View Full Version : [TV] Homeland
Ksekinisame klasika tha elega, stinontas to skiniko... Quinn :pink:
Ethereal
06-10-2015, 22:15
Ksekinisame klasika tha elega, stinontas to skiniko... Quinn [emoji14]ink:
Ξεθαρεψε για τα καλά αυτός.Μόνο που δε πήρε τηλ τον Ομπάμα να του ρίξει καμία Παναγία.
freak brother
07-10-2015, 21:41
αντε να γινει Κουιν μπειζντ η σειρα , ο κουιν τα σπαει η Καρι εχει κουρασει λιγο
Κάνουμε επανάληψη τον καλύτερο κύκλο της σειράς, τον περσινό, (είμαι ακριβώς στη μέση) και μπαίνουμε δυναμικά. Αν και πιστεύω ότι ο 4ος πλέον έχει θέσει πολύ ψηλά τα standards.
BURNIN AMBITION
09-10-2015, 14:30
ο καλυτερος κυκλος ηταν ο δευτερος μην τρελαθουμε τωρα. ολα τα επεισοδια ηταν σαν σιζον φιναλε.
και λιγα για την καρι επαιζε στο τερμινειτορ 3 μη σας γαμησω ολους
:pink:
Ethereal
20-10-2015, 00:00
Βλέπουμε σεζόν κουιν και επίσημα.
Parasight
20-10-2015, 06:52
Ποθτάνα όλα από το τρίτο επεισόδιο φέτο.
'Αλλη σειρά βλέπουμε? Εγώ κάνω κάνα τρίωρο κατά μέσο όρο για να δω επεισόδιο από τη βαρεμάρα...
Parasight
22-10-2015, 07:04
Μάλλον άλλη. Τον 5ο κύκλο Homeland βλέπω εγώ.
Κυρία Μαριάννα
22-10-2015, 10:35
εγώ στον 5ο κύκλο homeland είμαι λίγο:
http://vignette1.wikia.nocookie.net/theeverythingeverything/images/b/bb/Meh.gif/revision/latest?cb=20140106063618
Ναι κι εμένα με Homeland S05 ξεκινάνε όλα τα επεισόδια. Και είναι νυσταλέα. Από πολεμική κατασκοπεία το γύρισαν σε αστικό χιλιοπαιγμένο κατασκοπικό που το χουμε ξαναδεί μύριες φορές. Ελπίζω απλά να είναι κάποιο γερό build γιατί 3ο επεισόδιο στην προηγούμενη σεζόν ήμουν ήδη κολλημένος στην οθόνη.
Α, και δεν πιστεύω να πίστεψε κανείς ότι η Κέρι μας χαιρέτησε ε.
Συμφωνώ με H., ελπίζω και 'γω σε κάποιο γερό build.
Αν βέβαια σας φτάνουν οι σκηνές με τον Κουίν, ΟΚ πάσο.
Ethereal
26-10-2015, 23:49
μετα απο το αποψινο η σεζον αποκτα περισσοτερο ενδιαφερον
asimoulis
27-10-2015, 00:28
Γάμησε βασικά το τέταρτο.
KoiliaSamprela
27-10-2015, 09:45
δεν είδα ακόμα 4 (σήμερα μου είπαν είναι οκ να το δω) αλλά στο 3 γέλασα με την ψυχή μου, η άλλη ψάχνει για εξορκιστή γιατί αντί να κάνει τον ψυχάκια κάνει την δαιμονισμένη (λολ χειρότερη ηθοποιός εβερ , αν και η Νταενέρις την χτυπάει στα ίσα )
OK το τέταρτο ήταν όντος δυνατό.
freak brother
30-10-2015, 12:23
η καρι στην πρωτη δευτερη σεζον ηταν φοβερη σαν ηθοποιος , νταξει ποσες σεζο να κρατησει αυτο το σαικο σταιλ χωρις απο ενα σημειο και μετα επαναληψης να μη δειχνει πλεον και τοσο ρεαλιστικο και να παει στα ορια του γκροτεσκ (δε καταλαβα τι εγραψα)
Parasight
09-11-2015, 15:11
http://www.nostimonimar.gr/homeland-season-5-i-propaganda-sinechizete-apo-ton-kosta-skliami/
Ethereal
09-11-2015, 23:43
http://www.nostimonimar.gr/homeland-season-5-i-propaganda-sinechizete-apo-ton-kosta-skliami/
Την σειρά την έχει δει ποτέ;
asimoulis
15-11-2015, 20:20
Στον τέταρτο κύκλο, η σειρά αρκέστηκε να βγάλει ρατσιστικό μένος και εμπάθεια προς το Πακιστάν παρουσιάζοντας το ως μια αναξιόπιστη ψευτοδημοκρατία που προσφέρει ένα ασφαλές καταφύγιο για τους ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι έχουν σχέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών του Πακιστάν.
