PDA

View Full Version : [Cinema] The Human Centipede II (Full Sequence) (2011)

00i00
03-11-2011, 07:43
http://www.movieposterdb.com/posters/11_10/2011/1530509/l_1530509_e76d28f7.jpg

ΧΟΛΥΦΑΚΙΝΣΙΤ!!!

ρε το τσογλανι τι εβγαλε...
http://ewinsidemovies.files.wordpress.com/2011/10/tom-six_2401.jpg

Το λοιπον αυτο πρεπει να ειναι το πιο καλο σεκουελ σε ταινια του ειδους για να μην πω γενικοτερα
Καταρχας ξεχαστε το πρωτο...μπροστα σε αυτο ηταν απλα ενα διασκεδαστικο και αστειο wannabe_κατι_σαν_γιαπωνεζωμαλια,εδω τα πραγματα ξεφευγουν οσο δεν παει

Πρωτα απ'ολα με τον πρωταγωνιστεα, ενα απο τα πλεον σιχαμενα και ελεεινα σαδιστικα χτηνη με μια φυσιογνωμια ΓΑΜΗΣΕΤΑ. Ενας αποκοσμος τυπος, σεξουαλικα κακοποιημενος απο τον νταντυ του, που δεν ομιλαει ποτε, χεζεται στον υπνο του και τον παιζει με γυαλοχαρτο (!!!)

Εδω δεν υπαρχει το ''ιατρικο'' περιβαλλον του πρωτου αλλα μια βρωμικη αποθηκη. Δεν υπαρχουν χειρουργικα εργαλεια αλλα πραματα που βρισκονται στο κασελακι καθε μαστορα. Δεν υπαρχει αναισθησια αλλα ενας λοστος στο κεφαλι

Μερικες πολυ πολυ σκληρες σκηνες, παααααρα πολυ αιμα, γαματος φωτισμος σε μερικα σημεια της κατι που τονιζε ακομα περισσοτερο την ηδη spooky μαπα του
http://i.imgur.com/5WHFC.jpg
http://i.imgur.com/bBvon.jpg

και κανα δυο κρεατα, ορεκτικα κλπ...
http://i.imgur.com/UXrgr.jpg
http://i.imgur.com/DmHfQ.jpg

με προσοχη το παρακατω...πολυ σκληρη σκηνη...
http://i.imgur.com/T2wFI.jpg
http://www.imdb.com/title/tt1530509/
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Human_Centipede_2_(Full_Sequence)
(προσοχη το wiki εχει spoiler σοβαροτατο)
κυκλοφοραει με ελληνικα λογια κλπ

καλημερα σας
παω για πρωινο

FIXXXER
03-11-2011, 08:55
Βρισκω ενα τορρεντ που λεει στα σχολια οτι ειναι η censored εκδοση και πως δεν κυκλοφορει ακομα η φουλ.
Επισης, λεει πως ειναι ολη η ταινια ασπρομαυρη εκτος απο ενα μικρο σημειο, αληθευει αυτο?

00i00
03-11-2011, 09:16
φιξξξερ την uncensored ειδα...και βλεποντας τις σκηνες που κοπηκαν καλυτερα να μην το κατεβασεις (βεβαια μετα μπορει να το μετανοιωσεις μεχ)
το μονο χρωμα ειναι...μια πιτσιλια τσιρλας στην καμερα

kontan
03-11-2011, 23:32
μινμιν έχω μια ορδή από σαρκολάγνους που ψάχνουν την άκοπη έκδοση. πως θα γινει η φτιάξη για να "γίνουν" τα παιδιά;

00i00
03-11-2011, 23:43
ααααχχ... μικροι μου σαρκολαγνοι
σας ταχτοποιησα

απλα μια διευκρινησις...σε αυτην την εκδοσις που κατεβασα εγω υπαρχουν ακοπα τα εξης (ομορφα)...
[
a man masturbating with sandpaper around his penis; graphic sight of a man's teeth being removed with a hammer; graphic sight of lips being stapled to naked buttocks; graphic sight of forced defecation into and around other victims' mouth, a newborn baby being killed; and graphic sight of injury as staples are torn away from individuals' mouth and buttocks
αλλα οχι αυτο...

a man with barbed wire wrapped around his penis violently raping a woman
η μπορει και να με διεφυγε το ειδα σε παραξενη ωρα

kontan
03-11-2011, 23:59
πωωωωωωωωωω μου το χάλασες με το 2ο σπόηλερ :P

είσαι φεούλης. η ορδή σε ευχαριστεί

Drumsick
04-11-2011, 00:05
Γιατί να θέλει να το δεί κάποιος αυτό?

