View Full Version : A1 Basket 2011-12
Η σοβαρή σου απάντηση (παρά τον χαβαλέ μου) με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μιλάς κάπως σοβαρά. Θα πω κι εγώ ότι θεωρώ γελοίο το θέαμα με τις πολυθρόνες, πιθανότατα μαλάκες όσους κάθονται σε αυτές (εκτός ίσως από κάποιους που τις παίρνουν δικαιωματικά ως πρώην/νυν παίκτες και στελέχη του ΠΑΟ κλπ) και όπως είπε και ο Paul, τον παραλληλισμό σου κάπως ακραίο.
Εκτός αν δεν θεωρείς τους φασίστες κάτι τόσο κακό.
:ρ <----
Όποιος πληρώνει ΠΟΛΛΑ λεφτά για να κάθεται δίπλα στο παρκέ ώστε να μπορεί να σηκώνεται και να βρίζει παίκτες και διαιτητές (με τσάμπα μαγκιά γιατί στο δρόμο θα άλλαζε πεζοδρόμιο), είναι για το πέος.
Απάντησα πριν το έντιτ σου, αλλά δεν προσθέτω τίποτα, ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ.
<3
Να πω και κάτι άλλο τώρα, για μένα πιο σημαντικό:
http://www.soccerplus.gr/article/37607-maxairies-syllipseis-sto-galatsi-prin-ton-teliko-ton-aionion
Μένω 5 λεπτά από κει και το φροντιστήριο που δουλεύω είναι ακριβώς εκεί. Παίζει να φύγαμε με τους μαθητές μου λεπτά πριν το σκηνικό. :/
KoiliaSamprela
10-06-2013, 21:33
Να πω και κάτι άλλο τώρα, για μένα πιο σημαντικό:
http://www.soccerplus.gr/article/37607-maxairies-syllipseis-sto-galatsi-prin-ton-teliko-ton-aionion
Μένω 5 λεπτά από κει και το φροντιστήριο που δουλεύω είναι ακριβώς εκεί. Παίζει να φύγαμε με τους μαθητές μου λεπτά πριν το σκηνικό. :/
ΣΕ ΠΣΆΧΝΟΥΜΕ
Ρε φίλε με όλη αυτή τη σαπίλα που έχει ο αθλητισμός γύρω του, όταν με ρωτάνε τα παιδιά το κλασικό "τι ομάδα είσαι;", απαντώ ότι δεν ασχολούμαι, κάνω ότι δεν ξέρω τι χρώμα έχουν οι ομάδες (το οποίο είναι κάπως ενδιαφέρον όταν πετυχαίνω μαθητή στο γήπεδο :ρ).
Αν αποφασίσουν να καταργήσουν τον επαγγελματικό και οι ομάδες να φτίαχνονται τοπικά με γεωγραφικά κριτήρια (γειτονιάς ε, όχι ΑΘΗΝΑΡΑ), θα στηρίξω με πάθος.
Σόρι, άσχετο μάλλον, αλλά σκέφτηκα ότι κινδύνεψαν τα παιδιά χωρίς να το καταλάβουμε κιόλας και ψιλοφρίκαρα.
Μου έχει τύχει να είναι αδέρφια μαθητές μου στα σταρμπακς στην Παπάγου, όταν είχαν σκάσει οι ΑΕΚτζήδες και σπάγανε τον σύνδεσμο που είναι από πάνω. Μου έδειξε η κοπέλα τα σημάδια απο μαχαίρι που είχε το βιβλίο της πάνω, γιατί το έβαλε μπροστά της να προσατευτεί προσπαθώντας να φύγει. Ε.
Rant.
nothingman
10-06-2013, 21:54
Πάντα μιλάω πολύ σοβαρά, τόσο σοβαρά μάλιστα που πολλές φορές πατάω πολύ νωρίς το post reply πριν προλάβω να εκφράσω πλήρως την αποψάρα μου, όπως καλή ώρα τώρα οπότε και χρειάστηκε το edit.
Επειδή ανησυχώ όμως που το θρεντ από το ματς του μπάσκετ γύρισε στο Μαρινάκη (προβλέψιμο) και διακρίνω ένα σοβαρό κίνδυνο να πάρει μια αναπάντεχη τροπή από βλακεία μου και να αρχίσει μια ανοιχτή συζήτηση για τους γκόμενους της αδερφής μου, κάνω μια σοβαρή προσπάθεια να επιστρέψουμε:
Είναι νομίζω περίεργο μετά από αυτό το ματς και ό,τι έγινε από το Δημήτρη Γιαννακόπουλο (παρέα με 2-3 τυχαίους φίλους της ομάδας όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που άκουσα χθες στο ραδιόφωνο, χαχ), να προβάλλεται ως karalol o πανηγυρισμός του Εφευρέτη της Αλητείας στην τάπα, σε διάφορα φόρα (.), μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφημερίδες/σάιτς. Ειδικά στη δική μας διαδικτυακή παρέα, είναι θλιβερό ρε παιδί μου να έχει ποστάρει κάποιος απάντηση στις μαλακίες του Πίκουλα και όχι τα ξεφτιλίκια του Αφεντικού δεκάδων Πράσινων Πίκουλων (.)
Για να μην πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας, φυσικά δεν εννοώ ότι ο συγκεκριμένος που το έγραψε (έντιτ: ο Ντέρντεν δλδ, ήταν στις πίσω σελίδες και δε φαινόταν) καυλώνει με Τράκη να ορμάει στα αποδυτήρια ή έστω ότι το ανέχεται, τζίζας.
nothingman
10-06-2013, 21:58
Είχα δυο μήνες να μπω ηαρ και σήμερα έκανα μαζεμένα 3 ποστ. Άμα βαριέται ο άνθρωπος να κάνει δουλειά...
Σε λίγο θα μπω και στο myspace μου.
Δε θα απαντήσω πολύ εκτενώς σε αυτό που λες, γιατί θα κινδυνέψει πάλι να χαθεί το νόημα, που εν προκειμένω είναι ότι όντως ο δημητρακης είναι σιχαμένος και όπως είπαν οι Αγγελόπουλοι, πρέπει κάποιος να τον μαζέψει.
Η αδερφή καλή;
nothingman
10-06-2013, 22:05
Έχεις μήπως διαρκείας στις πολυθρόνες;
Δε νομίζω ότι έχω τα λεφτά ούτε για να την αγοράσω την πολυθρόνα. :(
rat_poison
10-06-2013, 23:53
εγώ ρε παιδιά δεν είμαι πολύ των αθλημάτων, αλλά εξηγήστε κάτι απλό:
αυτό που παίρνει τη μπάλα ο Lasme στο κάρφωμα εκείνο που ποστάρατε νωρίτερα και κάνει τα βήματα χωρίς να τη σκάσει δεν είναι πια παράβαση;
Ξεκίνησα να γράφω για την παράβαση (ποια παράβαση λολ αφήστε να δούμε λίγο θέαμα), μετά διάβασα sig με bacon και τα έχασα λίγο.
Και τελοσπάντων νάθινμαν δε μου δίνεις εμένα την αδερφή που είμαι και ολυμπιακάρα και περλ τζαμ να πούμε;
Αρχίζει να πρήζει αρχίδια η φάση με ΔΓ
http://www.dailymotion.com/video/x10sjoc_%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CE%B4_sport
Mitsmann
11-06-2013, 17:07
ε, δεν ειναι και χοντρος.
