PDA

View Full Version : Επανέκδοση της σειράς Savage Sword of Conan από την Dark Horse

Ra Pariah
25-12-2011, 22:59
http://images.darkhorse.com/covers/300/15/15545.jpg

Καιρός ήταν. Ο Κιμμέριος επέστρεψε να πάρει κι άλλα σκαλπ και να πολεμήσει ακόμη περισσότερα πλοκαμοειδή κτήνη της Αβύσσου. :dfinger:

Ας πουν οι γνώστες εάν τα έχουν πετύχει στα διάφορα σχετικά μαγαζιά και, εάν ναι, σε τι τιμές τα εντόπισαν. :nj:

Take what you can by sword and sabre
Just reward for perilous labour

Υ.Γ.: η σειρά έχει φτάσει στον δέκατο τόμο (ο κάθε τόμος περιέχει αρκετά πρωτότυπα τεύχη) και μάλλον είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, καθώς τα S.S.o.C. δεν πρέπει να ξεπέρασαν τα 130 τεύχη.

BURNIN AMBITION
26-12-2011, 02:03
exw merika sullektikaamerikanika.
alla ntax san ta ellhnika den uparxoun. oi amerikanoi einai flwroi kai koboyn tiw gamhsterew atakes
meta thn athlhtikh hxw ta konan htan oti kalutero gia kalokairino frapw se pisina mpalkoni i paralia

BURNIN AMBITION
26-12-2011, 02:03
ra an vreiw link me ta ellhnika conan pes

Parasight
26-12-2011, 13:40
alla ntax san ta ellhnika den uparxoun. oi amerikanoi einai flwroi kai koboyn tiw gamhsterew atakesΤι εννοείς δλδ, ότι τα comics Conan είναι ελληνικά και οι αμερικάνοι κόβουν τις καλές ατάκες στη μετάφραση; Μπέρνι σύνελθε :P

Λοιπόν, και με την ευκαρία, επειδή είμαι άσχετος από κομικογραφία Conan, για πείτε κάποια επικά essential storylines από τα οποία μπορεί να ξεκινήσει κανείς. Original αμερικανικές εκδόσεις, αν είναι δυνατόν.

Ra Pariah
26-12-2011, 14:41
Θα βρεις πολλά. Ξεκίνα με Chronicles of Conan (η πρώτη σειρά, τσέκαρε επανέκδοση (http://www.amazon.com/Chronicles-Conan-Vol-12-Stories/dp/1593077785/ref=pd_sim_b_3#reader_1593077785)) και Savage Sword of Conan. Από 'κεί και πέρα έχει Conan the King (μικρή σειρά), Conan the Barbarian, Conan the Adventurer και τη σειρά του Conan από την Dark Horse, η οποία σειρά μου φαίνεται ψιλοκακή και δεν έχω μάθει καν πώς την λένε.

BURNIN AMBITION
26-12-2011, 17:18
alla ntax san ta ellhnika den uparxoun. oi amerikanoi einai flwroi kai koboyn tiw gamhsterew atakesΤι εννοείς δλδ, ότι τα comics Conan είναι ελληνικά και οι αμερικάνοι κόβουν τις καλές ατάκες στη μετάφραση; Μπέρνι σύνελθε :P

Λοιπόν, και με την ευκαρία, επειδή είμαι άσχετος από κομικογραφία Conan, για πείτε κάποια επικά essential storylines από τα οποία μπορεί να ξεκινήσει κανείς. Original αμερικανικές εκδόσεις, αν είναι δυνατόν.οχι ρε αγορι. απλα λεωοτι στη μεταφραση οι ελληναρες τον καναν πιο τρου με πιο γκροιτεσκ και πορωτικες ατακες. αυτο. ειναι πιο αντρικη εκδοση ρε οπως και να το κανουμε. εχω διαβασει και τα 2 και κανω τη συγκριση δε μιλαω στον αερα

cybernaut
27-12-2011, 20:28
Conan από την Dark Horse, η οποία σειρά μου φαίνεται ψιλοκακή και δεν έχω μάθει καν πώς την λένε.
http://www.comicscave.gr/shop/images/GRCONAN2.jpg
Αυτην λες κ είναι οντως ψιλο-κακή. Όσο κακό μπορει να ναι κατι CONAN.

edit, για κομιξ λέω, διοτι η τελευταια ταινια ήταν ΚΑΚΙΣΤΗ κ ο χειροτερος βιασμός χαρακτήρα στην ιστορία του κιν/φου μαζί με Ιντιάνα Τζοουνς 4