PDA

View Full Version : Coroner ~ 17/12 @ Gagarin 205, Athens & 18/12 @ Eightball Club, Thessaloniki

Coroner
19-12-2011, 21:29
Setlist:

1. Golden Cashmere Sleeper Pt. 1
2. Internal conflicts
3. Serpent moves
4. Masked jackal
5. D.O.A.
6. Status: still thinking
7. Metamorphosis
8. The lethargic age
9. Semtex revolution
10. Gliding above while being below
11. Divine step
12. No need to be human
13. Grin
------------------------------------------
14. Purple haze
15. Reborn through hate

Ντάξει, τι αν λέμε τώρα. Δε θα είμαι υπερβολικός. Η καλύτερη συναυλία σε κλειστό χώρο που έχω πάει μαζί με το 2μερο των Dream Theater στο Ρόδον (προφανώς και είναι προσωπική άποψη).

Αγαπημένη μπάντα που δε πίστευα ποτέ ότι θα τους δω ζωντανά. Πηγαίνοντας στο Gagarin υπήρχε ένας φόβος απομυθοποίησης, αλλά ευτυχώς η πραγματικότητα διέλυσε τις όποιες φοβίες.

Για τις support μπάντες θα πω ότι εκτός από τους Released Anger που έκανα κέφι (απίστευτα δεμένη μπάντα), οι άλλες δυο είχαν αρκετά προβλήματα στον ήχο με τις κιθάρες, με αποτέλεσμα να μη με ενθουσιάσουν.

Για τους Coroner θα πω απλά ότι γάμησαν μάνες, πατέρες και ό,τι άλλο. Ο χρόνος τους έφθειρε μόνο στην εμφάνιση. Απίστευτο δέσιμο, κέφι, κομματάρες και ΗΧΑΡΑ (cd λέμε ρε μουνιά). Δε ξέρω πώς θα μπορούσα να το περιγράψω. Από την αρχή μέχρι το τέλος της εμφάνισής τους είχα το χαμόγελο του ηλίθιου χαραγμένο στο προσωπό μου. Πραγματικό ΔΕΟΣ για μια πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΛ ΜΠΑΝΤΑ. Παρέδωσαν μαθήματα μέταλ μουσικής και σωστής σκοινικής παρουσίας, χωρίς ποζεριλίκια, μαλακίες και δηθενιές.

Όσοι δεν ήρθατε χάσατε.

Πάμε για άλμπουμ ρεεεεε!

Krux
20-12-2011, 11:40
στην σαλονίκη δεν είχαμε σαπόρτς, πράγμα που για μένα είναι μόνο κακό μιας και δεν υπάρχει προθέρμανση πριν το κυρίως πιάτο. ο ήχος ήταν καλός μπορώ να πω, όσο καλός μπορεί να είναι στο 8μπαλ αλλά ήμουν και λίγο ημίκωφός λόγω κρυολογήματος οπότε δεν μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη. γενικά δεν ξέρω, ήταν ίσως η πρώτη φορά που βγήκα από λάηβ και δεν είπαμε κουβέντα για το τι παρακολουθήσαμε. είναι και πράγματα που με φοβίζουν υπαρξιακά αυτά δηλαδή. περιμένεις να δεις κάτι το οποίο είχες χάσει κάθε ελπίδα οτι θα δεις ποτέ και τελειώνει, περνάει και είσαι ο ίδιος άνθρωπος, τίποτα δεν έχει αλλάξει. δεν ξέρω, είμαι αρκετά απογοητευμένος γενικά.

Dragonlord
20-12-2011, 11:49
Απίστευτο λάιβ, τα είπε όλα ο κόρονερ. Και οι released anger γάμησαν, καμία πρωτοτυπία σαφώς αλλά αυτό που κάνουν το κάνουν τέλεια.
Α, και welcome back mike portnoy!

