View Full Version : Εγκληματικότητα στην Ελλάδα
Με αφορμή το ποστ του asimoulis και του klapse, πρώτο σοβαρό thread από εμένα....
εδώ μιλάμε για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα που ΜΑΣΤΙΖΕΙ δυστυχώς την κοινωνία μας, ιδιαίτερα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια κυρίως....
Πως τη βλέπετε την κατασταση με την Αθήνα?Η εγκληματικότητα αυξάνεται διαρκώς, φοβάσαι να περπατήσεις. Και καλά, σε περιοχές όπως η Ομόνοια, αυτό υπήρχε από πάντα! αλλά πλέον και έξω από το σπίτι μας μέχρι και εδώ έχουν στήσει παράνομο παζάρι παρέμποροι-μαυρέμποροι (είμαι κάτοικος Αλίμου)......
Κρίση-κρίση, αλλά μήπως με τον ψευτοανθρωπισμό μας, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας;;
κάποια ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ links για το θέμα κάποια μπορεί να τα ξέρετε ήδη:
http://www.eglimatikotita.gr
http://www.skai.gr/crime
http://www.zougla.gr/
Phantom Duck
20-12-2011, 02:06
http://xryshaygh.wordpress.com/
α ξέχασα ΔΕΝ είμαι ρατσιστής!!
metamelia1
20-12-2011, 02:09
ΟΤΑΝ Ο CHUCK NORRIS ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ.
ω ρε πούστη.
Πάμε άλλη μία.
Η εγκληματικότητα, δεν έχει φυλή. Είναι αποτέλεσμα φτώχειας και ανέχειας. Ναι, ακόμα και το οργανωμένο έγκλημα, εκεί έχει την βάση του (μαζί με την έλλειψη μόρφωσης).
Έτσι λοιπόν, είναι λογικό οι φτωχοί ξένοι να σημειώνουν μεγαλύτερα ποσοστά. Αυτό όμως, δεν έχει να κάνει με την καταγωγή τους, αλλά κυρίως με το γεγονός ότι το ίδιο το ελληνικό κράτος δεν μπορεί και δεν τους δίνει την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο.
είσαι σίγουρος; και τότε πως εξηγείς τα νούμερα;;;
Τα ίδια τα νούμερα εξηγούν αυτό που σου λέω ρε...
α ξέχασα ΔΕΝ είμαι ρατσιστής!!
και ουτε καλος στην τεχνη του trolling
το ίδιο το ελληνικό κράτος δεν μπορεί και δεν τους δίνει την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο.
Όλη μέρα στο ίντερνετ είσαι, διαβάζεις ποιος κάνει τι, γιατί είναι κακό να πεις οτι μεγαλύτερη παραβατικότητα έχουν οι αλλοδαποί δηλαδή; Αυτό σε κάνει κατευθείαν ρατσιστή; Σαψάλη σε κάνει όμως να λες οτι το κράτος φταίει που δεν δίνει ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο. Μάλιστα, και όπου δεν μας δίνουν ευκαιρία πιάνουμε τα καλάσνικωφ.
Μην αρχίσουμε μαλακίες περί ρατσισμού σας παρακαλώ πολύ, αν πω δηλαδή οτι ο μαλάκας ο Χαλκιδικιώτης θέλει να μου παίρνει τα λεφτά είμαι σωστός και αν πω οτι ο Βουλγαρόγυφτος έχει ρημάξει όλη τη Μακεδονία είμαι ρατσιστής.
Λυσσάξτε.
Όποιος θέλει μπορεί να βρίσει και από κοντά στις 22, δε θα έρθω αλλά αν το θέλετε τόσο πολύ.
Aτροπε, δουλεύω σχεδόν όλη μέρα στο pc, τι να κάνω.
atrope...στην νιγριτα ειχε γινει μια σειρα απο μπουκες...και λεω μπουκες με μαχαιρια στο πλεμονι κλπ...
οταν πιασαν τους μπουνταλαδες τους βουλγαρογυφτους ξες ποιους απεκαλυψαν? μαντεψε...
δεν εισαι ρατσιστης οχι...καραρατσιστης εισαι και ελα στις 22 να στα πω απο κοντα
και σταρχιδιαμου που ειμαι 60 κιλα κι εσυ 100...εγω θα στα πω
Σαψάλη σε κάνει όμως να λες οτι το κράτος φταίει που δεν δίνει ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο. Μάλιστα, και όπου δεν μας δίνουν ευκαιρία πιάνουμε τα καλάσνικωφ.
eisai megalos tipos
nekrobutcher
20-12-2011, 02:40
μήπως η λύση είναι να πιάσουμε κι εμείς τα καλασνικοφ ? όχι εναντίον των μεταναστών ο "εχθρος" είναι αλλος...οι μετανάστες βέβαια μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους για το κράτος..φταίνε για όλα..επίσης υπάρχουν νούμερα σχετικά για μετανάστες, οικογένειες μεταναστών που δείχνουν πως τα πάνε μια χαρά εδώ και καλύτερα καμιά φορά απο τους έλληνες?
ikonoklast
20-12-2011, 02:49
Επιτέλους λίγο ER που θέλουμε.
