View Full Version : ΠΑΝΗΑΡΙΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
λοιπόν επειδή έχω βαρεθεί να σας βλέπω να τσακώνεστε όλη μέρα και επειδή πλησιάζουν άγιες μέρες και ο χριστός πρέπει να γεννηθεί μέσα στον καθένα μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αρχίστε να ρίχνετε ιδέες για μήτινγκ στην σαλονίκη πριν τις γιορτές για φαί, καφέδες, ποτά, μπουζούκια, κωλόμπαρα.
όπου θέτε, αρκεί να μην είναι ο ΕΜΕΤΟΣ γκουντσον.
Ελια λεμονι στο μπαλκονι, και η καραφλα μεγαλωνει. -50% σε όλα.
Harbinger of Death
08-12-2011, 01:29
Χοχο, 13-17 θα 'μαι κι εγώ πάνω στην ωραία σας συμπρωτεύουσα. Παίζει να τιμήσω.
tsimpouklano
08-12-2011, 01:50
Μετά τις 12 του μήνα μέσα για ΟΠΟΙΑ φάση διασυρμού και φαγητού παιχτεί.
για μετα τις ''γιορτες'' ειμαι μεσα αν κανετε...απλα θα σας κανω αλαντουφαν
shameless promorion: 5 ianouarh paizw sth salonikh me to trio mou an thelete !!!!!!!!!
kata ta alla meta tis 21-22 opote thelete.
stam and the witches
08-12-2011, 14:55
shameless promorion: 5 ianouarh paizw sth salonikh me to trio mou an thelete !!!!!!!!!
Πού; Αυτό παίζει να το δω εγώ :!:
VidnaObmana
08-12-2011, 15:00
22 με 29 θα μαι πανω
Αν παιξει τπτ θα περασω καμμια βολτα να πιουμε καμμια μπυρα
Jangling Jack
08-12-2011, 15:01
15 tou minos sinantisi sto gipedo sto mats me tin kazan k meta gia ksydia
Kaserinos
08-12-2011, 15:02
22 με 29 θα μαι πανω
Βυντρα φερε και κανα κουμπι μαζι, να την ακουσουμε ολ τουγκεδερ.
Parasight
08-12-2011, 15:08
Μείνετε και κανένας από νέο έτος να κάνουμε μίνι μίτινγκ στους Entombed 8)
Roswell47
08-12-2011, 15:20
όποτε θέλετε.
Art In Haste
08-12-2011, 15:42
Θα είμαι στα πάτρια από 24 και για μια βδομάδα, αν βολέψει θα περάσω. Παίζει να δώσει παρών και wom.
Zoonchild
08-12-2011, 15:47
αν βολεψει και εγω μεσα. Θα προσπαθησω να φερω και διασημο κομμαντο/τυμπανιστη του ΕΣ
απ' ότι βλέπω και είναι λογικό άλλωστε, δεν παίζει να βολέψει τους πάντες. αυτές που φαίνονται ως πιο πιθανές ημερομηνίες είναι οι παρακάτω.
22-27-28-29Δεκ
για πείτε.
metamelia1
08-12-2011, 16:12
Να γίνει Poll.
VidnaObmana
08-12-2011, 16:48
22 με 29 θα μαι πανω
Τι θες? Θα σου φερω κανα ντεπον
namiroth
08-12-2011, 16:55
22 με 29 θα μαι πανω
Τι θες? Θα σου φερω κανα ντεπον
αναβραζων οχι καμμια φλωρια..
Roswell47
08-12-2011, 18:58
22 μπορώ κι εγώ, όχι επειδή φεύγω Ρώμη, αλλά Πτολεμαΐδα. Κανονίστε την πορεία σας.
tsimpouklano
09-12-2011, 04:03
εικοσιδυό
http://www.cigarettespedia.com/images/5/52/22_antinicot_filter_ks_20_s_greece.jpg
egw thelw kai minmin. 22 einai ok
προτείνετε και κανένα μαγαζί. παίζει επίσης η δοκιμασμένη λύση του απειρωτάν.
Πάμε ρε συ ελιά-λεμόνι Μπότσαρη...φαγητάρες, και με 10 ευρώ (βαριά) έκαστος, θα πιούμε (πιείτε) τον κώλο μας και θα φάμε σαν ζώα.
