PDA

View Full Version : [Cinema] Warrior (2011)

antimusic
08-12-2011, 20:53
http://www.imdb.com/title/tt1291584/

λοιπόν εδώ έχουμε θέμα.

ξεκάθαρα αμερικάνικη ταινία για μια διαλυμένη σχέση πατέρα και γιων που ξαναβρίσκουν ο ένας τον άλλον εν μέσω κλωτσομπουνιδιών. και είναι καλή.

για το "σπορ" UFC έχω τη χειρότερη εικόνα (δεν το λέω άποψη, κάτι κρέατα να κοπανιούνται έχω πετύχει, και δεν μου προξένησαν το παραμικρό ενδιαφέρον να το ψάξω παραπέρα) και η ταινία έχει όλα τα (μελο)δραματικά κλισέ των boxing/sports/underdog ταινιών, αλλά όλα τα επιμέρους στοιχεία είναι εξωφρενικά καλοβαλμένα, πραγματικά δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο κάτι τέτοιο.

δεν πω για την ιδέα και την πλοκή γιατί ακούγονται τόσο χαζά που σίγουρα θα αποτρέψουν πολλούς και είναι κρίμα.

μεγαλύτερο ατού είναι οι τρεις άντρες πρωταγωνιστές που είναι εξαιρετικοί, με τον νόλτι καλύτερο ανάμεσά τους -- ακόμα καλύτερος τις ήρεμες στιγμές παρά στις πιο "εύκολες" εξάρσεις. δινουν συναισθηματικό βάρος στην ταινία και την σώζουν όσες φορές (κάμποσες) πάει να γλιστρήσει σε σάχλες. μόνο στο πολύ φινάλε χάνεται λίγο η ισορροπία, αλλά έχει προηγηθεί μια πολύ καλή ταινία, δεν με πείραξε αρκετά.

αλλά και γενικά η δομή του σεναρίου είναι για σεμινάριο (μην δείτε το τρέηλερ, καλύτερα να μην ξέρετε πολλά), η ιστορία των τριών είναι απλή αλλά ανθρώπινη, οι σκηνές των αγώνων είναι άψογα σκηνοθετημένες (δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποσο ακριβείς είναι αλλά δε με νοιάζει προφανώς), άριστα παντού, μακάρι να ήταν κι άλλες ταινίες του χόλιγουντ έτσι. και χωρίς marky mark.

12 stars circle your brow
08-12-2011, 23:10
κατέβηκε χτες, θα την δω αύριο και θα σου πω (γιατι ξερω οτι σε νοιαζει)

Esteban
09-12-2011, 03:40
H ταινία γαμάει και φυσικά πιο πολύ γαμάει ο Κερτ Ανγκλ στο ρολο του ρώσου παλαιστή

Phantom Duck
09-12-2011, 16:37
εξαιρετική ταινία αλλά μέσα σε τρία χρόνια the wrestler, the fighter, the warrior. πόσες φορές θα ανακάμψει ο γαμημένος πρώην παλαιστής;

freak brother
19-12-2011, 01:39
τιγκα στα κλισε αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα.

ubu
04-01-2012, 03:28
Εξαιρετικό. Το καλύτερο κλισαρισμένο χόλυγουντ που έχω δει εδώ και καιρό. Ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν δύο ώρες.

BURNIN AMBITION
04-01-2012, 06:52
εξαιρετική ταινία αλλά μέσα σε τρία χρόνια the wrestler, the fighter, the warrior. πόσες φορές θα ανακάμψει ο γαμημένος πρώην παλαιστής;xehnas kai to rocky 6

Kelldorain
04-01-2012, 10:55
Πολύ ωραίο όντως.
Επίσης σε παρόμοια φάση υπάρχει το Lights Out, περυσινή σειρά που κόπηκε μετά την 1η σεζόν.

Phantom Duck
04-01-2012, 14:54
Βαριέμαι να κάνω θρεντ, δείτε όλοι το Win Win. (http://en.wikipedia.org/wiki/Win_Win_%28film%29) Κλασικός υπερθεός Giamatti, έχει να κάνει με μαθητικό wrestling αλλά με πολύ αθώα απεικόνιση, καμία σχέση με ματσό καταστάσεις. Γενικά πολύ γέλιο και συγκίνηση, οι φάτσες που παίρνει αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχουν.

12 stars circle your brow
28-01-2012, 01:33
άργησα αλλά το είδα επιτέλους (μεγάλη η στοίβα από σειρές και ταινίες)

κρατάμε αυτό

μακάρι να ήταν κι άλλες ταινίες του χόλιγουντ έτσι.

wino
28-01-2012, 03:42
e3airetikh tainia. Kai oi mma skhnes polu wraies, kai ta klise ta parousiase mia xara.
Sthrizoume tommy riordan epeidh to striking tou htan polu dunato, jiu jitsu kai flwries twra 3erw gw....