Ethereal
11-06-2013, 18:30
ακουγεται πως βαζουν λουκετο στην ερτ αποψε,οποτε τηλεοπτικα το αυριανο ειναι "στον αερα".
ε, δεν ειναι και χοντρος.
κλαπ κλαπ
Magellan
11-06-2013, 18:46
ακουγεται πως βαζουν λουκετο στην ερτ αποψε,οποτε τηλεοπτικα το αυριανο ειναι "στον αερα".
για νοβα παει
για νοβα παει
ο skai λένε έχει κάνει μόνο προσφορά
Ethereal
12-06-2013, 15:54
Ο ΣΚΑΪ θα είναι τελικά το κανάλι που θα πάρει τη σκυτάλη από την ΕΡΤ στη μετάδοση των τελικών μπάσκετ. Το κανάλι του Φαλήρου ήταν το μοναδικό που κατέθεσε προσφορά στο υπουργείο Οικονομικών -αυτό διαχειρίζεται πλέον τα δικαιώματα, πρόταση που έγινε αποδεκτή.
Ο ΑΝΤ1 που φάνταζε ως το επικρατέστερο κανάλι για τη μετάδοση δεν κατέθεσε ποτέ πρόταση, ενώ η NOVA που ήθελε το παιχνίδι δε μπορούσε να λάβει μέρος, λόγω του ότι σύμφωνα με τους όρους του τηλεοπτικού συμβολαίου μόνο ελεύθερα κανάλια είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
Τιμωρήθηκε ο δημητρακης και έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό.
...
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/515020/horis-giannakopoylo-stoys-telikoys
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/515049/epistoli-giannakopoyloy-ston-prothypoyrgo
Ο,τι και να πει κανείς, λίγο.
Edit: http://www.leoforos.gr/article/56455/protathletes-oti-ki-kanoun
Εστιάζουμε στο ότι η τιμωρία εναντίων του είναι και εναντίων του ΠΑΟ (ξερνάω) και στο ότι όπως όλα τα συστήματα στην Ελλάδα ΚΑΙ το μπασκετικό ελέγχεται εδώ και χρόνια από τον γαυρο. Τα σερί πρωταθλήματα τα πήραμε ΠΑΡΑ τον έλεγχο αυτό, είμαστε ΤΟΣΟ γαμάτοι. Ήμαρτο.
Αρχίζει να πρήζει αρχίδια η φάση με ΔΓ
Προβλέψεις για το αποψινό?
Ra Pariah
12-06-2013, 20:09
69-72
mourning apocalypse
12-06-2013, 21:48
δεν έχω σταματήσει να γελάω εδώ και μια ώρα
Ethereal
12-06-2013, 21:58
πεθαίνω με σπήκερ.
https://lh4.googleusercontent.com/-2bGLTm6B2S8/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAD8/atcVCny6tj8/photo.jpg
lmao
ωραιο αθλημα αυτο το μπασκοτ, μπισκιτ ομως ε?
jack the ripper
12-06-2013, 23:17
με προλαβες ρε οντονιαν :") το ιδιο ελεγα να ποσταρω
freak brother
12-06-2013, 23:25
την πινουν στανταρτ οι τυποι
Ethereal
12-06-2013, 23:41
τα ιδια παντελακι μου
Tyler_Durden
13-06-2013, 00:08
http://www.sport24.gr/Basket/article2292987.ece/BINARY/original/image.jpg
Κάποιοι κρύφτηκαν για να παρακολουθήσουν το τελευταίο 1.27''
...
Είναι η καλύτερη φωτό στο αθλέτικς.
http://4.bp.blogspot.com/-zrI5GyD9Bb4/UbjsgtVU9hI/AAAAAAAARds/qn6O9Cz7K4c/s640/Lasme+Gist.jpg
Imperium
13-06-2013, 00:59
...
ελατε , μεταξυ μας , πειτε την αληθεια ... δεν ερχεστε στο σεφ για το μπασκετ
Εγώ θέλω να πω ότι ο Χάινς πρέπει να είναι ένας από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους που έχουν παίξει μπάσκετ στο Ελλάντα.
Imperium
13-06-2013, 01:25
Εγώ θέλω να πω ότι ο Χάινς πρέπει να είναι ένας από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους που έχουν παίξει μπάσκετ στο Ελλάντα.
Ρισπεκτ και σε αυτόν και στον Λο
geologiko_karoto
13-06-2013, 11:51
...
ο αριστερά είναι ο
http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/petros-kokkalis-1-315x236.jpg
;;;;;;
Ξεφτίλα. Συγνώμη στους παίκτες του βάζελου, τους γαύρου και κυρίως στους Αγγελόπουλους και ντροπή σε 100 μαλάκες που αποφάσισαν να γίνει μπουρδέλο το παιχνίδι και να χαθεί στα χαρτιά. Ζώα. Βρείτε τους και σκίστε τους.
nothingman
13-06-2013, 14:30
δεν πήγαν μόνο αυτοί οι δύο στα αποδυτήρια μετά.
ον τόπικ: αυτοί οι 50 που δεν έφευγαν ενώ είχαν φύγει μέχρι και οι Αγγελόπουλοι ή οι μπάτσοι που τους κοιτούσαν απαθείς, τι φάση;
ον τόπικ: αυτοί οι 50 που δεν έφευγαν ενώ είχαν φύγει μέχρι και οι Αγγελόπουλοι ή οι μπάτσοι που τους κοιτούσαν απαθείς, τι φάση;
Σύμφωνα με φίλο που ήταν μέσα και πηγαίνει συνέχεια και ΣΕΦ και Καραϊσκάκη ήταν τσιράκια του χοντρού.Τώρα γιατί, πως και κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω, αλλά τον εμπιστεύομαι
Imperium
13-06-2013, 14:38
ναι αλλα σορρυ εγω προσωπικα δεν σεβομαι μπαρτζωκα ποσο μαλλον τομιτς για να τους βαλω στην ιδια προταση με χαινς , λο που ποτε δεν εχουν προκαλεσει και ειναι κομπλε ατομα και παικτες (οπως και ο σλουκας) θα μου πεις χεστηκες και θα χεις και δικιο ομως..
nothingman
13-06-2013, 14:47
γιατί μπαρτζώκα;
Ψηλέ γελάω, άκουσα ακριβώς το ίδιο πράγμα, αν ισχύει πρόκειται για μια από τις πιο οτινάναι ειδήσεις των τελευταίων αθλητικών ημερών.
Imperium
13-06-2013, 14:59
γιατί μπαρτζώκα;
Ψηλέ γελάω, άκουσα ακριβώς το ίδιο πράγμα, αν ισχύει πρόκειται για μια από τις πιο οτινάναι ειδήσεις των τελευταίων αθλητικών ημερών.
απο τον πανιωνο τον ειχα "συμπαθησει" πολυ..σε καθε φαση , ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ γκρινια μιρλα κλπ κλπ..δεν λεω οτι παντα ειχε αδικο αλλα με τον να φωναζεις συνεχεια δινεις τροφη και στους οπαδους να φωναζουν και να νομιζουν οτι παντα αδικουνται..και θεωρω οτι ειναι δουλεια και του προπονητη να κραταει χαηλους τονους κ να μην δυναμιτιζει το κλιμα..για τομιτς νομιζω ειναι προφανες ε :razz:
SpiritCrusher
13-06-2013, 15:27
E έτσι δεν ήταν και ο Ζοτς όμως; Δε πάει να πει πως είναι κακό όλο αυτό.