χαχαχαχαχ ο τύπος μόλις περιέγραψε άψογα το πακιστάν
και που να δει κι άλλο πέμπτο κύκλο περιμένουμε κείμενο νούμερο 2 να γελάσουμε κι άλλο
"η εμπαθής αυτή σειρά παρουσιάζει τις ρώσικες μυστικές υπηρεσίες να λύνουν και να δένουν και να έχουν ενεργό ρόλο στο παρασκήνιο της διαμάχης για τη συρία"
πάντως πέρα από την πλάκα
το γαμήσανε με τον κουίν και την πολυκατοικία που βρέθηκε στην τύχη ξέρω γω, σε φάση λάθος διευθυνση αν σημείωσες στο βερολίνο μπορεί να πέσεις και πάνω σε τζιχάντια
Ethereal
17-11-2015, 01:45
http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20131022211400/homelandtv/images/3/32/Saul_Berenson_Season_3.jpg
http://helpedwardsnowdentoday.com/wp-content/uploads/2014/05/i.1.snowden-speaks-vf.jpg
Entrancemperium
01-12-2015, 13:41
Άνετα ο χειρότερος κύκλος της σειράς.. Σενάριο μέτριο, σασπένς υπό του μηδενός, πλοκή ενδιαφέρον μεχ.. Κρίμα κρίμα.. Ας κάνουν καλή έξοδο τουλάχιστον στο τελευταίο επεισόδιο.. :/
freak brother
01-12-2015, 13:49
γενικα εχω την αισθηση σα να μη ξεραν προς τα που παει η σεζον και να τραβηξαν την φαση +5-6 επ απο οτι χρειζοταν και γενικα πολυ ανακατωσουρα φιλερ για το ψιλοτπτ .
Ethereal
01-12-2015, 19:05
Σου δίνει την εντύπωση ότι φοβούνται να "λερωσουν" χαρακτήρες (βλέπε σαουλ) και ενώ πάει να αποκτησει ενδιαφέρον τραβάνε απότομα χειρόφρενο.
Τελειώστε το στο τέλος της σεζόν. Κρίμα, σπιλώσανε με αυτήν την ΑΗΔΙΑ την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ 4η.
KoiliaSamprela
02-12-2015, 10:02
συμφωνώ, η 4 ήταν ισάξια μην πω και καλύτερη από την 1η.
Αυτή από την αρχή είναι σαν την κλανιά που περιμένεις να βγει αλλά όλο κάτι πάει στράβα και επιστρέφει στο άντερο.
Θα στηρίξω μόνο αν σκάσει ο Μπρόντι ως ζόμπι και τα γαμήσει όλα και γίνει σπινοφ του γουοκινκ οφ δε γουοκερ ντεντ
geologiko_karoto
02-12-2015, 16:24
Η Κάρι Μάθισον σάστισε...
Οταν η κινηματογραφική φαντασία συναντάει τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Με αφορμή μια τηλεοπτική σειρά (http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8687292)
Ethereal
08-12-2015, 01:35
Edit
Κυρία Μαριάννα
08-12-2015, 01:46
το χιόνισα το homeland, δεν παλευόταν άλλο.
σε φάση, κατέβασα το προηγούμενο, βρήκα υπότιτλους κλπ και το έσβησα χωρίς καν να το δω.
necrosaturate
08-12-2015, 03:51
Δεν είναι φινάλε, έχει άλλα 2 επεισόδια λέει στο ιμδβ.
Ethereal
08-12-2015, 05:13
Δεν είναι φινάλε, έχει άλλα 2 επεισόδια λέει στο ιμδβ.
Έχεις δίκιο,άκυρο.
Για κάποιο λόγο το θεωρούσα δεδομένο πως ειναι το τελευταίο επεισόδιο.
σε φάση, κατέβασα το προηγούμενο, βρήκα υπότιτλους κλπ και το έσβησα χωρίς καν να το δω.
:moutza: κατσε δες Leftovers :touched:
freak brother
08-12-2015, 10:28
τι θα γινει η φαση με τις ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΓΚΛΕΝ - ΚΟΥΙΝ , ας πεθανει και κανεις
Κυρία Μαριάννα
08-12-2015, 12:30
:moutza: κατσε δες Leftovers :touched:
http://wap.medjugorje.ws/data/olm/images/pictures/jesus-christ-images/little-baby-jesus/little-jesus.jpg
Fireknight
08-12-2015, 13:19
Mandy Patinkin Helps Refugees Land On Lesbos In Emotional International Rescue Committee Video (http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/12/08/mandy-patinkin-helps-refugees-land-on-lesbos_n_8746922.html)
KoiliaSamprela
08-12-2015, 13:25
Mandy Patinkin Helps Refugees Land On Lesbos In Emotional International Rescue Committee Video (http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/12/08/mandy-patinkin-helps-refugees-land-on-lesbos_n_8746922.html)
ναι καλά, όταν όμως διάταζε δολοφονίες και απαγωγές ήταν άλλος? ΑΣΕΜΑΣΡΕΦΙΛΕ
freak brother
08-12-2015, 14:56
αλλαζει ο ανθρωπος , δες τον Οττο !
asimoulis
12-12-2015, 04:39
γενικά είχε κάποια μέτρια επεισόδια αλλά είναι εντελώς στο πνεύμα της εποχής και ο τρόπος που το γύρισε η τύπισσα πολύ μπροστά, όχι κακή σεζόν και κατασκοπικά άρτια
Ethereal
15-12-2015, 00:02
Μάλιστα . Δηλαδή η Ρωσία θέλει να γίνει το τρομοκρατικό χτύπημα ενώ ταυτόχρονα είναι ίσως η μόνη χώρα που χτυπάει ζωτικούς στόχους του isis irl. Έχοντας πάει τη σεζόν τόσο up to date με την επικαιρότητα ,η επιλογή τους για το plot ήταν εντελώς άστοχη.