00i00
04-11-2011, 00:07
ντραμσικ δεσ'το και θα σε δωσω την συνταγη για το μοσχαρακι με πρασα

Drumsick
04-11-2011, 00:10
Φοβάμαι. Νομίζω πως ξεπερνάει τα όρια ανοχής μου στην αρρωστίλα/αηδία.

00i00
04-11-2011, 00:14
ο Six (ο φερελπις καμποης) ειπε οτι αυτο θα ομοιαζει με ταινια του ντισνευ μπροστα στο ΙΙΙ

Drumsick
04-11-2011, 00:15
:fear:

FIXXXER
04-11-2011, 00:24
Οταν λες μας ταχτοποιησες τι ακριβως εννοεις? Λινκ τελικα θα μας βρεις ή οχι? Σε τορρεντς εψαξα (οχι παρα πολυ ειναι η αληθεια) και δε βρηκα την unrated

marsi
04-11-2011, 00:26
το κατεβαζω τωρα απο το greekddl, περιμενω να δω ποσο παρανοικο μπορει να ειναι.

Once_Emperor
04-11-2011, 00:43
00i00 πόσα λεπτά είναι η version σου? Απ'ότι ξέρω, δεν παίζει πουθενά uncut rip παρά μόνο η US version που είναι 88 λεπτά (σε αντίθεση με την αγγλική που έχει επιπλέον cuts) αλλά και αυτή έχει ~2 λεπτά κομμένα από το original.

00i00
04-11-2011, 00:46
1:28:01
αρα λεμε την ιδια...αρα τη σκηνη με το συρματοπλεγμα στην τσουτσουνα δεν την ειδα

marsi
04-11-2011, 00:48
καταλαβαινω πως το εννοεις (νομιζω), αλλα η εικονα ειναι αυτη που απλα μας σοκαρει. π.χ. καποιοι ακουνε cannibal corpse, slayer (to angel of death μου σκαει τωρα), και αλλα ακραια ειδη μουσικης με gore θεματολογια. επισης γνωριζουμε πολλα για την κακοποιηση και θανατωση των ζωων αλλοι πολοι δεν αντεχουν να το δουν. απλα καποιοι βγαινουν και το κανουν στα αληθεια και καποιοι αλλοι ευτυχως ικανοποιοιυν την παρανοια τους μεσω μιας τεχνης. φαντασου να μην υπηρχαν "καλλιτεχνες" αλλα μονο παλαβιαρηδες, θα ειχαμε γεμισει serial killers!

ubu
04-11-2011, 01:12

Πιο σωστά, γιατί να θέλει να το γυρίσει.

00i00
04-11-2011, 01:14

Πιο σωστά, γιατί να θέλει να το γυρίσει.

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?26661-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF

εντιτ...
νομιζω οτι πρεπει να πεσει γκαζι στην ολη υποθεσις ''ενοχλησις''...
πχ να ειπωθει η αποψις του κομματος η της συνελευσις
η αποψις του χασικλη λουλουδοαυνανιστη του σαββατοκυριακου
η αποψις του ''σωμα=θεος''
και πανω απο ολα η αποψις του καθημερινου ρηντερ...ΑΑΑΑΥΤΟ ειδικα

χωρις να σε βαζω σε καμια απο τις αποπανω κατηγοριες, αλλα διαχωριζοντας σε απο την δτραμσικ πχ που η τσιτσικα το λει νετα σκετα ''δε μπορω''...εσυ γιατι αναθεματιζεις ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πεδιο της τεχνης?

marsi
04-11-2011, 02:26
αρρωστο! σε καποια φαση της ταινιας μου ηρθε το φατε σκατα κερναει το κρατος! παω να ακουσω τωρα regurgitate, last days of humanity, haemorhage, gore beyond necropsy για να συνεχισω να ειμαι στο mood!

