View Full Version : Το ΛΑΟΣ είναι κυβέρνηση
Πριν λίγο το συνειδητοποίησα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
carheart
11-11-2011, 01:52
όταν συνειδητοποιήσεις και πως αξιωματική αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ...
Harbinger of Death
11-11-2011, 02:14
Που να πάρουν ΠροΠο. Γέλια που θα πέσουν. And by γέλια Ι mean φάπες.
stam and the witches
11-11-2011, 02:22
esy giati den egines kyvernhsh re 8esmike aristere?
Tispanagias tamatia
11-11-2011, 02:23
Άντε και στις επόμενες εκλογές να μπει στη βουλή και ο μιχαλοτέτοιος με τους σπαρτιάτες του. Μικρό μου πόνυ, ο κόσμος τελειώνει..
Θέλω Βορίδη υπ. Εθνικής Άμυνας και Γεωργιάδη υπ. Πολιτισμού. \m/
ikonoklast
11-11-2011, 02:51
Βαΐτσης Αποστολάτος - πολιτισμού.
Γεώργιος Γεωργίου (Πρέσβης Επί Τιμή) - Εθνικής Άμυνας
Γεώργιος Ανατολάκης - Αθλητισμού
Γεώργιος Κοραντής (αυτός ο ΚΥΠατζής) - Εσωτερικών
Γεωργιάδης Άδωνις - Παιδείας
Μάκαρος Βορίδης - πασπαρτού, αγαπώ ό,τι και να του δώσουν.
tsimpouklano
11-11-2011, 03:06
την γαμήσαμε
κιο φίρερ εκτός, προς διεκδίκηση πρωθυπουργίας.
freak brother
11-11-2011, 03:20
ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ?
Tispanagias tamatia
11-11-2011, 03:22
Βαΐτσης Αποστολάτος - πολιτισμού.
Γεώργιος Γεωργίου (Πρέσβης Επί Τιμή) - Εθνικής Άμυνας
Γεώργιος Ανατολάκης - Αθλητισμού
Γεώργιος Κοραντής (αυτός ο ΚΥΠατζής) - Εσωτερικών
Γεωργιάδης Άδωνις - Παιδείας
Μάκαρος Βορίδης - πασπαρτού, αγαπώ ό,τι και να του δώσουν.
Ως προς τυχόν πρόσωπα από το ΛΑΟΣ που θα τη στελεχώνουν, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Τώρα μένει το πως θα είναι η σύνθεση και δομή της κυβέρνησης. Θα γίνει επεξεργασία πριν καταλήξουμε, αν θα είμαστε, και βεβαίως ποια πρόσωπα θα εκπροσωπήσουν το ΛΑΟΣ σε αυτήν την 'συναγερμική' κυβέρνηση η οποία δημιουργείται για να βγάλει τη χώρα από την ύφεση. Αυτά είναι τα δεδομένα. Δεν έχω περισσότερα να πω».
ikonoklast
11-11-2011, 03:37
Ε, νταξ. Βασικά με ό,τι έχει πει αυτές τις μέρες ο Καρατζαφέρης το μόνο που θα μου φανεί κάπως περίεργο είναι να ορκίσει τους υπουργούς και να βγει έξω να απαγγείλει πανξ ρομάνα στις κάμερες.
katwrimos
11-11-2011, 07:06
Ε, νταξ. Βασικά με ό,τι έχει πει αυτές τις μέρες ο Καρατζαφέρης το μόνο που θα μου φανεί κάπως περίεργο είναι να ορκίσει τους υπουργούς και να βγει έξω να απαγγείλει πανξ ρομάνα στις κάμερες.
Αντίδραση θα έχει πιο πολύ πλάκα.
carheart
11-11-2011, 15:13
Βορίδης λέει υπουργός υποδομών
nekrobutcher
11-11-2011, 15:16
ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό..δεν εχει πιο κάτω
carheart
11-11-2011, 15:19
κατά τα φαινόμενα έχει
γιατί ΝΔ-ΛΑΟΣ μάλλον θα κατέβουν μαζί στις επόμενες
Shadowking
11-11-2011, 15:22
Κυβέρνηση σωτηρίας με πρωθυπουργο τον Λ Ο Μ Π Ι Σ Τ Α, όλοι οι πασόκοι με πόστα στην θέση τους, τον (Σ)Αβραμόπουλο, τον τσεκουράτο Μάκαρο, τον Άδωνι και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Αν είμαστε λίγο σοβαροί πρέπει να τους ρίξουμε σε λιγότερο χρόνο από όσο τους πήρε να στήσουν το τσίρκο.
carheart
11-11-2011, 16:04
Υφυπουργός Ναυτιλίας
Άδωνις.
Υφυπουργός Ναυτιλίας
Άδωνις.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Hzl-TTT2a4k#t=60s
Ωχ ωχ ωχ. (α στο 1' ε.)
ikonoklast
11-11-2011, 16:24
Ως προς τυχόν πρόσωπα από το ΛΑΟΣ που θα τη στελεχώνουν, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Τώρα μένει το πως θα είναι η σύνθεση και δομή της κυβέρνησης. Θα γίνει επεξεργασία πριν καταλήξουμε, αν θα είμαστε, και βεβαίως ποια πρόσωπα θα εκπροσωπήσουν το ΛΑΟΣ σε αυτήν την 'συναγερμική' κυβέρνηση η οποία δημιουργείται για να βγάλει τη χώρα από την ύφεση. Αυτά είναι τα δεδομένα. Δεν έχω περισσότερα να πω».
Αντίδραση θα έχει πιο πολύ πλάκα.
χμ.
http://www.youtube.com/watch?v=W60uUtW4sdo
nekrobutcher
11-11-2011, 17:01
κατά τα φαινόμενα έχει
γιατί ΝΔ-ΛΑΟΣ μάλλον θα κατέβουν μαζί στις επόμενες
δε μου φαίνεται παράξενο αυτό, με δεδομένο τη ρητορική της νδ τον τελευταίο καιρό
chris_boss
11-11-2011, 17:04
Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος
Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, Θ. Πάγκαλος
Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος
Αναπληρωτές υπουργοί Φίλιππος Σαχινίδης, Παντελής Οικονόμου
Υφυπουργός Γιάννης Μουρμούρας
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας
Γιώργος Σταυρόπουλος
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Υπουργός Δημήτρης Ρέππας
Υφυπουργοί Ντίνος Ρόβλιας και Παντελής Τζωρτζάκης
Yπουργείο Εσωτερικών
Υπουργός Αναστάσιος Γιαννίτσης
Αναπληρωτρια υπουργός Φώφη Γεννηματά
Yφυπουργός Π. Κουκουλόπουλος
Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργός Σταύρος Δήμας
Αναπληρώτρια υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Υφυπουργός Δημήτρης Δόλλης
Υπουργείο Εθνικής Αμυνας
Υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος
Αναπληρωτές υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης, Γεώργιος Γεωργίου
Υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος
Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Αναπληρωτής Σωκράτης Ξυνίδης
Υφυπουργός Θάνος Μωραϊτης
Υφυπουργός για θέματα Ναυτιλίας Αδωνις Γεωργιάδης
Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Αναπληρωτής υπουργός Νίκος Σηφουνάκης
Υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης
Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου
Αναπληρωτής υποργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος
Υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου
Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Υπουργός Μαυρουδής Βορίδης
Υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης
Υυυφπουργός Γιάννης Κουτσούκος
Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος
Υφυπουργοί Μάρκος Μπόλαρης, Μιχάλης Τιμοσίδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης
Υφυπουργοί Αστέριος Ροντούλης και Γιάννης Δριβελέγκας
Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υπουργός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου
Υφυπουργός Γιώργος Πεταλωτής
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Χρήστος Παπουτσής
Υφυπουργός Μανώλης Όθωνας
Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού
Υπουργός Παύλος Γερουλάνος
Υφπουργός Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης
Υφυπουργός για θέματα τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος
KoiliaSamprela
11-11-2011, 17:16
από την κόκκινη κάρτα στον Χασάν , υπουργός στο υπουργείο προπαγάνδας
Εύχομαι σε κάθε πασοκο που τους ψήφισε να νιώθει πλέον ΠΙΟ Σοσιαλιστής
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας
Γιώργος Σταυρόπουλος
Τον γκουγκλάρω και βγαίνει ο Mr. Εθνικά Μπούτια.