Ωχ, ανανέωση (http://www.tv.com/shows/the-affair-2014/community/post/homeland-the-affair-renewed-showtime-144969538296/)
asimoulis
15-12-2015, 03:25
Μάλιστα . Δηλαδή η Ρωσία θέλει να γίνει το τρομοκρατικό χτύπημα ενώ ταυτόχρονα είναι ίσως η μόνη χώρα που χτυπάει ζωτικούς στόχους του isis irl. Έχοντας πάει τη σεζόν τόσο up to date με την επικαιρότητα ,η επιλογή τους για το plot ήταν εντελώς άστοχη.
μα αυτό ακριβώς λέει ότι θα χρησιμοποιηθεί σαν pretext για να μπουν όλοι στο cause να τσακιστεί το ''radical islam". επίσης υπάρχει και η σχετική φιλολογία (https://en.wikipedia.org/wiki/Explanation_attempts_for_the_Russian_apartment_bombings) οπότε αργά ή γρήγορα το κόνσεπτ θα έβρισκε το δρόμο του σε κάποια σειρά, ταινία or sth
πιο αδιαφορη σεζον, πεθαινεις.
freak brother
24-12-2015, 11:48
μα αυτό ακριβώς λέει ότι θα χρησιμοποιηθεί σαν pretext για να μπουν όλοι στο cause να τσακιστεί το ''radical islam". επίσης υπάρχει και η σχετική φιλολογία (https://en.wikipedia.org/wiki/Explanation_attempts_for_the_Russian_apartment_bombings) οπότε αργά ή γρήγορα το κόνσεπτ θα έβρισκε το δρόμο του σε κάποια σειρά, ταινία or sth
akrivws , gia na mh varaei monh na nomimopoihthei kai na varan kai oi alloi. mou thn espase ligo to finale
Άνετα ο χειρότερος κύκλος της σειράς.. Σενάριο μέτριο, σασπένς υπό του μηδενός, πλοκή ενδιαφέρον μεχ.. Κρίμα κρίμα.. Ας κάνουν καλή έξοδο τουλάχιστον στο τελευταίο επεισόδιο.. :/
γενικα εχω την αισθηση σα να μη ξεραν προς τα που παει η σεζον και να τραβηξαν την φαση +5-6 επ απο οτι χρειζοταν και γενικα πολυ ανακατωσουρα φιλερ για το ψιλοτπτ .
Τελειώστε το στο τέλος της σεζόν. Κρίμα, σπιλώσανε με αυτήν την ΑΗΔΙΑ την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ 4η.
συμφωνώ, η 4 ήταν ισάξια μην πω και καλύτερη από την 1η.
Αυτή από την αρχή είναι σαν την κλανιά που περιμένεις να βγει αλλά όλο κάτι πάει στράβα και επιστρέφει στο άντερο.
Θα στηρίξω μόνο αν σκάσει ο Μπρόντι ως ζόμπι και τα γαμήσει όλα και γίνει σπινοφ του γουοκινκ οφ δε γουοκερ ντεντ
Ωχ, ανανέωση (http://www.tv.com/shows/the-affair-2014/community/post/homeland-the-affair-renewed-showtime-144969538296/)
πιο αδιαφορη σεζον, πεθαινεις.
ΚΛΑΙΩ με ολους σας. Ζητω το αθανατο ΕΡ :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Ωχ ανανεωση λεει ο Κασριθ. Ε πως να μην ανανεωθει η σειρα οταν η 5η σεζον ηταν ελαχιστα χειροτερη απο την 4η, που ειναι η καλυτερη ως τωρα?
Και νταξει, αντε πες εγω ειμαι τρελος που βλεπω τα επεισοδια και σε καθε ενα λεω "πως γινεται να γαμησε ΠΑΛΙ κι ενω νομιζα θα το βαρεθω?", ολες μα ΟΛΕΣ οι ιστοσελιδες κριτικης που του δινουν τα 90%, κι αυτες τρελες ειναι?
Απιστευτη κατασκοπικη σεζον, μονο ο ασιμουλης ενιωσε, οι αλλοι γυριστε το στο Leftovers μαζι με Μαριαννα
Χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι.
12 stars circle your brow
15-01-2016, 10:40
Πολύ δυνατή κι ενδιαφέρουσα σεζόν, μάλλον φάγατε Homeland φόλα και ξενερώσατε γενικότερα με τη σειρά.
^ αυτο ακριβως μολις την τελειωσα. Καθε επεισοδιο απο το 4 και μετα απλα ΕΝΤΑΣΗ ολη την ωρα.
Επισης: http://www.slashfilm.com/homeland-season-6-details/
Εκτη σεζον θα ειναι στη Νεα Υορκη :touched:
δεν ξέρω αν θα αντέξω να δω το πηγούνι της Κάρι να τρεμοπαίζει για ακόμα μια σεζόν.
Ο καθενας οπως τη βρισκει, δε χρειαζεται να σου αρεσει με το ζορι.