Imperium
13-06-2013, 15:33
E έτσι δεν ήταν και ο Ζοτς όμως; Δε πάει να πει πως είναι κακό όλο αυτό.
γκρινιαζε εννοειται και ο ζοτς , δεν υπαρχει κανενας προπονητης , παικτης που να μην το κανει...αλλα νομιζω οτι τις περισσοτερες φορες προτιμουσε να τα χωσει ή να γκρινιαξει στους παικτες του παρα στους ρεφ , χωρις να σημαινει οτι δεν το εκανε..αποψη μου παντα
Δεν υπάρχει άποψή σου, τα ματάκια μας βλέπουν το ίδιο πράγμα.
Ο Ομπράντοβιτς κέρδιζε με 20 πόντους και γκρίνιαζε στους διαιτητές σε φάση που είχε άδικο.
γιατί μπαρτζώκα;
Ναι οκ, ας πούμε ότι ισχύει. Γιατί; Να διώξει τους Αγγελόπουλους και να ρθει ως "σωτήρας" και στο μπάσκετ;
Ψηλέ οι σωστοί οι γάβροι έχουν απαξιώσει την μπάλα λόγω Μαρινάκη.
Ο Μαρινάκης έχει στραβώσει που οι Αγγελόπουλοι είναι αγαπητοί από τους γάβρους (αλλά όχι από την 7)
Ο λόγος που δεν είναι αγαπητοί στην 7 είναι ότι δεν ταιζούν.
Έτσι λοιπόν τα τσιράκια πάνε και τα πουτανιάζουν όλα, ξενερώνουν οι Αγγελόπουλοι, ξενερώνουν και οι σωστοί γάβροι, και όλα καλά.
Αυτά μου είπε φίλος καλός, πρώην συνδεσμίτης του Δαφνοτσιμπουκωμένου.
my_troubled_Mind
13-06-2013, 17:21
αρχή 4ου δεκαλέπτου πάντως παρατήρησα καμιά 30αριά μαυροφορεμένους να μετακινούνται από το πέταλο πίσω από τη φυσούνα. ψιλοκρα έκανε ότι θα γίνει.
στα των ματς τώρα, δικαιότατα ο βάζελος. ο Ολυμπιακός μετά το φ4 έδειχνε ψιλοκουραζμέ. Δεν μασάγανε σίδερα οι παίχτες.
Ψηλέ οι σωστοί οι γάβροι έχουν απαξιώσει την μπάλα λόγω Μαρινάκη.
Ο Μαρινάκης έχει στραβώσει που οι Αγγελόπουλοι είναι αγαπητοί από τους γάβρους (αλλά όχι από την 7)
Ο λόγος που δεν είναι αγαπητοί στην 7 είναι ότι δεν ταιζούν.
Έτσι λοιπόν τα τσιράκια πάνε και τα πουτανιάζουν όλα, ξενερώνουν οι Αγγελόπουλοι, ξενερώνουν και οι σωστοί γάβροι, και όλα καλά.
Αυτά μου είπε φίλος καλός, πρώην συνδεσμίτης του Δαφνοτσιμπουκωμένου.
Μαζί σου. Το θέμα μου είναι ότι έτσι και φύγουν οι Αγγελόπουλοι, θα αναλάβει ο Χοντρός; Κάθε σωστός φίλαθλος πιστέυω ότι γουστάρει τους Αγγελόπουλους και όχι περιπτώσεις τύπου χοντρού, πρεζακίου (Γιαννακόπουλου) κλπ κλπ. Τέσπα, Μόνο ξενέρωμα για χτες. Έβλεπα τους 100 τύπους να γράφουν τους πάντες και τρελαινόμουν. Και τα χειροκροτήματα μετά την απόφαση των διαιτητών; Οι εφημερίδες του γαύρου εντωμεταξυ τουμπεκί για τα 100 ζωα. Τέσπα, δεν παίξαμε σε κανέναν από τους τρεις τελικούς αλλά ρε γαμημένε 2 ευρωπαικά σερί σου πήραν. Βούλωνε και χειροκρότα την προσπάθεια.
Ethereal
13-06-2013, 18:50
απροσδοκητο sweep για να ειμαστε ειλικρινεις.
ο παναθηναικος ειχε ανεβασει στροφες και ειχε φανει και απο τα ματς με μπαρτσα, στα οποια η απειρια κυριως στερησε την προκριση.εγιναν και προσθηκες σε θεσεις που πονουσε η ομαδα για τις απαραιτητες ανασες και το αποτελεσμα επιβραβευσε.
ο γαυρος δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που ειδαμε στο φ4(ευτυχως για μας) και σε αυτο επαιξε ρολο και η κουραση αλλα και η υπεροψια που εδειξε ομαδα και οπαδοι(δεν ξερω ποσες φορες ακουσα στα ραδια που κελαηδανε γαυρους να προαναγκελουν συντριβες και μεγαλη ευκαιρια για ιστορικο high score κτλ)
και στα 3 ματς ειμασταν καλυτεροι και τα περι διαιτησιας ειναι εκτος τοπου και χρονου imo.τελος το υφακι του μπαρτζωκα εν μερη δικαιολογημενο (πρωτος ελληνας που κατακτα ευρωπαικο) αλλα πιστευω ενα μπραβο στον αρτζι και μια επιβραβευση στον αντιπαλο επρεπε να την δωσει και πιστευω θα το μετανιωσει και ο ιδιος οταν καταλαγιασει η ενταση.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/996175_670343852991028_1915751821_n.jpg
nothingman
13-06-2013, 19:57
Για Μαρινάκη και Αφούς, ας μην ξεχνάμε ότι ο Κόκκαλης παρακαλούσε Αγγελόπουλους να αναλάβουν την ΠΑΕ και δε συναντιόταν καν με το χοντρό, από εκεί αρχισε το στράβωμα το οποίο συνεχίστηκε όταν ο Μαρινάκης έκανε επιθέσεις αγάπης και ανακοινώσεις υπέρ της ΚΑΕ και πήγαινε στο ΣΕΦ και οι Αγγελόπουλοι τίποτε, να'ναι καλά τα παιδιά. Οι οποίοι Αγγελόπουλοι δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητοί από την χαρντκορ 7 και για άλλους λόγους αν και φυσικά το τάισμα είναι σημαντικό ζήτημα.
Τέλος πάντων, και του χρόνου.
Ο ΠΑΟ ήταν ανώτερος και στα 3 ματσάκια.
Νομίζω και sweep μέσα στο ΣΕΦ να γινόταν χωρίς να υπάρξει διακοπή ο Ολυμπιακός άξιζε ένα standing ovation και χειροκρότημα για αυτό που κατάφερε φέτος.
Αυτό το δικαίωμα το αφαίρεσαν κάποιοι βλαμμένοι από όλους τους φυσιολογικούς που πήγαν να στηρίξουν και αυτή είναι η μαλακία των "Ολυμπιακών" που έκαναν τα επεισόδια.
