκ, μπορεί οι Gomgoma να μην πολυκόλλαγαν σαν ήχος αλλά για άλλη μια φορά οι παλίκαροι γάμησαν. Slavebreed σταθερή αξία με τα πρώτα ξυλίκια να κάνουν την εμφάνισή τους από κάτω και για Entombed τι να πω. Άψογοι, καλός ήχος, τέλειο setlist. Αυτά.
Gomgoma τσιμέντα και λάσπες. Αειχεϊτγκοντίλα όμορφη και διασκευή Ελ. Γουίζαρντ λόγω χεντλάινερς.
Slavebreed σταθερή αξία πια, και διασκευή ντισράπτ. Μάλλον η καλύτερη απ'όσες φορές τους έχω δει, πολυμαρέσανε.
Entombed μια ώρα και σαράντα λεπτά :shock:, μόνο βία, επιτέλους ξανά με δύο κιθάρες. Πετρόφ θεός όπως πάντα, διασκευή Ρόκι Έριξον, όλα τα κλάσιξ πλήν χόλομαν, πολύ πράμα από τα δυο πρώτα.
Κόσμος περίπου όσο και στους eyehategod, αρκετά πολύς να μην γίνουμε και ρόμπες, αρκετά λίγος για να αναπνέουμε. καμπόση κλωτσοπατινάδα στο πιτς.
Parasight
08-01-2012, 13:29
asdadasdasfasdfdafaasdadsfsafdasd
The Good Son
08-01-2012, 20:09
Γνώρισα από κοντά τον Parasite και είναι πολύ ωραίο αγόρι.
tsimpouklano
08-01-2012, 20:13
Έχασα τη συναυλία επειδή δεν πρόλαβα το λεωφορείο τρίκαλα θεσσαλονίκη στις 4...
ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ
Δε μιλάει καλά ο αποπάνω. Φωτιά και τσεκούρι άπιστε!
GuardianOfIvorytower
08-01-2012, 21:08
Τραγούδια Entombed?
Θυμάμαι τα εξής...
Living Dead, Supposed To Rot, Stranger Aeons, Left Hand Path, Crawl, Wolverine Blues, Eyemaster, Night Of The Vampire, I For An Eye, Revel In Flesh, Demon, To Ride Shoot Straight And Speak The Truth...
Αυτά.
όσο θυμάμαι και χωρίς σειρά: Living Dead, Sinners Bleed, Left Hand Path, To Ride shoot straight and speak the truth, Out of Hand, Wolverine Blues, I for an Eye, When in Sodom, Chief Rebel Angel, Stranger Aeons, Say it in Slugs, Night of the Vampire, Crawl κι ένα κάρο άλλα που δε θυμάμαι τώρα.
Parasight
09-01-2012, 22:36
Γνώρισα από κοντά τον Parasite και είναι πολύ ωραίο αγόρι.Έτσι, το παραπάνω παραλήρημά μου γι'αυτό ήταν, το live απλά ΟΚ :P
Για setlist, εκτός από τα παραπάνω,
DAMN DEAL DONE ΡΕ
KAI LIKE THIS WITH THE DEVIL
GuardianOfIvorytower
10-01-2012, 01:39
Και γαμώ δλδ...
Parasight
12-01-2012, 11:21
http://img24.imageshack.us/img24/7339/alx2.jpg
\m/
Parasight
12-01-2012, 23:33