Αν απο τα 600 λεπτα τηλεοπτικου χρονου εσυ εστιαζεις στα περιπου 7:30 στα οποια ειδες την Καρι να βρισκεται σε ταραχη, καλυτερα παρε το Στράτο να πατε για κανα φραπε.
καλά δεν χρειάζεται επίσης να με κάνεις να μου αρέσει και με το ζόρι.
την ειρωνεία στον πάτο σου.
http://i.imgur.com/wSmYdZp.gif
OniBocho
15-01-2016, 14:54
Διακρίνω μια άνευ λόγου επιθετικότητα Ιωάνη. Δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει, αλήθεια...
Ονιμποτσειε, εχεις δει εστω κι ενα επεισοδιο Homeland?
OniBocho
16-01-2016, 08:15
Να, εδώ με το παλικάρι σχεδιάζουμε πως θα φάμε την ξανθιά κατσαρίδα... (https://drive.google.com/file/d/0B1Q72hdRClzhd1Uza0hyeHFvOU9HaFRzMGdpRFlZTXNqTU40/view?usp=sharing)
Καταλαβα, δεν εχεις δει ουτε δευτερολεπτο αλλα δε μπορουσες να αντισταθεις στο να απαντησεις αν και ασχετος...
OniBocho
17-01-2016, 11:33
Σωστό συμπέρασμα, για ακόμη μία φορά Γιάνι.
Δεν είναι όλες οι σειρές Lost, φίλε μου, για να με απωθούν. Συγκεκριμένα, δεν έχω δει μόνο 4η και 5η σεζόν από το Homeland κι ο λόγος ήταν πως με κούρασε αφάνταστα η κάκιστη τρίτη σεζόν.
Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο είναι εντελώς άσχετο με την παρατήρηση που έκανα, η οποία σχετίζεται με το ύφος σου κι όχι με την πλοκή/ποιότητα/εξέλιξη/δεν_ξέρω_τι_σκατά_θες_να_βάλεις_εδώ της 5ης σεζόν.
Όταν δω τις 2 αυτές σεζόν όμως, θα σου πω αν συμφωνώ με σένα ή με τους υπόλοιπους που κράζουν.
Βασικα για να μπεις στο θρεντ και να σχολιασεις το υφος μου :touched: χωρις να εχεις δει 2 σεζον... ε τι να πω, ψαξου για το τι παει λαθος.
Τι εχει το υφος μου, δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου. Προτεινω να πατε για φραπε ολοι μαζι να τα συζητησετε και να ηρεμησετε.
OniBocho
18-01-2016, 08:16
Καλά είμαστε, από "ούτε ένα δευτερόλεπτο" φτάσαμε στο "-2 σεζόν". Υπάρχει πρόοδος. Καμία έκρηξη, από μέρους μου βασικά. Εσύ ήσουν που έβγαλες τρελλούς όσους δεν αρέστηκαν στην 5η σεζόν. Για ψάξου λίγο κι εσύ! :p
Πως θα γινει να σταματας να ποσταρεις σε θρεντ με τα οποια δεν εχεις καμια σχεση και μπαινεις απλα για τη φαση? Το αν εκραξα εγω καποιους και για το τι τους εκραξα, αστο να το ξερω εγω καλυτερα.... ευτυχως ολα τα σοβαρα sites τυπου Rotten Tomatoes, Metacritic, imdb και βασικα οποιοδηποτε αλλο συμφωνουν μαζι μου και οχι με οσους "δεν αρεστηκαν στην 5η σεζον". Απλα το ΕΡ εφτασε ΚΑΙ σε αυτη τη σειρα στο σημειο που το παιζουν γνωστες εναλλακτικοι χιψτερς του τυπου "I liked Homeland before it was cool". Απο την αλλη εχεις και χρηστες που εχουν να δουν απο το 2013 και νομιζουν οτι μπορουν να κρινουν.
OniBocho
18-01-2016, 08:32
ρε φίλε, έχεις αποκτήσει κάποια δυσχέρεια στην ανάγνωση; Δεν καταλαβαίνω, αλήθεια... Δεν έγραψα κάτι για τη σειρά, ακριβώς για το λόγο που λες. Έχω να δω ολόκληρες σεζόν εδώ και 2 χρόνια. Τα 3 μισά επεισόδια της 4ης και το πρώτο της 5ης που είδα, δε λένε τίποτα. Αλλά, guess what? Δε μιλάω για τη σειρά. Και σιγά τα αίματα, δηλαδή, που γράφω στο ιερό θρεντ του Homeland, αλλά δε σχολιάζω τα επεισόδια, παρά το ανεξήγητο rage ενός ανθρώπου προς 5-10 άλλους χρήστες, απλά και μόνο επειδή διαφωνούν. Και ω, το imdb, που οι χρήστες του κατέταξαν ως 6η καλύτερη ταινία όλων των εποχών το Dark Knight, υποστηρίζει τη θέση σου. Έχεις σκεφτεί μήπως το ενδεχόμενo η θέση και η γνώμη σου να επηρρεάζεται από όλα αυτά που παραπλεύρως διαβάζεις; Δεν κρίνω αν αυτό είναι καλό ή κακό, αν συμβαίνει σε άλλους, σε μένα ή όχι, αλλά πραγματικά, δε θεωρώ επιχείρημα το "τα ίδια γράφουν στο IMDB και στο Metacritic", λυπάμαι.