chris_boss
11-11-2011, 17:42
το τσέκαρα, δεν είναι ο ίδιος! βασικά δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά θα είναι αυτός λεει
Να αποδώσουμε πάντως τα εύσημα στην Καθημερινή για το συνεπές σπρώξιμο του ΛΑΟΣ:
Παπαχελάς: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_11/03/2011_435437
Κασιμάτης (Γεύμα με την "Κ"): http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_07/11/2010_421550
Στο δεύτερο συγκλονιστικός είναι ο επίλογος:
Η συνάντηση
Δεδομένου ότι το κτίριο όπου στεγάζεται το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» ήταν το στρατηγείο των εθνικών δυνάμεων και των Βρετανών συμμάχων μας στη διάρκεια των Δεκεμβριανών του 1944, το «GB Corner» ήταν ο κατάλληλος τόπος για ένα γεύμα με τον Μάκη Βορίδη. Παραγγείλαμε δύο ντράι μαρτίνι με τζιν, δύο Angus burgers (το μπιφτέκι ήταν εξαιρετικό, άνετα τρωγόταν ακόμη και τελείως άψητο, αλλά οι πατάτες παρατηγανισμένες), επίσης ένα αναψυκτικό και δύο καφέδες. Το σύνολο ήταν 101 ευρώ και το σέρβις τού συνήθους υψηλού επιπέδου.
Ruthless
11-11-2011, 19:04
το τσέκαρα, δεν είναι ο ίδιος! βασικά δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά θα είναι αυτός λεει
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v372/34/99/673350365/n673350365_4822862_6771.jpg
Είναι υπερβολικά heavy metal χιούμορ για εδώ μέσα οπότε...
ikonoklast
11-11-2011, 19:14
Είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι υπερβολικά heavy metal. Σιγά μην είναι απλώς κανας τύπος που τον λένε... Γιώργο Σταυρόπουλο.
γειά σου ρε κερατά Ρούθλα με το χέβυ μεταλ χιούμορ σου.
NxsVERUpM6I
atom_smasher
11-11-2011, 21:02
αδωνις ...στην κυβερνηση. ο πατος του πηγαδιου ελπιζω να χωραει πολυ κοσμο.
KoiliaSamprela
11-11-2011, 21:24
αδωνις ...στην κυβερνηση. ο πατος του πηγαδιου ελπιζω να χωραει πολυ κοσμο.
Στα σοβαρά τώρα, μου είναι αδιάφορο που μπήκε ένας ακόμα κλόουν της τηλεόρασης στην κυβέρνηση , πιο πολύ με τρομάζει ο Βορίδης , που μια χαρά Γκέμπελς είναι.
γειά σου ρε κερατά Ρούθλα με το χέβυ μεταλ χιούμορ σου.
NxsVERUpM6I
μπαινεις στον ισιο δρομο και εσυ αλεξ παιδι μου :touched:
και σιγα τα αυγα με τον μπουμπουκο και τον βοριδη
εδω ηταν υφυπουργος παιδειας η σεληνη της λαμψης ρε μαλακες!!!
enitharmon
12-11-2011, 02:59
to mono "thetiko" stin oli katastasi einai oti o Adwnis isws exei pio fortomeno programma twra kai epistelous SKASEI
nekrobutcher
12-11-2011, 03:07
Βορίδης...
http://www.dete.gr/news.php?article_id=13693
asimoulis
12-11-2011, 03:15
to mono "thetiko" stin oli katastasi einai oti o Adwnis isws exei pio fortomeno programma twra kai epistelous SKASEI
θα φτιάξει τριήρεις...
Βορίδης...
http://www.dete.gr/news.php?article_id=13693
στην φωτο δεν ειναι ο βοριδης
nekrobutcher
12-11-2011, 03:18
η αλήθεια είναι οτι δε μπορω να ξεχωρίσω πρόσωπα αλλά για πες
τι να πω...απλα δεν ειναι ο βοριδης
μην αναπαραγουμε παπαριτσες ε?
ο βοριδης εχει καμνει χειροτερα αλλα δεν ειναι αυτος στην φωτο
nekrobutcher
12-11-2011, 03:24
η ιστορια με το τσεκουρι ισχυει παντως...το εχει ποσταρει καποιος αλλος πιο πανω απο "έγκυρη πηγη"
το 85 ο βοριδας οχι τσεκουρι...ουτε αλμπουμ των μανογουορ δεν μπορουσε να σηκωσει
ikonoklast
12-11-2011, 03:54
To '85 o Βορίδης ήταν 21 χρονών, γραμματέας της ΕΠΕΝ και ομολογεί ο ίδιος ότι είναι αυτός στη φωτογραφία σε άρθρο που ποσταρίστηκε πιο πάνω.
Η φωτογραφία είναι του Τάσου Κωστόπουλου και δημοσιεύτηκε στον Ιό το 2002 (5/10/2002 (http://www.iospress.gr/mikro2002/mikro20021005.htm) και 9/6/2002 (http://www.iospress.gr/ios2002/ios20020609a.htm)).
Επανήλθε σε διάφορες φάσεις στην επικαιρότητα μέσω νετ και σχολιάζει σχετικά και ο Καρατζαφέρης.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_07/11/2010_421550
– Της εποχής είναι και η περιβόητη φωτογραφία με το τσεκούρι, με την οποία σας απειλεί σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης;
– Τότε ήμουν γραμματέας της ΕΠΕΝ. Η φωτογραφία είναι κάτω από τα γραφεία μας στην Ακαδημίας. Εχουμε δεχθεί επίθεση αναρχικών, οι οποίοι διαδήλωναν για τον φόνο του Μελίστα. Τα γραφεία μας έχουν πυρποληθεί και στη γωνία έναν δικό μας τον έχουν τσακίσει στο ξύλο. Εμείς, φοβισμένοι μετά την επίθεση, πηγαίνουμε να τον μαζέψουμε, οπλοφορώντας. Δέχομαι ότι το τσεκούρι είναι όπλο. Οτι το φέρω εκείνη τη στιγμή είναι άδικη πράξη. Πρόθεσή μου όμως ήταν η άμυνα. Αυτό ήταν. Εγώ τώρα τι θέλετε να κάνω; Εσείς, βλέπετε, κρίνετε τη φωτογραφία έξω από τις συνθήκες εποχής... Ακούστε, είμαι ό,τι είμαι σήμερα επειδή πέρασα απ’ όλη αυτή τη διαδικασία. Αν δεν είχα αυτές τις εμπειρίες, δεν θα μιλούσα όπως μιλώ σήμερα.
Ο Κωστόπουλος διαψεύδει τα πάντα:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=226000
Η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε από εμένα το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου 1985, γύρω στις 10:45 μ.μ., κατά τη διάρκεια μιας απόλυτα ειρηνικής διαδήλωσης μερικών εκατοντάδων νέων, ως επί το πλείστον αντιεξουσιαστών, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πολιορκούμενους στο Χημείο ομοϊδεάτες τους.
[..]
Η πορεία της 12ης Μαΐου -άοπλη, ειρηνική κι ασφυκτικά κυκλωμένη από τα ΜΑΤ- οργανώθηκε ως εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους πολιορκημένους και καταγγελίας του φημολογούμενου φόνου ενός νεαρού στις συγκρούσεις της 9ης Μαΐου. Ξεκίνησε απ' τα Προπύλαια, έκανε το γύρο της Ομόνοιας χωρίς το παραμικρό επεισόδιο κι από τη Σταδίου έστριψε προς τα Εξάρχεια. Στην Ακαδημίας, μπροστά στα γραφεία της ΕΠΕΝ, οι διαδηλωτές δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από μια εικοσαριά ΕΠΕΝίτες, μ' επικεφαλής τον Βορίδη. Τα «Νέα» της επομένης έκαναν λόγο για «μεγάλη προβοκάτσια με στόχο τη γενίκευση των επεισοδίων και τη δημιουργία χαώδους κατάστασης», η οποία απέτυχε χάρη στην ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση των διαδηλωτών. Συνθήματα του Βορίδη και των συντρόφων του ήταν «Ο Μάλλιος ζει, αυτός μας οδηγεί» και «Πινοσέτ - Πινοσέτ». Εκτόξευσαν ακόμη και μολότοφ, χωρίς τα ΜΑΤ να διανοηθούν να τους ακουμπήσουν.