Και αν βρείτε να παρκάρετε στη Μπότσαρη να μην ξεχάσετε να πάρετε και λαχείο, να πάτε τηγανιές και σχάρες λαδάδικα, έχει και ξύδια στα κοντά.
σε αυτο που λεει ο πανκης θα παμε...ειπα
ατροπε δεν εχουμε κουρσες ρε...με το ΠΟΔΙ σε ολα τα γηπεδα
Με πορεία θα πάτε δηλαδή;
Καλά είναι εκεί, σούβλες να πάρετε ε;
Άτροπος, λεωφορειάκι ρε συ. Σιγά.
ατροπε μονο η κιτρινη συνομοταξεια εκανε πορεια στην σαλονικη (η πολη του θεου λολ)
Μπερδεύεσαι ρε ψηλέ, θέλες να πεις για τότε που πήγαν με πούλμαν οι δικοί μας στο κρατικό νομίζω.
Από Χαριλάου προς Τούμπα και τούμπαλιν πάντα πορείες γίνονται.
Roswell47
14-12-2011, 23:59
καλύτερα σ αυτό που λέει ο πάνκης. απειρωτάν ήταν λίγο ακριβό την τελευταία φόρα-βέβαια ήμασταν ένας λόχος
για οσους ειναι μπαντακια η φραγκοφονιαδες...θα φερω εγω και κανα δυο αναμισαρια εκχυλισμα νιγριτης
γαμώ και την ελιά
γαμώ και το λεμόνι
ΜΠΑΤΣΟΙ
ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
tsimpouklano
19-12-2011, 01:43
Τελικά για πόσο του μήνα λέμε;
Αν είναι πριν τις 22 πολύ καλύτερα, τελικά προέκυψε να μπορώ να φύγω με αμάξι για κάτω και να μην ταΐζω τα πουστικα τα κτελ. Αν όλοι όμως μπορείτε εικοσιδύο, θα δω τι μπορώ να κάνω.
egw 22 stirizw akougetai kalh fashs nomizw
casshern
19-12-2011, 05:19
εσύ δώσε ίμφο για το laiv του ιανουάρη και κάνε και ένα τόπικ στο events για σιγουριά.
κλείδωσε για Πέμπτη 22? κλείδωσε επίσης και για ελιά λεμόνι? κατά τις 6 είναι καλά?
Roswell47
19-12-2011, 13:15
Νωριτερα θα υποθεσω δε γινεται ε;
Νωριτερα θα υποθεσω δε γινεται ε;
+1
Roswell47
19-12-2011, 19:42
Ηρωικο ακυρο παιδες. Πρεπει να επιστρεψω Πτολεμαΐδα. Καλα να ΓΑΜΩΠΕΡΑΣΕΤΕ. Πανκη μου λειπεις.
tsimpouklano
19-12-2011, 21:26
Τελικά μέσα για πέμπτη κλπ.
Ό,τι ώρα να ναι.
Ηρωικο ακυρο παιδες. Πρεπει να επιστρεψω Πτολεμαΐδα. Καλα να ΓΑΜΩΠΕΡΑΣΕΤΕ. Πανκη μου λειπεις.
:-(
Sotos_The_Tequiler
19-12-2011, 22:41
αν έκλεισε για εκεί που λέτε και έχω άδεια Πέμπτη τότε θα σκάσω (μπουμ) μύτη
Roswell γαμιέσαι
ελατε παιδια να ειμαστε πολλοι...η χοιροεσπεριδα θα εχει και κληρωσις με πλουσια ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ δωρα..
http://i.imgur.com/zr1AK.jpg
http://i.imgur.com/THlfW.jpg
ψοφος κακος...να λειψουν
1, 2, 3 έκλεισε για Πέμπτη στις 18:00 λοιπόν στο ελιά λεμόνι.
http://www.tavernoxoros.gr/#p=t167
tsimpouklano
22-12-2011, 04:47
Ωραία θα σκάσω μύτη κάτα τις 6 και. Μπότσαρη με;
atom_smasher
22-12-2011, 14:42
Μπουμπουλινα γωνια.
Art In Haste
22-12-2011, 14:44
Καλά να περάστε απόψε, το σώμα θα βρίσκεται σε κάποιο τάπας για τελευταία φορά φέτος. Και φμλ, 25 βαθμούς και ήλιος σήμερα εδώ και αύριο θα έχω 0 και χιόνι στην Θεσσαλονίκη.