Peace, ε; Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, το ξέρεις ότι μου είσαι πολύ συμπαθής. Σε καυλαντίζω λίγο, επειδή μου την μπαίνεις τελευταίως, αλλά μην παρεξηγιόμαστε κιόλας. Με τόσα κοινά (καράφλα, Chicago, Star Wars) δε θα μας χωρίσει τώρα το Homeland να 'ουμ! :D
Προφανως δεν εχω εγω προβλημα με την αναγνωση, αλλα εσυ. Αυτο ελειπε, να εμπαινες σε ενα θρεντ και να εγραφες για μια σειρα που δεν εχεις δει, και να σε επαιρνα και στα σοβαρα. Η απορια μου ειναι γιατι μπαινεις γενικοτερα στο θρεντ. Δηλαδη βλεπεις τελευταιο ποστ ξερω γω στο ταδε θρεντ και πρεπει να μπεις ενω δεν σε ενδιαφερει η κουβεντα για τη σειρα, μονο και μονο για να πεις τη μαλακια σου?
Ειδες λες 3 μισα επεισοδια της 4ης σεζον και 1 επεισοδιο της 5ης σεζον. Εισαι γνησια χαζος? Σε μια σειρα οπως το Homeland κρινεις ξερω γω εστω και ελαχιστα απο αυτα? Σε μια σειρα που βλεποντας την καταλαβαινεις οτι εχουν σχεδιασει μεχρι και την παραμικρη λεπτομερεια σε καθε σεζον για τα 12 επεισοδια ως μια ολοτητα, εσυ καθεσαι να κρινεις ξερω γω απο μερικες σκηνες που δε βγαζουν κανενα νοημα out of context? Ή απλα ειδες τελευταιο ποστ Φιξξξερ και λες αντε ας μπω να κανω τον χαβαλε μου γιατι εχουμε και οι δυο φαλακρα και γουσταρουμε Σικαγο Μπουλς?
Αν ειχες δει λοιπον τη σειρα, μπορει να καταλαβαινες οτι δεν ειναι ανεξηγητη καμια διαφωνια μου με τους υπολοιπους χρηστες, αλλα τι να σου λεω κι εσενα τωρα, εδω δεν καταλαβαινεις τα απλα... Ποιο rage? Ειδες να βριζω κανεναν ή να του λεω οτι γαμιεται το σπιτακι του επειδη δεν του αρεσε το Homeland? Επειδη εγραψα "αθανατο ER" ξερω γω ως ειρωνεια? Rage δεν λαμβανεται καν το παρον ποστ που διαβαζεις, αφου ειναι γνησιες αποριες εκ μερους μου, της φασης "πως γινεται να μιλαω ακομα με τον τυπο που ειναι στο περιπτερο και επειδη εχει ελευθερο χρονο καθεται και με τρολαρει?". Για το Dark Knight τι ακριβως να απαντησω? Οποιος δεν του αρεσει το Dark Knight ειναι ηλιθιος, τοσο απλα, deal with it. Στην αλλη σου ερωτηση, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν διαβαζω κριτικες για το οτιδηποτε πριν το δω και βγαλω τα δικα μου συμπερασματα. Δε θα καθομουν να λεω ποσο τα σπασε η 5η σεζον Homeland αν δεν την ειχα δει πρωτα. Ε την ειδα και καθε επεισοδιο απο το 4ο και μεχρι το τελος ηταν μεσα στην αγωνια, αυτο γραφω σε αυτο το θρεντ, με συγχωρεις αμα πληγωσα τους συγχωριανους σου.
Αλλα κατσε να σκεφτω, εσυ προσπαθεις να με πεισεις οτι ενω:
1. Δεν εχεις δει τη σειρα εδω και 2 χρονια με εξαιρεση απο οτι μαθαμε μερικα διασπαρτα μισα επεισοδια (....)
2. Μπαινεις σε ενα θρεντ για να μου την πεις επειδη την λεω σε αλλους (!)
3. Τα περισσοτερα sites κριτικης τηλεοπτικων σειρων αποθεωνουν σχεδον την 5η σεζον Homeland
4. Οι χρηστες εδω μεσα εχουν τα εκπληκτικα ευγλωττα και στιβαρα επιχειρηματα του επιπεδου "πιο βαρετη σεζον πεθαινεις" και "νταξει το παρατησα το Homeland, τα εσβησα απο το σκληρο'
Κατα τα αλλα εγω ειμαι ανεξηγητος. Ε οκ :touched:
Τα οποία σωστά αυτά sites αποθεώνουν όλα breaking bad αλλά οκ, είσαι ανίατη περίπτωση.
Αντι να τα λετε εδω περα και να ανταλλαζετε αποψεις με τετοια ευγλωττια, δεν πατε για κανα φρεντο εσπρεσσο, εγω καλα ειπα...
Θελει και ο Ονιμποτσο να ερθει μαζι σας και σας στηριζει χωρις να εχει δει τη σειρα, τι αλλο θελετε.
OniBocho
20-01-2016, 11:17
Πόσα επεισόδια Homeland έχεις δει Η. κι έρχεσαι να ποστάρεις κάτι off-topic σε αυτό το thread? Χωρίς αναφορά φρονημάτων, δεν επιτρέπεται, κύριος....