Infected_Silence
20-12-2011, 02:56
αλλη προταση...να δοσουμε χωραφια και κατσικια στους μεταναστες να πουλανε στο παζαρι φρουτα λαχανικα και γαλα μιας και οι περισσότεροι ελληνες δεν θελουνε να κανουνε αυτην την δουλεια...εαν παρατήσουν την εργασία και παλι παρουνε καλασνικοφ και κανουνε ντου σε σπιτια και μαγαζια η πουλανε τσαντες και ρολογια στο δρομο να τους διοξουμε.αυτό είναι ερευνα για να βρεθεί πραγματική λυση.όλα τα αλλα είναι απλως θεωρίες και εικασίες αναλόγως των δεδομενων
http://www.youtube.com/watch?v=W1B1Adci6iM
Tispanagias tamatia
20-12-2011, 03:15
εδώ μιλάμε για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα που ΜΑΣΤΙΖΕΙ δυστυχώς την κοινωνία μας, ιδιαίτερα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια κυρίως....
Πως τη βλέπετε την κατασταση με την Αθήνα?Η εγκληματικότητα αυξάνεται διαρκώς, φοβάσαι να περπατήσεις.
Καταρχήν, η dubstep μαστίζει τη κοινωνία μας. Επίσης, εσύ φοβάσαι να περπατήσεις.
Φίλε μου, έχεις περπατήσει βράδυ τα τελευταία 2 χρόνια στον Άλιμο; δεν το νομίζω, αλλιώς δεν θα τα'λεγες αυτά. Και την ειρωνία σου να την βάλεις εκεί που ξέρεις
BibleBlackBird
20-12-2011, 04:39
ω ρε πούστη.
Πάμε άλλη μία.
Η εγκληματικότητα, δεν έχει φυλή. Είναι αποτέλεσμα φτώχειας και ανέχειας. Ναι, ακόμα και το οργανωμένο έγκλημα, εκεί έχει την βάση του (μαζί με την έλλειψη μόρφωσης).
Έτσι λοιπόν, είναι λογικό οι φτωχοί ξένοι να σημειώνουν μεγαλύτερα ποσοστά. Αυτό όμως, δεν έχει να κάνει με την καταγωγή τους, αλλά κυρίως με το γεγονός ότι το ίδιο το ελληνικό κράτος δεν μπορεί και δεν τους δίνει την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο.
ξερεις το παραδοξο ειναι οτι δυστυχως τα μεταναστευτικα ρευματα στην ελλαδα προερχονται απο φτωχο background ουτως η αλλιως. Δεν γινεται ρατσιστης κανεις με μια τετοια παρατηρηση. Μην τον αποπαιρνεις.
Αυξηση της εγκληματικοτας υπηρχε στην ελλαδα και το 90 με τα ρευματα μεταναστων απο την αλβανια (μεταχοτζα). Φτωχοτατοι. Και εκτος των αλλων ανοιξαν και τις φυλακες αφου επεσε το καθεστως. Το κακο στην υποθεση ειναι οτι ο ρατσισμος εμφανιζεται και λογω της μικροαστιλας της μεταπολιτευτικης εποχης στην ελλαδα αλλα και λογω της αυξησης της εγκληματικοτητας απο συγκεκριμενες εθνοτικες μειονοτητες
atom_smasher
20-12-2011, 04:54
Αρνουμαι να συμμετεχω σε αυτη την αηδια που εχει μαζευτει εδω μεσα. Αι στον Αλιμο!
asimoulis
20-12-2011, 05:15
καλή τρολλιά μαν αλλά σε προδίδει το eglimatikotita.gr
stam and the witches
20-12-2011, 05:51
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΑΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ "ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"... ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ... Ιδεαλιστικές αδερφές :!:
και σταρχιδιαμου που ειμαι 60 κιλα κι εσυ 100...εγω θα στα πω
110, θα μου τα πεις άλλη φορά ρε σγουρομάλλη.
Ε καλά, ήταν έλληνες, κάτι μας είπες. Το θέμα είναι η αναλογία πληθυσμού και παραβατικότητας. Αν αυτό δε μπορείς να το καταλάβεις τι να σου πω. Το να λες κάποιον καραφασίστα και να μη το δικαιολογεις είναι το μόνο εύκολο, ίσα ίσα φασίστας είσαι εσύ που δεν δέχεσαι μια διαφορετική γνώμη, και μάλιστα τι λέω; Αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου και λένε οι αριθμοί.