Coroner
20-12-2011, 12:54
στην σαλονίκη δεν είχαμε σαπόρτς, πράγμα που για μένα είναι μόνο κακό μιας και δεν υπάρχει προθέρμανση πριν το κυρίως πιάτο. ο ήχος ήταν καλός μπορώ να πω, όσο καλός μπορεί να είναι στο 8μπαλ αλλά ήμουν και λίγο ημίκωφός λόγω κρυολογήματος οπότε δεν μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη. γενικά δεν ξέρω, ήταν ίσως η πρώτη φορά που βγήκα από λάηβ και δεν είπαμε κουβέντα για το τι παρακολουθήσαμε. είναι και πράγματα που με φοβίζουν υπαρξιακά αυτά δηλαδή. περιμένεις να δεις κάτι το οποίο είχες χάσει κάθε ελπίδα οτι θα δεις ποτέ και τελειώνει, περνάει και είσαι ο ίδιος άνθρωπος, τίποτα δεν έχει αλλάξει. δεν ξέρω, είμαι αρκετά απογοητευμένος γενικά.

Τι θεωρείς ότι δε πήγε καλά; Εντύπωση μου κάνει.

Krux
20-12-2011, 13:30
εκτελεστικά ήταν άψογοι, το σετλιστ ήταν επίσης εξαίσιο (εντάξει ένα shifter θα το ήθελα , έτσι για μένα), ο ήχος καλός αλλά ήταν πλαστικοί, δεν ένιωσα σε καμία στιγμή του λάηβ να γινόμαστε ένα, η μπάντα και ο κόσμος. αυτή η απόσταση, η έλλειψη δίψας κυρίως από την πλευρά της μπάντας εμένα κυριολεκτικά με σκότωσαν τι να πω. δηλαδή καθόμουν το βράδυ μετά το λάηβ στο κρεβάτι λίγο πριν με πάρει ο ύπνος και σκεφτόμουν όλες αυτές τις μπάντες που λέγαμε οτι δεν θα δούμε ποτέ στην ελλάδα και επιτέλους τις είδαμε (shadow gallery, symphony-x, coroner κλπ κλπ) και πραγματικά οι ελβετοί είναι ο αδύναμος κρίκος. ας πούμε στους sanctuary που δεν είμαι καν οπαδός απλά οκ όπως όλοι άκουσα στα εφηβικά χρόνια το refuge denied, πέρασα γαμάτα και ξέρεις μετά από κάτι τέτοιου τύπου εμπειρίες αρχίζεις και την σακουλεύεσαι αλλιώς. δηλαδή πως είναι δυνατόν να γουστέρνω πιο πολύ στους sanctuary που οκ ήμουν απλά στην φάση και άκουγα ενώ με τους κόρονερ που ευθύνονται αρκετά για το πως είναι φτιαγμένος ο μουσικός χάρτης μέσα στο μυαλό μου δεν μπορώ να νιώσω αυτό το φτερούγισμα στο στήθος όταν σκάει divine step και είμαι κάγκελο. η σύγκριση με το λάηβ των sanctuary γίνεται επειδή ήταν το λάηβ που μου άρεσε λιγότερο από όλα αυτά που είχα χάσει πάσα ελπίδα οτι θα παρακολουθήσω κάποτε. λογικά φταίω εγώ αλλά ειλικρινά δεν ξέρω.

Dragonlord
20-12-2011, 13:49
Είναι επειδή είστε ξενέρωτοι επάνω. Στην Αθήνα η μπάντα ήταν εμφανές ότι γούσταρε. Προφανώς επειδή είμαστε το καλύτερο μέταλ κοινό του κόσμου.

Coroner
20-12-2011, 14:41
Γω πάντως ένιωσα σα να τους έβλεπα το 95. Και για αυτό γούσταρα ακόμα παραπάνω. Μου βγάλαν αυτή τη παιδική καύλα που σπάνια νιώθω πλέον σε συναυλίες (για αυτό και δε πάω και συχνά πλέον) και παράλληλα γνωρίζω πως δεν οφείλεται στο "νεαρό" της ηλικίας μου...

<------------

VirusXI
20-12-2011, 17:43
ήταν ωραία!

GuardianOfIvorytower
20-12-2011, 22:30
Καλά, αν τους είχα δει δε νομίζω να το έλεγα αλλά στην απέξω λέω ότι θα ήθελα κάνα 2 παλιότερα τραγούδια :D