Ποιος υποστηρίζει Bulls το 2016;! Λολ.
OniBocho
20-01-2016, 11:49
Αυτός, 1-0!
Έχω δει τα πάντα όλα από το homeland το οποίο κατά την άποψή μου έκανε μία μικρή κοιλιά στην 3η σεζόν (παρόλα αυτά χαλαρά βλεπόταν), είχε μία 4η ΑΠΟΘΕΩΣΗ και μία 5η πολύ πολύ βαρετή με μεγάλη αλλαγή σκηνικού σε αστικό τοπίο και τζειμσμποντιλίκια ταραρααα ραραρα ραραραραααααα (τραγουδάω το γνωστό OST του τζέμη μποντ, ναι). Βέβαια καμιά φορά πετάγεται σε κάνα site στα ίντερνετ κανένας συνδρομητής της mensa να μας πει πόσο μαλάκες είμαστε, αλλά οκ, έχουμε και μία πιστότητα και σταθερότητα στις απόψεις μας και δε μασάμε. Στην τελική είμαι και ελέφαντας άμα θέλει.
Οταν λες κανας συνδρομητης της ΜΕΝΣΑ εννοεις καμποσα εκατομμυρια κοσμος σε ΟΛΑ τα σαητς του ιντερνετ εκτος απο το ER που διαφωνουν μαζι σου μαλλον.
Δεν εισαι μαλακας επειδη δε σου αρεσει η 5η σεζον του Homeland, μαλακας εισαι για τον τροπο που το εκφραζεις. Ε και γενικως μαλακας εδω που τα λεμε, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Θα βγω για έναν καφέ με τους φίλους μου για να το συζητήσω αυτό το τελευταίο γιατί με προβλημάτισες. Μην ζηλοφθονείς όμως γι' αυτό ε. Παραμένεις να επικαλείσαι site που σε βγάζουν μαλάκα πάντως :)
Θα το ηθελες πολυ, αλλα ξερουμε και οι δυο οτι απεχουμε παρα πολυ στις κρισεις μας και στα γουστα μας (ευτυχως) και πως το δικο μου ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο σου.
Να βγεις για φρεντο καπουτσινο με Κρουξ και Ονιμποτσο, πιστευω θα τα βρειτε απολυτα στο Homeland και σε αλλα πραγματα επισης. Να πατε και για καλαμακια-σουβλακια-κεμπαπ-γυρο-απολα με χωρις κρεμμυδι
Parasight
22-01-2016, 09:05
Θα το ηθελες πολυ, αλλα ξερουμε και οι δυο οτι απεχουμε παρα πολυ στις κρισεις μας και στα γουστα μας (ευτυχως) και πως το δικο μου ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο σου.lol όντως το έγραψες αυτό;; :touched:
Ναι προφανως το εγραψα, εκει πανω ειναι. Δε βλεπω που ειναι το περιεργο, για τον Η. μιλαμε
Parasight
22-01-2016, 10:32
Ναι αλλά μπορεί ο μπαμπάς του να νικάει τον μπαμπά σου.
Headphones
23-01-2016, 05:32
ευτυχως ολα τα σοβαρα sites τυπου Rotten Tomatoes, Metacritic, imdb και βασικα οποιοδηποτε αλλο συμφωνουν μαζι μου και οχι με οσους "δεν αρεστηκαν στην 5η σεζον".
http://s17.postimg.org/ehgdlnxjj/Untitled.png
SpiritCrusher
23-01-2016, 15:35
Λοιπόν δεν είμαι χέητερ, πιστεύω πως άρχισε καλά ο 5ος κύκλος και έλεγα πως κάπου το πήγαινε. Στη πορεία το γάμησαν και καταλήξαμε να έχουμε μια μέτρια season. Όχι κακή, μέτρια. Δεν ξέρω πως μπορεί ο φίψψψερ να λέει πως η 5 ήταν γαμάτη, γιατί πολύ απλά δεν ήταν. Μπορεί αυτός να γούσταρε και όλα κουλ βρε αδερφέ αλλά δεν είναι και η κορυφή της κατασκοπείας το screensaver στο beach bar και ο random wanderer σαμαρίτης που έτυχε να είναι ο γιατρός φίλος των τζιχαντιστών. Από εκεί και μετά οι υπόλοιποι είστε λίγο υπερβολικοί (κλασσικά, τα βλέπουμε και στο thread του walking dead κτλ.)
Ας ελπίσουμε πως η επόμενη θα αγγίξει επίπεδα της 4ης season.
Πέρι "λολ, λεφτοβερς!": Αν μου έλεγες πέρυσι ότι η φετινή season Leftovers θα ήταν καλύτερη από το φετινό Homeland, θα απαντούσα ούτε μία στο εκατομμύριο. Έλα όμως που στο άλλο ξεπέρασαν τον εαυτό τους κι εδώ έβγαλαν μια μετριότητα. ¯\_(ツ)_/¯
Μπορεί αυτός να γούσταρε και όλα κουλ βρε αδερφέ αλλά δεν είναι και η κορυφή της κατασκοπείας το screensaver στο beach bar και ο random wanderer σαμαρίτης που έτυχε να είναι ο γιατρός φίλος των τζιχαντιστών.