ικονοκλαστς ΔΕΝ ειναι
δεν ξερω για ποιον λογο τα ειπε τα παραπανω αλλα επειδης εχω δικο μου ατομο που ηταν στα σκηνικα ο συγκεκριμενος τυπος ΔΕΝ ειναι ο βοριδας
ikonoklast
12-11-2011, 04:08
Στα παπάρια μας. Διάβασε τα άρθρα και δώσ' τα και στο «άτομο» να ξεστραβωθεί.
εαν το ''ατομο'' ηταν ενα απο αυτους που πλακωθηκαν με τα καιναρια της ΕΠΕΝ (με τον βοριδα να σιγονταρει απο πισω) εγω θα πρεπει να τον ξεστραβωσω με το ΓΑΜΗΜΕΝΟ πραμα που βρηκες στον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ινντερνε?
μηπως πρεπει να ξεστραβωσω και οσους ηταν σε ολα τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ιστορικα ΓΑΜΗΣΙΑ εναντια στο ΓΑΜΗΜΕΝΟ κρατος με τα δημοσιευματα γενικα?
σοβαρα ρε χαιβανι σαλτα και γαμησου
σε λιγο θα μας ζητησεις και λινκ για το αν υπαρχουμε η οχι
εντιτ...
και κοιτα να δεις που μετα το ιστορικο ''ο φιλος σου'' θα βρεθουμε και υπερασπιστες του βοριδα....
ikonoklast
12-11-2011, 04:31
Έλα μωρέ μαλάκα όλο εμπειρία και στυλάκι γερογκουρού με «άτομα» στα «σκηνικά» και «μη λέμε παπαρίτσες» και αρχιδιές.
Η φωτογραφία είναι πασίγνωστη εδώ και χρόνια. Ομολογεί ο ίδιος ο εμπλεκόμενος φασίστας ότι συμμετέχει (παρά το τρομακτικό πολιτικό κόστος που τότε του κόστισε δύο εκλογικές καθόδους). Ο βίος και η πολιτεία του είναι επίσης πασίγνωστος και σαν ΕΠΕΝίτης και σα μαθητής και μετά και όλοι γνωρίζουν ότι συμμετείχε σε εκατό παρόμοια σκηνικά και απόλα. Τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ περιστατικά περιγράφει έγκριτος δημοσιογράφος με τρακόσα χρόνια προυπηρεσία στην Ελευθεροτυπία και στον Ιό, ο ίδιος που ΤΡΑΒΗΞΕ τη φωτογραφία και ο ίδιος που την πρωτοδημοσίευσε. Ο αρχηγός του κόμματος του μαλάκα ομολογεί το 2006 ότι γνωρίζει για τα σκηνικά και προσπαθεί να το μπαλώσει όπως μπορεί. Όλα αυτά να έχουν εκτυλιχθεί με δημοσιεύματα στην Ελευθεροτυπία, στην Καθημερινή και στο Έθνος ήδη απο το 2006.
Και έρχεται ο Μιμιν το 2011 στο ιντερνετ να πει ότι τονατάλλο γιατί ασουμε ναουμε και ξερωγω. Ε δε γαμιέσαι, πες λέω μαλακίες, κάνω πάσο. Θες να τα ακούσεις βραδιάτικο.
πρωταπολα δεν εχω πουλησει ΠΟΤΕ στυλακι παπου εδω μεσα, αυτο ειναι δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα που βολευει το οτι βολευει τελοσπαντων...
δευτεροναπολα οπως ειναι πασιγνωστη αυτην η φωτο για χρονια το ιδιο ηταν και αλλες που βγηκαν παλι απο ''εγκριτους'' (αληθεια για σενα ποιος ειναι ''εγκριτος'' και με τι κριτηρια?) και εχουν ''καταριφθει''
να θυμισω το μισθολογιο της ΕΥΠ με Πλευρη (ο αγαπημενος του ''φιλου '' μου) και Πακιστανου....
το οτι ο ιδιος εβγαλε την φωτο δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ για την ταυτοτητα του εικονιζομενου...αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο τοτε λυπαμε
συχωρναμε που ερχομαι εγω ο ΜΙΝΜΙΝ (κι οχι μιμιν ρε καιτουλα) να καταθεσω μια μαρτυρια καποιου που πηρε μερος σε οτι εχεις ΔΙΑΒΑΣΕΙ ρε μπουνταλα, και συγνωμη που πιστευω καποιον που τον τραβουσαν για ανακρισεις μαζι με τον κουφοντινα κι οχι τους αλητες ρουφιανους δημοσιογραφους (εγκριτους ομως ολα κι ολα)
Έλα, μινμιν, μπορούμε είτε να εμπιστευτούμε τον Κωστόπουλοα που ήταν παρών και τον Βορίδη που το παραδέχεται, είτε ένα φίλο σου που σου είπε κάτι και τρέχα γύρευε.
Μην επιμένεις, το κουράζεις.
Agoraphobic_S.I.
12-11-2011, 11:44
Χθες το βράδυ πάντως, η Χρυσή Αυγή ήταν κυβέρνηση στα βαγόνια του ΗΣΑΠ.
όλοι Νίκαια σήμερα.
croissant429
12-11-2011, 13:28
Έστω ότι δεν υπήρχε η συγκεκριμένη φωτογραφία .....,θα άλλαζε η άποψή σας για τον εν λόγω "πολιτικό"..?
Είτε είναι είτε δεν είναι αυτός που απεικονίζεται, εμένα το ίδιο μου κάνει (ούτε καν με ενδιαφέρει βασικά).
Η άποψή μου για αυτόν παραμένει ίδια με αυτή που είχα πριν τη δω την περιβόητη φωτογραφία.
Phantom Duck
12-11-2011, 15:37
σίγουρα δεν τον έχω στα ίδια επίπεδα με τον βαΐτση αποστολάτο ας πούμε, χωρίς να ξέρω τι μπορεί να λέει πολιτικά ο συμπαθέστατος σεξολόγος.
Ρε Ικονοκαλστ, άσε και εσύ μια πιθανότητα να μην είναι, πως κάνεις έτσι; Μπορεί να το παραδέχτηκε για να το παίξει και καλά κάποιος. Αν πει ο μινμιν οτι ήταν στην Αλαμάνα και έριξε ξύλο θα τον πιστέψουμε; Σοβαρό άτομο πάντως ο Κωστόπουλος, τι να σου πω.
Ας κάνει καλά τη δουλειά του εκεί που τον βάλανε και ας κρατούσε και μυδραλιοφόρο, είδαμε και τους άλλους, τα παιδιά των λουλουδιών και τη γενιά του Πολυτεχνείου, τους επαναστάτες που έφεραν την αλλαγή.
Θα μου πεις τώρα, καλά, πώς νοιώθεις όταν έχεις τον Βορίδη για υπουργό. Σαφώς νοιώθω προσβεβλημένος σαν πολίτης, όχι περισσότερο όμως συλλογιζόμενος όλους τους άλλους τους φελλούς που υπάρχουν μέσα στη Βουλή.
Ειρήνη Υμίν.
ikonoklast
12-11-2011, 20:42
Απο περιέργεια, γιατί δεν είναι σοβαρό άτομο ο Κωστόπουλος;
Βασικά χέστηκα κιόλας αν είναι ή δεν είναι. Από τη στιγμή που το παραδέχεται, θα ήθελε να είναι (και έχει εντυπώσει στη συνείδηση του κόσμου ότι όντως είναι), άρα το ίδιο είναι. Είναι;
(είναι)
Γιατί πολλά από αυτά που έχει πει κατά καιρούς δεν είναι σοβαρά. Αλλά ας μη το ανοίξουμε σε παρακαλώ.
Phantom Duck
12-11-2011, 21:02
γιατί; επειδή πουλάει το όνομα στα σκόπια; κι εγώ διαφωνώ με τον ιό σε διάφορα, αλλά ποτέ δεν έχουν γράψει ο,τιδήποτε που να μην έχει από κάτω 16 πήγες και 5 παραπομπές.
ikonoklast
12-11-2011, 21:26
Γιατί πολλά από αυτά που έχει πει κατά καιρούς δεν είναι σοβαρά. Αλλά ας μη το ανοίξουμε σε παρακαλώ.