Death MD
13-06-2013, 20:56
να πω κι εγω τη μαλακια μου
η διαφορα εγκειται εδω
aLF08kmFRiI
μαλακιες εντος γηπεδου με καπνογονα αναπτηρες καρεκλες αεροβολα, καλασνικοφ στη χωρα που ζουμε και με τον αθλητισμο που φτιαξαμε, θα τα εχουμε μεχρι να ζουμε
η μαλακια σας ως γαυροι περαν των σπαρτιατων του χοντρου, των λιγνων κλπ που δεν αφησαν 1,5 λεπτο να παιχτει (απο την κυριακη κυκλοφορει παντου σε βαζελους και γαυρους οτι αν το παιχνιδι δειχνει βαζελο δεν τελειωνει και θα κλεισει με οριστικη διακοπη) ειναι οτι χτες οι υγιεις δεν πηγατε να τους χειροκροτησετε και να τους ευχαριστησετε ακομα και μετα το προμελετημενο φιασκο. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Οτι γνωμη κι αν εχω για τον σημερινο γαυρο εγω, εσας σας δωσανε 2 ευρωκουπες σερι και σπασανε το σερι του ζελικο. Ε αν μη τι αλλο οτι κι αν γινοταν απο σας αξιζαν χειροκροτημα και μετα το ξυλο στο σεφ. Φαουλ απο τους υγιεις για μενα γαυρους.
Τεσπα, λεπτομεριες. Απλα σε αναλογες περιπτωσεις επειδη τις εχω ζησει μεσα στο γηπεδο διαφοροι δικοι μας επιστημονες που τολμουν να βρισουν διαμαντιδηδες και λοιπους παικτες ή παλιοτερα να κοροιδεψουν ζοτς σε κακες εμφανισεις γλιτωσαν το ξυλο στο τσακ απο παρατρεχαμενους. Δεν ξερω τι ισχυει σε σας, αλλα η αχαριστια ειναι οτι χειροτερο σε τετοιες περιπτωσεις και μπορει να κανουν το μεγαλυτερο κακο σε μια ομαδα. (θυμιζω υποστηριξη κοσμου στην ομαδα οταν ο δημητρακης εβριζε και ηθελε να γαμησει ομπραντοβιτς και παικτες)
Οι φιλαθλοι καθε ομαδας τελικα μπορουν υπο προυποθεσεις να αλλαξουν την ιστορια της. Αρκει να επικρατει εν τελη η κοινη λογικη.
Ενταξει εδω που ζουμε δεν υπαρχει θα πειτε οκ...
ενιγουει, να πω και 2 λογια για αγγελοπουλους... μονο με λεφτα δεν φτιαχνεις ομαδα, αν εχεις επιλεξει να κανεις ειρηνικη επανασταση χωρις μαλακιες δημητρακη τουλαχιστον μη το παιζεις ΜΟΥΓΚΑ οταν ο αλλος καθεται και φωναζει ειστε ντοπαρισμενοι, κρεμας την ομαδα πριν απο τα πιο αποφασιστικα παιχνιδια. Ουσιαστικη στηριξη της ομαδας δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ απο τους αγγελοπουλους στη σειρα των τελικων. Η αλητικη ανακοινωση μετα το 2ο παιχνιδι ως απαντηση στην αλητεια γιαννακοπουλου ηταν μια μαλακια και μιση και οπως γραφτηκε σε αθλητικο σαιτ ο δημητρακης του χορεψε κανονικα γιατι απλα οι αγγελοπουλοι δεν εχουν ιδεα απο αυτα ειναι ξεκαθαρο πλεον και οχι μονο αυτο αλλα εχω την εντυπωση οτι εχουν φτασει σε τετοια σημεια ηλιθιοτητας που προτιμουν να το παιζουν μουγκοι και να κρεμανε την ομαδα την ωρα που βλεπουν οτι εχει ξεμεινει εντελως απο μπαταρια. Θεωρω πως για οτι εγινε στους τελικους εχουν ΠΟΛΥ μεγαλη ευθυνη οι προεδροι σας λογω της παντελους αδρανειας τους σε ολους τους τομεις. Μαλλον ομως αυτοι ηταν οι πρωτοι που ειχανε μεινει στο λονδινο και ακολουθησε και η ομαδα. Και τελος 100, 300 ή τελος παντων οσοι ηλιθιοι μεινανε στο σεφ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ οι αγγελοπουλοι τους πεταγανε εξω σε DT. ολα τ αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας ε... Σκεφτηκατε ποτε αν τους βολευε και αυτους να χαθει ετσι το πρωταθλημα/ εστω κι αν κοστισει -2 βαθμους και αρκετα εσοδα του χρονου? Λεω ρε παιδι μου εγω... μια πιθανοτητα. Ποιος ασχολειται τωρα με την ανυπαρξια των αγγελοπουλων στους τελικους? ολοι για το ποσο γαματοι ειναι και δεν αξιζαν τετοιο πραγμα... Σορυ αλλα για μενα που ειμαι βαζελος ειλικρινα μιλαω ...αν ακουγα παυλοθαναση να εχει μπει στο τερεν και να φωναζει ολοι εξω γιατι φευγω απο τον παναθηναικο ΤΩΡΑ , θα ετρεχα και οποιος εμενε πισω θα τον μαζευα να τον επερνα μαζι μου.
αυτα
τα των επεισοδιων και των καθαρα αθλητικων πανω κατω τα ειπατε... το αξιζαμε το πηραμε καθε χρονο τα ιδια θα γινονται, παμε για αλλα
να πω κι εγω τη μαλακια μου
η διαφορα εγκειται εδω
aLF08kmFRiI
2013 Edition (απευθύνεται σε πράσινους):
Βίντεο από όσα τράβαγε ο Guinn...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U2xirJGh4N0
Εγώ δεν είχα διαβάσει για τα αποδυτήρια όταν το έγραψα, μου είναι έτσι κι αλλιώς τρομερά συμπαθής και θα μου ήταν και αν δεν πήγαινε. Είναι κύριος παρά τη μαχητικότητα του στο γήπεδο, δέχεται αποφάσεις διαιτητών που οι Άντιτς του κόσμου αυτού θα χοροπηδούσαν κλπ (χωρίς να έχω πρόβλημα με τον Σκοπιανό, δε μου φαίνεται αρχίδι, παρά τη φυλακόφατσα :ρ). Ακούγεται ότι είναι και πολύ ευγενικός ως άνθρωπος, με συμπαίκτες και αντιπάλους. Γενικά τον πάω.
