View Full Version : Lineage Official. Now for free.
Δεν ξερω αν υπαρχει αλλο θρεντ παρομοιο, εψαξα και δε βρηκα. Για μενα λοιπόν αυτη ηταν η ειδηση της ημερας. Official Lineage επί 1. Χωρις wipe, χωρις ανησυχιες, χωρίς τίποτα.
Ξεκινάω λοιπόν απο αυριο τον χαρακτήρα μου και θα'θελα να συζητησω με καποιον γνώστη ΠΙΣΙ αν το κακομοιρο μου λαπτοπ θα μπορεσει να το σηκώσει.
Η καντε πι εμ, η ποσταρετε εδω.
Η ραμ ειναι 2 γκιγκα και ο επεξεργαστης διπύρηνος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
:jark:
αμα ηθελα μουντζες ποσταρα φωτο μου.
ξερει κανεις απο πισιδια να κανω την δουλεια μου?
Γκουλαγκ
21-12-2011, 03:23
λογικά θα το σηκώνει άνετα, αν δεις ότι ζορίζεται ρίξε λίγο τα textures και την ανάλυση.
επίσης λογάριασε να βάλεις άλλη τόση ραμ, θα σου ρθει φθηνά και θα τρέχεις αρκετά πιο γρήγορα.
απο λαπτοπ δεν εχω ιδεα πως επεκτεινεις την ραμ. ειναι ευκολο ξερω γω?
Χλωμό να έχει 2ο σλοτ. Ίσως μπορείς να αντικαταστήσεις το ένα ντιμάκι με μεγαλύτερο, λοιπόν. Αλλά, αλήθεια, θα μπεις στον κόπο να αναβαθμίσεις ένα λάπτοπ για να παίξεις lineage? Υπάρχουν ένα σωρό καλύτερα παιχνίδια να περάσεις την ώρα σου, τα οποία σίγουρα θα παίζουν άνετα στο λαπτοπάκι σου (τα οποία μπαιδεγουέι δεν ενδείκνυνται για γκεήμινγκ ε, λόγω φορητότητας, περιορισμένου χώρου κτλ κτλ).
Παρολαυτά πόσταρε μια φωτό.
Χλωμό να έχει 2ο σλοτ. Ίσως μπορείς να αντικαταστήσεις το ένα ντιμάκι με μεγαλύτερο, λοιπόν. Αλλά, αλήθεια, θα μπεις στον κόπο να αναβαθμίσεις ένα λάπτοπ για να παίξεις lineage? Υπάρχουν ένα σωρό καλύτερα παιχνίδια να περάσεις την ώρα σου, τα οποία σίγουρα θα παίζουν άνετα στο λαπτοπάκι σου (τα οποία μπαιδεγουέι δεν ενδείκνυνται για γκεήμινγκ ε, λόγω φορητότητας, περιορισμένου χώρου κτλ κτλ).
Παρολαυτά πόσταρε μια φωτό.
Απλα ρε συ μετα απο 4 χρονια παιζει η ιδια παρεα και λεω να κανω ενα καμμπακ. Δε θελω να κουβαλιεμαι στα νετ.
Τι φωτο ντε?
Τότε πάω πάσο. Αλλά παραμένει τραγικό. Μπείτε γουόρμς!
αμα ηθελα μουντζες ποσταρα φωτο μου.
Τέτοια.
υπαρχει στο ποστ πικς αγαπητε.
Ναι, αλλά εκεί πρέπει να ψάχνω.
πιανει αμα σου στειλω γιου αρ ελ και δεν την ποσταρω? χαχα
tsimpouklano
21-12-2011, 03:51
pos na rikso thn mikroula apo to net - thread