Γιατί να μην το ανοίξουμε; Κρυφοφασίστας είσαι;
enitharmon
15-11-2011, 01:04
καμαρώστε την προεδράρα στους φακέλους τώρα
εντάξει παιδιά, ψηφίστε τον άφοβα, δεν είναι χουντικός φασίστας!
atom_smasher
15-11-2011, 05:26
Τι εγινε;!
http://www.iefimerida.gr/news/26105/%CE%B3%CF%8D%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF-%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%82
The Good Son
16-11-2011, 23:09
Το "και" χρειάζεται βαρεία ή κάνω λάθος;
MaX Payne
16-12-2011, 17:59
http://www.guardian.co.uk/world/2011/dec/16/rise-greek-far-right-turmoil
Voridis's party boss, Giorgos Karatzaferis, a former bodybuilder who competed against Arnold Schwarzenegger before forming Laos in 2000
:touched:
haters gonna hate
http://3.bp.blogspot.com/-sd4Z50VgsYQ/TsPuaOd53qI/AAAAAAAABpw/5g07N65ZRqU/s1600/karatzaferisneos.jpg
chris_boss
16-12-2011, 19:11
τελειότητα
Infected_Silence
17-12-2011, 01:38
Το ΛΑΟΣ ειναι κυβερνηση και ο βορίδης υπουργός υποδομών, στο οποίο συγκαταλέγεται και το internet
Γκουλαγκ
17-12-2011, 04:14
Η κεντρική πολιτική της κυβέρνησης ήταν αυτή του ΛΑΟΣ πολύ πριν αυτό μπει στην κυβέρνηση πάντως...
KoiliaSamprela
17-12-2011, 13:10
haters gonna hate
http://3.bp.blogspot.com/-sd4Z50VgsYQ/TsPuaOd53qI/AAAAAAAABpw/5g07N65ZRqU/s1600/karatzaferisneos.jpg
έχει και μια νέγρα δίπλα του, ΑΡΑ?
δεν ειναι νεγρα
ειναι τραβεστι ασφαλιτης που εισχωρησε στους μαυρους πανθηρες
poly kalo, poly kalo!!!!!!!!
GraveMiasma
19-12-2011, 17:24
osoi menete ellada, parte tarxidia mou twra
επωνυμο πινκ γιατι δεν ειδα σε τι τοπικ ημουν και νομιζα οτι μιλαει για τον καιρο
GraveMiasma
19-12-2011, 23:36
Απ' οτι βλεπω εχεις φαει ολους τους φασιστες που αλωνιζουν στην Αγγλια.
:moutza:
uparxei kai edw mpolikh saboura.
Oi diafores omws einai oi exhs (blaka) :
(1)den einai kybernhsh
(2)den tous pshfizei kaneis
(3)analogika einai poly ligoteroi apoti sthn ellada
ikonoklast
20-12-2011, 00:14
(1) αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχετε διορισμένη κυβέρνηση
(2) έχουν ελάχιστα μικρότερη δύναμη, το BNP έχει φτάσει μέχρι το 5,2% σε περιφερειακές, ενώ έχει δύο έδρες στην ευρωβουλή
(3) η ακροδεξιά δεν είναι κάτι μετρήσιμο σε εκλογικά ποσοστά, και στη βρετανία όπως και παντού στην ευρώπη αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ διαδεδομένα εθνικιστικά αντανακλαστικά, χαρακτηρισιτκό παράδειγμα τα περίπολα απο φασίστες «αγανακτισμένους πολίτες» που έκαναν την εμφάνιση τους στην εξέγερση του λονδίνου με σκοπό να καθαρίσουν την πόλη απ' τους ξένους και τους βάνδαλους. Δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι λιγότεροι ή περισσότεροι και τι απορρόφηση έχουν στα υπόλοιπα αστικά κόμματα πχ στους συντηρητικούς.
Τα λέω όλα αυτά γιατί πρέπει να θυμίζουμε ότι με βάση την τελευταία εκλογική αναμέτρηση πριν 2 χρόνια το ΛΑΟΣ παραμένει το τέταρτο κόμμα της βουλής με ποσοστό 5.63% και ψήφους 386.205 και παραμένει διορισμένο στην οποιαδήποτε κυβέρνηση και ποτέ εκλεγμένο.
Phantom Duck
20-12-2011, 00:19
(4)σκοτώνουν σκούρους σε random πόλεμο της μέσης ανατολής (ιράκ, αφγανιστάν...)
καλά, απλά ήθελα να πω ότι τι αγγλία τώρα, και γενικά τι πάρτε τ' αρχίδια μου κάτοικοι της τάδε χώρας, γαμάει πουθένα το κίνημα τους σίστες και δεν το 'ξερα;
GraveMiasma
20-12-2011, 00:42
Στην κυβερνηση ειναι το Conservative Party με ολα τα σκατα που εχει (μερικοι πιο ακραιοι απο Καρατζαφερηδες), επισης υπαρχει και το British National Party που εκανε σασαρο τωρα τελευταια και διαφορες αλλες μικροτερες οργανωσεις. Αριθμητικα δεν ξερω για τι ποσοστο των Αγγλων μιλαμε παρολαυτα οι δυο πρωτες μαλακιες που εγραψες δεν ισχυουν.
Στο κατω-κατω ειτε πολλοι, ειτε λιγοι ειναι οι φασιστες στην Αγγλια, μιασματα σαν και εσενα δεν τους απασχολουν τετοια ζητηματα παρα η καριερα τους. Οποτε ασε τις εξυπναδουλες καριολακο λες και εκανες τιποτα σπουδαιο που σε εστειλε η μαμα και ο μπαμπας στην Αγγλια. Κρεας.
προσπαθώντας να καταλαβω γιατι έγραψες κατι για να μου την πεις αντι να πεις κατι σαν επιχειρημα που ειπαν οι αλλοι, συμπεραινω οτι θιχτηκες με το υφος μου. Συγκεκριμμενα οταν ειπα parte ta arxidia mou pou menete ekei. Θιχτηκες λιγο που εβρισα την ελλαδα/ελληνες αγορίνα μου? Για ψαξτο λίγο γιατί είναι σχετικό με το τόπικ.
Dεν ανέφερα την Αγγλία, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μου την πείτε για το σύστημα εδώ, ούτε έξυπνος το έπαιξα. Αλλά μιας που το ανέφερες εδώ είμαι με υποτροφίες αγγλικές.
freak brother
20-12-2011, 00:52
παντα διασκεδαζουμε οταν ο αλλος δεν εχει τι να απαντησει και αρχιζει τις αοριστολογιες .
freak brother
20-12-2011, 00:56
http://www.youtube.com/watch?v=hiQoq-wqZxg
Γκουλαγκ
20-12-2011, 01:15
η ακροδεξιά δεν είναι κάτι μετρήσιμο σε εκλογικά ποσοστά
αυτό.
όσοι περιμένετε να δείτε δεύτερο κόμμα το λαος και τη χ.α. στη βουλή για να πείτε ότι υπάρχει άνοδος της "ακροδεξιάς" (φασισμού λεω γω), είστε βαθιά νυχτωμένοι.
εσυ την μετρας στα στενα?
Γκουλαγκ
20-12-2011, 03:48
εσυ την μετρας στα στενα?
κάνε μια γύρα στον πειραιά (μας) και θα δεις που τη μετράω ηλίθιε.
MaX Payne
13-03-2012, 15:04
Στον ΛΑΟΣ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63629818)
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120313/engine/newego_LARGE_t_1101_54040865_type12128.jpg
«Τον Γιάννη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από την εποχή που έκανα παρέα με τους γονείς του. Είναι ένας αγωνιστής. Ενας άνθρωπος που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει στα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι από το ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας.», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, καλωσορίζοντας τον κ. Παπαμιχαήλ στα ψηφοδέλτια της Β΄ Αθηνών.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για την τιμή που του έκανε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε.
«Ξέρετε όλοι ότι αυτή η απόφασή μου δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα μέσα σε μία μέρα. Σκέφτηκα πάρα πολύ και σίγουρα μέτρησε και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος ήταν και στενός φίλος της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι χρειάζονται νέα άτομα στο Κοινοβούλιο, με νέες ιδέες, με όραμα, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα», ανέφερε.
Τέλος, ο κ. Παπαμιχαήλ πρόσθεσε: «Οπως ξέρετε, εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια. Ημουν ειλικρινής, για οποιοδήποτε θέμα, είτε αφορούσε εμένα, είτε κάποιον άλλον και νομίζω ότι αυτή την ειλικρίνεια, την αλήθεια, πρέπει να λέμε στον κόσμο. Την πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που κάποιοι θέλουν να ακούν. Θα κάνω ό,τι μπορώ, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή»
:papam::papam::papam:
Amnesiac.