Ο Τσαλτίδης είναι?
Καλό.
ion_storm
20-12-2011, 10:34
Που θα πάει πια αυτή η έρμη η χώρα? Καμία ελπίδα σωτηρίας και ανάκαμψης?
Και αυτοί οι έλληνες τίποτα δεν θέλουν να κάνουν πια?
Άφησαν και το έγκλημα στούς ξένους. Ντροπή. Δουλειά στους έλληνες εγκληματίες.
Γκουλαγκ
20-12-2011, 12:15
Που έφτασε η χώρα, τελειωμένοι μικροαστοί να φοβούνται να περπατήσουν στον άλιμο.
Ξένοι μουνιά.
12 stars circle your brow
20-12-2011, 12:25
Το να λες κάποιον καραφασίστα και να μη το δικαιολογεις είναι το μόνο εύκολο, ίσα ίσα φασίστας είσαι εσύ που δεν δέχεσαι μια διαφορετική γνώμη, και μάλιστα τι λέω; Αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου και λένε οι αριθμοί.
Αυτές οι αρχιδιές περί διαφορετικής γνώμης φυσικά έχεις υπόψιν οτι είναι το επιχείρημα κάθε φασίστα. Επίσης τι να σου δικαιολογήσει; Δεν είναι ένα ποστ που σε προδίδει ρε καρμίρη, τα συμπεράσματα τα 'χουμε βγάλει μήνες τώρα με τόσες μαλακίες που έχεις πει. Το οτι μπορεί να μην είσαι βίαιος φασίστας που κυνηγάει σκούρους, δεν σε απαλλάσει από το φασιστοσκεπτικό που έχεις.
Φασιστοσκεπτικό ε; Μπα, εγώ μια καταγραφή των γεγονότων έκανα, αν έχεις αντίθετη άποψη, ακούγεσαι.
Στο λύκειο είχα παραμάσχαλα την Άλφα πάντως, ράδιο ουτοπία/ κιβωτός, συναυλίες στα πανεπιστήμια κιέτσι.
Τους Κινέζους ξέχασες.
Shadowking
20-12-2011, 12:54
στο λύκειο την Αλφα,
μετά την ---->
http://2.bp.blogspot.com/_gOfDKJZ4qfY/TRUPBAAng3I/AAAAAAAAAEw/3NG3ynM0Z_o/s1600/ALPA+1.jpg
φυσική εξέλιξη
γιατί είναι κακό να πεις οτι μεγαλύτερη παραβατικότητα έχουν οι αλλοδαποί δηλαδή; Αυτό σε κάνει κατευθείαν ρατσιστή;
Δε σε κάνει κατευθείαν, εκτός αν δεν υποστηρίζεται από γεγονότα. Το link στο phorum.gr κάνει πάρα πολλά λάθη στην ανάλυσή του και τα συμπεράσματα δε στηρίζονται από τα στατιστικά στοιχεία, αλλά αποκλειστικά στην προκατάληψη του συγγραφέα.
Στην αρχή λαμβάνει υπόψη μόνο το ποσοστό των αλλοδαπών συλληφθέντων όταν αναφέρεται στην εγκληματικότητα, χωρίς να μπει στον κόπο να λάβει υπόψη παράγοντες που ενδεχομένως δηλώνουν προκαταλήψεις. Σε μια σοβαρή μελέτη θα έπρεπε επίσης να ερευνηθούν:
- πόσες εκ των συλλήψεων οδηγούν σε καταδίκες. Εάν το ποσοστό είναι χαμηλό, τότε οι συλλήψεις δεν είναι καλός δείκτης για πληθυσμιακές μελέτες.
- θα μπορούσε να λάβει υπόψη του στοιχεία όπως η πυκνότητα των εγκλημάτων ανά γεωγραφική περιοχή, εάν υπάρχουν και τα αντίστοιχα πληθυσμιακά στοιχεία, ούτως ώστε να διερευνήσει κατά πόσο τα εγκλήματα συμβαίνουν σε περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση αλλοδαπών. Μία τέτοιου είδους έρευνα ξεπερνά το εμπόδιο των ανεξιχνίαστων εγκλημάτων όπου ο δράστης είναι άγνωστης καταγωγής. Επίσης, αυτή η μελέτη μπορεί να συγκρίνει την γεωγραφική κατανομή των εγκλημάτων στα οποία έχουν ή δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ούτως ώστε να εντοπιστούν ασυνέχειες στην δράση των σωμάτων ασφαλείας.
Συνεχίζει με μια μεγάλη σειρά από λογικά σφάλματα στα συμπεράσματά του, αλλά δεν έχω ούτε την όρεξη ούτε τον χρόνο να τα αναλύσω.