enitharmon
04-11-2011, 02:36
είχα την ίδια απορία με Χ, αλλά το απέδωσα στη φλωριά και ηθικοπουτσα που με διακρίνει και δεν έκανα την ερώτηση. επίσης μπαίνω στον πειρασμό να μην το θεωρήσω καν τέχνη, αλλά παρανοικό σκουπίδι, κάπου εκεί όμως θυμάμαι ότι τέτοια θεωρούν "κάποιοι άλλοι" αυτά που μ'αρέσει να ακούω ή βλέπω, οπότε ξεκαβαλάω το άσπρο μου άλογο. Και κάπου εκεί επίσης θυμάμαι μια συνέντευξη του καραφλα των impaled nazarene όταν είχε ερωτηθεί για τη συλλογή του από pain ταινίες και είχε πει ότι με αυτές τις ταινίες και τη μουσική του εκφράζει όλη την οργή/μίσος/σαδισμό που έχει μέσα του και δε βγαίνει να κάνει κακό σε άνθρωπο. Οπότε, αφού υπάρχουν όλα αυτά στο ανθρώπινο μυαλό, πρέπει να βγουν προς τα έξω κι αφού υπάρχει κόσμος που τα βλέπει κιόλας, ικανοποιούν και μια ανάγκη.
Η σωστότερη ερώτηση νομίζω είναι, αν και παλιότερα υπήρχε κόσμος που ήθελε να γυρίσει/δει τέτοια πράγματα και δε μπορούσε ή αν είναι νέο φαινόμενο. Ή αν οι παλιοί ζούσαν τις gore καταστάσεις με τους πολέμους και ήταν κομπλε

00i00
04-11-2011, 02:48
καταλαβαινω την φλωρια....
το ''παρανοικο σκουπιδι'' ηταν μαλλον καποιοι χαρακτηρισμοι για καποια μεγαλα εργα τεχνης ε? οχι εδω δεν εχουμε ενα τετοιο
προβοκατσια κανει ο νεαρος και μαλιστα με ολα τα ''εργαλεια'' που βρηκε ετοιμα απο την κληρονομια του σινεμα
εχεις σκεφτει ποτε ενιθαρμον μηπως καποιοι σκεφτοταν αναλογα με τον ουμπου πχ και απαγορευαν τα γραπτα του Ντε Σαντ πχ? ογουεητ? εγινε? οκ...οκ δε λεω οτι ειπε κατι αναλογο αλλα η απαξιωσις κατι λεει

η καραφλα των ιμπεηλντ ελεγε παπαριες νεαρα μου και με αποδειξεις...αυτες τις παπαριες τις ξεσηκωσε απο αμερικανικες ταινιες και τις ελεγε σε καθε περιοδικο ΚΑΡΜΠΟΝ...οπως κι ο αραγιας

το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμενη ταινια ΔΕΝ ειναι μια γκορ ταινια αλλα ενα ψυχογραφημα....η (φαινομενικα ελλειψη σεναριου καταριπτεται στην διαρκεια και στο τελος σε αφηνει αφωνο
κουραστικαν οι κλειδωσεις μου...στασις

00i00
04-11-2011, 02:50
εγω εκαμνα τους (αθλιους υποτιλους λολ για το A Serbian Film
αστεια ταινεια

marsi
04-11-2011, 02:51
το εχω δει και το serbian film και μπορω να πω πως απλα εγινε πολυς ντορος για μια συγκεκριμενη σκηνη. γενικα παντως και τις δυο αυτες τις συγκαταλεγω συμφωνα με τα δικα μου ορια στις αρρωστες ταινιες.

Beyond Within
04-11-2011, 03:38
κατεβάζω VODRiP.XviD-SiC (1h28m) από την οποία λένε ότι λείπουν οι εξής σκηνές:
Missing are the 'in colour' final scene, the 'barb wire rape' scene and the choking on vomit/shit death' scene.

Shirime
04-11-2011, 05:04
αρρωστο! σε καποια φαση της ταινιας μου ηρθε το φατε σκατα κερναει το κρατος! παω να ακουσω τωρα regurgitate, last days of humanity, haemorhage, gore beyond necropsy για να συνεχισω να ειμαι στο mood!

Είσαι τέλειος! :)

Drumsick
04-11-2011, 08:27
Kοιτάξτε, επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα, εγώ δεν έθεσα το ερώτημα γενικά για τέτοιου είδους ταινίες (το οποίο ωστόσο έχει μεγάλο ενδιαφέρον), καθώς στις αγαπημένες μου συγκαταλέγονται πράματα όπως το εξτραμμερ, ο αντίχριστος και το μάρτυρς. Μ'αρέσει αρκετά ο ακραίος κινηματογράφος, απλώς αυτό εδώ μου φαίνεται πως ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια που μπορεί κάποιος να βρει κάποια "ευχαρίστηση" στην όλη ψυχανωμαλία. Μου δίνει την εντύπωση πως απευθύνεται σε κόσμο που θα έβλεπε snuff ασούμε. Μου φαίνονται πολύ σκληρές και ακραίες οι σκηνές που περιγράφονται.

