PDA

View Full Version : Krisiun-The Great Execution

INFERNUS
29-10-2011, 00:52
Nαι,οκ!Περιμεναμε το αναμενομενο!
Ειλικρινα,ειναι απο τις top προβλεψιμες μπαντες απο αποψη παιξιματος!
Τιμιοι!Αυτο ξερουμε,αυτο σας δινουμε.Στηριζω!
Στο τελευταιο τους ηρθε φλασια ομως!Ειπαν να τη δουν ανωτεροτητα
τυπου "δεν ειμαστε μονο ξυσιμο και κοπανα".
Μαγκια τους!
Εμενε δε με αγγιξε τουτη η προσεγγιση τους!
Υποδεεστερο του θεικου Southern Storm με καλες και κακες στιγμες στα
ΥΠΕΡγνωστα χναρια των Krisiun!

P.S Το τελευταιο κομματι διαρκειας 8+ λεπτων(wtf,για Krisiun μιλαμε) με το 200λεπτο σολιδι απλα ακομενταριστο!ΜΕΓΑΛΗ στροφη για τη μπαντα!

P.S 2 Το τυμπανοπαιδι δε το κατεχει το αθλημα και πολυ ενημερωστε το!!!!!

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/soulflypremiere/krisiunexecution.jpg

Ra Pariah
29-10-2011, 21:40
απλα ακομενταριστο!

κακή λέξη.

GuardianOfIvorytower
30-10-2011, 20:03
Ε γενικά κ η μπάντα (στα παλιά τους που έχω ακούσει) δε λέει κ τόσα πολλά...

INFERNUS
30-10-2011, 23:44
Ειναι μια μπαντα η οποια εχει εναν συγκεκριμενο ηχο και,εδω και χρονια,σου προσφερει αγνο και τιμιο death metal!
Ειναι μια μπαντα απο την οποια κανεις δεν περιμενει τη παραμικρη αλλαγη και κατι το διαφορετικο.Ειναι αυτο που λενε,οτι αν εχεις ακουσει εναν δισκο,στην ουσια τους εχεις ακουσει ολους:P

P.S Γιατι η λεξουλα θεωρειυαι κακη?

GuardianOfIvorytower
30-10-2011, 23:53
Δεν έχω γενικά πρόβλημα αν μία μπάντα δεν αλλάζει κλπ, αυτόι εδώ είναι τίμιοι κλπ είναι, αλλά ε κάπου με κουράζουν μωρέ... ;)

Leech
31-10-2011, 00:53
Ινφέρνους δεν κερδίζεις τίποτα άμα γράφεις πολλές λέξεις, για τους Κριτσίνουν μπορούσες απλά να πεις "μπάντα Β' Εθνικής" και τελείωσες.

INFERNUS
31-10-2011, 10:44
Λολ!!!
Νταξ,εχουν καποια δισκακια που αξιζουν κομματι παραπανω!!
@GuardianOfIvoryTowerQ: Γι'αυτο ισως σε κουρασαν,γιατι το συγκεκριμενο παιξιμο δεν ειναι για παραπανω απο 4λεπτο και με αυτη τη κυκλοφορια οντως κουραζουν!

H.
31-10-2011, 12:40
Ειναι αυτο που λενε,οτι αν εχεις ακουσει εναν δισκο,στην ουσια τους εχεις ακουσει ολους:P

Νταξ,εχουν καποια δισκακια που αξιζουν κομματι παραπανω!!

Κατά τα άλλα όπως το είπε ο Λιτς. Ούτε ο χρόνος που χρειάζεται για να κατέβει ο δίσκος τους δεν αξίζει να σπαταληθεί.

Leech
31-10-2011, 12:48
np: Anal Cunt-Sizitame gia tous Krisiun

Οκ, να το θέσω απλά γιατί το πιο ενδιαφέρον πράμα σ'αυτό το θρεντ είναι η the Great Kat στα related (:touched::dfinger:).

"καποια δισκακια που αξιζουν κομματι παραπανω" έχει το 85% του μέταλ, αυτό δε λέει κάτι, και ο Αχαρναϊκός μια-δυο χρονιές πλησίασε την άνοδο.