13-03-2012, 15:18
Apaitoumai επίσημη τοποθέτηση carheart.
Μια εξαιρετική εποχή. (http://www.cosmo.gr/Entertainment/Media/Internet/nikos-karvelas-symfwnw-me-ton-karatzaferh-gia-ta-opla.1688948.html)
atom_smasher
13-03-2012, 15:45
εγω στηριζω καρατζαφερη και νομιμη οπλοκατοχη. ενα βημα πιο κοντα στον εμφυλιο, ξανα.
freak brother
13-03-2012, 15:53
οι εμφυλιοι γινονται με παρανομη οπλοκατοχη να ξερεις.
atom_smasher
13-03-2012, 16:59
this is so 40's.. ελα τωρα. εξελιξου!
Επιτέλους η νεολαία θα μάθει από νωρίς τα πλεονεκτήματα της κοκαΐνης.
tsimpouklano
14-03-2012, 03:54
Και μιλώντας για νεολαία λαος, 1 (http://www.facebook.com/mtsiliminkra),2 (http://melinatsilimigkra.blogspot.com/),3 (http://melostisneos.files.wordpress.com/2011/02/180156_194134623950067_100000605920289_608344_5693656_n.jpg?w=265&h=320&h=320).
poweruser
14-03-2012, 05:11
έχωνα με πάθος
carheart
14-03-2012, 12:09
Και μιλώντας για νεολαία λαος, 1 (http://www.facebook.com/mtsiliminkra),2 (http://melinatsilimigkra.blogspot.com/),3 (http://melostisneos.files.wordpress.com/2011/02/180156_194134623950067_100000605920289_608344_5693656_n.jpg?w=265&h=320&h=320).
Για όσους ίσως δεν έκαναν ακόμα τη σύνδεση, αυτή ήταν η "Μελίνα της Νομικής", που εξέφραζε της λαϊκές φωνές του τόπου, όταν οι κακοί μετανάστες μπήκαν στη Νομική, και κάποιοι επιτήδειοι βρωμιαρέοι αριστεροπερίεργοι της φώναξαν και της έσκισαν την κόλλα της εξέτασης. Αυτή που δεν αντιπροσώπευε κάποιο κόμμα, αλλά ήταν η φωνή του δικαίου μέσα σε μια κατάσταση παραλόγου. Είναι η Μελίνα Τσιλιμίγκρα, που τώρα πολιτεύτηκε με το ΛΑΟΣ και ασχολείται με τα κοινά. Η ελεύθερη φωνή του τόπου!
Μαλακία έκανε ο Γιάννης και παντρεύτηκε (κρυφά, στην Κύπρο) πρόπερσι. Θα υπήρχε μεγάλη ιστορία εδώ.
Marillion
14-03-2012, 12:43
Για όσους ίσως δεν έκαναν ακόμα τη σύνδεση, αυτή ήταν η "Μελίνα της Νομικής", που εξέφραζε της λαϊκές φωνές του τόπου, όταν οι κακοί μετανάστες μπήκαν στη Νομική, και κάποιοι επιτήδειοι βρωμιαρέοι αριστεροπερίεργοι της φώναξαν και της έσκισαν την κόλλα της εξέτασης. Αυτή που δεν αντιπροσώπευε κάποιο κόμμα, αλλά ήταν η φωνή του δικαίου μέσα σε μια κατάσταση παραλόγου. Είναι η Μελίνα Τσιλιμίγκρα, που τώρα πολιτεύτηκε με το ΛΑΟΣ και ασχολείται με τα κοινά. Η ελεύθερη φωνή του τόπου!
Μαλακία έκανε ο Γιάννης και παντρεύτηκε (κρυφά, στην Κύπρο) πρόπερσι. Θα υπήρχε μεγάλη ιστορία εδώ.
καλά τα λες (http://www.youtube.com/watch?v=jH252mq620w&feature=related)
KoiliaSamprela
14-03-2012, 14:02
Μελινα χώνατε ?
carheart
14-03-2012, 14:03
μόνο άμα μου έλεγε "όπως εισήλθες, έτσι και να εξέλθεις"
freak brother
14-03-2012, 14:25
Μελινα χώνατε ?
με φωτο του βασιλιά πανω απο το χρυσοποίκιλτο κρεββατι.. ανετα
rottenside
14-03-2012, 16:41
γνωριζει λεει αρχαια ελληνικα, λατινικα αλλα και κυπριακα .
ακομα :
Ο χρήστης Μελίνα Τσιλιμίγκρα απάντησε σε 8 ερωτήσεις.
2 Μαΐου 2011 - 9 Οκτωβρίου 2011
ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΝΑΙ
atom_smasher
15-03-2012, 14:50
Μελινα χώνατε ?
ειδικα με το καστανοκοκκινο ανετα. και εχυνα και πανω στην σημαια αμα λαχει!
rottenside
16-03-2012, 15:40
Ρε, αποχωρησε το κοριτσι http://melinatsilimigkra.blogspot.com/2012/03/blog-post_15.html
ειμαστε ολοι περιεργοι να δουμε κατω απο ποιο κομμα θα βρει πολιτικη στεγη γκουχου γκουχου τικανεινιαουνιαου
ikonoklast
16-03-2012, 15:42
Τι κάνει νιαου νιαου;
rottenside
16-03-2012, 16:01
οι γατες κατα καιρους και η τσιλιμιγκρα στη ΧΑ
ikonoklast
16-03-2012, 16:06
Α. Νόμιζα ότι θα έλεγες ΝΔ. Δεν είναι για ΧΑ το Μελινάκι, για Καμμένο την βλέπω.
rottenside
16-03-2012, 16:14
τι λε ρε. με τετοιο μπακραουντ οσον αφορα μεταναστες κ υπερασπιση του δικαιωματος του ελληνα φοιτητη νομικης να δωσει εξετασεις , οδευει προς τα κει ολοταχως.
ποιος καμμενος.
KoiliaSamprela
16-03-2012, 22:35
Δεν είναι για ΧΑ το Μελινάκι, για Καμμένο την βλέπω.
Aleister
16-03-2012, 22:47
μη λετε μαλακιες
ο καμμενος εχει μια Α σοβαροτητα, σιγα μη βαλει στο κομμα το εθνικι
ikonoklast
16-03-2012, 22:57
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=et8Xmq8XPIo
7:52 - 11:56.
Aτελείωτη απόλαυση.
tsimpouklano
16-03-2012, 23:35
http://img607.imageshack.us/img607/139/adonis1.jpg
πεθαίνω :touched:
KoiliaSamprela
17-03-2012, 08:38
μη λετε μαλακιες
ο καμμενος εχει μια Α σοβαροτητα, σιγα μη βαλει στο κομμα το εθνικι
αν τρολλάρεις έπιασε
αν το λες σοβαρά είσαι απλά ανόητος
Γενικά έχω πάθει πλάκα με το πόσο έχουν κρύψει το τι φασιστίδειο είναι ο καμμένος και τι απήχησει έχει στον νεαρότερο κόσμο
Και ψάχνω και δεν βρίσκω κανένα βιντεάκι με τον βλάκα που είχε πάει στο δικαστήριο εκείνου του βλάκα του πτέραρχου που είχε καβαλήσει το αεροπλάνο και πέταγε προπαγανδιστικό υλικό στην Αλβανία , και είχε βγει ο καμέννος και φώναζε μετά "ο ήρωας τάδε είναι αθώος".
atom_smasher
17-03-2012, 12:31
http://img607.imageshack.us/img607/139/adonis1.jpg
πεθαίνω :touched:
Οποτε τον ακουω πανω απο 2-3 λεπτα, θελω να του στριψω το λαρυγγι οχι μονο για αυτα που λεει αλλα και για την φωνη του την ιδια.
metamelia3
17-03-2012, 12:44
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=et8Xmq8XPIo
7:52 - 11:56.
Aτελείωτη απόλαυση.
τελειο. εγω τρελαινομαι και με την συνεπεστατη δεξια αντι-πασοκ σταση των τελευταιων λεπτων εναντια στη σοσιαλιστικη λαιλαπα.