αγκαλιές και αγάπη πρώτα σε όσουν ήρθαν και έπειτα σε όσους δεν ήρθαν
:pink: ΤΣΙΠΡΟ! :pink:
ela re pousth, to ksexasa gamw thn poutanara mou.
Shmera paizoume kantina tropikana an endiaferetai kaneis narthei gia kana pxiotaki
https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1/276380322377859
το ξέχασε λέει...
τιμή και δόξα στους παρευρισκόμενους.
πάλι καλά που ήτανε το αλαφρύ, μιχάλη.
ετυτυχως δεν εφερα ναρκωτικα νιγριτης...
παντως χτες επρεπε να ειναι απο μια μερια να μας βλεπει ο ικονοκλαστς...θα αισθανοταν υπεροχα
ikonoklast
23-12-2011, 17:01
Γιατί καλέ :?:
ε ας πουμε οτι προσθεσε την δικια του ΠΙΝΕΛΙΑ στο δαπεδο του ΕλιαΛεμονι
εντιτ...ο πολυαγαπημενος σου φιρεστρομς
Phantom Duck
23-12-2011, 17:48
σας ξέρασε;
Roswell47
23-12-2011, 17:53
Φρικαντέλα ο νικολακης
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΓΑΠΗ
asimoulis
23-12-2011, 19:47
τι χάνουμε ρε πούστη
tsimpouklano
23-12-2011, 20:44
Κιεγαμώ το μίτινγκ. Άπειρη αγάπη σε όλους σας :pink:
(το εκ νιγρίτης τσίπουρο γ α μ η σ ε. Αξίζει το σημερινό κεφάλι κουδούνι)
metamelia1
23-12-2011, 20:49
αξιζει not. δε ξαναπινω τσιπουρο
Raven Lord
23-12-2011, 20:52
μην κάνεις βιαστικές δηλώσεις :P
Sotos_The_Tequiler
23-12-2011, 22:07
Μινμιν τι τους πότισες ρε θείο; Θα χουμε θύματα χριστουγεννιάτικα :P
σωτε ενα αλαφρυ 22αρι της τελευταιας στιγμης, το οποιο βεβαια πατησε για πλακα την Τυρναβιωτικη γκαζοζα που σερβιραν εκει...
και τωρα η ιστορια...
μολις τελειωνει το πανηγυρι βγαινομε οξω απο το μαγαζι και κανονιζει ο αλεξ με τον δικο του για να μεινω εκει
εδω παραδιπλα ειναι μας λεει ολα οκ
μενουμε τα δυο μας με τον τσιμπουκλανο και ανεβαινουμε τον δρομο προς την ΣΩΣΤΗ κατευθηνσις....
ρωταμε εναν περιπτερουχο που σκατα ειναι η μυκηνων, μας λεει ''ειστε χαιβανια απο την αλλη μερια ειναι'''
παμε προς τα κατω και ρωταμε αλλον περιπτερουχο, μας λεει ''ειστε χαιβανια απο την αλλη μερια ειναι''
ψιλοτιναναι εμεις...παμε πανω κατω ανευ αποτελεσματος
τοτε ο διαστημικος τσιμπουκλανος πεταει την ηρωικη ιδεα...''θα παρομε ΤΑΞΙ''
του λεμε του ταριφα ''κοιτα θειο επειδη δεν εστιαζουμε καλα, θελομε να μας πας στην ταδε οδο εδω διπλα ειναι, ναι ειμαστε για τον μπουτσο αλλα πανε μας''
διαφορα ειδη φεησπαλμ ο ταριφας αλλα τελικα μας πηγε και μαλιστα χωρις να μας δειρει
καθομαι λοιπον σημερα να δω που σκατα ηταν αυτος ο γαμημενος ο δρομος και...
http://i.imgur.com/CMbf9.jpg
(οταν το δεις θα χεσεις μπρικια...)
ειμαστε τα καλυτερα ΓΙΔΙΑ ρε πουστημ
Sotos_The_Tequiler
23-12-2011, 22:49
χαχα κορδόνι γινάτε ρε σαπίδια...