Κατα τον μινμιν βέβαια δεν είναι γκορ ταινία, οπότε ίσως επιχειρήσω κάποια στιγμή να το δω. Σε φάση που θα'χω τάσεις αυτοκτονίας ασούμε.

FIXXXER
04-11-2011, 08:34
Δεν το ειδα ακομα, αλλα το εχω κατεβασει. Οσον αφορα αυτα που λετε, το πρωτο παντως ηταν μια εκπληκτικη ιδεα, η οποια μετουσιωθηκε σε μια ταινια που ενω καποια στοιχεια της γαμησαν (ο αρρωστος Γερμανος γιατρος), θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερη. Γενικα η πρωτη ταινια ειχε ελαχιστη gore φαση, και βασιζοταν πιο πολυ στον ψυχολογικο τρομο που μπορει να νιωσει καποιος. Το δευτερο με αυτα που διαβαζω (ελαχιστα γιατι δε θελω να σποιλεριαστω) πρεπει να ειναι αρκετα πιο σπλατερια και καφριλα, οποτε δεν ξερω... θα δουμε.

Drumsick
04-11-2011, 09:17
Η πρώτη ήταν απ'τις μεγαλύτερες μαλακίες στην ιστορία του κινηματογράφου.

ubu
04-11-2011, 11:06
Ήμαρτον ρε Φίξερ, πώς γίνεται να είσαι πάντα λάθος; Ο "γιατρός" του πρώτου ήταν μια αστεία καρικατούρα "κακού" και το γεγονός ότι τον κάναν Γερμανό καθιστά την όλη φάση ακόμα πιο γελοία. Ξέρεις, γιατί οι ναζί ήταν Γερμανοί και άρα οι Γερμανοί είναι κακοί άρα ο γιατρός ταιριάζει να 'ναι Γερμανός.

Ατόφιο σκουπίδι το πρώτο.

Όσο για την άλλη κουβέντα, αυτές οι ταινίες απλά είναι ένας διαγωνισμός μεταξύ των δημιουργών τους για το ποιος θα σκεφτεί την πιο άρρωστη σκηνή. Ορίστε, τώρα ο τύπος σκέφτηκε αυνανισμό με γυαλόχαρτο. Μπράβο μάγκα! Πολύ άρρωστο! Σου βάζω 8 στα 10 στην κλίμακα αρρώστιας! Ο επομένος θα σκεφτεί κάτι χειρότερο κ.ο.κ. Περνάει η ώρα βλέποντάς τα αλλά αυτό δεν τα κάνει λιγότερο σκουπίδια.

FIXXXER
04-11-2011, 11:27
Δεν εχεις ιδεα της εννοιας καλτ κατα πως φαινεται. Εκτος αν νομιζες οτι ηθελα να παρει οσκαρ.
Λαθος εισαι και φαινεσαι.

marsi
04-11-2011, 12:16

Είσαι τέλειος! :)
και συ το ιδιο, αφου εχεις αβαταρ τον μπενι η ντενι η καπως ετσι που ηταν διαιτητης στα παιχνιδια χωρις συνορα! βλαστ φρομ δε παστ!

rottenside
04-11-2011, 12:39
εγω που δεν εχω δει το πρωτο , να το παραλλειψω και να παω στο 2ο ντουγρου ?

marsi
04-11-2011, 18:40
εγω που δεν εχω δει το πρωτο , να το παραλλειψω και να παω στο 2ο ντουγρου ?
ουτε εγω το εχω δει το 1 αλλα κλαιν... δεν νομιζω να μην καταλαβεις τι γινεται. πανω κατω ιδια παιζει να ειναι.

BLiTzER
04-11-2011, 23:55
Εδώ που τα λέμε, το πρώτο ήταν βλακειούλα. Ο μόνος λόγος που κάθεσαι να δεις μια τέτοια ταινία είναι η άρρωστη, πρωτότυπη ιδέα που "κατέβασε" ο τύπος. Αλλά δεν υπήρχε αρκετό υλικό για να την υποστηρίξει. Οι σκηνές βίας ήταν μηδαμινές, η όλη επέμβαση έγινε σε 5 λεπτά, χωρίς να δείξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και γενικά 0. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να παρουσιάσει μια τέτοια ταινία κι αυτό το ένα που είχε το κράτησε καλά κρυμμένο. Ελπίζω το 2 να αποζημιώσει.

Αν βρει κανείς ολόκληρη uncensored έκδοση, ας στείλει ένα πμ.