Shadowking
19-03-2012, 23:50
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/122008/roz-skandalo-me-stelehos-toy-laos
Όπως δηλώνει η 21χρονη , με τον τρόπο αυτό επιχείρησαν κάποιοι να της κόψουν το δρόμο στην πολιτική. «Αυτή η δημοσίευση έγινε για να με καταστρέψει πολιτικά, αλλά και ως άνθρωπο, επειδή πολλές φορές αντιστάθηκα σε αναρχικούς», καταγγέλλει.
ποστ βίντεο να καμαρώσουμε τους μελλοντικούς πολιτικούς.
metamelia3
20-03-2012, 11:46
...που το προβλημα ειναι οτι μπορει και να κανουν σεξ, α;
είμαι 5 μέρες χωρίς ίντερνετς και δεν μπορώ να κάνω τα κουμάντα μου από το εταιρικό. Πάρε δω κωλοκατάσταση.
freak brother
20-03-2012, 12:36
Για την μετέπειτα πολιτική μου πορεία θα υπάρξει ενημέρωση προσεχώς»
ξε-αγχωθηκα. Γιατι δεν γραφει οτι προκειται να δωσει τον "καρπο" της μετα τον γαμο και οτι ειναι αδιακόρευτη να σταματησει ολη αυτη η παραφιλολογια? Ε??
tsimpouklano
20-03-2012, 17:32
Ποίοι πολιτικοί λόγοι την οδήγησαν εκτός ΛΑΟΣ τελικά; Ήταν αναρχικός αυτός που την έσπρωχνε;
Art In Haste
20-03-2012, 22:20
"Αναφορικώς με τη ψευδή και συκοφαντική για το πρόσωπό μου ανάρτηση που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:
1. Από το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. αποχώρησα για τους λόγους, τους οποίους έχω εκθέσει και ουδέποτε υπήρξε απομάκρυνσή μου για υποτιθέμενη συμμετοχή μου σε ροζ βίντεο. Άλλωστε τον όλο χειρισμό της νομικής μου υπόθεσης, έχει αναλάβει με εντολή του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. ο δικηγόρος και βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αθανάσιος Πλεύρης που έχει προβεί και στις κατωτέρω ενέργειες.
2. Για το υποτιθέμενο ροζ βίντεο, στο οποίο ισχυρίζονται κάποιοι ψευδώς ότι συμμετέχω, ήδη έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.
3. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει αποδειχθεί ότι η γυναίκα που συμμετέχει στο εν λόγω βίντεο δεν είμαι εγώ και ότι το βίντεο έχει γυριστεί σε χρόνο, στον οποίο εγώ ήμουν 14 ετών, γι αυτό άλλωστε με παρέμβαση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει κατέβει το ψευδές και συκοφαντικό βίντεο.
4. Επειδή μάλιστα το εν λόγω βίντεο συνοδεύτηκε με απειλές και εκβιασμούς προς το πρόσωπό μου, έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι ρήτρες του Νόμου και σύντομα θα γνωρίζω τα ονόματα αυτών που το διοχέτευσαν, ώστε να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.
Σε κάθε περίπτωση, διατηρώ ακέραια τα νόμιμα δικαιώματά μου να κινηθώ δικαστικώς εναντίον όσων αναπαραγάγουν την ψευδή και συκοφαντική για το πρόσωπό μου ανάρτηση".
ikonoklast
20-03-2012, 22:30
Έτσι όπως έχει σφίξει κώλους ο Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού δεν αποκλείεται να δέσουν τίποτα τρομπακτικούς/webwar και να γελάμε.
http://www.cosmo.gr/Epikairotita/article1700138.ece/BINARY/w460/melina.jpg
Της πάει πιο πολύ το ΔΑΠίτικο στυλάκι από το φασιστικέ :headbang:
tsimpouklano
21-03-2012, 04:39
Ο ορισμός της γκόμενας 'φαίνεται-ωραία-μόνο-υπό-συγκεκριμένη-γωνία'.
atom_smasher
21-03-2012, 04:48
Ο ορισμός της γκόμενας 'φαίνεται-ωραία-μόνο-υπό-συγκεκριμένη-γωνία της κρεμαλας'.
rottenside
21-03-2012, 12:22
Ο ορισμός της γκόμενας 'φαίνεται-ωραία-μόνο-υπό-συγκεκριμένη-γωνία'.
ε μην τα ισοπεδωνουμε ολα τωρα. απο οσες γωνιες κ αν την ειδα η γκομενα ειναι ωραια. τα σκατα που χει ΜΕΣΑ στο κεφαλι της ειναι αλλο πραγμα.
Έτσι όπως έχει σφίξει κώλους ο Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού δεν αποκλείεται να δέσουν τίποτα τρομπακτικούς/webwar και να γελάμε.
στανταρ
KoiliaSamprela
22-03-2012, 09:51
αν εμφανιστεί το video στείλτε λινκ
(για το αρχείο)
Phantom Duck
22-03-2012, 17:19
δεν υπάρχει ρε, μια ράντομ βλακεία από red tube πόσταρε το τρομπακτικό κι έγινε διεθνές ζήτημα.
tsimpouklano
24-03-2012, 20:22
Και μετά την αμφιλεγόμενη μελίνα, νέες εξελίξεις στο ΛΑΟΣ αργολίδας: http://isthmos.gr/index.php/article/baresane_dialush_sto_laos_ths_argolidas_apochwrhse_kai_h_upopshfia_bouleuth
12 stars circle your brow
25-03-2012, 13:31
Όλα τους θα τα πάρει από το χεράκι ο Άδωνης στο νέο του κόμμα.
tsimpouklano
25-03-2012, 14:12
'Σαμαράς' στη θέση του σαμαρά ε;
25-03-2012, 14:35
A όχι, δεν το εννόησα έτσι. Δεν τον βλέπω σύντομα για ηγέτη τον μπουμπούκο, έχει πολλά χρόνια ακόμα σαν τσιράκι.
Art In Haste
09-04-2012, 16:33
http://www.newpost.gr/var/thumbs/banakaratza4_300___.jpg
http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/node_thumb/article/2012_04/23471.jpg
asimoulis
09-04-2012, 17:16
'Σαμαράς' στη θέση του σαμαρά ε;
όλα κι όλα η ΝΔ είναι του Βορίδη έχει κλείσει.
Επίσης να μετονομαστεί το θρεντ σε Δεξιά Πολυκατοικία
tsimpouklano
09-04-2012, 17:56
Επίσης να μετονομαστεί το θρεντ σε Δεξιά Πολυκατοικία
regularpaul
09-04-2012, 19:20
ναι χρειαζεται βαφτισια το θρεντ
http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2012_04/tsalou.jpg
freak brother
09-04-2012, 20:10
http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/node_thumb/article/2012_04/23471.jpg
με την χωριάτισσα ρε προεδρε?
wraithgr
10-04-2012, 11:06
Άκουσε οτι θα ψηφίσει ο κόσμος τους βουλευτές με τα καλύτερα προσόντα και το πήρε αλλιώς...
Χαχ, μιλάμε για τρελό κατήφορο. Δεν πειράζει πρόεδρε, το πάθος για εξουσία καμιά φορά σε καίει, εις το επανιδείν.
ikonoklast
10-04-2012, 12:40
Μη βιάζεστε φλώροι, λέτε να μην έχει ΑΣΣΟ στο μανίκι ο αρχηγός;
Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού τίθεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος, ενώ αναλαμβάνει και τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=137855&catID=1
Η., μιας και το φερε η κουβέντα, τι θα ψηφίσεις φέτος;
VidnaObmana
10-04-2012, 15:37
ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ε οι πολιτικες συγκυριες ειναι τετοιες που δεν γινεται να ψηφισουμε κατι αλλο.
MaX Payne
10-04-2012, 16:10
κανει αντεπιθεση η ντορα (http://www.sportdog.gr/article/97636/upopsephios-me-ten-ntora-o-tsalouhides)
http://i.imgur.com/doDBa.jpg
τσαλουχιδης :touched: αντε και τσιαντακης
ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ε οι πολιτικες συγκυριες ειναι τετοιες που δεν γινεται να ψηφισουμε κατι αλλο.
Καταλαβαίνεις πόσο βαθύ είναι το πρόβλημά σας ρε ικόνοκλαστ?
atom_smasher
11-04-2012, 04:55
κοιτα με κολαζει ο καρατζαφ γιατι εχουμε και μια ιστορια με την Βανα.
