PDA

View Full Version : Talbot / Weathers / Godsleep ~ 29/10/2011 @ Six D.O.G.S, Athens

KoiliaSamprela
30-10-2011, 15:24
Έφτασα κάπου 9 παρά ... πρώτη φορά στο σιξ νταγκς (γιο) και έχασα την μπάλα ... που σκατά μπαίνω που είναι το λάιβ ... ευτυχώς είδα τον εκλεκτό γιούζερ με την φανέλα με το 10! και βρήκα την σωστή πόρτα (μετά είδα και την Άζζα :) (Δημήτρης btw).
Με την αγορά της πρώτης μπύρας και στήσιμο μπροστά από τον αγαπημένο κοντάν (σόρρυ αν σου έκλεισα την ορατότητα :oops:) και ξεκινάνε οι Godsleep .... τι να πω , πραγματικά ισοπέδωση, ενθουσιάστηκα με την μπάντα, αν σας αρέσουν οι CoM δεν τους χάνεται με την καμία. Όπως με είπαν είναι και νεαρά άτομα οπότε διπλό το καλό.
Κάπου πριν τελειώσουν να και ο Λιτς (:pink:). Επόμενη μπάντα οι Weather από την στονερογένα Κόρινθο , πολύ ωραίο τρίο , αλλά να πω την αμαρτία μου όπου είχαν φωνητικά δεν ενθουσιάστηκα. Σίγουρα πέρασε ευχάριστα η ώρα χωρίς να πω "άντε ακόμα?" .
Και φτάνουμε στους Τάλμποτ ... χαμός , 2 άτομα να γεμίσουν ενέργεια τον χώρο την σκηνή τα μυαλά μας.
Δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω μιας αυτό που παίζουν είναι αρκετά ιδιαίτερο, αν ακούσεις δλδ το Cayenne νομίζω παθαίνεις παράκρουση . Φυσιογνωμικά λατρέψιμοι.
Σετ λιστ και τέτοια μην περιμένετε , ένα τραγούδι τους μόνο ξέρω :). Νομίζω όμως όσοι βρέθηκαν εκεί πέρασαν αψέχαστα , αν και νομίζω ο ήχος τους αδίκησε κάπως.
CTS για άλλη μια φορά προσέφερε εντιμότητα στην διασκέδαση, ευχαριστούμε και σας αγαπάμε ...
Δεν νομίζω να είχε πολύ κόσμο, εύχομαι να μην σας γάμησε :oops:

Leech
30-10-2011, 15:32
:pink: Όμορφα ήντανε, από γκόντσλιπ είδα μόλις ένα (ή μισό) κομμάτι, οι γουέδερς ωραίοι και μεταλλόφατσες (βλ. Sakis Tolis) πλην ντράμερ, πρέπει να βελτιώσουνε φωνή ή να το γυρίσουν σε ινστραμένταλς, Τάλμποτ σωπέδωσ σλατζοχασίματα φάση Ουφομάμουτ μια χαρά.
Ωραία τα έξι Σ.Κ.Υ.Λ.Ι.Α. ωραίος ήχος και φωτισμός, κόσμος λίγος αλλά καλός :cool::nj:

funishment
30-10-2011, 16:07
Godsleep φοβερά ευχάριστη έκπληξη, Weathers meh.

αψέχαστοι Talbot indeed, αστυνόμος Σαΐνης μπασίστας πάταγε τα πλήκτρα με τα κλειδιά του μπάσσο, παράλληλα τραγούδαγε και είχε και τον νου του στα πετάλια. το μουστάκι του ντράμμερ προσωπικό φετίχ. ωραία και χέβη, μπράβο CTS σας αγαπώ για πάντα.