ενιγουει, να πω και 2 λογια για αγγελοπουλους... μονο με λεφτα δεν φτιαχνεις ομαδα, αν εχεις επιλεξει να κανεις ειρηνικη επανασταση χωρις μαλακιες δημητρακη τουλαχιστον μη το παιζεις ΜΟΥΓΚΑ οταν ο αλλος καθεται και φωναζει ειστε ντοπαρισμενοι, κρεμας την ομαδα πριν απο τα πιο αποφασιστικα παιχνιδια. Ουσιαστικη στηριξη της ομαδας δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ απο τους αγγελοπουλους στη σειρα των τελικων. Η αλητικη ανακοινωση μετα το 2ο παιχνιδι ως απαντηση στην αλητεια γιαννακοπουλου ηταν μια μαλακια και μιση και οπως γραφτηκε σε αθλητικο σαιτ ο δημητρακης του χορεψε κανονικα γιατι απλα οι αγγελοπουλοι δεν εχουν ιδεα απο αυτα ειναι ξεκαθαρο πλεον και οχι μονο αυτο αλλα εχω την εντυπωση οτι εχουν φτασει σε τετοια σημεια ηλιθιοτητας που προτιμουν να το παιζουν μουγκοι και να κρεμανε την ομαδα την ωρα που βλεπουν οτι εχει ξεμεινει εντελως απο μπαταρια. Θεωρω πως για οτι εγινε στους τελικους εχουν ΠΟΛΥ μεγαλη ευθυνη οι προεδροι σας λογω της παντελους αδρανειας τους σε ολους τους τομεις. Μαλλον ομως αυτοι ηταν οι πρωτοι που ειχανε μεινει στο λονδινο και ακολουθησε και η ομαδα. Και τελος 100, 300 ή τελος παντων οσοι ηλιθιοι μεινανε στο σεφ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ οι αγγελοπουλοι τους πεταγανε εξω σε DT. ολα τ αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας ε... Σκεφτηκατε ποτε αν τους βολευε και αυτους να χαθει ετσι το πρωταθλημα/ εστω κι αν κοστισει -2 βαθμους και αρκετα εσοδα του χρονου? Λεω ρε παιδι μου εγω... μια πιθανοτητα. Ποιος ασχολειται τωρα με την ανυπαρξια των αγγελοπουλων στους τελικους? ολοι για το ποσο γαματοι ειναι και δεν αξιζαν τετοιο πραγμα... Σορυ αλλα για μενα που ειμαι βαζελος ειλικρινα μιλαω ...αν ακουγα παυλοθαναση να εχει μπει στο τερεν και να φωναζει ολοι εξω γιατι φευγω απο τον παναθηναικο ΤΩΡΑ , θα ετρεχα και οποιος εμενε πισω θα τον μαζευα να τον επερνα μαζι μου.
Διαφωνώ σε αρκετά σημεία. Κι εγώ θα ήθελα μια πιο δυναμική απάντηση στις παπαριές περί ντόπινγκ του βλάκα του δικού μας, αλλά εσύ εδώ ζητάς να ρίξουν το επίπεδό τους για να ταιριάξουν με αυτό που λέμε ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι απαραίτητο να θέλουν να κάνουν εκπτώσεις στην ηθική τους.
Death MD
14-06-2013, 01:48
Διαφωνώ σε αρκετά σημεία. Κι εγώ θα ήθελα μια πιο δυναμική απάντηση στις παπαριές περί ντόπινγκ του βλάκα του δικού μας, αλλά εσύ εδώ ζητάς να ρίξουν το επίπεδό τους για να ταιριάξουν με αυτό που λέμε ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι απαραίτητο να θέλουν να κάνουν εκπτώσεις στην ηθική τους.
ειμαι απολυτα σιγουρος πως δεν χρειαζοταν να πεσουν στο επιπεδο αλητειας του τζουνιορ για να απαντησουν στα περι ντοπινγκ και να θωρακισουν την ομαδα
http://www.dailymotion.com/video/x10ypfl_%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%82-%CE%BF-%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B9%CF%84%CF%82_sport
ypersyntelikos
17-06-2013, 19:35
Αριστερόχειρας είναι ο Ούκιτς?
Imperium
18-06-2013, 09:28
οχι
ypersyntelikos
18-06-2013, 16:20
fake είναι τότε
Παππάς στον ΠΑΟ.
Διώξτε το σίχαμα και πάρτε τον ρε Αγγελόπουλοι :|
Imperium
19-06-2013, 19:15
fake είναι τότε
:wink:
7L0HVKH3wmI
Imperium
21-06-2013, 01:25
Tα γατακια οι πανιωνιοι το χουν γαμησει λιγο το θεμα με τον γιανκοβιτς και τον μπαμπα του..ποσο πιο χαμηλα..
ypersyntelikos
21-06-2013, 17:18
ντισκάς, μέχρι να καταλήξω κι εγώ
http://imageshack.us/a/img43/6348/p5fu.jpg
σε περίπτωση που ισχύει αυτό
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s720x720/999262_510281192359480_1735369585_n.jpg
ε να πα να γαμηθεί το μαλακισμένο. Διαφορετικά, προβλέψιμο τέλος
BURNIN AMBITION
22-06-2013, 12:36
fake είναι τότε
:wink:
7L0HVKH3wmI
o ουκιτς παιζει ντραμς ως αριστεροχειρας,αλλα στο σετ στα μπουζουκια που ηταν δεξιοχειρο αναγκαστηκε να παιξει οπεν χαντιντ ετσι ωστε ναβαραει το ταμπουρο με το δεξι και το χαι χατ με το αριστερο οπως και ειχε συνηθησει .
Ethereal
01-07-2013, 15:18
«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Στεφάν Λάσμε για τα επόμενα δύο χρόνια». 8-)
^μεγάλη ΓΚΑΒΛΑ
Ο Σπανούλης λέει ΤΣΣΚΑ για τρία χρόνια με 10 εκατομμύρια ευρώ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!
Ακόμα... Ομπράντοβιτς στη Φενέρ για 2 χρόνια.
Περιμένουμε νεότερα.
Mitsmann
08-07-2013, 20:36
Απ οτι φανηκε τον παιρνουμε δανεικο τρια χρονια απ την ΤΣΣΚΑ. καλο ντηλ.
τι είναι αυτό που μόλις διάβασα. Τρόλλαραν το wiki?
http://i42.tinypic.com/j5jxax.png
http://en.wikipedia.org/wiki/Loukas_Mavrokefalidis
Τι θέλεις να πούμε δηλαδή? Αυτό γράφτηκε σε όλες τις σελίδες (και το έγραψα αρκετό καιρό πριν, όταν ανανεώθηκε ο Λάσμε). Μαζί με την αναμετάδοση της είδησης έγραψα και το προσωπικό μου σχόλιο, δηλαδή το χαρακτήρα που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Σπανούλης. Ότι δηλαδή είναι στεγνά επαγγελματίας (σκέψου και εσύ πόσο καιρό έκανε να δώσει απάντηση και πόσα πράγματα άφησε να ακούγονται εκείνες τις μέρες) και θα κοιτάξει το συμφέρον του. Η γνώμη μου για αυτόν παραμένει η ίδια. Είναι ένας παιχταράς που θέλει να πληρώνεται σαν τέτοιος, δεν δέχεται να είναι δεύτερος στην ομάδα (αυτό πιστεύω έπαιξε ρόλο και στο ότι δε θέλησε να πάει σε ομάδα που υπάρχει ήδη ένας Ναβάρο ή ένας Πάργκο) και αυτοί ήταν και οι λόγοι που έφυγε από τον ΠΑΟ. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...
Ethereal
19-10-2013, 23:09
ντερμπι απο τα παλια στο αλεξανδρειο
ΣΙΧΑΜΑ Σπανούλη πουτανασγιε ΕΝΑ καλό ματς με το βάζελο δεν έχεις κάνει.