Aleister
13-04-2012, 17:54
http://www.youtube.com/watch?v=cup2FfgWSIQ&feature=player_embedded
Εχει μπει αυτο?
tsimpouklano
13-04-2012, 18:44
Τις γνωστές πίπες λέει μωρέ. Αγανακτώ όμως.
Πως σας αρέσει αυτή;;;;
Marillion
15-04-2012, 22:28
uUGWI297UCY
το ειδα ολο καθοτι συμπολιτης και πατριωτης. η εισαγωγη επιασε επιπεδα carmina burana σε παλιες διαφημισεις ΛΑΟΣ. συνδυαστε το με :
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=440015
http://www.koutipandoras.gr/?p=16429
http://indymediatrolls.com/wp-content/uploads/2012/04/diaole.jpg
atom_smasher
17-04-2012, 04:32
βαλτην και στα μιλφ. εγω της τον εδινα παντως.
VidnaObmana
17-04-2012, 05:09
Ελεος ρε μαλακες της τον εδινα και της τον εδινα στην καθε φασιστρω ή στο καθε μαρουλι που κομματικοποιειται, εγκρατεια ρεεεεεε
ομπαμα καλος ο αγωνας αλλα μην μας πουνε και ΜΑΛΑΚΕΣ
uUGWI297UCY
το ειδα ολο καθοτι συμπολιτης και πατριωτης. η εισαγωγη επιασε επιπεδα carmina burana σε παλιες διαφημισεις ΛΑΟΣ. συνδυαστε το με :
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=440015
http://www.koutipandoras.gr/?p=16429
Δες και αυτό: http://vimeo.com/35502747
από το Catastroika.
Δες και αυτό: http://vimeo.com/35502747
από το Catastroika.
ΕΛΑ ΤΟ ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ.
VidnaObmana
18-04-2012, 02:15
μην μας πουνε και ΜΑΛΑΚΕΣ
Αυτο λεω και εγω
atom_smasher
18-04-2012, 16:01
μην μας πουνε και ΜΑΛΑΚΕΣ
Αυτο λεω και εγω
απλα κανουμε πραξη την δηλωση/βωμολοχια: Θα σας γαμησουμε το μουνι, φασιστες!
MaX Payne
19-04-2012, 19:07
Αλε (http://www.katimagiko.gr/editorial/39446/ehei-megale-apostase-apo-olous)
Καταρχήν, επιτρέψτε μου να πω ότι ο γιος μου, Αναστάσιος Αλέφαντος, αεροναυπηγός, διευθυντής σε σημαντικό τομέα του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» εδώ και 11 χρόνια, με σπουδές 7 χρόνια στην Αγγλία, και έπειτα από την Αγγλία με επιπρόσθετες σπουδές στην Ανωτάτη Εμπορική εδώ, οικογενειάρχης με 2 παιδιά, κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές για πρώτη φορά, με το ΛΑΟΣ στη Β’ Αθηνών. Είναι επιστήμονας. Ηλικία 44 ετών.
Art In Haste
19-04-2012, 19:18
Ε τόσο γλύψιμο στον Καρατζάφ στο Τηλεάστυ δεν ήταν τυχαίο.
MaX Payne
21-04-2012, 15:25
http://daravigas.blogspot.com/
ατελειωτο το οπλοστασιο του προεδρου
http://i.imgur.com/apwZs.png
Καταρχήν, επιτρέψτε μου να πω ότι ο γιος μου, Αναστάσιος Αλέφαντος, αεροναυπηγός, διευθυντής σε σημαντικό τομέα του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» εδώ και 11 χρόνια, με σπουδές 7 χρόνια στην Αγγλία, και έπειτα από την Αγγλία με επιπρόσθετες σπουδές στην Ανωτάτη Εμπορική εδώ, οικογενειάρχης με 2 παιδιά, κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές για πρώτη φορά, με το ΛΑΟΣ στη Β’ Αθηνών. Είναι επιστήμονας. Ηλικία 44 ετών.
carheart
24-04-2012, 11:12
Θα γίνω λίγο γραφικός, αλλά θα πω δυο πράγματα για τον ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ του γιάννη παπαμιχαήλ χτες στην ανατροπή. Έκανε τέσσερις παρεμβάσεις:
α) Πήρε τον λόγο όταν συζητούσαν για το αν πρέπει να γίνει ντιμπέιτ (και πως θα είναι αυτό), για να πει εντελώς από το πουθενά και επακριβώς "εγώ δεν πιστεύω πως θα βγει η Χρυσή Αυγή, ούτε το κόμμα με το ωραίο όνομα που σκέφτηκε ο κύριος Καμμένος"
β) Λέει ο Παφίλλης οικονομικές προτάσεις του ΚΚΕ (τις ίδιες) και τον διακόπτει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ για να τον ρωτήσει "συγνώμη κύριε Παφίλλη, θέλετε να γίνουμε Βόρεια Κορέα τώρα; Μόνο εκεί έχουν κουμμουνισμό". Απαντάει ο Παφίλλης "αυτό καταλάβατε;". Ρωτάει ο Γιάννης "τι έπρεπε να καταλάβω;". Συνεχίζει ο Παφίλλης "εμείς θέλουμε να διαμοιραστεί ισομερώς ο πλούτος, να περάσει από τους ισχυρούς στα χαμηλά στρώματα". Σχολιάζει ο Γιάννης "Α, οκ. Και εμείς αυτό θέλουμε." (τον έσβησε)
γ) Όσο σκοτώνονται οι Γιακουμάτοι με τους Χαϊκάληδες (...), ξαναπαίρνει τον λόγο για να πει "ο κόσμος έχει βαρεθεί τα δύο μεγάλα κόμματα, και θέλω να τοποθετηθείτε σε κάτι που θα πω : πριν λιγες μερες πηρα τηλέφωνο τον Σαμαρά, και τον ρώτησα πως είναι δυνατόν να μπαινουν υπουργοί άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει το αντικείμενο. Είναι δυνατόν να μπαίνει ο Βενιζέλος υπουργός οικονομικών ενώ είναι συνταγματολόγος; Αυτά έλεγα στον Σαμαρά και εκείνος μου έλεγε πως γίνεται. Είναι δυνατόν αυτό;". Γυρίζει ο Αντώναρος και τον ρωτάει "κύριε Παπαμιχαήλ, ποιός είναι ο υπεύθυνος για τα οικονομικά του ΛΑΟΣ;". Απαντάει ο Γιάννης "Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΩ". Ρωτάει ο Αντώναρος "και τι συζητάμε τόση ώρα;". Απαντάει ο Γιάννης "εγώ μιλούσα για τα κόμματα εξουσίας μόνο."
και
δ) Σε κάποια φάση όπου όλοι έλεγαν για τον έλεγχο του χρέους και την ύπαρξη ή μη νέων μέτρων, ξαναπαίρνει τον λόγο, και λεει "ο τόπος θέλει φρεσκάδα. εγώ για αυτό πολιτεύτηκα, για να δώσω παράδειγμα στους νέους. ξεπέρασα όλες τις δυσκολίες και ένα μεγάλο προσωπικό πρόβλημα, που ο κύριος πρετεντέρης το ξέρει επειδή είχαμε κάνει μια εκπομπή παλιά για αυτό. τώρα μπήκα στην πολιτική."
