Log in

View Full Version : Palodine - Garden of Deceit (2008)

casshern
05-01-2012, 23:33
http://f0.bcbits.com/z/21/81/2181241955-1.jpg

1. Redwinged Blackbird
2. Scar
3. Sweet Mouth, Black Heart
4. Woman Of Cain
5. Sorrow Has Opened Our Eyes
6. A Dozen Stones
7. Revelations
8. Ways To Drown
9. Restored
10. Magdalene

Εντάξει, γαμώ τα ίντερνετ και τα ταξιδιωτικά περιστέρια. Ένα βράδυ είπα να κάτσω να φτιάξω μια καρμπονάρα της προκοπής και ξέχασα να πάρω μπέηκον.
Μέχρι να ψιλοκόψω το σαλάμι αέρος, λοιπόν, ακούστε το παρακάτω κομμάτι, το οποίο βρίσκεται στη μέση του εν λόγω CD και είναι ενδεικτικό του τι θα ακούσετε πριν και μετά από αυτό.

Xv12OHjvrDA

00i00
05-01-2012, 23:36
γενικα ωραιοι οι Παλοντινοι...αλλα ειναι για γουισκια

casshern
05-01-2012, 23:39
μη ντο λες, ωραία πήγανε και με ένα τσάπουρνο που έπινα οψάργας.

Art In Haste
06-01-2012, 00:01
Καλό αλλά δεν υπάρχουν και πολλά άλλα σαν αυτό;

casshern
06-01-2012, 00:05
Sίγουρα, αλλά δεν έχω καμιά όρεξη να αρχίσω να σπαμμάρω στο Albums section.

00i00
06-01-2012, 00:10
Καλό αλλά δεν υπάρχουν και πολλά άλλα σαν αυτό;

κατσ' κατσ'...
και πολλα δασικα μπλακ μεταλ υπαρχουν αλλα δεν το καμνομε θεμα οποτε ανοιγει θρεντ για το Abaogthaorgh Lol - Necropeukodasus πχ

casshern συνεχισε ακαθεκτος και λυσε την κοτσιδα...λευτερωσε το μαλλι σου

Art In Haste
06-01-2012, 00:15
Ναι βρε, απλά εντάξει πέρα από το ευχάριστο του ακούσματος δε μου έκανε το κάτι άλλο να τους ψάξω πιο πολύ πάρα μόνο να ξανακούσω παραπλήσια. Το Necropeukodasus γαμάει άσχημα πάντως τώρα που μου το θύμησες.

ΥΓ. Βλέπω τα similar threads και τρέμω στην ιδέα οι γνωστοί άγνωστοι να θυμηθούν τί κάναν τότε και να θελήσουν να το μοιραστούν μαζί μας.

Krux
06-01-2012, 00:43
ένα λουλούδι το κομμάτι. κατεβαίνει με συνοπτικές.

jack the ripper
06-01-2012, 03:33
απλα υπεροχο το κομματι. κατεβηκε ηδη και τσεκαρω.

casshern
11-09-2012, 13:26
Έτσι με τη μία, μου έσκασε το King's Daughters and Sons - If then not when που το άκουγα πάλι προχτές. Αν δεν το έχεις ακούσει ήδη, σε ζηλεύω ρε μπαγάσα.

Αντρίκια φωνητικά στο μεγαλύτερο μέρος, αλλά ίδια ατμόσφαιρα. 17 σκάλες πάνω ποιοτικά, βέβαια, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή για το Palodine.

Μπορεί να μου έρθουν κι άλλα, αλλά μέχρι τότε θα σε έχει καλύψει ο Art in Haste.

Art In Haste
11-09-2012, 13:35
Χμμ, δε θυμάμαι τί μου είχε έρθει στο μυαλό τότε αλλά τώρα που το ξανάκουσα θα έλεγα Cowboy Junkies, Walkabouts, Kristin Hersh. Αυτή τη φορά πάντως το τραγούδι με έψησε να κατεβάσω τον δίσκο.

εντιτ: και η πρόταση του Casshern σαφώς.
εντιτ2: Wallkabouts δείχνει και το γιουτούμπε, επίσης δίνει και Beach House, δεν έχουν σχέση για μένα αλλά αξίζουν ακρόαση σίγουρα.

casshern
11-09-2012, 15:13
Πάρτε μια γεύση, οι υπόλοιποι, από το πρώτο άλμπουμ.
(1ο upload στο youtube ever, με τις υγείες μου :D)

8cbyAOMudi4

Krux
11-09-2012, 15:18
ομορφιές. έχει κατέβει ήδη ο άλμπουμς.

commissar
25-10-2015, 00:56
Φέτος έβγαλαν τον 4ο δίσκο που είναι περίπου αλλιώς και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας, ενώ τον 3ο (all the pretty wolves) δεν τον άκουσα ακόμα

https://images.cdbaby.name/p/a/palodine4.jpgHigh Desert Hymns is the fourth full length release from gothic americana rockers Palodine. The duo has relocated from Seattle Wa. to the middle of the American west and have been heavily influenced by the surroundings in which they now live. Themes of hypocrisy, enlightenment, violence, spirits, redemption and death still permeate, while short story narratives laden with desert imagery are introduced. The songs are lush and inventive, while somehow remaining rustic and aged. There is a dark, folk -noir aspect that is ever present. The record has bite and confidence, but also hearkens back to another time and washes over the listener with a layered beauty and melancholy sophistication.

Δεν πειράζει όμως, πρώτον γιατί garden of deceit και desolate son είναι λατρείες, και δεύτερον γιατί η άλλη λατρεία ο casshern πρέπει ΚΑΠΟΤΕ επιτέλους να κάνει τη συλλογή που τάζει εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια

casshern
25-10-2015, 01:28
Φέτος έβγαλαν τον 4ο δίσκο που είναι περίπου αλλιώς και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας, ενώ τον 3ο (all the pretty wolves) δεν τον άκουσα ακόμα

Δεν πειράζει όμως, πρώτον γιατί garden of deceit και desolate son είναι λατρείες, και δεύτερον γιατί η άλλη λατρεία ο casshern πρέπει ΚΑΠΟΤΕ επιτέλους να κάνει τη συλλογή που τάζει εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια

:pink:
Λατρεία κόμι, δεν αδειάζω αυτό τον καιρό γιατί μοντάρω λίστες για άλλα γούστα. Μείνε συντονισμένος ;)