Ευχαριστώ όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά αυτό το σοβαρό θρεντ, για τους υπόλοιπους θα τα πούμε άλλη φορά.....
Από αυτό που έγραψε ο Reject κι ο Deggial με έπεισαν πως δεν φταίνε οι αλλοδαποί. Όμως τότε, ποιος φταίει; Η πρόταση του Nekrobutcher μου φαίνεται πολύ ακραία, αλλά μήπως όντως η λύση είναι να τα βρούμε όλοι μαζί; Έλληνες και μη, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας δυυναμικά;
edit: άλλαξα και την αρχική λίστα γιατί παρατήρησα πως μέσα στα λινξ υπήρχαν και μερικά φασιστικά... άφησα μόνο τα κανονικά.
φιλε..μιας κ μου χει κολλησει κιολας
http://www.youtube.com/watch?v=1SN7Pko_jCM
fromashesrise
20-12-2011, 23:29
ασχετο αλλα εχω την απορια αν ποτε εχει αλλαξει κανενος εστω και ελαχιστα η αποψη καποιου για οποιοδηποτε πολιτικο-κοινωνικο θεμα μεσα απο συζητηση σε καποιο φορουμ
μπορει να σπαταλησεις 2-3 ωρες απ τη ζωη σου διαβαζοντας και απαντωντας σε καποιον που αν ησασταν σε μια κοινη παρεα μπορει απ τη φατσα και μονο να λεγες τι ζωντοβολο ειναι τουτο και να μη χαραμιζες ουτε δευτερολεπτο
κατα τα αλλα τα γνωστα:
http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128table2.htm
http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128b.htm
stam and the witches
20-12-2011, 23:37
Καλά αυτό με το κλασικό επιχείρημα περί Ελλήνων της Αμερικής τα σπάει, απαντάει ξεκάθαρα στο πρόβλημα του ρατσισμού, της εγκληματικότητας και οτιδήποτε μαστίζει την κοινωνία το 2011.
ikonoklast
20-12-2011, 23:44
Γιατί κοροιδεύεις, υπάρχει στ' αλήθεια κόσμος που δεν μπορεί να ολοκληρώσει στο κεφάλι του την σχέση «εγκληματικότητας» και μετανάστευσης με το ταξικό μπαγκράουντ κάποιου. Ρώτα σε μια λαϊκή, σε μια καφετέρια να δεις τι θα σου πούνε. Ο έλληνας πήγε εκεί και δεν έκλεψε, αυτοί το έχουν στο αίμα τους, είναι η κουλτούρα τους τέτοια. Δεν έχω πρόβλημα με τους ξένους αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι από δω. Αυτά θα σου πούνε.
stam and the witches
20-12-2011, 23:55
Ναι ρε αγόρι μου, αλλά στην πολιτική διάσταση του ότι ο Έλληνας κάτοικος του κέντρου είναι ρατσιστής επειδή δε μπορεί να βγει από το σπίτι του ΔΕΝ απαντάει αυτή η μαλακία, πώς να το κάνουμε; Είναι ηλίθιο, είναι σουτ στην εξέδρα κανονικά.
asimoulis
21-12-2011, 00:12
τα νούμερα σας φαίνονται αληθινά; δεν θα είχαμε δει δεκάδες ταινίες με έλληνες κακοποιούς; δεν με ενοχλούν καθόλου, ίσα ίσα μου προκαλούν συγκίνησις και βάζω alitiz τέρμα στα ηχεία αλλά είναι πολύ τεράστια ρε.
δηλαδή μας ακολουθούν ιδρωμένοι αυστριακοί σκανδιναβοί και ιταλοί ιρλανδοί τα καλύτερα παιδιά; δεν είναι ότι ο κινηματογράφος η λογοτεχνία και η τηλεόραση είναι ο ορισμός της ιστορικής πηγής αλλά εδώ έχουμε ακριβώς αντίθετη εικόνα.
12 stars circle your brow
21-12-2011, 00:13
Ας μην ξεχνάμε πως οι μοναδικοί εγκληματίες (και του μεγαλύτερου βεληνεκούς) στο Wire, που έμειναν και άπιαστοι ήταν... Greeks!
τα νούμερα σας φαίνονται αληθινά; δεν θα είχαμε δει δεκάδες ταινίες, σειρές με έλληνες κακοποιούς; δεν με ενοχλούν καθόλου, ίσα ίσα μου προξενούν συγκίνησις και βάζω alitiz τέρμα στα ηχεία αλλά είναι πολύ τεράστια ρε.
αφου οι ελληνες ηταν ντουρντουβακια και τους πιαναν ευκολα
ikonoklast
21-12-2011, 00:15
Ας μην ξεχνάμε πως οι μοναδικοί εγκληματίες (και του μεγαλύτερου βεληνεκούς) στο Wire, που έμειναν και άπιαστοι ήταν... Greeks!