chris_boss
24-04-2012, 11:28
KoiliaSamprela
24-04-2012, 22:06
Θα γίνω λίγο γραφικός, αλλά θα πω δυο πράγματα για τον ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ του γιάννη παπαμιχαήλ χτες στην ανατροπή. Έκανε τέσσερις παρεμβάσεις:
α) Πήρε τον λόγο όταν συζητούσαν για το αν πρέπει να γίνει ντιμπέιτ (και πως θα είναι αυτό), για να πει εντελώς από το πουθενά και επακριβώς "εγώ δεν πιστεύω πως θα βγει η Χρυσή Αυγή, ούτε το κόμμα με το ωραίο όνομα που σκέφτηκε ο κύριος Καμμένος"
β) Λέει ο Παφίλλης οικονομικές προτάσεις του ΚΚΕ (τις ίδιες) και τον διακόπτει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ για να τον ρωτήσει "συγνώμη κύριε Παφίλλη, θέλετε να γίνουμε Βόρεια Κορέα τώρα; Μόνο εκεί έχουν κουμμουνισμό". Απαντάει ο Παφίλλης "αυτό καταλάβατε;". Ρωτάει ο Γιάννης "τι έπρεπε να καταλάβω;". Συνεχίζει ο Παφίλλης "εμείς θέλουμε να διαμοιραστεί ισομερώς ο πλούτος, να περάσει από τους ισχυρούς στα χαμηλά στρώματα". Σχολιάζει ο Γιάννης "Α, οκ. Και εμείς αυτό θέλουμε." (τον έσβησε)
γ) Όσο σκοτώνονται οι Γιακουμάτοι με τους Χαϊκάληδες (...), ξαναπαίρνει τον λόγο για να πει "ο κόσμος έχει βαρεθεί τα δύο μεγάλα κόμματα, και θέλω να τοποθετηθείτε σε κάτι που θα πω : πριν λιγες μερες πηρα τηλέφωνο τον Σαμαρά, και τον ρώτησα πως είναι δυνατόν να μπαινουν υπουργοί άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει το αντικείμενο. Είναι δυνατόν να μπαίνει ο Βενιζέλος υπουργός οικονομικών ενώ είναι συνταγματολόγος; Αυτά έλεγα στον Σαμαρά και εκείνος μου έλεγε πως γίνεται. Είναι δυνατόν αυτό;". Γυρίζει ο Αντώναρος και τον ρωτάει "κύριε Παπαμιχαήλ, ποιός είναι ο υπεύθυνος για τα οικονομικά του ΛΑΟΣ;". Απαντάει ο Γιάννης "Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΩ". Ρωτάει ο Αντώναρος "και τι συζητάμε τόση ώρα;". Απαντάει ο Γιάννης "εγώ μιλούσα για τα κόμματα εξουσίας μόνο."
και
δ) Σε κάποια φάση όπου όλοι έλεγαν για τον έλεγχο του χρέους και την ύπαρξη ή μη νέων μέτρων, ξαναπαίρνει τον λόγο, και λεει "ο τόπος θέλει φρεσκάδα. εγώ για αυτό πολιτεύτηκα, για να δώσω παράδειγμα στους νέους. ξεπέρασα όλες τις δυσκολίες και ένα μεγάλο προσωπικό πρόβλημα, που ο κύριος πρετεντέρης το ξέρει επειδή είχαμε κάνει μια εκπομπή παλιά για αυτό. τώρα μπήκα στην πολιτική."
αχ ρε Γιαννάκη , και να μην μπει στην βουλή ας τον κάνουμε μοντερέιτορ σε κανένα κανάλι στο irc , απλά να μην του πούμε ακριβώς τι είναι :)
MaX Payne
25-04-2012, 15:14
http://i.imgur.com/oxMvM.png
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει παράπονα από τον Πρετεντέρη (http://www.kamarinia.gr/article/item/171856-o-giannes-papamihael-ehei-parapona-apo-ton-pretedere)
Ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι ο οικοδεσπότης της Ανατροπής δεν τον άφησε να μιλήσει για το κόμμα του και τις απόψεις του για το πώς θα πάει μπροστά ο τόπος
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δίνει την απάντησή του μέσω facebook σε όσους νομίζουν ότι δεν ξέρει καλά τις θέσεις του ΛΑΟΣ και ιδιαίτερα σε αυτούς που σχολίασαν τη δήλωσή του ότι δεν γνωρίζει τον υπεύθυνο οικονομικών του κόμματος του: "Αυτό που έγινε ήταν μια εκπομπή στην οποία επί μια ώρα ο κ.Χαϊκάλης βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και τσακωνόταν πότε με τον κ. Γιακουμάτο, πότε με τον κ. Παφίλη και πότε με τον κ.Πεταλωτή. Συγγνώμη αλλά έτσι συζήτηση με 9 άτομα δεν μπορούσε να γίνει και κατά τη γνώμη μου ο κ.Πρετεντέρης θα έπρεπε να είχε συντονίσει πολύ καλύτερα την κουβέντα.Εγώ πήγα να συζητήσω και όχι να ακολουθήσω μια τακτική όπως του κ.Χαϊκάλη που πιστεύω ότι κανείς δεν κατάλαβε για ποιό θέμα ακριβώς μιλούσε. Πεταγόταν από το ένα θέμα στο άλλο με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί η όλη συζήτηση.Έχουμε ακόμα δέκα μέρες και θα έχω την ευκαιρία να πω και να τεκμηριώσω τις απόψεις μου.Νάστε καλά".
και :touched:
Ψάξαμε να βρούμε οπτικό υλικό από την εκπομπή αλλά δεν τα καταφέραμε.Ακούσαμε όμως ότι η παρουσία του Γιάννη ήταν ανεπανάληπτη και παρακαλούμε το Mega να την επαναλάβει,
Διαβάστε τι έγραψε κάποιος επισκέπτης του φόρουμ electricrequiem.com
"Θα γίνω λίγο γραφικός, αλλά θα πω δυο πράγματα για τον ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ του Γιάννη Παπαμιχαήλ χτες στην ανατροπή. Έκανε τέσσερις παρεμβάσεις: ...
25-04-2012, 15:34
Έχετε πάρει γραμμή οτι ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ είναι υποψήφιος στο επικρατείας του Καρατζαφέρη;
XecZUn0a5QE
atom_smasher
25-04-2012, 18:27
Ξαναχρεωκοπησαμε παντως το 1932, αν θυμαμαι καλα, μαλακοκαυλη αδωνι.
carheart
18-05-2012, 01:52
http://www.boxtv.gr/wp-content/uploads/2012/05/%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%AE%CE%BB-Facebook.jpg
np: nina hagen - coke sucks
kapetan-Korakas
18-05-2012, 22:30
http://www.youtube.com/watch?v=5rNBc3GPJXA
κλασσικος ηλιθιος γραφικος που μπερδεψε τη βουρτσα με την πουτσα
MaX Payne
19-05-2012, 13:46
epfsam56kT8
εχει μπει αυτο?
μετα τις εκλογες πολυ κλαμα
ετσουξε
rottenside
20-05-2012, 16:04
Πλευρης εκτος Λαος και επικο βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=jykPJt38r8w
"Για την καρεκλα ρε Θαναση ?" "Θαναση που πας , η πατριδα πανω απ ολα Θαναση "
Για ποιόν δουλεύαμε ρε Θανάση;
PwcDL4EvlvQ
Δέος, αθάνατα λογοπαίγνια (http://stroug.blogspot.co.uk/2012/04/blog-post.html): "Καμμένο θέλατε; Καμμένοι θα 'στε!"
Aleister
22-05-2012, 05:46
tous phre kai tous 2 teleytaious goltzhdes tou karatza o antwnakis
http://4.bp.blogspot.com/-Gv0IBMGDQr4/T7qd-lJa6EI/AAAAAAAAAnw/vTQGC8LmWac/s640/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB.jpg
apo stroug
ikonoklast
24-05-2012, 15:51
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/46983,Prwtos_sto_Epikrateias_o_Pleyrhs.html
cybernaut, πρέπει να τους τιμήσεις, δε πάει άλλο.
cybernaut
24-05-2012, 18:21
ο Κύρτσος όπου έχει πάει, πουτάνα τα χει κάνει.. Σιγά μην φτουρήσει στο μπουρδελάκι τους..
ikonoklastouli μου, καλύτερα να μου κοπεί το χέρι, αλλά πολύ μου άρεσε που τα χωσε στον γιο του..
Η Μεγάλη Πατριωτική Παράταξη ετοιμάζει την αντεπίθεση.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537582_2955650787649_2143122046_n.jpg
εστιάζουμε στον δεξιά http://www.facebook.com/tonymartiniofficialpage?ref=stream :touched:
enitharmon
07-03-2013, 20:04
σίγουρα δεν είναι αφίσα νυχτερινού κέντρου με άλλο φοντο;
freak brother
07-03-2013, 20:07
http://www.youtube.com/watch?v=2q_6-7bQFPM
o true Martini boy
stam and the witches
09-03-2013, 16:12
Η Μεγάλη Πατριωτική Παράταξη ετοιμάζει την αντεπίθεση.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537582_2955650787649_2143122046_n.jpg
εστιάζουμε στον δεξιά http://www.facebook.com/tonymartiniofficialpage?ref=stream :touched:
ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ
edit: για όσους δεν ξέρουν: http://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%82/578226182190955?ref=ts&fref=ts
Κατέβηκα αρκετά για να βρω κάτι αξιόλογο κ τελικά δικαιώθηκα
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/557543_396386680410961_2024143905_n.jpg