Βασικα ειναι πολυ απλο, γουσταρα γιατι οι σκηνες που λενε ειναι 2 ηλιθια plot devices που απασχολησαν το μυαλο μου περιπου για 30 δευτερολεπτα το καθενα.
Ειχε τοσα πολλα αυτη η σεζον (και τοσα πολλα γαμάτα) που δεν εδωσα βαση σε τετοιες χαζομαρουλες. Θα μπορουσαν αλλωστε πολυ ευκολα να τα εχουν δειξει και τα δυο αυτα με μεγαλυτερη σοβαροτητα, αλλα νομιζω το εκαναν ετσι επιτηδες.
Ethereal
09-05-2016, 19:04
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/dcba31ea4066e68a94e1e3f224211ba5.jpg
KoiliaSamprela
09-05-2016, 20:34
ένα επεισόδιο θα έχει μόνο? τι θα είναι τηλεταινία ?
:cold:
Νεα Υορκη η 6η σεζον ε, τα εχουμε πει. Ανυπομονω, κριμα επρεπε να παω να κανω stalking να βρω που ειναι τα γυρισματα να ειμαι κομπαρσος :/
Ethereal
12-08-2016, 00:58
Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας της έκτης....http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/3bbc61e585acbc7c3d7007a3f467c65e.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
12-08-2016, 06:15
Εγω γιατι θυμαμαι εδω και πολυυυυυυυ καιρο να λενε οτι φετος αντι να παιξει στο καθιερωμενο Σεπτεμβριος - Δεκεμβριος, ηταν ηδη εξαρχης κανονισμενο για Ιανουαριο?
Ξενερα οπως και να χει, ηθελα λιγο Homeland τωρα συντομα...
SpiritCrusher
02-01-2017, 15:10
Βγήκε το 1ο.
asimoulis
21-02-2017, 09:02
Καταπληκτική η σεζόν. Το feeling στο τέλος του πέμπτου. Αυτό, μόνο.
ξεκίνησα να παρακολουθώ την σεζόν κάπως "μεχ" αλλά το 4ο και το 5ο ήταν πραγματικά καλά επεισόδια και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
ViPeRMaN
14-03-2017, 16:10
δεν θυμαμαι απο ποτε εχει να παιξει σερι τοσα καλα επεισοδια ή μονο σε μενα αρεσει;;
Parasight
14-03-2017, 19:50
Η σειρά γαμάει ανέλπιστα. Θα περίμενε κανείς να έχει εξαντληθεί στον 6ο κύκλο, αλλά μιλάμε για πολύ καλό γράψιμο. Εύγε στους δημιουργούς!
Ethereal
14-03-2017, 21:53
Συμφωνώ κιε επαυξάνω
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BURNIN AMBITION
15-03-2017, 16:30
απο τη γυναικα του τζον κοννορ μονο καλα πραγματα μπορουμενα περιμενουμε. να ι ειναι τελειοτητα η φαση
Parasight
16-03-2017, 08:29
Ας είχε σεναριογράφους σαν του Τ3 και θα σου έλεγα εγώ αν γαμούσε η γυναίκα του Κόννορ :p
12 stars circle your brow
03-08-2017, 17:08
Έκτη σεζόν Homeland ένα έπος φίλοι μου. Άργησα να την δω, αλλά ήθελα να το πω.
asimoulis
02-04-2018, 14:22
7η πολύ καλή με δυνατή ατμόσφαιρα και στο πνέυμα της εποχής.
Parasight
02-04-2018, 17:51
Την ξεκίνησα αδιάφορα τώρα που ξεκίνησε η άδειά μου όσο κωλοβαράω σπίτι, αλλά είμαι ήδη στο s07e04 και φυσάει. Αναπάντεχα καλή 7η σεζόν όντως.
SpiritCrusher
03-04-2018, 00:37
Αναπάντεχα καλή 7η σεζόν όντως.
Ισχύει.
FANTASMA
03-04-2018, 09:47
Γιατι αναπαντεχα ρε παιδια? Οι περισσοτεροι γραφετε (και συμφωνω) στην προηγουμενη σελιδα οτι η 6η σεζον ηταν γαμω.
Δεν εχω δει τιποτα ακομα απο 7η σεζον δυστυχως, τα αφηνω να μαζευτουν να τα δω ολα μαζι το καλοκαιρι, οπως καθε χρονο...
commissar
17-07-2018, 22:09
Τέλος κι από δω για την 7η σεζόν της αγαπημένης μας κλαψιάρας :')
Η σειρά είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα από τον θάνατο του Μπρόντυ και μετά, μ'αρέσει τρελά που σε κάθε σεζόν ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια και όχι μια μανιέρα "πάλι κακοί τρομοκράτες θέλουν το κακό της χώρας μας". Στο τελευταίο επεισόδιο ομοιότητες ακα σωσίες με Argo και θεός Beau Bridges, ελπίζω να συνεχίσει στην 8η ως νέος πρόεδρος. Κάρι ζόρικα την κόβω, όπως την είδα στο τέλος :touched:
Crossover από άλλο thread:
Έχουν πλάκα όσοι ξενερώνουν με μια σειρά/ταινία/βιβλίο επειδή το τέλος δεν είναι αυτό που θα περίμεναν τελικά, και αυτοί θα το έφτιαχναν αλλιώς ξέρω γω.