εεεεεεεεεεεεε σποιλερ ://///
ikonoklast
21-12-2011, 00:49
Ναι ρε αγόρι μου, αλλά στην πολιτική διάσταση του ότι ο Έλληνας κάτοικος του κέντρου είναι ρατσιστής επειδή δε μπορεί να βγει από το σπίτι του ΔΕΝ απαντάει αυτή η μαλακία, πώς να το κάνουμε; Είναι ηλίθιο, είναι σουτ στην εξέδρα κανονικά.
Δεν απαντάει στην πρακτική διάσταση θες να πεις. Η οποία με τη σειρά της είναι απόρροια της πολιτικής.
Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να θεωρεί «σουτ στην εξέδρα» και «μαλακία» ένα στοιχείο που τονίζει ότι κάθε άνθρωπος όταν βρεθεί στην ανάγκη, κλέβει. Μπορεί να θεωρεί ότι μόνο οι μαλάκες οι ξένοι κλέβουν. Μπορεί να απαντήσει στο πρόβλημα των «ρατσιστών κατοίκων του κέντρου» με «ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ». Και να μην πετάει την μπάλα στην εξέδρα και να δώσει μια (εφικτή) λύση στο πρόβλημα. Εσύ θα ήσουν ικανοποιημένος;
asimoulis
21-12-2011, 01:11
λοιπόν λοιπόν.καταρχήν να συμφωνήσουμε όλοι ότι αυτό που περιγράφει ο σιριμέ ανάγεται στο μεταναστευτικό. αν υπήρχε αύξηση της εγκληματικότητας χωρίς μεταναστευτική εισροή όπως π.χ. στη γεωργία μετά την κατάρρευση θα είχαμε διαφορετικής υφής πρόβλημα. αφού λοιπόν πήγαμε στο μεταναστευτικό για το οποίο υπάρχει μια χαρά θρεντ παρεπιπτόντως να προτείνω μια λύση.
οι μετανάστες δεν έρχονται στην ελλάδα. τεχνικά ναι επί της ουσίας όχι. έρχονται στη δύση και πιο συγκεκριμένα στην ευρωπαική ένωση. όπως λοιπόν το θέμα της μεταναστευτικής εισροής δεν είναι θέμα της περιφέρειας ανατολικής μακεδονίας και θράκης, αιγαίου κλπ ούτε των δήμων ορεστιάδας σουφλίου διδυμοτείχου αλαξανδρούπολης και δεν ξέρω γω ποιανού άλλου έτσι δεν είναι ΟΥΤΕ της ελλάδας. είναι της ευρωπαικής ένωσης. να βάλουν όλοι λεφτά για ανάπτυξη παροχές κλπ κλπ. στεγνά. δεν βάζουν; στα παλιά μας τα παπούτσια. φεύγουμε από το μπουρδέλο χαράζουμε ξανά παραγωγή οικονομία κλπ κι αν όλα πάνε καλά θα χρειαστούμε όχι μόνο αυτούς αλλά και άλλους τόσους.
κι έτσι θα γίνει.
να συμπληρώσω. αν δεν θέλουν να βάλουν τα λεφτά που απαιτούνται ας ανοίξουν τα σύνορα για τους λαθραίους. εδώ θα επιχειρήσω πιο νομική επιχειρηματολογία και θέλω να με διορθώσετε. με την ταυτότητα μου μπορώ να πάω είτε στην καλαμάτα είτε στο λουξεμβούργο κοινώς δεν υπάρχουν σύνορα για τους νόμιμους. με την ίδια λογική και την ανυπαρξία συνόρων όσο λαθραίος είσαι στον έβρο τόσο είσαι και στην αθήνα τόσο είσαι και στην ολλανδία. οπότε το θέμα είναι όλων. οπότε αυτό ή θα βάλουν λεφτά ή θα ανοίξουν τα σύνορα. όλοι είναι το ίδιο υπεύθυνοι κι αν δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους πάμε στην τελευταία πρόταση της πρώτης παραγράφου.
freak brother
21-12-2011, 01:34
και ποιος θα τα κανει ολα αυτα που λες? η Παπαρηγα ο Τσιπρας η το Ναρ ? δειχτε μου καποιον που να μπορει και τον ψηφιζω. Και αμα ειναι τοσο απλο γιατι δεν το εχει εφαρμοσει κανενα κρατος να γινει ενας πολυφυλετικος παραδεισος? δεν το λεω ειρωνικα αλλα ακουγεται πιο απλοικο και απο τα 1400 ευρο μινιμουμ μισθο που ταζει το ΚΚΕ.
asimoulis
21-12-2011, 01:48
το εφαρμόζουν οι ηνωμένες πολιτείες της αμερικής. δεν νομίζω οι συνοριακές πολιτείες να εφαρμόζουν αυτόνομη μεταναστευτική πολιτική είτε σε επίπεδο νόμων είτε κονδυλίων. επειδή δέχομαι και σε καταλαβαίνω να μην πιστεύεις στη λύση "εκτός ΕΕ" με δικιά μας παραγωγή που χωράει τους πάντες σε παραπέμπω σε λύση εντός του συστήματος.