Αυτός ο Κόλινς μηδέν, οι ψηλοί μας αν εξαιρέσεις το Ντάνστον είναι για γέλια.
commissar
21-01-2014, 22:41
http://img69.imageshack.us/img69/3205/isju.jpg
ion_storm
21-01-2014, 23:22
Θέλω πολύ να μιλήσω για ΠΟΥΤΣΕΣ,
αλλά είναι νωρίς ακόμα και κυρίως όταν πήρα χαμπάρι ότι το σκορ ήταν κάτι 35-32 στην τρίτη περίοδο με πόνεσε το μυαλό μου.
Συνέντευξη Πεδουλάκη μετά τον αγώνα ένα μικρό έπος. - Θέλαμε να ξεκουράσουμε παιχτες, δεν είχε σημασία ο αγώνας, είχε και πρόβλημα ο Λάσμε και δεν μας βγήκε και το παιχνίδι.
Raven Lord
22-01-2014, 12:00
'νταξ' ήταν ματς ψυχολογίας κυρίως, αφού η κανονική περίοδος είχε λίγο πολύ κριθεί μετά την ήττα του gay στη δράμα. μια πιθανή νίκη του οσφπ όμως θα μπορούσε να αντιστρέψει το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τον ημιτελικό του κυπέλου και αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κρατήσει ο ΠΑΟ.
ypersyntelikos
22-01-2014, 15:04
Ανυπόφορος στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίλαν Τόμιτς, επαναλαμβάνει διαρκώς «εγώ αυτό το έβαζα»
http://www.tokoulouri.com/sports/xlatsi/
geologiko_karoto
24-02-2014, 23:48
http://www.youtube.com/watch?v=HKjkLfvUVtE
commissar
25-02-2014, 00:03
Ναι, σε όλα τα ματς γίνονται χίλιες δυο τέτοιες φάσεις, ναι αν τα σφυρίζουμε όλα δε θα παιχτεί μπάσκετ, ναι πρέπει να είσαι λίγο προκατειλημμένος για να δώσεις τέτοιο σφύριγμα σε αυτό το χρονικό σημείο με το σκορ στο -6, αλλά ο κανονισμός λέει ότι αυτός που κάνει μπάσιμο απαγορεύεται με το ελεύθερο χέρι να εμποδίσει τον αμυντικό.
Ίσως βέβαια να τα λέω αυτά επειδή στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος ήμουν μέσα και επί 38' ο Τανατζής σφύριζε έτσι και χειρότερα, οπότε ναι, σόρυ, δεν τους χάλασε.
http://www.youtube.com/watch?v=HKjkLfvUVtE
XAXAXAXAXAX :touched:
ypersyntelikos
25-02-2014, 04:20
Μέσα ήμουνα, δεν έχω φωνή από χθες
Επικό τόπικ,αφού γράφει για "Α1 2011-12"
http://www.ageofbasketball.net/index.php?option=com_content&view=article&id=4663%3Alr-----&catid=77%3A1&Itemid=71
(http://www.ageofbasketball.net/index.php?option=com_content&view=article&id=4663%3Alr-----&catid=77%3A1&Itemid=71)
έχει δίκιο...
Τραγικοί στις βολές για ακόμα μια φορά, αλλά και οι άλλοι κέρδισαν ματς με 1/20 τρίποντα ffs.
Μόνο Κόλλινς τίποτα άλλο. Σπανούλα φύγε κλπ.
Raven Lord
23-05-2014, 12:48
είδα τα τελευταία 2:20... περπέρογλου ήταν ο καλύτερος παίκτης του παναθηναϊκού.
geologiko_karoto
26-05-2014, 21:01
http://i.imgur.com/IsR14yl.gif
mourning apocalypse
27-05-2014, 03:31
https://pbs.twimg.com/media/BojfU1ECIAA9gsV.jpg:large
phthoggon
29-05-2014, 20:47
Τι χάλια είναι αυτά ρεεεεεεεε
Δώστε το πρωτάθλημα από τώρα στον Ολυμπιακό μπας και δε δούμε Αλβέρτη του χρόνου. Από τις λίγες φορές που δε θα με πειράξει καθόλου αν το χάσουμε γιατί απλά δε-το-αξίζουμε μέχρι τώρα.
freak brother
29-05-2014, 20:50
τωρα τα δες τα χαλια εσυ ? Σκορ γυμνασιακου μπασκετ.
phthoggon
29-05-2014, 20:54
Κακό είναι να περιμένω την ηρωϊκή ανάταση? :P Είναι και θέμα ποιος θα την κάνει βέβαια με τα γερόντια που χουμε γεμίσει.. (Ο Παππάς ακόμα τραυματίας είναι γαμώ?) Τέσπα για να δούμε και το Β'.
Mitsmann
29-05-2014, 21:58
το λογικο.
το λογικο.
Φάουλ, δύο βολές.
Mitsmann
29-05-2014, 22:04
περιμενε να κανω αλλα 4 ποστ σε 1μιση λεπτο και τοτε ριξε.
Mitsmann
29-05-2014, 22:09
ο φιλος μου Δημητριος Γιαννακοπουλος εκανε ενσταση γιατι η αποστολη του ΟΣΦΠ που ηρθε στο ΟΑΚΑ ηταν υπεραριθμη κατα τρια ατομα και ζηταει επαναληψη.
απ την ψυχη μου του ευχομαι να δικαιωθει.
Magellan
29-05-2014, 22:10
δεν ξερω τι θα γινει την κυριακη στο σεφ , μπορει να χασουμε και να το σηκωσουν παλι στο οακα
αλλα μόλις ειπαν οτι ο παο κανει ενσταση και ζηταει επαναληψη αγωνα γιατι ειχαμε λεει υπεραρυθμη αποστολη
ηταν 2 παραπανω στο παγκο
ευχομαι να την κερδισει
Κωλαράκι Τορνευτό
30-05-2014, 01:33
orange_iguana • 3 ώρες πριν
Έχει δίκιο παιδιά.
Ο δεύτερος γιατρός του Ολυμπιακού έχει αύρα που δίνει +2 στο τρίποντο και ο μασέρ μια άλλη που δίνει +3 stamina. Είναι cheat, επανάληψη αγώνα για να παίζουμε με τα ίδια buffs. gg qq
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/A1Basket/article2814621.ece/BINARY/original/photo%281%29.JPG
BASKETOFILOS • 4 ώρες πριν
δώστε τους μια κόλλα Α4 με γραμμές ρε αν είναι δυνατόν ....... δεν διαβάζετε αυτό το πράμα
Michail Jordanis BASKETOFILOS • 3 ώρες πριν
Δεν υπάρχουν τέτοιες....τις ρούφηξε ο κατοστάρικος......
:')
Raven Lord
30-05-2014, 11:36
δεν ξερω τι θα γινει την κυριακη στο σεφ , μπορει να χασουμε και να το σηκωσουν παλι στο οακα
αλλα μόλις ειπαν οτι ο παο κανει ενσταση και ζηταει επαναληψη αγωνα γιατι ειχαμε λεει υπεραρυθμη αποστολη
ηταν 2 παραπανω στο παγκο
ευχομαι να την κερδισει
να πάει να γαμηθεί ο φλώρος. καλύτερα να το βουλώσει κ να αναρωτηθεί για ποιο γαμημένο λόγο έδιωξε τον αρτζι και να βρει καναν προπονητή για του χρόνου.
συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα.
