View Full Version : Ο τζουράς είναι νυκτό μουσικό όργανο, οκτάχορδο ή εξάχορδο...
...ξέρει κάποιος από που μπορώ να αγοράσω χορδές, ποιες θεωρούνται καλές και τι τιμές παίζουν?
Αν το ρωτάω σε λάθος σημείο, κάντε ότι καταλαβαίνετε.
Ευχαριστώ!
atom_smasher
15-12-2011, 18:05
Αν ρωταγες λιγο πιο πανω πιστευω οτι θα ηταν πιο σωστα!
The Good Son
15-12-2011, 19:20
Σε σούπερ μάρκετ.
Έχει και προσφορά "με τρεις συσκευασίες σας χαρίζουμε τις επόμενες χορδές για το μπουζούκι σας"?
Dr.Gonzo
15-12-2011, 20:32
Κοπελιά, πάρε κανά τηλ αυτόν. (http://www.prokosmusic.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=2)
freak brother
15-12-2011, 23:45
οχι γυναικες στο ρεμπετικο μας.
Πάντως για έναν οχτάχορδο τζουρά νομίζω μηδέν ευρώ είναι πολύ καλή τιμή.
:touched: λίγο με Πρόκο, συγκίνησις.
edit: αχά, τώρα είδα ότι ζητάει χορδές (χαζός). Παντού έχουνε, εγώ απ'το Νάκκα παίρνω, λωλ.
οχι γυναικες στο ρεμπετικο μας.
δίκιο έχεις. όχι στην αμπατζή, κάτω η χασκίλ, ξουτ παπαγκίκα, κάνε μας τη χάρη παπάζογλου, φυσικά εξαφανίσου εσκενάζυ κοκ :lol:
Πάντως για έναν οχτάχορδο τζουρά νομίζω μηδέν ευρώ είναι πολύ καλή τιμή.
:touched: λίγο με Πρόκο, συγκίνησις.
edit: αχά, τώρα είδα ότι ζητάει χορδές (χαζός). Παντού έχουνε, εγώ απ'το Νάκκα παίρνω, λωλ.
τιμή και ποιες προτείνεις πληζ? ή δεν έχει διάφορες επιλογές? δεν είναι για μένα, οπότε δε θέλω να πάρω άκυρες (για να ησυχάσει κι ο freak brother - που κύρηξε τον ανένδοτο του ρεμπετικου)
freak brother
16-12-2011, 00:05
μεσα οι αλκοολικες παστρικιες αυτοκαταστροφικες τραγουδιστριες στο ρεμπετικο μας πιασε ενα ντεφι και σκαμπο και 2 μπουκαλια ουζο και ασε τον τζουρα.
εντιτ- το φανταστηκα οτι ειναι για αλλον αλλα ηθελα να το παιξω μουρης :P
edit 2- ηταν e.r inside joke κλεμενο απο το θρεντ - οχι γυναικες στο μεταλ μας , η κατι τετοιο που χει γινει στο παρελθον για να μην παρεξηγηθω :
edit 3- τώρα που το πες πάω να ανοίξω και θρεντ για μέταλ
Mitsmann
16-12-2011, 01:24
edit 2- ηταν e.r inside joke κλεμενο απο το θρεντ - οχι γυναικες στο μεταλ μας , η κατι τετοιο που χει γινει στο παρελθον για να μην παρεξηγηθω :
ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΡΩΝΩΔΕΣ (?) ΑΣΤΕΙΟ?
ΤΡΑΒΑ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΑ.
freak brother
16-12-2011, 01:27
:fear:
The Good Son
16-12-2011, 10:58
gkomenaki einai? post pix prwta kai meta zhta xares.
rat_poison
16-12-2011, 14:40
σοιγά μοιν ίνε κιε νεικτό.
νηκτό γαμωτοχριστό μου
μπουμπούκο, θα σου κάνω μία νΥξη.
όταν τελειώσεις με το χριστό και έχεις λίγο χρόνο, άνοιξε κανά λεξικό και ψάξε το ρήμα νΥσσω.
τώρα το νΗκτό - αν υπάρχει σαν λέξη - το πολύ πολύ να έχει καμιά σχέση με καμιά πάπια, καμιά χήνα.
και καλά να με λες εμένα ανορθόγραφη, αλλά και τη γουικιπίντια από όπου έκανα κόπι πέιστ πάει πολύ! :P
ikonoklast
16-12-2011, 15:24
Εγώ την γουστάρω αυτήνα.
Ra Pariah
16-12-2011, 15:37
Φαίνεται να είναι κατατοπισμένη. Ανεξήγητο λάθος από τον Παναγή, πάντως.
Εγώ την γουστάρω αυτήνα.
:oops: :oops:
The Donnn
16-12-2011, 16:53
Υπάρχει 8χορδος τζουράς;;
atom_smasher
16-12-2011, 18:33
Δεν ξερω, αλλα μην την τρομαξεις. Δεν μπαινουν πολλες γυναικες εδω μεσα.
τιμή και ποιες προτείνεις πληζ? ή δεν έχει διάφορες επιλογές? δεν είναι για μένα, οπότε δε θέλω να πάρω άκυρες (για να ησυχάσει κι ο freak brother - που κύρηξε τον ανένδοτο του ρεμπετικου)
δεν έχω ιδέα από είδη χορδών τζουρά.
απλά πάω και λέω "ένα σετ χορδών για τζουρά". ε τιμές εκεί 5 με 10 ευρώ παίζουνε.
Ναι αμέ, με τέτοιον παίζει ο πρωτοπόρος ρεμπέτης Μάκης Μεσούγκας
The Donnn
16-12-2011, 23:27
Ναι αμέ, με τέτοιον παίζει ο πρωτοπόρος ρεμπέτης Μάκης Μεσούγκας
Έφτυσα τον καφέ μου στο λαπτοπ :touched:
8χορδο ε?.. κατι τετοιο θες να παιξεις?
http://www.youtube.com/watch?v=FGVyk_TObCo