μην πει κανείς τι συγκρίνεις ΕΕ, ΗΠΑ γιατί αυτό που λέμε ευρωπαισμός είναι ο στόχος να γίνεις ΗΠΑ. δείξτε λίγη τιμιότητα και διαλέξτε υπεύθυνα.
αν δεν ισχύουν τα πρώτα περί συνοριακών πολιτειών να βγει κάποιος και να διαψεύσει π.χ. το τέξας διαχειρίζεται μόνο του την μεταναστευτική εισροή και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση + οι άλλες πολιτείες δεν ασχολούνται αρκεί το τέξας να φυλάει τα σύνορα του προς αυτές.
ο βλάκας ο Frek Bro ρωτάει για "όλα αυτά που λες" εννοώντας προφανώς και το "έξοδος από την ΕΕ-αναζωογόνηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα" μέρος της απάντησής σου, ασ'τον να μαντέψει μόνος του ποιος το θέτει σαν πολιτική πρόταση.
κατά τα άλλα:
ασχετο αλλα εχω την απορια αν ποτε εχει αλλαξει κανενος εστω και ελαχιστα η αποψη καποιου για οποιοδηποτε πολιτικο-κοινωνικο θεμα μεσα απο συζητηση σε καποιο φορουμ
μπορει να σπαταλησεις 2-3 ωρες απ τη ζωη σου διαβαζοντας και απαντωντας σε καποιον που αν ησασταν σε μια κοινη παρεα μπορει απ τη φατσα και μονο να λεγες τι ζωντοβολο ειναι τουτο και να μη χαραμιζες ουτε δευτερολεπτο.
Ισχύει :P
asimoulis
21-12-2011, 02:15
τι εννοείτε; ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε την άποψη σας ακόμα και αν κάποιος σας συνδέσει καλύτερα στοιχεία με καλύτερο τρόπο; ή ότι είναι καλύτερο να κρίνεις κάποιον από τη εμφάνιση του πριν επιχειρηματολογήσεις μαζί του;
stam and the witches
21-12-2011, 02:18
Δεν απαντάει στην πρακτική διάσταση θες να πεις. Η οποία με τη σειρά της είναι απόρροια της πολιτικής.
Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να θεωρεί «σουτ στην εξέδρα» και «μαλακία» ένα στοιχείο που τονίζει ότι κάθε άνθρωπος όταν βρεθεί στην ανάγκη, κλέβει. Μπορεί να θεωρεί ότι μόνο οι μαλάκες οι ξένοι κλέβουν. Μπορεί να απαντήσει στο πρόβλημα των «ρατσιστών κατοίκων του κέντρου» με «ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ». Και να μην πετάει την μπάλα στην εξέδρα και να δώσει μια (εφικτή) λύση στο πρόβλημα. Εσύ θα ήσουν ικανοποιημένος;
Όχι βέβαια, αλλά προτιμώ πχ μία αντιπαράθεση μεταξύ μαζικών απελάσεων και πολιτικής για την κατάργηση του Δουβλίνου ΙΙ, παρά να μου ρχεται ο κάθε παπάρας και να μου λέει "οι Έλληνες κλέβαν πριν από 100 χρόνια" και "οι Έλληνες αν το ξέρεις δεν είναι καθαρό φύλο 2000 χρόνια τώρα οπότε τι σε νοιάζουν οι μετανάστες" και ένα σωρό τέτοιες μαλακίες. Είναι πάρα πολύ απλό αυτό που λέω, τέτοιες απόψεις όπως οι παραπάνω, αν μπορούν να θεωρηθούν απόψεις και όχι εφηβική αντίδραση σε μία κατεστημένη άποψη (γαμώ την παναγία μου δηλαδή, καλούμαι να απολογηθώ για τους προ 100 χρόνων προγόνους, ήμαρτον), δεν έχουν καμία γαμημένη πρακτική σημασία, κυρίως επειδή το πρόβλημα του μεταναστευτικού τρέχει μπροστά με χαοτική διαφορά φάσης από τέτοιες ζυμώσεις.