Οι μπάντες που βγήκαν στο προσκήνιο στα πέτρινα χρόνια του ντεθμέταλς (τέλη 90ς - αρχές 00ς δηλαδή) ήταν για τα μπάζα. Δεν άξιζαν ούτε για να σκουπίσουν τα ολσταράκια των παλιών, και δικαιωματικά φάγανε χαώδη σκόνη όταν έσκασαν μύτη οι Nile και το είδος ξανασοβάρεψε. Δεν είναι τυχαίο ότι οι τελευταίοι αντιμετωπίστηκαν σα μεσσίες του είδους, είχαν να συναγωνιστούν σαβούρες σαν τους Krisiun, τους God Dethroned, τους Kataklysm (από Victims και πέρα) και η πιο αξιόλογη μπάντα αυτής της γενιάς ήταν οι Vomitory αν έχεις το θεό σου δηλαδή.
Οκ, το 2001 για να βρεις καλό ντεθμέταλς έπρεπε να ψάξεις πολύ, σήμερα δεν μπορώ να διανοηθώ σε ποιους απευθύνεται μια κυκλοφορία των Krisiun, είναι πολιτισμικό σοκ να βρίσκω κόσμο που ακόμα ασχολείται με αυτά τα πράματα.

H.
31-10-2011, 13:06
τους God Dethroned.

Ώπα, κάτσε.

Leech
31-10-2011, 13:13
Κι αυτοί μετριότητα_με_κάνα-δυο_αξιόλογα_δισκάκια ήτανε μωρέ (το the Grand Grimoire και το Bloody Blasphemy ας πούμε είναι όμορφα δισκάκια, αλλά δε νομίζω να τα λέει κανείς και ορόσημα, έτσι; ), τουλάχιστον είχανε την ευθιξία να το διαλύσουν τώρα που είδαν πως η εποχή τους ξεπέρασε. Δε νομίζω να λείψουν από κανέναν.

H.
31-10-2011, 13:22
Καλά, τα δύο που είπες εγώ τα λέω ορόσημα (ειδικά το bloody blasphemy), και πάρα πολύ καλή μουσική μέχρι και το lair of the white worm. Από εκεί και πέρα shitstorm. Διέλυσαν?

Leech
31-10-2011, 13:24
Split up in 1993, but Henri Sattler reformed the band in 1996. Henri announced that 2011 will be the last year of the band and their final show will be in December.

http://www.metal-archives.com/bands/God_Dethroned/242

INFERNUS
01-11-2011, 01:18
Ok!Ιδιαιτερος λατρης των God Dethroned δεν υπηρξα ποτε αν και οπως προειπατε εχουν δυο-τρια καλα αλμπουμακια!
Γενικα,ειναι μια περιοδος στην οποια-σε γενικοτερη φαση αλλα εν προκειμενω στο death-δεν υπαρχουν αξιολογες νεες μπαντες και αν υπαρχουν ειναι μετρημενες στα δαχτυλα!
Οποτενες,μπαινεις στη διαδικασια να ακους παλιες μπαντες γνωριζοντας οτι εχουν τη δυνατοτις να δωσουν κατι καλο αν και πολλες φορες δε το πετυχαινουν πλεον (Krisiun,Deicide...)
Να ειμαι ειλικρινης και να πω οτι δε ψαχνομαι ιδιαιτερα με νεες μπαντες!Μια ειλικρινα καλη μπαντα,φρεσκια που μου αρεσε πολυ ειναι οι Trifixion,με ωραιο,ντουβαρι ηχο και πολλες deicide επιρροες!
Επισης,ενα respect στους Azarath που εβγαλαν μια αξιολογη κυκλοφορια (Αν και το praise the beast με αρεκε καλυτερα)

GuardianOfIvorytower
01-11-2011, 17:12
Καλά, τα δύο που είπες εγώ τα λέω ορόσημα (ειδικά το bloody blasphemy), και πάρα πολύ καλή μουσική μέχρι και το lair of the white worm. Από εκεί και πέρα shitstorm. Διέλυσαν?

Bloody Blasphemy γουστάρω κ γω τρελά, το προηγούμενο κ το επόμενο επίσης αρκετά καλά, από κει κ πέρα λίγα πράγματα...οπότε ναι, μάλλον καλά έκαναν κ το διάλυσαν...