Κρίμα που δούλευα αλλιώς θα ήμανε κι εγώ παρόντας (και είχα κι 1,5 λίτρο 22άρι "χωρίς" για μολότωφ)
σωτε ενα αλαφρυ 22αρι της τελευταιας στιγμης, το οποιο βεβαια πατησε για πλακα την Τυρναβιωτικη γκαζοζα που σερβιραν εκει...
και τωρα η ιστορια...
μολις τελειωνει το πανηγυρι βγαινομε οξω απο το μαγαζι και κανονιζει ο αλεξ με τον δικο του για να μεινω εκει
εδω παραδιπλα ειναι μας λεει ολα οκ
μενουμε τα δυο μας με τον τσιμπουκλανο και ανεβαινουμε τον δρομο προς την ΣΩΣΤΗ κατευθηνσις....
ρωταμε εναν περιπτερουχο που σκατα ειναι η μυκηνων, μας λεει ''ειστε χαιβανια απο την αλλη μερια ειναι'''
παμε προς τα κατω και ρωταμε αλλον περιπτερουχο, μας λεει ''ειστε χαιβανια απο την αλλη μερια ειναι''
ψιλοτιναναι εμεις...παμε πανω κατω ανευ αποτελεσματος
τοτε ο διαστημικος τσιμπουκλανος πεταει την ηρωικη ιδεα...''θα παρομε ΤΑΞΙ''
του λεμε του ταριφα ''κοιτα θειο επειδη δεν εστιαζουμε καλα, θελομε να μας πας στην ταδε οδο εδω διπλα ειναι, ναι ειμαστε για τον μπουτσο αλλα πανε μας''
διαφορα ειδη φεησπαλμ ο ταριφας αλλα τελικα μας πηγε και μαλιστα χωρις να μας δειρει
καθομαι λοιπον σημερα να δω που σκατα ηταν αυτος ο γαμημενος ο δρομος και...
http://i.imgur.com/CMbf9.jpg
(οταν το δεις θα χεσεις μπρικια...)
ειμαστε τα καλυτερα ΓΙΔΙΑ ρε πουστημ
Δεν παίζει ρε να πηρατε ταξί...δεν υπάρχει....αχαχαχαχα
Ο Βασιλάκης με το που σας είδε τρομαξε, νόμιζε πως ηταν δική μου δουλειά, είναι συνηθισμένος στα καψώνια.
Στο Χιλτον σε είχα ρε Μαικ...
Υγ εγώ μετά πήγα να πάρω το στερεοφωνικό, προσπαθούσα να το συνδέσω (αφού φυσικά το κουβάλησα) μέχρι τις 7 το πρωι, εννοείται πως ΔΕΝ τα κατάφερα, και φυσικά με ξύπνησε ένας γείτονας στις 8:05 γιατι είχα "υποσχεθεί να τον βοηθήσω στην ανακαίνιση".....
Μου βγήκε η ψυχή....
πενταστερος ο βασιλακης, ρε αμα εχει φεηκμπουκ πεστον να με κανει ενα αντ
α και τι εκπληξις...ξεχασα εκει τα βινυλια, μαζι με την τσαντα αυτην την φορα
βελτιωνομαι
Ναι...μου είπε ότι του είπες "πες τον Αλεξ να πάρει την τσάντα τώρα στο ταξίδι που θα πάει, θα του είναι χρήσιμη, και ας την γυρίσει μετά".
Έχει fb αλλά δεν μπαίνει ποτε-ιδεολογικό το ζήτημα.
tsimpouklano
24-12-2011, 16:42
Κιόμως δεν την παλεύαμε, πάμε προς τα πάνω ρωτάμε τον περιπτέρα μας λέει πιο κάτω, πάμε κάτω ρωτάμε άλλον τύπο μας λέει πιο πάνω, και προφανώς μυκηνών στο ενδιάμεσο δεν υπήρχε. Ε περνούσε και ο ταξι ντράιβερ δίπλα μας (από μηχανής θεός αχέμ) το πήραμε. Ευτυχώς που περίμενε και ο Βασιλάκης απέξω, γιατί ακόμη κύκλους θα κάναμε.
Όταν ύστερα την έκανα από τον Βασιλάκη (δεν θυμάμαι καν αν χαιρέτησα μινμιν), δενξερωπωστομπούτσο έφτασα σπίτι. Mind gap.