asimoulis
21-12-2011, 02:22
προτιμώ μία αντιπαράθεση μεταξύ μαζικών απελάσεων και πολιτικής για την κατάργηση του Δουβλίνου ΙΙ
να ορίσουμε αυτό ως κεκτημένο της συζήτησης. και να αξιολογήσουμε τα άρθρα του ιού ως απάντηση στον ρατσισμό του "ποιοι είναι οι περισσότερο παραβατικοί" και όχι ως κάτι παραπάνω
ikonoklast
21-12-2011, 02:33
Δεν τα αξιολόγησε κάποιος ως κάτι παραπάνω, ο σταμ έχει το αιώνιο κομπλεξ με τον ιό και σε λίγο θα αρχίσει πάλι την ιστορία με τους ποντίους.
stam and the witches
21-12-2011, 02:43
Δεν αναφέρθηκα πουθενά στον Ιό, η αντίδρασή μου αφορούσε την μικροαστική αλαζονία που απέναντι στο σημερινό χειροπιαστό μαρτύριο των κατοίκων της Αθήνας (Έλληνες ΚΑΙ ξένοι) σκάει με ευφάνταστες μαλακίες για τα άπλυτα των Ελλήνων από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έχει το θράσος να το λανσάρει και ως επιχείρημα. Δε θα επαναληφθώ, ό,τι είχα να πω παραπάνω το πα.
εδω που τα λεμε εχει ενα δικιο ο Σταμς...αλλος μεταναστης ο ελληνας στην δεκαετια του 20 κι αλλο ο αλβανος το 90
και αλλη κοινωνια η αμερικανικη τοτε και αλλη η κακομοιρη ελληνικη
Γκουλαγκ
21-12-2011, 03:13
Μόνο που οι Έλληνες τότε ήταν ΝΟΜΙΜΟΙ μετανάστες ενώ τώρα οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό.
Επίσης είναι τραγικό να μιλάει για μικροαστισμό ο σταμ, ρε φίλε είσαι η προσωποποίηση του ελληναρά σήμερα. Και "αριστερός" και εθνίκι. Φτυσ' τα μπούτια σου να πούμε.
VidnaObmana
21-12-2011, 03:18
Πως τη βλέπετε την κατασταση με την Αθήνα?Η εγκληματικότητα αυξάνεται διαρκώς, φοβάσαι να περπατήσεις. Και καλά, σε περιοχές όπως η Ομόνοια, αυτό υπήρχε από πάντα! αλλά πλέον και έξω από το σπίτι μας μέχρι και εδώ έχουν στήσει παράνομο παζάρι παρέμποροι-μαυρέμποροι (είμαι κάτοικος Αλίμου)......
Συσχετισμος της 'μαστιγας της εγκληματικοτητας' με τους μεταναστες που πουλανε τσαντες ρολογια και ομπρελλες.
Ρε φιλε δεν θα ρωτησω αν εισαι, θα ρωτησω ποσο νομιζεις?
νομιμοι οι ελληνες???? λολ
σαν κρεατα τους μετρουσαν τοτε...εμπαινες μεσα εαν δεν εισουν αρρωστος...τετοια νομιμοτητα
επισης τιαλλαζει αν εχεις ''χαρτι'' η οχι? το εγκλημα?
Συσχετισμος της 'μαστιγας της εγκληματικοτητας' με τους μεταναστες που πουλανε τσαντες ρολογια και ομπρελλες.
Αν είμαι τι? Κι αν νομίζω πόσο τι? Μαν, αν έχεις τα balls, μίλα χωρίς περιστροφές
freak brother
21-12-2011, 10:17
για να γινουν ολα αυτα που λετε πρεπει να γινει απελαση απο την χωρα ολων των φονταμενταλιστων μουσουλμανοπακιστανωνελληνορθοδοξωνχριστιαννωνδωδεκαθειστων . Και μετα το συζηταμε απο αλλη βαση .
Γκουλαγκ
21-12-2011, 11:57
Όπως έλεγε και μια αφίσα, αν απελάσουμε μπάτσους, κόμματα, δικαστικούς, σωφρονιστικούς, κάθε λογής αφεντικά και φασίστες, μια χαρά χωράει άλλο ένα εκατομμύριο μετανάστες. =p
freak brother
21-12-2011, 12:12
κοιτα να δεις που εσυ δεν θα φας μουτζες :P
LokiTricksterGod
21-12-2011, 12:29
http://ordes.squat.gr/
καλά τρολλάρει ο σιρίμε, ξυπνάει τα καλύτερα αντανακλαστικά στο ερ~!
ikonoklast
21-12-2011, 13:07
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε τον Αγ. Παντελεήμονα μια παρεκτροπή της ελληνικής πραγματικότητας. Όλα κύλισαν και κυλάνε με τον πιο φυσιολογικό τρόπο.
