View Full Version : masterwork bosphorus or istanbul?
BURNIN AMBITION
16-12-2011, 05:25
paw gia piata epitelous. kai polu fovamai oti tha paw prwta masterworks tha trelathw, tha ta shkwsw ola xwris deuterh skepsi kai xwris na exw akousei ta alla. exei kapoios empeiria apo tis alles markes? phge kapoios prosfata? i istanbul xerw den afhnei sto ergostasio, i bosphorus thelei 25 eura na se paei kai na se ferei, i masterworks tha me paei logika for free...
exete kapoia metalo rocko seira na proteinete?
vasika ta gamhmena piata tou labrou ta zhleuw trela. istanbul htan... vevaia ola einai kai thema timhs....
Μπερνι!
Αν οντως σου αρεσαν τα δικα μου, να ξερεις οτι δεν ειναι ακριβα. Ειναι η σειρα Samatya της Istanbul και ειναι μια απο τις κλασικες της. Τα συγκεκριμενα τα βρηκα σε μια πολυ καλη προσφορα μεσω γνωστου αλλα και στην Τουρκια οταν ειχα παει ηταν παμφθηνα. Οποτε τσεκαρε τα. Ψαξε στην σκεπαστη αγορα για τον αντιπροσωπο της ισταμπουλ. Εχει εκατονταδες πιατινια μεσα στο μαγαζι και μπορεις να αραξεις με τις ωρες με το τσαγακι σου να δοκιμαζεις. ;)
BURNIN AMBITION
16-12-2011, 19:35
exw milhsei labro, me touus tupades ths istanbul ths bosphorus kai tis masterwork. to magazi pou ta exei ola mhpws einai to drum club?
http://www.drumclub.net/webasyst/index.php?ukey=auxpage_1
ta tupakia ths istanbul mou to eipan
de tha ta parw apo kei. apla skefthka na paw na koitaxw oles tis markes ekei kai meta na paw apo thn epomenh sta ergostasia ths-twn etairiwn pou goustara kai na ta parw pio fthina.
exw se xarti shmeiwmena ti eixes parei. radiant kai s=hamataya pio polu. tha ta dw ola. kai th gold seira ths bosphorus thelw na akousw, kai thn pera ths masterwork ktl ktl
me fovamai oti an phgaina sta ergostasia me th mia, tha agoraza apo thn prwth mera giati stadar tha me entupwsiazan me th mia auta pou tha akouga (parolo pou exw duskolo auti
parolo pou bright piatinia psaxnw, ta dika sou itan polu idiaiterade tha talega kai toso bright parola auta denan exairetika . vasika gamousan. eixa meinei malakas. to hi hat sou kleisto de me trelaine para mono otan to crashares, alla to hi hat outws h allws einai to pio duskolo na goustareis...
exw hdh kleisei ta eishthria. ante na doume. thanx gia thn plhroforia!!!!!!
to epomeno mou topic tha einai gia tampouro btw.
kai mallon me vlepw gia black panther mias kai exw faei trelo kollhma. gia na doume
BURNIN AMBITION
16-12-2011, 19:39
ps pshsou na sou kanw to kone na valoume ena tragoudi sas ekei pou sou pa gia prowthisi re su. an thumamai kala prepei na exeis pm. tsekare ta. einai kalh fash
BURNIN AMBITION
19-12-2011, 16:36
λιγο ανουσιο αυτο που θα ποσταρω αλλα με εχει πιασει η μαλακια οποτε ισως να ακουσω κανα καντυλι και καμια σοβαρη γνωμη και να σοβαρευτω
γενικα ειχα στο μυαλο μου να παω σε ενα μεγαλο πιατινατζιδικο στην πολη, και να ακουσω και τις τρεις μαρκες, να δω τι μου καθεται καλυτερα στο αυτη και μετα να παψ σε συγκεκριμενο εργοστασιο
ομως επειδη τις τελευταιες μερες εχω λιωσει τα βιντεο στο γιουτιουμπ, σημερα πηγα και δοκιμασα και τα πιατινια στο νακα (και κλασικα, ελαχιστα πραγματα μου αρεσαν, ξενερωνω τρελα με νταρκ πιατινια και ηταν γεματος απο δαυτα), τα μονα πιατινια που ακουσα και ειπα αυτα θελω τωρα, ηταν η σειρα pera ths masterwork, kai h sehar. οποτε σκεφτομουν να κοψω τα πολλα πολλα και να παω κατευθειαν στο εργοστασιο απο το αεροδρομιο. και λογικα θα βρω αυτα που θελω και να τα παρω. το ξερω οτι ισως το πιο ιδανικο θα ηταν να παω να τα ακουσω ολα πρωτα, αλλα με εχει πιασει η μαλακια και ειλικρινα πιστευω οτι θα καυλωσω μολις ακουσω και απο κοντα την σειρα περα. να παω πρωτα στο εργοστασιο, ή ειμαι παλιομαλακας και καλυτερα να παω πρωτα σε ενα μαγαζι και να ακουσω τις σειρες ολες απο κοντα? υγ. ακουσα κατι βιντεο απο τη gold σειρα της μποσφορους και ξενερωσα. περιμενα κατι πολυ καλυτερο γαμωτο.
επισης ολοι λενε παρε ηεαωυ πιατα γιατι θα τα σπασεις και μαλακιες. νταξει τα θιν και παπερ θιν δεν ειναι για μενα. αλλα και τα μιντιουμ μια χαρα δεν ειναι? γενικα οποτε εχω συγκρινει το ιδιο πιατο σε μιντιουμ και χεβυ, το μιντιουμ εινα ιπολυ καλυτερο για μενα.
poweruser
19-12-2011, 21:42
τα μεντιουμ λογικα θα ειναι οκ,εκτος κι αν βαρας σαν μαο-μαο,οποτε και με χεβυ ακομα παλι δεν θα σωζεσαι...
εγω εχω ενα μεντιουμ και ενω βαραω πολυ δυνατα,μου τη σπαει που δεν ειναι τοσο αμεσο στο κρασαρισμα σαν το θιν μου..
καπου περσυ που πηγανε κατι γνωστοι στο εργοστασιο της μαστεργουορξ,τους φτιαξανε πιατινια κατα παραγγελια επι τοπου. σε φαση θελω κατι μπραητ στυλ περα,αλλα τα χαι χατ δεν μ'αρεσανε και θα'θελα κατι σε πιο νταρκ η πιο αμεσο ξερω'γω...παιζουνε τετοια σκηνικα πολλα.. άμαν είναι πάρε και κάμερα μαζί και τράβα κανα βίντεο αν σε πάνε στο εργαστήριο και τέτχοια. επίσης,θέλω πληροφορίες,όταν πάρεις με το καλό για το τι πήρες και πόσα στοιχίσανε όλα.
καλο ταξίδι,ε.
BURNIN AMBITION
19-12-2011, 22:15
πωπω μου φαινεται κατευθειαν μαστεργουορκ θα παω. ειδα 2 βιντεακια απο κρας (ισως τα πιο δυσκολα για μενα να μου αρεσουν ,π ηγα νακα και ουτε ενα κρας δε μου αρεσε ενω βρηκα κανα 2 χαι χατ και ραιντ του γουστου μου) και επαθα πλακα. ενα περα και ενα σεχαρ. θα ηθελα επισης και τη γνωμη σας σε αυτα. ειναι οτι πιο τελειοτεροτεροτερο εχω ακουσει ποτε
6Bh4FbVoh54&feature=player_embedded
rAtyqRrQEps&feature=player_embedded
υγ αυτος πο παιζει ειναι σωσιας τραμπακουλα απο ανωριμους