Πραγματικά αν συνεχίσουν σε αυτό το επίπεδο ας βγάλουν άλλες 7 σεζόν, αλλά ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ πρέπει να απαντήσουν στα κενά που υπάρχουν από 1η και 2η, δε γίνεται να τελειώσει η σειρά και να μην πουν ποτέ ποιος πήρε το αμάξι του Μπρόντυ και το έβαλε εκεί για να σκάσει η βόμβα, τι παίχτηκε με τον Saul και τον ανιχνευτή ψεύδους ή ποιος έδωσε το μαχαίρι (τισκατάήτανδεθυμάμαι) στον κρατούμενο τότε που αυτοκτόνησε για να μην τα ξεράσει όλα. Δε θα "ξενερώσω", αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει ένα πλάνο από την αρχή της σειράς και όλα θα οδηγήσουν εκεί στο τέλος, όχι "νταξ μωρέ, κάποιος φύτεψε εκεί το αμάξι για να ενοχοποιήσουν τον Μπρόντυ, κλάιν"
Εγώ λέω εδώ και χρόνια ότι από πίσω ήταν ο Saul αλλά κανείς δε με πιστεύει :|
Λασπόνερα
15-03-2020, 22:27
Είδα τρία επεισόδια χθες από την 8η.
Μ' άρεσαν.
commissar
19-04-2020, 19:48
Με ένα επεισόδιο να μένει για το φινάλε, λέω από τώρα: Συγκλονιστική σεζόν, τεράστια σειρά.
commissar
28-04-2020, 16:34
Τέλος. :cry::cry::cry::cry:
Τα λέμε ρε Carrie <3
Art In Haste
28-04-2020, 22:33
Δεν έχω ασχοληθεί με την σειρά αλλά πάντου βλέπω αυτό σήμερα..
https://www.instagram.com/p/B_ebg7RnfVx/?utm_source=ig_embed
OniBocho
29-04-2020, 07:32
Δεν έχω ασχοληθεί με την σειρά αλλά πάντου βλέπω αυτό σήμερα..
https://www.instagram.com/p/B_ebg7RnfVx/?utm_source=ig_embed
Το μακρινό 2000, είχα κατασκηνώτρια την 16χρονη τότε Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Ξεχώριζε, να τα λέμε αυτά.
tsimpouklano
29-04-2020, 14:59
Joanna Fyllidou (https://www.imdb.com/name/nm3126001/), που λέει και το Imdb.
Μιας και τελείωσε, την ξεκίνησα, οι υπότιτλοι στο netflix είναι σκατά, έλεος.
Art In Haste
29-04-2020, 15:19
Έπαιξε και στο Swedish Dicks βλέπω
Η μέτρια 5η σεζλόνγκ με οδήγησε στην 6η με πολύ γκρίνια και καθόλου όρεξη για περισσότερο τρεμάμενο πηγούνι. Ειδα πάνω από το μισό της 6ης και την παράτησα. Επειδή πρόσφατα το νέτφλιξ συμπεριέλαβε και την 8η και τελευταία σεζόν, είπα άντε ντέφι να γίνει, ας την δούμε και την πιάσαμε από την αρχή της 6ης. Κατάλαβα πόσο "κακό" μπορεί να προκαλέσει μια μέτρια σεζόν για μια σειρά που σε στιγμές έχει αγγίξει το απόλυτο, όπως επίσης οτι ο παράγοντας κόπωση του θεατή είναι ένας σημαντικότατος παράγοντας ο οποίος απαιτεί διπλάσια και τριπλάσια προσπάθεια από τους δημιουργούς για να τον υπερκεράσουν.
Η 6η ήταν μια πάρα πολύ καλή σεζόν. Εστίασε κυρίως στην μια εκ των τριών μεγάλων προσωπικοτήτων της σειράς και παρόλο που στην αρχή φαινόταν οτι δύσκολα θα είχαμε δυνατό spy game, από τα μισά και μετά το σενάριο απλά πετούσε φωτιές. Το πιο σημαντικό όμως ήταν το cliffhanger που άφησε για τις επόμενες δύο.
Η 7η και η 8η σεζόν είναι απλά από άλλο πλανήτη. Είναι τόσο καταιγιστικά τα γεγονότα που το binge watching γίνεται κανόνας. 24 επεισόδια απίστευτου spy game, politics που δεν θυμίζουν sci-fi, έντονου drama και αγνού action. Οσο για το φινάλε τι να λέμε. Η σειρά φτάνει 10 λεπτά πριν το οριστικό τέλος και ακόμα δεν μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρος για το τι θα συμβεί πραγματικά.
Χίλια μπράβο.
OniBocho
03-03-2021, 12:09
Το παράτησα στην πολύ κουραστική 3η σεζόν (δεν είδα καν το ότι κρέμασαν τον Μπρόντυ επειδή μιλούσα στο τηλέφωνο) και δεν θέλησα να ασχοληθώ ξανά. Αυτό το από πάνω ποστ όμως, κάτι μου κάνει τώρα...
tsimpouklano
03-03-2021, 12:41
Στην 4η βάζουν και baby yoda, ψήσου!