Tyler_Durden
30-05-2014, 12:35
Απιστευτος ξεφτιλας ο τρακης. Ο γαύρος κέρδισε στα ίσα. Προφανώς δεν είναι θέμα Αλβέρτη, αλλά θέμα ομάδας 7 παιχτών που έχουν ξεζουμιστεί οι περισσότεροι, και όσοι αντέχουν απλά είναι άνιωθοι.
Τράκη έρχεσαι από μια οικογένεια που η προσφορά της στο μπάσκετ του συλλόγου έχει κάνει πράξη το πιο τρελό όνειρο του κάθε Παναθηναικού, και έχεις καταφέρει να τα γαμήσεις όλα, και να σε βρίζουν και Παναθηναικοί και γαύροι. Ταλέντο όχι αστεία.
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10411792_10152456737214752_5148566702645083002_n.png
:touched:
Ethereal
30-05-2014, 15:48
αστεια πραγματα ο τρακης.
να κοιταξει αν μπορει να παρει το επομενο η ομαδα και αν δεν μπορει δεν χαθηκε ο κοσμος.του χρονου με προπονητη και καλυτερο ροστερ.
ολα τα υπολοιπα ειναι ντροπη.
Βάζελος και έχω κάνει κοιλιακούς από τα γέλια
https://www.youtube.com/watch?v=FpPDpf4RLXw
nothingman
30-05-2014, 20:12
Αναλόγως αστείο και το βουβό πλάνο αμέσως μετά τις δηλώσεις
https://pbs.twimg.com/media/Bo03kFPIMAASAMI.jpg
Magellan
01-06-2014, 21:30
τζαμπα φωναζε ο δημητρης
οριστε παμε για 5ο ματς
zumorito
02-06-2014, 01:03
παντως εχει πλακα οτι συγκρινουν το σπανουλη με τον παρκερ,δλδ......
Imperium
02-06-2014, 01:11
Bασιλη ακους?
Για ακόμα μια φορά ΑΦΑΝΤΟΣ, καμία έκπληξη :touched:
nothingman
02-06-2014, 10:04
Ένα πινκ σε κάθε σπανουλοσχετικό ποστ του Μπλάκι από εμένα.
Raven Lord
02-06-2014, 10:06
τζαμπα φωναζε ο δημητρης
οριστε παμε για 5ο ματς
θα τον φτάσουν σε γραφικότητα οι αγγελόπουλοι και ο μπαρτζώκας έτσι όπως πάει.
Imperium
02-06-2014, 14:09
ευχαριστως ολη μερα , καθε μερα
http://i1111.photobucket.com/albums/h474/13gfon13/1_123_zps8c79e6e2.jpg
Ένα πινκ σε κάθε σπανουλοσχετικό ποστ του Μπλάκι από εμένα.
Δεν είδα όλο το ματς, μόνο το τελευταίο 2λεπτο μπόρεσα.
Δεν ξέρω αν έγινε σφαγή και άλλα τέτοια που διαβάζω αλλά εμένα ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ :!:
Άκου εκεί 0/10 και 1 πόντο στο κρισιμότερο ματς η αρχηγάρα μας (και 7 ασσίστς οκ)
και ενα μεγαλο μπραβο στην ελληνικη αστυνομια που ηρθε μεχρι τον ηλεκτρικο στο φαληρο να μας προστατεψει πετωντας δακρυγονα
zumorito
04-06-2014, 22:03
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/10450689_753375234685292_7210480777269989180_n.jpg
Agoraphobic_S.I.
04-06-2014, 22:04
Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το ματς με: 26/31 βολές, 22/38 δίποντα, 4/14 τρίποντα, 27 ριμπάουντ, 19 ασίστ, 8 κλεψίματα και 10 λάθη.
Ο Ολυμπιακός είχε: 12/17 βολές, 22/36 δίποντα, 5/25 τρίποντα, 36 ριμπάουντ, 14 ασίστ και 3 κλεψίματα.
νο κομμεντς
Ethereal
04-06-2014, 22:06
http://oi57.tinypic.com/23utxc2.jpg
commissar
04-06-2014, 22:13
Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το ματς με: 26/31 βολές, 22/38 δίποντα, 4/14 τρίποντα, 27 ριμπάουντ, 19 ασίστ, 8 κλεψίματα και 10 λάθη.
Ο Ολυμπιακός είχε: 12/17 βολές, 22/36 δίποντα, 5/25 τρίποντα, 36 ριμπάουντ, 14 ασίστ και 3 κλεψίματα.
νο κομμεντς
δε σε μούτζωσα εγώ, αλλά ένα κόμμεντ θα το κάνω, στο πρώτο 10λεπτο ο Ολυμπιακός είχε σουτάρει περισσότερα τρίποντα απ'ότι δίποντα.
επίσης συνηθίζεται η ομάδα που κυνηγάει το σκορ να κάνει τα περισσότερα φάουλ, και τέλος πάντων ο Ολυμπιακός έχασε ένα πρωτάθλημα από τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων δε-θυμάμαι-καν-πόσο χρόνων επειδή Μπαρτζώκας και παίκτες ηγέτες (λολ) ήταν ΛΙΓΟΙ και δεν μπόρεσαν να νικήσουν ομάδα με 7 παίκτες (δεν εννοώ τους γκρι ρε :razz: ) και προπονητή τον Αλβέρτη (ΛΟΛ). μην τα ρίχνετε στις βολές ξέρω γω, τουλάχιστον όχι για το σημερινό.
Agoraphobic_S.I.
04-06-2014, 22:19
Ισχύουν όσα λες, προσωπικά δε θέλω να ξαναδώ τον Σπανούλη να παίζει στον ολυμπιακό. Ας τον κρατήσουν μόνο για ευρώπη ή κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται να κάνει ματσάρα (για τα δεδομένα του) το παλτό ο Κόλλινς και ο μούσιας να κάνει λαθάρα στην πιο κρίσιμη επίθεση του αγώνα.
Για την κρεμάστρα ούτε λόγος, ελπίζω να μην γίνει το λάθος να τον κρατήσουν.
Αλλά τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μαλάκες με τα φάουλ, είσαι ο χειρότερος παναθηναϊκός εβερ και σε κάνει μάγκα η διαιτησία;
Τελικά ο βάζελος στο μπάσκετ είναι ό,τι είμαστε εμείς (και πάντα μας βρίζανε όλοι γι' αυτό) στην μπάλα.
commissar
04-06-2014, 23:11
Για τον Blackie :touched:
gyCd_N-jBco
nothingman
05-06-2014, 00:16
Ευτυχώς το γύρισα στο τέννις από ένα σημείο κι ύστερα (που κι εκεί βέβαια αρχίδια, κέρδισε ο Ναδάλ) και έχασα τους Μπαλτάκους με τους Τράκηδες να αγκαλιάζονται και όλον αυτόν τον οχετό τέλος πάντων.
Μάρντυ Κόλλινς, εγώ δε θα σε ξεχάσω.