Το να κάτσουμε και να αναλύσουμε τη δράση των φασιστών δεν έχει κανένα νόημα. Πρώτον διότι δεν περιμέναμε κάτι άλλο από αυτούς και δεύτερον διότι δεν θεωρούμε ότι οι συγκεκριμένοι είναι το πρόβλημα. Οι έλληνες στη καθολική τους πλειοψηφία ήταν και παραμένουν ρατσιστές. Μάλλον οι κάτοικοι ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τη χρυσή αυγή κι όχι το αντίθετο. Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι σε αυτούς του τύπους θα πρέπει να τους περιποιηθούμε καταλλήλως, κι αυτό κι έχει γίνει και θα ξαναγίνει, ελπίζουμε μόνο με συχνότερο ρυθμό.
Δεν καταλαβαίνω, αυτοί θέλουν να δείρουν την καθολική πλειοψηφία; ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.
Αυτό που αγνοούν, διότι μέσα στα Εξάρχεια και στο indymedia λίγο δύσκολο να έρθεις σε επαφή με την πραγματικότητα, είναι ότι όταν τόσοι μετανάστες είχαν παραβεί το μισό ποινικό κώδικα της χώρας σου, εσύ άντε να έπαιρνες καμιά αποβολή διότι βαριόσουν στη τάξη. Όταν οι ξένοι παίζανε με σφαίρες και νάρκες στα σύνορα της χώρας σου, εσύ άντε να έπαιζες καγγελάκι στο πολυτεχνείο, με τη μισή κοινωνία να ανησυχεί για το τι σε οδήγησε εκεί.
χαχαχαχα και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
VidnaObmana
21-12-2011, 18:51
Αν είμαι τι? Κι αν νομίζω πόσο τι? Μαν, αν έχεις τα balls, μίλα χωρίς περιστροφές
Οτι εισαι μαλακας λεω με αυτα που λες, ουτε αυτο δεν καταλαβες
Λοιπόν έλα να μου το πεις από κοντά αυτό Άλιμο μένω, στην πλατεία, την κεντρική, δίπλα στο πολιτιστικό κέντρο στην πολυκατοικία με τις λεύκες και τον φοίνικα τον φουντωτό. Από το ίντερνετ νταής είμαι κι εγώ.
metamelia3
21-12-2011, 19:11
πωπω, τι βαρετος γιουζερ
VidnaObmana
21-12-2011, 19:18
Λοιπόν έλα να μου το πεις από κοντά αυτό Άλιμο μένω, στην πλατεία, την κεντρική, δίπλα στο πολιτιστικό κέντρο στην πολυκατοικία με τις λεύκες και τον φοίνικα τον φουντωτό. Από το ίντερνετ νταής είμαι κι εγώ.
Δεν ειναι νταηλικι στο λεω χυμα εισαι μαλακας ρε παιδι πως το λεμε δεν στροφαρει το μυαλο , και IRL να ελεγες τα ιδια πραγματα θα μειδιαζα ειρωνικα και θα taggara ως μαλακα ...
Φοβαμαι να ρθω Αλιμο, εχει εγκληματικοτητα.
...εντάξει είσαι λίγο μαλάκας που μιλάς για μένα έτσι, και πάνω απ'όλα χωρίς επιχειρήματα, αλλά εκφράστηκες στα ίσα κι αυτό το εκτιμώ. Αν κατέβεις ποτέ από τα μέρη μας, πήγαινε στην ουζερί (δε ρωτάμε ποια ουζερί, μία είναι Η ουζερί ;)) και ζήτα τον Σίμο.
freak brother
21-12-2011, 23:49
Στα Εξάρχεια τέλος, αίσθηση προκάλεσε η επίθεση περίπου 15 ατόμων στο κατάστημα Μultirama, τα οποία με την απειλή λοστών άρπαξαν μεγάλο αριθμό φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία.
πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
στηριζουμε!
stam and the witches
22-12-2011, 03:40
Επίσης είναι τραγικό να μιλάει για μικροαστισμό ο σταμ, ρε φίλε είσαι η προσωποποίηση του ελληναρά σήμερα. Και "αριστερός" και εθνίκι. Φτυσ' τα μπούτια σου να πούμε.
Δεν ξέρω τι ρόλο βαράς με 34 ποστ και κρίνεις άλλους τη στιγμή που δεν έχεις δώσει δείγματα γραφής για να κριθείς, παρ'όλαυτα σε κόβω για κοινό γηπεδαριό. Συνέχισε να παρεμβαίνεις.
ikonoklast
22-12-2011, 04:22
Maiden/Metallica.
Αλλά πρώτη φορά κατάλαβα ότι ακούω ΜΕΤΑΛ με μια κασέτα που πρώτα δύο κομμάτια είχε τα εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=Q_WHGV5bejk&ob=av2e
http://www.youtube.com/watch?v=zS4hfKRVs8c
ikonoklast
22-12-2011, 04:26
οντοπικ το αποπάνω.
Ford Prefect
22-12-2011, 17:24
Πολύ σθεναρό ίντρο η κασσέτα.