+1
http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/pikramenos-o-spanoulhs.2825659.html
:chinchilla:
Tyler_Durden
05-06-2014, 01:02
+1
http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/pikramenos-o-spanoulhs.2825659.html
:chinchilla:
σχόλιο από το άνωθεν λινκ
"Bill κλεισε αυτια,μην πας εθνικη το καλοκαιρι για να εισαι ξεκουραστος του χρονου , σιγουρεψου οτι οι προεδροι θα σου κανουν μια ομαδα να ξαναγουσταρουμε ολοι και μονο τοτε κατσε να παμε για το triple crown. ΑΝ ειναι να σου εχουν κολινς,σιμονς,πετγουει κτλ κτλ καντην αγορινα μου να πας να παιξεις μπασκετακι καπου που θα σεβονται τις ικανοτητες σου.Εμεις θα σε εχουμε για παντα ΑΡΧΗΓΟ μας."
^νικ του τύπου που το έγραψε: AnotherBrickInTheWall
http://www.panathinaikoskosmos.com/wp-content/uploads/2014/02/spanoulis1.jpg
:touched:
Raven Lord
05-06-2014, 11:09
break to break λοιπόν. φέτος δεν το πίστευα με τίποτα με την ομάδα που είχαμε μέχρι τον τέταρτο τελικό. μόνο το χθεσινό είδα ολόκληρο, δε χανόταν με τίποτα πια. πραγματικά, αν ούτε φέτος, δεν μπορώ να φανταστώ υπό ποιες συνθήκες θα μπορέσει να επανέλθει ο gayρος στους τίτλους. νομίζω ότι ο οσφπ - παίκτες, προπονητής, διοίκηση, κόσμος, ακόμα και αντίπαλοι οπαδοί - πίστεψαν ότι το σήκωσε μετά το break.
Ματσιούλις, Λάσμε, Μπράμος, Κάρι και Πινγκ τέλος από ΠΑΟ λέει :O
Θέλω Λάσμε με 1000, Μπράμος ή Ματσιούλις μια χαρά λύσεις για αντι-Περπέρογλου.
Imperium
12-06-2014, 17:36
Τι σκατα συμβαινει με τον ηλιθιο τον τρακη ρε πουστη μου...καταστροφη μια ζωη..πριν 2 χρονια καταστρεφει την ομαδα και τωρα πανω που πας να κανεις κορμο συμβαινει αυτο...WTF?????? τουλαχιστον αχαριστια σε λασμε , ματσιουλις
πρωτη φορα στα χρονια ο ποδοσφαιρικος παο βγαζει περισσοτερο υγεια απτον μπασκετικο..ας οψεται η χολερα...
Mitsmann
12-06-2014, 17:41
παρορμησεις ειναι.
πρωτη φορα στα χρονια ο ποδοσφαιρικος παο βγαζει περισσοτερο υγεια απτον μπασκετικο..ας οψεται η χολερα...
Δλδ εσύ τόσα χρόνια είχες χορτάσει "υγεία" απ´ τον εξάστερο :touched:
Imperium
12-06-2014, 17:45
Δλδ εσύ τόσα χρόνια είχες χορτάσει "υγεία" απ´ τον εξάστερο :touched:
καταλαβαινω πως το λες και δεν εννοω αυτο..τοσα χρονια ομως υπηρχε ενα πλανο , ενας σωστος σχεδιασμος..τωρα (οπως και πριν 2 χρονια) καταστρεφει την ομαδα επειδη εχει περιοδο
Raven Lord
12-06-2014, 19:00
λασμε - ματσιούλις ΓΙΑΤΙΙΙΙ?!?!?!?!
Tyler_Durden
12-06-2014, 19:15
γιατι η κόκα έχει κακές παρενέργειες. γαμω το μαλακα που μπλέξαμε
Raven Lord
12-06-2014, 19:20
θυμίζει παυλάρα αρχές '90... στο πολύ χειρότερο...
Λάσμε προέρχεται από μετριότατη χρονιά, Ματσιούλις φαντάζομαι ότι θεώρησαν πως δεν ταιριάζει στο πιο γρήγορο στυλ μπάσκετ του Ιβάνοβιτς.
Mitsmann
04-07-2014, 14:55
Βαρύτατη "καμπάνα" στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής.
Έγινε γνωστό απαγορεύει στον κ.Γιαννακόπουλο την είσοδο του στα γήπεδα για το διάστημα των δέκα μηνών για "πράξεις του οι οποίες δυσφημούν το άθλημα", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.
Η απόφαση αυτή του Αθλητικού Δικαστή έχει εξοργίσει τον πρόεδρο της ΚΑΕ ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- σκέφτεται περισσότερο σοβαρά από ποτέ την αποχώρησή του από τον αθλητισμό, άρα και το τριφύλλι.
Μάλιστα, σκέφτεται να δώσει τα "κλειδιά" της ομάδας για δέκα μήνες στον ΕΣΑΚΕ. Φυσικά, και η πλευρά του Παναθηναϊκού θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή όπως ενημερώνουν οι πράσινοι.
Μάλιστα, σκέφτεται να δώσει τα "κλειδιά" της ομάδας για δέκα μήνες στον ΕΣΑΚΕ.
Η προεπιλογή για το παγκόσμιο:
Γιάννης Αθηναίου 1.96 27/5/1988 γκαρντ Αρμάνι Μιλάνο
Γιάννης Αντετοκούνμπο 2.08 6/12/1994 φόργουορντ Μιλγουόκι Μπακς
Κώστας Βασιλειάδης 2.00 15/3/1984 γκαρντ Αναντολού Έφες
Ίαν Βουγιούκας 2.11 31/5/1985 σέντερ Ούνιξ Καζάν
Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς 2.02 3/3/1990 φόργουορντ Παναθηναϊκός
Νίκος Ζήσης 1.97 16/8/1983 γκαρντ Ούνιξ Καζάν
Κώστας Καϊμακόγλου 2.05 15/3/1983 φόργουορντ Ούνιξ Καζάν
Νικ Καλάθης 1.98 7/2/1989 γκαρντ Μέμφις Γκρίζλις
Κώστας Κουφός 2.13 24/2/1989 σέντερ Μέμφις Γκρίζλις
Βαγγέλης Μάντζαρης 1.95 16/4/1990 γκαρντ Ολυμπιακός
Γιώργος Μπόγρης 2.10 19/2/1989 σέντερ ΠΑΟΚ
Γιάννης Μπουρούσης 2.13 17/11/1983 σέντερ Ρεάλ Μαδρίτης
Κώστας Παπανικολάου 2.06 31/7/1990 φόργουορντ Μπαρτσελόνα
Γιώργος Πρίντεζης 2.06 22/2/1985 φόργουορντ Ολυμπιακός
Κώστας Σλούκας 1.87 15/1/1990 γκαρντ Ολυμπιακός
Μιχάλης Τσαϊρέλης 2.08 23/2/1988 φόργουορντ ΠΑΟΚ
Αν ο Γιάνκοβιτς δεν μπει 12άδα τότε θα είναι ίσως η 1η φορά στα χρονικά που η εθνικη δεν θα έχει ούτε έναν πρωταθλητή Ελλάδας στο ρόστερ της :shock:
Panathinaikos Superfoods
http://cs9.pikabu.ru/post_img/2016/10/13/8/1476363905163094746.gif
Λασπόνερα
24-01-2021, 18:08
https://allstarbasket.gr/24-1-1981-ionikos-nikaias-aris-113-114-giannakis-gkalis-73-62-2/
Λασπόνερα
08-02-2021, 15:47
Ποιο Your Honor;;;;;;
Η αληθινή κατάντια είναι εδώ.